PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΟΥΤΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
12-08-08, 20:40
Λοιπον υπαρχει το εξεις προβλημα ερχομαστε απο την ευθεια και παμε να μπουμε στην στροφη και συνεχιζουμε ευθεια και αμα τρεχουμε πολυ(που συνηθως ετσι ειναι )παμε μπαμ πανω στα λαστιχα :lol: Με σκληρη αναρτηση ρυθμιζωμενη κλπ κλπ θα διωρθοθει η πρεπει να ξαναβγαλω το μοτερ και να βρω αλλο (που προτιμω να τα παρατησω περι drift παρα να το κανω αυτην την χρονικη περιοδο)Το μοτερ δεν ειναι μαντεμι και ειναι ελαφρυ σαν κατασκευη οποτε δεν πρεπει να ειναι απο εκει.Τα αμορτισερ μου ειναι καινουργια αλλα ειναι μαλακα με μαμα κομενα μια σπειρα εμπρος ελλατηρια .Πειτε τι να κανω γιατι μπαινει μονο δεμενο και ενταξει καλο το δεσιμο αλλα θα ηθελα και να ειναι σωστα στημενο.

G.P.T.M
12-08-08, 20:45
για μενα για αρχη αλλαξε τα ελατηρια και βαλε καποια αλλα τα κομμενα εινα η χειροτερη λυση αλλα μην κανεις την μουρη σου πιο σκληρη απο οτι το πισω μερος

Σαράφης Γιώργος
13-08-08, 13:21
Βρες 2 μαμά μπροστινά ελατήρια και κάνε μια δοκιμή πριν κάνεις τίποτε άλλο .
Αν δεν διορθωθεί , φταίει άλλο πράγμα .

Προτού φυσικά ξεκινήσεις να βγάλεις το μοτέρ , παίξε και με την ευθυγράμμιση .

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
13-08-08, 18:26
τα μαμα ειχα πανω και μου εβγαζε μουτρα,τα εκοψα μια σπειρα ωστε να χαμηλωσει η μουρη αλλα παλι τα ιδια.Μηπως φταιει οτι ειναι πολυ μαλακα :?: παντως σε μια συζητηση που ειχα με ενα παιδι μου ειπε οτι και αλλα δυο σταρλετακια βγαζουνε μουτρα και μπαινουν μονο κλειδωμενα και οχι διαφορετικα.

GIZMO
13-08-08, 19:56
απο ευθυγραμηση τι εχεις κανει; θελει driftαδικη κι οχι νορμαλ.
απο αλλο τοπικ:Γενικά, για να στηθεί ένα αμάξι μόνο για drift πρέπει να είναι όσο πιο σκληρό γίνεται. Πολύ σκληρά ελατήρια είναι το ένα θέμα, και στη συνέχεια αντίστοιχα αμορτισέρ. Από εκεί και πέρα, το άλλο 50% είναι η ευθυγράμμιση.
περίπου 2 μοίρες αρνητικό κάμπερ εμπρός
μηδενικό κάμπερ πίσω
ελάχιστη σύγκιση εμπρός(θετικά)
όσο το δυνατόν περισσότερο κάστερ γίνεται εμπρός
Αν δοκιμάσετε τα παραπάνω στοιχεία ευθυγράμμισης ακόμη και σε ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο, θα δείτε τρελές διαφορές

GiannisE30
13-08-08, 20:07
απο αλλο τοπικ:Γενικά, για να στηθεί ένα αμάξι μόνο για drift πρέπει να είναι όσο πιο σκληρό γίνεται. Πολύ σκληρά ελατήρια είναι το ένα θέμα, και στη συνέχεια αντίστοιχα αμορτισέρ. Από εκεί και πέρα, το άλλο 50% είναι η ευθυγράμμιση.
μηδενικό κάμπερ πίσω
Αν δοκιμάσετε τα παραπάνω στοιχεία ευθυγράμμισης ακόμη και σε ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο, θα δείτε τρελές διαφορές

+1 το εψαχνα αυτο το post :wink: :wink:

Κατι ακομα, μετα απο αυτες τις ρυθμησεις στην ευθυγραμμηση το αμαξι θα ειναι πιο ελεγχόμενο (σε κανονικη χρηση)?

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
13-08-08, 20:43
Ναι αλλα στο σταρλετ δεν ρυθμιζει το καμπερ :!: και δεν μπορει να μπει και ρυθμιζομενο τοπ μαουντ γιατι θα βρισκουν τα ελλατηρια.

Takis
13-08-08, 21:10
Ξέρεις τι θέλει το αμάξι σου?

ΛΕΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
:wink: :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βαλε Κανά στενό ελατήριο, Κανά συνεμπλόκ που σίγουρα ακόμα τα μαμά έχεις τα οποία είναι 25 χρονών, καμιά ζαμφόρ και τα ρυθμιζόμενα τοπ Μάουντ και θα δεις.
:wink: :wink:

GIZMO
13-08-08, 21:17
Ξέρεις τι θέλει το αμάξι σου?

ΛΕΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
τι περιεργο και το δικο το ιδιο θελει... :shock: :shock: :shock:

Takis
13-08-08, 21:18

:wink:

GiannisE30
13-08-08, 21:33
Ρε Γιαννη, μην τους ακους δεν ξερουν αυτοι!!!

Σιγουρα καπου αλλου ειναι το προβλημα...

Μηπως εκανες τιποτα στο αμαξι τελευταια και σου εχει μουτρωσει??? Μηπως το επλυνες με πολλη πιεση ή με σκληρο σφουγκαρι??? Γιατι και εμενα τα ιδια μου εκανε οταν το πηγα σε πλυντηριο :P:P:P:P

Sorry για το off-topic αλλα δεν αντεξα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ντογκας Ιωαννης
13-08-08, 23:52
μηδενικό κάμπερ πίσω

στην συγκλιση δεν συμφωνω.... μαλλον αποκλιση θα ελεγα...προσωπικα εχω -0,40 απο καθε πλευρα... κοντα -2,00 καμπερ και + 5,00 καστερ :wink:
αυτα στο ΜΧ5... γιατι στο 8αρι... κλαυτα!!

Nss
14-08-08, 01:35
Τα μπροστινα σου λαστιχα ειναι καλα? Αυξησε και την πιεση.
Τσεκαρε μια την ευθυγραμμιση. Αν ειναι αλλου γι'αλλου, κ εχει θετικα καμπερ ειναι λογικο.
Επισης αν εχεις κολλημενο διαφορικο, σου βγαζει παραπανω μουτρα γενικα. Ξεκολλα το με χειροφρενο, πριν στριψεις. Θελει πιο υπερστροφικο στριψιμο, και οταν γλυστρισει πισω, δωσε γκαζι και παιξε με το τιμονι. Αν οι πισω τροχοι δεν εχουν μπλοκαρει σε πεταει προς τα εξω.

Ts@n@k@s
14-08-08, 04:16
Επισης αν εχεις κολλημενο διαφορικο, σου βγαζει παραπανω μουτρα γενικα. Ξεκολλα το με χειροφρενο, πριν στριψεις. Θελει πιο υπερστροφικο στριψιμο, και οταν γλυστρισει πισω, δωσε γκαζι και παιξε με το τιμονι. Αν οι πισω τροχοι δεν εχουν μπλοκαρει σε πεταει προς τα εξω.

Κ εγώ αυτό σκέφτηκα Νάσσο :wink:

GIZMO
14-08-08, 04:17
Επισης αν εχεις κολλημενο διαφορικο, σου βγαζει παραπανω μουτρα γενικα. Ξεκολλα το xi xi xi... :lol: :lol: :lol:

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
14-08-08, 16:41
το ξερω οτι θελει λευτα αλλα τωρα δεν παιζει σαλιο.Η αναρτηση ειναι στο προγραμα να μπει οπως και 15αρες μπροστα με ιμισλικ αλλα ελεγα μηπως και την εβγαζα προς το παρων με λιγα εξοδα να περασει το καλοκαιρι και το χει μωνα να το εφτιαχνα.μαλλον θα παω για χειροποιητη στο ηρακλειο κρητης,υπαρχει ενας τυπος εκει που στην φτιαχνει οπως θες και ειναι και πολυ φτηνα σε περιπτωση επισκευης αργοτερα να την φτιαξεις λαστιχακια και παπαρακια.

Μαριος Παπαδοπουλος
15-08-08, 03:20
Τωρα γυρισα απο διακοπες και ειδα το θεμα.

Φιλαρακι,σε ολα αυτα που σου ειπαν πιο πανω
προσθεσε και ενα φαρδεματακι με ζαντες η προσθηκες,
για να βελτιωσεις λιγο την γεωμετρια (οσο γινετε με αυτο το μοτερ.)

Μην βαλεις 15αρια...
Μετα απο λιγους γυρους θα σου πεφτουν τα χερια...
καλυτερα 14αρια χαμηλα για να ειναι και πιο "σπιρτο".

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
16-08-08, 14:03
Στην πιστα θα δουλευει με 15 μπροστα 13 πισω.Οι 15αρες πισω θα ειναι για την μεταφορα του αυτοκινητου στην πιστα και στον δρομο.Μπροστα μαλλον θα μπουν τα maxxis 185/50/15 ιμισλικ και πισω θα μπουν κανονικα 50αρια.

G.P.T.M
16-08-08, 14:49
μου φαινεται λιγο υπερβολη αυτο!αλλαζει πολυ η γεωμετρια του αυτοκινητου

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
16-08-08, 16:09
μου φαινεται λιγο υπερβολη αυτο!αλλαζει πολυ η γεωμετρια του αυτοκινητουΠοιο δηλαδη :?:

G.P.T.M
16-08-08, 16:14
μου φαινεται λιγο υπερβολη αυτο!αλλαζει πολυ η γεωμετρια του αυτοκινητουΠοιο δηλαδη :?:

να βαλεις μπροστα 15αρια και πισω 13αρια για την πιστα!!δεν πρεπει να εχει τοσο μεγαλη αποκλιση!γιατι δεν βαζεις 14αρια ιμισλικ??

Σαράφης Γιώργος
16-08-08, 20:52
Συμφωνώ με τον Γιώργο .

nassos
16-08-08, 21:38
επαυξανω η διαφορα υψους που θα εχει το αυτοκινητο θα ειναιτεραστια και θα αναγκαστεις να βαλεις πισω μπαλονια για να πεις οτι θα εχει μια ισοροπια και τα μπαλονια ως γνωστον δεν βοηθανε στο drift! εγω θα σου ελεγα 13αρια μπος πισω 7 Χ13 με 175 60 13 yokohama Α 048 και πισω 165-55-13 παλι σε 7αρα ειναι κλασιοκη και δοκιμασμενη λυση απο πολους σταθεροποιητε καλυτρα η μουρη λογο την slick και επειδη στενευεις και τον κολο αβανταρεις ακομα περισοτερο την μουρι.... δοκιμαστο και θα με θυμιθεις

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
16-08-08, 22:13
Eπειδη δεν γουσταρω προσθηκες και τετοια κολπα εκανα μια σκεψη να παω τις δυο μπροστα ζαντες στον τορνο και να τις ξεκολησουμε απο το κεντρο και να τις βγαλω ποιο εξω.Ετσι και θα φαρδυνω και τα μπουλονια θα σφιγγουν κανονικα και ολοι θα ειμαστε ευτυχισμενοι.τι λετε :?:

nassos
16-08-08, 22:18
Eπειδη δεν γουσταρω προσθηκες και τετοια κολπα εκανα μια σκεψη να παω τις δυο μπροστα ζαντες στον τορνο και να τις ξεκολησουμε απο το κεντρο και να τις βγαλω ποιο εξω.Ετσι και θα φαρδυνω και τα μπουλονια θα σφιγγουν κανονικα και ολοι θα ειμαστε ευτυχισμενοι.τι λετε :?: ποιοσ μιλισε για προσθικες; λλα αυτο ειναι μια καλη λυση αν η ζαντα εχει ενα σεβαστο φαρδοσ

Ts@n@k@s
17-08-08, 15:06
Eπειδη δεν γουσταρω προσθηκες και τετοια κολπα εκανα μια σκεψη να παω τις δυο μπροστα ζαντες στον τορνο και να τις ξεκολησουμε απο το κεντρο και να τις βγαλω ποιο εξω.Ετσι και θα φαρδυνω και τα μπουλονια θα σφιγγουν κανονικα και ολοι θα ειμαστε ευτυχισμενοι.τι λετε :?:

Ρε μαν, περίεργος μου είσαι... Μην με παρεξηγήσεις αλλά,
μοτέρ το ένα σε χαλάει, το άλλο δεν πάει, ανάρτηση η μία ετσι η άλλη αλλιώς, τώρα με τις ζάντες λές τα δικά σου για κόψιμο-ράψιμο και τα σχετικά...

Ααααααραααξεεεε.... Τα πράγματα είναι πολύ πολυ απλά και εσύ τα κάνεις μόνος σου δυσκολα. Στάρλετ έχεις, εχει δουλευτεί πολύ το αμαξάκι και υπάρχουν λύσεις για όλα κ όλους.Μην βάζεις το κεφάλι σου κ την τσέπη σου σε ανούσια πράγματα.

Και κάτι τελευταίο, άν είχες ακολουθησει την λυση που είχαμε προτεινει μερικοι εδω μέσα, ( 5κ η 4age ) και έβαζες μια 4άδα 13άρες τώρα θα εκανες βόλτες με το σταρλετάκι σου και δεν θα κουραζες το μυαλό σου καλοκαιριάτικα...

φιλικα εννοείται 8)

Nss
17-08-08, 15:30
+1, δεν θελει τοσο παιδεμα το αμαξακι, καλυτερα να φας την ωρα σου και τα λεφτα σου σε περισσοτερη προπονηση. :wink:

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
17-08-08, 15:37
και ποιος σου ειπε οτι τα σταρλετακια με 4age στριβουν :?: Ολα εχουν το ιδιο προβλημα ειτα ειναι με 4age ειτε ειναι με 1600 8v.δεν θελω να πω περισοτερα γιατι μερικα πραγματα δεν λεγονται.Ποσο νομιζεις βαρος εχει ο οπελ και ποσο ο 4age.αμα νομιζεις οτι εχουν μεγαλη διαφορα εισαι γελασμενος.Αμα ειναι ετσι να μην γραφουμε τιποτα αλλο μονο αστεια βιντεακια κλπ.Το θεμα δεν ειναι να βρω εγω λυση εγω θα την βρω μονος μου αλλα πρεπει να ξερουν ολοι τι θα πρεπει να κανουν σε ενα παρομοιο προβλημα που θα τους τυχει, λυσεις προτεινουμε και περναει η ωρα.Υστερα εχω πει οτι το μονο μοτερ που απεχθανομαι ειναι το 4age γιατι κατι κολημενοι το εχουν κανει θεο.Παντα φιλικα :wink:

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
17-08-08, 15:40
Και οταν λεμε στριβουν να στριβουν οχι να κλειδωνοντε και μετα να στριβουν.

Σαράφης Γιώργος
17-08-08, 20:16
Απλά πληροφοριακά , τα περισσότερα αυτοκίνητα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στα driftwars , δεν "στρίβουν" έτσι όπως το εννοείς εσύ .
Οδηγούντε μόνο με τοποθετήση από πριν με χειρόφρενο .

Μαριος Παπαδοπουλος
18-08-08, 03:11
Βασικα Γιαννη,οι αλχημειες δεν οφελουν παντα.

Εγραψες σε αλλο post οτι το αυτοκινητο ζυγιζει 770.
Το δικο μου αν και 3πορτο ζυγιζει 720,οποτε εχεις προσθεσει
πανω κατω 25-30 κιλα και ολα αυτα μονο μπροστα.
Ειδη το αυτοκινητο απο την μανα του ειναι βαρυτερο μπροστα
οποτε το στησιμο του τωρα θα ειναι λιγο μανικι...
Ασε που αλλαζει και ο τροπος οδηγησης.

Ts@n@k@s
18-08-08, 04:18
και ποιος σου ειπε οτι τα σταρλετακια με 4age στριβουν :?:

Kανένας, εσένα ποιός σου είπε οτι γενικά τα κπ60 στρίβουν??

Ολα εχουν το ιδιο προβλημα ειτα ειναι με 4age ειτε ειναι με 1600 8v.δεν θελω να πω περισοτερα γιατι μερικα πραγματα δεν λεγονται.

Οκ, αλλά παρακάτω λές οτι γράφεις για να τα δούνε κ άλλοι για να ξέρουν τι να κάνουν σε παρόμοιο πρόβλημα

Ποσο νομιζεις βαρος εχει ο οπελ και ποσο ο 4age.αμα νομιζεις οτι εχουν μεγαλη διαφορα εισαι γελασμενος.Αμα ειναι ετσι να μην γραφουμε τιποτα αλλο μονο αστεια βιντεακια κλπ.

αυτό δεν ξέρω που κολλάει...

Το θεμα δεν ειναι να βρω εγω λυση εγω θα την βρω μονος μου αλλα πρεπει να ξερουν ολοι τι θα πρεπει να κανουν σε ενα παρομοιο προβλημα που θα τους τυχει, λυσεις προτεινουμε και περναει η ωρα.Υστερα εχω πει οτι το μονο μοτερ που απεχθανομαι ειναι το 4age γιατι κατι κολημενοι το εχουν κανει θεο

Αν νομίζεις οτι κάτι κολλημένοι το έχουν κάνει θεό,δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. Αν κ η πιο σωστή εκφραση είναι μαλλον οτι το 4age έχει αγαπηθεί απο πολλούς.
Αλήθεια έχεις πάει βόλτα ποτε με 4age?Αν όχι, τοτε καταλαβα γιατι διάλεξες το μοτέρ (κατά πολύ υποδεεστερο κατα την γνώμη μου...) της OPEL

.Παντα φιλικα

Επίσης φιλικά :wink:

bimmer86
18-08-08, 16:43
Το 4age ειναι πολυ καλο μοτερ αρκει να ξερεις να το δουλευεις , αλλα το θεμα ειναι οτι στο σταρλετ που ειναι ελαφρυ ειτε το ενα ειτε το αλλο μοτερ πανω κατω τα ιδια ειναι . Το οπελ ειναι πιο ροπατο χαμηλα αλλα δεν νομιζω οτι εχει και τοση σημασια .

tsantakis
18-08-08, 17:37
[quote="Ts@n@k@s"]

Kανένας, εσένα ποιός σου είπε οτι γενικά τα κπ60 στρίβουν??

[quote]
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nassos
18-08-08, 18:20
υπαρχει ενα σταρλετακι με καλα πραγματα απο καλαματα με 5κ και παει τον κολο του και στριβει καλυτερα παο πολλα μικρα καινουρια. κανενα αμαξι δεν στριβη απο την μανα του ολα θελουν ψαξιμο....
για τα lada lene οτι δεν στριβουν αλλα για οσουσ ξερουν ντριφταροντασ ολοι την πιστα του καρτοδρομου αλλα οχι με μεγαλες γονιες με το λαδα εκανε 1.02 και κατι ψιλα οποτε χαλαρωστε ολα γινονται αρκει να εχεισ χερια και διαθεση να ψαχτεις.. αλλο ενα παραδειγμα ειναι ενα σταλετακι κοκκινο που ετρεχε δ1 το 06 αυτο δεν ειναι παραδειγμα τοι ολα μπορουν να γινουν αρκει να θες;;;;

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
18-08-08, 19:29
Απλά πληροφοριακά , τα περισσότερα αυτοκίνητα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στα driftwars , δεν "στρίβουν" έτσι όπως το εννοείς εσύ .
Οδηγούντε μόνο με τοποθετήση από πριν με χειρόφρενο .Οκ παω πασο λοπον αυτο δεν το ηξερα .ηξερα οτι πεφτει χειροφρενο αλλα μονο και μονο επειδη μπαινει πριν την στροφη διπλωμενο.Ενταξει δεν λεω οτι δεν στριβει καθολου αλλα χανει στα πολλα.μαλακια μου και εμενα που το πολυψαχνω γιατι στο κατω κατω δεν θα τρεχω σε gp.Φιλε Ts@n@k@s δεν εχω κατι μαζι σου ασ πουμε οτι ηταν της στιγμης ολα καλα :wink: Μαλλον θα βαλω ιμισλικ παραπερα και εχει ο θεος.Μαριε το βαρος θα πεσει δραματικα το χειμωνα που θα εχω χρονο να ασχοληθω μαζι του :wink:

Σαράφης Γιώργος
18-08-08, 21:51
Δεν εννοώ ότι δεν στρίβουν καθόλου , μην παρεξηγηθώ κιόλας , αλλά δεν έχουν και αυτό το τέλειο turn-in που ψάχνεις εσύ από ότι κατάλαβα , εν γνώση μας φυσικά , αφού ας το πούμε απλά χαλάμε αυτό για να κερδίσουμε αλλού .

Ts@n@k@s
19-08-08, 16:48
Φιλε Ts@n@k@s δεν εχω κατι μαζι σου ασ πουμε οτι ηταν της στιγμης ολα καλα :wink:

Εννοείτε ρε σύ, κουβέντα κάνουμε... :wink:

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
19-08-08, 18:19
Δεν εννοώ ότι δεν στρίβουν καθόλου , μην παρεξηγηθώ κιόλας , αλλά δεν έχουν και αυτό το τέλειο turn-in που ψάχνεις εσύ από ότι κατάλαβα , εν γνώση μας φυσικά , αφού ας το πούμε απλά χαλάμε αυτό για να κερδίσουμε αλλού .Μπραβο ρε γιωργο το επιασες με την μια.Στρβει και πολυ καλα μαλιστα αλλα στα πολλα χανει με συνεπεια να βγαινει εξω απο την πιστα.Βεβαια κλειδωμενο απο πριν δεν εχει κανενα προβλημα αλλα αν δεν πετυχει για τον φχψ λογο το κλειδωμα την εκατσα :lol:

Σαράφης Γιώργος
20-08-08, 10:12
Δεν εννοώ ότι δεν στρίβουν καθόλου , μην παρεξηγηθώ κιόλας , αλλά δεν έχουν και αυτό το τέλειο turn-in που ψάχνεις εσύ από ότι κατάλαβα , εν γνώση μας φυσικά , αφού ας το πούμε απλά χαλάμε αυτό για να κερδίσουμε αλλού .Μπραβο ρε γιωργο το επιασες με την μια.Στρβει και πολυ καλα μαλιστα αλλα στα πολλα χανει με συνεπεια να βγαινει εξω απο την πιστα.Βεβαια κλειδωμενο απο πριν δεν εχει κανενα προβλημα αλλα αν δεν πετυχει για τον φχψ λογο το κλειδωμα την εκατσα :lol:

Μην ψαχνεσαι με το αυτοκίνητο , αυτό είναι οδηγικό θέμα .

Και να την ακούσεις τη συμβουλή όλων για μικρότερους τροχούς !

Μαριος Παπαδοπουλος
20-08-08, 16:45
Μαριε το βαρος θα πεσει δραματικα το χειμωνα που θα εχω χρονο να ασχοληθω μαζι του :wink:

Φιλος,βγαλε οσα περισσοτερα μπορεις απο μπροστα.
Το πισω μην το πειραζεις,δεν εχει προβλημα :wink:

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
25-08-08, 14:58
Για να ξερουν οσοι δεν ξερουν :lol: Το βαρος στο starlet εμπρος δεν πολυ κανει την διαφορα(σε λογικα παντα πλαισια)Οσα σταρλετ ειδα απο τοτε που την ψαχνω με το θεμα στριψιματος κανενα δεν ειναι τρενο.Μονο με σκληρη αναρτηση ιμισλικ ειδα ενα που εστριβε παρα πολυ καλα.Και τελικα αυτο θα κανω και εγω με την πρωτη ευκαιρια.

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
13-10-08, 18:40
Η στιγμη αυτη ηρθε το εψαξα και το πορισμα βγηκε.Σκληρα ελλατηρια καλα αμορτισερ και το σταρλετακι τρεχει ανετα GP,,αυτα για καποιους που μελοντικα προκειτε να ασχολειθουν με σταρλετ και δεν θα εχουν τα λεφτα η την ορεξη να βαλουν 4age μοτερ, αλλα κατι αλλο :wink:

kenztasos
15-11-08, 17:30
Παιδια εγω εχω μια αλλη απορια.
Μπροστα για να μην εχουμε μουτρα (γενικως στο ντριφτ) τι ειναι καλυτερο? να εχεις μικρη ζαντα 15 πχ και με μεγαλο προφιλ λαστιχο, η να εχεις μεγαλη ζαντα 17 πχ και με μικρο προφιλ??? Επειτα παιζει καθολου ρολο το φαρδος τις ζαντας πρεπει να ειναι στενη η φαρδια???
Παντα μιλαμε και για λαστιχα ημισλικ ετσι.?

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
19-11-08, 20:47
Φαρδια σιγουρα και εχω την εντυπωση οτι θελει χαμηλο προφιλ ,αλλα μην το μαμησεις και βαλεις 19αρα :lol: Για τι αμαξι μιλας :?:

nassos
19-11-08, 22:30
εφοσον θα χρισιμοποισεισ semislicks εχουν κα αυτα πολυ σκληρο σκελετο και δεν υπαρχει περιπτωση να μαγουλιαζουν οτι και αν χρισιμοποιησεισ... γνωμη μου αν δεν ειναι καποιο μεγαλο αυτοκινητο επελεξε15αρια γιατι εχεισ πολλεσ περισοτερεσ απιλογεσ σε λαστιχα απο 16αρα και πανω πασ μονο σε tyor888 εννω σε 15αρια βρισκεισ οτι θεσ yokohama hanncook που τα εχω οδιγισει και μουαρεσου πολυ brigestone και kumho .. προσπαθισε αν δεν θεσ μοθτρα γνωμη μου να φαρδινεις την μουρι σου... οχι με αποστατεσ γιατι το τιμονι χανει σε αισθιση.. η απο ζαντα η απο ψαλιδια ... η απλα βαλε ποιο στενεσ ζαντεσ πισω,,,,