PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΣΠΑΜ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ

Labros
26-08-08, 01:09
εσυ φιλε kostea ευλογα φωναζεις και σορρυ για τα ποστ σου που χαθηκαν πανω στο ξεκαθαρισμα του τοπικ η ευθηνη ειναι δικια μου.

πρωτα να πω οτι η διαχειρηση γινεται εθελοντικα , προσωπικα πρωτη φορα το κανω και πραγματικα οι γνωσεις μου ειναι εμπειρικες...

γιατι ασχολουμε αφου δε σκαμπαζω καταναλωνωντας ωρες απο το πλεονασμα του χρονου που δεν εχω? γιατι γουσταρω το φορουμ μας ετσι απλα

παρακατω.... ο τροπος που ενεργω σαν διαχειριστης ειναι ηπιος και χαλαρος γιατι θεωρω οτι ολοι αξιζουν μια ευκαιρια ..μεσα στα λογικα πλαισια παντα-αν και στην πραγματικοτητα δεν ειμαι ετσι

αυτο φαινεται και στο πως αντιμετωπισαμε διαφορα μελη κατα καιρους τα οποια ακομη ειναι μελη πχ τα παιδια απο την καλαματα που οταν μπηκαν καναν διαγωνισμο ποσταρισματος και τσατ τον σκαστρα που ξεθαβε οτι εβρισκε τον θαναση που ντε και καλα να μας επιβαλει το δικο του οσους απο εσας γραφεται με κεφαλαια με greeklish που δεν μειωνεται το μεγεθος των φωταγραφιων των υπογραφων σας και γενικως που δε σεβεσται τους κανονισμους του φορουμ μας και κατ'επεκταση τους συμφοριτες σας.

το χω ξαναπει ο Λαμπρος και ο καθε διαχειριστης δεν ειναι μπαμπουλας ουτε εκπαιδευτης καλων τροπων συμπεριφορας
πρεπει μονοι μας να σεβομαστε καποια πραγματα....

αυτα τα ολιγα.

σκεφτομαι στο μελλον με το που σπαμαρεται σε καπιο τοπικ να διασπαται επιτοπου καπου αλλου ωστε να μπορειται να μανουριαζεται χωρις να ρημαζεται το αναλογο τοπικ - αν και καλη λυση οταν το εκανα μια φορα πηγατε να με φατε.....

ισως να καναμε ενα συστημα προειδοπειησης στα μελη που παρανομουν κατι σαν κιτρινη ...μπα too much

επιτοπου μπαν και διαγραφη στη πρωτη μαλακια...χμμ φασιστικο

για να ακουσω και τις γνωμες σας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
26-08-08, 03:39
εσυ φιλε kostea ευλογα φωναζεις και σορρυ για τα ποστ σου που χαθηκαν πανω στο ξεκαθαρισμα του τοπικ η ευθηνη ειναι δικια μου.

πρωτα να πω οτι η διαχειρηση γινεται εθελοντικα , προσωπικα πρωτη φορα το κανω και πραγματικα οι γνωσεις μου ειναι εμπειρικες...

γιατι ασχολουμε αφου δε σκαμπαζω καταναλωνωντας ωρες απο το πλεονασμα του χρονου που δεν εχω? γιατι γουσταρω το φορουμ μας ετσι απλα

παρακατω.... ο τροπος που ενεργω σαν διαχειριστης ειναι ηπιος και χαλαρος γιατι θεωρω οτι ολοι αξιζουν μια ευκαιρια ..μεσα στα λογικα πλαισια παντα-αν και στην πραγματικοτητα δεν ειμαι ετσι

αυτο φαινεται και στο πως αντιμετωπισαμε διαφορα μελη κατα καιρους τα οποια ακομη ειναι μελη πχ τα παιδια απο την καλαματα που οταν μπηκαν καναν διαγωνισμο ποσταρισματος και τσατ τον σκαστρα που ξεθαβε οτι εβρισκε τον θαναση που ντε και καλα να μας επιβαλει το δικο του οσους απο εσας γραφεται με κεφαλαια με greeklish που δεν μειωνεται το μεγεθος των φωταγραφιων των υπογραφων σας και γενικως που δε σεβεσται τους κανονισμους του φορουμ μας και κατ'επεκταση τους συμφοριτες σας.

το χω ξαναπει ο Λαμπρος και ο καθε διαχειριστης δεν ειναι μπαμπουλας ουτε εκπαιδευτης καλων τροπων συμπεριφορας

αυτα τα ολιγα.

σκεφτομαι στο μελλον με το που σπαμαρεται σε καπιο τοπικ να διασπαται επιτοπου καπου αλλου ωστε να μπορειται να μανουριαζεται χωρις να ρημαζεται το αναλογο τοπικ - αν και καλη λυση οταν το εκανα μια φορα πηγατε να με φατε.....

ισως να καναμε ενα συστημα προειδοπειησης στα μελη που παρανομουν κατι σαν κιτρινη ...μπα too much

για να ακουσω και τις γνωμες σαςαυτο με την κιτρινη καλο ακουγεται!τουλαχιστων θα τον προειδοποιης!μετα αν δεν βαζει μυαλο.......διαγραφη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
26-08-08, 03:40

αυτα τα ολιγα.

για να ακουσω και τις γνωμες σαςαυτο με την κιτρινη καλο ακουγεται!τουλαχιστων θα τον προειδοποιης!μετα αν δεν βαζει μυαλο.......διαγραφη!

GiannisE30
26-08-08, 09:35
+1 Λαμπρό!

Εγώ συμφωνώ για την κίτρινη (αλλα αφού γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα πρώτα, γιατί στον γραπτό λόγο γίνονται και παρεξηγήσεις πολύ εύκολα...)

Stelios
26-08-08, 15:58
Εγω ειμαι της γνωμης οτι οι κανονισμοι ηδη υπαρχουν... Το μονο που δν υπαρχει ειναι η τηρηση τους... Αυτο 8α πρεπε να κανουμε οπως ειπε κ ο Λαμπρος... Γτ να βαλουμε κι αααααλους κανονες?! Μου φαινεται ακυρο... Απλα εχει συνεχιστει πααααρα πολυ το φαινομενο "κυρα Σουλα" κ ειναι κακο.... Βλεπεις ακυρα παντου κ τλκ δν ξερεις που να μπεις για να δεις τι!!! Ψαχνουμε 45 σελιδες για ενα ουσιαστικο ποσταρισμα που εχει κανει καποιος... Εχουμε κ msn ρε παιδια στην τελικη.... :wink: :wink: :wink:

Παντα φιλικα... :wink:

kenngt
26-08-08, 16:02
Εγω ειμαι της γνωμης οτι οι κανονισμοι ηδη υπαρχουν... Το μονο που δν υπαρχει ειναι η τηρηση τους... Αυτο 8α πρεπε να κανουμε οπως ειπε κ ο Λαμπρος... Γτ να βαλουμε κι αααααλους κανονες?! Μου φαινεται ακυρο... Απλα εχει συνεχιστει πααααρα πολυ το φαινομενο "κυρα Σουλα" κ ειναι κακο.... Βλεπεις ακυρα παντου κ τλκ δν ξερεις που να μπεις για να δεις τι!!! Ψαχνουμε 45 σελιδες για ενα ουσιαστικο ποσταρισμα που εχει κανει καποιος... Εχουμε κ msn ρε παιδια στην τελικη.... :wink: :wink: :wink:

Παντα φιλικα... :wink:

+1 :wink:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
26-08-08, 20:40
Να πω λοιπον και εγω με την σειρα μου συγνωμη σε οσους διαγραφηκαν τα ποστ που αφορουσαν καθαρα το αμαξι αλλα δυστυχως λαθη ειμαστε και ανθρωπους κανουμε! :wink:

Πρεπει ομως περα απο ολα αυτα να μαθουμε να σεβομαστε και ολους αυτους που δεν φταινε σε τιποτα να διαβαζουν ασχετα πραγματα (επισκεπτες) και υστερα ολους εμας (μελη Driftclub) που πασχιζουμε καθε φορα να διατηρουμε το forum σε οικογενιακο κλιμα! Πιστευω οτι οι περισσοτεροι το ξερετε και το νιωθετε αυτο! Δυστυχως υπαρχουν παντα οι καλοθελητες που προσπαθουν να διαταραξουν την ηρεμια αυτη και οπως καταλαβαινετε αυτο ζημιωνει την εικονα του Driftclub!
Γιατι το Drift club δεν ειναι απλα μια ιστοσελιδα αλλα ενας ολοκληρος θεσμος που αποτελειτε απο ανθρωπους που τρεχουν και εκτος της ιστοσελιδας για να δωσουν μια ομορφη εικονα του driftclub οπως σε αγωνες αλλα και αλλες εκδηλωσεις!

Συμπερασμα: Οι καλοθελητες αυτοι που ζημιωνουν καθε μας προσπαθεια θα πρεπει να εκτελουνται με συνοπτικες διαδικασιες :lol: :lol:

GIZMO
26-08-08, 20:45
γενικοτερα το θεμα ειναι να τηρουντε οι κανονες και να σεβομαστε τους συμφορουμιτες μας...(βλεπε ελληνικα, κεφαλαια, κακες λεξουλες,κτλ) και γενικοτερα κοσμια συμπεριφορα...

γνωμη μου παντα...

kenngt
26-08-08, 22:12
δικιο εχει κ ο Ηρα κ ολοι με οσα ειπατε αλλα οσοι κ να ερθουν δεν μασαμε κ δεν κανουν κακο σε εμας ουτε στην εικονα του driftclub οσο κ να προσπαθησουν οσοι κ να ερθουν καθε φορα...τα παιδα που τρεχουν κ τρεχετε σε αγωνες εκ μερους του driftclub μιλανε στη πιστα απλα οι υπολοιποι προσπαθουν με τα φαινομενα που εχουμε δει κατα καιρους κ καλα να μας πουν το μακρυ κ το κοντο τους...αλλα απλα ματαια.... :wink: :wink: :wink:

Dorikin
27-08-08, 22:50
......
........

...........

..Ετσι 8ελουν μερικοι.. Μπαμ Ban..

Λογκάκης Στέργιος
27-08-08, 22:54
+1 στηω κιτρινη, αρκει να γινεται με μετρο

mitsosdrift
27-08-08, 23:51
Ετσι θα βαζουν καποιοι μυαλο οπως εβαλα και εγω παλαιοτερα. Ειναι καλυτερα ομως να γινεται οτι ειναι να γινεται απο πλευρα τον διαχειρηστων και οχι φανερα στους υπολοιπους χρηστες. Μια προειδοποιηση σε φιλικο επιπεδο ειναι αρκετη εχω την αισθηση και θα εχει αποτελεσμα.
Δεν ειναι ωραιο να γραφει καποιος και ολοι να γνωριζουν οτι εχει ''κιτρινη καρτα''.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
28-08-08, 00:40
Ετσι θα βαζουν καποιοι μυαλο οπως εβαλα και εγω παλαιοτερα. Ειναι καλυτερα ομως να γινεται οτι ειναι να γινεται απο πλευρα τον διαχειρηστων και οχι φανερα στους υπολοιπους χρηστες. Μια προειδοποιηση σε φιλικο επιπεδο ειναι αρκετη εχω την αισθηση και θα εχει αποτελεσμα.
Δεν ειναι ωραιο να γραφει καποιος και ολοι να γνωριζουν οτι εχει ''κιτρινη καρτα''.

+1
pm στον υποψηφιο αδυναμο κρικο και αν δεν συμορφωνεται τοτε.....

Δεν ειναι αναγκη να τον κανουμε βουκινο ουτε και να τον παρακαλαμε δημοσιως
:wink:

GIZMO
28-08-08, 01:59
ειστε τυχεροι που δεν ειμαι διαχειρηστης, θα ειχε πεσει πολυ κιτρινη και ban... 8) 8) 8)

Stelios
28-08-08, 14:23
Εγω ειμαι κ παλι της γνωμης οτι 8α γινουμε στο τελος παιχνιδι...!

Ειναι 5 απλα πραματα... Θα μπορουσαν οι διαχειρηστες, κα8ε φορα που γινεται καποιος μελος, αυτοματα να μεταφερεται στους κανονισμους ετσι ωστε ολοι να τους διαβαζουν κ να τους γνωριζουν.

GIZMO
28-08-08, 17:42
ναι σιγα, ακομα κι εγω συνηθως παταω ενα I Agree και προχωραω, σιγα μη τους διαβαζουνε.
εξαλου ο κακοηθης που θελει να την κανει, μαλλον θα τους διαβασει για να ξερει ακριβως πως θα παρανομησει...
αμα ο αλλος ειναι μ@λ@κας θα ειναι για παντα :twisted: :twisted: :twisted:

Λογκάκης Στέργιος
28-08-08, 17:59
Εγω ειμαι κ παλι της γνωμης οτι 8α γινουμε στο τελος παιχνιδι...!

Ειναι 5 απλα πραματα... Θα μπορουσαν οι διαχειρηστες, κα8ε φορα που γινεται καποιος μελος, αυτοματα να μεταφερεται στους κανονισμους ετσι ωστε ολοι να τους διαβαζουν κ να τους γνωριζουν.

Οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) θα τους προσπερνανε απλα κ μονο για να εγγραφουν. Ουτως η αλλως υπαρχουν για τους διαβασουν οσοι θελουν να τους τηρισουν κιολλας.

GiannisE30
28-08-08, 18:06
ναι σιγα, ακομα κι εγω συνηθως παταω ενα I Agree και προχωραω, σιγα μη τους διαβαζουνε.
εξαλου ο κακοηθης που θελει να την κανει, μαλλον θα τους διαβασει για να ξερει ακριβως πως θα παρανομησει...
αμα ο αλλος ειναι μ@λ@κας θα ειναι για παντα :twisted: :twisted: :twisted:

+1 και εγω I Agree παταω για να τελειωνω, αλλα παρολα αυτα δεν νομιζω οτι πρεπει καποιος να διαβασει τους κανονες για να μαθει να φερεται ή ακομα και να τους διαβασει, οτι θα αλλαξει συμπεριφορα, αυτο ειναι στον ανθρωπο...

Και κατι ακομα, αν καποιος ανοιγει ενα topic για να μας την πει, εμεις θα ανοιγουμε 2 για να του την σπασουμε!!!

Ρε οσοι Κυριακοι και αν ερθουν δεν νομιζω να μας χαλασουν αυτο το ωραιο που ηδη υπαρχει στο club! Απλα μας δινει λογους για να συνεχισουμε, γιατι το οτι καποιος μπηκε στον κοπο για να μπει και να μας "βρισει", σημαινει οτι ολο και περισσοτεροι μας βλεπουν!!

Αρα ειμαστε κορυφη :P :P :P :wink: :wink: :wink:

Takis
28-08-08, 19:17
Είμαστε ο πιο επισκέψιμος χώρος στα forum πανελλαδικά.
Καθημερινά μας διαβάζουν άτομα που είναι γνωστά στον χώρο του tuning η΄ του ʽʼΤύπουʼʼ που κάποτε ήταν και γραμμένοι εδώ και τώρα μπαίνουν σαν επισκέπτες, έτσι απλά για να μην τους βλέπουμε. Έχουμε και πολλές επισκέψεις και από έξω, που άμα ήταν αγγλικό το forum (ευτυχώς) θα είχαμε και συνομιλίες με άλλους τόσους.
Και για αυτό το λόγο θα ήταν καλό να υπήρχε μια ομορφιά μέσα σε αυτό το σπίτι και ένα νοικοκύρεμα, μια ομοιομορφία και προπάντων ένας σεβασμός, σε αυτούς που το έφτιαξαν αυτόν τον χώρο, σε αυτούς που το προσέχουν και σε αυτούς που το αναδεικνύουν με τις κάθε ενέργειες που κάνουν σε όποιον δίποτε συμμετέχων αγώνα με ένα αυτοκόλλητο επάνω τους.
Εγώ είμαι σύμφωνος με την άποψη της κλοτσιάς σε αυτόν που δεν είναι φρόνιμος μέσα σε αυτό το σπίτι.

GIZMO
28-08-08, 19:42
+1000000000000000000000000000000000000000000000 :lol: :lol: :lol:

hliashk
28-08-08, 22:25
πολυ σωστος τακις,καλη η ιδεα με την καρτα αλλα αμα θελει ο αλλος να μαλακιστει δν βοηθαει για αυτο καλο θα ειναι μπαν κατευθειαν...

Ts@n@k@s
29-08-08, 04:08
Συμφωνώ ρε παιδιά, αλλά με τον βλάκα δεν μπορείς να επικοινωνήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, περιμένετε να είναι σοβαρός όταν είναι κρυμμένος κ όλας??

Προσωπικά πιστέυω πως δεν είναι θέμα κανόνων κ τηρησης τους η μη, απλά είναι θέμα παιδείας...

Αλλοι την έχουν κ άλλοι οχι.

Stelios
29-08-08, 14:23
Συμφωνώ ρε παιδιά, αλλά με τον βλάκα δεν μπορείς να επικοινωνήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, περιμένετε να είναι σοβαρός όταν είναι κρυμμένος κ όλας??

Προσωπικά πιστέυω πως δεν είναι θέμα κανόνων κ τηρησης τους η μη, απλά είναι θέμα παιδείας...

Αλλοι την έχουν κ άλλοι οχι.

Φιλε Τσανακα αυτο ακριβως εννοω με αυτο που ειπα πιο πριν... Το 8εμα ειναι ποιος νιω8ει κ ποιος οχι...

Αν 8ετε να βαλετε αληταρχη στο Φορουμ παντως, ηδη ψηφιζω το Σακη ασυζητητή!!!!!

:wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

GIZMO
29-08-08, 14:44

:wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:αν λες για τον ΣΑΚΗΣ (anisoropos) δεν κανει γιατι ειναι...

...(anisoropos) :lol: :lol: :lol: :lol:

Stelios
29-08-08, 14:58

:wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:αν λες για τον ΣΑΚΗΣ (anisoropos) δεν κανει γιατι ειναι...

Σακηηηηη για σενα λεω ωρεεεεεεεεε..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΣΑΚΗΣ (anisoropos)
29-08-08, 15:00
:D :D :D
:D :D :D

GIZMO
29-08-08, 15:04

Σακηηηηη για σενα λεω ωρεεεεεεεεε..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
29-08-08, 17:08
Xμμμμμμμ... Μου φαινεται πρεπει να αρχισω την εκκαθαριση σιγα σιγα γιατι μυριζομαι ανταρσια.......

:lol: :lol: :lol:

GIZMO
29-08-08, 17:16
Xμμμμμμμ... Μου φαινεται πρεπει να αρχισω την εκκαθαριση σιγα σιγα γιατι μυριζομαι ανταρσια.......

:lol: :lol: :lol:ναι αντε κανε κατι, τι καθεσε,καθαρισε τους... :lol: :lol: :lol: :lol:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
29-08-08, 17:18
Α ρε Σακη δεν παιζεσε :lol: :lol: :lol:

Takis
29-08-08, 19:19

Τα κάστρα από μέσα πέφτουν. :wink:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
29-08-08, 22:15
Λοιπον όπως είπαμε και πριν, όλοι οι μη συμορφονοντες θα ειδοποιουνται με pm πραγμα που σημαινει οτι οταν καποιος γραφει με κεφαλαια ή με greekenglish καλο θα ειναι να μην γεμιζουμε το τοπικ με σειρα απο επιθεσεις του τυπου ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ κτλπ, γιατι θα μας περασουν για βαρβαρους! :wink:

Takis
30-08-08, 16:59
+1

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
11-09-08, 14:14
Κατ'αρχην συγνωμη που το ξεθαβω αλλα ελλειπα εκεινο τον καιρο και τωρα ειδα τις δημοσιευσεις και θα θελα να πω την γνωμη μου... θα συμφωνησω με το pm που θα στελνετε προς συμορφωση υπενθύμιση η οτιδηποτε αλλο αρκει να το στελνουν μονο οι MODERATOR αυστηρα και οχι οποιοσδηποτε... οι Moderator μπορουν να κρινουν απο μονοι τους και να επεμβουν οπωτε και αν χρειαζετε με τον τροπο πο ξερουν οι ιδιοι και θεωρουν καταλληλο... δεν μπορει ο καθενας να την λεει στον αλλον οπως και οπωτε θελει επειδη εκανε ενα σφαλμα . οι mod μας εχουν δειξει οτι ειναι δικαιοι αμεροληπτοι και κυριως προσεχουν τι λενε και πως το λενε και πρεπει να ειναι παντα σιγουροι για οτιδηποτε. προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στους mod γιατι κατα καιρους μας εχουν δειξει τον χαρακτηρα τους και οτι αντιμετωπιζουν τα παντα ωριμα και με γνομωνα το καλο του χωρου... (εσυ μικρε καραφλα εισαι νεος ακομα...) Επισης πιστευω οτι πρεπει με το που ξεφευγουμε απο το θεμα και υπαρχουν 2-3 δημοσιευσεις off topic θα πρεπει απευθειας να μεταφερονται σε νεο topic ωστε ολες οι δημοσιευσεις να ειναι νοικοκυρεμενες.. θες δεν θες θα ξεφυγεις απο το θεμα οπως και στην συζητηση οπωτε μεταφερονται σε αλλο τοπικ...
κιτρινες καρτες και ορια ή μετρα δεν μου αρεσουν προσωπικα... και παλι οι moderator θα κρινουν πως θα επιληφθούν μιας καταστασης πως θα προειδοποιεισουν και ποτε θα διαγραψουν καποιον.
Βεβαια ετσι θα πεσει παρα πολυ δουλεια στους moderator και μην ξεχναμε οτι κανουν τα παντα εθελοντικα για το καλο του χωρου και εκτος του οτι θα πρεπει να τους ευχαρηστισουμε θα πρεπει να τους βοηθαμε ελεγχοντας ο καθενας τον εαυτο του να λειτουργει συμφωνα με τους κανονες του forυm και οχι με τον δικο μας τροπο σκεψης...

GIZMO
11-09-08, 15:02
συμφωνω απολυτα με τον παραλια...

tsilibithras
21-09-08, 01:37
Παίδες ας πω κι εγώ τη γνώμη μου σαν mod... (Επανήλθα καθυστερημένος :oops: :oops: :oops: :oops:, αλλά επανήλθα...)

Αρχικά θα συμφωνήσω κι εγώ με τους υπόλοιπους moderators.
Δηλαδή, είναι καλή ιδέα να αποστέλλεται PM σε όσους κάνουν κάποια σοβαρή παρατυπία (κάποιοι ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει κάποιο PM τέτοιου τύπου).
Ωστόσο σε περίπτωση μη-συμμόρφωσης του μέλους ή προκλητικής συμπεριφοράς (ναι, συμβαίνει κι αυτό), το καλύτερο θα ήταν μια προσωρινή απενεργοποίηση του μέλους για μερικές μέρες και αν στη συνέχεια η παραβατική συμπεριφορά συνεχιστεί, μόνιμο αποκλεισμό.

Κάτι που θέλω να προσθέσω, και που σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, είναι ότι το forum μας γενικότερα έχει αλλάξει... Και ως προς το ρυθμό μεταβολής του όγκου του, αλλά και ως προς το περιεχόμενό του. Παλαιότερα είχαμε 30 posts ανά εβδομάδα, ενώ σήμερα έχουν παρατηρηθεί και 30++ posts ανά ημέρα!!! Επίσης παλαιότερα οι συζητήσεις ήταν περισσότερο επικεντρωμένες στο θέμα συζήτησης.
Πού θέλω να καταλήξω; Ότι χρειάζεται περισσότερη επιτήρηση από το moderation team και επιπρόσθετα μεγαλύτερη αυστηρότητα. Γι' αυτό το λόγο και υπάρχουμε σαν moderators... Και αν κάποια στιγμή κάποιο μέλος έχει αντίρρηση με κάποια ενέργεια, ας στείλει PM στον αντίστοιχο moderator να επικοινωνήσουν.
Εξάλλου όλοι εδώ μέσα φίλοι είμαστε και μας ενώνει το drift.

Μάριος