PDA

Επιστροφή στο Forum : hans!!!

nassos
25-09-08, 15:16
ακουω γνωμες!! το θεωριτε υπερβολη να ζητιθει στα standar toy εξοπλισου.;; το επειπεδο οσο παει και ανεβενει και φτιαχνονται ολο και καινουρια αυτοκινητα . ανεβει το επειπεδο ανεβουν και τα χιλιομετρα....

rallyboy
25-09-08, 15:33
Υπερβολή δεν είναι τίποτα απ'τη στιγμή που είναι για ασφάλεια φίλε Νάσσο! Το θέμα είναι όμως πως όλοι κοιτούν το κόστος και όχι την ζωή τους!

G.P.T.M
25-09-08, 15:56
πιστευω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα!!αλλα για σερρες π.χ χρειαζεται! :wink:

alex86
25-09-08, 16:54
Στους επισημους Ελληνικους αγωνες (εθεα δηλαδη) απο του χρονου ειναι απαραιτητο ! φετος μπορεις και χωρις ....Στο εξωτερικο το εχουν στα στανταρ !!!

Μιλαμε για ενα κοστος κρανος + Hans πανω απο 1200 + το καθισμα που πρεπει να ειναι ειδικο για hans !

Πιστευω οτι οπως ειπες "ανεβαινει το επειπεδο ανεβουν και τα χιλιομετρα...."

αρα πρεπει να ανεβαινει κ η ασφαλεια μας .....

εχουμε δει και εξελιξη σε πολλα θεματα ασφαλειας οπως τα rollcage που εχουνε αλλαξει με χιαστες κτλ πολυ στο καλυτερο !!! το hans ειναι πιστευψ θετικο ....

ΑΚΗΣ*ΑΕ86
25-09-08, 17:08
sory για την ασχετοσυνη μου αλλα τι ειναι το hans :?: :roll:

blaze ocean
25-09-08, 17:40
ενα συστημα για προστασια του αυχενα.σιγουρα το εχεις δει στο d1.f1 και καποια wrc.μπαινει σαν κολαρο αλλα δεν κλεινει μπροστα.εφαρμοζει με το κρανος και ουσιαστικα δεν αφηνει τον αυχενα να κανει βιαιες κινησεις

Petros AE86
25-09-08, 17:41
sory για την ασχετοσυνη μου αλλα τι ειναι το hans :?: :roll:δες το στο google :wink:

ΑΚΗΣ*ΑΕ86
25-09-08, 23:44
ok ευχαριστω καταλαβα :wink:

Μαριος Παπαδοπουλος
26-09-08, 14:20
ακουω γνωμες!! το θεωριτε υπερβολη να ζητιθει στα standar toy εξοπλισου.;; το επειπεδο οσο παει και ανεβενει και φτιαχνονται ολο και καινουρια αυτοκινητα . ανεβει το επειπεδο ανεβουν και τα χιλιομετρα....

Βασικα Νασσο,ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη κυκλοφορει απο θεμα ασφαλειας.

Το θεμα ειναι ομως,αν εχουν ολοι το κουραγιο να βαλουν βαθια το
χερι στην τσεπη γιατι οι τιμες ειναι αυτες που ανεφερε ο Alex.
Αν δεν κανω λαθος ειναι απο το 2009 στα διεθνη και απο το 2010 σε ολες τις εγχωριες (για χωμα,ασφαλτο).

Αλλα σε τετοια σπορ πρεπει παντα να εισαι προετοιμασμενος απο την αρχη οτι θα πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη.

Εγω παντως,θα αγορασω. :wink:

blaze ocean
26-09-08, 14:51
κοιτα για μενα οταν κανεις μηχανοκινητο,πρεπει να παιρνεις καθε δυνατο μετρο ασφαλειας γιατι τα χλμ ειναι πολλα και δεν θελει και πολυ να γινει η στραβη ειτε απο λαθος προσωπικο,ειτε απο λαθος αλλου ειτε απο τεχνικο προβλημα.ο αυχενας ειναι πολυ ευπαθης και προτιμω να αγορασω ενα λιγοτερο καλο διαφορικο και το χανς παρα το κορυφαιο μπλοκε και ενα απλο κρανος μονο

nassos
26-09-08, 15:19
οπως καταλαβενετε για να το εθιξα το θεμα εγω το εχω σκοπο....

rallyboy
26-09-08, 15:24

Εσύ να κυκλοφορείς και στο δρόμο με hans. Καλό θα σου κάνει! :wink:

nassos
26-09-08, 15:36

Εσύ να κυκλοφορείς και στο δρόμο με hans. Καλό θα σου κάνει! :wink:
τωρα θες να απαντισω δηλαδη__:::: καλα ντε αφου θες... αλλοι βουτιξαν απο γεφυρα που δεν καταφεραν ουτε μεχρι κατω καλα καλα να φτασουν και παραλιγο να εχουν προβλιμα με τον αυχενα....χιχιχιχιχ

rallyboy
26-09-08, 16:30
:lol: :lol: είδες? μισή δουλειά κάναμε! με ένα ράγισμα την γλύτωσα! Αν είχα hans όμως???

Λογκάκης Στέργιος
27-09-08, 00:12
Σιγουρα το hans ειναι μια πολυ καλη κινηση οσον αφορα την ασφαλεια. Αυτο π ακουσα κ δεν ξερω αν ισχυει, ειναι οτι σε περιπτωση ατυχηματος, σε υποχρεωνουν να αλλαξεις κ το hans. Δηλαδη εαν ενας αγωνιζομενος εχει μια εξοδο, θα πρεπει να ξαναδωσει +700ευρω!

blaze ocean
27-09-08, 00:23
θεωρητικα μετα απο ατυχημα ολος ο εξοπλισμος ασφαλειας παει για πεταμα.ακομα και τα καθισματα μη σου πω. :roll:

Μαριος Παπαδοπουλος
27-09-08, 03:19
Σιγουρα το hans ειναι μια πολυ καλη κινηση οσον αφορα την ασφαλεια. Αυτο π ακουσα κ δεν ξερω αν ισχυει, ειναι οτι σε περιπτωση ατυχηματος, σε υποχρεωνουν να αλλαξεις κ το hans. Δηλαδη εαν ενας αγωνιζομενος εχει μια εξοδο, θα πρεπει να ξαναδωσει +700ευρω!

Παιδια μην τα παραλετε..

Σε υποχρεωνουν να αλλαξεις τον εξοπλισμο σου μονο αν εχει
παθει ζημια.

Αλλα για να παθει ζημια ο εξοπλισμος σου θα πρεπει να
χορτασεις τουμπες ή η συγκρουση να ειναι πολυ σφοδρη.

Ειδικα για να σπασεις το hans πρεπει να ξεκινησεις
να φερνεις τουμπες τωρα και να σταματησεις μετα απο 2 μερες.
Αν εσπαγε ετσι απλα,τι το'θελες...

Το μονο που σου λενε σαν συμβουλη,αν τυχον εχεις ενα ατυχημα,
ειναι να αλλαξεις τις ζωνες σου γιατι χανουν την ελαστικοτητα τους.