PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ???

DarkAngel
12-09-08, 23:23
Ρε παιδια, ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας.
Ολες οι κατα πολυ φτωχοτερες χωρες εχουν διαφορες πιστες και στην Ελλαδα μηδεν.
Που θα παει αυτη η κατασταση ???

Οι Τουρκοι εχουν φορμουλα 1, ολες οι πρωην ανατολικες χωρες εχουν πρωταθληματα διαφορα καθε εβδομαδα σε αλλη πιστα.

Τι τους ψηφιζετε τους καρεκλοκενταυρους ??
Ξεσηκωθειτε. Ελατε να κανουμε κατι. Απεργια πεινας (ωχ δεν αντεχω) η δεν ξερω τι αλλο.

Η επαρχια εχει πιστες. Καλαματα, Σπαρτη, Πατρα, Θεσσαλονικη, Λαρισα, Κατερινη, Κορινθος, Χανια (απαιχτη), Αγρινιο, και ολες με ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Που ειναι το κρατος ??
Η εστω, Που ειναι η ιδιωτικη πρωτοβουλια στην Αθηνα.
Τοσο κοτες ειμαστε ??

Μαζευομαστε να κανουμε μια πιστα ??
Ισως ειναι πιο εφικτο απο οτι φανταζεστε.

Νικος Λαρδης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
12-09-08, 23:27

Οι Τουρκοι εχουν φορμουλα 1, ολες οι πρωην ανατολικες χωρες εχουν πρωταθληματα διαφορα καθε εβδομαδα σε αλλη πιστα.

Ξεσηκωθειτε. Ελατε να κανουμε κατι. Απεργια πεινας (ωχ δεν αντεχω) η δεν ξερω τι αλλο.

Η επαρχια εχει πιστες. Καλαματα, Σπαρτη, Πατρα, Θεσσαλονικη, Λαρισα, Κατερινη, Κορινθος, Χανια (απαιχτη), Αγρινιο, και ολες με ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Που ειναι το κρατος ??
Τοσο κοτες ειμαστε ??

Νικος Λαρδης εδω δεν μπωρεσε ο πατσουρεας θα μπωρεσουμε εμεις!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

DarkAngel
12-09-08, 23:34
εδω δεν μπωρεσε ο πατσουρεας θα μπωρεσουμε εμεις!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Γιωργο μου, αυτα ειναι ηττοπαθειες και οι καλοι drifters εχουν ψυχη.
Εν τη ενωσει η δυναμις.
Σημερα να αντλησεις κεφαλαια ειναι ευκολο. Ανθρωποι δεν υπαρχουν (η μηπως υπαρχουν παιδια ??). Θεληση γνωση και λυσεις εχω. Χρονος δεν υπαρχει. Για μαζευτειτε σιγα σιγα, φτιαξτε ομαδα και δεν ξερεις τι γινεται. Μπορει βεβαια και τιποτα, αλλα ας προσπαθησουμε. Χανουμε τιποτα ??
Νικος Λαρδης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
12-09-08, 23:43
εδω δεν μπωρεσε ο πατσουρεας θα μπωρεσουμε εμεις!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Εν τη ενωσει η δυναμις.
Σημερα να αντλησεις κεφαλαια ειναι ευκολο. Ανθρωποι δεν υπαρχουν (η μηπως υπαρχουν παιδια ??). Θεληση γνωση και λυσεις εχω. Χρονος δεν υπαρχει. Για μαζευτειτε σιγα σιγα, φτιαξτε ομαδα και δεν ξερεις τι γινεται. Μπορει βεβαια και τιποτα, αλλα ας προσπαθησουμε. Χανουμε τιποτα ??
Νικος Λαρδης[/quote] :lol: :lol: εγω ειμαι μεσα να βοηθησω οσο μπορω!!και μεχρει εκει που με περνει!!!

lampros
13-09-08, 00:02
στο ταρμακ το καρτοδρομο τους πηρε 300ευρω/ωρα +φπα κατσαμε ενα τετραωρο, οι κριτες ηταν του ταρμακ.
γενικα ο πισταρχης δεν εκανε τιποτα μπορει και να εκατσε σπιτι του.

και εγω απο την ημερα που εκλεισαν τα μεγαρα δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο...

νικο αν εχεις τιποτα στο νου σου στειλε ενα πμ

MANOYSOYDAKIS TIRES
13-09-08, 08:09
εδω δεν μπωρεσε ο πατσουρεας θα μπωρεσουμε εμεις!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Εν τη ενωσει η δυναμις.
Νικος Λαρδης[/quote]

Οπα οταν ακουω αυτο το ονομα ανατρυχιαζω εχω πει την αποψη μου περι πιστας πατσουρεα . Τωρα φιλε ΝΙΚΟ αν εσυ νομιζεις οτι το εχουμε το θεμα μεσα το κρατος χεστο δεν ειπαρχει το ειδες εσυ καπου να περναει εγω δεν το ειδα χεσμενους μας εχει και να σου πω και κατι ακομα αν αρχησουν πιστα το κρατος θα θελουν να φανε τοσοι που τελικα ουτε τα δυσεγκονα μας θα τη δουν την πιστα αντε στην καλητερη φαση να βλεπουν ενα χορο γεματο με μηχανιματα που θα τον εχουν βαφτισει πιστα . ΚΑΛΗΜΕΡΑ

MANOYSOYDAKIS TIRES
13-09-08, 08:37
στο ταρμακ το καρτοδρομο τους πηρε 300ευρω/ωρα +φπα κατσαμε ενα τετραωρο, οι κριτες ηταν του ταρμακ.
γενικα ο πισταρχης δεν εκανε τιποτα μπορει και να εκατσε σπιτι του.

και εγω απο την ημερα που εκλεισαν τα μεγαρα δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο...

νικο αν εχεις τιποτα στο νου σου στειλε ενα πμ

Λαμπρο δεν ειναι ετσι τα πραγματα τοσο ευκολα η πιστα θελει πολλα μελετες, σχεδια ,οργανοση και συλογικη δουλεια πραγμα παλλη δησκολο γιατι ολλοι εχουν μαθει να κανουν κουμαντο και για φαντασου 3000 αφεντικα πιος θα κανει τη θεορια πραξη ε? ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Παντελης Κιτζογλου
13-09-08, 09:50

Που ειναι το κρατος ??
Τοσο κοτες ειμαστε ??

Νικος Λαρδης

συμφωνω απολυτα φιλε νικο

lampros
13-09-08, 10:24
Γιώργο δεν ειναι τοσο τραγικά τα πραγματα. αλοιμονο αν περιμενα το κρατος.
μονο με ιδιωτικη πρωτοβουλια οπως ειπε ο νικος.
βασικα τον πρωτο λογο εχει το χρημα.

DarkAngel
13-09-08, 10:32
[qπαλλη δησκολο γιατι ολλοι εχουν μαθει να κανουν κουμαντο και για φαντασου 3000 αφεντικα πιος θα κανει τη θεορια πραξη ε? ΚΑΛΗΜΕΡΑ[/quote]

Συμφωνω σε πολλα σημεια ειδικα περι κρατους, με τον Μανουσουδακη.
Σκεψου οτι την πρωτη φορα που πηγα να ψηφισω, πριν 25 χρονια, εγραψα πανω στο λευκο "Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ" και δεν ξαναψηφισα ποτε.

Στα περι αφεντικων εχεις παλι δικιο. Το αφεντηλικι ειναι σαν το ελληνικο δαιμονιο.
Ισως ειναι ανεφικτη η συμμετοχικη πιστα, ομως θα ηθελα αν θελετε και εσεις, να κανουμε μια συζητηση, αφου δουμε καποιο ενδιαφερον απο απλο κοσμο, γιατι εχω τροπους εφικτους με χορηγιες, να ανληθουν τα κεφαλαια.
Οσο για την βιωσιμοτητα μιας τετοιας κινησης, ειναι σιγουρη.

καλημερα σε ολους

Νικος Λαρδης

Παντελης Κιτζογλου
13-09-08, 10:43
εγω παντος ακολουθω σε οτι κιαν αποφασιστει :wink:

GIZMO
13-09-08, 11:24
εγω παντος ακολουθω σε οτι κιαν αποφασιστει :wink: αποφασιστικε να δωσεις 100.000ευρω και να ξεκινησουν οι εργασιες... :lol: :lol: :lol:

οντως το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και πραγματι οπως ειπε και ο νικος αν μαζευτουμε και συζητησουμε ισως βγει κατι.

οσο για το κρατος, εδω αφησανε και ριμαξανε οι ολυμπιακες εγκαταστασεις που υποτιθετε οτι η χωρα θελει τον αθλητισμο, και περιμενετε να κανει κατι για τον μηχανοκινητο αθλητισμο; χεσμενο τον εχει... απο παντα:twisted: :twisted: :twisted:

Παντελης Κιτζογλου
13-09-08, 12:01
λοιπον η απαντηση για το κρατος ειναι μια''να πανα γ@μηθουνε''αμα εχω δηλαδη εγω ενα χωραφι και θελω να το κανω πιστα τι θα μου πουνε μην το κανεις :evil: :evil: :evil: :evil:

Παντελης Κιτζογλου
13-09-08, 12:02
εγω παντος ακολουθω σε οτι κιαν αποφασιστει :wink: αποφασιστικε να δωσεις 100.000ευρω και να ξεκινησουν οι εργασιες... :lol: :lol: :lol:

μοοονο :lol: :lol: :lol:

bimmer86
13-09-08, 12:15
Οπα οταν ακουω αυτο το ονομα ανατρυχιαζω εχω πει την αποψη μου περι πιστας πατσουρεα . Τωρα φιλε ΝΙΚΟ αν εσυ νομιζεις οτι το εχουμε το θεμα μεσα το κρατος χεστο δεν ειπαρχει το ειδες εσυ καπου να περναει εγω δεν το ειδα χεσμενους μας εχει και να σου πω και κατι ακομα αν αρχησουν πιστα το κρατος θα θελουν να φανε τοσοι που τελικα ουτε τα δυσεγκονα μας θα τη δουν την πιστα αντε στην καλητερη φαση να βλεπουν ενα χορο γεματο με μηχανιματα που θα τον εχουν βαφτισει πιστα . ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Σαν τα γηπεδα ποδοσφαιρου.

Ντογκας Ιωαννης
13-09-08, 12:44
δεν ξερω αν ειδατε χθες ειδησεις....
η επιχηριματικοτητα στην Ελλαδα μας ειναι στην 96 θεση απο τις συναλικα 180 χωρες... :shock: :roll:

δηλαδη ποιο ευκολα ανοιγεις επιχηρηση στην παπουα ,νεα γουινεα, σκοπια, αλβανια κτλ... παρα στην Ελλαδα... :D

η αληθεια ειναι οτι μειωσαν το απαιτουμενο καιφαλαιο ιδρυσης μιας επε απο τα 18.000 στα 4.500... και διαδικασια εναρξης λειτουργειας απο 2,5 μηνες σε μολις 25 μερες :D

αντε εσυ φτιαξε πιστα τωρα....
:evil:

δεν νοικιαζουμε καμια ??? :D

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
13-09-08, 12:49
δεν ξερω αν ειδατε χθες ειδησεις....
η επιχηριματικοτητα στην Ελλαδα μας ειναι στην 96 θεση απο τις συναλικα 180 χωρες... :shock: :roll:

δηλαδη ποιο ευκολα ανοιγεις επιχηρηση στην παπουα ,νεα γουινεα, σκοπια, αλβανια κτλ... παρα στην Ελλαδα... :D

η αληθεια ειναι οτι μειωσαν το απαιτουμενο καιφαλαιο ιδρυσης μιας επε απο τα 18.000 στα 4.500... και διαδικασια εναρξης λειτουργειας απο 2,5 μηνες σε μολις 25 μερες :D

αντε εσυ φτιαξε πιστα τωρα....
:evil:

δεν νοικιαζουμε καμια ??? :D εχεις απολυτο δεικειο!!!!πρωσπαθω να ανοιξω μαγαζι τωρα καο μοθ εχουν βγαλη την πιστη!!!!γραφιοκρατια φιλεεεεεεε!!!!!για τον ......... :lol: :lol: :lol: :lol:

MANOYSOYDAKIS TIRES
13-09-08, 13:00
Ρε παιδια ολλοι λετε ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ πριν προσπαθουσαμε να φτιαξουμε μια στροφη στο μαραθονα και δεν καταφεραμε να τη βρουμε την ακρη . Τελος παντον μακαρη να καταφερουμε σε κατι τετοιο πιο δυνατο

Παντελης Κιτζογλου
13-09-08, 13:03
Ρε παιδια ολλοι λετε ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ πριν προσπαθουσαμε να φτιαξουμε μια στροφη στο μαραθονα και δεν καταφεραμε να τη βρουμε την ακρη . Τελος παντον μακαρη να καταφερουμε σε κατι τετοιο πιο δυνατο

γιατι μια χαρα ειναι η στροφες που φτιαχνουμε στον μαραθωνα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
13-09-08, 13:05

γιατι μια χαρα ειναι η στροφες που φτιαχνουμε στον μαραθωνα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GIZMO
13-09-08, 13:53

μοοονο :lol: :lol: :lol:αυτα ειναι για να ξεκινησουν, τα αλλα θα τα δωσεις μετα... :wink: :wink:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
13-09-08, 14:14

μοοονο :lol: :lol: :lol:αυτα ειναι για να ξεκινησουν, τα αλλα θα τα δωσεις μετα... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Nss
13-09-08, 15:11
Ωραίο θέμα.. με βασανίζει χρόνια τώρα..
Στην Ελλάδα η λογική είναι: O ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ.
Είμαι 100% σίγουρος οτι ολα αυτα τα χρόνια πααρα πολλοί θα έχουν σκεφτεί να φτίαξουν μια πίστα. Και λογικά και επιχειριματίες με πολλά λεφτά. Για να μην το έχουν καταφέρει αυτοί, κάτι στράβο θα υπάρχει στην νομοθεσία ή στην υλοποίηση ή στα κέρδη της πίστας σε σχέση με την φορολογία. ΣΙΓΟΥΡΑ.
Επίσης όπως είπε και ο Μανουσουδάκης είναι τόσοι αυτοί που θα πρέπει να λαδωθούνε για να γίνει αυτό... που κουράζομαι και μόνο στην σκέψη.
Αυτα.. Δεν μιλάω άλλο για Ελλάδα δημόσια, γιατί αν αρχίσω και λέω θα με πάνε μέσα.

lampros
13-09-08, 16:19
επειδη το εχω ψαξει λιγακι απο τοτε που εκλεισαν τα μεγαρα να σας πω πως μια πιστα καρτ προδιαγραφων παγκοσμιου πρωταθληματος(συμφωνα με τη FIA) ειναι πολυ μεγαλυτερη και ποιοτικοτερη απο την πιστα μεγαρων :shock: 1200 μετρα ελαχιστο μηκος, 2500 μεγιστο 12 μετρα μεγιστο πλατος, ειναι δηλαδη οι ελαχιστες απαιτησεις που εχουν δημοσιευθει στη εφημεριδα της κυβερνησεως για κανονικη πιστα μηχανοκινητου αθλητισμου (δεν γνωριζω τις προδιαγραφες της FIA) 8)

ilias
13-09-08, 20:14
πιο εύκολο πάντως μου φαίνεται να μιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη μίας πίστας καρτ η οποία υπάρχει ήδη και έχει κλείσει και με κάποιο τρόπο ανεπίσημα να μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε..

Για παράδειγμα, να οριστεί κάποιος υπεύθυνος και να έχουμε ένα κλειδί σαν κλάμπ και να μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε..

GiannisE30
14-09-08, 10:42
Ηλια δεν γινετε ρε φιλε.. δυστηχως γιατι απο την στιγμη που θα βαλουμε ολοι λεφτα θα πρεπει να μπορει να μπει ο καθενας οποτε θελει... πρεπει να ειναι σε καποιο μερος χωρις σπιτια κλπ και γενικα ειναι πολυ μανικι η υποθεση...

ilias
14-09-08, 11:12
σιγά μη βάλουμε και λεφτά..

Και το να μπαίνουμε κάθε μέρα , θα δημιουργούσε προβλήματα..
Το πιο σωστό, θα ήταν μία καθιερωμένη μέρα, που να μπορούμε να μπαίνουμε..για παράδειγμα κάθε κυριακή..
Αλλά να μπαίνουμε μόνο εμείς και όσοι πραγματικά σέβονται το χώρο και όχι κάθε καγκουριάς καγκούρι που πάει και σπάει πράγματα και γενικά καταστρέφει το χώρο και δημιουργεί προβλήματα..

Ας τη νοικιάσουμε άτυπα!
ας δώσουμε 30 ευρώ ο καθένας το μήνα, Χ20 άτομα -> 600 ευρώ, δε βρίσκω λόγο να τον χαλούσαν τον ιδιοκτήτη από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς είναι παρατημένη..

Αρκεί όπως είπαμε να υπάρχει σεβασμός στο χώρο, τον ιδιοκτήτη και να μη δημιουργούνται προβλήματα..

Πού ήταν αυτή η πίστα, που μπαίνατε κανονικά και πήγαν τα καγκούρια και έσπαγαν τα τζάμια κλπ και μετά ο ιδικτήτης έβαλε λουκέτο...?

Βάρη, Αγ.Μαρίνα..?που..?
Κάτι τέτοιο λέω..

Παντελης Κιτζογλου
14-09-08, 11:56
απο την πιστα στη βαρη μας σουταρενε για τρεις λογους
1)ζημιες τις οποιες δεν καναμε εμεις
2)κομπλεξικος ιδιοκτητης
3)ηχορυπανση

πιστευω οτι αν λυθουν τα 2 πρωτα κατι γινεται γιατι το προβλημα της ηχορυπανσης δεν λυνετε εκτος και αν τα αυτοκινητα σας εχουν mute και αν θελουν να δινουμε και λεφτα ας τα δωσουμε τιποτα δεν ειναι τσαμπα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
14-09-08, 12:03
2)κομπλεξικος ιδιοκτητης
3)ηχορυπανση

πιστευω οτι αν λυθουν τα 2 πρωτα κατι γινεται γιατι το προβλημα της ηχορυπανσης δεν λυνετε εκτος και αν τα αυτοκινητα σας εχουν mute και αν θελουν να δινουμε και λεφτα ας τα δωσουμε τιποτα δεν ειναι τσαμπα αυτον που εχει την πιστα στην βαρη των ξερω!!!!χλωμο να μας την δωσει!!! :lol: :lol: :lol:

ilias
14-09-08, 12:05
δική σου είναι ρε....????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
14-09-08, 12:09
δική σου είναι ρε....????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μακαρι!!!!!!!!!!θα ειχαμε λυση ολα τα προβληματα μας!!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol:

Ντογκας Ιωαννης
14-09-08, 20:46
2)κομπλεξικος ιδιοκτητης
3)ηχορυπανση

πιστευω οτι αν λυθουν τα 2 πρωτα κατι γινεται γιατι το προβλημα της ηχορυπανσης δεν λυνετε εκτος και αν τα αυτοκινητα σας εχουν mute και αν θελουν να δινουμε και λεφτα ας τα δωσουμε τιποτα δεν ειναι τσαμπα αυτον που εχει την πιστα στην βαρη των ξερω!!!!χλωμο να μας την δωσει!!! :lol: :lol: :lol:
γιατι??
τον χαλαει ενα εξτρα μηνιατικο??
:evil: :evil:

στην πιστα αυτη ξεκινησαμε και πηγαιναμε απο το κλαμπ 4-5 ατομα ΚΑΘΕ βδομαδα... καποιοι αλλοι ερχοντουσαν και περιστασιακα...
την καθαρισαμε.... ανοιξαμε τις στροφες... φτιαξαμε τα λαστιχα... και ολα ηταν μια χαρα για κανα 2μηνο μεχρι που μαθευτηκε ,σκασανε ολοι οι καγκουρο παπαρες και κανανε ζημιες και μια μερα βρηκαμε λουκετο...
κατι παρομοιο εγινε δυστυχως σημερα στο μαραθωνα.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
οταν πηγαινα με τον αδερφο μου σε αυτη την αλανα δεν ειχε παει ουτε το drift academy εκει περα.... :?
σημερα παλι ξανα τα ιδια....πολυς κοσμος ασχετοι και σχετικοι γαμανε τα παντα :evil: :evil: :evil:

προσωπικα ειμαι θυμωμενος με τον εαυτο μου γιατι δεν εμαθα απο τα λαθη της προηγουμενης πιστας και αφησα απο το μερος μου να εξελιχθει η αλανα σε πανιγηρι... :oops: :evil:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
14-09-08, 20:50
2)κομπλεξικος ιδιοκτητης
3)ηχορυπανση

γιατι??
τον χαλαει ενα εξτρα μηνιατικο??
:evil: :evil: οχι!!!τον χαλαει που του πειραν την αδεια!!! :D :D

ilias
14-09-08, 21:30
Καλά ρε Γιάννη...δεν ήσουν κι ο μόνος που ήξερε το μέρος...
Υπάρχουν πολλά άτομα που το γνώριζαν...

Το θέμα είναι ότι πηγαίνουμε 60 αυτοκίνητα και καθόμαστε 4 ώρες..
Λογικό ήταν να έρθουν και να μας την πουν...
Απ'την άλλη, λογικές δεν ήταν οι ψευτομαγκιές της "εξουσίας" και που το έπαιζαν ιστορία..
Θα μπορούσαν να μας πουν, "ξέρετε κάτι, μας έκαναν παράπονα, πρέπει να φύγετε"..
Αντί γι αυτό, είχαν κάτσει μεσα στη μέση και μας κοιτούσαν!!
Και μόλις έφυγαν από εκεί, άρχισαν κι έψαχναν χαρτιά...
Γι αυτό είναι Μ@Λ@ΚΕΣ!!
Λες και σκοτώσαμε κανέναν...
Μερικοί βέβαια κι από εμάς, δε μπορούσαν να καταλάβουν συγκεκριμένα πράγματα για τη διαδρομή και έκαναν ό,τι μ@λακία τους ερχόταν..
Τεσπα..νομίζω, πως για την πίστα στη Βάρη, κάτι μπορούμε να κάνουμε, εντελώς άτυπα...
Να λέει ο ιδιοκτήτης ότι είμαστε φίλοι του, ή κάτι τέτοιο...
Δεν έχουμε άλλη επιλογή..
Αν είναι κάποιος που τον ξέρει, ίσως..

Παντελης Κιτζογλου
14-09-08, 21:40
το θεμα με τον ιδιοκτητη της πιστας στη βαρη ειναι οτι δεν μας θελει στον χωρο του πλεον

Ντογκας Ιωαννης
14-09-08, 21:41
Καλά ρε Γιάννη...δεν ήσουν κι ο μόνος που ήξερε το μέρος...
Υπάρχουν πολλά άτομα που το γνώριζαν...

ηλια ξερεις οτι δεν το ειπα ετσι....αλοιμονο....!!

απλα ειπα οτι σιγα σιγα οσα μερη εχουμε "ανακαληψει" σαν κλαμπ καταληγουν ετσι.... πες απο δω.. πες απο εκει πανατα καταληγει σκατα...

προσωπικα ΔΕΝ θα σταματησω να πηγαινω στην αλανα... δεν θα με σταματησει κανενα μαλακισμενο 22χρονο μπατσιδιο.... απλα...θα παιζει τηλεφωνακι... π.χ. σε εσενα, στον παντελη και καποια αλλα ακομα παιδια που ξερεις και ξερω... :wink:
ΤΕΛΟΣ!

Παντελης Κιτζογλου
14-09-08, 21:42
οσο για την συμπεριφορα και το τι πρεπει να κανουν οι μπατσοι πιστευω οτι δεν θα πρεπει να το σηζηταμε γιατι το αποτελεσμα μετραει και το αποτελεσμα ειναι ενα μας διωχνουν

Ντογκας Ιωαννης
14-09-08, 21:42
το θεμα με τον ιδιοκτητη της πιστας στη βαρη ειναι οτι δεν μας θελει στον χωρο του πλεον

ουτε εμεις θελουμε την πιστα του .... :evil:

δεν παιζουμε με πρωτες πια... :D :D

Παντελης Κιτζογλου
14-09-08, 21:44

ουτε εμεις θελουμε την πιστα του .... :evil:

ακριβως δεν προκειτε να ζητιανεψουμε καμια πιστα :wink:

Παντελης Κιτζογλου
14-09-08, 21:46

δεν παιζουμε με πρωτες πια... :D :D

εγω επαιζα παντα με 4ταρτες :lol: :lol: :lol: :lol:

ilias
14-09-08, 21:53
Βουνό for the win!!!

δεν είπα ότι το είπες με συγκεκριμένο τρόπο, Γιάννη.. :wink:
Απλά ότι γι αυτό, δε φταίς εσύ,ούτε κανείς που το ανακοινώνει με όλη την καλή διάθεση, αλλά η συμπεριφορά όσων έρχονται και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κάθε βλακεία που τους έρχεται στο κεφάλι...

Τεσπα...

Λούτσα->Χ
Βάρη->Χ
Μέγαρα->Χ
Μαραθώνας->Χ

Μένουν

Σεσι ( οοοοοοοόλεεεεεεεεε!!!!!!!!!! :lol: )
Καρτόδρομο, αν είμαστε καλά παιδιά κι αν έχει κέφια ο ιδιοκτήτης εκείνη τη μέρα...

COOL.... :wink:

:roll: Θα στείλω γράμμα στον keici....

DarkAngel
14-09-08, 22:24
Χαρηκα σημερα στο Μαραθωνα και εχθες στην Κυμη, που γνωρισα πολλα παιδια απο σας. Τους Χαιρετισμους μου σε ολους.

Για να νοικιαστει ενας καταλληλος χωρος και να γινει πιστα, χρειαζονται περιπου 250.000 ευρω για αρχη.

Τα 150.000 μπορουν να βρεθουν με αμεση χορηγια απο δυο δυνατες εταιριες κινητης τηλεφωνιας και αναψυκτικων. Εχω ηδη σχετικες σοβαρες προτασεις.

Τα υπολοιπα 100.000 με 50% δανεισμο απο τραπεζες σε συμμετοχικη ε.π.ε. και 50% αρα 50.000 απο κεφαλαια των συμμετεχοντων.
Η πιστα θα λειτουργει καθημερινα σαν σοβαρη επιχειρηση, και μπορει να παρεχει αμετρητες δραστηριοτητες και τεραστια κερδη.

μπορει να νοικιασει χωρους και δικαιωματα σε ανεξαρτητους επιχειρηματιες, οπως.
1. Βουλκανιζατερ
2. συνεργειο
3. ενοικιασεις buggy
4. ενοικιασεις καθε ειδους αγωνιστικου και νορμαλ για λιωσιμο αυτοκινητου.
5. καφε μπαρ
6. πλυντηριο
7. σχολες αγωνιστικης οδηγησης.
8. μικρο ξενοδοχειο.
9. γουρουνες για χωμα στην γυρω περιοχη.
10. Καθε ειδους δραστηριοτητα μοτοσυκλετας.
11. ενοικιαση σε λεσχες για αγωνες
12. ενοικιαση σε μουρλους σαν εμας.

Για να μη σας κραταω σε αγωνια, και χωρος εχει βρεθει, στα Δερβενοχωρια. 35 στρεματα με ενα τεραστιο σπιτι 12 δωματιων.
Ο ιδιοκτητης ειναι ετοιμος και θελει να συμμετασχει επιχειρηματικα, και διαθετει και σοβαρο κεφαλαιο.

Ξαναλεω, για μενα ειναι τρομερα ενδιαφερον, αλλα δεν εχω χρονο.
Εκδηλωστε οπως ηδη αρχισατε ενδιαφερον, για
α. συμμετοχη με οτιδηποτε κεφαλαιο με αναλογα ποσοστα
β. ενοικιαση χωρων για υποκαταστημα η κυρια επιχειρηση στο χωρο.

Οσον αφορα σε γραφειοκρατια, καποιος θα σχοληθει και με αυτα. Αλλωστε για αυτο υπαρχουν οι δικηγοροι.

Θα διαβαζω καθημερινα καθε αποψη στο θεμα.
Αν βρειτε λογους να κραξετε, καντε το. Καντε το δικηγορο του διαβολου. Για καλο ειναι. Ετσι θα ανακαλυψουμε και τα μελανα σημεια.
Την αγαπη μου σε ολους με την ιδια τρελλα.

Υ.Γ. καποιοι μου αρεσαν πολυ στο Μαραθωνα (οχι οι μπατσοι)
Θα μου μεινουν τα χορευτικα στην Κυμη με τον Παπαγεωργιου Ε30.
Μπραβο στον Καποτη για το ηθος του (και τα χερια του).

Νικος Λαρδης

nassos
14-09-08, 23:48
δυστιχως ςγω οικονομικα δεν μπωρω να βοηθισω ...... αλλα αν μου ζητηθει κατι που να μπωρω να κανω συγουρα θα βοηθισω

GIZMO
14-09-08, 23:54
ο χωρος για τον οποιο μιλας ειναι τοσος ωστε να γινει πιστα αυτοκινητων ή πιστα καρτ;

πως τα περασατε στην κυμη;

nassos
14-09-08, 23:56
ο χωρος για τον οποιο μιλας ειναι τοσος ωστε να γινει πιστα αυτοκινητων ή πιστα καρτ;

πως τα περασατε στην κυμη;εχεισ πμ :evil: :evil:

DarkAngel
15-09-08, 00:04
Ο χωρος ειναι 35 στρεματα flat.
Μονο πιστα καρτ μπορει να δηλωθει για ευκολια με το κρατος και τους αθλιους νομους του.

Με εξυπνη σχεδιαση φτανει και περισευει.

ΚΥΜΗ.
Η γυναικα μου με κοροιδευε. Ειπε... πεντε ωρες ταξιδι, φερρυ, βουνα, παρακαμψεις λογω κατολισθισης, ενα καρο εξοδα, για..... να γυριζετε 3 λεπτα γυρω απο ενα βαρελι????

Εχει δικιο, αλλα ηταν καλη η παρεα, (κακο το φαγητο) και χορεψαμε tsamikodrift με g.p.t.s.

Mετα πηγαμε Μαραθωνα και καναμε παρεα στους μπατσους.

Νικος Λαρδης

GIZMO
15-09-08, 00:07
:lol: :lol: :lol: :lol:

GiannisE30
15-09-08, 01:19
Ελεος πια... θα αρχισουμε παλι να τα κανουμε στον δρομο και μετα παλι εμεις θα φταιμε.

Οκ και αυτοι την δουλεια τους κανουνε αλλα εμεις τι αλλο μπορουμε να κανουμε? Που αλλου να παμε?

Οντως μονο το σεσι εμεινε. Δεν ξερω αλλα σημερα ξενερωσα πολυ.

Γιαννη, ρε φιλε δεν ειναι ετσι, εγω ειπα σε δυο φιλους μου να ερθουν π.χ. και ηταν ολα κομπλε, δεν εκαναν το παραμικρο, απλα κοιτουσανε.

Ειδα και καποια ατομα απο το σεσι που ειναι πολυ στ@ρχιδιστες και παρτακιδες και χαλαστικα...

Παντως το κακο δεν εγινε επειδη ειμασταν πολλα ατομα, γιατι πιο πολλοι ηταν αυτοι που ηρθαν απο εκει κοντα και βλεπανε παρα αυτοι που ειμασταν για αν μπουμε.

Εγω πιστευω οτι εγινε επειδη το καναμε 3 κυριακες συνεχομενα και οχι επειδη ειμασταν 50 ατομα που ειπε κ ο τυπος(κατι παρομοιο εγινε και στο 24ωρο την παρασκευη και μαζεψανε κοσμο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
15-09-08, 01:27
γιαννη εχεις δικειο σε αυτα που λες,αλλα δεν περνανε απο λογια,μεχρει να ερθεις και εσυ εκει πρωσπαθουσα να τους εξηγησω οτι τα κανουμε εδω για να μην τα κανουμε στους δρομους!!!και αυτοι μου λεγανε οτι δεν ειναι δικος μου ο χωρος.αντε βγαλε ακρι μετα!!

nassos
15-09-08, 01:59
ποιοσ εβγαλ για να βγαλετε εσεισ μαζι τουσ____;;; και αν εχουν ανοτερασ διαταγασ να σασ διοξουν και τον καραμαλη μπαρμπα να ειχατα αυτοι θα λεγανε οτι χαλατε δημοσια περιουσια και οτι πρεπει να φιγετε...

G.P.T.M
15-09-08, 02:02
νικο ευχαριστω για τα καλα σου λογια :wink: :wink: :wink:
οντως τα χορευτικα με τον δεινοσαυρο ηταν ολα τα λεφτα πως δεν με εριξες στο λιμανι!!!!και συνεχιζουμε............

για το θεμα πιστας τωρα πραγματικα ολα ειναι αθλια!!!δεν μας αφηνουν τιποτα για αυτο αυτη η χωρα δεν θα παει μπροστα ποτε :cry: :cry:

lampros
15-09-08, 12:20
Νικο αν βρεθουν οι αλλες 100.000 ο ιδιοκτητης θελει ενοικιο; και ποσο; αν συμμετασχει με ποσοστο, με ποσο αν βαλει μονο το ακινητο; αν ειναι και διατεθειμενος να βαλει χρηματα θα βαλει μερος των 100.000 η πλεον των 100.000 που ψαχνουμε;

η πιστα ειναι σε κατοικημενη περιοχη;
το σπιτι ειναι στην ακρη του οικοπεδου;
εχει προσβαση η θα χρειαστουμε και 3 χλμ ασφαλτο για δρομο;
οι χορηγοι θα δωσουν λεφτα η θα πληρωνουν τιμολογια; (υπαρχει λογος)
σε περιπτωση που η αδεια ανακληθει μετα απο λιγο καιρο οι χορηγοι θα απαιτησουν χρηματα πισω;

παντως με μονο 35 στρ θα γινει κατασταση αναλογη με το καρτοδρομο.
(επιστρεφω με περισσοτερες ερωτησεις)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
15-09-08, 13:03
Τα 150.000 μπορουν να βρεθουν με αμεση χορηγια απο δυο δυνατες εταιριες κινητης τηλεφωνιας και αναψυκτικων. Εχω ηδη σχετικες σοβαρες προτασεις.
Νικος λαρδης
Νικο το σκεφτεσαι σοβαρα το θεμα πιστας?η απλα το ανεφερες για οποιον ενδιαφερετε?τα δερβενοχωρια που ειναι? :roll: :roll:

DarkAngel
15-09-08, 13:46
(επιστρεφω με περισσοτερες ερωτησεις)[/quote]

Λαmπρο καλημερα.
Πολυ σωστες και εξυπνες οι ερωτησεις.

Ο ιδιοκτητης του οικοπεδου ειναι πεπεισμενος οτι θα ειναι επικερδης η επιχειρηση, και για αυτο δεν θελει να το νοικιασει, αλλα να συμμετασχει, βαζοντας και καποιο κεφαλαιο. Αυθαιρετα υπολογιζω γυρω στις 20.000 με 30.000.
Το εταιρικο καθεστως αν τελικα γινει πολυμετοχικη εταιρια θα βρεθει. Ενδεχομενως να νοικιασει ο ιδιοκτητης, για καποιο συμφερον για την εταιρια ποσο, στην εταιρια, ωστε να εχει αυτη νομικη εδρα.

Το θεμα ειναι, οτι μονος του χωρις υποστηριξη δεν μπορει να κανει κατι.
Ετσι, αν πραγματοποιηθει η εταιρια, καποιος σοβαρος με γνωση του αντικειμενου θα ψηφιστει σαν προεδρος/ διευθυντης και μαλλον οχι ο ιδιοκτητης.

Απο την αλλη εγω θελω, αλλα δεν μπορω να διαθεσω πολυ χρονο αφου η επιχειρηση μου με απορροφα πληρως.
Θα βοηθησω πολυ, θα αγορασω μετοχες της ταξης των 15000 με 20000, και θα νοικιασω καποιο χωρο η δικαιωματα για ενοικιαση αγωνιστικων, που μπορει να απασχοληθει και ο γιος μου.

Επισης μπορω να προσφερω παρα πολλα με ειδικου τυπου στεγαστρα (νομιμα χωρις αδεια οικοδομης) τα οποια εμπορευομαι.

Επισης τις υπηρεσιες μου με σοβαρες γνωριμιες με χορηγους μεγαλης επιφανειας.
Οσον αφορα στους χορηγους, δεν εχουμε μπει στις λεπτομερειες, απλα εχουν δειξει θερμο ενδιαφερον σε συζητησεις με διευθυντικα στελεχη στον τομεα της διαφημησης και μπορω να υπολογιζω σοβαρα. Αλλωστε σε μια σοβαρη διοργανωση θα ενδιαφερθουν και αλλοι. Μην ξεχναμε και τα τηλεοπτικα δικαιωματα που δεν ανεφερα.

Το οικοπεδο αυτο δεν ειναι κοντα σε κατοικημενη περιοχη, εχει δρομο προσβασης, το οικημα ειναι στην ακρη του οικοπεδου, και εχει αρκετο χωρο parking εξω απο τα ορια.
Δειχνει καλο, αλλα με ολο το σκεπτικο, θα μπορουσε καλλιστα να βρεθει και καλυτερο προς ενοικιαση.

Λαμπρο αν θες παρε με και τηλεφωνο 210 6025664 6973 058356
για αλλες διευκρινισεις.

Υ.Γ. Παιδια με αυτη την κινηση, θα δημιουργηθουν και αρκετες θεσεις μονιμης εργασιας, για ατομα με συναφη ψυχοπαθεια.

Το κυριοτερο, δεν ειναι ανατγωνιστικη προταση, ουτε one man show. Ειναι μια προταση ανοιχτη σε ολους, που μονο με ομαδικοτητα μπορει να πργματοποιηθει, και σιγουρα θελαι επιμονη.

Καλημερα

Νικος Λαρδης

Παντελης Κιτζογλου
15-09-08, 13:51
φιλε νικο μπορω να πω οτι με εχεις αφησει με το στομα ανοιχτο :shock: :shock: και θελω να βοηθησω και εγω σε αυτην την κινηση οπως μπορω

GiannisE30
15-09-08, 14:01
Νικος λαρδης
Νικο το σκεφτεσαι σοβαρα το θεμα πιστας?η απλα το ανεφερες για οποιον ενδιαφερετε?τα δερβενοχωρια που ειναι? :roll: :roll:

Αν δεν κανω λαθος!

http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B1&daddr=&hl=el&geocode=&mra=ls&sll=37.461778,22.870789&sspn=1.406146,2.471924&ie=UTF8&ll=38.147518,23.646698&spn=0.696585,1.235962&t=p&z=10

makis406
15-09-08, 14:27
Γιαννη δεν κανεις λαθος εκει ειναι και ειναι πολυ ωραιο μερος με δροσια ακομα και το καλοκαιρι καταπλυκτικη διαδρομη ,τουλαχιστων απο ελευσινα που την εχω κανει πολες φορες και πολυ ωραιες ταβερνες.Αν γινει πιστα εκει το μερος θα μπει στο χαρτη και θα αναβαθμιστει παρα πολυ .

GiannisE30
15-09-08, 14:37
Οταν διαβασα Δερβενοχωρια, μου θυμησε κατι απο Ζαγοροχωρια και λεω σιγουρα δεν ειναι κοντα! :P :P :P

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-09-08, 14:41
Νικο αν βρεθουν οι αλλες 100.000 ο ιδιοκτητης θελει ενοικιο; και ποσο; αν συμμετασχει με ποσοστο, με ποσο αν βαλει μονο το ακινητο; αν ειναι και διατεθειμενος να βαλει χρηματα θα βαλει μερος των 100.000 η πλεον των 100.000 που ψαχνουμε;

η πιστα ειναι σε κατοικημενη περιοχη;
το σπιτι ειναι στην ακρη του οικοπεδου;
εχει προσβαση η θα χρειαστουμε και 3 χλμ ασφαλτο για δρομο;
οι χορηγοι θα δωσουν λεφτα η θα πληρωνουν τιμολογια; (υπαρχει λογος)
σε περιπτωση που η αδεια ανακληθει μετα απο λιγο καιρο οι χορηγοι θα απαιτησουν χρηματα πισω;

παντως με μονο 35 στρ θα γινει κατασταση αναλογη με το καρτοδρομο.
(επιστρεφω με περισσοτερες ερωτησεις)

οι χορηγοι θα εχουν και καποιες απαιτησεις λογικα ????
σε περιπτωση αποτυχιας τι γινετε με τους χορηγους?

Παντελης Κιτζογλου
15-09-08, 15:03
Γιαννη δεν κανεις λαθος εκει ειναι και ειναι πολυ ωραιο μερος με δροσια ακομα και το καλοκαιρι καταπλυκτικη διαδρομη ,τουλαχιστων απο ελευσινα που την εχω κανει πολες φορες και πολυ ωραιες ταβερνες.Αν γινει πιστα εκει το μερος θα μπει στο χαρτη και θα αναβαθμιστει παρα πολυ .

ναι ναι ειναι πολυ ωραια εκει εχω παει απειρες φορες εχει πολυ υσηχια και τρελες ταβερνες και ειναι πολυ κοντα στην αθηνα σκουρτα στεφανη πυλη ειναι πανω απο το θριασιο νοσοκομειο και η αττικη οδος βολευει παρα πολυ γιατι εχει εξοδο στο θριασιο

DarkAngel
15-09-08, 16:34
σε περιπτωση αποτυχιας τι γινετε με τους χορηγους?[/quote]

Οι χορηγοι παντα εχουν απαιτησεις, αλλα η κυρια απαιτηση τους ειναι να προβαλλονται. Σε μια συζητηση με την εταιρια τηλεφωνιας, μου προτειναν να περιφραξουν ολη την πιστα με πανω υψους 2 μετρων, δυο οψεων, πραγμα που μας απαλλασει και απο τζαμπατζηδες σε αγωνες (θεατες χωρις εισητηριο).

Αν η πιστα γινει τελικα πραγματικοτητα και δεν παει καλα, θα ειμαστε αχρηστοι. Εδω παει καλα το καρτοδρομο που δεν προσφερει τιποτα. Να εχετε ψυχη και θαρρος γενικα στη ζωη, αλλιως θα μεινετε στασιμοι. ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

φιλια
Νικος Λαρδης

GiannisE30
15-09-08, 16:46
Κυριε Νικο, εγω ενδιαφερομαι και για να βοηθησω και ισως για αγορα μετοχης-συνεργασια κλπ.

andreas_e30!
15-09-08, 17:13
δυστιχως ςγω οικονομικα δεν μπωρω να βοηθισω ...... αλλα αν μου ζητηθει κατι που να μπωρω να κανω συγουρα θα βοηθισω

μια απο τ ιδια και εγω!!

lampros
15-09-08, 19:38
ο.κ επειδη ειμαι εκτός αντικειμενου θα ψαξω για πληροφοριες σε ατομα που στο παρελθον διοργανωσαν track day κλπ και θα επιστρέψω :wink:

MANOYSOYDAKIS TIRES
16-09-08, 09:37
σε περιπτωση αποτυχιας τι γινετε με τους χορηγους?

Οι χορηγοι παντα εχουν απαιτησεις, αλλα η κυρια απαιτηση τους ειναι να προβαλλονται. Σε μια συζητηση με την εταιρια τηλεφωνιας, μου προτειναν να περιφραξουν ολη την πιστα με πανω υψους 2 μετρων, δυο οψεων, πραγμα που μας απαλλασει και απο τζαμπατζηδες σε αγωνες (θεατες χωρις εισητηριο).

Αν η πιστα γινει τελικα πραγματικοτητα και δεν παει καλα, θα ειμαστε αχρηστοι. Εδω παει καλα το καρτοδρομο που δεν προσφερει τιποτα. Να εχετε ψυχη και θαρρος γενικα στη ζωη, αλλιως θα μεινετε στασιμοι. ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

φιλια
Νικος Λαρδης[/quote]

Και εγω οτι θες μαστρο νικο μεσα οπου μπορω να βοηθεισω κρατα το τηλ μου 6974027154 γιωργο . Κοχι σαν αφεντικο εγω περνω τη θεση του υπαλιλου :wink: :wink: .Αντε μπας και κανουμε τιποτε και αξοιζει να λεμε οτι ειμαστε ελληνες :cry: :cry: :cry: :cry:

DarkAngel
16-09-08, 09:54
Και εγω οτι θες μαστρο νικο μεσα οπου μπορω να βοηθεισω κρατα το τηλ μου 6974027154 γιωργο . Κοχι σαν αφεντικο εγω περνω τη θεση του υπαλιλου :wink: :wink: .Αντε μπας και κανουμε τιποτε και αξοιζει να λεμε οτι ειμαστε ελληνες :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote]

Εισαι ωραιος Μανουσουδακη, σε καμμια δεκαρια μερες θα οργανωσουμε μια συναντηση για γενικη συζητηση να πεσουν και αλλες ιδεες στο τραπεζι. Θα καλεσουμε και λεσχες και εκπροσωπους του τυπου και της τηλεορασης.
Φυσικα εισαι καλεσμενος, οπως και ολα τα μελη (ενδιαφερομενα η μη)

Σταθη που εισαι ???

Καραμιχάλης Βασίλης
16-09-08, 10:10
Και εγω οτι θες μαστρο νικο μεσα οπου μπορω να βοηθεισω κρατα το τηλ μου 6974027154 γιωργο . Κοχι σαν αφεντικο εγω περνω τη θεση του υπαλιλου :wink: :wink: .Αντε μπας και κανουμε τιποτε και αξοιζει να λεμε οτι ειμαστε ελληνες :cry: :cry: :cry: :cry:

Εισαι ωραιος Μανουσουδακη, σε καμμια δεκαρια μερες θα οργανωσουμε μια συναντηση για γενικη συζητηση να πεσουν και αλλες ιδεες στο τραπεζι. Θα καλεσουμε και λεσχες και εκπροσωπους του τυπου και της τηλεορασης.
Φυσικα εισαι καλεσμενος, οπως και ολα τα μελη (ενδιαφερομενα η μη)

Σταθη που εισαι ???[/quote]

επιδι που εχουν κοπσει το ιντερνετ στο σπιτι (δν 3ερο γιατι) μολισ διαβασα το τοπικ και εμινα αναυδος ενοιτε οτι θελο να βοιθισο και εγο και οτι περναει απο το χερι μου να ιστε βεβεει οτι 8α το κανο νομιζο οτι κατι τετιο 8α ιταν πολι σιμαντικον γινει βεβεα ινε πολι απετιτικο και 8α χριαστι βοιθια απο ολους στιν σιναντισι πρεπει να παμε ολοι να στιρι3ουμε αυτι τιν ιδεα πιστευο ινε μια πολι καλι ευκερια για να αρχισουμε να δραστιριοπιουμαστε !!!!να μιν αφισουμετιν εφκερια να φιγει!!!!