Επιστροφή στο Forum : Εκκεντροφόροι για 4age by boubis
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-06-05, 17:31
Nέας κοπής εκκεντροφόροι για 4age μοτέρ με φάσμα από 3000rpm ως 8000rpm για νορμάλ μοτέρ και μονοπετάλουδο σε τιμή στα 550 ευρώ το σετ.Καλή τιμή και θα τους βάλω.
Πόσο πιο καλά να πάει πια αυτό το Starlet? Να δούμε που θα το φτάσεις....!!!!! :wink:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14-06-05, 20:49
Αν σκεφτείς ότι είναι μαμά το μοτέρ φαντάσου που θα φτάσει μιά και δε βλέπω ενδιαφέρον για να πουληθεί.Μου ήρθε η τρέλα να ασχοληθώ με την αναβάθμησή του τώρα που είμαι άνεργος και έχω χρόνο να ασχοληθώ.Τώρα το αμάξι έχει 101hp στη ρόδα.Να μη το κάνω 130hp για να καπνήζει και κανένα λαστιχάκι:
Πολύ καλά το σκέφτεσαι!!! Εγώ λέω να κάνουμε παραγγελία και κανένα ζευγάρι από τα ελαστικά της KUMHO που καπνίζουν κόκκινα! Καλή φάση εεε!!! Κόκκινο το Starlet, κόκκινος και ο καπνός... Τρέλα!!!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14-06-05, 21:04
Καλομελέτα και έρχωνται!
200s(E)xDRIFTcarKING
17-06-05, 16:56
AN tolmisete kai ferete ta ECSTA MX-C kai den mou steilete toylaxiston ena lastixo(kai zeygari na einai den me voiazei) tha aniksete kritiki venteta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
AN tolmisete kai ferete ta ECSTA MX-C kai den mou steilete toylaxiston ena lastixo(kai zeygari na einai den me voiazei) tha aniksete kritiki venteta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Σαφώς και θα πρέπει να ενημερωθούμε όλοι... Όταν είναι να έρθουν τα λαστιχάκια στην Ελλαδίτσα μας. Πιστεύω πως συμφωνούν και οι υπόλοιποι.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι που θα βρω ζάντες για το BMW :roll:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.