Επιστροφή στο Forum : Βασεις για καθισματα
GiannisE30
06-08-08, 10:09
Ξερει κανεις που και ποσο θα κοστισει να μου φτιαξει καποιος βασεις για καθισματα? (συγκεκριμενα σκεφτομαι να βαλω καθισματα απο E36 στο E30 μου)
Ψαξτώ λίγο γιατί έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν κατευθείαν και δεν θέλει αλλαγές :wink:
GiannisE30
06-08-08, 14:09
Μου ειπε ενα παλικαρι απο αλλο club οτι εχουν την μια βαση διαφορετικα γιατι προσπαθησε να κανει το ιδιο...
tsilibithras
07-08-08, 18:41
Μην πειράξεις το αυτοκίνητο... Πάρε τα παλιά σου καθίσματα σε ένα φανοποιό, σφάξτε τα και περάστε τις βάσεις τους στα άλλα. :wink:
GiannisE30
09-08-08, 14:31
Ναι ρε αδερφε εννοειτε!! Σιγα μην κοψω το αμαξι, αλλοι κανουν αμαν για να κλεισουν κατι τρυπες και εγω θα ανοιξω και αλλες??? :P :P :P :wink: :wink: :wink:
tsilibithras
09-08-08, 15:35
:wink: :wink: :wink: :wink:
Αυτός είσαι! :D
peiragmenos
09-08-08, 15:38
περισσοτερες τρυπες = λιγοτερο βαρος.ελαφρωμα ............
tsilibithras
09-08-08, 15:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν παίζεσαι!!!
Να κάνουμε καμιά μόντα Φλινστόουνς να πάρουμε και κανά αλογάκι...
GiannisE30
09-08-08, 16:04
Τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου ηρθε τρελο project για driftcar, θα μεινει μονο το σασι και το πατωμα απο την πλευρα του οδηγου... ξερω θα μου πεις, μην παρει νερα! ρε κολαει ο γατος? εχω και ναϊλον σπιτι, θα το μονοσω και θα ειναι τελειο!!! ουρανος κοψιμο , ουτε παρμπριζ δεν θα εχει, και απο πορτες μονο του οδηγου (για να εχει ηλεκτρικο παραθυρο!) πωωωωωωωωωω εφυγαααααααα, παω να το εφαρμοσωωωωωωωωω πριν το σκεφτει κανενας αλλος και μου παρει το copyright!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
16-08-08, 21:41
:shock: :shock: :shock: :shock:
Μιλάμε θα έχεις τρελή αεροδυναμική μετά! :shock:
Μη βάλεις καθισματα απο ε36, και πιο ογκόδη είναι και πλευρική στηριξη δεν έχουν. Πήγαινε για κουβά με τη μία.
και πιο ελαφρύ :lol:
GiannisE30
17-08-08, 16:48
Μη βάλεις καθισματα απο ε36, και πιο ογκόδη είναι και πλευρική στηριξη δεν έχουν. Πήγαινε για κουβά με τη μία.
και πιο ελαφρύ :lol:
Δεν μπαινουν ετσι και αλλιως, τα δοκιμασα, του Ε36 ηταν τα M-Pack (ημιbucket). Κουβα δεν θελω γιατι το αμαξι ειναι για καθημερινη χρηση και απο οτι ξερω αυτα δεν μπορεις να τα ρυθμισεις... επειδη πηγαινω και ταξιδια με το αμαξι θελω και λιγη ανεση (επειδη εχω μπει σε ημιbucket και σε bucket ανακληνομενο ηταν σχετικα καλα σαν ανεση...)
εγω με το λαδα μου εχω κανει αρκετα μικρα ταξιδακια και δεν εχω κουραστει καθολου. δεν νομιζω οτι ενα καλο bucket σε κουραζει μην σου πω οτι το απλο καθισμα απο το αλλα αυτοκινητο που οδηγω με κουραζει πολυ περισοτερο απο το bucket moy
Σαράφης Γιώργος
17-08-08, 20:25
Συμφωνώ με το Νάσσο . Πολλά εργοστασιακά καθίσματα είναι για τα μπάζα ( ειδικά από παλαιότερα αυτοκίνητα ) , ενώ οι επώνυμοι κουβάδες είναι πολύ εργονομικοί , απλά μετά από πολλές ώρες ταξιδιού η μέση θέλει να αλλάξει κλίση , κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο κουβάς . Και σε αυτό υπάρχει λύση βέβαια : έχει η sparco φουσκωτό τέλειο μαξιλαράκι για τη μέση ! :wink:
tsilibithras
17-08-08, 21:57
Πολλά εργοστασιακά καθίσματα είναι για τα μπάζα ( ειδικά από παλαιότερα αυτοκίνητα )
Εμένα πριν τα αλλάξω είχε πολυθρόνες!!! :lol: :lol: :lol:
εγω με το λαδα μου εχω κανει αρκετα μικρα ταξιδακια και δεν εχω κουραστει καθολου. δεν νομιζω οτι ενα καλο bucket σε κουραζει μην σου πω οτι το απλο καθισμα απο το αλλα αυτοκινητο που οδηγω με κουραζει πολυ περισοτερο απο το bucket moyσυμφωνω κι εγω με τον νασσο.
στο ταξιδι για καλαματα ειχα τους φοβους μου για το καθισμα, ξερεις τα γνωστα θα πιαστω, θα πρεπει να κανω στασεις κτλ.
αλλα τελικα τοσο ανετα δεν εχω ξανακανει ταξιδι, απο πλευρας καθισματος μιλαω παντα... :wink: :wink:
ενα ανακλινομενο μπακετ τοτε θα σου κανει την δουλεια , γιατι ειναι μπακετ ( με πολυ καλη πλευρικη στιρηξη ) αλλα η πλατη ρυθμιζεται εκει που βολευει εσενα...τωρα οσων αφορα τους κουβαδες , οι κουβαδες ειναι οτι καλυτερο για ολες τις χρησεις , γιατι ειναι φτιαγμενοι ετσι ωστε να εχει το σωμα την σωστη σταση που πρεπει να κρατας ( ωστε να ειναι ανατομικα σωστο ) και οχι επειδη εσυ γουσταρεις να οδηγας ξαπλωμενος και να ρημαζεις την μεση σου...Σκευτειτε οτι τα Wrc ειναι με κουβαδες , τα παλικαρια πανε ταπα σε ολους τους δρομους , και δυανυουν χιλιομετρα και χιλιομετρα..αν ηταν να σε κουραζει και να σου κανει ζημια θα τα βαζανε ?
Σκαφακι = respect , το μονο που σε ζωριζει σε καθημερινη χρηση με το σκαφακι ειναι το ΜΠΕΣ - ΒΓΕΣ ....κατα τα αλλα το σκαφακι ειναι οτι καλυτερο ανατομικα και αναπαυτικα..(συνεπαγεται οτι πρεπει να καθεσαι σωστα πανω στο καθισμα και να εισαι δεμενος με τις ζωνες ασφαλειας ωστε να μην μπορει να αλλαξει θεση το σωμα σου..
Σκαφακι = respect , το μονο που σε ζωριζει σε καθημερινη χρηση με το σκαφακι ειναι το ΜΠΕΣ - ΒΓΕΣ ....κατα τα αλλα το σκαφακι ειναι οτι καλυτερο ανατομικα και αναπαυτικα..(συνεπαγεται οτι πρεπει να καθεσαι σωστα πανω στο καθισμα και να εισαι δεμενος με τις ζωνες ασφαλειας ωστε να μην μπορει να αλλαξει θεση το σωμα σου..
Ρε φίλος, τι λες??? :shock:
Κ εγώ σκάφη εχω στο αμάξι μου. όλα καλά, ολα ωραία, καλη στηριξη κτλ αλλά δεν το λές κ άνετο κ ανατομικό...
Ρε φίλος, τι λες??? :shock:
Κ εγώ σκάφη εχω στο αμάξι μου. όλα καλά, ολα ωραία, καλη στηριξη κτλ αλλά δεν το λές κ άνετο κ ανατομικό...
Αναλογως τι εχεις αγορασει ! οτι πληρωνεις παιρνεις , ως γνωστον , υπαρχουν σκαφακια και σκαφακια...
με 200 250 ευρω μην περιμενεις να παρεις και οτι καλυτερο...( γιατι συνηθως τοσο κανουν τα απλα ( +100 ευρω αν ειναι fia approoved που ομως δεν το κανει και πιο ανετο απλα εχει εγκριση για αγωνες )...δωσε κανα χιλιαρικο και θα σου κανει και μασαζ το σκαφακι )...
Ενα sparko rev έχω (πρωην ομολογκέ...)
Πήγε να κάτσει ο πατερας μου απο περιεργια και τον βγάλαμε με παλάγκο απο μέσα τον ανθρωπο...
Εντάξει αν μιλάς για καθισματα αξίας 1000+ ? το καθένα τοτε παω πάσο. Αλλά δεν ξέρω κ κανεναν με τετοια καθισματα. :wink:
εδω και χρονια σε ολα μου τα αμαξια βολτας και μην εχω σκαφη και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος και απο θεμα στηριξης και απο θεμα ανεσης.
Μια ζωη SPARCO εβαζα και δεν ειχα ποτε προβλημα.
Αν κατσεις σωστα στην σκαφη δεν προκεται ποτε να σε κουρασει.
εδω και χρονια σε ολα μου τα αμαξια βολτας και μην εχω σκαφη και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος και απο θεμα στηριξης και απο θεμα ανεσης.
Μια ζωη SPARCO εβαζα και δεν ειχα ποτε προβλημα.
Αν κατσεις σωστα στην σκαφη δεν προκεται ποτε να σε κουρασει.
Συμφωνω απολυτα , γι'αυτο και πιο πανω γραφω ( αν προσεξατε ) οτι πρεπει να κατσεις σωστα και να δεθεις ( ενοειται με 4αρων η 6 σημειων ) ωστε να μην μπορει να μετακινηθει το σωμα σου , γιατι αν μετακινειται αλλαζει θεση και ετσι μετα αρχιζει και σε χτυπαει το καθισμα και κουραζεσαι...
GiannisE30
06-10-08, 12:16
Λοιπον, βρηκα καθισματα αλλα...
Δεν εχουν βασεις και σιδηροδρομους.
Ξερει κανεις που μπορω να βρω και ποσο κανουν? (Για φτιαχτες βασεις λεω, κατι οικονομικο!) :wink:
Drifter727
06-10-08, 18:16
Γιατι δεν πας σε ενα ταπετσερη τα δικα σου να σου τα κανει οπως θες;
GiannisE30
06-10-08, 19:31
Γιατι τα δικα μου ειναι σπασμενα και τα πηγα σε ενα ταπετσερη, φιλαρακι μου, και μου ειπε να τα πεταξω και να βαλω δυο μπακετ που ειχε εκει!! :wink: :wink:
Γιατι τα δικα μου ειναι σπασμενα και τα πηγα σε ενα ταπετσερη, φιλαρακι μου, και μου ειπε να τα πεταξω και να βαλω δυο μπακετ που ειχε εκει!! :wink: :wink:
Ε βαλτα να τελειωνεις ! Τι μου ασχολεισαι ακομα ? :P
GiannisE30
06-10-08, 21:07
Δεν εχω βασεις λεμεεεεεεεεεεε!
Ουτε σιδηροδρομους... Ξερεις που θα βρω???
Κατι φθηνο εννοειτε!!
Για ριξε μια ματια,δε μπορει να μην το εχεις δει
http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=2709
GiannisE30
07-10-08, 02:56
Το εχω δει σε ευχαριστω! :D
spyros stn
07-10-08, 12:23
γιάννη έχω και τα καθίσματα από το αμάξι μου αν θυμάσαι αν σε εδιαφερουν πέσμου είναι πολύ καλά σαν κράτημα! και ούτε βάσης ούτε τίποτα τα έβαλες και ξεμπέρδεψες :wink:
GiannisE30
07-10-08, 15:31
γιάννη έχω και τα καθίσματα από το αμάξι μου αν θυμάσαι αν σε εδιαφερουν πέσμου είναι πολύ καλά σαν κράτημα! και ούτε βάσης ούτε τίποτα τα έβαλες και ξεμπέρδεψες :wink:
Ευχαριστω ρε Σπυρο αλλα αποφασισα να βαλω bucket!!!
Θα δω τι μπορω να κανω για να τα βαλω αλλιως θα ερθω για βασεις... :wink:
spyros stn
07-10-08, 16:53
Ευχαριστω ρε Σπυρο αλλα αποφασισα να βαλω bucket!!!
Θα δω τι μπορω να κανω για να τα βαλω αλλιως θα ερθω για βασεις... :wink:ότι γουστάρεις αγόρι μου όλα για πάρτι σου axxax
Το εχω δει σε ευχαριστω! :D
:wink: :wink: :wink: :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.