PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ No ΧΧΧΧ ΟΛΑ....!!

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
27-09-08, 22:22
Εχθες εγινε της π....τανας με τον πισταρχη. Φωναζε, εβριζε, ελεγε οτι υπαρχει αναρχια, σκουπιδια, λινα στην ασφαλτο, σκαψιματα, κλοπες απο κρανη, οποιος θελει μπαινει, βγαινει......γενικα μπαχαλο.

Μετα απο πολυωρο τσακωμο, μας πεταξε οτι η τιμη ανεβαινει στα 25 ευρω και απαραιτητα πρεπει να υπαρχει οργανωση αλυταρχης και μονο οι συμμετεχοντες στα πιτ, αλλιως ....η πορτα κλεινει.

Το λαθος βεβαια ειναι δικο του, και το καταλαβε τελικα, αφου εβαζε καθημερινα αυτοκινητα με 20 ευρω, και τις καλες μερες με αλυταρχη και 25 ευρω δεν παταγε ψυχη. Κανεις δεν σκουπιζε, κανεις δεν ρυθμιζε τιποτα.

Για να μη λεμε πολλα, η μονη λυση ειναι ΜΟΝΟ Τεταρτη και Σαββατο (αργοτερα το Σαββατο θα κοπει λογω καρτ) και ΜΟΝΟ με αλυταρχη και νεες τιμες, δηλαδη 25+ 5 ευρω= 30 ευρω.

Οποιος θελει παει, οποιος δεν θελει, δυστυχως ας μην παει.

Ολες οι υπολοιπες μερες, ειναι κλειστες. Δεν επιτρεπεται η εισοδος σε αυτοκινητα εκτος Τεταρτης και Σαββατου.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-03-09, 15:26
Εχθες εγινε της π....τανας με τον πισταρχη. Φωναζε, εβριζε, ελεγε οτι υπαρχει αναρχια, σκουπιδια, λινα στην ασφαλτο, σκαψιματα, κλοπες απο κρανη, οποιος θελει μπαινει, βγαινει......γενικα μπαχαλο.

Μετα απο πολυωρο τσακωμο, μας πεταξε οτι η τιμη ανεβαινει στα 25 ευρω και απαραιτητα πρεπει να υπαρχει οργανωση αλυταρχης και μονο οι συμμετεχοντες στα πιτ, αλλιως ....η πορτα κλεινει.

Το λαθος βεβαια ειναι δικο του, και το καταλαβε τελικα, αφου εβαζε καθημερινα αυτοκινητα με 20 ευρω, και τις καλες μερες με αλυταρχη και 25 ευρω δεν παταγε ψυχη. Κανεις δεν σκουπιζε, κανεις δεν ρυθμιζε τιποτα.

Για να μη λεμε πολλα, η μονη λυση ειναι ΜΟΝΟ Τεταρτη και Σαββατο (αργοτερα το Σαββατο θα κοπει λογω καρτ) και ΜΟΝΟ με αλυταρχη και νεες τιμες, δηλαδη 25+ 5 ευρω= 30 ευρω.

Οποιος θελει παει, οποιος δεν θελει, δυστυχως ας μην παει.

Ολες οι υπολοιπες μερες, ειναι κλειστες. Δεν επιτρεπεται η εισοδος σε αυτοκινητα εκτος Τεταρτης και Σαββατου.

Εγινε ανακοινωση νεων.

Petros AE86
12-03-09, 15:33
δηλαδη απο εδω και περα θα ειναι 30 ευρω???

G.P.T.M
12-03-09, 15:35
α καλα οτι να ναι δηλαδη!!!!!!δεν πειραζει!!!καλα να περναει!

andreasf20c
12-03-09, 15:38
Κυριε νικο για δωστε μας διευκρινισεις... πηγε 30 ευρω???

Petros AE86
12-03-09, 15:44
α καλα οτι να ναι δηλαδη!!!!!!δεν πειραζει!!!καλα να περναει!
ρε παιδια να κανονισουμε να μην παμε για 2 βδομαδες να μην βγαλει ουτε φραγκο μπας και ξαναριξει τις τιμες..

andreasf20c
12-03-09, 15:46
Ρε σκαστρα ειναι σιγουρο αυτο...? ας μην βγαζουμε μονοι μας συμπερασματα....

G.P.T.M
12-03-09, 15:48
ρε αντρεα ετσι λεει πιο πανω!!!αφου το ειπε ο κ.νικος!!!και εχει γινει επεξεργασια σημερα στ πρωτο ποστ!

andreasf20c
12-03-09, 15:56
ενταξει επειδη δεν το καταλαβα και δεν ειμαι σιγουρος... για αυτο το λεω...
Ας κανουμε αυτο που ειπε ο Πετρος... Μην πατησει ξανα κανεις για 2-3 εβδομαδες να την ριξει την τιμη... ΚΑΝΕΙΣ ομως...:evil:
τον γυφτο.... θελει πολλες σφαλιαρες...

Petros AE86
12-03-09, 16:00
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος που θελει τα πολλα χανει και τα λιγα...αυτο θα συμβει και με αυτον...
αν ειχα αμαξι και ημουνα στη θεση σας και 20 ευρω να το ξανακατεβαζε δεν θα παταγα!15 και κατω!αντε γιατι πολυ εκμεταλλευση εχει πεσει

G.P.T.M
12-03-09, 16:02
πολυ σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andreasf20c
12-03-09, 16:22
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος που θελει τα πολλα χανει και τα λιγα...αυτο θα συμβει και με αυτον...
αν ειχα αμαξι και ημουνα στη θεση σας και 20 ευρω να το ξανακατεβαζε δεν θα παταγα!15 και κατω!αντε γιατι πολυ εκμεταλλευση εχει πεσει
Πεστα ρε σκαστρα....:evil::mad2:
+10000000000000000000

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
12-03-09, 16:31
δυστηχος ετσι οπως τα λεει ο νικος ειναι!!οχι απλα εγεινε της πουτ@ν@ς δεν φανταζεστε....σκαστρα εχεις δικιο αλλα.....μην ξεχναμε οτι αν φυγουμε απο αυτην την πιστα γυρναμε παλι στους δρομους και στο σεσι!!ειναι πολλα τα 30 αλλα με βαση τα σημερινα με μονο μια πιστα που για 30 λεπτα δινεις 25 ευρο +βενζινες για να πας αφιδνες παλι οικονομικα ερχετε η αγια μαρινα!το οτι ειναι μ@λ@κ@ς ο πισταρχης της αγιας μαρινας ειναι πλεον γνωστο αλλα τι να κανουμε??με τον νικο του ξεκαθαρισαμε οτι αν βαλει αμαξι αλλη μερα εκτος τεταρτης και σαββατο απλα δεν ξαναασχοουμαστε με την παρτη του!ας κανει οτι θελει ας γεινη μπαχαλο και ας μην ξαναπατηση κανενας!μεγαλα παιδια ειμαστε και μπωρουμε να αποφασησουμε αν θα πηγενουμε η οχι!

dimsabas
12-03-09, 16:32
Να δούμε λίγο πιο ψύχραιμα τα γεγονότα. Δε λέω ότι ο ιδιοκτήτης έχει τους καλύτερους των τρόπων, όμως, η τιμή είναι ασύγκριτη. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει κανείς με 20 ευρώ:
1) Αν μένει στα Ν. Προάστια, όπως εγώ, με 20 Ε μπορεί να πάει στα Μέγαρα, τόσα θα καταναλώσει σε βενζίνη και διόδια. Προσέξτε: μόνο για να πάει στα Μέγαρα. Το κόστος της πίστας, οι βενζίνες εκεί μέσα, τα λάστιχα, τα ζανταρίσματα κι όλα τα άλλα, είναι έξτρα.
2) Αν μένει στα Β. Προάστια, θα πάει στον Καρτόδρομο, όπου με 20 ευρώ θα κάνει 2 15λεπτα. Και μάλιστα, ο εκεί ιδιοκτήτης απαγορεύει το drift λόγω θορύβου και μηνύσεων, κατά τα λεγόμενά του τουλάχιστον. Επιτρέπεται μόνο καθημερινές πρωί. Μα ποιος μπορεί να πάει αυτές τις ώρες;

Αν λοιπόν εμμένετε στο εμπάργκο, μαζί σας κι εγώ! Όχι όμως γιατί τις τιμές, γιατί είναι αχτύπητες, αλλά για το ότι μιλάει άσχημα σε ανθρώπους που τον ταϊζουν. Κι αυτό είναι απαράδεκτο...

G.P.T.M
12-03-09, 16:37
εγω παντως συγνωμη αλλα θα μπαινω πολυ σπανια!!εδω ηταν 20ε και πασχιζα για να μπω!!και τωρα π ειναι 30 δεν μου φτανουν!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
12-03-09, 16:45
εγω παντως συγνωμη αλλα θα μπαινω πολυ σπανια!!εδω ηταν 20ε και πασχιζα για να μπω!!και τωρα π ειναι 30 δεν μου φτανουν!!

μαζι σου γιωργο,μια απο τα ιδια εγω εχω να μπω αγια μαρινα πανω απο μηνα επειδη δεν εχω δουλεια,20 ευρο μου φενωνταν απιαστο πωσο τα 30 ουτε στα πιο γλυκα μου ονειρα....οταν θα δουλευω αναγαστηκα θα τα δεινο ομως γιατι δεν μπωρο να ξεδωσω αλλου!

G.P.T.M
12-03-09, 16:47
μαζι σου γιωργο,μια απο τα ιδια εγω εχω να μπω αγια μαρινα πανω απο μηνα επειδη δεν εχω δουλεια,20 ευρο μου φενωνταν απιαστο πωσο τα 30 ουτε στα πιο γλυκα μου ονειρα....οταν θα δουλευω αναγαστηκα θα τα δεινο ομως γιατι δεν μπωρο να ξεδωσω αλλου!

εσυ τ ξερεις πως ειναι!!!!αν μου περισευουν εννοειτε οτι 8α μπαινω αναγκαστικα!!!αλλα 8α ειναι σπανια!

andreasf20c
12-03-09, 16:57
κριμα παντως... δεν εχω να πω τπτ αλλο... εκει που ειχαμε βρει ενα στεκι αυτος να ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ... το ενα του βρωμαγε το αλλο του ξινιζε... δεν εβρισκες ακρη... ο Γιωργος τα ακουγε συνεχεια και καθοταν και τσακωνοταν μαζι του, το ιδιο και ο Βαγγος... Αυτος θα χασει στο κατω-κατω... Εμεις το μονο που θα χασουμε ειναι την ασφαλεια που μας παρεχει η πιστα... αναγκαστικα πλεον θα καταφυγουμε στα βουνα,στο σεσι κτλ...
Κριμα...

Ντογκας Ιωαννης
12-03-09, 17:30
ααααααααααα
καλααααααααααα
εχουμε ξεφυγει τελειως νομιζω οχι μονο στο συγκεκριμενο αλλα και σε καποια αλλα που μαθαινω....
κριμα!!!

G.P.T.M
12-03-09, 17:39
ααααααααααα
καλααααααααααα
εχουμε ξεφυγει τελειως νομιζω οχι μονο στο συγκεκριμενο αλλα και σε καποια αλλα που μαθαινω....
κριμα!!!

δεν πειραζει εχει ο καιρος γυρισματα!!!

Rozy_SS_Kp60
12-03-09, 18:28
Aληθεια 30€?ελεος!Κ γω ειμαι με τον Πετρο φυσικα κ με ολους τους αλλους...Μπορει να ηταν η μονη πιστα κατα τα λεγομενα που συμφερε κ απο αποψη αποστασης κ μαλλον και απο λεφτα,αλλα 30 για καθε φορα,ειναι λιγο αρκετα για παρα πολλους ομως...

ναι μεν στο δρομο ειναι πιο επικυνδινα,κ δεν ειναι το ιδιο ετσι κ αλλιως,αλλα πιστευω δεν πρεπει να πατησει κανεις ετσι επιτιδες,για να καταλαβει πως ειναι τα πραγματα κ να κατεβασει τις τιμες...Αυτος χανει οπως λεει κ ο αντρεας...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-03-09, 19:03
ρε αντρεα ετσι λεει πιο πανω!!!αφου το ειπε ο κ.νικος!!!και εχει γινει επεξεργασια σημερα στ πρωτο ποστ!

Οπως τα λεω. Καθαρα. 25 ευρω πισταρχης και 5 ευρω αλυταρχης με βοηθους.
Τωρα θα αρχισει η γνωστη ιστορια με τα 5 ευρω, αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση. Εκτος και αν αναλαβει μια αλλη ομαδα τσαμπα να κανει χρεη αλυταρχη/ βοηθων.

Στην ουσια, μας εδιωξε. Μετα απο μεγαλες διαμαχες δεχτηκε τα παραπανω. Και αλλες μερες γιοκ.

GKMD
12-03-09, 19:08
Δηλαδη εγω που τις αλλες μερες δουλευω και παω μονο σαββατο απογευμα δεν θα με αφησει να μπω?Ειλικρινα δεν το νομιζω.Αυτο το σαββατο ουτως η αλλως δεν θα παω λογο της κυριακης βλεπε τρακ ντει,αλλα το αλλο σαββατο θα παω και θα σας πω

G.P.T.M
12-03-09, 19:14
και εγω 8α παω με γιωργο μαζι!!!δηλαδη μ λιγα λογια λετε οτι δεν θελει λεφτα??δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!!τοσο καιρο δεν τον πειραζε τωρα τον επιασε?

GKMD
12-03-09, 19:18
Ξερεις απο μυγα τσετσε?Το αλλο σαββατο να εισε σιγουρος οτι θα του εχουν περασει ολα

G.P.T.M
12-03-09, 19:20
xaaxaxaxa!!θα δειξει υπομονη!

GKMD
12-03-09, 19:32
xaaxaxaxa!!θα δειξει υπομονη!

εγω θα το ελεγα κατανοηση χα χα,βλεπεις λεφτα ειναι αυτα

dimsabas
12-03-09, 19:38
δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!!τοσο καιρο δεν τον πειραζε τωρα τον επιασε?

Επικοινωνιακό τρικ! Πώς αλλιώς να ζητήσει αύξηση; Ενώ τώρα και τα κατάφερε και τον παρακαλέσατε κι από πάνω!

GKMD
12-03-09, 19:46
Αν ομως δεν αλαξει σταση συντομα θα παρακαλαει αυτος

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-03-09, 19:48
Επικοινωνιακό τρικ! Πώς αλλιώς να ζητήσει αύξηση; Ενώ τώρα και τα κατάφερε και τον παρακαλέσατε κι από πάνω!

Αυτο ειπα και εγω χθες. Αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Εδω που τα λεμε ομως, του εχουν κανει και πολλες ζημιες. Τα λινα μπλεκονται στις ροδες των καρτ, η λαστιχιλα μπαινει στα φρενα των καρτ και κανει κρουστα.
Του εσπασαν τα φαναρια εκκινησης, του εσκαψαν ολα τα χωματα διπλα στη διαδρομη, του εκλεψαν κρανη, τον γεμισαν σκουπιδια παντου.

Ενω με οργανωση, θα υπαρχει (οπως υπηρχε) καποια ταξη.
Και οι περοσσοτεροι, πηγαιναν καθημερινες, για να μην δωσουν τα 5 ευρω.

Τωρα θα ακολουθησει (ετσι ισχυριστηκε) το προγραμμα αυστηρα Τεταρτης / Σαββατου. Δεν θα μπει κανεις αλλη μερα.

e30love
12-03-09, 19:54
Όταν έχεις μια πίστα κ την λιβανίζεις κ χτυπάς μύγες, κ ξαφνικά σκάει από το πουθενά η ευκαιρία για κάποιο κέρδος, κ για την ακρίβεια μεγάλο κέρδος, μέσο του κλαμπ μας, κ της φήμης με τον καιρό κ μαζεύετε κόσμος κ σκάει λεφτά κ ξανασκάει λεφτά, κ βλέπεις ότι κονομάς, αρχίζεις κ γλυκένεσε μετά συνηθίζεις κ μετά αρχίζεις κ τρίβεις τα χέρια σου, κ λες εδώ είμαστε αν από 20 το πάω 30 αναιβάζω τα κέρδη κατά πολύ κ αν δεν τους κακοφανεί κ αντιδράσουν το καλοκαίρι χτυπάω κ την τιμή στα 40 ευρό γιατί θα έχει γίνει στέκι για τα καλά κ δεν θα μπορούν να κάνουν κ αλλιώς κ αυτό ήταν φτιάχτηκα...

Κλασσική Ελληνική νοοτροπία, γιαυτό δεν πάμε μπροστά παίδες ...

Ούτως η άλλος εγώ την γνώμη μου για την πίστα σας την είχα πεί πριν καιρό κ για την πίστα κ για τα λεφτά, κ πολλοί είχαν ενοχληθεί κ είχαν αντιδράσει... Καλή φάση η Αγ. Μαρίνα αλλά μην μας πιάνουνε κ τον κώλο....

GKMD
12-03-09, 19:59
Παν μετρον αριστον οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι

Rozy_SS_Kp60
12-03-09, 22:04
+10000000000000 στον τελευταιο!Γεια σου ρε gkmd!

kallitexni$
12-03-09, 22:13
Να σημειωθει οτι κανονιζουν και αλλα κλαμπ( μεγαλυτερα :D )
να τρεχουν στη μαρινα τις ιδιες μερες με μας.....

andreasf20c
12-03-09, 22:17
:shock::shock::shock:?????
Ποια club ρε βασιλη???

bimmer86
12-03-09, 22:45
Το club22 και το club sandwich !

Petros AE86
12-03-09, 23:14
Το club22 και το club sandwich !axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
εγραψες παλι!!!!:lol::lol::lol:

spiros_sierra
12-03-09, 23:15
Ο kallitexni$ μαλλον αναφερετε στο sierra-club οπου μαζι με το ibiza-club σχεδιαζουν καποιο ΅truck day΅.
1 μερα θα γινει αυτο και οχι συνεχεια τουλαχιστον αν αναφερεσε στα συγκεκριμενα club

Petros AE86
12-03-09, 23:18
Ο kallitexni$ μαλλον αναφερετε στο sierra-club οπου μαζι με το ibiza-club σχεδιαζουν καποιο ΅truck day΅.

με φορτηγα??:lol::twisted:

spiros_sierra
12-03-09, 23:29
οχι ρε συ............. απο κεκτημενοι ταχυτητα εγινε!!!!!!

kallitexni$
12-03-09, 23:44
Χρηστο αν πιστευεις οτι το club sandwich ειναι μεγαλυτερο απο το driftclub τι να πω?.... :D
Οχι δεν εχω μαθει κατι για τα κλαμπ που ειπε ο spiros sierra(φανταστειτε αν ειναι και αυτα στο παιχνιδι...) , απλως εχει εκφρασει ενδιαφερον το bmw motorsport.

spiros_sierra
12-03-09, 23:51
Το bmw-motosport τι θελει ακριβως να κανει;;; θελετε καλως θελετε κακως πιστευω οτι σε κανεναν δεν μπορουμε να απαγορευσουμε να μπουν μεσα σωστα;

kallitexni$
13-03-09, 01:57
Το bmw-motosport τι θελει ακριβως να κανει;;; θελετε καλως θελετε κακως πιστευω οτι σε κανεναν δεν μπορουμε να απαγορευσουμε να μπουν μεσα σωστα;
Απ οσο ξερω θελουν να επισκεφτουν την πιστα καποια ατομα και αν τους αρεσει θα οργανωθουν περισσοτερο και περισσοτεροι.
Μολις ειδα στο φορουμ τους "Πιστα Αγια Μαρινα" τρελαθηκα,λεω τι δουλεια εχουν αυτοι??!! Αλλα δεν ειναι ετσι.
Η πιστα ειναι οποιουδηποτε θα πληρωσει για να μπει μεσα,δεν μπορουμε να την κλεισουμε ουτε ειναι δικια μας φυσικα.
Αρκει να μην γεμισει αλλα κλαμπ τωρα που την ψωνισε ο πισταρχης.

tina mastavrali
13-03-09, 02:23
παιδια λυπαμαι παρα πολυ αλλα την βλεπω τη δουλεια να μας την κανει σαν το καρτοδρομο.λυπαμαι που το λεω αλλα κατα εκει το παει ο τυπος.οσο για τις μερες και τις ωρες εμενα προσωπικα δεν με βολευουν καθολου.λυπαμαι και ευχομαι να φτιαξουν ολα οσο για τα αλλα κλαμπ μακαρι να ερθουν μπασ και πεσει και η τιμη ισως με καποια συνεργασια να μπορουσαμε να εκβιασουμε πολυ μικροτερο ποσο !

andreasf20c
13-03-09, 02:47
Το club22 και το club sandwich !
Τι σαπιος που εισαι...:p:p
το bmw απο οτι βλεπω στην υπογραφη το προσεχεις πολυ... την λεξη παντα δεν την εχει γνωρισει το κακομοιρο...:p:p

bimmer86
13-03-09, 03:55
Τι σαπιος που εισαι...:p:p

Μην το γραφεις αυτο σε παρακαλω

Ts@n@k@s
13-03-09, 04:20

Exει δικιο ο Χρηστος. Αυτά δεν ειναι για όλους, μαθαμε ολοι τωρα.... (χαχαχαχα)
Πλάκα κανω Ανδρεα.

Η δε φωτο που εχει βαλει ο αλλος ο μυρωδιας (bimmer) εκει για αβαταρ, εμένα μου μυριζει λιγο αρνι... (χαχαχαχαχ)

Οσον αφορα την πιστα τωρα, το ξεραμε απ την αρχη οτι ο πισταρχης ειναι μουρλος, ας μην πάμε για 2 βδομαδες κανενας, (να ησυχασει λιγο κ ο Νανα βρε αδερφε...) και να μιλησουμε μετα σε αλλη βαση με τον παπαρα. Εκπτωση θα μας κανει στο τελος.

Κ σιγα την Tsukuba στην τελικη, που θελει κ 30€, τα μεγαρα ηταν 40€ κ ηταν πιστα...

@ Ντογκας, αν αυτο που εμαθες ειναι το ιδιο με αυτο που εμαθα κ εγω σημερα, τοτε ναι, η μαλ@κια και η γυφτιά δεν εχουν ορια φιλε μου... Ημαρτον...

bimmer86
13-03-09, 04:34
Exει δικιο ο Χρηστος. Αυτά δεν ειναι για όλους, μαθαμε ολοι τωρα.... (χαχαχαχα)
Πλάκα κανω Ανδρεα.

Η δε φωτο που εχει βαλει ο αλλος ο μυρωδιας (bimmer) εκει για αβαταρ, εμένα μου μυριζει λιγο αρνι... (χαχαχαχαχ)

Κατσε ησυχος εσυ ε... Εγω φιλε το εβαλα και δεν ειναι και σταρλετ, ειναι ζημια και χιλιαρικο...

Ανδρεα καταντα κουραστικο ρε φιλε, χωρις παρεξηγηση.

andreasf20c
13-03-09, 04:35
Αν ενοχληθηκες το παιρνω πισω...:oops:

Σαράφης Γιώργος
13-03-09, 10:57
Κάποια club μπορεί να αριθμούν περισσότερα ενεργά μέλη , αλλά ποτέ δεν πρόκειται να μαζέψουν όσα άτομα μαζεύει το driftclub σε μία πίστα ( συστηματικά έτσι , όχι μία στο τόσο ! ) .
Γι' αυτό να είστε σίγουροι !
Κανά άλλο club δεν είναι όσο μάχιμο , όσο το δικό μας .
Εγώ σας χαίρομαι όλους που το ζείτε .
Αν διαβάσετε σε άλλα club για να αποφασιστεί και να κανονιστεί εξόρμηση σε πίστα θέλει πολλήηηηη συζήτηση !

Τέλοσπάντων , γενικότερα καλή επιτυχία με το θέμα σας και γνώμη μου είναι ότι μία μικρή αποχή καλό θα έκανε στην κατάσταση .

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
13-03-09, 15:41
μην τρελαινεστε... ο πισταρχης γλυκαθηκε και εβαζε αβερτα οποιονδηποτε οποτεδηποτε και μαζευε εικοσαρικα ... εμεις απο ενα διαστημα και μετα παρατησαμε την οργανωση και τους αλυταρχες για το 5ευρω και για αλλους λογους με αποτελεσμα να γινει μπουρδελο η πιστα.... τωρα ανοιγει ο καιρος και θα αρχισει να ψιλοδουλευει τα καρτ οπωτε λεει καλυτερα λιγοτεροι και οργανωμενα να μην κανιβαλιζετε η πιστα με παραπανω εισοδο παρα αβερτα κουβερτα οπωτε να ναι.... θα στρωσουν παλι τα πραγματα και θα βρεθει λυση... εγω θα πηγαινω οπωτε μπορω (ετσι κι αλλιως δεν μπορω συχνα) γιατι σαν την πιστα δεν ειναι τιποτα... και αν υπαρχει κανα track day σε καμια αλλη πιστα θα πηγαινω και εκει...
το μονο που δεν θα ανεχτω και ευχομαι να μην γινει ποτε ειναι να πηγαινουμε χωρις να ξερουμε αν θα μπουμε σιγουρα οπως γινοταν στον καρτοδρομο που περιμενες καμια ωρα και τελικα ετρωγε πορτα... αν γινει κατι τετοιο δεν ξαναπαταω....

AE86 VAPOR
13-03-09, 21:48
με λιγα λογια γινετε της τρελης, με το θεμα τις πιστας πρεπη να δουμε τη θα κανουμε

NikosMX5
13-03-09, 22:35
Καλά όντως ο πιστάρχης, όπως έχουμε διαπιστώσει, είναι από τρόπους for the festivals!

Παρόλο που φταίει ο ίδιος για το ότι έβαζε άλλες μέρες αυτοκίνητα,
και παρόλο που βγάζει πλέον 10πλάσια λεφτά από ότι έβγαζε πριν το driftclub,
και παρόλο που με τα λεφτά αυτά θα μπορούσε κάποιος με φτωχές επιχειρηματικές ανησυχίες να επενδύσει λίγο στις υποδομές του, και να βγάζει περισσότερα,
συνεχίζει με μηδέν επανεπένδυση να ζητάει αύξηση.

Μάλλον θέλει τελικά 2-3 εβδομάδες μποϋκοτάζ.

Παντελης Κιτζογλου
14-03-09, 12:57
Μάλλον θέλει τελικά 2-3 εβδομάδες μποϋκοτάζ.

εγω πιστευω οτι θελει 2-3 εβδομαδες κλωτσες

Rozy_SS_Kp60
14-03-09, 16:31
κ στο τελος 2 -3 βδομαδες αποχη κ μετα ολοι θα παμε μια κ καλη κ@βλωμενοι!Σορρυ κιολας...(αν κατεβασει τις τιμες..>!)

GKMD
14-03-09, 23:04
Για να καταλαβω κι εγω παει 30 ευρω η κλωτσια?

Παντελης Κιτζογλου
14-03-09, 23:26
Για να καταλαβω κι εγω παει 30 ευρω η κλωτσια?

καπως ετσι

Rozy_SS_Kp60
15-03-09, 17:44
30 ευρω για 2 βδομαδες γεματες κλοτσομπουρεκια...Τι να πω...

kallitexni$
15-03-09, 18:07
Προτεινω να συζητηθει και να κανονιστει απο ολα τα μελη και τους χρηστες της πιστας να μην πατησει κανεις για καποιο χρονικο διαστημα.
Με σκοπο να ειναι ξεκαθαρο σε ολους αυτο που συζηταμε να κανουμε.
Για να μην παει καποιος δηλαδη π.χ. σαββατο και πιστευει ο πισταρχης οτι ειναι απο το κλαμπ.
Προς αποφυγην παρεξηγησεων.

mx5t
15-03-09, 23:59
+1!!!!!!!!!!!

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
16-03-09, 11:28
Ξερει κανεις τι εγινε Αγ. Μαρινα το Σαββατο ?????

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-03-09, 15:01
λοιπον πηγαμε το σαββατο και ειχε 2 αυτοκινητα το πρωι!επιτηδες κατσαμε μεχρι το απογευμα να δουμε αν θα τηρηση αυτα που ελεγε ο πισταρχης!!!στης 5 και κατι ηρθανε 2 αμαξια τα οποια φυσικα και εβαλε!!!!και τους πηρε 25 ευρω και μου λεει παρτους εσυ τα αλλα 5!εγω δεν τα πηρα γιατι δεν ημουν εκει για να κανω τον αλυταρχη!μετα απο πολυ ωρα σηζητησης μαζι με τον βαγγο και αφου του εξηγησαμε οτι 30 ειναι παρα πολλα για ολους ,ευτυχως το πηγε παλι 20 + 5 αλυταρχη!δηλαδη 25 συνολικα!και οτι πλεων δεν ξαναβαζη σαββατο απογευμα,το τη γινωτα παιδια δεν λεγετε!!πρωτη φωρα ειδα την πιστα να εχει κοσμο για να κανει καρτ!!!φανταστητε οτι τα αμξια ηρθαν 5 και κατι και περιμεναν να τελειωσουν τα καρτ για να μπουν!τα οποια καρτ τελειωσαν στη 6,30!!!!!!!!!!τοτε μοηκαν τα αμαξια!!!

kallitexni$
16-03-09, 15:28
Λογικο ειναι να γεμισει καρτ τωρα που ανοιγει ο καιρος.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο.
Τελικα δεν πηρε και πολυ να μετανιωσει αυτο που εκανε.Παλι καλα...

NikosMX5
17-03-09, 14:54
Λογικο ειναι να γεμισει καρτ τωρα που ανοιγει ο καιρος.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο.
Τελικα δεν πηρε και πολυ να μετανιωσει αυτο που εκανε.Παλι καλα...

Ρε, λέτε να διαβάζει το φόρουμ? :twisted:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
17-03-09, 15:28
καλα,ασ μην του ζαλιζαμε τα π@π@ρια εγω και ο βαγγος και θα σου ελεγα αν το κατεβαζε!!το τι του ειπαμε για να το κατεβαση δεν λεγετε!!ουτε καν που θυμαμε τι μ@λ@κιες του λεγαμε!!!παντως τα καταφεραμε και το ριξαμε!!αυτο εχει σημασια!!!!

να διαβαζει το φορουμ?????????χαχαχαχχαχαχαχα

εδω δεν ξερει να ανοιξει το κινιτο του,φωναζει τον νανα να του το ανοιξη!!!!σιγα μην διαβαζει το φορουμ!!!!!

Παντελης Κιτζογλου
17-03-09, 21:11
και να το διαβαζει στα παπαρια μας

4A-GZE
17-03-09, 22:41
Να το κατεβάσει κι αλλο......χαχα

andreasf20c
18-03-09, 02:44
εεεετσι....:lol::lol:

NikosMX5
18-03-09, 12:26
καλα,ασ μην του ζαλιζαμε τα π@π@ρια εγω και ο βαγγος και θα σου ελεγα αν το κατεβαζε!!το τι του ειπαμε για να το κατεβαση δεν λεγετε!!ουτε καν που θυμαμε τι μ@λ@κιες του λεγαμε!!!παντως τα καταφεραμε και το ριξαμε!!αυτο εχει σημασια!!!!

να διαβαζει το φορουμ?????????χαχαχαχχαχαχαχα

εδω δεν ξερει να ανοιξει το κινιτο του,φωναζει τον νανα να του το ανοιξη!!!!σιγα μην διαβαζει το φορουμ!!!!!

Πλάκα κάνω και εγώ ρε παίδες. Σιγά μην είναι και στο facebook...

Πάντως μπράβο σας που ασχοληθήκατε και το ρίξατε γιατί αν το δεχόμαστε, σε ένα-δύο μήνες θα ήθελε κι άλλα.

AE86 VAPOR
18-03-09, 22:07
μπραβο σας που καταφερατε να το κατεβασετε

GIZMO
19-03-09, 12:15
εχτες στον καρτοδρομο στζητουσα με καποιον πολυ γνωστο στον χωρο του drift και μου ελεγε οτι εκεινος τον επεισε να το κατεβασει...
πιασ'τ'αυγο και κούρευτο...

Ντογκας Ιωαννης
19-03-09, 13:08
ασε ρε ...
αν δεν του μιλαγα εγω...!!

:):):)

jkarpas
19-03-09, 15:54
παιδιά πότε θα ξαναπάτε στην πίστα στην αγ. μαρίνα? έχετε στάνταρ μέρες?

GIZMO
20-03-09, 05:35
αντε για να μη ξοδευεστε, εγω τον πηρα τηλεφωνο και του κολλησα το εξασφαιρο μαχαιρι μου στον κροταφο...

μετα απο αυτο πιστηκε...:lol::lol:

Σαράφης Γιώργος
20-03-09, 11:21
παιδιά πότε θα ξαναπάτε στην πίστα στην αγ. μαρίνα? έχετε στάνταρ μέρες?

Απαντήστε στον άνθρωπο ρε !!!!

mx5t
20-03-09, 11:38
τεταρτη και Σαββατο!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-03-09, 14:27
της ωρες και της μερες της γραφουμε στο αλλο τοπικ αναλυτικα!!τεταρτη 5 μμ - 9 μμ και σαββατο 9 πμ - 2 μμ !αυτα!25 ευρο ειναι και λιονεις οσα λαστιχα θες!!,

kallitexni$
20-03-09, 14:29
Για δηλωστε συμμετοχες για αυριο!!
Να βλεπω κοσμο...

Σαράφης Γιώργος
20-03-09, 14:29
Μπράβο να σας χαρώ !!! :D

GKMD
20-03-09, 19:21
Για δηλωστε συμμετοχες για αυριο!!
Να βλεπω κοσμο...

εμενα παντως για σαββατο με ξεχνατε,ισως κατεβω καμια τεταρτη αλλα μετα απο τουλαχιστον 2 εβδομαδες