PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ DRIFT No2

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-09-08, 00:39
Μετα απο την απολυτη επιτυχια του πρωτου γυρου, ας κανονιστουν οι λεπτομερειες του δευτερου γυρου εδω.

G.P.T.M
25-09-08, 00:46
Μετα απο την απολυτη επιτυχια του πρωτου γυρου, ας κανονιστουν οι λεπτομερειες του δευτερου γυρου εδω.

κανενα σαβ\κο ειναι μεχρι το μεσημερι ανοιχτο ε??

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-09-08, 01:04

Ας γραψουν οσοι μπορουν την γνωμη τους, αλλα πιστευω οτι η Τεταρτη πρεπει να παιξει σιγουρα.
Απο κει και περα, η γνωμη μου ειναι ισως και Κυριακη πρωι, αλλα στις 12.00 θα πρεπει να τελειωσουμε.

Τι λετε για καθημερινη ?? Πεστε ολοι γνωμες, αλλα καλο θα ειναι να αποφασισουμε μεχρι το Σαββατοκυριακο, για να δωσει Ο.Κ. ο πισταρχης και να γινουν οι τελικες αναγγελιες νωρις.

G.P.T.M
25-09-08, 01:05

Ας γραψουν οσοι μπορουν την γνωμη τους, αλλα πιστευω οτι η Τεταρτη πρεπει να παιξει σιγουρα.
Απο κει και περα, η γνωμη μου ειναι ισως και Κυριακη πρωι, αλλα στις 12.00 θα πρεπει να τελειωσουμε.

Τι λετε για καθημερινη ?? Πεστε ολοι γνωμες, αλλα καλο θα ειναι να αποφασισουμε μεχρι το Σαββατοκυριακο, για να δωσει Ο.Κ. ο πισταρχης και να γινουν οι τελικες αναγγελιες νωρις.

παιδια εγω γ καθημερινη ειμαι μεσα για τριτη

GIZMO
25-09-08, 02:35
πιστευω πως η τεταρτη ειναι καλη μερα αφου και τα μαγαζια κλεινουν, αλλα η κυριακη πρωι ειναι καλυτεραααα... :wink: :wink:

CRAZY SIERRA
25-09-08, 10:07
Κυριακη νωρησ το πρωι ειναι τελεια....

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-09-08, 10:20

Υπαρχει κανενας τροπος ηλεκτρονικης ψηφοφοριας, ωστε σε ενα τοπικ να ψηφιζει ο καθενας ποια δευτερη μερα τον βολευει,(εκτος της σιγουρης Τεταρτης) για συγκεντρωση στην Αγ. Μαρινα. ????

Αν ειναι εφικτο, θα βολεψει πολυ.

rallyboy
25-09-08, 10:44

Υπαρχει κανενας τροπος ηλεκτρονικης ψηφοφοριας, ωστε σε ενα τοπικ να ψηφιζει ο καθενας ποια δευτερη μερα τον βολευει,(εκτος της σιγουρης Τεταρτης) για συγκεντρωση στην Αγ. Μαρινα. ????

Αν ειναι εφικτο, θα βολεψει πολυ.

Έβαλα τόπικ ψηφοφορίας στις συναντήσεις!

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
27-09-08, 17:06
Μολις τελειωσε και το Αγ. Μαρινα Νο2 (Σαββατο) και απο οτι με ενημερωσανε, στεφθηκε απο απολυτη επιτυχια.

Μπραβο σε ολους σας. Εγω απουσιαζα λογω δουλειας.
Αν και πιστευα οτι δεν θα εχει αυτοκινητα, ειχε, παροτι εχει και Σερρες.

Ηρθαν παλι οι μπατσοι, χαζεψαν και εφυγαν.
Καλα, δεν ειναι καλη η φαση ?? Γουσταρω πολυ. Και ο πισταρχης ευτυχης που μας δεχτηκε. Και λυσαξανε οσοι μπηκανε.

Την Τεταρτη δεν θελω καμμια απουσια, και θελουμε και πολλους θεατες.
Ετσι, να κανουμε βηματα θετικα. Δειξαμε οτι ολοι μαζι μπορουμε.
Χωρις κανενα παρατραγουδο. Και σχιζοφρενεις, και κυριοι.

Δηλωστε για Τεταρτη ΟΛΟΙ.

thanasis525
28-09-08, 20:01
Παμε για Αγ.Μαρινα 3 τωρα!!!!