Επιστροφή στο Forum : DriftXtreme στο Αγρίνιο 3/7
Ο κύκλος περιοδείας του Driftclub συνεχίζεται και περιλαμβάνει και το Αγρίνιο. 3/7 Θα μαζευτούμε όλοι εκεί για τα...γνωστά! Σας περιμένουμε. Λεπτομέρειες εντός των ημερών.
Μπράβο μπράβο μπράβο ...αξίζουν πολλά μπράβο ακόμη σε όσους επικροτούν και βοηθούν με τον τρόπο τους αυτή την προσπάθεια να μεταδοθεί το Drift σε όλη την Ελλάδα. Το DriftClub.gr είναι έτοιμο να αγκαλιάσει κάθε επίδοξο Drifter από οποιοδήποτε μέρος. Συγχαρητήρια παιδιά!!!
bravo bravo ...
...alla einai 21/6 kai den vlepw na to sizitaei kaneis gia to event stis 3/7..
......mipws einai poli nwris......
.....i apla tha itan xasimo xronou kai kalitera na min ginei epeidi ap oti fenetai den tha exei kai poli kosmo....
Αναμένουμε λεπτομέρειες για την Κυριακή! :roll:
Εμενα μου αρεσε το driftshow στο Αγρινιο.Παρα τα πολλα λιωμενα λαστιχα ολοι και ολα τα αμαξια ηταν σκετη τρελα. :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Τρελή η συνάντηση, τρομερή υποδοχή απο την πίστα, πολύ θέαμα άν και τα αυτοκίνητα που προσέφεραν θέαμα ήταν μόνο μέλη του Driftclub. Γκράβαλος με E 30, Τσιφετάκης και Βούλγαρης με Starlet KP 60, Στάθης με Corolla AE 86, Flatliner με Bmw E 21, Παναγιώτης με Lexus IS 200 και ο Portas με το Mx-5! To Driftclub απέδειξε πως όπου πάει δε μένει λάστιχο άσκαστο αφού πάνω απο 10 ζευγάρια έγιναν κουρέλια στην κυριολεξία και άλλα τόσα ήταν στο όριο να σκάσουν! Πολύ καλά περνάμε αρχίζω και φοβάμαι!
Zhlevo....ithela kai ego....alla g@MOTO douleva.....
Ήθελα και εγώ να βρεθω στο event αλλά και εγώ δούλευα πήρα ρεπό για την τετάρτη για το kartodromo και δεν μπορούσα να ζητήσω και για χτες! Θα χάσω και το x-treme drift της Πάτρας γιατί θα είμαι εκτός Ελλάδος οπότε αν δεν τύχει τίποτα άλλο πάμε για Καλαμάτα!!!
Ήθελα και εγώ να βρεθω στο event αλλά και εγώ δούλευα πήρα ρεπό για την τετάρτη για το kartodromo και δεν μπορούσα να ζητήσω και για χτες! Θα χάσω και το x-treme drift της Πάτρας γιατί θα είμαι εκτός Ελλάδος οπότε αν δεν τύχει τίποτα άλλο πάμε για Καλαμάτα!!!
Λες να την κάνουμε παρέα οι "Άγγλοι"?
Nαιαιαιαιαιαι, ασυζητητί! Πηγαίναμε Αγρίνιο Κομβόι, τραβώντας video βγάζαμε φωτογραφίες στο δρόμο, περάσαμε θεικά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πίστα και στον κόσμο που ήρθε να γνωρίσει τι πάει να πει Drift από κοντά! Περάσαμε απίστευτα! Αναμένουμε VCD στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, XL! :wink:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
04-07-05, 18:42
Μεγάλη ταλεπωρία με τα τρακόσια χιλιόμετρα να φτάσουμε Αγρίνιο μα και μεγάλη χαλάρωση μετά από το σόου που ήταν τέλειο.Για το μέλον καλήτερη οργάνωση και περεισότερα λάστιχα από όλους.
Ο κόσμος δεν κατάλαβε στην αρχή τι θα έβλεπε και ήταν ψιλοξενέροτος.Στο μισάωρο και μ ετά παλάβοσαν όλοι με αυτό που έζησαν από έξω και από μέσα μιά και τους κάναμε βόλτες.
Θέλω φώτο να ανεβάσω να δει ο κόσμος ωρέ! :D
Oι φωτογραφιες απο το drift στο Αγρινιο θα τις βγαλετε σ αυτο το site???
Λες να την κάνουμε παρέα οι "Άγγλοι"?
Οποσδήποτε! Πρέπει να δίνουμε και εμείς το παρόν φίλε!
Να και μία φωτογραφία από το DriftXtreme στο Αγρίνιο.
http://us.f303.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter/Agrinio3_7_01.jpg?viewimg=1&box=Inbox&MsgId=6005_1658915_11450_1712_409621_0_2844_532539_3911552270&bodyPart=2&filename=Agrinio3_7_01.jpg&tnef=&YY=42711&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b&Idx=0
Ούπς... Sorry αλλά δεν ξέρω τι φταίει και δεν φαίνεται η φωτογραφία! :cry:
Kala milame oi fotografeies apo to Agrinio ola ta lefta etsiiiiiiii....!!!!!!!!!!
Lastixofagoi.......
...και να σκεφτείς ότι από την φωτο λοίπουν αρκετά λάστιχα... Αλήθεια λέω!!!
Ούπς... Sorry αλλά δεν ξέρω τι φταίει και δεν φαίνεται η φωτογραφία! :cry:
Στείλε μου την φώτο με mail ή ανέβασε την στο gallery...
exoyn perasei 5 meres kai akoma paramilao me ayta poyperasame sto agrinio. ta lastixa poy skasane itan 33 kai ola apo 7 aytokinita. gia mena aneksartitos to aytokinito kai ton odigo , pisteyo oti den yparxei amaksi poy na min sizitithike.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
18-07-05, 18:45
ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ "ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ" ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ EVENT TOYΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ :shock: ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ "ΖΗΜΙΑ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΟΧΕΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΝΤΟΥ" :evil: ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ :!: :!: :!: !!!
ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΧΩΡΙ*!!!
:arrow:
*ΒΡΑΧΩΡΙ είναι η παλαιά ονομασία του Αγρινίου επί Τουρκοκρατίας.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.