PDA

Επιστροφή στο Forum : Mx-5 Γιώργου Νικολή!

Toxic
02-06-05, 15:11
Θα ξέρετε όλοι μάλλον τον Κάφτη πάντων Γιώργο Νικολή με το επετειακό πανέμορφο Mx-5 1.8...

Μέσα απο αυτά τα topics θα ξέρετε πρώτοι απο όλους τι ετοιμάζεται να αναστατώσει τις πίστες και τους δρόμους.
Ο Γιώργος δήλωσε:
"Βαρέθηκα να ασχολούμε με ατμόσφαιρες! Χέρια έχω, δύναμη μου λείπει!Την άλλη βδομάδα μπαίνει μέσα για 400 άλογα στο μοτέρ!"

Oπως καταλαβαίνετε σε λίγο καιρό και ίσως και στο Event που ετοιμάζει το Driftclub στο Καρτόδρομο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό!

Μπράβο Γεωργούλα!

Elvis
02-06-05, 16:44
Θα ξέρετε όλοι μάλλον τον Κάφτη πάντων Γιώργο Νικολή με το επετειακό πανέμορφο Mx-5 1.8...

Μέσα απο αυτά τα topics θα ξέρετε πρώτοι απο όλους τι ετοιμάζεται να αναστατώσει τις πίστες και τους δρόμους.
Ο Γιώργος δήλωσε:
"Βαρέθηκα να ασχολούμε με ατμόσφαιρες! Χέρια έχω, δύναμη μου λείπει!Την άλλη βδομάδα μπαίνει μέσα για 400 άλογα στο μοτέρ!"

Oπως καταλαβαίνετε σε λίγο καιρό και ίσως και στο Event που ετοιμάζει το Driftclub στο Καρτόδρομο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό!

Μπράβο Γεωργούλα!

Μπράβο ρε Γιώργαρε λαστιχοκαύτη!!! Δώσε στον λαό δύναμη!!!Τι σε δυο τι σε τέσσερις τροχούς?Παντού αρχηγός!!! 8)

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
06-06-05, 13:58
Γιώργο βάλε λάστηχα από κλάρκ και κάνε τρέλες μέχρι να τελειώσει η βενζίνη σου.

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
07-06-05, 00:40
Γιώργο βάλε λάστηχα από κλάρκ και κάνε τρέλες μέχρι να τελειώσει η βενζίνη σου.

perimeno foto apo to MANTA :twisted:

Toxic
31-07-05, 20:21
λοιπόν, το miata του Νικολή πήγε δυναμόμερο και έβγαλε 417hp στο μοτέρ. Τρέμε κόσμε, θα ορμήξει στις πίστες και με τέτοια τρέλα που κουβαλάει θα δώσει θέαμα άνεφ προηγουμένου.

portas
01-08-05, 11:51
το μόνο κακό είναι ότι θα πηγαίνει πολύ συχνά στο...γιατρό! το μιάτα δεν σηκώνει τόσα άλογα. κι άλλοι έχουν προσπαθήσει και κοβόντουσαν όλα από κάτω έσπαγαν κιβώτια κτλ! αν αντέξει καλά θα είναι. too much για ένα αμάξι 1100 κιλών!ελπίζω να με διαψεύσει και να αντέξει.

Toxic
01-08-05, 17:22
Μακάρι...

cannonball
01-08-05, 19:02
Παιδια εγω παντως πετυχα ΜΠΛΕ miata στην κηφησιας να βγαινει στο μικρο εσακι πριν την πεντελης διπλωμενο και να το κηνηγαει ενα evo 8 . Σταματησανε στο φαναρι διπλα μου μπρος το miata πισω το evo ,Ξεκινισανε και το mazda εκανε 2 καροτσες στο EVO πηγαινοντας με το πλαι μεχρι το επομενο εσακι (της εκο) πολυ δυναμη!!!

ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
08-09-05, 16:41
ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΚ2 ΝΑ ΚΑΝΕΙ 13,6sec ΤΑ 402Μ ΜΕ 4η ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΟΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΕΧΡΗ 7500.

Toxic
18-01-06, 16:58
Παιδια εγω παντως πετυχα ΜΠΛΕ miata στην κηφησιας να βγαινει στο μικρο εσακι πριν την πεντελης διπλωμενο και να το κηνηγαει ενα evo 8 . Σταματησανε στο φαναρι διπλα μου μπρος το miata πισω το evo ,Ξεκινισανε και το mazda εκανε 2 καροτσες στο EVO πηγαινοντας με το πλαι μεχρι το επομενο εσακι (της εκο) πολυ δυναμη!!!
Το EVO ήταν MR! και μάλιστα γαργαλημένο...
To Κόκκινο EVO έφαγε πολύ εκείνο το βράδυ...

Anmoder25
20-04-07, 22:55
http://Mel-Gibson-spanking.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236