Επιστροφή στο Forum : Ισως το πιο ιδανικο μερος για να μην ισιωνεις πουθενα
Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η !
Ολοι οι δρομοι ειναι γυαλι ( αυτο ειναι καλο γιατι δεν τρως λαστιχα ) ( κακο γιατι γλυστραει αφανταστα πολυ - ωστε πολλες φορες να χανεις τον ελεγχο )
Οποιος εχει περάσει απο Θεσσαλονικη ( παραλιακη , εγνατιας , β.Ολγας ) ξερει τι εννοω , αν και εχει πολυ κινηση στους δρομους , μετα τις 5:00 το πρωι εισαι εσυ και ο δρομος , σχεδον, και μπορεις να πηγαινεις με τις πορτες επ-αοριστου , γιατι βοηθαει και ο δρομος...
ακομα και με ενα εργοστασιακο 1600 bmw , μπορεις να κανεις drift σαν να ειχες 250 αλογα... μιλαμε για τετοια γλιτσα...αν βρεξει , μην διανοηθεις να κανεις μπατιλικι , το εχασες...ειναι σαν να εισαι σε παγο...
http://i463.photobucket.com/albums/qq358/vatos_ip/TTv12BMWE30.jpg
τι βλεπουν τα ματακια μου ρε φιλε?????? :shock: :shock: :shock: τι ειν τουτο :roll:
spyros stn
17-09-08, 15:49
κάτι που θα το θέλαμε πολύ πιστεύω :lol: :lol:
Mαλλον ειναι V12 απο 850i , 5000 κυβικα , 300 αλογα και 6αρι .(σε stock μορφη παντα)
Ρε εσυ εισαι χειροτερος απο εμας. Τελος παντων, εχω ενα 750 iL βολτισιο. Ποσα θες να μου το διπλοτουρμπισεις ???
Εχω και ενα φορμουλακι με V8 540i. Με ενδιαφερει και για αυτο.
Μπραβο
Νικος Λαρδης
Akis cossie
17-09-08, 23:43
:shock: :shock: :shock: κ γαμω......!!!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-09-08, 05:17
αν και γερμανικο.........καλουτσικο :shock: :shock: :shock: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ποια νου το αμαξι το φοραει αυτο το πραγμα? :roll: :roll:
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon.....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-09-08, 05:38
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon..... για dragster?
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon..... για dragster? nope !! για ντριφτ ....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-09-08, 05:46
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon..... για dragster? nope !! για ντριφτ .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: πολυ δεν ειναι η δυναμη για drift??
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon..... για dragster? nope !! για ντριφτ .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: πολυ δεν ειναι η δυναμη για drift??τι να σου πω θα δουμε μολισ τελιοσει. παντοσ δεν εχει σκοπο να το δουλεψει πανω απο 600 αλογα απο οτι μου λεει
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-09-08, 05:51
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon..... για dragster? nope !! για ντριφτ .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: πολυ δεν ειναι η δυναμη για drift??τι να σου πω θα δουμε μολισ τελιοσει. παντοσ δεν εχει σκοπο να το δουλεψει πανω απο 600 αλογα απο οτι μου λεει τι να πω!!!!!!!!!και 600 πολλα μου φενωντε!!!!!
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon..... για dragster? nope !! για ντριφτ .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: πολυ δεν ειναι η δυναμη για drift??τι να σου πω θα δουμε μολισ τελιοσει. παντοσ δεν εχει σκοπο να το δουλεψει πανω απο 600 αλογα απο οτι μου λεει τι να πω!!!!!!!!!και 600 πολλα μου φενωντε!!!!! και εμανα ολα τα αυτοκινητα τισ οικογενειασ μου μαζι δεν κανουν τοσα αλογα.... :D :D
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-09-08, 05:53
ενασ φιλοσ ετοιμαζει ενα παρομοιο ε30 με το ποιο καινουριο μοτερ των 6 lιτρον kai me ena cmpresora vortec παροχεισ 1000 hp coming soon..... για dragster? nope !! για ντριφτ .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: πολυ δεν ειναι η δυναμη για drift??τι να σου πω θα δουμε μολισ τελιοσει. παντοσ δεν εχει σκοπο να το δουλεψει πανω απο 600 αλογα απο οτι μου λεει τι να πω!!!!!!!!!και 600 πολλα μου φενωντε!!!!! και εμανα ολα τα αυτοκινητα τισ οικογενειασ μου μαζι δεν κανουν τοσα αλογα.... :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και εγω πανω απο 300 - 350 αλογα πιστευω ειναι αχρηστα στο drifting , γιατι απλα θα σπινιαρει παντου και παντα και θα ειναι δυσκολο στον ελεγχο....
τωρα παλι , αν ο φιλος σου το κανει , ας το φουσκωσει τερμα και ας κατεβει στα dragster με μπαλονια λαστιχα , εκει πιστευω θα μιραζει τσαγια...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
19-09-08, 04:12
και εγω πανω απο 300 - 350 αλογα πιστευω ειναι αχρηστα στο drifting , γιατι απλα θα σπινιαρει παντου και παντα και θα ειναι δυσκολο στον ελεγχο....
τωρα παλι , αν ο φιλος σου το κανει , ας το φουσκωσει τερμα και ας κατεβει στα dragster με μπαλονια λαστιχα , εκει πιστευω θα μιραζει τσαγια... για της ελληνικες πιστες πιστευω μεχρει 400hp ειναι καλα για drift!!!!με το καταληλο στησιμο και τα καταληλα χερεια κανεις παπαδες!!!! :lol: :lol: :lol:
Τελικά θα μάθουμε τι είναι αυτό? Βάλτε καμία φωτό εν κινήσει.
Το βλέπεις και :oops:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.