PDA

Επιστροφή στο Forum : Συγκέντρωση STARTLINE για οδηγούς D1&GP

rallyboy
09-10-08, 14:18
Πριν από λίγο μίλησα με τον κ. Χιωτίδη (πρόεδρο της λέσχης) και κανονίστηκε συνάντηση την Τρίτη 14/10/08 και ώρα 20:00 για παράπονα - διαμαρτυρίες και συζητήσεις για αλλαγές κατηγοριών , θέματα βαθμολογιών κλπ με τους υπεύθυνους της λέσχης.

Επειδή η συνάντηση είναι μια μέρα πριν τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος δεν θα αλλάξει τίποτα για φέτος! Ότι συζητηθεί θα ισχύει από το καινούριο προτάθλημα D1&GP 2009!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ OFFTOPIC ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
09-10-08, 15:37
Εγω θα ερθω οπωσδηποτε. Πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι θετκο.

GIZMO
09-10-08, 15:52
μαλον θα ειμα κι εγω.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
09-10-08, 21:23
Λοιπον, λεω να ζητησω να τρεχω και στα διλιτρα, αφου υπογραψω υπευθυνη δηλωση, οτι.....θα παταω μισο γκαζι ....:lol: :lol:

GIZMO
09-10-08, 21:54
θα σου βαζουμε ενα αυγο κατω απο το πεταλι... :lol: :lol: :lol: :lol:

nassos
10-10-08, 15:48
αυτο απο οτι φανικε στην αγια μαρινα μαρσαρει χωρισ να πατασ γκαζι οποτε και χωρισ αυγο..... παλι θα ξεμπαζοσει την ασφαλτο με το burtal μοτερ του.. θυμαστε την ωρα που το φορτονε ο κ. νικοσ__;

GIZMO
10-10-08, 18:16
Λοιπον, λεω να ζητησω να τρεχω και στα διλιτρα, αφου υπογραψω υπευθυνη δηλωση, οτι.....θα παταω μισο γκαζι ....:lol: :lol:
αυτο απο οτι φανικε στην αγια μαρινα μαρσαρει χωρισ να πατασ γκαζι οποτε και χωρισ αυγο..... παλι θα ξεμπαζοσει την ασφαλτο με το burtal μοτερ του.. θυμαστε την ωρα που το φορτονε ο κ. νικοσ__;
ειστε ολοι εκτος τοπικ...

νασσο πιστευω πως ασχετα αν θα τρεξεις ή οχι καλο ειναι να ερθεις κι εσυ.
το να βελτιωθει αυτη η διοργανωση ειναι καλο γενικοτερα.
που ξερεις μπορει του χρονου να εχεις εναν χορηγο που να θελει να τρεχεις κι εκει.

Verone
12-10-08, 14:03
Θα έρθω και εγώ μιας που είμαι Αθήνα ελπίζω να βοηθήσω.

nassos
12-10-08, 14:51
ειστε ολοι εκτος τοπικ...

νασσο πιστευω πως ασχετα αν θα τρεξεις ή οχι καλο ειναι να ερθεις κι εσυ.
το να βελτιωθει αυτη η διοργανωση ειναι καλο γενικοτερα.
που ξερεις μπορει του χρονου να εχεις εναν χορηγο που να θελει να τρεχεις κι εκει. μπωρει οι αποψεις μου να μην ειναι αρεστες και δεν υπαρχει λογοσ να τις εκφρασω εφοσον μαλλον δεν σκοπευω να ξανατρεξω+ οτι εχω πολυ δουλεια με το αυτοκινητο και δεν θα το αφισω και τρητη και τεταρτη για να τρεχω εξω.... πρεπει να τελιωσει...

GIZMO
13-10-08, 17:25
υπάρχει μια περίπτωση να μη μπορέσω να έρθω λόγο του ότι θα φύγω νωρίς την τετάρτη για τον αγώνα πρεπει να καθίσω μέχρι αργά την τρίτη

Verone
13-10-08, 20:31
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία όλα καλά για αύριο ισχύει η συνάντηση.

rallyboy
14-10-08, 09:32
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 19:30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ STARTLINE

spyros stn
14-10-08, 10:27
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 19:30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ STARTLINEχρηστο θα περάσεις να με πάρεις να πάμε??ο παππούς πρέπει να κάτσει στο μαγαζί!!

rallyboy
14-10-08, 10:29
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 19:30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ STARTLINEχρηστο θα περάσεις να με πάρεις να πάμε??ο παππούς πρέπει να κάτσει στο μαγαζί!!
Θα περάσω αλλά καλό θα ήταν να έρθει μαζί!

rallyboy
14-10-08, 10:31
Όσοι έρθουν ας το γράψουν εδώ για να μην παίρνουμε τηλέφωνα και ψαχνώμαστε τελευταία στιγμή το απόγευμα πάλι

spyros stn
14-10-08, 10:32
καλά θα ήταν αλλα δεν μπορεί να κλείσει το μαγαζί ρε καλά θα δούμε μπορεί να τον ψήσω μιλάμε!!

rallyboy
14-10-08, 14:16
up

GIZMO
14-10-08, 18:28
θεματα που πρεπει να συζητησετε τα ξερετε;
εχετε καποιες προτασεις ετοιμες;
εγω συμφωνω με τον ηρακλη σε αυτο:1. Χρονομετρημενα - Drift ανα αγωνα εναλαξ!

2. Εναλαξ στον αγωνα. Δηλαδη τρεχει κλαση Α στο καπακι D1,
τρεχει κλαση Β στο καπακι D2 κτλπ

να μην ειναι μονο ενας ο κριτης γιατι ανθρωπος ειναι, δεν μπορει να βλεπει ταυτοχρονα δυο αυτοκινητα οταν το ενα ειναι στην αρχη της διαδρομης που μετραει και ο αλλος κοντα στο τελος.
αρα εγω προτεινω να ψηφιζετε και ενας απο τους οδηγους για κριτης ο οποιος θα κρινει στις αλλες κατηγοριες εκτος απο αυτη που τρεχει εκεινος. για αυτη την κατηγορια θα μπαινει αλλος κριτης απο αλλη κατηγορια.
επισεις και στο drift ισως να μπορουσε να γινει να μπαινουνε αυτοκινητα περιπου ισαξια σε δυναμη και κατηγορια ετσι ωστε να μη προλαβαινει ο ενας τον αλλο, ουτε να ειναι πχ ο καποτης μεσα κι εγω. θελω κι εγω να τον θαυμασω... :wink: :wink:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
15-10-08, 01:02
Η συναντηση εγινε και τα αποτελεσματα ακρως θετικα.

Αποφασεις.
1. νεες κατηγοριες d1t, d2t, d3t για turbo αυτοκινητα, ενω οι κλασικες d1, d2, d3 μονο για ατμοσφαιρικα.
Η γενικη θα βγαινει απο ολες ανεξαρτητα τις κατηγοριες.

2. Θα προτεινουμε 5 βαθμολογητες drift (3 τακτικους και 2 spare)
που μονο αυτοι θα βαθμολογουν.

Καποιες αλλες αποφασεις δεν τις θυμαμαι, ας αναφερθουν αλλοι.

ΑΡΑ.
Δημιουργηστε ενα τοπικ για ευρεση η ψηφοφορια βαθμολογητων, γιατι η λεσχη το εννοει και θα γινει σε ολους τους αγωνες το 2009.
Οποιους προτεινουμε, τους δεχονται.

Μην αρχισετε ολοι να λετε Εγω-Εγω κλπ. Με σοβαροτητα η αξιολογηση και να μπορουν να δεσμευτουν. Οι βαθμολογητες, δεν θα παιρνουν μισθο η αλλη αμοιβη. Εθελοντικα μονο.

Καλα νεα, ετσι ?????

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
15-10-08, 01:06
Προς ολους τους (με καλη εννοια) απαισιοδοξους.

Με ομαδικοτητα και προσπαθεια και ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο, ολα γινονται. Δυσκολα, υπομονετικα, αλλα γινονται.

Παμε τωρα να λυσουμε και αλλα προβληματα. Μπορουμε. :wink: :wink: :wink: :wink:

GIZMO
15-10-08, 02:18
για αυτα που πρότεινα παραπανω ειπατε τιποτε αλλο εκτος απο τους βαθμολογητες;

παντως ειναι μια αρχη και αυτο.

rallyboy
15-10-08, 09:54
Καλημέρα! Χθες έγινε επιτέλους μια συνάντηση η οποία πιστεύω πως ήταν επιτυχημένη. Βέβαια αυτό θα φανεί αν γίνουν αυτά που συζητήθηκαν!

Αλλαγές για το 2009 εφόσον οι αποφάσεις που πάρθηκαν χθες πάρουν έγκριση από την ΕΘΕΑ κάτι που μας είπαν πως είναι εφικτό!

1) Οι κατηγορίες θα χωριστούν από 3 σε 6! Δηλαδή θα υπάρχει d1 - d1t, d2 - d2t, d3 - d3t. Θα βαθμολογείται ξεχωριστά σαν κατηγορία αλλά στη γενική θα είναι όλοι μαζί!

2) Στο θέμα βαθμολογίας αυτή τη στιγμή είναι ένας κριτής ο οποίος δεν προλαβαίνει να δει τίποτα! Από του χρόνου θα διαλέξουμε εμείς 5 άτομα σχετικά με το θέμα (και θα θέλαμε βοήθεια από εσάς αν μπορείτε) από τα οποία τα 3 θα είναι στάνταρ και οι 2 αναπληρωματικοί!

3) Σε θέματα βλαβών αυτή τη στιγμή οι οδηγοί είναι χαμένοι! Δηλαδή για παράδειγμα ο G.P.T.M. είχε μια βλάβη με την εξάτμιση η οποία διορθώθηκε και δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στα βαθμολογούμενα. Επειδή τα χρήματα όμως είναι πολλά και είναι κρίμα οι οδηγοί να μην κάνουν το κέφι τους αποφασίστηκε αυτοκίνητα με βλάβες να ξαναμπαίνουν στην πίστα αλλά χωρίς να βαθμολογούνται!

4) Σε περίπτωση παράνομης - ψευδή δήλωση κυβικών εφόσων υπάρχουν τόσες κατηγορίες θα μοιράζεται στην πύλη μια λίστα με τις συμμετοχές και την κατηγορία που γίνεται η καθεμία. Έτσι σε περίπτωση που κάποιος είναι παράνομος γίνεται ένσταση και είναι υποχρεωμένος βάση κανονισμών να παραχωρήσει επι τόπου το αυτοκίνητο στη λέσχη μέχρι να λυθεί και να αποδειχτεί ποιος έχει δίκιο. Από κει και πέρα υπάρχουν ποινές κλπ...

5) Τα αυτοκίνητα θα μπαίνουν με αριθμό συμμετοχής για να μην υπάρχουν προβλήματα και επηρεάζεται η βαθμολογία. Δηλαδή να μη μπαίνει ένα αδύναμο με ένα πολύ δυνατό και επηρεάζεται ο βαθμολογητής! Τα μόνα αυτοκίνητα που θα μπαίνουν χωρίς να είναι στη σειρά τους θα είναι αυτά τα οποία κάνουν πάρα πολύ φασαρία και ο λόγος είναι η αστυνομία που έρχεται συνέχεια. Σήμερα ο αγώνας drift θα ξεκινήσει αντίστροφα! Απ'την d3 προς τη d1.

6) Η ανακοίνωση βαθμολογίας θα γίνεται με το που θα βγαίνει κάθε αυτοκίνητο έξω και όχι να τα μαθαίνουμε στην απονομή! Αυτό θα ισχύει από σήμερα μάλλον!

Τώρα κάποια πράγματα τα οποία είναι αδύνατον να γίνουν είναι:

1) Να μπαίνουν εναλλάξ οι κατηγορίες γιατί λερώνεται η πίστα και γλιστράνε στο χρονόμετρο.

2) Να γίνονται 2 αγώνες ξεχωριστά λόγω κόστους. drift και χρονόμετρο

3) Να αλλάξει κάτι από τα παραπάνω σήμερα!

ΔΕΝ νομίζω να ξέχασα κάτι! Συνελεύσεις θα γίνουν και άλλες μέχρι τότε. Να είμαστε περισσότεροι την άλλη φορά! Ας παρακαλέσουμε να πάρουν τα παραπάνω έγκριση απ'την ΕΘΕΑ και να είναι καλύτερα τα πράγματα του χρόνου...

spyros stn
15-10-08, 10:46
μακάρι να μαζευόμαστε συχνά και να τα λέμε όπως χτες αλλα με περισσότερα άτομα για να ακουστούν παραπάνω άποψης και προβλήματα :wink:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
15-10-08, 12:20
Ξεκινηστε μετην διαδικασια ευρεσης βαθμολογητων απο τωρα.

1. Να αρχισει εκδηλωση ενδιαφεροντος απο υποψηφιους κριτες.
2. Να γινει ψηφοφορια.

Οι κριτες πρεπει να ειναι σιγουροι, οτι δεν θα τα παρατησουν στη μεση της χρονιας και οτι θα μπορουν να ειναι σε καθε αγωνα.

Να ειναι ατομα με γνωση, σωστη κριση, αμεροληπτοι, τυπικοι, και θαρρος γνωμης, ωστε να αντιμετωπισουν ενδεχομενες κακες κριτικες και παραπονα, που σιγουρα θα υπαρξουν (Ελληναρες γαρ).

Ρε, οχι να τα παιρνουν για να αναδειξουν καποιον.
:lol: :lol: :lol:

Αρχιστε απο τωρα...!!!!

GIZMO
16-10-08, 02:41
5) Τα αυτοκίνητα θα μπαίνουν με αριθμό συμμετοχής για να μην υπάρχουν προβλήματα και επηρεάζεται η βαθμολογία. Δηλαδή να μη μπαίνει ένα αδύναμο με ένα πολύ δυνατό και επηρεάζεται ο βαθμολογητής! Τα μόνα αυτοκίνητα που θα μπαίνουν χωρίς να είναι στη σειρά τους θα είναι αυτά τα οποία κάνουν πάρα πολύ φασαρία και ο λόγος είναι η αστυνομία που έρχεται συνέχεια. Σήμερα ο αγώνας drift θα ξεκινήσει αντίστροφα! Απ'την d3 προς τη d1.
ακριβως αυτο δεν εγινε παρολο που ειπε ο πατσουρεας να πανε στην εξοδο των πιτ πρωτα τα αυτοκινητα που κανουν πολυ θορυβο, τρεξαν ολοι να προλαβουνε... :twisted: :twisted:

6) Η ανακοίνωση βαθμολογίας θα γίνεται με το που θα βγαίνει κάθε αυτοκίνητο έξω και όχι να τα μαθαίνουμε στην απονομή! Αυτό θα ισχύει από σήμερα μάλλον!
ετσι οπως τα λες...
...δεν εγινε!!!!

Τώρα κάποια πράγματα τα οποία είναι αδύνατον να γίνουν είναι:

3) Να αλλάξει κάτι από τα παραπάνω σήμερα!

..

ειχες δικιο... :twisted: :twisted:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
16-10-08, 09:33
Σακη μου, μην γκρινιαζεις....
Ολα αυτα συμφωνηθηκαν για την νεα χρονια 2009. Και στο υπογραφω οτι θα γινουν. Να μην εχεις καμμια αμφιβολια. 100%.

Και οτι μου ζητας, στο κανω. Οπως τα παγουρια εχθες στο κερμπ. :wink: :wink:

rallyboy
16-10-08, 09:44
Και οτι μου ζητας, στο κανω. Οπως τα παγουρια εχθες στο κερμπ. :wink: :wink:

:wink: :wink:

Όπως είχα γράψει παραπάνω αν άλλαζε κάτι για χθες θα ήταν η ανακοίνωση της βαθμολογίας... Δεν έγινε! Δεν είπαμε οτι θα γίνει, είπαμε μπορει! Ελπίζουμε απ'του χρόνου να αλλάξουν ολα

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-10-08, 01:03
Αρχιστε την διαδικασια ευρεσης κριτων για το 2009.

Τωρα που το θεμα ειναι φρεσκο. Εκδηλωστε (οσοι αισθανεστε εμπειροι και γνωστες), ενδιαφερον, ωστα να ψηφησουμε, η προτεινετε καποιους.

GIZMO
17-10-08, 06:25
εγω προτεινω τον νασσο που εχει δηλωσει ετσι κι αλλιως οτι του χρονου δεν θα τρεχει.

Σαράφης Γιώργος
17-10-08, 10:50
Θα μου επιτρέψετε και εμένα να πω την άποψή μου , αν και δεν με αφορά το θέμα .
Η εύρεση κριτών με τον τρόπο που περιγράφετε είναι τουλάχιστον ερασιτεχνική ( που έρχεται σε αντίθεση με την απαίτηση σας η κρίση να είναι "επαγγελματική" ) .
Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν έσοδα , άρα και οι κριτές πρέπει να πληρώνοντε για να έχετε και ανταπόκριση και από τα σωστά άτομα ( άνθρωπους γνώστες και σοβαρούς , που δεν θα σας κρεμάσουν στην πορεία ) .
Λυπάμαι , αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρείτε άκρη έτσι ...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-10-08, 11:06
Θα μου επιτρέψετε και εμένα να πω την άποψή μου , αν και δεν με αφορά το θέμα .
Η εύρεση κριτών με τον τρόπο που περιγράφετε είναι τουλάχιστον ερασιτεχνική ( που έρχεται σε αντίθεση με την απαίτηση σας η κρίση να είναι "επαγγελματική" ) .
Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν έσοδα , άρα και οι κριτές πρέπει να πληρώνοντε για να έχετε και ανταπόκριση και από τα σωστά άτομα ( άνθρωπους γνώστες και σοβαρούς , που δεν θα σας κρεμάσουν στην πορεία ) .
Λυπάμαι , αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρείτε άκρη έτσι ...

Γιωργο η λεσχη δεν πληρωνει παρα τις πιεσεις μας. Τελος.
Τι να κανουμε, να πληρωνουμε εμεις ???
Αρχιζοντας με ερασιτεχνικη εκδηλωση ενδιαφεροντος, σιγουρα θα καταληξουμε σε καποια ατομα με σωστη κριση, που θα βελτιωθουν κιολας στην πορεια.
Γηρασκω αει διδασκομενος. (οχι εγω, εγω ΔΕΝ ΓΗΡΑΣΚΩ) :lol:

Στο κατω κατω δεν ειμαστε επαγγελματιες. Το χομπι μας ειναι.
Προχθες κριτες ηταν κατι αγνωστες (και ομορφες) κοπελες και δεν παραπονεθηκε κανενας. Αυτο λεει πολλα.

Ρε σεις, γυναικες να βαλουμε. Ιωαννα εισαι μεσα ???
Και σοβαρες ειναι και αμεροληπτες και μαθαινουν γρηγορα.

Στο κατω κατω στη μαγειρικη αντρες κριτες βαζουν. :wink:

Σαράφης Γιώργος
17-10-08, 11:10
Είμαι αρκετά απαισιόδοξος με το συγκεκριμένο χειρισμό , αλλά σας εύχομαι τα καλύτερα .

bimmer86
17-10-08, 12:28
Οχι οτι ειμαι κι εγω ιδιαιτερα υπερ, αλλα πραγματι καποιος μπορει να μαθει να κρινει διαβαζοντας τους κανονες και συζητωντας με εμπειροτερους στη βαθμολογηση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εκτος αγωνα ...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
17-10-08, 12:42
τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου..... μια απο τα ιδια θα ειναι η βαθμολογηση με αλλους βαθμολογητες

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
17-10-08, 12:45
Να πω και εγω με την σειρα μου οτι εν μερη συμφωνω με τον Γιωργο! Πολυ φοβαμαι οτι θα γινουν μανουρες και παρεξηγησεις πολυ περισσοτερες απο αυτες που γινονταν μεχρι τωρα! Εδω βλεπουμε σε σοβαροτερες διοργανωσεις υπαρχουν παρεξηγησεις! Απο την αλλη ομως δεν εχετε να χασετε τιποτα μιας και οπως λετε το βλεπετε σαν χομπι! Καλη τυχη ομως ευχομαι σ'αυτον που θα παρει στην πλατη του ολους αυτους τους ''ανωμαλους'' που θα τρεχουν! :wink:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-10-08, 13:59
Να πω και εγω με την σειρα μου οτι εν μερη συμφωνω με τον Γιωργο! Πολυ φοβαμαι οτι θα γινουν μανουρες και παρεξηγησεις πολυ περισσοτερες απο αυτες που γινονταν μεχρι τωρα! Εδω βλεπουμε σε σοβαροτερες διοργανωσεις υπαρχουν παρεξηγησεις! Απο την αλλη ομως δεν εχετε να χασετε τιποτα μιας και οπως λετε το βλεπετε σαν χομπι! Καλη τυχη ομως ευχομαι σ'αυτον που θα παρει στην πλατη του ολους αυτους τους ''ανωμαλους'' που θα τρεχουν! :wink:

Ναι, το εργο του θα ειναι δυσκολο και θα πρεπει να εχει ισχυρα επιχειρηματα για ολες του τις κρισεις.
Δυσκολο ναι, ακατορθωτο ποτε.....

ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
18-10-08, 00:03
Εαν και ειμαι μικρος στην ηλικια εχω αρκετη εμπηρια στο θεμα αγωνες. Αν μπουν αγωνιζομενοι για κριτες-βαθμολογιτες το μονο σηγουρο ειναι οτι θα διμιουργιθουν διχονιες, τσακωμοι, παρεξιγισεις, και μονιμα θα λεγονται υπονοουμενα και σπωνταις. Και σηγουρα θα χαλαση αυτη η ωραια παρεα που εχει φτιαχτει εδω και τοσο καιρο.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
18-10-08, 01:14
Εαν και ειμαι μικρος στην ηλικια εχω αρκετη εμπηρια στο θεμα αγωνες. Αν μπουν αγωνιζομενοι για κριτες-βαθμολογιτες το μονο σηγουρο ειναι οτι θα διμιουργιθουν διχονιες, τσακωμοι, παρεξιγισεις, και μονιμα θα λεγονται υπονοουμενα και σπωνταις. Και σηγουρα θα χαλαση αυτη η ωραια παρεα που εχει φτιαχτει εδω και τοσο καιρο.

Λεβεντη μου στην Ελλαδα ειμαστε "ειδικοι" στις διχωνιες, τσακωμους και παρεξηγησεις. Οποιος και να ειναι κριτης, θα υπαρχουν παραπονα.
Το θεμα ειναι, οτι δεν θα φταιει η λεσχη, θα βγαλουν την ευθυνη
και θα ειμαστε υπευθυνοι εμεις, για αυτους που διαλεξαμε να μας κρινουν.
Πηγαμε για μαλλι και βγηκαμε κουρεμμενοι ???? ......ισως. Ισως και το αντιθετο. Αλανθαστοι ειναι μονο αυτοι που δεν κανουν τιποτα.

Εμεις καναμε κατι........εστω και λαθος........θα δειξει
Καλυτερα απο την μοιρολατρεια ......:wink: