Επιστροφή στο Forum : Παιδες προσοχη στα μαστορια!!!!
Hλιαδης Απολλων
01-09-08, 20:59
λοιπον τοσο καιρο κλαιγομαι οτι το αυτοκινητο μου θελει σασμαν γιατι το διελυσα με τα πολλα μου γκαζια (τρομαρα μου που να ξερω οτι αλλος εβαλε το χερακι του)
Πρωτον για να μην εχουμε παρεξηγησεις.Και εγω μηχανικος τελειωσα και δουλεψα σε αυτην την δουλεια που ειναι επαγγελμα ευθυνης πανω απο ολα.....αλλα αποφασισα να το συνεχισω για την παρτη μου γιατι δεν μου αρεσε ποτε η συμπεριφορα απο τα μαστοριΑ....
λοιπον λογω φορτου εργασιας και επειδη δεν ειχα ακομα χωρο για τις μετατροπες μου(δανειζομουν ραμπες φιλων με μαγαζια) πηγα σε εναν μαστορΑ να μου βαλει το 4AGZE στην φτωχη μου corolla μου τον συστησανε για καλο και οτι ειχε ξανακανει πολλες φορες την μετατροπη αυτη (μετα ολα βγαλαν απο κατιτις)
ολα καλα τοσο καιρο με το αμαξι μεχρι τον φεβρουαριο με μερικες μαμακιες που δεν δινω βαση γιατι μπορουσα να τα κανω και μονος μου
(ψυγεια,σωληνωσεις intercooler,θερμοστατη,και αλλα που δεν θυμαμαι
τωρα) λοιπον κανω μια εισοδο σερρες πιστα πολυ χαλαρα και μετα καρτ σερρες χαλαρα και μετα καταστροφη πιστα καρτ μιθριο αποτελεσμα μεταλικο ηχο στο σασμαν το αμαξι απο τοτε δεν περπατησε πριν 5 μερες το κατεβασα στην υπογα και οταν κατεβασα σασμαν τα ειδα ολα δισκο παλτο μαμισιο(μανισιο β'ελλαδα) πληρωμενο τριφτερος πετρινος και για finale εκεινο το ρουλεμανακι που εχει στο κεντρο του βολαν για να κεντραρει ο πριζ
ντιρεκτ δεν ειχε μπει ποτε......εγκλημα γιατι μου χαλασε ενα σασμαν καινουργιο....http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008031.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008032.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008033.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008034.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008035.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008036.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008037.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008038.jpg
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/26082008039.jpg
κριμα , αν ειναι να πληρωνεις και τις λαλακιες των αλλων.δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν
τετοιο ρουλεμαν φοραει στο μπριστιρεκ το αε 86;;;; τα κονικα ρουλεμαν κακονικα δεν κανουν για μπριστιρεκ θελει κανονικο με μπιελεισ . το μπριοστιρεκ περνει στεβλεοσεισ και τα ρολμαν με με κιλδρακια δεν το επιτρεπει αυτο γι αυτο εσπασε κιολασ αν ειχε με μπιλιες μπωρει και να το γλυτονες!!!! οσο για το μαστορα μαλλον εκανε ενα μεγαλο λαθακι και ξεχασε να το βαλει αλλα γιατι το εβγαλε δεν ξερω____::::::
Hλιαδης Απολλων
02-09-08, 00:23
γιατι αλλαξε και βολαν ο λαλακης και το ξεχασε :!: :!:
Ρε φίλε ακριβώς την ιδια μαλακια με το ρουλεμάν της πριζ νταιρεκτ κάναν και σε φίλο μου, (παπάρας μάστορας, τουοτάκιας υποτιθεται...)
Το αποτελεσμα ηταν να διαλυθει το σασμάν, το οποιο μάλιστα είχε ανακατασκευαστεί απο τον ιδιο τον μαλακα τον μάστορα, ο οποιος μετα εκανε κ τον κινεζο.
Είναι μη μπλέξεις με μαλακα, καλυτερα μόνος σου οτι μπορείς...
παιδια τα πραγματα ειναι απλα αν υπαρχει χωροσ και θελιση να ψαχτει καποιοσ την βρισκει την αρκει δεν εειναι ιατρικη δεκα πουταννεακνεδενδα βιδες ειναι υπομονξη απωλωνα συγουρα τωρα που θα το φτιαξεις μονο σου θα ειναι τελιο και δεν θα ξανα χαλαση!!
Oντως τελικά πιστεύω ότι θα το κανεις καλο φιλαράκι τώρα που το κανεις μονος σου... Oσο για τα μαστοριά παντού τα ίδια είναι όλoi κάνουν και κάνουμε λάθοι :? :? :? :?
Hλιαδης Απολλων
02-09-08, 14:38
εσυ λαθη :!: :!: :!: :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D
εσυ λαθη :!: :!: :!: :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D
Εχής μια θηλήα στο καλτσών σου πρόσεχε μην το σκίσεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι αλήθεια αυτό. Εγώ πλέων στο αμάξι μου χέρι βάζει μόνο ένα άτομο το οποίο το έχω επιλέξει με σοβαρά κριτήρια. Από εκεί και πέρα μένει στο γκαράζ μου και μόνο στο γκαράζ μου. Όταν είναι να κάνω κάποια αλλαγή, όπως στο κορονοπηνιο, στα φρένα ή στην ανάρτηση, τα ξηλώνω από το αμάξι και πάω μόνο αυτά στον αρμόδιο τεχνίτη.
Έχω δει πολλά και για αυτό φοβάμαι.
Έχουν καταστραφεί αυτοκίνητα στην δήθεν δοκιμή και τέτοια.
το θεμα μαστορας ειναι ιστορια ολοκληρη κ κουραστικη μπορω να πω μετα τους φανοποιους κ τους δικηγορους πιστευω ειναι οι χειροτεροι... :D :D :D
το θεμα μαστορας ειναι ιστορια ολοκληρη κ κουραστικη μπορω να πω μετα τους φανοποιους κ τους δικηγορους πιστευω ειναι οι χειροτεροι... :D :D :D
Όντως τι να πείς κ συ ρε Ηλία, 7 μήνες για ένα καπάκι... :lol:
Ελεος
Όντως τι να πείς κ συ ρε Ηλία 7 μήνες για ένα καπάκι... :lol:
Ελεος
9 μηνες :wink:
GiannisE30
03-09-08, 12:49
Καλα ρε μλκ, φανταρος πηγε το καπακι??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
03-09-08, 12:55
Καλα ρε μλκ, φανταρος πηγε το καπακι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μολις τελειωσαν οι διακοπες, κ αφου εχω γυρισει, ενα πρωι πηρα το 8αρι του Γιαννη να το παω σε ενα φαναρτζη να μου πει για μια μικροζημια που ειχε γινει, το κοστος...
Στη διαδρομη κ συγκεκριμενα στη Λ.Λαυριου ειμαι στο αριστερο με 70χλμ πρπ κ σκαει αποτομα μπροστα ενας τον οποιο δν ειχα δει ποτε... Αποτελεσμα? Πατησα τερμα φρενα για να μην τρακαρουμε κ μου φυγε το αμαξι στο πεζοδρομιο με τις ροδες της μεριας του οδηγου :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ο μαν εννοειται εξαφανιστηκε...
Παιδια πηγαμε με τον πατερα μου στη MAZDA (δν 8α πω ονομα γτ μια η αλλη ξερουν αρκετοι οτι ειναι περι του πεους εκει...) και τους ζητησα να κοιταξουν το αμαξι για τις ζημιες που ειχε πα8ει.... :!:
Η πισω η ζαντα ηταν σφαγμενη κ ολο το ακρο πηγαινε στραβα... Οι κυριοι εκει χωρις καν να βγαλουν τη ζαντα, χωρις κααααν να ελενξουν κατι, μονο το σηκωσανε, μου βγαλανε μανι μανι κουστουμι 2000Ε!!!
Προσεχτε....! Ολα αυτα μου τα βγαλανε γτ, οπως ειπε κ ο ειδικος "Εγω τα ξερω αυτα τα αμαξια κ επειδη το χτυπησες ετσι, ειναι σιγουρο οτι 8ελει ρουλεμαν μουαγιε κ γνκ σχεδον ολο το ακρο αλλαγη..."
Λεω δν μπορει!!! τοσο για το π3ος ειναι? Ξαναρωταω τελος παντων για ποιο λογο 8ελει ολο αλλαγη απο τη στιγμη που εγω βλεπω μονο ενα ακρομπαρο στραβωμενο. Κλασσικη απαντηση??? "Οσο κ να ξερεις νεαρε αυτα τα αυτοκινητα ειναι ετσι, τα φτιαχνω κα8ε μερα, εσυ 8α μου πεις?"
Λοιπον παιδια οταν οι τυποι ψαχνανε τα ανταλλακτικα στο pc για να μου βγαλουν το κουστουμι, απλα δν ξερανε πως λεγοτανε το κα8ε τι... Εψαχνε ο τυπος να βρει πως λεγεται το ακραξονιο... Κ ειναι κ εξουσιοδοτημενοι ετσι?! Στην μαλακια!!!!
Οσο για τη ζαντα...? μου δινε μια κοπανημενη (σε φαση το offset ειχε πεταξει εξω κ εκανε παρτυ) με λαστιχο 200Ε γτ λεει οτι καινουργια κανει 550Ε απο την MAZDA! Τιιιιι με νοιαζει ρε φιλε εμενα ποσο κανει καινουργια...?!!! Η ζαντα που μου δινε η8ελε αλλα 100Ε για να ισιωσει...!!!!
Η απαντηση σε ολα αυτα κ η λυση συναμα??????
JDMR... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Αυτο που εχω να πω εγω ειναι το εξης:
ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ
περαστιοκα σε εσενα και στο γιαννη και φυσικα στο κακομιρο ρχ8
περαστιοκα σε εσενα και στο γιαννη και φυσικα στο κακομιρο ρχ8
Περαστηκανε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φρικη ! Καλυτερα οτι μπορεις μονος σου και στον μαστορα-συνεργειο απο πανω με το ροπαλο !!!
ειδικα το ΑΕ που σπανιζουν και τα ανταλλακτικα του !
GiannisE30
03-09-08, 17:07
:shock: :shock: :shock:
Οχι ρε φιλε...
Τι νομιζες οτι στα εξουσιοδοτημενα θα βρει ακρη? εκει ειναι οπου σε πιασουν (ειδικα αν δεν πηγαινεις εκει για service κλπ)... :evil: :evil: :evil:
περαστιοκα σε εσενα και στο γιαννη και φυσικα στο κακομιρο ρχ8παραλιγο να γραψεις και περεστρόικα ρε φιλε... ειπαμε να εχεις ρωσικο αυτοκινητο...
περαστιοκα σε εσενα και στο γιαννη και φυσικα στο κακομιρο ρχ8παραλιγο να γραψεις και περεστρόικα ρε φιλε... ειπαμε να εχεις ρωσικο αυτοκινητο...
χαχαχαχαχαααααααααααααααααααα Σακη τα σπααααααααςςς...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αυτο ειναι το λιγοτερο φιλε για μενα,το χειροτερο ειναι να πληρωνεις καταλυτη για gti κ να σου βαζουν απο 1,1 xn και οχι 200-300 αλλα 875 ευρο...
Akis cossie
04-09-08, 15:41
αυτο ειχε παθει φιλος με 106 rallye!!!!
αντι για γνησιο καταλυτη 1600 του εβαλαν απο το 1100
κ το αμαξι πνιγικε κ δεν πηγαινε!!!! :shock:
το επαθα κ γω οπως εγραψα κ τραβιομουν 1 μηνα μεχρι να βρω ακρη κ τελικα μετα απο πολυ φασαρια <εως την λαιον ελλας>τα καταφερα αλλα ειναι το γαμωτο...κ ειναι κ αλλα πολλα μεχρι να βρεις τον καταλληλο μαστορα<που ειναι λιγοι>πχ εγω θυσιαζω χρονο για ποιοτητα δουλειας<ενταξει την τελευταια φορα το παρακανε 9 μηνες για ενα καπακι...>αλλα τουλαχιστον ξερω οτι εκανε καλη δουλεια.,., :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
04-09-08, 22:50
ενταξει την τελευταια φορα το παρακανε 9 μηνες για ενα καπακι: :lol: :lol:
τουλάχιστον στην Ελλάδα έχετε επιλογές και αλλάζετε μηχανικούς άμα κάνουν μαλακίες..εδώ που είμαστε αναγκασμένοι να επιλέξουμε μεταξύ μηχανικών που η δεν ξέρουν τη δουλειά τους η την έχουν δει ντίβες....
μονοπώλιο αδέρφια...
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-09-08, 17:59
τουλάχιστον στην Ελλάδα έχετε επιλογές και αλλάζετε μηχανικούς άμα κάνουν μαλακίες..εδώ που είμαστε αναγκασμένοι να επιλέξουμε μεταξύ μηχανικών που η δεν ξέρουν τη δουλειά τους η την έχουν δει ντίβες....
μονοπώλιο αδέρφια...
Μας πηρανε οι Τουρκοι την Κρητη? :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:
drift student kp60
10-04-09, 21:06
πολυ μ@λ@Κια...παντος δεν ξερω αν ειναι απλα ο τροπος σκεψης της ηλικιας μου...αλλα επιδη θα ακολουθησω αυτον τον επαγγελματικο δρομο...ακομα και να πεινασω π@@@@α δεν θα κανω..με καμια..αλλα ξερω πως κερδισμενος θα βγω σιγουρα γιατι αμα εισαι σωστος και δεν σκευτεσε το πως να κλεψεις...τοτε μονο πας μπροστα..απο μικρος...ποδηλατα βενζινοκινητα ακομα και μηχανακια..ποτε δεν εκανα π@@@@α...ωστε να κλεπψω τον αλλον...η αμα δεν ειχα ορεξη ελεγα οχι...ελπιζω και θα προσπαθησω να μπω στο "μονοπατι" του μηχανικου χωρις να με φθειρουν το χρημα και τα πλουτοι...αλλα πιστευω πως η αγαπη μου γι'αυτα τα υπεροχα μηχανιματα που κινουνται σε 4 ροδες..δεν θα μου το επιτρεψει αυτο ...παντος εκνευριζομαι πολυ με τετοια κλεφτρονια..και περαστικα στα παιδια που πεφτουν στης παγιδες τους ...=/
Μαριος Παπαδοπουλος
10-04-09, 21:34
πολυ μ@λ@Κια...παντος δεν ξερω αν ειναι απλα ο τροπος σκεψης της ηλικιας μου...αλλα επιδη θα ακολουθησω αυτον τον επαγγελματικο δρομο...ακομα και να πεινασω π@@@@α δεν θα κανω..με καμια..αλλα ξερω πως κερδισμενος θα βγω σιγουρα γιατι αμα εισαι σωστος και δεν σκευτεσε το πως να κλεψεις...τοτε μονο πας μπροστα..απο μικρος...ποδηλατα βενζινοκινητα ακομα και μηχανακια..ποτε δεν εκανα π@@@@α...ωστε να κλεπψω τον αλλον...η αμα δεν ειχα ορεξη ελεγα οχι...ελπιζω και θα προσπαθησω να μπω στο "μονοπατι" του μηχανικου χωρις να με φθειρουν το χρημα και τα πλουτοι...αλλα πιστευω πως η αγαπη μου γι'αυτα τα υπεροχα μηχανιματα που κινουνται σε 4 ροδες..δεν θα μου το επιτρεψει αυτο ...παντος εκνευριζομαι πολυ με τετοια κλεφτρονια..και περαστικα στα παιδια που πεφτουν στης παγιδες τους ...=/
Μαζι με τον Λαζαρο,αναστησες και το topic ή μου φαινετε...
drift student kp60
10-04-09, 21:41
εε ναι μαλλον...χαχαχαχα....τελευταια κανω πολλα ποστ...απλα ετσι οπως διαβαζα διαφορα επεσα πανω σ'αυτο και στραβοσα με της αδικιες που εγιναν και γινονται ακομα..=/...
Homo Driftarious!!!
10-04-09, 22:55
:lol::lol::lol::lol:
Hλιαδης Απολλων
07-04-10, 21:38
ανασταση.....
ballantines
20-04-10, 14:13
πολλες αδικιες γινοντε και σε συνεργεια και σε αντιπροσοπιες και τις ποιο πολλες φορες ακρει δεν βγαζεις... και εγω τιν εχω πατισει με το αμαξι μου. πριν κανενα χρονο πηρα ενα seat ibiza και μου εδωσαν 2 χρονια εγκυηση και δεν μπορουσα να το παω υποτιθετε σε αλλο εξουσιοδοτιμενω συνεργειο γιατι θα εχανα τιν εγκυηση εγω ομως επιδει ειμαι κακια που_ανα και δουλευω σε σινεργειο εψαξα και βρηκα οτι δεν χανεις τιν εγκυηση αν πας σε εξουσιοδοτιμενω συνεργειο. στο προτο σερβις που ειχε γινει εκει τους ειχα πει να κανουν και ενα γενικο ελεχω στο αμαξι αν και ειχε κανει λιγα χιλιομετρα με γραψανε στα τετοια τους και μετα απο αυτο μου ειχε ραγισει και το φιλτρο του αερος και δεν μου το αλλαξαν στιν εγκυηση μου ειπαν οτι δεν με καλιβουν. απο τοτε δεν ξανα πατισα το ποδι μου εκει ολα τα σερβις τα κανω στο μαγαζη που δουλευω και μου ερχετε και ποιο φτινα αλλα και εχω το κεφαλι μου ησυχο...........
Rozy_SS_Kp60
20-04-10, 15:11
Πολλα πραγματα οπως φιλτρο καμπινας air condition κ ολα αυτα,τις περισσοτερες φορες δεν τα βαζουν καν επειδη ο πελατης δεν μπορει να το δει,κ γλυτωνουν κ απο κει...Ελεος...
ακουσα καποτε μια σοφη συμβουλη απο εναν μπαρμπα που ελεγε:αν κατι θελεις να γινει σωστο,καν'το μονος σου!νομιζω πως ταιριαζει ακριβως στο θεμα μας.
δηλαδη αν θελει εγχειρηση η μανα μου ας πουμε να κατσω να την ανοιξω μονος μου....?
απο το να την ανοιξω εγω ή ενας γιατρος που ξερει οσα εγω απο εγχηρησεις καλυτερα ανοιξε την εσυ.συμφωνεις?
opel ascona
15-07-10, 03:45
αν και μικρος σε ηλικια και με λιγες εμπιριες δεν εμπιστευομαι τισ αντιπροσοπιες!!!το αμαξι παει σε εναν μονο (και απο επιλογη του πατερα μου)που και μεθισμενος να ειναι μας κανει και γαμω της δουλειες!!!δεν γουσταρα να παω στην αντιπροσοπια και να μου πιανουν το κολο και να μου γαμανε το αυτοκινητο!!!
ειναι πλεον γνωστο σε ολους πως στις αντιπροσωπιες εκπαιδευονται τα μαστορακια του οαεδ για να αποκτησουν εμπειρια και αδεια εξασκησεως.δεν λεω οτι ειναι κακο,καπου πρεπει να δουλεψουν τα παιδια και καποιοι απο αυτους αργοτερα θα γινουν αστερια,αλλα οχι στο δικο μου αμαξι.
Takis_MKII
16-07-10, 23:41
ειναι πλεον γνωστο σε ολους πως στις αντιπροσωπιες εκπαιδευονται τα μαστορακια του οαεδ για να αποκτησουν εμπειρια και αδεια εξασκησεως.δεν λεω οτι ειναι κακο,καπου πρεπει να δουλεψουν τα παιδια και καποιοι απο αυτους αργοτερα θα γινουν αστερια,αλλα οχι στο δικο μου αμαξι.
Σωστοοος!!
petter the man
09-12-10, 13:40
παιδες ειχα εδω και καιρο μια ιδεα τωρα που τα βιαβαζψ και αφτα σκεφτομαι με την καινουρια χρονια θα κανω χορο για σινεργειο με ραμπα και να νοικιαζω τα εργαλια ολα κομπλε σε νορμαλ τιμες τι λετε περιμενο τις απαντισεις σας
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.