Επιστροφή στο Forum : DriftXtreme 21/8 στην Καλαμάτα!
Το driftclub.gr αποδυκνύει έμπρακτα την αγάπη του για το drift και διοργανώνει 21/8 drift Στην Καλαμάτα...Λεπτομέρεις εντός των ημερών.
Νομίζω πως τα DriftXtreme event θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή επιδημίας. Μακάρι να παρασύρουν πολλούς στο περασμά τους και να Driftάρουμε στο τέλος όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα!
Enjoy the sport of DRIFTING!!!
??????....me ksafniases toxic....
kai ta 3 events pou akoulouthoun stin eparxia einai .....KYRIAKH....
wow!!!! :shock: ...
epitelous...gia na mporoun na erthoun kai aftoi pou doulevoun..
όλε όλε !στην πίστα Saint Nikolas στα καρτ ε?Ε?Ε?ναι μώρε!!κ στις διακοπές Drift! :D:D:D
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
02-07-05, 13:04
Και τα μιαλά στα κάγκελα!
stin kalamata toxic? :shock: :shock: :shock:
tha pas ki esi?? :wink:
θα ερθω και εγω μαλλον παιδακια!αλλά θελω ενα καλό οδηγο!
XMMMM!!!! PES MAS KIALLA MPOUMPOU!!! :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops:
τι εννοεις με το πες μας κι άλλα???
καλημέρα ! τι εννοείς mpoumpou?καλό οδηγό να σε φέρει Καλαμάτα?ή καλό οδηγό να σε κάνει βόλτα με το πλάι? ελπίζω να τρέξεις κ εσύ!
καλημέρα ! τι εννοείς mpoumpou?καλό οδηγό να σε φέρει Καλαμάτα?ή καλό οδηγό να σε κάνει βόλτα με το πλάι? ελπίζω να τρέξεις κ εσύ!
καλο οδηγο να με παει βολτα με το πλαι φυσικά...αυτοκινητακι εχω,χερακια εχω μεχρι Καλαματα σιγουρα μπορώ να πάω,..εγω δεν μπορώ να τρεξω δυστυχως το τουτου μου εκτος του οτι ειναι μπροστινοκινητο,δεν κατεχω το αθλημα του drifting(οχι ακομη τουλαχιστον! :D )
Unfortunately tha eimai sthn Krhth kai meta apo gero methisi ekeinh thn hmera giati thn prohgoumenh pantrevo ena zevgari sta Xania.... opote katalavenete.... :oops:
μάλιστα μάλιστα Mpoumpou..........λυπάμε όμως..... έχω προλάβει έχω να μπώ συνοδηγός :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: χιχιχιιχ :P αχμ ώστε έτσι tigraki e? ε τότε να ζήσουν κ στα δικά σου :wink:
:P αχμ ώστε έτσι tigraki e? ε τότε να ζήσουν κ στα δικά σου :wink:
:roll: :roll: :roll: Den to vlepo... me tis gynaikes pou mou tyxainoun synexeia...
Toulaxiston eimai apo ton Noemvrio elefthero paidi kai asxoloume me to monadiko moro pou den mou leei kix oso kai na to skizo.... To Roveraki mou... KAI EIMAI MIA XAROULA :):):):)
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
08-07-05, 17:07
mpoumpou αντέχεις να σε πάει με το πλάι το starletaki?Έχει πάντα χόρο για όλους και για όλες.
εγώ θέλω να μπώωωωωωωωω :D :D δεν έχω μπεί ποτέ! :? :?
mpoumpou αντέχεις να σε πάει με το πλάι το starletaki?Έχει πάντα χόρο για όλους και για όλες.
ENNOEITAI!!!!Γεια σου βρε Θοδωρή!!! :D
Αν και ακόμα δεν ξέρω να driftάρω πολύ καλά σε πίστα, αν δεν τύχει κάτι και έρθω και εγώ που το θέλω πολύ, υπάρχει και σε μένα μια θέση για συνοδηγό! Όσοι πιστοί προσέλθουν!!! :D
Για συνοδηγός εγώ, αν δεν έχει τελειώσει ακόμα το αμάξι...
Πάντα υπάρχει χώρος για συνοδηγούς! Αλλά εσύ φρόντισε να έχεις έτοιμο το αμάξι σου για να μπω εγώ συνοδηγός!
ipopsin mages o sinodigos meta alazei ta skasmena lastixa !!!!!!!
Πάντα υπάρχει χώρος για συνοδηγούς! Αλλά εσύ φρόντισε να έχεις έτοιμο το αμάξι σου για να μπω εγώ συνοδηγός!
Οραία, έτσι όπως φαίνεται δεν γλιτώνεται τον έρανο...
Θα είναι για καλό σκοπό, με ένα 5-10ευρω μπορείται να βοηθήσετε έναν άμοιρο driftάκια να ξεφύγει από τα χέρια της απραξίας και να ξαναβρει τον χαμένο του drift-εαυτό...
Γι'αυτό μην διστάσετε, όσο πιό πολλά τόσο πιό καλά θα φτιαχτεί!!!
............εγώ άμα θέλετε αλλάζω κ λάστιχα για να μπώ συνοδηγός! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: No prob
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-07-05, 15:28
............εγώ άμα θέλετε αλλάζω κ λάστιχα για να μπώ συνοδηγός! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: No prob
Στο Αγρίνιο πάντος μου αλάξανε λάστηχα οι σηνοδηγοί.
δεν έχω prob......... χεχεχεχε!αξίζει πιστεύω...... :P θα κάνω προπόνηση στο δικό μου!θα στα αλλάξα τσακ μπαμ!όπως στην Formula 1 pit stop θα κάνεις :P :D:D::D:D:D:D:D
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
16-07-05, 20:05
Θυμάστε το ανέκδοτο για την Καλαμάτα; Που πήρε φωτιά ο κάμπος και έτρεχε όλη η Ελλάδα να ξεχαρμανιάσει με "Καλαματιανό";
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ώρα 19.00 το απόγευμα
ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΤΑΝΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!!
ΤΗΕΟ VOULGARIS ΠΑΡΕ ΛΑΣΤΙΧΟΠΟΥΛΑ ΠΟΛΛΑ
ΤΟΧΙC ΛΙΩΣΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ
ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ
ΜΑΥΡΟ STARLET ΕΙΣΑΙ...ΤΡΕΛΛΑ
LEXUSΔΙΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑ (ΔΙΣ)
Ε30 ΜΑΣ ΤΑΥΛΩΣΕΣ ΣΤ' ΑΓΡΙΝΙΟ!!!
ΤΑΥΛΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ...ΖΑΝΤΑ!!!
Αντε και Καλή Επιτυχία να έχουμε!!!
Ελλάδα ετοιμάσου τα Drift είναι κοντά σου!!! :D
Αυτά είναι, περιμένουμε πώς και πώς. Εγώ ευχαρίστως να λιώσω κάτι αλλα πιό, δέν έχω ακόμη πισωκίνητο...χαχαχαχα
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
18-07-05, 13:09
Να ψάξω για μέρος να μήνουμε για τρείς μέρες Καλαμάτα:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
18-07-05, 14:15
Από την επόμενη Τετάρτη θα αρχίσει να τρέχει η outdoor προώθηση υλικού στη Καλαμάτα που τόσο πολύ περιμένουν οι Καλαματιανοί!!! 6 ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Καλαμάτα, 3 σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας Καλαμάτας, 10 πανώ σε όλη την περίμετρο της Καλαμάτας, 20000 flyer's, 3000 αφίσες 61Χ86, 1000 χαρτόνια και 4 πύργοι "Pizza" (μεγάλες πινακίδες μέσα στην πόλη) θα μιλάνε για το μεγάλο γεγονός της Καλαμάτας στις 21 Αυγούστου...και τα ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...
ΥΓ. Χθές ξέσκισα σε Τατοϊου-Πευκών-Λ. Ηρακλείου και περίχωρα για πρώτη φορά την ΒΜW 518 (παλιό μοντέλο), αντίκα του πατέρα μου!
Πήγαινε πορτάρωντας η φουτάνα όποτε αμπραγιάριζα!!! Λένε να το δω πιο ζεστά το θέμα;;;
ΒΟΥΛΓΑΡΗ που ήσουν εσύ ρε πελλέ;;;
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
20-07-05, 12:16
Κάπου είμαι και εγώ και παντιληκιάζω για να μη σκουριάσω!
cannonball
21-07-05, 14:58
Κάπου είμαι και εγώ και παντιληκιάζω για να μη σκουριάσω!
Σιγα ρε παππου ! :mrgreen:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
23-07-05, 03:38
ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ DRIFTΑΜΑΞΑ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ 3ημερο της Καλαμάτας όπου διευθέτησα τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διαφήμιση/προώθηση του Show στις 21 Αυγούστου δεν το περίμενα! Η διαφήμιση ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρτη, παρόλα αυτά η μισή Καλαμάτα το γνωρίζει και το συζητάει στα "πηγαδάκια" των καφέ και club! Οι ενδείξεις δείχνουν στην χειρότερη να έχουμε ένα κοινό από 2000 θεατές. Μάλιστα καθημερινώς πηγαίνουν στην πίστα "ταυλωμένοι" Καλαματιανοί και ζητούν να έχουν 5 λεπτά δημοσιότητας στο "ταρτάν" της πίστας! Δύο μάλιστα είχα την ευκαιρία να τους απολαύσω την Τετάρτη το βράδυ με BMW E30, όπου έδωσαν "ρέστα" και ένα ζευγάρι καμμένα λάστιχα!!! Κύριοι η Καλαμάτα περιμένει στη χειρότερη 20 αυτοκίνητα του Drift Club! Η πίστα του San Nikolas για εκείνη τη μέρα θα ζήσει την καλύτερη στιγμή της. Αυτά που γράφω δεν είναι κουβέντες που λέω εγώ αλλά οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της. Την άλλη εβδομάδα θα βρίσκομαι για ένα 4ήμερο κοντά στους Καλαματιανούς, για το ξεκίνημα της διαφημισης! Νεότερα από εκεί την Πέμπτη!!!
8 ραδιοφωνικοί σταθμοί θα μιλούν το τελευταίο 3ήμερο για το Event, ενώ θα γίνουν μεγάλα αφιερώματα από Τοπικό Τύπο, Τηλεοπτικά κανάλια και περιοδικά! Εύχομαι να οργανώσουμε ένα αψεγάδιαστο και αξέχαστο event!!!
Αααα, και που είστε! Αυτή είναι μόνο μα ΜΟΝΟ η αρχή!!! Έρχεται η Λαμία σε λίγες μέρες!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
31-07-05, 13:25
Μέχρι πριν από λίγο καιρό γνώριζα (όπως όλοι οι Έλληνες) πως η Καλαμάτα έχει όμορφες παραλίες 8), όμορφα κορίτσια με μεγάλα ζιζιά :lol: και άφθονο γουρουνόπουλο:P.
Την περασμένη εβδομάδα διαπίστωσα πως έχει και τρελλαμένους :twisted: που περιμένουν το drift club σε ένα show αντοχής και "καψίματος".
Διαπίστωσα πως φτιάχνουν πισωκίνητα "τέρατα" για να δώσουν το παρόν τους στη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζεται.
Ένα απλό παράδειγμα είναι πως ένα αγροτικό θα "φορέσει" μηχανή από ΒΜW 735, με πραγματικά "περίεργες" βελτιώσεις και θα μπει στη πίστα να λιώσει ακόμα και ζάντες.
Τα παιδιά της Καλαμάτας που θα αποτελούνται από 20 περίπου αυτοκίνητα έχουν όλη τη καλή διάθεση να σας δουν εκείνη τη βραδιά και να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που λέγεται "πλαγιολίσθηση". Το event έχει ως πρωταγωνιστές όλους εσάς που θα τιμήσετε την όμορφη Καλαμάτα εκείνη τη βραδιά, αλλά θα κλείσει με "ντόπιους" που θα προσπαθήσουν να σας φτάσουν. Στη παρέα των Καλαματιανών θα βρίσκονται Ε30, Cortina, Μ3 cabrio, S 2000, "αγρότης" τουμπανιασμένος", και πολλά άλλα. Η διαφήμιση ξεκίνησε να τρέχει από την περασμένη εβδομάδα σε 8 ραδιοφωνικούς σταθμούς, με αφίσες και χαρτόνια σε όλη την Μεσσηνία, με διαφημιστικά πανό ψηφιακής εκτύπωσης, καταχωρήσεις σε εφημερίδες τοπικού ενδιαφέροντος κ.α. Αξίζει τον κόπο να είμαστε όλοι εκεί ενωμένοι και να δώσουμε στους 2500+ θεατές που θα παρευρεθούν το μήνυμα : "Το drift club, ήρθε για να μείνει"!!!
Τα μέλη του club πρέπει να δώσουν το παρόν τους, διότι αξίζει τον κόπο! Τα οφέλη θα είναι πολύ μεγάλα στο μέλλον για όλους όσους θα είναι κοντά στο club.
ΥΓ 01 : Το κόκκινο Lexus, θέλω να έχει από κοντά του και τα 2 αδερφάκια του & λευκό. Έστω και για παρέα.
[color=darkblue]ΥΓ 02 : Οι μαύρες "Θεές" BMW M3, αυτή τη φορά πρέπει να βρίσκονται κοντά μας.
Θα τα πούμε καλαμάτα......να ρωτήσω κάτι?Στη πίστα αμα θέλω να βαλω car χρειάζομαι δίπλωμα?
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-08-05, 14:19
Θα τα πούμε καλαμάτα......να ρωτήσω κάτι?Στη πίστα αμα θέλω να βαλω car χρειάζομαι δίπλωμα?
Όχι μόνο δίπλωμα, αλλά και μια υπεύθυνη δήλώση την οποία υπογράφεις εκείνη τη στιγμή!!! :idea:
χρειάζεται και δήλωση από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου?
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
04-08-05, 22:15
Μια δήλωση γίνεται όπου αναλαμβάνει την ευθύνη ο οδηγός σε περίπτωση ατυχήματος, για να καλύπτεται η πίστα.
file baggeli.
se eneimerono pos to kikkino to LEXUS tha einai stin kalamata me lastixa fortomeno tigka.
Oso gia ta ala 2 LEXUS to mple exei tin gunaika tou etoimogeni me tin kilia sto stoma kai etsi adinati , oso gia to aspro prospatho na piso ton adelfo moy na katebei .
THA DOYME. :?: :?: :?:
Παιδιά κατά τι ώρα υπολογίζεται να γίνει το event;
stis 19:00 to apogeyma.
oso gia tis dokimes , ti kanonisame?
to sabbato apogeyma , i kiriaki proi?
Tις διακοπές στη μέση θα παρατήσουμε για χάρη του drift! 8)
cannonball
09-08-05, 16:56
Ποιες διακοπες ρε που δεν εχουμε???
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
09-08-05, 18:17
Φίλοι και φίλες του club, το show θα ξεκινήσει 8 η ώρα το βράδυ και αναμένεται μεγάλο κοινό από την Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές. Το ενδιαφέρον είναι έντονο. Μάλιστα έχει φτάσει και στα "αυτιά" ακόμα και της Λάρισας για το μεγάλο event του Αυγούστου. Όσο για τους Καλαματιανούς;;; Σίγουρα ξενυχτούν για να προλάβουν να "φτιάξουν" τα αυτοκίνητά τους και να μας προσφέρουν το θέαμα που αξίζει σε μια τέτοια γιορτή!!!
8 το απόγευμα ξεκινάει? μέχρι τι ώρα θα έχουμε την πίστα? ρωτάω γιατί αν πάει πολύ αργά κάπου θα πρέπει να μείνουμε!Κύριε Θιδωρή δεν με έχετε ενημερώσει αν θα πάμε από την προηγούμενη ή όχι! Και τελευταία ερώτηση θα έχουμε αυτή τη φορά κανένα αυτοκίνητο extra για μεταφορά ζαντοελαστικών???
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
10-08-05, 12:49
Δυστυχώς τα ξενοδοχεία της Καλαμάτας έχουν πληρότητα που αγγίζει το 100% την 21η Αυγούστου, άρα θα είναι λίγο δύσκολο στο να βρεθεί δωμάτιο. Την άλλη Τετάρτη που θα βρίσκομαι εκεί για τις τελευταίες προετοιμασίες, θα δω τι μπορώ να κάνω για δωμάτια. Το drift club πρέπει να ξεκινήσει κατά τις 9 το πρωί για Καλαμάτα για να μην επαναληφθούν οι δοκιμές της πίστας, ενώ βρίσκονται μέσα οι θεατές. Τα δοκιμαστικά θα γίνουν κατά τις 2 και για μια ώρα μόνο. Μετά θα ακολουθήσει ένα κομβόϊ στη πόλη της Καλαμάτας όπου όλοι μαζί θα διανέμουμε το free press περιοδικό στα καφέ και εστιατόρια της πόλης.
Η Κυριακή θα είναι μια μέρα που θα μας μείνει αξέχαστη.
Το ίδιο εύχομαι και για τους Μεσσήνιους.
Εγω δεν εχω ανακγη απο ξενοδοχεια.
Ενα στρωμα καταχαμα και τον συνοδιγο να μου κανει αερα,(για να μην σκουργιασει μεχρι το απογευμα που θα αλαζει λαστιχα)
Σωστοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςς 8) 8) 8) 8)
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
10-08-05, 19:04
Σωστός ρε Τάκαρε! Άλλωστε απέναντι από την πίστα ακριβώς βρίσκεται ιδιωτική παραλία, όπου μπορούμε να στήσουμε σκηνές και να θυμηθούμε τις πρώτες μας εφηβικές διακοπές. Αν κάποιος μάλιστα έχει και κιθάρα, σίγουρα η βραδιά θα είναι μαγευτική!
:) :) :) :)
tha feroume kai kithara kai oti allo einai dynato na metaferthei!! alla telika tha synantithoume kapou sthn athina gia na fygoume oloi mazi?? tha kateboun arketoi apo athina??
Τι εγινε Γιωργο ?
το εφτιξες το αμαξι ?
θα χαρω να σε δω μαζι μας!
ola kala!!! mallon tha ta poume katw an pane ola kala!! h corolla einai etoimh ki perimenei!
Πηγαίνοντας προς τα κάτω είναι εύκολο να κάνετε ένα πέρασμα από το βενζινάδικο που είναι στην εθνική έξω από τα Μέγαρα για να ακολουθίσω και εγώ που είμαι από Σαλαμίνα και θα σας περιμένω εκεί; Δεν ξέρω αν βολεύει και κανέναν άλλο αυτο το σημείο για να έρθει εκεί!
Stathis WOT
16-08-05, 13:49
Προτείνω συνάντηση κατά τις 10 το πρωί στα Goodys των Μεγάρων και από εκεί να ξεκινήσουμε κονβόι για κάτω.
Ωραία! Εκεί εννοούσα στις 10 θα είμαι εκεί!!! Κάτι άλλο τώρα το club θα διανυκτερεύσει εκεί; Αν ναι, έχετε βρει δωμάτια; Η Κυριακή πλησιάζει δώστε περισσότερες πληροφορίες στο forum!
Καλου κακου φερε και κανα υπνοσακο μαζι σου!!!!!
Εγω θα φερω τα καρβουνα και τισ σχαρες.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ??????
Αν είναι να το κανονίσουμε σε στυλ κατασκήνοσης να το ξέρουμε να οργανοθούμε! Για να περάσουμε καλά!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
18-08-05, 13:04
Γοργόνες και μάγκες η Καλαμάτα είναι έτοιμη!!! Σας περιμένει για να τα δει όλα. Λοιπόν αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε έναν εκ των μεγάλων χορηγών της βραδιάς, την εταιρεία Sport Plastic, η οποία είναι η πιο οργανωμένη σε θέμα τουμπανιάσματος αυτοκινήτων. Λοιπόν όσο για ξενοδοχεία έχουμε τον Sia όπου και μένουμε οι διοργανωτές και οι συνεργάτες, με 50 € ημερησίως. Αααα. έχει και πισίνα τεράστια. Μόλις μάλιστα ενημερώθηκα πως εκείνη την ημέρα θα έρθει από Πάτρα ένας αγρότης τουμπανιασμένος με μοτερ απο Skyline. Μήπως είναι τρελλοί οι Πελλοπονήσιοι;;; Λέω μήπως;;;
Αααα, έχετε τα χαιρετίσματα από την ιδιοκτήτρια του Sport Plastic, την Μαρία, η οποία τουμπανιάζει ένα πρώην 1000αράκι SEAT IBIZA. Δεν αποκαλύπτει όμως τι μοτέρ θα φορέσει.....χιχιχιχιχιχ :lol: :lol: :lol: :lol:
Το τι θα φορεσει η Μαρια δεν μας καιει, αυτο που μας καιει ειναι τι θα φορανε τα κοριτσια που θα χορευουνε.
ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!! 8) 8) 8)
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
19-08-05, 13:02
10 το πρωι κυριακης θα ειμαι goodys Μεγαρων
ekleise dhladh gia 10 to prwi sta goody's!!! ok
mia erwthsh akoma ta 50 euro pou eipes einai to atomo??????
Αν με δείτε μιλήστε αν και όποιον δω και γνωρίζω θα μιλήσω..θα πάω και εγώ.Θα φοράω μπλούζα που πίσω γράφει DRIFTER και απο κάτω έχει ένα Μ3 Ε30 κόκκινοοο λιεεμεε
Θωδορη αγορι μου γυρισες?
Ανυσηχισα για λιγο, ελεγα αυτο το παιδι θα ερθει κατευτειαν με το μαγιο του!!!!! 8) 8) 8)
ekleise dhladh gia 10 to prwi sta goody's!!! ok
mia erwthsh akoma ta 50 euro pou eipes einai to atomo??????
το δικλυνο !
ΠΗΡΕ ΦΙΩΤΙΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!
Σημερα λιγο ξεκουραστος, εχω αναμνησεις απο εχτες και τρελαινομαι.
Ηταν το κατι αλλο. Ο κοσμος πανω απο 2,000 ατομα, οι συμετοχες 10 απο το κλαμπ και καμια δεκαρια απο την επαρχια.
Παλι τα λαστιχα γινανε βουνο , παλι τα αυτοκινητα ευγαιναν με τις ζαντες και ο εκφωνιτης να κανει γαργαρες γιατι εκλειναν τα λεμα του απο τις φωνες.
Αυτο που με ανατριχιαζε πιο πολυ ηταν η αγκαλια του κοσμου και ο ενθουσιασμος που εδωσαν σε εμας με αποτελεσμα ολο και πιο πολυ να στριβουμε εμεις και ολο και πιο πολυ να τρελαινετε ο κοσμος.
Σιγουρα θα μας κουβεντιαζουνε γαι πολυ καιρο.
( ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ...........ΠΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ) :twisted: :twisted: :twisted:
Εγώ γύρισα σήμερα λόγο ατυχίας χτες! Δεν πειράζει όμως γιατί τα περάσαμε τέλεια! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στα παιδία που ασχολήθηκαν και οργανόθηκε το event με τόσο μεγάλη επιτυχία!!! Και ο κόσμος της Καλαμάτας πάντος ήταν πολύ καλός.
Ήταν τέλεια συγχαριτίρια σε όσους συμμετήχαν στην οργάνωση του event!
καλημέρα.....................χθές γύρισα από Καλαμάτα όπου είχα παει για διακοπές στο χωριό μ κ περίμενα να ρθει 22 Αυγούστου......ΗΡΘΕ......ξεκινάω 7 από το χωριό μ χάλαρά λέω θα βρω παρκιν ανετα κ θέση καλή να κάτσω....φτάνω 7:20 περίπου από ένα δρόμο (shortcut) με λακούβες και οταν πλησιαζω την πίστα αρχίζουν τα αυτοκίνητα.Λέω θα βρω πιο πέρα να παρκάρω σιγά μην το παρκάρω τόσο μακριά.αρχίζει η ουρά απο αυτοκίνητα μετα από κανα 5λεπτο ξεμπλοκάρει ευτυχώς κ παω να παρκάρω.....ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ.......100-150 μετρα απο την πίστα το εβαλα....ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ....πάλι ουρα για το εισητήριο...!μπηκα μέσα....ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΙΣΤΑ....έμεινα αφωνος...δεν περίμενα τόσο κοσμο!!!όσοι δεν ηρθατε ΧΑΣΑΤΕ!Σίγουρα!θα δείτε κ στις φωτός!κόσμος κ θέαμα!!!!όλα τα εργαλεία παρατεταγμένα! :o λέω εδώ είμαστεεε!!αρχίζουν όλοι μαζί γύρω γύρω.....πω.....άλλο πράγμα......πισωκίνητα....αγροτικά.....μπροστοκίνητα να τα καταφέρνουν καλα......όλα τα λεφτα......!λαστιχα να ακόυγοντε να στριγγλίζουν μοτέρ να ανεβάζουν μέχρι τον κόφτη....τουρμπίνες να ανοίγουν....!ζήλεψα κ εγώ όμως...ήθελα να συνοδηγήσω.λέω τώρα να πάω να βρω τα παλικάρια από το club λέω άστο με τόσο κοσμο......τεσπα.....Ο εκφωνητής λέει οι 30 πρώτοι με sms sto τάδε νούμερο πάνε για συνοδηγοί.....καλά λέω σιγα μην προλάβω.....είχα βάλει τον Βούλγαρη στο μάτι κ απο τα προηγούμενα drift ...δεν εστειλα sms...μετά απο κανα μισάωρο λεει πάλι ο εκφωνητής οι 3 πρώτοι sms sτο νούμερο που θα έλεγε βόλτα με τον Θοδωρή....Γράφω το νούμερο του εισητηρίου μ.....0583....πάω να κάνει αποστολή....εχω γράψει 69 κ περιμένω να ακούσω το υπόλοιπο νούμερο απο τον εκφωνητη .....το λεει το γραφω στα καπάκια κ το στέλνω....λεει αυτός νάτο το πρώτο.....μου ερχετε αναφορα εκείνη την ώρα...όπα λέει τέλος ήρθαν τα μηνύματα!πρώτο λεει το 0583......!ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ !##!!#!#!#!#!#!# :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πάω κ τρέχω να για βόλτα....βλέπω το κόκκινο starlet κ σταματάει κ απο μέσα να βγαίνει ο Θοδωρής..... :o :o :o του λέω ποιος είμαι κ πώς κέρδισα.....να μπω τώρα του λέω? ναι μπές μ λεει...μπάινω μέσα κ κάθομαι στο backet ( κ μπάρες μέσα) με δένει ο Κος Βούλγαρης κ μου δινει να κρατώ κ ένα κίνητο.....μην βγει κ αυτό απο το παράθυρο....το αυτοκίνητο μυριζε βενζίνη.....λεω όλα εδώ είναι σήμερα....το βάζει μπρος...ε κ απο εκει κ πέρα ξέρετε τι έγινε.....το μπαρμπριζ δεν έχει πια χρησιμοτιτα.....όλα τα βλέπεις απο τα πλαινά παραθυρα......Απίστευτα χέρια ο Θοδωρής......έμεινα μλκας......μ ανοιχτό το στόμα.....!!δεν του έχω πει το όνομα μ από την κ@@υλ@ μ το ξέχασα........Νίκο με λένε.......κ ήταν ΤΕΛΕΙΑ............Η καλύτερη βολτα..........AAAAAAAAAAAAAA!k GM τα παιδιά ο Θοδωρής... :wink: :wink:
καλημέρα.....................χθές γύρισα από Καλαμάτα όπου είχα παει για διακοπές στο χωριό μ κ περίμενα να ρθει 22 Αυγούστου......ΗΡΘΕ......ξεκινάω 7 από το χωριό μ χάλαρά λέω θα βρω παρκιν ανετα κ θέση καλή να κάτσω....φτάνω 7:20 περίπου από ένα δρόμο (shortcut) με λακούβες και οταν πλησιαζω την πίστα αρχίζουν τα αυτοκίνητα.Λέω θα βρω πιο πέρα να παρκάρω σιγά μην το παρκάρω τόσο μακριά.αρχίζει η ουρά απο αυτοκίνητα μετα από κανα 5λεπτο ξεμπλοκάρει ευτυχώς κ παω να παρκάρω.....ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ.......100-150 μετρα απο την πίστα το εβαλα....ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ....πάλι ουρα για το εισητήριο...!μπηκα μέσα....ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΙΣΤΑ....έμεινα αφωνος...δεν περίμενα τόσο κοσμο!!!όσοι δεν ηρθατε ΧΑΣΑΤΕ!Σίγουρα!θα δείτε κ στις φωτός!κόσμος κ θέαμα!!!!όλα τα εργαλεία παρατεταγμένα! :o λέω εδώ είμαστεεε!!αρχίζουν όλοι μαζί γύρω γύρω.....πω.....άλλο πράγμα......πισωκίνητα....αγροτικά.....μπροστοκίνητα να τα καταφέρνουν καλα......όλα τα λεφτα......!λαστιχα να ακόυγοντε να στριγγλίζουν μοτέρ να ανεβάζουν μέχρι τον κόφτη....τουρμπίνες να ανοίγουν....!ζήλεψα κ εγώ όμως...ήθελα να συνοδηγήσω.λέω τώρα να πάω να βρω τα παλικάρια από το club λέω άστο με τόσο κοσμο......τεσπα.....Ο εκφωνητής λέει οι 30 πρώτοι με sms sto τάδε νούμερο πάνε για συνοδηγοί.....καλά λέω σιγα μην προλάβω.....είχα βάλει τον Βούλγαρη στο μάτι κ απο τα προηγούμενα drift ...δεν εστειλα sms...μετά απο κανα μισάωρο λεει πάλι ο εκφωνητής οι 3 πρώτοι sms sτο νούμερο που θα έλεγε βόλτα με τον Θοδωρή....Γράφω το νούμερο του εισητηρίου μ.....0583....πάω να κάνει αποστολή....εχω γράψει 69 κ περιμένω να ακούσω το υπόλοιπο νούμερο απο τον εκφωνητη .....το λεει το γραφω στα καπάκια κ το στέλνω....λεει αυτός νάτο το πρώτο.....μου ερχετε αναφορα εκείνη την ώρα...όπα λέει τέλος ήρθαν τα μηνύματα!πρώτο λεει το 0583......!ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ !##!!#!#!#!#!#!# :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πάω κ τρέχω να για βόλτα....βλέπω το κόκκινο starlet κ σταματάει κ απο μέσα να βγαίνει ο Θοδωρής..... :o :o :o του λέω ποιος είμαι κ πώς κέρδισα.....να μπω τώρα του λέω? ναι μπές μ λεει...μπάινω μέσα κ κάθομαι στο backet ( κ μπάρες μέσα) με δένει ο Κος Βούλγαρης κ μου δινει να κρατώ κ ένα κίνητο.....μην βγει κ αυτό απο το παράθυρο....το αυτοκίνητο μυριζε βενζίνη.....λεω όλα εδώ είναι σήμερα....το βάζει μπρος...ε κ απο εκει κ πέρα ξέρετε τι έγινε.....το μπαρμπριζ δεν έχει πια χρησιμοτιτα.....όλα τα βλέπεις απο τα πλαινά παραθυρα......Απίστευτα χέρια ο Θοδωρής......έμεινα μλκας......μ ανοιχτό το στόμα.....!!δεν του έχω πει το όνομα μ από την κ@@υλ@ μ το ξέχασα........Νίκο με λένε.......κ ήταν ΤΕΛΕΙΑ............Η καλύτερη βολτα..........AAAAAAAAAAAAAA!k GM τα παιδιά ο Θοδωρής... :wink: :wink: ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΟΜΟΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΡΟΤΗΡΗ.ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!
όσο απίθανο κ αν σου ακουστεί ούτε ένα δεν με τσίμπισε.....(παντελονάκι ετσιιιιιιι) :wink: :wink: οποιος δεν ήρθε έχασε.....
Λοιπον, οι τυχεροι που συνοδιγισανε δεν ητανε μονο 30 οπου κληροθικανε, αλλα πανο απο 50.
Μονο εγω εβαλα χωρις υπερβολες περιπου 15-18 ατομα, αλλα τοσα ο Βουλγαρης συν ποσα εβαλε ο Γραβαλος. ο Τσιφετακης και ο Πορτας . Εγινε χαμος, ο κοσμος επαιζε σφαλιαρες για το ποιος θα πρωτοχωθει στα αυτοκινητα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κοσμο που μας θαυμασε και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που τρεξανε για ολο αυτο το EVENT.
ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
24-08-05, 23:31
Κύριοι, μόλις γύρισα από Λαγανά Ζακύνθου, όπου τα νουνάκια όλα ήταν μια αρρώστια. Πήγα να ξεκουραστώ ο άνθρωπος, αφού η Καλαμάτα για να την οργανώσω μου έφασε 15 μέρες.
Περιττό να σας πω πως μετρήσαμε πάνω από 60 ρουφηξιές κουνουπιών πάνω στο σώμα μου. Anyway!!!
Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσω τους 10 μικρούς ήρωες που έδωσαν το παρόν τους στη Καλαμάτα, αλλά και όσους βρίσκοταν πίσω από κάμερες, φωτογραφικές, συνοδηγοί κτλ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πετράν, που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του κατά τη διάρκεια του event. Τέλος ευχαριστώ τον κόσμο της Μεσσηνίας -αυτούς που κατάφεραν να μπουν, αλλά και αυτούς που δεν κατάφεραν- για τη ζεστή τους υποδοχή. Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν αναπόφευκτη, κατ' αρχήν επειδή έγινε δυνατό promo του event, από αέρος αλλά και εδάφους. Είδατε όσοι είσασταν εκεί πως μας τίμησαν από Νομάρχες, έως Διοικητές Αστυνομίας με την παρουσία τους. Η αρχή κύριοι έγινε και όσοι συνεχίσουν να ακολουθούν σίγουρα έχουν να κερδίσουν.
Το drift club πρέπει να γίνει μια μεγάλη γροθιά για να σπάσει τα κατεστημμένα που τόσα χρόνια κρατούν τη μηχανοκίνηση σε χαμηλά επίπεδα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
Πάμε για τον κάμπο τώρα, να τους τρελλάνουμε στην πόρτα.
ΥΓ 1 : Τα τοπικά Καλαματιανά κανάλια μας παρουσίασαν με εκτενή ρεπορτάζ
ΥΓ 2 : Όλοι οι χορηγοί έμειναν ευχαριστημένοι
ΥΓ 3 : Το ανέκδοτο έκανε όλη τη πίστα να γελάει
ΥΓ 4 : Οι χορεύτριες έδωσαν άλλο αέρα στο event
ΥΓ 5 : Έρχονται περισσότερα εισιτήρια
Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΗΚΕ ΤΗΝ 21η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ 4 χλμ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΩΝ.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
24-08-05, 23:51
Βάλτε φώτο αδέρφια επειγόντως. Στάθη ετοίμασε μου ένα cd με όλες τις foto του αγώνα.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! Δυστυχώς ήμουν διακοπές και εχθές βράδυ γύρισα σπίτι. Από ότι διαβάζω στα προηγούμενα post έγινε χαμός... Μπράβο σε όλους! ...περιμένω το επόμενο να ξεθυμάνω γιατί... πολύς καιρός έχει περάσει.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
25-08-05, 02:16
flatliner άλλο να το βλέπεις γραμμένο κάτι και άλλο να το ζεις. Ο κόσμος έπαθε ντελίριο με τα παιδιά του club και παρακαλούσε να μην τελειώσει ποτέ. Δεν σας κρύβω πως ήδη οι Καλαματιανοί μας περιμένουν για το επόμενο show.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
25-08-05, 14:11
Chaos, άλλο Rover και άλλο Land Rover. Σου είχα θέση που ήταν όλα τα λεφτά! Έτσι δεν είναι; Και παραθυράκι ανοικτό λέμεεεεε...... :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Όλα τα λ7 ήταν η θέση και θέα είχε και αρκετό αέρα για να μην σκάσω! Το καλήτερο από όλα ήταν το παράθυρο που άνοιγε δεν το έχω ξαναδεί αυτό :!: Πολύ ευρίχωρο το Land Rover!
Βαγγελη, φοβαμαι πως ειχες παραπονο.
Αυτη η πιαλιο πιστα δεν εσκαγε τα λαστιχα οπως του Αγρινιου.Την επομενη θα σε βγαλω ασπροπρωσοπο η μαλον καλητερα μαυροπρωσοπο απο τις καπνες. οκ?
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
26-08-05, 15:00
Τάκαρε μια χαρά τα πήγαμε!!! Η πίστα στη Καλαμάτα έδινε θέαμα τρελλό και όχι λάστιχα. Όλα ήταν άψογα.
Στη Λάρισα θα είμαι κοντά σου, για να δω πόσο χώμα θα βγάλω το βράδυ στο ξενοδοχείο από τα μαλλιά μου...
Τάκαρε μια χαρά τα πήγαμε!!! Η πίστα στη Καλαμάτα έδινε θέαμα τρελλό και όχι λάστιχα. Όλα ήταν άψογα.
Στη Λάρισα θα είμαι κοντά σου, για να δω πόσο χώμα θα βγάλω το βράδυ στο ξενοδοχείο από τα μαλλιά μου...
Θα φερω και γλαστρουλα για το φυτο.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
27-08-05, 00:27
Τι λουλούδι να βάλουμε μέσα;;; Την Εύα ίσως;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
:O:O:O άντε να βγει και περιοδικό να δούμε τα Videossssssssssssssssss
Τι λουλούδι να βάλουμε μέσα;;; Την Εύα ίσως;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Ποια ειναι η Ευα? Η ψηλη η ξανθια ?
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
29-08-05, 16:07
Η ξανθιά ρειιιιιι!!!!!!!!! Η barbie των stage!!! :twisted: :twisted:
Homo_Racius
29-08-05, 16:46
Το mono pou exo na po einai ena megalo euxaristo se olous,autous pou gnorisa gia 1h fora kai autous pou eixa ksanadi paliotera gia to pos me dextikate stin parea sas...
Eixa xronia na nioso toso euprosdektos,eixa kairo na peraso toso kala kai na nioso toso omorfa.
Ta leme stis 25 sept stin Larisa,gia meta den leo..heheheheh :)
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
29-08-05, 21:46
Δημήτρη περιμένω αύριο τα νέα σου για τα Γιάννενα. Sorry που δεν έστειλα sms αλλά γίνεται πανικός σήμερα, μιας και είναι πρώτη επίσημη των εταιρειών σήμερα. Άρα το τρέξιμο είναι μεγάλο και πολύ...Όσο για τη Λάρισα, καλό θα είναι να σ έχουμε κοντά μας.
πολύ καλό το event..αν και φάγαμε πολύ χώμα!!!! :D
Taki όχι και πάτος οι Καλαματιανοί ... μας προσβάλεις.. :shock:
http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/kp61_alaKalamatas.jpg
και μερικά video...
σβουρίδια kp61 (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/kp61_kalamata.wmv)
Βούλγαρης (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/voulgaris.wmv)
BMW σβουρίδια (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/BMW.wmv)
Lexus (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/lexus.wmv)
rally (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/rally.wmv)
Πολύ καλός ο Τάκης με το μπlέ starlet! Άν ήταν και στημένο για drift θα έκανε ακόμη περισσότερα. Την επόμενη φορά θέλουμε άρρωστα παντηλίκια γιατι το starlet αυτό είναι το ομορφότερο που παίζει!
8) μερικά videakia ακόμα....
Bούλγαρης (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/voulgaris2.wmv)
Lexus (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/takis_lexus.wmv)
kp61 (http://www.starlet-club.gr/forum/images/driftKalamata/kp61_ALAKalamatas.wmv)
[quote="ούζο"]πολύ καλό το event..αν και φάγαμε πολύ χώμα!!!! :D
Taki όχι και πάτος οι Καλαματιανοί ... μας προσβάλεις.. :shock:
Αγορινα μονο δυο αξιζανε, το BMW και το μπλε ESCORT . Ολοι οι αλλοι απλα συνοδευανε. Οχι οτι και μερικοι απο εμας ηταν καλοι αλλα τελος παντων.
Αν παρεξιγιθικες SORRY
ουζο στο πρωτο ποστ που εχεις βαλει τα βιντεακια , το λεξους και το ραλι ειναι το ιδιο βιντεο, αν μπορεις διορθωσετο. ευχαριστω!
μια χαρά ήταν κ οι Καλαματιανοί ;) (Καλαματιανός κ εγώ :P ) Προσπάθεια προσπάθεια κ μετα αποτελέσματα :D:D:D μια χαρά!:O το σταρλετάκι το μπλέ εκτος που πήγαινε και με το πλάι κ εκκωφαντικός θόρυβος :P ποσα άλογάκια ήταν?Ε? έχει μέλλον να δώσει πιστεύω......
θα το κοιτάξω το video... :oops:
Τaki πλάκα κάνω δεν παρεξηγήθηκα..για να πω την αλήθεια αν και Καλαματιανή δεν τα γνωρίζω τα αυτοκίνητα που έτρεχαν...περισσότερο ξέρω κάποιους από το drift club...
Όλα ήταν πολύ ωραία ειδικά στην αρχή. Βέβαια στο τέλος λίγο ξέφυγε η κατάσταση αλλά ελπίζω στα επόμενα events να υπάρξει βελτίωση αφού είμαστε ένα σχετικά νέο club και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ένα άλλο μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ ήταν με το φωτισμό της πίστας και το χώμα όπου δεν έβλεπα την πίστα καθόλου!Απορώ πως οι άλλοι έβλεπαν που πήγαιναν!!!Άντε πάμε στο επόμενο τώρα!!!Μπράβο στους συμμετέχοντες και στην οργάνωση!
Μην ξεχναμε οτι στην καλαματα ο τυπος που εχει την πιστα την δινει αβερτα και εχετε το περιθοριο να την μαθαιτε. Σε αντιθεση με εμας που ηρθαμε σε καινουργιο εδαφος και επρεπε να μαθουμε τα μετρα της μεσα σε μιση ωρα.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
01-09-05, 22:05
Τάκη παραπονιάρη!!!
Και οι Καλαματιανοί προσπάθησαν και το πάλεψαν και τα κατάφεραν!!!
Έγω δεν τα κατάφερα με τα κουνούπια που με πυροβολούσαν κατά ριπάς!
(Το προσκλητήριο Τάκη, για τα κουφέτα που λέγαμε) :lol: :lol:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
01-09-05, 22:07
ΟΥΖΟ εμένα με έβγαλες κανένα video??? Αν έχεις απορίες για το ποιός είμαι, ένα θα σου πω. 6972 1111ΧΧ :lol: :lol: :lol: :lol:
Τάκη παραπονιάρη!!!
Και οι Καλαματιανοί προσπάθησαν και το πάλεψαν και τα κατάφεραν!!!
Έγω δεν τα κατάφερα με τα κουνούπια που με πυροβολούσαν κατά ριπάς!
(Το προσκλητήριο Τάκη, για τα κουφέτα που λέγαμε) :lol: :lol:
Δεν ειναι παραπονο απλα κανουμε κουβεντα με την Ουζο. καλη κοπελα ακουγεται,
Με την ευκαιρια το ουζο απο που βγαινει? (μην μου πητε απο την Μυτιλινη, το ηξερα) ωραιο ονομα, πονηρο , αμα το βαλεις και στο πληθυντικο κιολας. :twisted: :twisted:
ΧΙΟΥΜΟΡ ΧΙΟΥΜΟΡ !!!!!!!!!
ΟΥΖΟ εμένα με έβγαλες κανένα video??? Αν έχεις απορίες για το ποιός είμαι, ένα θα σου πω. 6972 1111ΧΧ :lol: :lol: :lol: :lol: δεν μου λέει κάτι..
Taki..έχει δίκιο ο Ε.Μ. αμέσως σε πήρε το παράπονο.... :P
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!κάτι άλλο!ώραια ήταν κ η ιδέα που δώθηκε φυλλάδιο στην είσοδο που έλεγε κ εξηγούσε τις τεχνικές του Drift :wink: :wink: :wink:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 14:14
Δεν ήταν ιδέα απλά F!!! Και δεν ήταν φυλλάδιο. Ήταν ένα book που με την χορηγία των ντόπιων επιχειρήσεων έγινε για να μείνει σε όλους όσους βρέθηκαν εκείνη τη βραδιά στη πίστα San Nikolas.
Ούζο τι νούμερο εισιτηρίου είχες; (Ψάχνω να βρω αυτόν/η, που μπλόκαρε την υπηρεσία μηνυμάτων στέλνοντας ατελείωτα sms, όταν ανακοίνωσα το νούμερο).
Ρε Τάκη ο Πέτρος που εξαφανίστηκε;;; Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση αυτό το πιδιιιιίίίί.... Μήπως τον παρακούρασα στη Καλαμάτα;;;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 14:17
Η Καλαμάτα είναι η πρώτη πόλη στατιστικά σε κατανάλωση ουίσκι, Παννευρωπαϊκά!!!
Στο ούζο σε τι θέση βρίσκεται;;;;
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΘΩ, ωχχ ΑΜΑΝ και σου ΤΡΑΓΟΥΔΩ....
:D :D :D καλό καλό ηταν !αχμ όσο για το whisky..... σοβαρά?:O:O:O !εγώ ξέρω ότι κάτω Καλαμάτα και κρασιά βγάζει κ ούζα :wink: :wink: :wink: "Στεφανούνη" "Καλλικούνη" μόνο τσ'ιπουρο δεν βγάζουμε επειδή απαγορεύετε :P
χμμ...δεν είχα εισιτήριο καρδιά μου....
το ουίσκι το έχουμε για νερό πλέον :roll: ....το ούζο για ειδικές περιπτώσεις!!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 21:05
Το ότι δεν είχες εισιτήριο σημαίνει οτί είχες πρόσκληση!!! Άρα ή δημοσιογράφος είσαι ή τυχερούλα από την τοπική εφημερίδα ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ή από κάποιο ραδιοφωνικό διαγωνισμό.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ SECURITY ΤΣΑΜΠΑ.
Όσο για το ούζο, εώς σήμερα γνωρίζω πως χρησιμεύει για τον πονόδοντο, εκτός από πιώμα...
Μώπως έχει και κάποιες άλλες ιδιότητες και δεν τις γνωρίζω;;;
Και ξέρεις ως δημοσιογράφος έχω την περιέργια μέσα μου!!!
8)
ούζο στον πονόδοντο..ποτέ!!! Μόνο για πιώμα...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 23:28
Δεν μου είπες όμως πως μπήκες μέσα και δεν είχες εισιτήριο!!!
Με πρόσκληση μήπως ή ως συνοδός χορηγού μας;;;
Ρε παιδιά έχουμε καμιά άκρη από Καλαμάτα να μας γράψει το event που έδειξε το τοπικό κανάλι best σε καμιά κασέτα και να μας το στείλει;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
04-09-05, 15:07
Το σκέφτηκα και εγώ αυτό chaos...
Απλά θα περιμένουμε τον Στάθη και το XL MAGAZINE να δούμε τον αγώνα από δικούς μας ανθρώπους. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι η δουλειά που κάνουν τα παιδιά είναι πολύ καλή.
το best δεν έχει κάνει και τα καλύτερα πλάνα..μάλλον ο cameraman δεν σας προλάβαινε... :)
το best δεν έχει κάνει και τα καλύτερα πλάνα..μάλλον ο cameraman δεν σας προλάβαινε... :)
Δεν πειράζει απλά να το έχω θέλω γιατί εγώ το είδα στο ξενοδωχείο που πήγα το βράδυ και το πέτυχα στο τέλος! Εσύ απ' οτι κατάλαβα είσαι από Καλαμάτα. Θα κάνεις την καλή να το γράψεις;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
05-09-05, 12:56
...Και ξαφνικά εκεί που πάμε στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε για το ντουζ, ακούω μουσική και παντιλίκια στην τηλεόραση. Ακούω και την μπάσο φωνή μου...ενώ ο cameraman εστίαζε τον φακό του στα πολαράκια των χορευτριών....
Ήταν μαγεία να μας προβάλλουν τα τοπικά κανάλια από το ίδιο βράδυ.
Να ναι καλά όλοι...!!!
ΟΥΖΟ ακόμα να απαντήσεις από που προέρχεσαι εσύ...
χμμ δεν σας υπόσχομαι ότι θα μπορέσω να το γράψω..γιατί δεν ξέρω αν το προβάλλει ακόμα το best και δεν είμαι πλέον στην Καλαμάτα...πάντως το έδειξε πολλές φορές..μέσα στην εβδομάδα μετά το event αλλά δεν μπορούσα να το γράψω :( !! Παίρνω τηλέφωνο και το best μήπως μπορούν να σας το δώσουν αλλά δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με κάποιον..ελπίζω να είναι σωστό το τηλέφωνο...κάντε μια προσπάθεια κι εσείς----> Best Tv 27210 80790 και αν χρειαστεί να πάει κάποιος να το πάρει από εκεί πείτε μου να το κανονίσω!!!
Θα προσπαθήσω και εγώ να επικοινωνίσω αν τα καταφέρω εσύ πότε θα είσαι Καλαμάτα για να μπορέσεις να το πάρεις;
α γι' αυτό μην ανησυχείς ..θα στείλω μια φίλη μου που μένει εκεί να το πάρει...
Ok! Αν τα καταφέρω να επικοινωνίσω με το κανάλι θα σε ενημερώσω! Ευχαριστώ!!!!
Παιδιά θα δούμε καμιά φωτογραφία από καλαμάτα στο site ή θα περιμένουμε να κυκλοφορίσει το XL για να τις δούμε;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
10-09-05, 15:00
Σε λίγες μέρες που θα βγει το XL θα τα δεις όλα chaos. Το μόνο κακό είναι ότι η πίστα δεν είχε καλό φωτισμό, άρα έχασαν την μαγεία τους οι φωτογραφίες.
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
10-09-05, 16:32
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. :shock: :shock:
Θα σας φυγουν τα τσισα!!!!!
Περίπου πότε βγαίνει το XL για να τα δούμε όλα;
καλησπέρα!όταν είχε γίνει το drift στην Καλαμάτα είχανε πει 22 του μήνα θα έβγενε αν θυμάμε καλα! :?
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
17-09-05, 21:35
ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dr.Mousas περιμένω μια φώτο από Καλαμάτα κάνε μια καλή να μου την στείλεις!! Ανηπομονώ να ξημερώσει η αυριανή μέρα να πάρω το XL!
Dr.Mousas περιμένω μια φώτο από Καλαμάτα κάνε μια καλή να μου την στείλεις!! Ανηπομονώ να ξημερώσει η αυριανή μέρα να πάρω το XL!
exw ftiaksei ton fakelo etoimo ziparismeno , alla exw ksexasei na sto steilw!! ypomonh!!!
Έλεος Βαγγέλη, μήν γράφεις με bold!!!
exw ftiaksei ton fakelo etoimo ziparismeno , alla exw ksexasei na sto steilw!! ypomonh!!!
Κάνε μια καλή και στείλτο! Αν δεν θυμάσε το mail μου στείλε μύνημα να στο δώσω αν και πρέπει να εμφανίζεται και στο forum γιατί δεν το έχω με απόκριψη
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.