Επιστροφή στο Forum : ΠΙΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ !!
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
Πηγα εχθες και βρηκα τον ιδιοκτητη της πιστας καρτ στην Αγ. Μαρινα (μετα την Βαρκιζα)
(Ο πατερας του ειχε την πιστα στα Σπατα που εκλεισε).
ΣΗΜ. Ο πατερας πεθανε και το μνημοσυνο γινεται την Κυριακη στο Κορωπι στην πλατεια στις 10.00.
Στο θεμα μας.
Δεχτηκε να βαζει αυτοκινητα μεσα για προπονηση
Τιμη 20,00 ευρω. Λεπτομερειες για ποση ωρα, ποσες φορες κλπ θα κανονισουμε το Σαββατο. (οσοι θελετε ελατε να συζητησουμε μαζι του. Θα σας πω ωρα αυριο).
προυποθεσεις
Αν καποιο αυτοκινητο βγαλει χωματα, πρεπει να καθαρισει την πιστα. (σκουπες εχει εκει)
Να ειμαστε κοσμιοι, να μην βριζουμε και να σεβαστουμε την ξενη περιουσια και τους επισκεπτες.
Αν τα κανουμε μπαχαλο, θα μας πεταξει εξω.
Να ειναι το πολυ δυο αυτοκινητα στην πιστα, και να μην συναγωνιζονται.
Προτεινω να καθιερωσουμε ημερες και ωρες, και να οριστουν Αλυταρχης και δυο ατομα με σημαιες μεσα.
Ας κανουμε μια φορα το κεφι μας σωστα. Ειναι καλη περιπτωση, μενει και ως αργα ανοιχτη, αλλα γενικα αν δει ο πισταρχης σοβαροτητα πολλα μπορουν να γινουν.
Αν δει κανιβαλους, θα μας πεταξει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ εξω.
Του υποσχεθηκα πολλα. Μην με προδωσετε.
Καλημερα
Νικος Λαρδης
Μπράβο σου που ασχολείσαι για όλους μας και ψάχνεις για το επόμενο βήμα στο άθλημα μας. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Αν χρειαστείς κάτι ή θες να πάμε να μιλήσουμε πάρε τηλ
Νομίζω ότι σιγά σιγά, βγαίνει άκρη..
Κι εγώ μίλησα στο καρτόδρομο (δεν είπα βέβαια για drift club) και μου εξήγησαν ότι το βασικό τους πρόβλημα με το drift είναι ο θόρυβος και ότι τους κάνουν συνεχώς μηνύσεις.
Αλλά μου είπαν ότι μπορώ να πάω όποιο πρωί θέλω και να κάνω όσο drift θέλω !!
Σημαντικό βέβαια είναι και πάλι να σέβεσαι το χώρο που βρίσκεσαι, γιατί όπως παρατήρησα, όσοι κάνουν ταρζανιές και πατάνε χώματα, ή χάνουν συνεχώς τον έλεγχο, τους βγάζουν έξω..
Αντίθετα, αν δουν ότι σέβεσαι το χώρο και σ'ενδιαφέρει να μη σκουπίζουνή να μη μαζεύουν λάστιχα , σε σέβονται κι εκείνοι και σε αφήνουν να κάνεις ό,τι θες..
Θα μου πεις και πως θα κάνω προπόνηση, αν δε φάω σβούρες και αν δε βγω έξω..αλλά πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος πηγαίνοντας σιγά σιγά.. :wink:
Επομένως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα πια..νομίζω.. :lol: :D :wink: :P
Το παράλογο όμως είναι ότι δεν αφήνουν απόγευμα.
Κάτσε ρε φίλε! Εγώ το πρωί δουλεύω. Ένα απόγευμα μου μένει. Λεφτά θα πάρεις το πρωί λεφτά και το απόγευμα. Γιατί να μη μ'αφήνεις σε ώρα που δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας?
Έχω κάπου λάθος ρε παιδιά? Δεν λέω για χώματα κλπ. Σ'αυτό έχουν δίκιο
Δε γνωρίζω..
Γενικά έχουν πρόβλημα, όταν αρχίσει και σκοτεινιάζει που γυρνούν σπίτια τους από τη δουλειά στη γύρω περιοχή..
Το ότι αφήνουν το πρωί όμως και όχι το απόγευμα, δε δειχνει πρόβλημα του ιδιοκτήτη..Αλλιώς, δε θα άφηνε ούτε το πρωί..!
Νομίζω από το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα..
Εγώ πάντως χάρηκα με τα νέα..
Δεν λέω το αντίθετο. Αλλά πιστεύω είναι καθαρά κομπλεξικό το θέμα! Δηλαδή κάνουν λιγότερο θόρυβο τα saxoralla με τις group N που πάνε κομμάτια μέσα κάθε απόγευμα?
Δε γνωρίζω..
Γενικά έχουν πρόβλημα, όταν αρχίσει και σκοτεινιάζει που γυρνούν σπίτια τους από τη δουλειά στη γύρω περιοχή..
Το ότι αφήνουν το πρωί όμως και όχι το απόγευμα, δε δειχνει πρόβλημα του ιδιοκτήτη..Αλλιώς, δε θα άφηνε ούτε το πρωί..!
Νομίζω από το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα..
Εγώ πάντως χάρηκα με τα νέα..
Ετσι παιδια. Μπραβο.
Πριν λιγες μερες δεν υπηρχε τιποτα.
Σημερα υπαρχει μια πιστα για πρωι και μια για απογευμα/ Βραδυ. :lol: :!:
Αντε, κατι εγινε. Βηη.. ματα μπροστα :!:
Νικος Λαρδης
CRAZY SIERRA
19-09-08, 11:40
Μπραβο σου φιλε ωραια δουλεια..Ελπηζω να μπορω και εγω που ειμαι ασχετοσ με το drift να μπορεσω να κανω εκει προπονηση....Και αν μου εδειχνε και καποιοσ γνωστησ να με μαθει και μενα καλα θα ειναι
Μπραβο σου φιλε ωραια δουλεια..Ελπηζω να μπορω και εγω που ειμαι ασχετοσ με το drift να μπορεσω να κανω εκει προπονηση....Και αν μου εδειχνε και καποιοσ γνωστησ να με μαθει και μενα καλα θα ειναι
Φίλε μου κανένας δεν γεννήθηκε σχετικός! Όλοι με προπονήσεις μαθαίνουμε. Ότι θέλεις και ότι βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε όλοι για να βοηθήσουμε!
Φίλε μου κανένας δεν γεννήθηκε σχετικός! Όλοι με προπονήσεις μαθαίνουμε. Ότι θέλεις και ότι βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε όλοι για να βοηθήσουμε!
Ο crazy sierra εθιξε ενα καλο θεμα.
Μπορουν να οργανωθουν και μαθηματα, μικρα σεμιναρια στο καφε της Αγ. Μαρινας, συζητησεις διορθωσης λαθων μετα την προπονηση ενος οδηγου, κλπ. Ο πισταρχης αλλο που δε θελει, αφου θα κανει τζιρο και το μπαρ.
Μπορει εκει σιγα σιγα να γινει στεκι του κλαμπ και οχι μονο.
Σκεφτειτε και γεννηστε ιδεες.
Νικος Λαρδης
Θα μου πεις και πως θα κάνω προπόνηση, αν δε φάω σβούρες και αν δε βγω έξω..αλλά πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος πηγαίνοντας σιγά σιγά.. :wink:
θα φας και το τετακε σου θα βγεις και στο χωμα αλλα δεν θα ξαναπατησεις τερμα γκαζι για να φυγεις απο το χωμα ουτε θα συνεχισεις το drift στο χωμα.... εχουμε δει απειρες φορες και στον καρτοδρομο που βγαινει καποιος εξω παταει τερμα γκαζι πεταει τα χωματα μεσα στην πιστα και ξεκιναει... οχι αυτο ειναι απαραδεκτο και για την πιστα και για εμενα που θα μπω στην στροφη και θα εχει χωμα και πετρες κατω και για τον οποιοδηποτε ειναι εκει κοντα και φαει καμια πετρα στο κεφαλι....
οσο για τα πρωινα στον καρτοδρομο απλα το πρωι βαρανε μυγες γιατι δεν παει κανεις για καρτ ενω το απογευμα παει κοσμος για καρτ οπωτε το εβγαλε το μεροκαματο
καλα ειναι να κανονιζουμε να πηγαινουμε στην αγια μαρινα σοβαροι και οργανωμενοι και πιστευω οτι θα πρεπει ενας να μας αντιπροσωπευει στο να κανονιζει με τον πισταδορο ποτε θα παμε γιατι αλλιως θα πηγαινουν ολοι ξεκαρφωτοι καφροι και θα λενε ειμαστε απο το driftclub θα μπαινουνε μεσα θα τα σπανε και θα διωξουνε και εμας... ας παει οποιος θελει αλλα χωρις να χρησιμοποιει και κατ επεκταση ΕΚΘΕΤΕΙ το κλαμπ... ας γινει σωστα οτι γινει αυτη την φορα γιατι δεν εχουμε περιθωρια να χασουμε κι αλλον εναν χωρο οπως εγινε ολες τις προηγουμενες φορες...
θα φας και το τετακε σου θα βγεις και στο χωμα αλλα δεν θα ξαναπατησεις τερμα γκαζι για να φυγεις απο το χωμα ουτε θα συνεχισεις το drift στο χωμα.... εχουμε δει απειρες φορες και στον καρτοδρομο που βγαινει καποιος εξω παταει τερμα γκαζι πεταει τα χωματα μεσα στην πιστα και ξεκιναει... οχι αυτο ειναι απαραδεκτο και για την πιστα και για εμενα που θα μπω στην στροφη και θα εχει χωμα και πετρες κατω και για τον οποιοδηποτε ειναι εκει κοντα και φαει καμια πετρα στο κεφαλι....
οσο για τα πρωινα στον καρτοδρομο απλα το πρωι βαρανε μυγες γιατι δεν παει κανεις για καρτ ενω το απογευμα παει κοσμος για καρτ οπωτε το εβγαλε το μεροκαματο
καλα ειναι να κανονιζουμε να πηγαινουμε στην αγια μαρινα σοβαροι και οργανωμενοι και πιστευω οτι θα πρεπει ενας να μας αντιπροσωπευει στο να κανονιζει με τον πισταδορο ποτε θα παμε γιατι αλλιως θα πηγαινουν ολοι ξεκαρφωτοι καφροι και θα λενε ειμαστε απο το driftclub θα μπαινουνε μεσα θα τα σπανε και θα διωξουνε και εμας... ας παει οποιος θελει αλλα χωρις να χρησιμοποιει και κατ επεκταση ΕΚΘΕΤΕΙ το κλαμπ... ας γινει σωστα οτι γινει αυτη την φορα γιατι δεν εχουμε περιθωρια να χασουμε κι αλλον εναν χωρο οπως εγινε ολες τις προηγουμενες φορες...
Ωχ :oops: .......για μενα λεει......(χωμα και γκαζι, ο παραλιας σε κραζει) :lol:
Δικιο εχεις παραλια. Περα απο πλακες σωστος.
Οσο για την Αγια Μαρινα, ψηφιστε καποιον γρηγορα, (οχι εμενα παρακαλω) να παμε μαζι και με οποιον αλλο θελει σημερα το βραδυ να κλεισουμε την συμφωνια με τον πισταρχη.
Τα διαδικαστικα, δηλαδη
1. ποσα λεφτα ποση ωρα
2. ποιες μερες, ποιες ωρες
3. ποιοι θα πηγαινουν ωστε αν πανε αλλοι και γινει μπαχαλο να μην ειμαστε υπευθυνοι
4. ποιος θα μας εκπροσωπει και θα επιβαλει καποια στοιχειωδη ταξη
Νικος Λαρδης
δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου.... αλλα αν κανεις κι εσυ τα ιδια ισχθει και για σενα,,, :wink: :wink: χωρις παρεξηγηση... καλο θα ηταν να μην κανουμε βεβιασμενες κινησεις αλλα σωστες κινησεις... προτεινω να βρεθουμε μεσα στο σαββατοκυριακο για μια συζητηση μεταξυ μας αφου πολοι απο εδω μεσα δεν γνωριζομαστε ουτε καν φυσιογνωμικα
κυριε Νικο κ οι υπολοιποι μπραβο σας !!!
τετοια ατομα χρειαζονται στο χωρο κ να μην μας παιρνει ολους απο κατω !!!
GiannisE30
19-09-08, 13:55
δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου.... αλλα αν κανεις κι εσυ τα ιδια ισχθει και για σενα,,, :wink: :wink: χωρις παρεξηγηση... καλο θα ηταν να μην κανουμε βεβιασμενες κινησεις αλλα σωστες κινησεις... προτεινω να βρεθουμε μεσα στο σαββατοκυριακο για μια συζητηση μεταξυ μας αφου πολοι απο εδω μεσα δεν γνωριζομαστε ουτε καν φυσιογνωμικα
+1 ελατε σεσι αυριο!!! :lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
19-09-08, 13:58
Νικο..(μου επιτρεπεις ενικο ελπιζω) :) μπραβο και απο εμενα που ασχοληθηκες ΠΑΛΙ και βγηκε μια ακρη...
συμφωνω σε ολα οσα γραψατε και αν γινουν ολα σωστα δεν θ εχουμε προβλημα πιστευω...εγω ειμαι διαθεσιμος για οτι χρειαστει και για σημερα δεν εχω προβλημα να ερθω για τα διαδικαστικα αρκει να μου πεις μια ωρα... :wink:
Ναι παιδιά ελάτε αύριο σεσι που το κανονιζουμε βασικά κανονίσαμε :D κ κανονίζουμε αν θέλετε για κυριακή Αγ. Μαρίνα......
αντε επιτελους λες να βρουμε καμια ακρη???για να δουμε!πολυ καλο ακουγεται παντως περιμενω νεα σας!εγω ειμαι μεσα σε οτι θελησετε :wink:
Petros AE86
19-09-08, 15:11
μηπως θα ηταν καλο να μπαιναμε στην πιστα με ταυτοτητα??ετσι ωστε ο πισταρχης να ξερει ποιος εκανε μαλακιες και να μην τον βαλει την αλλη φορα και κατηγορισει εμας...
papous skoda
19-09-08, 15:14
άντε να κάνω K λαρδί και καμια προπόνηση με το οκτάνια............... καλά ρε παιδιά μην βαράτε ένταξη με το E 30.... πέρα την πλακα ένα μεγάλο μπράβο για της κίνηση σου κ λαρδι και για όσους τρέξανε και θα τρέξουνε για το θέμα πίστας ..και ότιβοήθεια θέλετε είμαι ανοιχτός .........................
Ναι..σιγά μη βγάλουμε και VISA για να μπούμε...
Απλά θα συνεννοείται ο υπεύθυνος (καλό είναι να οριστεί υπεύθυνος αυτός που θα μπορεί να πηγαίνει τις περισσότερες φορες ώστε να είναι παρόν σε κάθε επίσκεψη ή 2 άτομα για να είναι πάντα ένας από τους 2..) με τον ιδιοκτήτη για πόσα και ποιά αυτοκίνητα μιλάμε κάθε φορά... :wink:
Petros AE86
19-09-08, 15:22
:wink:ναι ομως θα γινει το ιδιο που εγινε στο μαραωνα...θα ερχονται ολοι οι ξεμπαρκοι θα κανουν τις μαλακιες τους και θα την κλεισουν και αυτη...απλο
GiannisE30
19-09-08, 15:26
:wink:ναι ομως θα γινει το ιδιο που εγινε στο μαραωνα...θα ερχονται ολοι οι ξεμπαρκοι θα κανουν τις μαλακιες τους και θα την κλεισουν και αυτη...απλο
Απλο ειναι ρε μην ανχωνεστε.
Ας δουμε πρωτα τι θα μας πει ο ανθρωπος και μετα οριζουμε και υπευθυνο και αλυταρχη και οτι θελετε!!! :lol: :lol: :lol:
dimitriskp60
19-09-08, 15:35
καλησπερα παιδεσ.εγω ειμαι μεσα παντως.τι ωρα θα πατε κ αμα θελετε ερχομαι κ εγω.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
19-09-08, 15:47
καλησπερα παιδεσ.εγω ειμαι μεσα παντως.τι ωρα θα πατε κ αμα θελετε ερχομαι κ εγω. μπραβο νικο και παλι!!!ετχαριστουμε που ενδιαφερεσε!!!!μια απορια εχω,το λεξους που θα χωρεσει στην αγ.μαρινα??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dimitriskp60
19-09-08, 16:15
θα τα καταφερει φιλε μου.
quote] μπραβο νικο και παλι!!!ετχαριστουμε που ενδιαφερεσε!!!!μια απορια εχω,το λεξους που θα χωρεσει στην αγ.μαρινα??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
θα το πασαλιψω με βαζελινη. Μηπως στις αλλες πιστες το ιδιο δεν κανω :?: :?:
Παιδια ευχαριστω, αλλα δεν ζηταω μπραβο. Πιστες ζηταω να λιωνω οπως και εσεις.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Λοιπον, σημερα 20.30 στην Αγια Μαρινα
Ο πισταρχης (που λεγεται Λεωνιδας), ειπε πως μπορουμε να ξεκινησουμε μετα την Κυριακη που εχει το μνημοσυνο.
Παμε λοιπον σημερα που ειναι τα πραγματα ζεστα για ολους να τελειωνουμε, και μετα συζηταμε τα περι αλυταρχη και υπευθυνων.
Εγω Θα ειμαι εκει. τηλ 6973058356. Θα ξεκινησω απο Σπατα,20.00 και μπορω να παρω μαζι 3-4 ατομα, ωστε να συζηταμε και στο δρομο.
Νικος Λαρδης
dimitriskp60
19-09-08, 16:32
νικο θα ερθω κ εγω.ενταξει φιλε μου?
νικο θα ερθω κ εγω.ενταξει φιλε μου?
Θα ερθεις κατευθειαν στην πιστα, η Σπατα να παμε μαζι :?: :?:
dimitriskp60
19-09-08, 16:37
θα ερθω στη πιστα.διπλα μενω.ειναι 5 λεπτα,θα περιμενω εκει.
εγω δεν μπορω σημερα....
γιαννη αμα μπορεσεις πηγαινε κι εσυ που εισαι απο τους στανταρ παντου. και επειδη σαββατοκυριακο δεν εχω παντα ιντερνετ ας με παρει ο dj αν πας και εσυ αλλιως νικο (ενικο μιας και το ζητησες) παρε με ενα τηλεφωνο να τα πουμε αφου μιλησετε με τον πισταman
ευχαριστω...
GiannisE30
19-09-08, 16:56
Αν προλαβω θα ερθω, στις 7 εχω μια δουλεια.
Κ.Νικο, θα σας παρω τηλ αν ειναι και προλαβω! :wink:
Παραλια για εμενα λες?
:wink:
Παραλια για εμενα λες?
οχι τον dj λεω
Ντογκας Ιωαννης
19-09-08, 17:02
Θα κατεβω και εγω οποτε τα λεμε κατω...
σακη θα σε παρω να σου πω... :wink:
Θα κατεβω και εγω οποτε τα λεμε κατω...
σακη θα σε παρω να σου πω... :wink:
Παιδια και 4-5 ατομα να ειμαστε, καλα ειναι απλα για να ακουσουν καποιοι και να μεταδωσουν στους αλλους ολη τη συμφωνια.
Σας περιμενω
Νικος Λαρδης
εγω δεν θα μπορεσω να ερθω δεν προλαβαινω να ερθω!!ελπιζω να πανε ολα καλα!περιμενουμε νεα :wink:
Αντε, καλοπαντιαστη η πιστα Αγ. Μαρινας. :lol: :lol:
Παροντες στη συμφωνια
Νικος Λαρδης - dimitriskp60 - dj - gismo.
οροι συμφωνιας.
1. ποσο εισοδου 20,00 ευρω, για οση ωρα θελεις.
2. Κρανος και ζωνη οπωσδηποτε
3. μεχρι δυο αυτοκινητα στην πιστα ταυτοχρονα
4. Αλυταρχης / κοκκινη σημαια
5. ονομαστικος καταλογος μελων που επιθυμουν να συμμετασχουν
με ονομα, διευθυνση, τηλεφωνο.
6. Απαγορευεται το Burn out
7. Φορα πιστας δεξιοστροφη μονο.
8. Καθαριοτητα χωρου, κοσμια συμπεριφορα, ταξη στα πιτ, παρκινγκ θεατων/ φιλων εξω αν δεν φτανει ο χωρος.
9. Μολις βγαινουν τα λινα απο τα λαστιχα, το αυτοκινητο θα οδηγειται στα πιτ.
10. Οποιος δεν συμορφωνεται με τα ανωτερω, θα απομακρυνεται χωρις σχολια.
11. επιτρεπεται (επιβαλλεται) το drift.
12. απαγορευονται οι κοντρες και το κυνηγητο των αυτοκινητων.
Δεν ειναι αγωνας. Ειναι βολτα σε πιστα με την θεληση του ιδιοκτητη.
Ειναι ελευθερη προπονηση, εκμαθηση, δοκιμη η οπως αλλιως θελετε.
Απλοι κανονες, για να διατηρησει η πιστα ανοικτες τις πορτες.
1η συναντηση Τεταρτη 24. Σεπ. 2008 ωρα 17:00
1ος Αλυταρχης Γιαννης DJ
Δηλωσεις συμμετοχης στον Αλυταρχη με pm μεχρι την Τεταρτη το πρωι ωρα 12:00
Πληρωμη δικαιωματων συμμετοχης στον πισταρχη με την αφιξη καθε αυτοκινητου.
Ωρα ληξης 23:00 (ισως +...)
Θα ξεκινησει ενα δοκιμαστικο την Τεταρτη, και μετα θα ψηφιζεται Αλυταρχης καθε φορα και θα μπορει να στηνεται το πανηγυρι καθε μερα (καθημερινη) εκτος ωρων 14.00 - 17.00 και Σαββατοκυριακα μεχρι το μεσημερι.
Σπανιως ενδεχεται να διακοπτεται η ροη των αυτοκινητων για καποιους γυρους καρτ :?
Αυτα για τωρα, προσεξτε να τα τηρησουμε, ευκολα ειναι και επαναλαμβανω να μη γινουμε κανιβαλοι. Θα περασουμε ομορφα. Σιγουρα.
Νικος Λαρδης
προσοχη, θα πρεπει να διατηρησουμε την πιστα καθαρη απο χωματα και πετρες.
θα κανουμε drift και οχι κανιβαλισμους.
dimitriskp60
20-09-08, 00:58
παιδες η πιστα ειναι τελεια.ωραια ασφαλτος,χωρος για παρκαρισμα,εχει κ καφεδες κ.τ.λ...ας μη το χαλασουμε.ζητησε ο ανθρωπος καποια πραγματα,του ειπαμε κ εμεις κ τα βρηκαμε.διαβαστε τους κανονες που εγραψε ο κ.Νικος.
Μπραβο ρε παιδες! ποτε προλαβατε; εγω τωρα ειδα το τοπικ...
εγω μεσα, και απο σκουπα αλλο τιποτα, ολη μερα στο μαγαζι με την σκουπα αγκαλια ειμαι :lol:
πιο πανω απο την εν λόγω πιστα υπαρχειμια χωματινη!
πηγε να γινει τιποτα εκεί; η προεκυψε απο τις μανουβρες των μηχανηματων του λατομείου;
http://i454.photobucket.com/albums/qq269/rx87654321go/agia12.jpg
Petros AE86
20-09-08, 02:54
παντως ειναι αρκετα μεγαλη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-09-08, 04:07
παντως ειναι αρκετα μεγαλη μικρη ειναι!!!αλλα για πρωπονηση ειναι οτι πρεπει!!!και ειναι πολυ ευχαρειστος ο χωρος εκει!!!για συναντισεις του driftclub ειναι οτι πρεπει!!!εχει κερκυδα καφετερια!!!ειναι πολυ καλα!!!
ρε γαμωτο λογικα δεν 8α μπορεσω να ερθω!! :( :( :( :( :(
να δω τι θα κανω!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-09-08, 04:15
να δω τι θα κανω! δουλευεις?αν ναι παρε ρεπο!!!!!!!!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: η αδεια απο την σημαια!!!!!!!!! :D :D :D
να δω τι θα κανω! δουλευεις?αν ναι παρε ρεπο!!!!!!!!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: η αδεια απο την σημαια!!!!!!!!! :D :D :D
δεν δουλευω αλλα εχω καποιες υποχρεωσεις βεβαια κατι θα προσπαθησω να κανω αλλα προτεινω και κανα σαβ\κο αλλα ειναι μονο μεχρι το μεσημερι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-09-08, 04:20
δεν δουλευω αλλα εχω καποιες υποχρεωσεις βεβαια κατι θα προσπαθησω να κανω αλλα προτεινω και κανα σαβ\κο αλλα ειναι μονο μεχρι το μεσημερι αν μπωρεσεις ελα την τεταρτη και κανωνιζουμε και για σ.κ.!!!!!
δεν δουλευω αλλα εχω καποιες υποχρεωσεις βεβαια κατι θα προσπαθησω να κανω αλλα προτεινω και κανα σαβ\κο αλλα ειναι μονο μεχρι το μεσημερι αν μπωρεσεις ελα την τεταρτη και κανωνιζουμε και για σ.κ.!!!!!
θα κανω τα αδυνατα δυνατα!!και κραταει μεχρι το βραδυ ετσι?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-09-08, 04:23
θα κανω τα αδυνατα δυνατα!!και κραταει μεχρι το βραδυ ετσι? ναι,μεχρει 11 και κατι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
θα κανω τα αδυνατα δυνατα!!και κραταει μεχρι το βραδυ ετσι? ναι,μεχρει 11 και κατι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ωραια :wink:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-09-08, 04:46
ωραια :wink: ναι φιλε,αξιζει πολυ η φαση!!!πιστευω πως θα περναμε πολυ καλα εκει!!!!θα driftaroume θα κανουμε χαβαλε τι αλλο θελουμε?κουτι μας εκατσε!!!νανε καλα ο νικος!!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-09-08, 09:48
Μπραβο στον Νικο και στα αλλα παιδια! Αρκει να τηρηθουν οι κανονες και να σεβεστε τον εκαστοτε αληταρχη! Αντε καλες παντες! :wink:
Μια χαρα για Τεταρτη.. Εγω το πιθανοτερο θα ειμαι μεσα!! ποιοι αλλοι θα ειναι να ξερουμε.....?
Ντογκας Ιωαννης
20-09-08, 14:01
ετσι οπως τα λεει ο νικος ειναι... με καλυψε...
τα ποιο βασικα ειναι με λιγα λογια ...
υπευθηνοτητα
καθαριοτητα
οχι μαλακιες μεσα στην πιστα
σοβαροτητα
και σεβασμος στην περιουσια του πισταρχη
αυτα πιστευω ειναι πραγματα που πρεπει να τηρει ο καθε χομπιστας αυτοκινητηστης ανεξαρτητως αν κανει χρονους ή drift σε καθε πιστα μικρη ή μεγαλη που παταει η ροδα του αυτ/του του
ορισαμε μια μερα καθημερινη σαν ημερα συγκεντρωσης που σημαινει οτι καθε τετοια μερα καποιοι απο εδω θα ειναι στον συγκεκριμενο χωρο ειτε για προπονηση-παιχνιδι ειτε γιατι θελουν να ερθουν για παρεα και καφεδακι....
αυτο δεν σημαινει οτι θα πηγαινουμε μονο αυτη τη μερα... οποιος θελει μπορει οποιαδηποτε αλλη μερα θελει αρκει ομως να ειναι στην λιστα του driftclub που θα εχει ο πισταρχης...αυτο γινεται για να μην πηγαινει ο καθε βλακας και λεει οτι ειναι απο το "driftclub" και χαλαει το ονομα μας.. :wink:
παρακαλω οποιος θελει να βαλει το αυτ/το του μεσα στην πιστα,να μου στειλει με pm ονομ/μο, διευθυνση,κινητο για να φτιαξουμε την λιστα...(του σιντλερ) :D :D :D
ολοι θα φακελωθειτε!!! :D :wink:
Ντογκας Ιωαννης
20-09-08, 14:01
:roll:
Ντογκας Ιωαννης
20-09-08, 14:02
ετσι οπως τα λεει ο νικος ειναι... με καλυψε...
τα ποιο βασικα ειναι με λιγα λογια ...
υπευθηνοτητα
καθαριοτητα
οχι μαλακιες μεσα στην πιστα
σοβαροτητα
και σεβασμος στην περιουσια του πισταρχη
αυτα πιστευω ειναι πραγματα που πρεπει να τηρει ο καθε χομπιστας αυτοκινητηστης ανεξαρτητως αν κανει χρονους ή drift σε καθε πιστα μικρη ή μεγαλη που παταει η ροδα του αυτ/του του
ορισαμε μια μερα καθημερινη σαν ημερα συγκεντρωσης που σημαινει οτι καθε τετοια μερα καποιοι απο εδω θα ειναι στον συγκεκριμενο χωρο ειτε για προπονηση-παιχνιδι ειτε γιατι θελουν να ερθουν για παρεα και καφεδακι....
αυτο δεν σημαινει οτι θα πηγαινουμε μονο αυτη τη μερα... οποιος θελει μπορει οποιαδηποτε αλλη μερα θελει αρκει ομως να ειναι στην λιστα του driftclub που θα εχει ο πισταρχης...αυτο γινεται για να μην πηγαινει ο καθε βλακας και λεει οτι ειναι απο το "driftclub" και χαλαει το ονομα μας.. :wink:
παρακαλω οποιος θελει να βαλει το αυτ/το του μεσα στην πιστα,να μου στειλει με pm ονομ/μο, διευθυνση,κινητο για να φτιαξουμε την λιστα...(του σιντλερ) :D :D :D
ολοι θα φακελωθειτε!!! :D :wink:
Εγω Γιαννη θελω να μπω στην πιστα,αλλα για λιγο διαστημα θα ειμαι εκτος για να γινουνε καποιες δουλειες στο αμαξι.Οποτε μπαινω στη λίστα ή οχι?Αμα ερχομαι για καφεδακι και να σας βλεπω μεχρι να το ετοιμασω πειραζει?
μπραβο ρε παιδια μπραβο... ας το δουμε ζεστα και υπευθηνα ... ο καθενας να πειθαρχησει τον εαυτο του και κυριως να εχει ενα ασφαλες αυτοκινητο...
καλο και το φακελωμα δειχνει υπευθηνοτητα...
ερωτηση: για χρονους μπορουμε να μπουμε??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πιθανον να ερθω την τεταρτη για βοηθεια ομως μονο και για την παρεα
καλο θα ειναι να φερνουμε και φιλους μαζι να του κανουμε και τζιρο στο καφε....
ομορφα πραγματα νοικοκυρεμενα...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
20-09-08, 18:02
Παιδια ειμαι πολυ ευτυχης, που καταφεραμε κατι σοβαρο, και αντιμετωπιζεται με την αναλογη σοβαροτητα και χαρα απο πολλους.
Θα μπορει να ερθει οποιος θελει, ακομη και να κραταει ιδιωτικα χρονους. (Ας μη δωσουμε την εντυπωση οποιασδηποτε μορφης αγωνα).
Θα δοκιμαζει τα χερια του και το οπλο του. Η πιστα ειναι τεχνικη και προσφερει συγκηνηση και αδρεναλινη.
Το καφε υπολειτουργει τωρα, αλλα ειπε οτι μολις δει ζητηση θα φουλαρει εμπορευμα αμεσως.
Καλο ειναι να του ζηταμε, αφου ετσι και αλλιως ολα θα εχουν ιδιες τιμες με εξω.
Οσο πιο πολυ τζιρο του κανουμε, τοσο δυσκολοτερα θα μας βαρεθει.
Καλη αρχη σε ολους. Θα προσπαθησουμε και για αλλες επιτυχιες με ομαδικοτητα και στοχους.
Εγω ειμαι μαζι σας και με την τρελλα μας.
Ανοιξα και δικο μου λογαριασμο. Καλοριζικος.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
20-09-08, 18:03
:D :lol:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
20-09-08, 18:11
Παιδια ειμαι πολυ ευτυχης, που καταφεραμε κατι σοβαρο, και αντιμετωπιζεται με την αναλογη σοβαροτητα και χαρα απο πολλους.
Θα μπορει να ερθει οποιος θελει, ακομη και να κραταει ιδιωτικα χρονους. (Ας μη δωσουμε την εντυπωση οποιασδηποτε μορφης αγωνα).
Θα δοκιμαζει τα χερια του και το οπλο του. Η πιστα ειναι τεχνικη και προσφερει συγκηνηση και αδρεναλινη.
Το καφε υπολειτουργει τωρα, αλλα ειπε οτι μολις δει ζητηση θα φουλαρει εμπορευμα αμεσως.
Καλη αρχη σε ολους. Θα προσπαθησουμε και για αλλες επιτυχιες με ομαδικοτητα και στοχους.
Να σεβεστε παντα τον εκαστοτε Αλυταρχη, ασχετα αν ειναι κολλητος σας. Αλλωστε αυριο θα ειναι η σειρα σας για αυτο το καθηκον.
starletopisokouna
20-09-08, 22:59
mprabooo...paidia epeidi ego den mporo na mpaino syxna sto internet pos mporo na enimeronomai gia synantisi;exo erthei 2 fores ston marathona exo ena starletakikp60 kai erxomai mazi me 2 rx-7,ena aspro kai ena kitrino.
starletopisokouna
20-09-08, 23:14
mprabooo kai pali..ksimeronei mia kainourgia mera gia to athlima mas kai elpizo xoris kanibalismous na kratisei.k tha ertho k go tin tetarti me to starletaki mou alla den tha mporeso na mpo mesa alla tha parakolouthiso kai arga i grigora tha mpo k go!
Να σεβεστε παντα τον εκαστοτε Αλυταρχη, ασχετα αν ειναι κολλητος σας. Αλλωστε αυριο θα ειναι η σειρα σας για αυτο το καθηκον.νικο, καλως ηρθες και επισημα... :lol: :lol:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
21-09-08, 00:07
quote]νικο, καλως ηρθες και επισημα... :lol: :lol:[/quote]
Ευχαριστω Σακη,
θελω να δω το Lada να μην ισιωνει πουθενα στην Αγ. Μαρινα.
Ολοι στην Αγ. Μαρινα την τεταρτη :arrow:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 00:09
quote]νικο, καλως ηρθες και επισημα... :lol: :lol:
Ευχαριστω Σακη,
θελω να δω το Lada να μην ισιωνει πουθενα στην Αγ. Μαρινα.
Ολοι στην Αγ. Μαρινα την τεταρτη :arrow:[/quote]ενοητε νικο!!!!αν και πολυ δεν μπωρουνε!τι ωρα θα παμε τελικα?
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
21-09-08, 00:17
:[/quote]ενοητε νικο!!!!αν και πολυ δεν μπωρουνε!τι ωρα θα παμε τελικα?[/quote]
Συνενοηθειτε με τον Αλυταρχη DJ παιδια.
Εγω παντως θα ξεσκιστω με το lexus την Τεταρτη.
Κλειστε τα αυτια σας απο τωρα. Ελπιζω ο Αλυταρχης να μην με πεταξει εξω. Αν χρειαστε θα βαλω και εξατμιση......ενταξει...... μη βαρατε ρε παιδια.
Στο κατω κατω, μπορω να τρεχω μονος μου χωρις ζευγαρι. Σαν δυο τετρακιλυνδρα δεν θα ακουγεται :?: :?:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 00:19
:ενοητε νικο!!!!αν και πολυ δεν μπωρουνε!τι ωρα θα παμε τελικα?[/quote]
Συνενοηθειτε με τον Αλυταρχη DJ παιδια.
Εγω παντως θα ξεσκιστω με το lexus την Τεταρτη.
Κλειστε τα αυτια σας απο τωρα. Ελπιζω ο Αλυταρχης να μην με πεταξει εξω. Αν χρειαστε θα βαλω και εξατμιση......ενταξει...... μη βαρατε ρε παιδια.
Στο κατω κατω, μπορω να τρεχω μονος μου χωρις ζευγαρι. Σαν δυο τετρακιλυνδρα δεν θα ακουγεται :?: :?: [/quote] παιδια πρεπει να παρουμε πολλες σκουπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 00:28
παντελη ειναι κομπλε το αε86?θα εθεις την τεταρτη?
GiannisE30
21-09-08, 02:35
Γιαννη εχεις pm.
Αντε να δουμε αν θα μπορεσω για Τεταρτη... :(
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 02:59
Γιαννη εχεις pm.
Αντε να δουμε αν θα μπορεσω για Τεταρτη... :( ελα ρε φιλε!!!!!!να μπωρεσεις!!!!!!θα περασουμε καλαααααα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
21-09-08, 02:59
θα δουμε φιλος, το ξερεις, δεν ειναι οτι δεν θελω... δυστηχως
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 03:02
θα δουμε φιλος, το ξερεις, δεν ειναι οτι δεν θελω... δυστηχως κανε οτι μπωρεις φιλε!!!!ελα για παρεα και σου δινω το κορολα καμοια τσαρκα!!!!!
GiannisE30
21-09-08, 03:07
Θα ειναι ετοιμο??? :P
Να ερθω αυριο δλδ για να βαλουμε πραμα? :D :D :wink: :wink: :wink:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 03:18
Θα ειναι ετοιμο??? :P
Να ερθω αυριο δλδ για να βαλουμε πραμα? :D :D :wink: :wink: :wink: οχι ρε!!!με το μπορντο θα ερθω!!!!!μετα την τεταρτη θα κανω την τραμπα στο αλλο SR!!!!!
GiannisE30
21-09-08, 03:19
αχα! οκ :P :P
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 03:53
αχα! οκ :P :P τελευταια βολτα θα ειναι μαλλων φιλε!!!!στην πιστα εννοω!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
μας βλεπω να πηγαινουμε μαζι αλλη μερα :wink:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 04:45
μας βλεπω να πηγαινουμε μαζι αλλη μερα :wink: γιωργο παλεψε το να εσθεις!!!εστο και αργα!!!
μας βλεπω να πηγαινουμε μαζι αλλη μερα :wink: γιωργο παλεψε το να εσθεις!!!εστο και αργα!!!
αυτο κανω απο χθες κιολας πιστευω να βρω ακρη!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-09-08, 04:59
αυτο κανω απο χθες κιολας πιστευω να βρω ακρη!αντε να μαζευωμαστε σιγα σιγα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
21-09-08, 10:15
το αε ειναι ετοιμο για ολα και εγω επισης :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Petros AE86
21-09-08, 11:33
εγω εχω μαθημα μεχρι τις 7.20 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
το αε ειναι ετοιμο για ολα και εγω επισης :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:μπραβο ρε φιλε... τελικα μονο εγω δεν θα ειμαι ετοιμοσ...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 05:16
τελικα μονο εγω δεν θα ειμαι ετοιμοσ... μην ξενερωνεις ρε φιλε!!!σε λιγο καιρο θα το βγαλεις και θα driftareis για παντα και παντου!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
τελικα μονο εγω δεν θα ειμαι ετοιμοσ... μην ξενερωνεις ρε φιλε!!!σε λιγο καιρο θα το βγαλεις και θα driftareis για παντα και παντου!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: thanks... γιατι ειμουν σιγουροσ οτι τετοια ωρα εσυ θα ποσταριζεσ__;;;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 05:25
τελικα μονο εγω δεν θα ειμαι ετοιμοσ... μην ξενερωνεις ρε φιλε!!!σε λιγο καιρο θα το βγαλεις και θα driftareis για παντα και παντου!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: thanks... γιατι ειμουν σιγουροσ οτι τετοια ωρα εσυ θα ποσταριζεσ__;;; :lol: :lol: :lol: :lol: ειμαστε και οι δυο της νυχτας!!!!μονο εμεις και 2 επισκεπτες!!!!!δεν δουλευω τωρα και δεν μπωρο να κοιμηθω νωρεις!!!
Ντογκας Ιωαννης
22-09-08, 10:29
η λιστα σιγα σιγα ολοκληρωνεται... 8) ειμαστε ηδη 18-20 ατομα... αν καποιος δεν μου εχει στειλει μεχρι τεταρτη δεν πειραζει... απλα θα κανουμε ενα update... :wink:
οσοι δεν εχουν αμαξια ετοιμοπολεμα καλο θα ηταν αν μπορουν βεβαια, να περασουν μια βολτα εστω και παρεα και για να κουβεντιασουμε τυχον λεπτομεριες και προτασεις... :wink:
θελω κινητα με πμ απο... νασος (lada) Λαρδης (πατηρ και υος... :D ) και Μανουσουδακης...
εγω θα ερθω να βοηθησω τον dj αφου δεν θα εχω αμαξι.... :cry: :cry:
το αε ειναι ετοιμο για ολα και εγω επισης :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:μπραβο ρε φιλε... τελικα μονο εγω δεν θα ειμαι ετοιμοσ...
K εγώ δεν θα είμαι ετοιμος δυστυχώς... Το δικό μου ΑΕ σε αντίθεση με του Παντελή είναι σε τάκους προς το παρόν... :roll:
χαχα το δικο παταειστισ ροδες του... ολα τα υπολιπα λοιπουν......
χαχα το δικο παταειστισ ροδες του... ολα τα υπολιπα λοιπουν......
:lol: :lol:
CRAZY SIERRA
22-09-08, 17:19
Για τι ωρα λετε παιδια ....Θα ερθω και εγω μονο να σασ δω γιατι δεν εβαλα ακωμα αμορτησερ στο τουτου.... :P :P :P
GiannisE30
22-09-08, 18:27
Για τι ωρα λετε παιδια ....Θα ερθω και εγω μονο να σασ δω γιατι δεν εβαλα ακωμα αμορτησερ στο τουτου.... :P :P :P
Απο τις 5 και μετα δες εδω!
http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=2937
Και τι δεν θα μπεις επειδη δεν εχεις αμορτισερ?
Νομιζεις πως εγω εχω στησιμο?
Και εμενα βαρκα στο γιαλο ειναι και προσπαθω και το παλευω!
Καθε αρχη δυσκολη φιλαρακι αλλα απο καπου πρεπει να αρχισουμε.
Εγω αν περιμενω να φτιαξω σωστο αμαξι για ντριφτ για να ξεκινησω να κανω προπονησεις θα περιμενω μεχρι την δεφτερα παρουσια :lol:
Οπως και οι περισσοτεροι απο δω μεσα μουρλαμαρα θελει και ολα τα αλλα ερχονται στην πορεια!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 19:23
Εγω αν περιμενω να φτιαξω σωστο αμαξι για ντριφτ για να ξεκινησω να κανω προπονησεις θα περιμενω μεχρι την δεφτερα παρουσια :lol:
Οπως και οι περισσοτεροι απο δω μεσα μουρλαμαρα θελει και ολα τα αλλα ερχονται στην πορεια! +1000000000 :lol: :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 19:57
ερωτηση :?: αν βρεχει την τεταρη θα μπουμε στην πιστα?και κατι αλλο,κρανος θα μας δωσει ο πισταρχεις η θα φερουμε δικα μας?
Ρωτησα τον πατερα μου!
Κρανος οποιος δεν εχει, εχει στην πιστα.
Οσο για την βροχη μου ειπε ο πατερας να φερουμε και καμια ομπρελα! :lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
22-09-08, 20:13
ερωτηση :?: αν βρεχει την τεταρη θα μπουμε στην πιστα?και κατι αλλο,κρανος θα μας δωσει ο πισταρχεις η θα φερουμε δικα μας?
κρανακια εχει εκει... αλλα αν εχεις δικο σου.. φερτο :wink:
ο καιρος θα ειναι μεν συνεφιασμενος αλλα δεν δινει βροχη... 8)
andreas_e30!
22-09-08, 20:20
ρεεεεε ζηλευω :cry: :cry: :cry: :cry:γ@μω τη γκαντεμια μου ....αν μπορεσω θα ρθω να σας δω παντως!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 20:21
ρεεεεε ζηλευω :cry: :cry: :cry: :cry:γ@μω τη γκαντεμια μου ....αν μπορεσω θα ρθω να σας δω παντως!!! ελα ρε αντρεα να τα πουμε και να πιουμε καφεδακι!!!! :lol: :lol: :lol:
andreas_e30!
22-09-08, 20:26
θα προσπαθησω αν δεν δουλευω και εχω τ αμαξι τ πατερα μου...αλιως αλλη φορα... :wink:
GiannisE30
22-09-08, 20:28
Εγω θα σου ελεγα να το δοκιμασεις ετσι και αν δεν σε ικανοποιει σταματα! Αν και αν θα μπεις σιγουρα θα γουσταρεις!!! :D
Οπως και οι περισσοτεροι απο δω μεσα μουρλαμαρα θελει και ολα τα αλλα ερχονται στην πορεια!
Λιακο, δεν ειναι ετσι που τα λες ρε φιλος, εσενα εχει ενα σχετικο στησιμο το αμαξι σου, για παρε παραδειγμα το δικο μου... απο ελατηρια ειμαι πολυ - :lol: :lol: :lol: :wink:
ρεεεεε ζηλευω :cry: :cry: :cry: :cry:γ@μω τη γκαντεμια μου ....αν μπορεσω θα ρθω να σας δω παντως!!!
Ελα να κατσουμε μαζι να κλαιμε που θα βλεπουμε τους αλλους... :P :P :P :evil: :evil: :P :P :P :wink:
andreas_e30!
22-09-08, 20:31
εσυ τι επαθες και θα κλαις μαζι μου????
CRAZY SIERRA
22-09-08, 20:31
Εχεισ δικιο φιλε τι και αν δεν εχει αμορτησερ? θα το βα λω και οπωσ παει..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 20:35
Εχεισ δικιο φιλε τι και αν δεν εχει αμορτησερ? θα το βα λω και οπωσ παει.. ετσι μπραβο!!!!δεν παμε για προταθλημα για την παρτη μας παμε,να γελασουμε και να μαθουμε και κατι driftarontas!!! :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
22-09-08, 20:39
εσυ τι επαθες και θα κλαις μαζι μου????
ειναι μειον το ταμειον! :lol: :lol:
GiannisE30
22-09-08, 20:40
Εχεισ δικιο φιλε τι και αν δεν εχει αμορτησερ? θα το βα λω και οπωσ παει.. ετσι μπραβο!!!!δεν παμε για προταθλημα για την παρτη μας παμε,να γελασουμε και να μαθουμε και κατι driftarontas!!! :lol: :lol: :lol:
Μαλιστα...
Κ. UEO το ξερουμε οτι δεν πατε για πρωταθλημα αλλα εμεις δεν μπορουμε να σας ανταγωνιστουμε ετσι κ αλλιως! :D :D :D
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 20:44
Μαλιστα...
Κ. UEO το ξερουμε οτι δεν πατε για πρωταθλημα αλλα εμεις δεν μπορουμε να σας ανταγωνιστουμε ετσι κ αλλιως! :D :D :D γιατι κ.καζαμα?τι εχετε και δεν μπωρειτε? :roll: :roll:
Εγω θα σου ελεγα να το δοκιμασεις ετσι και αν δεν σε ικανοποιει σταματα! Αν και αν θα μπεις σιγουρα θα γουσταρεις!!! :D
Λιακο, δεν ειναι ετσι που τα λες ρε φιλος, εσενα εχει ενα σχετικο στησιμο το αμαξι σου, για παρε παραδειγμα το δικο μου... απο ελατηρια ειμαι πολυ - :lol: :lol: :lol: :wink:
Ελα να κατσουμε μαζι να κλαιμε που θα βλεπουμε τους αλλους... :P :P :P :evil: :evil: :P :P :P :wink:
Και εγω καποτε ειχα εντελως ουζα αμορτισερ απο την μια ξενερωνα αλλα απο την αλλη δεν περιμενα να μαζεψω λεφτα για να βαλω μια D2 για να παω να κανω προπονηση :wink:
GiannisE30
22-09-08, 20:50
Και εγω καποτε ειχα εντελως ουζα αμορτισερ απο την μια ξενερωνα αλλα απο την αλλη δεν περιμενα να μαζεψω λεφτα για να βαλω μια D2 για να παω να κανω προπονηση :wink:
Ηλια, ξερεις πως το λεω... Εμενα εχει 20+χρονων ελατηρια πανω στο αμαξι, που να παω με αυτα? (οχι οτι τα kyb που εβαλα ειναι καλα, αλλα απο το τπτ...) και δεν ειπα οτι περιμενω να βαλω D2 ρε συ, αλλα κανα bilstein να δεσει λιγο το χρειαζετε. :wink:
Και τα ουζα καλα ειναι, αρκει να εχεις και μεζεδακι!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλιστα...
Κ. UEO το ξερουμε οτι δεν πατε για πρωταθλημα αλλα εμεις δεν μπορουμε να σας ανταγωνιστουμε ετσι κ αλλιως! :D :D :D γιατι κ.καζαμα?τι εχετε και δεν μπωρειτε? :roll: :roll:
ειμαστε ολιγον τι κουλαδια!! :evil: :evil: :evil: :evil:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 20:55
Ηλια, ξερεις πως το λεω... Εμενα εχει 20+χρονων ελατηρια πανω στο αμαξι, που να παω με αυτα? (οχι οτι τα kyb που εβαλα ειναι καλα, αλλα απο το τπτ...) και δεν ειπα οτι περιμενω να βαλω D2 ρε συ, αλλα κανα bilstein να δεσει λιγο το χρειαζετε. :wink:
Και τα ουζα καλα ειναι, αρκει να εχεις και μεζεδακι!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλιστα...
ειμαστε ολιγον τι κουλαδια!! :evil: :evil: :evil: :evil: τι λες ρε?και στων μαραθωνα που την εβγαζες με 3 κουλαδι ησουν?φιλε ετσι οπως ειναι το αμαξι σου(απο αναρτηση και δυναμη )το πας μια χαρα!!! :lol: :lol: :lol: ειπαμε καζαμα φιλε μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
22-09-08, 20:57
Μαλιστα...
ειμαστε ολιγον τι κουλαδια!! :evil: :evil: :evil: :evil: τι λες ρε?και στων μαραθωνα που την εβγαζες με 3 κουλαδι ησουν?φιλε ετσι οπως ειναι το αμαξι σου(απο αναρτηση και δυναμη )το πας μια χαρα!!! :lol: :lol: :lol: ειπαμε καζαμα φιλε μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλλον εκανε λαθος στο quote...! :shock: :shock: :shock:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
22-09-08, 21:37
Μαλιστα...
Μαλλον εκανε λαθος στο quote...! :shock: :shock: :shock:δεν εκανα κανενα λαθος!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
CRAZY SIERRA
22-09-08, 22:29
Σηγουρα θα φαω κωλημα..Και την πρωτη φορα που δοκημασα ετρεχα μετα για 4 χρονια στα .p κα στα face to face
λυπαμε που θα σας στενοχωρισω αλλα την τεταρτη απο τις 15:00 θα εχει συνεφια και κατα τις 21:00 θα βρεχει δυνατα... :cry: :cry:
πηγη: http://meteo.gr/cf.asp?city_id=87
δεν νομιζω να σταναχωριοντε και πολυ.... οι περισοτεροι απο εμασ δεν εχουμε 500 αλογα και μια βροχη ειναι αφορμη για τρελο ξεσαλομα σωστα παιδια___;;;
Κριμα που δεν θα τρεξει ο Γιαννης για να μας μαθει να κανουμε 360!!! :lol: :lol: :lol:
Και να βρειξειο δεν πιστευω να κωλοσει κανενας απο μας!
Εμεις ημαστε κομαντα σε κατι τετεια! :twisted:
Οι πρωτες μου πλαγιοσθησεις διαρκειας ηταν σε βροχη!!!! :P
Και μαλιστα με το ενα χερι το αναποδο!!!!! :shock:
(Με το αλλο κραταγα το ευγγελιο και λεγα απο μεσα μου το πατερ ημων :lol: )
GiannisE30
23-09-08, 03:26
Κριμα που δεν θα τρεξει ο Γιαννης για να μας μαθει να κανουμε 360!!! :lol: :lol: :lol:
Ε τι να κανουμε Ηλια, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!! :lol: :lol: :lol:
Και να βρειξειο δεν πιστευω να κωλοσει κανενας απο μας!
Εμεις ημαστε κομαντα σε κατι τετεια! :twisted:
Οι πρωτες μου πλαγιοσθησεις διαρκειας ηταν σε βροχη!!!! :P
Και μαλιστα με το ενα χερι το αναποδο!!!!! :shock:
(Με το αλλο κραταγα το ευγγελιο και λεγα απο μεσα μου το πατερ ημων :lol: )
Εγω δεν θα ετρεχα με βροχη :roll: :roll: :P :P
Και τον σταυρο σου με ποιο χερι τον εκανες :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 04:53
αν μπουμε με βροχη στην πιστα θα περασουμε καλα!!!!πολυ καλα!!!!!!η βροχη ειναι η χαρα του παιδιου!!!!!!!μακαρι να βρεξη στησ 10 το βραδυ, να κανουμε και καμοια ωρα μα βροχη να γουσταρουμε!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CRAZY SIERRA
23-09-08, 12:42
Μου την σπαει η βροχη :!: :!: Λερωνετε το αμαξι....
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 12:45
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οσοι θελουν να τρεξουν με βροχη, θα πρεπει να εχουν και να επιδειξουν στον Αλυταρχη, Αδεια χειριστου ταχυπλοου σκαφους.
Διαφορετικα δεν θα επιτραπει η εισοδος στη θαλασσ.....ε....στην πιστα :lol:
Ντογκας Ιωαννης
23-09-08, 12:47
βροχη+μπλοκε = αρρωστια!! :D :D
απο τα μεγαρα εχω παω με βροχη.... :P :P
βροχη = οικονομια στα λαστιχα & τρελη αυξηση ιποδυναμης
τι καλυτερο?
τι καλυτερο?
Ντογκας Ιωαννης
23-09-08, 14:15
το μονο που φοβαμαι με την βροχη ειναι μηπως μας σταματησει ο πισταρχης για λογους ασφαλειας... :(
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 14:19
το μονο που φοβαμαι με την βροχη ειναι μηπως μας σταματησει ο πισταρχης για λογους ασφαλειας... :( δεν νωμιζω να μας βγαλη!!!απλα θα σκουπιζουμε πιο συχνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CRAZY SIERRA
23-09-08, 14:53
Ασχετο....Στην πιστα εχει καφετερια η φερνουμε το μπρικι εμεισ? :D :D
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 14:55
Ασχετο....Στην πιστα εχει καφετερια η φερνουμε το μπρικι εμεισ? :D :D εχει καφετερια!!!!!αλλα δεν ξερω αν φτιαχνει καφε!!!!!!!!!!!!!!οχι αν φτιαχνει αν εχει!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχει καφετερια μεσα για ολα τα γουστα! :wink:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 14:57
Ασχετο....Στην πιστα εχει καφετερια η φερνουμε το μπρικι εμεισ? :D :D εχει καφετερια!!!!!αλλα δεν ξερω αν φτιαχνει καφε!!!!!!!!!!!!!!οχι αν φτιαχνει αν εχει!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα εχει απο οτι ξερω καφεδες και αναψυκτικα
Τελικά εσείς με τα sierra έχετε κόλλημα με το γυάλισμα του αυτοκινήτου!!! :lol: :lol: :lol:
ΝΤΑΝ ΝΤΑΑΑΑΝΝΝΝ Spyro sierra για ποιον χτυπάει η καμπάνα??? :P :P :P
CRAZY SIERRA
23-09-08, 14:59
Θα ερθω σηγουρα αλλα δεν ξερω αν καταφερω να το βαλω μεσα..λογο μεσα του μηνα ταμειον ησον μειοναλλα θελω να ερθω να σασ γνωρησω
CRAZY SIERRA
23-09-08, 15:01
Σηγουρα...Εγω 2 μερεσ που βρεχει το εχω πλυνω 3 φορεσ :!: Ειμαι αρωστοσ με το πλυσημο του αμαξιου...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 15:09
τι καλυτερο?
Η πιστα εχει και στεγασμενες κερκιδες
να κανω μια ερωτηση??
ποση ωρα θα καθονται τα αυτοκινητα μεσα?
CRAZY SIERRA
23-09-08, 15:12
Aπο οτι ακουσα οση ωρα θελουν..Σωστα?
ναι αλλα θα υπαρχουν τοσα αυτοκινητα και στην πιστα 8α ειναι μονο 2
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 15:28
να κανω μια ερωτηση??
Παιδια ολα αυτα θα συζητηθουν επι τοπου και θα επικρατησει η πιο καλη αποψη, που θα βγει απο κοινου.
Δεν υπαρχει επισημος διοργανωτης, οι διοργανωτες ειναι ολο το club.
Οι βασικοι οροι που μπηκανε, ειναι για να εχουμε σιγα σιγα (και να διατηρησουμε) την δικη μας πιστα. Να προσπαθησουμε να την ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
Οσοι εχετε θεματα προς συζητηση, ελατε νωρις και θα δωσουμε λυσεις εφικτες για ολα.
Σκεφτειτε να ψηφισουμε μια τριμελη επιτροπη, για κεφαλη των εκδηλωσεων, οι οιποιοι μπορει να ειναι και εναλαξ αλυταρχες, διαμεσολαβητες με τον πισταρχη, θα δεχονται συμμετοχες, και γενικα θα διατηρουν την σωστη λειτουργια των εκδηλωσεων αυτων.
Ξαναλεω, και ας γινομαι κουραστικος, οτι το ολο σκεπτικο ειναι να εχουμε ενα σωστο μερος να ξεσαλωνουμε, κοντα στην Αθηνα, με ταξη και οργανωση για να ειναι παντα ανοικτες οι πορτες.
Θα περασουμε καλα. Αυτο ειναι σιγουρο.
dimitriskp60
23-09-08, 15:45
εγω παιδες θα ερθω με κατι φιλους που θελουν να χαζεψουν αλλα θα χαζεψω κ εγω γιατι με το μαμα το διαφορικο δε κανει τιποτα εκει.
CRAZY SIERRA
23-09-08, 16:04
Φανταζομε πωσ οι παλιοι θα τουσ προσεχουν λιγο τουσ νεουσ και δεν θα φυγουμε απο εκει τσαλακωμενοι...Σωστα?
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
23-09-08, 16:15
Εννοια σου και ξερουμε ποιοι θα μπουνε με ποιους! :wink: Εξαλλου δεν θα πηγαινει ο ενας κοντα στον αλλον εννοειται! :wink:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 16:37
Εννοια σου και ξερουμε ποιοι θα μπουνε με ποιους! :wink: Εξαλλου δεν θα πηγαινει ο ενας κοντα στον αλλον εννοειται! :wink: αφου δεν θα πηγενουμε ο ενας κοντα με τον αλλον δεν ειπαρχη προβλημα ποιος θα μπει με ποιον!!!!! :lol:
Ντογκας Ιωαννης
23-09-08, 16:41
να κανω μια ερωτηση??
αυτα που κανουν πολυ φορυβο λιγοτερο... :D :D :D :D
γενικα αυτο ειναι θεμα που θα το λυσουμε καλυτερα εκει... να δουμε και ποσα αμαξια θα μπουνε μεσα ...
παντως καλο ειναι να κανουμε μεχρι 10 γυρους τη φορα για να προλαβει να "μαθει" ο οδηγος λιγο την πιστα αλλα και να μην αναψει και το αμαξι...
Εννοια σου και ξερουμε ποιοι θα μπουνε με ποιους! :wink: Εξαλλου δεν θα πηγαινει ο ενας κοντα στον αλλον εννοειται! :wink: ηρακλη την τεταρτη θα ερθεις; δεν χρειαζετε να τρεξεις, ή θα δοκιμασεις το νεο σου οπλο;
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
23-09-08, 19:24
Εννοια σου και ξερουμε ποιοι θα μπουνε με ποιους! :wink: Εξαλλου δεν θα πηγαινει ο ενας κοντα στον αλλον εννοειται! :wink: ηρακλη την τεταρτη θα ερθεις; δεν χρειαζετε να τρεξεις, ή θα δοκιμασεις το νεο σου οπλο;
Θα ερθω να δοκιμασω τι κανει το πραμα! :twisted: :twisted:
Θα ερθω να δοκιμασω τι κανει το πραμα! :twisted: :twisted:ωχ καταλαβα, καντε περα περναει ο ηρακλης...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 20:39
[quote=GIZMO][quote=ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ]Εννοια σου και ξερουμε ποιοι θα μπουνε με ποιους! :wink: Εξαλλου δεν θα πηγαινει ο ενας κοντα στον αλλον εννοειται! :wink: ηρακλη την τεταρτη θα ερθεις; δεν χρειαζετε να τρεξεις, ή θα δοκιμασεις το νεο σου οπλο;
Θα ερθω να δοκιμασω τι κανει το πραμα! :twisted: :twisted[quote] ωχ!!!την κατσαμε μαγκες!!!!!δεν βλεπω να κανουμε εμεις!!!!!!κερκιδα θα καθωμαστε και θα θαυμαζουμε λεοντη και λαρδη με τα θυρια τους!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε παιδιά που είναι η πίστα. Κανένας χάρτης?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 22:04
Ρε παιδιά που είναι η πίστα. Κανένας χάρτης? στην αγια μαρινα!!!μετα της τρυπεσ του καραμαλη!!θα δεις ταμπελα!!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 22:14
Ρε παιδιά που είναι η πίστα. Κανένας χάρτης?
Οπως πας απο Βαρκιζα για Λαγονησι, μετα την τρυπα (τουνελ) ειναι μια στροφη παρατεταμενη δεξια, που ειναι η παραλια Λουμπαρδα.
Μολις τελειωσει η στροφη, στο αριστερο σου χερι ειναι η πιστα.
Ανεβαινεις μια ανηφοριτσα και μπαινεις δεξια στην πυλη.
Λιγο πιο κατω, ειναι τα φαναρια της Αγιας Μαρινας.
CRAZY SIERRA
23-09-08, 22:28
Μεχρη τη ωρα θα εισαστε εκει? Μπορω να ερθω κατα τησ 20,30? Θα εχω μαστορουσ σπιτι νωρησ..Φτιαχνω σπιτι γιατι παντρευωμε σε λιγουσ μηνεσ
Παντελης Κιτζογλου
23-09-08, 22:34
[quote="ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ"][quote=GIZMO][quote=ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ]Εννοια σου και ξερουμε ποιοι θα μπουνε με ποιους! :wink: Εξαλλου δεν θα πηγαινει ο ενας κοντα στον αλλον εννοειται! :wink: ηρακλη την τεταρτη θα ερθεις; δεν χρειαζετε να τρεξεις, ή θα δοκιμασεις το νεο σου οπλο;
Θα ερθω να δοκιμασω τι κανει το πραμα! :twisted: :twisted ωχ!!!την κατσαμε μαγκες!!!!!δεν βλεπω να κανουμε εμεις!!!!!!κερκιδα θα καθωμαστε και θα θαυμαζουμε λεοντη και λαρδη με τα θυρια τους!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα τους πατησουμε κατω :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 22:41
[quote=ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ][quote=GIZMO][quote=ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ]Εννοια σου και ξερουμε ποιοι θα μπουνε με ποιους! :wink: Εξαλλου δεν θα πηγαινει ο ενας κοντα στον αλλον εννοειται! :wink: ηρακλη την τεταρτη θα ερθεις; δεν χρειαζετε να τρεξεις, ή θα δοκιμασεις το νεο σου οπλο;
Θα ερθω να δοκιμασω τι κανει το πραμα! :twisted: :twisted ωχ!!!την κατσαμε μαγκες!!!!!δεν βλεπω να κανουμε εμεις!!!!!!κερκιδα θα καθωμαστε και θα θαυμαζουμε λεοντη και λαρδη με τα θυρια τους!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι...........νουμερο παπουτσι φορατε κυριε.... :roll: :roll:
θα τους πατησουμε κατω :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 22:49
Θα ειναι εκει και ο Τσιφετακης, αλλα οπως δηλωσε θελει να κανει χρονο, και θα πηγαινει με γραμμες. (Ακου γραμμες... :!: ).
Λεω με αυτες τις προυποθεσεις να τον διαγραψει ο Αλυταρχης .
D.J. Τι λες :?: :?:
Πες σε ολους οτι το drift ειναι υποχρεωτικο. Αφου τα μροστοκινητα θα πηγαινουν υποχρεωτικα με την οπισθεν. Κατι σαν CLARK.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 23:00
Θα ειναι εκει και ο Τσιφετακης, αλλα οπως δηλωσε θελει να κανει χρονο, και θα πηγαινει με γραμμες. (Ακου γραμμες... :!: ).
Λεω με αυτες τις προυποθεσεις να τον διαγραψει ο Αλυταρχης .
D.J. Τι λες :?: :?:
Πες σε ολους οτι το drift ειναι υποχρεωτικο. Αφου τα μροστοκινητα θα πηγαινουν υποχρεωτικα με την οπισθεν. Κατι σαν CLARK. ο ηλιας με γραμμες? :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το αλλο με τον τοτο το ξερεις???????? τσιφετακης+starlet= drift !!!!!!! :lol: :lol: :lol:
kapotis_E30m5
23-09-08, 23:20
[quote=G.P.T.M]να κανω μια ερωτηση??
αυτα που κανουν πολυ φορυβο λιγοτερο... :D :D :D :D Δηλ εγω δεν θα κανω καθολου? :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 23:25
αυτα που κανουν πολυ φορυβο λιγοτερο... :D :D :D :D Δηλ εγω δεν θα κανω καθολου? :lol: θα ερθεις κωστα αυριο?
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-09-08, 23:25
αυτα που κανουν πολυ φορυβο λιγοτερο... :D :D :D :D Δηλ εγω δεν θα κανω καθολου? :lol:
Οπως πολυ καλα διαβασες, αφορα μονο στα αυτοκινητα που κανουν Φορυβο. Για θορυβο δεν θα πει κανενας τιποτα. Αλλιως δεν θα πηγαινα ουτε εγω. :lol: :lol:
Σε περιμενουμε Κωστα.
kapotis_E30m5
23-09-08, 23:26
αυτα που κανουν πολυ φορυβο λιγοτερο... :D :D :D :D Δηλ εγω δεν θα κανω καθολου? :lol: θα ερθεις κωστα αυριο?Λεω να ερθω μπορω?
kapotis_E30m5
23-09-08, 23:27
Οπως πολυ καλα διαβασες, αφορα μονο στα αυτοκινητα που κανουν Φορυβο. Για θορυβο δεν θα πει κανενας τιποτα. Αλλιως δεν θα πηγαινα ουτε εγω. :lol: :lol:
Σε περιμενουμε Κωστα. :lol: :lol: :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-09-08, 23:31
αυτα που κανουν πολυ φορυβο λιγοτερο... :D :D :D :D Δηλ εγω δεν θα κανω καθολου? :lol: θα ερθεις κωστα αυριο?Λεω να ερθω μπορω? φυσικα και μπωρεις!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: φερε και το αμαξι να μπεις,να σε δουμε να κανεις τα δικα σου!!!!!!γιατι στο ATS σε ειδαμε για λιγο!!!! :lol: :lol: :lol:
Ηρακλης, Λαρδης, Tsifetakis, Kapotis, :shock: :? :roll:
ειπαμε να σκουπισουμε αλλα μου φαινεται οτι θα χρειαστουμε την σκουπα του δημου! :lol: :lol: :lol:
επισης καλο θα ηταν να πειτε κανα χρησιμο tip σε εμας τους αρχαριους... :oops:
αυτα που κανουν πολυ φορυβο λιγοτερο... :D :D :D :D Δηλ εγω δεν θα κανω καθολου? :lol: θα ερθεις κωστα αυριο?Λεω να ερθω μπορω?αν δηλωσες τα στοιχεια σου για να φακελωθεις, μπορεις... :wink: :lol:
CRAZY SIERRA
24-09-08, 10:02
Kαλημερα...Υπαρχεισ κανεισ κοντα στην Καλληθεα να βρεθουμε το απογευμα να παμε μαζι? Γειτονα Παντελη θα ερθεισ?
Ντογκας Ιωαννης
24-09-08, 10:26
O Ηλιας γραμμες.... :D :D :D :D :D μου φτιαξατε τη μερα....!!!! :lol: :lol: :lol:
εμενα μου ειπε οτι θα δωσει το παλιοσταρλετ και θα παρει saxo!!! :D :D :D
παντος ο καιρος μην σας φοβιζει...δειτε καλυτερα εδω.. δεν δινει βροχη (γαμωτο!!) :D
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=87
επιδη εχουμε μαζευτει 35 στη λιστα... θα παρακαλουσα απο ολους οσους θα ερθουν σημερα να ριξουν αλλη μια ματια στα πρωτα ποστ αυτου του τοπικ με τους τυπικους "κανονες" χρησης της πιστας που μας παραχωρειται και να τα
μεταφερουμε και σε αυτους που τυχων ΔΕΝ ειναι μεσα στο φορουμ...
:wink: :wink: :wink:
CRAZY SIERRA
24-09-08, 10:31
Δεν νωμηζω να υπαρχει προβλημα να φερουμε και παρεα σωστα?
Ντογκας Ιωαννης
24-09-08, 10:38
Δεν νωμηζω να υπαρχει προβλημα να φερουμε και παρεα σωστα?
κανενα...
kapotis_E30m5
24-09-08, 11:20
Kαλημερα τα στοιχεια σε ποιον τα δινουμε και με ποιον τροπο?
Παντελης Κιτζογλου
24-09-08, 11:23
Kαλημερα τα στοιχεια σε ποιον τα δινουμε και με ποιον τροπο?
στον dj με pm :wink:
οντως η προβλεψη αλλαξε και δεν δινει βροχη!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΣΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Νο2 ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ STREET IL-LEGAL
πολυς κόσμος μικρη πιστα, ανησυχω. :roll:
μηπως θα επρεπε να κοπουμε σε γκρουπακια διαφορετικων ημερων; :roll:
GiannisE30
24-09-08, 11:40
οντως η προβλεψη αλλαξε και δεν δινει βροχη!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΣΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Νο2 ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ STREET IL-LEGAL
πολυς κόσμος μικρη πιστα, ανησυχω. :roll:
μηπως θα επρεπε να κοπουμε σε γκρουπακια διαφορετικων ημερων; :roll:
Λαμπρο, σημερα παμε για να γνωρισουμε την πιστα, δεν νομιζω να πηγαινουμε ολοι την ιδια μερα απο εδω και περα! Ισως μια φορα στο τοσο να γινετε και αυτο! :wink:
οροι συμφωνιας.
1. ποσο εισοδου 20,00 ευρω, για οση ωρα θελεις.
2. Κρανος και ζωνη οπωσδηποτε
3. μεχρι δυο αυτοκινητα στην πιστα ταυτοχρονα
4. Αλυταρχης / κοκκινη σημαια
5. ονομαστικος καταλογος μελων που επιθυμουν να συμμετασχουν
με ονομα, διευθυνση, τηλεφωνο.
6. Απαγορευεται το Burn out
7. Φορα πιστας δεξιοστροφη μονο.
8. Καθαριοτητα χωρου, κοσμια συμπεριφορα, ταξη στα πιτ, παρκινγκ θεατων/ φιλων εξω αν δεν φτανει ο χωρος.
9. Μολις βγαινουν τα λινα απο τα λαστιχα, το αυτοκινητο θα οδηγειται στα πιτ.
10. Οποιος δεν συμορφωνεται με τα ανωτερω, θα απομακρυνεται χωρις σχολια.
11. επιτρεπεται (επιβαλλεται) το drift.
12. απαγορευονται οι κοντρες και το κυνηγητο των αυτοκινητων.
Δεν ειναι αγωνας. Ειναι βολτα σε πιστα με την θεληση του ιδιοκτητη.
Ειναι ελευθερη προπονηση, εκμαθηση, δοκιμη η οπως αλλιως θελετε.
Απλοι κανονες, για να διατηρησει η πιστα ανοικτες τις πορτες.
Πληρωμη δικαιωματων συμμετοχης στον πισταρχη με την αφιξη καθε αυτοκινητου.
Ωρα ληξης 23:00 (ισως +...)
Σπανιως ενδεχεται να διακοπτεται η ροη των αυτοκινητων για καποιους γυρους καρτ :?
Αυτα για τωρα, προσεξτε να τα τηρησουμε, ευκολα ειναι και επαναλαμβανω να μη γινουμε κανιβαλοι. Θα περασουμε ομορφα. Σιγουρα.
Νικος Λαρδης
οπως ελεγε κια ο συνονοματος Λαμπρος Κωνσταντάρας:
''ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ'' :lol: :lol: :lol:
καλα τα λεει ο λαμπρος αλλα θελω να προσθεσω οτι επειδη ειναι πρωτη φορα που το κανουμε και τα αμαξια πολλα να ειμαστε ανεκτικοι και συνεργασιμοι για να πανε ολα καλα και αν καποιοι μπουν λιγο καποιοι περισοτερο καποιοι λιγοτερο ας μην γινει θεμα και εχουμε διαξιφισμους... μην κοιταει ο καθενας την παρτη του αλλα το γενικο καλο... εγω θα ερθω χωρις αμαξι και θα ειμαι ο βοηθος του αλυταρχη...
Παντελης Κιτζογλου
24-09-08, 12:07
καλα τα λεει ο λαμπρος αλλα θελω να προσθεσω οτι επειδη ειναι πρωτη φορα που το κανουμε και τα αμαξια πολλα να ειμαστε ανεκτικοι και συνεργασιμοι για να πανε ολα καλα και αν καποιοι μπουν λιγο καποιοι περισοτερο καποιοι λιγοτερο ας μην γινει θεμα και εχουμε διαξιφισμους... μην κοιταει ο καθενας την παρτη του αλλα το γενικο καλο... εγω θα ερθω χωρις αμαξι και θα ειμαι ο βοηθος του αλυταρχη...
ακριβως συμφωνω με τον σακη :wink: εξαλου 5 με 11 ειναι 6ωρες πιστευω οτι θα εχουμε καψει τα αποθεματα σε πολυ λιγοτερο
Παντελης Κιτζογλου
24-09-08, 12:07
Kαλημερα...Υπαρχεισ κανεισ κοντα στην Καλληθεα να βρεθουμε το απογευμα να παμε μαζι? Γειτονα Παντελη θα ερθεισ?
δεν ρωτανε τα αυτονοητα
..Καλα να περασετε παιδια.. Μην αφησετε λαστιχο..!!
καλα τα λεει ο λαμπρος αλλα θελω να προσθεσω οτι επειδη ειναι πρωτη φορα που το κανουμε και τα αμαξια πολλα να ειμαστε ανεκτικοι και συνεργασιμοι για να πανε ολα καλα και αν καποιοι μπουν λιγο καποιοι περισοτερο καποιοι λιγοτερο ας μην γινει θεμα και εχουμε διαξιφισμους... μην κοιταει ο καθενας την παρτη του αλλα το γενικο καλο... εγω θα ερθω χωρις αμαξι και θα ειμαι ο βοηθος του αλυταρχη... με τα ποδια θα ερθεις; μπραααααβοοοο!!!!!
τα μπροστινοκινητα δεν θεωρουντε αμαξια αλλα μεσα μεταφορας :wink:
τα μπροστινοκινητα δεν θεωρουντε αμαξια αλλα μεσα μεταφορας :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
24-09-08, 13:08
φτιαχτηκε και η κοκκινη σημαια... :wink: :D
GiannisE30
24-09-08, 13:35
φτιαχτηκε και η κοκκινη σημαια... :wink: :D
ωραιος! η καρο? τα κυπελα?
τελικα τι ωρα θα μεζευτουμε;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
24-09-08, 13:59
τελικα τι ωρα θα μεζευτουμε; στης 5 να ειμαστε εκει !!!!!! :wink:
Δε βρισκω ανοιχτο βενζιναδικο για να ερθω.Τι γκαντεμια ειναι αυτη? :cry: :cry: :cry:
CRAZY SIERRA
24-09-08, 17:26
Ψχνω για βενζηνα και ερχωμε
Petros AE86
24-09-08, 17:35
εγω δεν θα μπορεσω να ερθω...
Καλα να περασετε :D
GiannisE30
24-09-08, 19:45
Εγω δεν βρηκα βενζινη... Καλα να περασετε φιλαρακια και προσοχη γιατι ψιχαλιζε εδω! :wink:
MANOYSOYDAKIS TIRES
24-09-08, 20:15
Αγορια εγω λογο καποιου γρεζιου που καρφοθικε στο ματι μου και ο γιατρος μου το βουλοσε για σημερα δεν τα καταφερα . [b]
[b]Α ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΔΕΣ ΙΑΠΩΝΕΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
24-09-08, 20:20
Αγορια εγω λογο καποιου γρεζιου που καρφοθικε στο ματι μου και ο γιατρος μου το βουλοσε για σημερα δεν τα καταφερα . [b]
[b]Α ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΔΕΣ ΙΑΠΩΝΕΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock:
Περαστικα Γιωργο... ελπιζω να μην ειναι σοβαρο...
Ατιμοι Ιαπωνες... :roll: :roll:
Petros AE86
24-09-08, 21:29
[b]Α ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΔΕΣ ΙΑΠΩΝΕΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: περαστηκα ρε καλη αναρωση :wink:
δεν ειναι τιποτα οι γερμανοι δεν μασανε απο γιαπονογρεζακι...
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
24-09-08, 22:49
Απο τι βλεπω εφτασα πρωτος σπιτι! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Λοιπον εγινε χαμος, περασαμε πολυ ωραια και ητανε ολοι εκει!
Τσιφετακης,Τσακαλακης,Τσαντουκλας,Κουκος,Γιωργοςκε35,Λαρδης μεγαλος-μικρος,Καποτης,Παραλιας,DJ,NSS,Μαριος,Gizmo,Γραβαλος,Νεοι,και πολλοι πουμπορει να ξεχασα(ΣΟΡΥ). Ολοι ητανε κυριοι και ολοι περασαμε καλα! Ειμαι πτωμα, τα υπολοιπα θα σας τα πουν οι αλλοι! :wink:
Παντελης Κιτζογλου
24-09-08, 23:25
σημερα πραγματοποιηθηκε η καλητερη κατα την γνωμη μου συναντηση συγχαρητηρια σε ολους :wink: πιστευω οτι σημερα δειξαμε οτι δεν ειμαστε τιποτα κανιβαλοι που δεν σεβονται τιποτα αλλα μια ομαδα με μεγαλη αγαπη για το αυτοκινητο :wink:
μπραβο ρε παιδια!!!!εγω ζηλευω που δεν μπορεσα να ερθω!με τον πισταρχη τι εγινε?ολα καλα???
CRAZY SIERRA
24-09-08, 23:39
Περαστικα Μανουσουδακη...Πρωτη φορα πηγα σε συναντηση του club ολα ηταν ωραια..Την αλλη φορα θα το σκησω και εγω...Ενα παραπωνο μονο......Που ειναι τα SIERRA? Μονο ο Λεωντησ ηταν..Τοσα sierra που ειμαστε που ηταν? ΟΕΟΟ
αντε ακομα να βαλεται βιντεο???
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
24-09-08, 23:51
Απο τι βλεπω εφτασα πρωτος σπιτι! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Λοιπον εγινε χαμος, περασαμε πολυ ωραια και ητανε ολοι εκει!
Τσιφετακης,Τσακαλακης,Τσαντουκλας,Κουκος,Γιωργοςκε35,Λαρδης μεγαλος-μικρος,Καποτης,Παραλιας,DJ,NSS,Μαριος,Gizmo,Γραβαλος,Νεοι,και πολλοι πουμπορει να ξεχασα(ΣΟΡΥ). Ολοι ητανε κυριοι και ολοι περασαμε καλα! Ειμαι πτωμα, τα υπολοιπα θα σας τα πουν οι αλλοι! :wink:
Εγω ειμαι ο μικρος
dimitriskp60
24-09-08, 23:59
ναι παιδια ηταν τελεια.κ εγω πρωτη φορα ειδα τα παιδια.ηταν ολα τελεια.εγω γουσταρα τρελα.φαντασου να ετρεχα κ εγω.ατιμο διαφορικο.....
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-09-08, 00:00
Λοιπον σημερα δειξαμε ολοι, τι μπορουμε να κανουμε. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.
Η πιστα τελικα δεν ειναι μικρη οπως ολοι περιμεναμε. Χωραγε και το Lexus. ολοι, νεοι και πιο παλιοι, μετα απο μερικους γυρους ανεβασανε ρυθμους και η παντες πηγανε συννεφο.
Κανενα παρατραγουδο, ειχαμε και φιλικη επισκεψη των μπατσων, κανενας δεν παραπονεθηκε, αριστα σε ολους.
Ετσι πρεπει να ειμαστε.
Ο πισταρχης ειναι ενθουσιασμενος, και περιμενει την επομενη συναντηση μας.
Προτεινω να γινεται ετσι οργανωμενα μονο, για αρχη τουλεχιστον, μια η δυο φορες την εβδομαδα.
Το μεγαλο λαθος, ειναι που εφερα μονο 4 λαστιχα και τα ελιωσα γρηγορα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
25-09-08, 00:10
Παιδια σημερα ηταν φοβερα! Περασαμε πολυ καλα με ολα τα παιδια! Παρολο που εμεινα απο βενζινη και λαστιχα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Πολυ καλη οργανωση ειχαμε και ευχαριστουμε τον αληταρχη( DJ ) και βοηθο αληταρχη(ΛΕΟΝΤΗ)!!! Υ.Γ. ο DJ εχει φωτογραφιες και βιντεο!!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
Παιδια σημερα ηταν φοβερα! Περασαμε πολυ καλα με ολα τα παιδια! Παρολο που εμεινα απο βενζινη και λαστιχα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Πολυ καλη οργανωση ειχαμε και ευχαριστουμε τον αληταρχη( DJ ) και βοηθο αληταρχη(ΛΕΟΝΤΗ)!!! Υ.Γ. ο DJ εχει φωτογραφιες και βιντεο!!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
μονο ο γιαννης εχει φωτο και βιντεο
αντε ανεβαστε να δουμε
papous skoda
25-09-08, 00:38
Παιδιά ήθελα να έρθω και εγώ αλλα ήρθε τελευταία στιγμή ένα ράλλη να του περάσω φώτα ξένων βεβαια από μέσα μου έριχνα ka.....a αλλα επειδή ήταν πελάτης έκανα μόκο ....την επομενη θα έρθω ότι και να γίνει...ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!!!!!!!
εγω λογο του οτι εφυγα αργα απο την δουλεια δεν ειχα πολλα λαστιχα, μονο 1 ζευγαρι για λιωσιμο. παρεπιπτωντως τρωει λαστιχο η ατιμη, και αφου μπηκα δυο φορες και το ελιωσα και το ευχαριστηθηκα, εφυγα χωρις... κομπλερ τριτης στο σασμαν... :lol: :lol: :lol:
κατα τα αλλα ολα καλα, αφου μαζεψαμε και τα υπολοιματα ελαστικων απο την πιστα... :lol: :lol:
GiannisE30
25-09-08, 02:58
Εγω ειμαι μεσα για Τεταρτη ή για την αλλη Κυριακη
Τι θα λέγατε να πάμε το Σάββατο εκεί όσοι δεν πάνε Σέρρες???
Ντογκας Ιωαννης
25-09-08, 10:00
ολα κυλησαν ομαλα χωρις προβληματα και απο τις δυο πλευρες... πολυ ωραια συναντηση οπως θα επρεπε να ειναι καθε μας συναντηση ΚΑΙ με την παρεα της αστυνομιας που αυτη τη φορα ηρθε για να μας χαζεψει και οχι να μας μαζεψει... :D
το οτι ειμουν "αληταρχης" δεν σημαινει κατι γιατι βοηθησαμε ολοι για να κυλησει σωστα το πραμα... Ηρακλης, Σακης, Λαρδης κτλ ηταν εκει παρων και υπευθηνοι... :!: :!: σκουπισαμε μαζεψαμε και φυγαμε...μπραβο μας :!: :D
φοτο σε λιγο...
βιντεο δεν εχω...
papous skoda
25-09-08, 10:44
Εγω είμαι μέσα για σάββατο αλλάζο σήμερα βάση μηχανής και βουρρρρρ μονο να κανονίσουμε ώρα :!: :!:
Και εγώ ψήνομαι για Σάββατο. Να μας ενημερώσει κάποιος τι παίζει με τις ώρες του Σαββατοκύριακου στην πιστα!
Mπράβο σε όλους!
Αν και δεν ήρθα, (άτιμη εργασία) από ότι διαβάζω πρέπει να περάσατε σούπερ και επίσης δημιουργήσατε/ανακαλύψατε ένα μέρος για drift χωρίς παράπονα του στυλ, μου χαλάτε την άσφαλτο ή κάνετε πολύ φασαρία κ.α.
Την επόμενη φορά ας είναι Κυριακή πρωί για να μπορούμε όλοιιιιιιιι. :D
Απορία 1: Πως κανονίζατε ποιοι θα μπουν και πότε? Όποιος ήθελε έμπαινε? και για πόσο?
Απορία 2: Χρειάζονται πολλά άλογα για να γυρίσεις ή γλυστράει?
MANOYSOYDAKIS TIRES
25-09-08, 11:27
Γιωργο δεν καταλαβα τι αλητια εκανε ο φιλος λεωντης φανταζομαι με το τερας μεσα σας γαζοσε εμαθα πυροβολουσε το θυριο ε?
ολα ηταν ωραια.... ειχα καιρο να εμφανιστω σε συναντηση και το χαρηκα πολυ αν και χωρις αμαξι αλλα πιο πολυ χαρηκα που ειμασταν ολοι κυριοι και δεν ειχαμε το παραμικρο εκτροπο ή παραπονο... και αυτο ηταν μονο η αρχη... χαρηκα για οσους γνωρισα και ζηλεψα που δεν ειχα αμαξι... ειδα και τον μαριο για πρωτη φορα απο κοντα και εμεινα με ανοιχτο το στομα... παρα πολυ καλος.... για ηρακλη καποτη τσιφετακη λαρδη δεν χρειαζετε να πω κατι... να μαστε καλα να πηγαινουμε συχνα...
δυο λέξεις μονο: ΑΨΟΓΟΙ! ΚΥΡΙΟΙ!
Ντογκας Ιωαννης
25-09-08, 13:03
Απορία 1: Πως κανονίζατε ποιοι θα μπουν και πότε? Όποιος ήθελε έμπαινε? και για πόσο?
Απορία 2: Χρειάζονται πολλά άλογα για να γυρίσεις ή γλυστράει?
στην πιστα μπαινουν μεχρι 2 αυτ/τα... οποιος ηθελε να μπει περιμενε να βγει 1 για μπει...
συγκεκριμενοι γυροι δεν υπαρχουν.. οσο αντεχεις εσυ και τα λαστιχα σου...
η πιστα ειναι κανονικη..ουτε γλιστραει φουλ ,ουτε πιανει κατω τερμα...
τα χαρτια και τη σημαια ποιος τα πηρε??? :roll: :roll:
Παντελης Κιτζογλου
25-09-08, 13:07
παιζει να τα εφαγε το pitbull του καποτη :lol: :lol: :lol: :lol:
kapotis_E30m5
25-09-08, 13:34
παιζει να τα εφαγε το pitbull του καποτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
25-09-08, 16:51
http://img175.imageshack.us/img175/4961/24092008097ju1.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=24092008097ju1.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img175.imageshack.us/img175/1056/24092008098tx0.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=24092008098tx0.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img175.imageshack.us/img175/241/24092008101bx7.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=24092008101bx7.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img72.imageshack.us/img72/5363/24092008102yb0.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=24092008102yb0.jpg)http://img72.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img89.imageshack.us/img89/8764/24092008107nc9.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=24092008107nc9.jpg)http://img89.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img89.imageshack.us/img89/2951/24092008110cq9.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=24092008110cq9.jpg)http://img89.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img175.imageshack.us/img175/142/24092008112ly8.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=24092008112ly8.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img175.imageshack.us/img175/8412/24092008113lp5.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=24092008113lp5.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img72.imageshack.us/img72/540/24092008117es7.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=24092008117es7.jpg)http://img72.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img72.imageshack.us/img72/5161/24092008118xp6.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=24092008118xp6.jpg)http://img72.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img72.imageshack.us/img72/3470/24092008119wo8.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=24092008119wo8.jpg)http://img72.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img72.imageshack.us/img72/2950/24092008122sf8.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=24092008122sf8.jpg)http://img72.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img175.imageshack.us/img175/9958/24092008126ac2.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=24092008126ac2.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img89.imageshack.us/img89/9350/24092008127dy9.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=24092008127dy9.jpg)http://img89.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img89.imageshack.us/img89/126/24092008106cq2.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=24092008106cq2.jpg)http://img89.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img89.imageshack.us/img89/1732/24092008103gd3.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=24092008103gd3.jpg)http://img89.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img175.imageshack.us/img175/8897/24092008115fi9.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=24092008115fi9.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
thanasis525
25-09-08, 17:08
καθε ποτε γινεται συγκεντρωση στην πιστα αυτη? για να ερθω να δω...!!!!
Petros AE86
25-09-08, 17:10
τι μ@λακας ειμαι που δεν ηρθα...
φιλε θαναση τεταρτες θα πηγαινουμε σιγουρα και καποια αλλη μερα...εχουμε ανοιξει τοπικ με ψηφοφορια
thanasis525
25-09-08, 17:11
Ευχαριστω!
Ελάτε τώρα... Ο Μαραθώνας είναι καλύτερος...!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό εννοούσα όταν έλεγα να κανονίσουμε για μία πίστα..!! :wink:
Έτσι θα πηγαίνει και το club πραγματικά μπροστά.. :wink:
Και θα απευθύνεται και σε περισσότερο κόσμο, αφού δε θα υπάρχει το ρίσκο της αστυνομίας (στη συγκεκριμένη περίπτωση.. :P )
Μπράβο σε όλους, που αποδείξατε τί πραγματικά είναι το drift και πόσο "καταστροφικό" είναι (εκτός, βέβαια, του τομέα των ελαστικών)..
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους μας!
Δειξαμε οτι ειμαστε υπεθυνα ατομα και οχι τιποτα παιδακια!
Περασαμε ολοι μας παρα πολυ ωραια!
Πολυ καλες εντυπωσεις και απο τις 2 πλευρες!
Στο τελος καθαρισαμε τον χωρο και σκουπισαμε την πιστα!
Ετσι! Να το καθιερωσουμε για να εχουμε και ενα ασφαλες μερος να παιζουμε! 8)
Γιαννη τα χαρτια τα εχω εγω οσο για την σημαια δεν ξερω...
Περασαμε ολοι μας παρα πολυ ωραια!
Ελατε κ σπιτι μου ρε παιδια,να φαμε να πιουμε κ φευγοντας ξερετε εσεις!σκουπισμα καθαρισμα :D :D
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-09-08, 21:48
Δειξαμε οτι ειμαστε υπεθυνα ατομα και οχι τιποτα παιδακια!Περασαμε ολοι μας παρα πολυ ωραια!
Εγω ειμαι παιδακι, και ζηλευω που εκανες 70 γυρους με ενα σετ λαστιχα, και εγω ηθελα ενα ζευγαρι για 3 γυρους.
Τι αδικιες κανει η φυση 8)
Εγω ειμαι παιδακι, και ζηλευω που εκανες 70 γυρους με ενα σετ λαστιχα, και εγω ηθελα ενα ζευγαρι για 3 γυρους.
Μάλλον εσύ είσαι κακό παιδάκι και χαλάς τα παιχνίδια σου αμέσως :wink:
Δειξαμε οτι ειμαστε υπεθυνα ατομα και οχι τιποτα παιδακια!Περασαμε ολοι μας παρα πολυ ωραια!
Ε! Αφου μου ηθελες 8κυλινδρο με 46 κιλα ροπης! :lol: :lol: :lol:
Και σου ελεγα παρε κανα σετ λαστιχα να εχεις :lol:
Και μου ελεγες Σιγα μωρε που θα τα λιωσω??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
26-09-08, 12:44
ποιοι ειναι για Σαββατο (αυριο) ???
DJ
γιωργος κε35
.
.
.
Παντελης Κιτζογλου
26-09-08, 12:47
DJ
γιωργος κε35
.
.
.
παντελης(αφου τελικα δεν θα ανεβω σερρες :cry: :cry: )
GiannisE30
26-09-08, 13:06
DJ
γιωργος κε35
.
.
.
παντελης(αφου τελικα δεν θα ανεβω σερρες :cry: :cry: )
ουτε εσυ δεν θα πας σερρες?? μωρε μπραβο!! (Μιτσο βγαλε videa!!!) :lol: :lol: :lol:
και εμενα βαλε, για τι ωρα λεμε?
εγω υπαρχει μια πιθανοτητα να ερθω
Petros AE86
26-09-08, 15:44
κι εγω μπορει να ερθω να σας δω
Ντογκας Ιωαννης
26-09-08, 16:04
DJ
γιωργος κε35
koukos
giannisE30
gptm (?)
bimmer86
CRAZY SIERRA
26-09-08, 16:43
Εγω δουλευω την τυχη μου Σαββατοκυριακο
Τι ωρα θα μαζευτειτε εκει?Ισως ερθω να σας χαζεψω,δεν το βαζω μεσα ομως...
Petros AE86
26-09-08, 16:52
Τι ωρα θα μαζευτειτε εκει?Ισως ερθω να σας χαζεψω,δεν το βαζω μεσα ομως...8-9 λενε γιωργο...βαλτο ρε κι εσυ
Ελατε κ σπιτι μου ρε παιδια,να φαμε να πιουμε κ φευγοντας ξερετε εσεις!σκουπισμα καθαρισμα :D :D
καλυτερα ελα εσυ για καμια συνοδηγηση και φευγωντας ριξε και ενα σκουπισμα να μας μαθεις κι εσυ λιγο :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
26-09-08, 17:31
Τι ωρα θα μαζευτειτε εκει?Ισως ερθω να σας χαζεψω,δεν το βαζω μεσα ομως...
γιατι ρε θα χαλασει?? :D :D
Πισω φοραω 40αρι προφιλ και τα λαστιχα ειναι λιγο πριν τα λινα,δε βγαζουνε ουτε ενα γυρο,πρεπει να φερω τα μαμα ζαντολαστιχα απο το χωριο.Τα σινεμπλοκ στις κοντρες των μπροστινων ψαλιδιων ειναι κομμενα και δεν εχω σταθερο caster και το σημαντικοτερο εχω μια βαση μηχανης κομμενη στα 2.Τελος τα ΕΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ αμορτισερ εχουνε 250 χιλιαδες χλμ.Τι λετε να μπω?????
manos_e30_323i
26-09-08, 18:54
παιδια, μπορω να περασω κι εγω; λογω οικονομικης στενοτητας (βλ. αμαξι 20ετιας= προβληματα) ομως δεν ξερω αν θα βαλω μεσα τη "γρια" .. :evil:
Ντογκας Ιωαννης
26-09-08, 19:26
Πισω φοραω 40αρι προφιλ και τα λαστιχα ειναι λιγο πριν τα λινα,δε βγαζουνε ουτε ενα γυρο,πρεπει να φερω τα μαμα ζαντολαστιχα απο το χωριο.Τα σινεμπλοκ στις κοντρες των μπροστινων ψαλιδιων ειναι κομμενα και δεν εχω σταθερο caster και το σημαντικοτερο εχω μια βαση μηχανης κομμενη στα 2.Τελος τα ΕΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ αμορτισερ εχουνε 250 χιλιαδες χλμ.Τι λετε να μπω?????
ελα μωρε... και εγω νομιζα πως ειναι σοβαρο.... :D :D
:D :D :D :D :D
Που θα μου παει,θα το φτιαξω και εγω για να driftαρει οπως του αρμοζει γιατι τωρα ειναι ψαροβαρκα!!!
GiannisE30
26-09-08, 20:56
Μια απο τα ιδια ειμαι και εγω φιλος!
Στραβα ψαλιδια, κομμενα σινεμπλοκ, για τα μπαλακια δεν λεω... :P (οχι μονο caster, ουτε camper ουτε toe ουτε τπτ!!) Θελω μπροστινο συστημα!
Τα ελατηρια μου εχουν 300.000χλμ+, τα αμορτισερ τα αλλαξα! (KYB μαυρα μπρος, ασιμενια πισω)
Τα λαστιχα που εχω πανω ειναι γτπ... λιγο πριν τα λινα!
Και παρολα αυτα αν ειχα 50? θα εμπαινα!
παιδια, μπορω να περασω κι εγω; λογω οικονομικης στενοτητας (βλ. αμαξι 20ετιας= προβληματα) ομως δεν ξερω αν θα βαλω μεσα τη "γρια" .. :evil:
Ελα φιλος και εγω δεν με βλεπω να μπαινω... θα κατσουμε μαζι να κλαιμε! :lol: :lol: :lol:
Α και κατι που ξεχασα... Καλως ηρθες, αν θες γραψε μας για εσενα και το 30αρι σου μερικα λογια στο "Tι αμάξι οδηγείς;"
Εγω θελω να περασω καλα και να ευχαριστηθω το αμαξι,οχι να χαροπαλευω να το κρατησω σε μια γραμμη και μετα να τραβαω τα μαλλια μου απο τις ζημιες.Νομιζω οτι το σωστο και ασφαλες drift γινεται με,αν οχι καλα στημενο,τουλαχιστον "υγιες" αμαξι.Οταν λοιπον το στησω θα βαρεθειτε να με βλεπετε :D :D :D
Υ/Γ:Εννοειται πως δε ντρεπομαι,μακαρι να ασχοληθειτε κιολας μαζι μου για να διορθωσω τυχον οδηγικα λαθη!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
26-09-08, 23:01
Παιδια, μολις κανονισα να εχουμε προβολη σαν driftclub στην τηλεοραση, με επαναληπτικες αναφορες σε εκπομπη αυτοκινητου.
Κυριως θα προβληθει και θα διαδοθει η "καθιερωμενη' πλεον συναντηση της τεταρτης. (φοβαμαι το κακο ματι) 8) .
Την τεταρτη λοιπον, οι συντελεστες της εν λογω εκπομπης προτιθενται να περασουν μερικες ωρες μαζι μας και να παρουν και πλανα της εκδηλωσης.
Επισης σκεπτομενος, διαβαζοντας ολες τις αναφορες σας, διαπιστωσα οτι τελικα, αν καποιος/ καποιοι διαθεσουν καποια αυτοκινητα σχεδον στημενα προς ενοικιαση για καποιους γυρους, σιγουρα θα υπαρξει ενδιαφερον. Σκεφτειτε το...
Εγω θα ειμαι ο πρωτος πελατης :D :D
Παντελης Κιτζογλου
26-09-08, 23:18
Παιδια, μολις κανονισα να εχουμε προβολη σαν driftclub στην τηλεοραση, με επαναληπτικες αναφορες σε εκπομπη αυτοκινητου.
Κυριως θα προβληθει και θα διαδοθει η "καθιερωμενη' πλεον συναντηση της τεταρτης. (φοβαμαι το κακο ματι) 8) .
Την τεταρτη λοιπον, οι συντελεστες της εν λογω εκπομπης προτιθενται να περασουν μερικες ωρες μαζι μας και να παρουν και πλανα της εκδηλωσης.
Επισης σκεπτομενος, διαβαζοντας ολες τις αναφορες σας, διαπιστωσα οτι τελικα, αν καποιος/ καποιοι διαθεσουν καποια αυτοκινητα σχεδον στημενα προς ενοικιαση για καποιους γυρους, σιγουρα θα υπαρξει ενδιαφερον. Σκεφτειτε το...
την τεταρτη δηλαδη να ερθω με πουκαμισο :lol: :?:
starletopisokouna
26-09-08, 23:41
geia sas paides,ti kanete;pantos an kanonisete k go mesa eimai gia ayrio.
Μαριος Παπαδοπουλος
27-09-08, 03:55
Φιλε,περνα πρωτα απο εδω και μετα. :mrgreen:
http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=2907
Φιλε,περνα πρωτα απο εδω και μετα. :mrgreen:
http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=2907
Χαχαχα, θεός... :lol: :lol:
Akis cossie
27-09-08, 10:21
την τεταρτη δηλαδη να ερθω με πουκαμισο :lol: :?:
κανε κ χωριστρα.....!!!! :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.