PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι αυτοκίνητο οδηγείς στο Need for Speed Underground 2

toyotis
26-03-05, 02:12
Στο NFS underground2 οδηγώhttp://www.geocities.com/yotisrx7/rx8.jpg

Το παραπάνω παιχνίδι ειναι το καλύτερο για τους fans της σελίδας γιατι μπορεις να παίξεις αγώνες drift. Οι βαθμοί που παίρνεις για καθε drift εξαρτώνται απο την ταχύτητα που έχεις στην στροφή και την γωνία του αυτοκινήτου σου στον δρομο. Αν ακουμπίσεις τοιχο χάνεις τους πόντους. Αν driftαρεις κοντά στα τοιχώματα μάζευεις περισσότερους πόντους... Ανάλογα με τους πόντους τα drifts χαρακτηρίζονται σαν
1000 good drift
3000 great drift
7000 superb
15000 colossal drift
20000 outrageous
50000 insane drift
100000 drift king
Προσωπικά έχω καταφέρει περίπου 160000 με Subaru Impreza στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού underground (στην δευτερη πίστα, το οχταράκι) οποιος θέλει τον παίζω στο internet!
Δυστυχώς η electronic arts εκανε ένα κολπάκι στο underground II και για να το παίξεις δικτυακό, πρεπει να το αγοράσεις γνησιο (ζητάει το serial number του cd και ελέγχει αν ήδη έχει καταχωρηθεί απο κάποιον άλλο). Βεβαια μπορει να το αγοράσετε γνήσιο και να έχει χρησιμοποιήθει απο καποιο κρακαρισμένο, οποτε δεν ξερω τι γίνεται μετα...

Επιστήμονας
26-03-05, 03:25
Nissan 350Z, wide body kit και ζαντες VK....κατα τα αλλα μαμα. Μηχανικα οτι υπαρχει και στημενο για τι αλλο....drift... :lol:

opelcorsa-a
26-03-05, 21:34
Kapote to epeza kai egw,twra mono GT4. :wink:

Toxic
01-04-05, 16:10
Το καλύτερο drift το έχω κάνει στο nfs undergroynd1!Miata mx5 με δευτέρα και λίγο τρίτη στην 5η πίστα. 478000 :twisted: συνεχόμενααααααα!

opelcorsa-a
01-04-05, 19:41
Nai ontws sto prwto itan to kalitero driftcar to MX-5,tin teleutea fora pou epexa to NFSU2 itan me to Nissan 200SX.

Επιστήμονας
01-04-05, 23:13
Παντως το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα...Absolut DRIFT GAME απο εμενα και απο 4AGE ειναι το Gran Turismo 2.....ΤΕΛΟΣ...περιμενω και το FORZA

opelcorsa-a
02-04-05, 00:00
Den exeis dei to GT4 mallon.Exei kai mragmatika driftcar opws Mazda RX7 bp falkek kai Nissan Silvia S14 auto to kokkino-kitrino.

JohnnyB
05-04-05, 14:29
Και γιατί δεν μαζευόμαστε παρέα σε ένα σπίτι να κάνουμε όλοι Drift Contest;

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
05-04-05, 16:43
Αυτό λέω να το κάνουμε σε ένα καφέ.Καλή ιδέα Jony!

opelcorsa-a
06-04-05, 00:01
Tha liosoun ta xeiristiria!!!!!!!!!!!!!!!

alex86
07-04-05, 21:08
SUPRA φυσικα, carbon, volk ζαντικο, και εχεις την συνταγη για DRIFT KING !!!

ορεστης
01-06-05, 04:15
SUPRA φυσικα, carbon, volk ζαντικο, και εχεις την συνταγη για DRIFT KING !!!gia drift sto underground2 to kalitero ine to supra(me tis sostes ri8misis) :lol: :lol: :lol:

mpoumpou
01-06-05, 15:10
ενα Εvo φούξια τούμπανο!!!(χωρίς σχόλια παρακαλώ...) :P

mts
02-06-05, 15:48
Αν και γυναίκα η μπουμπού σας έβαλε τα γυαλιά.
Το υπέρτατο drift car στο NFSU2 είναι το evo δεν καταλαβαίνετε τι κάνει το αμάξι!!!
Είναι παρανοϊκό, μιλάμε για πλαγιολίσθηση από άλλο πλανήτη.
Τώρα πια και εγώ παίζω GT4 και έχω αρρωστήσει
Και αν σας πω και με τι αμάξι θα κλαίτε από τα γέλια….

…Λοιπόν έχω ένα Mercedes sl65 amg γύρο στα 900ps.
Είναι cabrio και φαίνονται τα χέρια του τυπά στα ανάποδα και γουστάρεις τρελά.
Έχω και την εντύπωση ότι είναι και πιο ρεαλιστικό.
Πάντως το GT2 δεν είναι καλύτερο από το gt4.

mts
02-06-05, 16:00
Κοιτα και πιο πανω ρε :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DRIFT KING
13-06-05, 09:45
Στο NFS underground2 οδηγώhttp://www.geocities.com/yotisrx7/rx8.jpg

Το παραπάνω παιχνίδι ειναι το καλύτερο για τους fans της σελίδας γιατι μπορεις να παίξεις αγώνες drift. Οι βαθμοί που παίρνεις για καθε drift εξαρτώνται απο την ταχύτητα που έχεις στην στροφή και την γωνία του αυτοκινήτου σου στον δρομο. Αν ακουμπίσεις τοιχο χάνεις τους πόντους. Αν driftαρεις κοντά στα τοιχώματα μάζευεις περισσότερους πόντους... Ανάλογα με τους πόντους τα drifts χαρακτηρίζονται σαν
1000 good drift
3000 great drift
7000 superb
15000 colossal drift
20000 outrageous
50000 insane drift
100000 drift king
Προσωπικά έχω καταφέρει περίπου 160000 με Subaru Impreza στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού underground (στην δευτερη πίστα, το οχταράκι) οποιος θέλει τον παίζω στο internet!
Δυστυχώς η electronic arts εκανε ένα κολπάκι στο underground II και για να το παίξεις δικτυακό, πρεπει να το αγοράσεις γνησιο (ζητάει το serial number του cd και ελέγχει αν ήδη έχει καταχωρηθεί απο κάποιον άλλο). Βεβαια μπορει να το αγοράσετε γνήσιο και να έχει χρησιμοποιήθει απο καποιο κρακαρισμένο, οποτε δεν ξερω τι γίνεται μετα...

Πάντα στα όρια της ευγενούς άμιλλας σε παιζω ενα underground 1.

Psycho
18-06-05, 03:27
Στο NFSU οδηγώ ένα ΜΧ-5 οσο πιο πειραγμένο γίνεται μηχανικά και λίγα πράγματα εξωτερικά.Στο NFSU2 πάλυ ΜΧ-5 πισωκίνηση και Impreza τετρακίνηση με ανάλογα προσώντα.Ισχίει οτι τα τετρακίνητα μοντέλα ειναι πιο ελενχόμενα και κανεις ευκολότερα σκορ.Στο NFSU 2 το ρεκόρ μου είναι 604.337 στην πίστα που είναι κατάβαση βουνού Lighthouse αν ενθυμούμαι καλά μετά από 7 ώρες σερι παιχνίδι.Μια έγινε και δεν ξαναέγινε.

F117
02-07-05, 13:05
εγώ το τερμάτισα με το Nissan to 240 sx !για μένα πιστεύω είναι το πιο ισορροπημένο αμάξι!τα κάνει όλα!επίσης η corolla είναι απλά το πιο στριφτερό αμάξι εκεί μέσα και κάνει τους πιο γρήγορους χρόνους στα URL!try it

[/img]

DRIFTER
02-07-05, 16:59
Για drift καταβάσεις έκανα με το EVO και με το MUSTUNG με score σε κατάβαση drift 700.000 kai best drift score 361.848(το έχω σε φωτό με το κινητό!! :lol: )

SST
12-07-05, 21:23
STO NFSU2 ODIGO ENA EVO KOKKINO ME DIAKRITIKO BODYKIT(SXEDON MAMISIO EKSOTERIKA) KAI MIXANIKA FTIAGMENO TERMA. GAMAEI. EPISIS ENA ALLO INE TO IS300 PROTO STADIO MIXANIKA( AKOUGETE SAN TO SKYLINE STO 2FAST2FURIOUS) KAI TELOS TO "ASIMAZEFTO"AUDI A3. SE XALARO DRIFT EKANA 150000 (TERMA FTIAGMENO). ALLA ORAIA DRIFTADIKA AMAKSIA INE TO COROLLA(TI MAS LES RE FILE TORA...) TO GTO, 200SX KATA TI GNOMI MOU.

Toxic
13-07-05, 10:52
Είστε όλοι πίσω!χαχαχαχαχα! Με ένα 350 Ζ ψαγμένο πάρα πολύ σε ανάρτηση και καμπύλες ροπής και δύναμης έχω κάνει στο Ηard mode 850.000 κατάβαση και όποιος δέν πιστεύει να του στείλω το print screen. Συνεχόμενα χωρίς να πατήσεις το άγριο έδαφος που σου δίνει όλους τους πόντους έχω κάνει 215.000! :lol: :lol: :lol:

F117
13-07-05, 11:52
σιγα :P:P:P:P:P:P loooooooooool :D το καλύτερο car για drift είναι το Αudi A3 !to τιμόνι άμα γυρίζει γράφει score!αρκεί να έχεις όχι τα χέρια να το κουμαντάρεις :P αλλά τα δάχτυλα...... :twisted: :twisted: :twisted:

SST
13-07-05, 13:26
SOSTOS F117. TO A3 (I ALLIOS GIRISTROULA) G@MAEI KAI DERNEI. FORZA A3 :evil: :evil: :evil:

GIZMO
19-05-06, 22:45
χαζευοντας ειδα αυτο το τοπικ και καταθετω και εγω την γνωμη μου. στο PS1 το παιχνιδι driver (1 και 2) ηταν το πρωτο που ειδα να εχει πολλη καλη κινηση το τουτου στον δρομο, πλαγιολισθηση καλη και ωραια σβουριδια :)... το ΝFS 2 ειναι το καλυτερο παιχνιδι και σου δινει πραγματικη αισθηση. βεβαιως το καλυτερο drifting γινετε εκτος αγωνων drift, στον δρομο :D :D... καλυτερο απο πλευρας αληθοφανειας. οσο για την σειρα των GRAN TOURISMO δεν βλεπεις να εχει σχεση η ταχυτητα του αυτοκινητου με την κινηση του δρομου :cry:. οπως και στο NFS MOST WANTED δεν εχει καμια σχεση με πραγματικοτητα αυτο το πραγμα:cry: :cry: :x :x ... εχω παρατηρησει οτι αν στο παιχνιδι το αυτοκινητο σβουριζει σαν πραγματικο τοτε γενικοτερα εχει καλη κινηση:roll: :roll: ... δοκιμαστε να σβουρισετε στα GT και πειτε μου :wink:... ψηφιζω δαγκωτο NEED FOR SPEED underground 2.

Επιστήμονας
20-05-06, 00:07
...εχω παρατηρησει οτι αν στο παιχνιδι το αυτοκινητο σβουριζει σαν πραγματικο τοτε γενικοτερα εχει καλη κινηση...

Στο GT4 τα αυτοκινητα δεν σβουριζουν ενω στο Forza, αλλιως σβουριζουν τα RWD αλλιως τα 4x4 αποδειξη οτι η "μηχανη" κινησης του Forza ειναι μακραν πιο αληθοφανης απο του GT4... :twisted: :twisted: :twisted:

Ας λετε οτι θελετε το Forza ειναι πολυ πιο αληθοφανες απο το GT4... :twisted:

giorgis_E21
22-08-06, 06:15
εγω παιζω μονο σε pc και οχι σε κονσολα αρα nfsu2 εννοειται τωρα για drift φατε λιγη ωρα προπονηση με ενα evo τερμα και μετα πειτε μου αν παιζει αλλο τοσο καλο

εγω αυτο το οχημα το λεω χειρουργικο νυστερι