Επιστροφή στο Forum : Opel Manta 400
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-06-05, 17:02
Το εργαλείο έχει φτάσει στο 75% για να φανερωθεί.
Gsi 16v Turbo
13-06-05, 21:08
Φιλε Βουλγαρη λεπτομερειες απο το Μanta θα δωσεις; :D
opelcorsa-a
13-06-05, 23:30
Aντε γιατί εμείς οι Opelakides δεν κρατιόμαστε :lol:
Αναμένουμε λεπτομέρειες... Μα πάνω απ'όλα Περιμένουμε να το δούμε με αυτοκόλλητα του DriftClub.gr να καπνίζει τα λάστιχα στην πίστα!
Επιστήμονας
14-06-05, 04:01
Θοδωρη θυμασαι στο D1 που σου ειπα για το look 400 που πουλιετε στο Γαλατσι.....το τρακαρισμενο... Εντελως ψευτικο και σαπισμενο αλλα φοραγε 13" ζαντες με λαστιχο 225 πισω και 205 μπροστα.... :lol: :twisted: :P
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14-06-05, 20:34
Σήμερα τελείωσα με το βάψημο μέσα στα πατώματα.Το εργαλείο είναι τούμπανο.Κουράγιο παιδιά.Το καλό πράγμα θέλει χρόνο για να ωριμάσει.
Επιστήμονας
17-06-05, 20:42
http://briefcase.pathfinder.gr/download/George_3/18464/442179/0/Image%28070%29.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/George_3/18464/442180/0/Image%28068%29.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/George_3/18464/442181/0/%C5%E9%EA%FC%ED%E1128.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/George_3/18464/442182/0/Image%28066%29.jpg
Το μοτέρ δεν βλέπω πουθενά. :D :D :D :D
Δεν πιστεύω να μας επιφυλλάσει καμία έκπληξη ο φίλτατος Θοδωρής; :wink:
Επιστήμονας
18-06-05, 21:21
Δάκρυα θα μού 'ρθουνε στα μάτια
όταν θα κάνεις μπάντα
γλυκιά μου Μάντα
..........toing
Καλό το δίστιχο αλλά... μάλλον χαμόγελο θα σου έρθει με τις πάντες :lol: :wink:
Δάκρυα θα μού 'ρθουνε στα μάτια
όταν θα κάνεις μπάντα
γλυκιά μου Μάντα
..........toing
Xik :? Xik.... :roll:
Πω πω... Τι έγινε ρε φίλε;
Σήμερα είδα το Manta του Θοδωρή το οποίο έχει φτάσει... Αστα να πάνε!!!!!!!
Ζημιά Θοδωρή!!!! Μόνο αυτό έχω να πω!
Αυτό το αυτοκίνητο είμαι 100% σίγουρος πως θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των θεατών και δάκρυα στα πρόσωπα των συναγωνιζόμενων!!
Mad Voulgaris
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
08-09-05, 22:05
ΤΟ ΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΘΥΡΙΟ!! ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. :P :P :P :P :P
Επιστήμονας
09-09-05, 15:57
Που;
Ποιος;
Ποτε;
Που το ειδατε ρε παιδια....αρε Θοδωρη με αφησες ανενημερωτο... :P
cannonball
09-09-05, 20:25
Αντε ΓΕΡΟ τι θα γινει με την ΓΡΙΑ θα την βγαλεις βολτα ??????????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
10-09-05, 16:27
Ο ΓΕΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ? ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΑ ΒΡΑΔΗ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ. :!: :!: ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?
Τον προκαλεις σε κοντρα με παντιλικια? :twisted:
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
11-09-05, 02:11
ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ......... ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΓΗ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΖΑΝΤΕΣ!!!!
Επιστήμονας
12-09-05, 18:00
Επειδη ο Θοδωρης με αφησε στα μαυρα σκοταδια βγηκα παγανια και δινω φωτογραφικο υλικο στο λαο....(τι ειπα παλι)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/epistimonas_xl/37897/473151/0/%C5%E9%EA%FC%ED%E1167.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/epistimonas_xl/37897/473152/0/%C5%E9%EA%FC%ED%E1166.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/epistimonas_xl/37897/473153/0/%C5%E9%EA%FC%ED%E1168.jpg
ΜΟΥΝ@Ρ@ ΛΕΜΕ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 13:32
Βρε κατάσκοπε παπαράτσι πως θα κάνω έκπληξη στο κόσμο με τα αποκαλιφτήρια που έκανες:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Ποποοοοοοοοοοοοοοοο!!! θα λιώνει το κουκλίιιιι :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
K@YΛ@@@@@@@@@
Ντογκας Ιωαννης
15-09-05, 17:56
απο τα ποιο ωραια που εχω δει...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
15-09-05, 23:39
Μπράβο ρε Θοδωράκο! Είναι κουκλί πράγματι! ΆΝτε και ακολουθεί λαός με στημένα αμάξια.
Βάλε μπρος να τελειώνουμε και με το 518 μου!!!
Θοδωρη ειναι ολα τα λ7 :shock: :shock:
cannonball
03-10-05, 17:08
Το χρωμα δηλαδη το διαλεξες ???? :oops:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
03-10-05, 21:25
Μία γκόμενα είχε τα νίχια της έτσι και μου άρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Αρε Θοδωρή με το Μάντα.ελπίζω να έβαλες μπάκετ μέσα ε?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
04-10-05, 19:12
Το καλό πράγμα θέλει και το χρόνο του φήλε πόρτα.
Τι λέει η Αγγλία:Βρίκες εισιτήρια για το D1 :
Κύριοι το Manta του Θοδωρή κλαίει απο χαρά...
Στο καπό του ετοιμάζεται να μπεί πολυκίλυθνδρο μοτέρ το οποίο θα δουλεύει σε turbo ρυθμούς...δυστυχώς δέν μπορώ να πώ περισσότερα!αυτά! :wink:
Άντε να δούμε γιατί μέγαρα πάλι με το Starlet τον είδα! Χαιρετίσματα σε όλους!!!!!!Ευχαριστώ για την βοήθεια στα μέγαρα Θοδωράκο!!!!!Καλές πάντες!
πολυ ωραιο μωρο ρε φιλε να σου ζησει να το προσεχεις!
Kamia fotografia exoume ektos apo aftes sto pezodromio olo elega sto athens tuning show tha katevo na to dw alla olo to xexnaga!
mitsosdrift
03-02-08, 13:49
Αντε ρε Θοδωρα. Πλησιαζουν τα Driftwars θα σε δουμε φετος με το MANTA????? Θελουμε και photos. :!: :!: :!: :!: :!:
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ Κ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΟΔΩΡΗ!!!
tsilibithras
03-02-08, 16:21
Ρε σεις το έχει ακόμα όμως; :?: :roll: Απ' ότι θυμάμαι το έδωσε... :(
mitsosdrift
03-02-08, 16:35
Ρε σεις το έχει ακόμα όμως; :?: :roll: Απ' ότι θυμάμαι το έδωσε... :(
Δεν το ειχα ακουσει. Αν ειναι καποιος που ξερει σιγουρα να μας ενημερωσει. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
εγω στο τελευταιο driftxtreme επειδη ειμαι με τον πλουμιστο απο οτι ειπε ψαχνει στροφαλο!
κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα
παιδια το ειδα χθες εξω απο το τεγονικο, ειναι ενα συνεργειο σε ενα στενο στην σπυρου πατση
οπου κ αν ειναι ενα ειναι σιγουρο....ειναι μουν@ρ@!!!! κ μεσα κ εξω!!!!
οπου κ αν ειναι ενα ειναι σιγουρο....ειναι μουν@ρ@!!!! κ μεσα κ εξω!!!! οντως σταματισα και το χαζευα δεν ειχε τυχει να δω απο κοντα!! και βορβετ του πανε πολυ
mitsosdrift
03-02-08, 19:15
Ας ελπισουμε να μην το εδωσε γαιτι θα τα παει πολυ καλα με τετοιο πριονι. Εχει αποδειξει οτι εχει χερια και μετραει σαν οδηγος.
συμφωνω με τον φιλο μητσο..αλλωστε κ στο τελευταιο driftXtreme ηταν απο τους καλυτερους!!!
tsilibithras
03-02-08, 19:56
συμφωνω με τον φιλο μητσο..αλλωστε κ στο τελευταιο driftXtreme ηταν απο τους καλυτερους!!!
Στο τελευταίο DriftXtreme;! Τελικά παίζει και να λέω βλακείες τόση ώρα... Απλώς κάτι τέτοιο θυμόμουν. Επειδή τον είχα ρωτήσει κιόλας αν ο νέος του ιδιοκτήτης θα κρατούσε το DRIFTclub.gr αυτοκόλλητο...
Ρε παιδιά για το ίδιο Manta μιλάμε (αυτό της φωτογραφίας της υπογραφής του);;; :?
mitsosdrift
03-02-08, 19:59
Στο τελευταιο driftextreme ειχε τρεξει με μια κοκκινη Ε30 καποιου που δεν θυμαμαι ονομα τωρα. Δεν εμφανιστηκε το Manta. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Στο τελευταιο driftextreme ειχε τρεξει με μια κοκκινη Ε30 καποιου που δεν θυμαμαι ονομα τωρα. Δεν εμφανιστηκε το Manta. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
αναστασιαδης λεγοταν αυτος που ειχε το Ε30.....
αναστασιαδης λεγοταν αυτος που ειχε το Ε30.....εγω βαγγελη το ξερω τον ανθρωπο !!! πλακιτσα
αναστασιαδης λεγοταν αυτος που ειχε το Ε30.....εγω βαγγελη το ξερω τον ανθρωπο !!! πλακιτσα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
03-02-08, 20:21
Μοβ; :roll: Πάσο... :(
παντως τρεχοντας με το Ε30 μας εδειξε οτι δεν κολλαει με την διαφορα της δυναμης απο το starlet!! εχει χερια ο ανθρωπος!!!
Μοβ; :roll: Πάσο... :(αν ψαξεισ λιγο σε παλια ποστ θα το πετυχεις καπου υπαρχει
mitsosdrift
03-02-08, 20:51
Λοιπον για να μην κουραζομαστε. Θοδωρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
Ενημερωσε μας. Γιατι το εχεις αφησει το drift club???????????
μπες ρε θοδωρα κ πες μας τι ετοιμαζεις!! ανυπομονουμε!!!
κανά νέο από το μάντα του Βούλγαρη??
:?:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
25-12-08, 16:27
To 2009 θα το δούμε όλοι και θα το χαρούμε.
Απλά για να είναι αξιόπηστο έφαγε χρήμα και πολύ χρόνο!
δειξε καμια φοτο να μας τρελανεις!:):):):)
μπραβο ρε θοδωρη τελειο φαινεται να ειναι δοκιμουλεσ του εχεισ κανει?πωσ σου φαινεται στο δρομο λιωνει?
ρητορικη η ερωτηση μου ασφαλως και λιωνει με τετοπιο μοτερ.............καλη σηνεχεια
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-05-09, 22:57
με το μάντα κάνω βόλτες και όλοι κάνουνε τις κότες!!!!
έτοιμο το εργαλείο και στρόνω σαν τρελός!!!!
με τρομάζει η ιδέα και μόνο το τι κάνει στο 1 μπαράκι.το σκ@τό μου πάει στο σβέρκο μου.
PANOS ALEXIOU
14-05-09, 20:49
Θοδωρη τη εγινε η σταρλεταρα την εφτιαξες?
turbanthropos
14-05-09, 21:46
Φωτό-Φωτόο!!!
kallitexni$
25-05-09, 10:53
Παιδια τα λογια ειναι περιττα...
Χτες το αμαξι εδειξε καποια απο αυτα που μπορει να κανει στα Μεγαρα..
Ξεμπαζωνει κανονικα...
Φωτο και βιντεο θα εχετε το βραδυ απο δω...Καποια ειναι ηδη ανεβασμενα απο μενα στο facebook.
Petros AE86
25-05-09, 11:34
Παιδια τα λογια ειναι περιττα...
Χτες το αμαξι εδειξε καποια απο αυτα που μπορει να κανει στα Μεγαρα..
Ξεμπαζωνει κανονικα...
Φωτο και βιντεο θα εχετε το βραδυ απο δω...Καποια ειναι ηδη ανεβασμενα απο μενα στο facebook.απιστευτο ηχο εχει:shock:
τα ειδα στο facebook!πολλη δυναμη το πραμα λεμε!και απιστευτο ηχο οπως ειπε ο Πετρος!
turbanthropos
25-05-09, 12:06
Τίποτα για εμάς ρε παιδιά που δεν έχουμε fatsabook?
Έστω κάτι από youtube...?
kallitexni$
25-05-09, 21:01
Τίποτα για εμάς ρε παιδιά που δεν έχουμε fatsabook?
Έστω κάτι από youtube...?
Ολοι θα παρετε!
Το βραδακι θα τα εχετε ολα :D
kallitexni$
25-05-09, 21:33
Ολοι θα παρετε!
Το βραδακι θα τα εχετε ολα :D
http://www.youtube.com/watch?v=IjeUViiAN2g
http://www.youtube.com/watch?v=oamSb7LZtcQ&feature=channel
andreasf20c
26-05-09, 03:25
:shock::shock::shock:
Σκοτωνει ομως...
Κριμα που δεν το ειδα απο κοντα...:oops:
πετρουλα αλευρα
26-05-09, 22:03
πολυ ωραιο!!!!!
φοβερο! το περιμεναμε καιρο να το δουμε εν δρασει. λιγο αθορυβο η μου φανηκε?
kallitexni$
27-05-09, 22:44
φοβερο! το περιμεναμε καιρο να το δουμε εν δρασει. λιγο αθορυβο η μου φανηκε?
Silent killer κατα απαιτηση του ιδιοκτητη!
Σκεψου οτι ειναι και τουρμπο ομως:wink:
Silent killer κατα απαιτηση του ιδιοκτητη!
Σκεψου οτι ειναι και τουρμπο ομως:wink:
α οκ:)
μακραν το ωραιοτερο αμαξι στο ελληνικο χωρο του ντριφτ.Να περιμενουμε παρουσιαση του σε καποιο περιοδικο συντομα>??
kallitexni$
28-05-09, 22:04
μακραν το ωραιοτερο αμαξι στο ελληνικο χωρο του ντριφτ.Να περιμενουμε παρουσιαση του σε καποιο περιοδικο συντομα>??
Μα δεν ειναι τελειωμενο το αμαξι...... :twisted:
αυτο που τρελενομαι οταν το βλεπω απο λιγους οδηγους στην Ελλαδα ειναι το ''μονοκοματο'' drift με σταθερη ροη συνεχεια απο στροφη σε στροφη χωρις ιχνος ισιωματος.....:clap:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
06-06-09, 01:39
αυτο που τρελενομαι οταν το βλεπω απο λιγους οδηγους στην Ελλαδα ειναι το ''μονοκοματο'' drift με σταθερη ροη συνεχεια απο στροφη σε στροφη χωρις ιχνος ισιωματος.....:clap:
Πόσα ξέρεις αλεπού εσύ!!!!
tasos lexus
28-04-11, 21:35
Φιλε Βουλγαρη λεπτομερειες απο το Μanta θα δωσεις; :D
thodwrh....na dwsw egw leptomereies???xaxa
xathikes re file.den pernas mia volta apo to magazi!!!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
11-11-11, 22:26
thodwrh....na dwsw egw leptomereies???xaxa
xathikes re file.den pernas mia volta apo to magazi!!!
Χάθηκα όπως λες!! Αλλά με τη δουλειά και με τα τρεξήματα των παιδιών δεν μου μένει χρόνος για βόλτες!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.