PDA

Επιστροφή στο Forum : Παρατηρηση για διοργανωσεις

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-10-08, 10:56
Θα ξαναπω την γνωμη μου, και ας κουρασω καποιους.

Οι πολλες διοργανωσεις ειναι καλο για το αθλημα. Καλες, μετριες, κακες, δικαιες, αδικες, χρωματισμενες η οχι.

Προχθες στο καρτοδρομο ειδαμε ενα καρο νεες συμμετοχες, που δεν εκαναν ουτε μια παντα, η τετακιαζαν συνεχεια, η εκαναν βολτα.
Εγω αυτο το θεωρω καλο.
Σιγα σιγα καποιοι απο αυτους τους οδηγους, θα γινουν ντριφταδες.
Θα μπορουσαν να σταθουν σε drift wars η HDC ???. OXI.
Απλα δεν θα ειχαν την ευκαιρια να τρεξουν ποτε, και να εξελιχθουν.

Για να εισαι πρωτος χρειαζεσαι και τελευταιους, οι οποιοι καθε αλλο παρα κομπαρσοι ειναι. Οι αρχαιοι εδιναν την ονομασια ΟΥΡΑΓΟΣ και ηταν τιμητικη.
Ο κομπλεξικος δεν τρεχει η εγκαταλειπει προφασιζομενος βλαβη.
Ο αθλητης τερματιζει σε οποια θεση να ειναι.

Στη Λαρισα εγιναν διαφορα, και καποιοι δεν θελουν να ξαναπανε. Κακως.
Τα βιντεο θα δειξουν ποιος εχει δικιο και ο αδικος θα ζητησει συγγνωμη και δεν θα ξανακανει το ιδιο λαθος, και τελος.

Ολες οι διοργανωσεις εχουν κακες στιγμες και λαθη.
Δεν σημαινει οτι οποιος εκανε λαθος καταδικαζεται για παντα.
Εκτος και αν το κανει συνεχεια. Δωστε σε ολους ευκαιριες μεταμελειας.
Θα μου αρεσε πολυ να δω Σαραφη και Σταθη μεθαυριο στο HDC.

Στο κατω κατω ελατε για κοντρα στην πιστα. Με ανωτεροτητα.

Εχουμε ξαναπει. No wars. Only drift wars (+D1, +HDC, +Λαρισα, Ηρακλειο, Χανια, Πατρα, .......ΟΛΑ) :wink: :wink: :wink:

Σαράφης Γιώργος
17-10-08, 11:06
Νίκο επειδή αυτό με αφορά , ξεκαθαρίζω ότι λάθη σε κρίση ή διοργάνωση , από τη στιγμή φυσικά που καταλαβαίνω ότι είναι καλοπροαίρετα , δεν με ενοχλούν και τα προσπερνάω πάντα , λάθη σε συμπεριφορές δεν συγχωρώ όμως .
Στη Λάρισσα θεωρώ ότι οι τοπικοί είχαν κάκιστη συμπεριφορά . Συμπεριφορά που με έκανε να μην θέλω να τρέξω στον αγώνα και να σηκωθώ να φύγω , αλλά σεβάστηκα τον κόσμο και το εισιτήριό του .
Οι αγώνες αυτοί για μένα είναι έξοδος για λίγο από την βαριά μου καθημερινότητα . Αλλιώς κάθομαι και σπίτι μου .

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-10-08, 11:15
Νίκο επειδή αυτό με αφορά , ξεκαθαρίζω ότι λάθη σε κρίση ή διοργάνωση , από τη στιγμή φυσικά που καταλαβαίνω ότι είναι καλοπροαίρετα , δεν με ενοχλούν και τα προσπερνάω πάντα , λάθη σε συμπεριφορές δεν συγχωρώ όμως .
Στη Λάρισσα θεωρώ ότι οι τοπικοί είχαν κάκιστη συμπεριφορά . Συμπεριφορά που με έκανε να μην θέλω να τρέξω στον αγώνα και να σηκωθώ να φύγω , αλλά σεβάστηκα τον κόσμο και το εισιτήριό του .
Οι αγώνες αυτοί για μένα είναι έξοδος για λίγο από την βαριά μου καθημερινότητα . Αλλιώς κάθομαι και σπίτι μου .

Οσα δικια και να εχεις, πρεπει να εχεις την ανωτεροτητα να δωσεις ευκαιρια ματαμελειας και στις συμπεριφορες. Αν συνεχισουν, ενταξει.
Αποφορτιστειτε. Συγχωρεστε. Κουλαρετε. Τα δικαστηρια δικαζουν ενοχους με ελαφρυντικα, αναστολη, εφεση, αναψιλαφηση της δικης κλπ. Ο Θεος συγχωρει τους κακουργους. Εσεις οχι ???

Θα ερθει η ωρα που εσυ θα κανεις λαθος. Θα διαγραφεις απο ολους ??? Φυσικα οχι. Ανθρωποι ειμαστε.

Το ιδιο λεμε. Να περναμε καλα. Οχι να σπαμε τα νευρα μας.

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
17-10-08, 13:00
εννωειται οτι ειναι αποδεκτο να κανει καποιος λαθος στην συμπεριφορα του η στην διοργανωση η οπουδηποτε αλλου. δεν τον καταδικαζουμε ουτε τον αποκοβουμε ακομα και στην καθημερινη μας ζωη γινετε αυτο. οταν ομως συνεχιζετε αυτη η συμπεριφορα και βλεπεις και στην πορεια τις προθεσεις του αλλου τοτε ναι τον αποκωβεις......
ο χρονος θα δειξει τα παντα....

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-10-08, 13:56
εννωειται οτι ειναι αποδεκτο να κανει καποιος λαθος στην συμπεριφορα του η στην διοργανωση η οπουδηποτε αλλου. δεν τον καταδικαζουμε ουτε τον αποκοβουμε ακομα και στην καθημερινη μας ζωη γινετε αυτο. οταν ομως συνεχιζετε αυτη η συμπεριφορα και βλεπεις και στην πορεια τις προθεσεις του αλλου τοτε ναι τον αποκωβεις......
ο χρονος θα δειξει τα παντα....

Ναι, αν ο αλλος ειναι αμετακλητος στις λανθασμενες θεσεις του, συμφωνω. Αρκει να ειναι ετσι.

Nss
17-10-08, 15:40
Θα ξαναπω την γνωμη μου, και ας κουρασω καποιους.

Οι πολλες διοργανωσεις ειναι καλο για το αθλημα. Καλες, μετριες, κακες, δικαιες, αδικες, χρωματισμενες η οχι.

Προχθες στο καρτοδρομο ειδαμε ενα καρο νεες συμμετοχες, που δεν εκαναν ουτε μια παντα, η τετακιαζαν συνεχεια, η εκαναν βολτα.
Εγω αυτο το θεωρω καλο.
Σιγα σιγα καποιοι απο αυτους τους οδηγους, θα γινουν ντριφταδες.
Θα μπορουσαν να σταθουν σε drift wars η HDC ???. OXI.
Απλα δεν θα ειχαν την ευκαιρια να τρεξουν ποτε, και να εξελιχθουν.

Για να εισαι πρωτος χρειαζεσαι και τελευταιους, οι οποιοι καθε αλλο παρα κομπαρσοι ειναι. Οι αρχαιοι εδιναν την ονομασια ΟΥΡΑΓΟΣ και ηταν τιμητικη.
Ο κομπλεξικος δεν τρεχει η εγκαταλειπει προφασιζομενος βλαβη.
Ο αθλητης τερματιζει σε οποια θεση να ειναι.

Στη Λαρισα εγιναν διαφορα, και καποιοι δεν θελουν να ξαναπανε. Κακως.
Τα βιντεο θα δειξουν ποιος εχει δικιο και ο αδικος θα ζητησει συγγνωμη και δεν θα ξανακανει το ιδιο λαθος, και τελος.

Ολες οι διοργανωσεις εχουν κακες στιγμες και λαθη.
Δεν σημαινει οτι οποιος εκανε λαθος καταδικαζεται για παντα.
Εκτος και αν το κανει συνεχεια. Δωστε σε ολους ευκαιριες μεταμελειας.
Θα μου αρεσε πολυ να δω Σαραφη και Σταθη μεθαυριο στο HDC.

Στο κατω κατω ελατε για κοντρα στην πιστα. Με ανωτεροτητα.

Εχουμε ξαναπει. No wars. Only drift wars (+D1, +HDC, +Λαρισα, Ηρακλειο, Χανια, Πατρα, .......ΟΛΑ) :wink: :wink: :wink:

Πολύ ωραίο και σωστό κείμενο. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει κανένας στην Ελλάδα. Για να πάει κάτι μπροστά θέλει λαό. Δεν γίνεται με 5 - 10 άτομα, και ο λαός στην εκμετάλλευση. Και η εκμετάλευση γίνεται απο όλους σ'αυτή τη χώρα. Αντιπροσωπείες, συνεργεία, ανταλλακτικά, πίστες(???), διοργανωτές, υποτροπές του κόλου (ΕΘΕΑ), και πάει λέγοντας.. Δεν υποννοώ κάτι για κάποιον απο εδώ, απλά αυτό είναι το γενικό συμπέρασμά. Γι'αυτό δεν έχουμε πίστες. Γιατί δεν έχουν ζήτηση. Δεν μπορεί ο λαός να φτάσει μέχρι την πίστα. Τουλάχιστον αυτοί που ενδιαφέρονται.

Labros
17-10-08, 19:05
και εγω συμφωνω πολυ ωραιο κειμενο

αλλα για απαντησε μου Νικο σε περιπτωση που λεμε τωρα υποθετικα παντα ετσι

εχω ανακοινωσει μια ημερομηνια και ενα προγραμμα για εναν αγωνα εδω και εναν χρονο

και ερχεται ο αλλος και ανακοινωνει αυριο εναν αλλο αγωνα κοινου ενδιαφεροντος για σενα την ιδια ημερομηνια με τη δικια μου ....

1. γιατι?
2.για τι ανθρωπο τον κοβεις και τι χαρακτηρα?

εχω μεγαλη περιεργεια να διαβασω τις απαντησεις σου μιας και χαιρεις μεγαλης εκτιμησης απο εμενα

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
18-10-08, 00:39
και εγω συμφωνω πολυ ωραιο κειμενο

αλλα για απαντησε μου Νικο σε περιπτωση που λεμε τωρα υποθετικα παντα ετσι

εχω ανακοινωσει μια ημερομηνια και ενα προγραμμα για εναν αγωνα εδω και εναν χρονο

και ερχεται ο αλλος και ανακοινωνει αυριο εναν αλλο αγωνα κοινου ενδιαφεροντος για σενα την ιδια ημερομηνια με τη δικια μου ....

1. γιατι?
2.για τι ανθρωπο τον κοβεις και τι χαρακτηρα?

εχω μεγαλη περιεργεια να διαβασω τις απαντησεις σου μιας και χαιρεις μεγαλης εκτιμησης απο εμενα

Δεν ανεφερα ποτε οτι εχουν δικιο οι αλλοι. Και ειμαι πεπεισμενος οτι εχουν διαπραξει σωρεια λαθων. Δεδομενο. Και ραμματα εχω για τη γουνα τους.
Ενδεχομενως (και ισως σιγουρα), να ξεκινησαν την κοντρα πρωτοι.

Θα αναγνωρισω βεβαια σαν ελφρυντικο, οτι ειχαν ενα ικανο στελεχος, που για πολλους λογους τους εφυγε, και ανοιξε δικο του μαγαζι, ωστε να τους εξαγριωσει. Φυσικο επακολουθο.
Μην ξεχναμε. οτι σε μια αντιδικια, παντα καποιος εχει λιγο πιο πολυ δικιο, αλλα και οι δυο καποια αδικα. Ετσι ειναι.

Εγω λεω να αποφορτιστει σιγα σιγα η δημοσια κοντρα για το καλο του σπορ.
Και ξερω, οτι δεν θα γινουν ποτε φιλοι. Αλλα το να ακους συνεχεια κατηγορητηρια κουραζει και φανατιζει πολλους.
Καποιοι ετσι, πεφτουν στο τρυπακι του να διαλεξουν κομμα. Να χρωματιστουν. Και πολλοι νεωτεροι, νομιζουν οτι ο χρωματισμος τους αυτος, θα τους προσφερει κατι. (πηρα το μερος του, ειμαι στο κομμα του κλπ.)

Μετα θα χωριστουμε σε οδηγους του ενος η του αλλου, και δεν θα πηγαινουμε στην αλλη πλευρα να τρεξουμε μηπως μας αδικησουν κλπ. που ειναι αθλιο για το σπορ.

Και ξερεις κατι, οι Ελληνες αντι να αγωνιζονται να αποδειξουν οτι ειναι καλοι, κοιτανε να πεισουν ποσο κακοι ειναι οι αλλοι. Λαθος.

Τελειωνοντας, οτι και να λεμε, ολοι οι αγωνες εχουν συμμετοχες. Και επαγγελματικα να το δεις, οσο περισσοτεροι νεοι βγαινουν στην πιατσα, τοσο πιο πολλους πελατες θα εχουν οι καθε ενος αγωνες.

Λοιπον εγω δεν θελω να ανηκω πουθενα. Δεν κερδιζω απο κανεναν. Δουλευω, πληρωνω, τρεχω και ξεδινω.

Και τον Σταθη και ολα τα παιδια τα αγαπαω, τα σεβομαι και μπορει να μου τη σπανε μερικοι, οπως και στους "αλλους", που τρεχω κυριως γιατι γουσταρω τον Γιαπωνεζο, στη Λαρισα γιατι περναω καλα, στο καρτοδρομο γιατι μου αρεσει η στροφη της κερκιδας κλπ.

Ο τιμιος και ο σοβαρος δεν φοβαται κανεναν.

Labros
18-10-08, 05:40
ολα καλα και ωραια αυτα που λες αν και ελπιζω να μην απευθεινεσαι σε μενα πρωσοπικα γιατι ελπιζω να με εχεις για πιο εξυπνο-αν οχι θα χαρω να στο αποδειξω σε μια κατ'ιδιαν συζητηση-δε θα αντιπαραθεσω τη γνωμη μου για τριτους ..εχω δικια μου αποψη και ισχυρα τεκμηριωμενη και θα την λεω γιατι μπορω να τη λεω και μπορω να την λεω γιατι και τιμιος ειμαι και σοβαρος και ατρομητος..τοσο απλα ειναι τα πραγματα φιλε Νικο
παρολα αυτα το ερωτημα μου οπως καταλαβες ηταν ρητορικο γιατι την απαντηση την ξερει ολος ο κοσμος και αν δεν τη ξερει την ξερω εγω και μου φτανει..