Επιστροφή στο Forum : Απορίες για starlet kp60
Είμαι κάτοχος ενός starlet kp60 το αμάξι αυτή τη στιγμή δεν κινείται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παρ` όλα αυτά ψάχνοντας το δεν έχω παρατηρήσει έντονη παρουσία σκουρίας. Θα θέλα να ρωτήσω λοιπόν εφ όσον γίνεται (ο φαναρτζής θα το κρίνει) πόσό κοστίζει περίπου η τοποθέτηση μιας νέας μηχανής κι τα παρελκόμενα της+μπλοκέ, ποια προτείνεται (αρχάριος πιστεύω πως είμαι άντε μια ιδέα πάνω), κι τέλος αν το σασί αποδειχθεί σάπιο υπάρχουν πια σασί? Ευχαριστώ πολύ. Αν ξέρετε κανένα μηχανικό-φαναρτζή (που ασχολείται κατά προτίμηση με σταρλετακια δεν θα με χάλαγε ενα pm μιας κι ποστ θα θεωρηθεί μάλλον διαφήμιση).
Μιά full μετατροπή Corolla ae86 είναι αυτό που θές. Κομπλέ μοτέρ σασμάν διαφορικό. Άν βρείς και μπροστιν΄λο σύστημα για ανάρτηση είσαι παλικάρι...
o toxic pisteyw pws sou brike tin kaliteri metatropi!prota omws prepei na to pas se ena fanopopio na sou pei ti ginete me to sasi!an exei ton adiorthoto kalitera na breis kapio allo ma kalitepi karotsa!prepei na jekiniseis apo kei prota kai meta na kaneis metatropi tou ae86!
πόσο θα στοιχήσει περιπου αυτη η μετατροπή χωρις την φαναρτζοδουλειά! αν ειναι οκ το αμαξι δηλαδη απο σαπισματα κ.λ.π. να κανεις ολη την μετατροπη κομπλε με μοτερ σασμαν αναρτηση και οτι αλλο χρειαστει ωστε να στηθεί τελείως το αμαξι και να ειναι ετοιμο για drift :?:
1500 - 2000 ΕΥΡΟ στα προχυρα και 2000-2500 αν εισαι ψιρας.
giorgis_E21
16-10-06, 18:20
εστειλα pm στους mod
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.