PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΡΩΤΗΣΗ προς Παντος Βελτιωμενους Ε30ακηδες

vatos
24-09-08, 11:00
Θα ηθελα να μαθω , απο τους φιλους και αδελφους Ε30ακηδες , οποιος γνωριζει τιμες και μαρκα απο CoilOver αναρτησεις για την Ε30 μας , Φρενα 4απιστωνα (4αδα) και τι ζαντες μπορει να παρει μετα την μετατροπη στα φρενα ( γιατι δεν νομιζω να χωρανε 15αρες )...

επεισης , θα ηταν πολυ ευχαριστο , εαν υπαρχουν τιποτα φωτογραφιες απο τις αναρτησεις ( CoilOver ) να μου τις στειλουν ( vatos@m-service.gr ) για να λυσω καποιες αποριες που εχω...

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας...

G.P.T.M
24-09-08, 14:14
Θα ηθελα να μαθω , απο τους φιλους και αδελφους Ε30ακηδες , οποιος γνωριζει τιμες και μαρκα απο CoilOver αναρτησεις για την Ε30 μας , Φρενα 4απιστωνα (4αδα) και τι ζαντες μπορει να παρει μετα την μετατροπη στα φρενα ( γιατι δεν νομιζω να χωρανε 15αρες )...

επεισης , θα ηταν πολυ ευχαριστο , εαν υπαρχουν τιποτα φωτογραφιες απο τις αναρτησεις ( CoilOver ) να μου τις στειλουν ( vatos@m-service.gr ) για να λυσω καποιες αποριες που εχω...

εγω γ κοιλοβερ για το δικο μου γινονται φτιαχτα :wink:και απο οτι ακουσα d2 για ε30 ειναι αρκετα καλη και σχετικα φθηνη σε σχεση με αλλες φρενα τωρα υπαρχουν λυσεις αλλα θελεις και λεφτα!
και

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
24-09-08, 14:31

Εχω ενα Ε34 525 για ανταλλακτικα. Αν σου κανει ολο το συστημα των φρενων, (που κανει σιγουρα) ελα να τα ξηλωσεις. Δισκοι, δαγκανες, σωληνακια και οτι αλλο θελεις, ολα μαζι € 100,00.

Εχω και ολο το συστημα των φρενων της Μ5, αλλα αυτο κανει λεφτα.