Επιστροφή στο Forum : Η μαχη του Μαραθωνα
Το παρκινγκ του Μαραθωνα, ειναι το μονο σημειο που μπορουμε να ντριφταρουμε σε συνθηκες πιστας, για ολο το καλοκαιρι, αφου Μεγαρα κλειστα, και Καρτοδρομο δαγκωνει.
Ο χωρος ειναι τεραστιος και μπορουμε να φτιαξουμε με κορινες οτι στροφες θελουμε..
Οσοι ειστε μεσα γενικα, για καποιο απογευμα, δηλωστε το εδω, για να το κανονισουμε.
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ:
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 6-8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.
ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ, ΟΜΑΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Στην περιπτωση που αρχισει και πηγαινει κοσμος καθε μερα, και οτι ωρα να'ναι, ειναι θεμα εβδομαδων να παρουν μετρα.
Π.χ. σκεφτειτε να παει, ενας το πρωι 30 λεπτα, ενας στις 12 το βραδυ 15 λεπτα, την επομενη ημερα, ενας στις 3 το μεσημερι για 30 λεπτα... και παει λεγοντας....
Οπως και να εχει, καποιοι θα ενοχληθουν. Και τα τηλεφωνα στην τροχαια θα πεφτουν βροχη.
GiannisE30
28-07-08, 15:17
Εγω ειμαι μεσα αλλα δεν νομιζω να μπω... Θα δουμε!
νασσο οποτε κανονισετε πεσ μου :wink:
Petros AE86
28-07-08, 15:24
που ακριβως ειναι ο μαραθωνας :oops: :oops: :oops: :oops:
Κανονιζουμε τωρα... Για σημερα... Το ψηνεις George??? :twisted: :twisted:
Κανονιζουμε τωρα... Για σημερα... Το ψηνεις George??? :twisted: :twisted:
φιλε σημερα θα κατσω να ξεραθω δεν την παλευω αλλο δεν εχω κοιμηθει απο το σαββατο λογω καλαματας!!
με τους ακατανομαστους τι γινεται; περνανε πολυ συχνα για να πανε στην ευθεια που γινονται κοντρες... :roll:
τρωει λαστιχο εκει;
παντως ριξτε ενα πμ οποτε το αποφασισετε
με τους ακατανομαστους τι γινεται; περνανε πολυ συχνα για να πανε στην ευθεια που γινονται κοντρες... :roll:
τρωει λαστιχο εκει;
Τρωει λαστιχο, τσεους δν εχει να περιπολουν, κρυφη ευ8εια δν μας αγγιζει καν... :wink: :wink: :wink:
ωραια... μεχρι στιγμης ειμαστε 5 πρωτοπαλικαρα για την μαχη! αντε να μαζευομαστε.. οπλιτες (ΑΕ), ιππικο(οι αλογάτοι), SS(bmw), μοναχικος καουμποι(bimmer) αντε..
Ντογκας Ιωαννης
28-07-08, 16:18
ποιοι θα πατε ρεεεεεεεεεεε?
Petros AE86
28-07-08, 16:20
ελατε σεσι ρεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δουλέυω γ@μώ τη τρέλα μουυυυυυυυ!!! :x :evil:
Petros AE86
28-07-08, 16:20
καλυτερα!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
νασο μαλλον για σεσι ειμε8α... :(
Αστο για αλλη φορα που 8α μαστε οργανωμενοι... :wink:
Petros AE86
28-07-08, 16:38
τρελε στελιο θελω βολτα σημεραα :wink: :wink: :wink:
ΣΑΚΗΣ (anisoropos)
28-07-08, 16:47
Μου φαίνεται θα παω να στήσω μια καντίνα εκεί :D
( σου μιλάω για τρελό χρήμα )............. :wink:
Petros AE86
28-07-08, 16:53
Μου φαίνεται θα παω να στήσω μια καντίνα εκεί :D
( σου μιλάω για τρελό χρήμα )............. :wink:και ενα βουλκανιζατερ :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
ok!! θα στειλω πμ σε οσους ειναι μεσα για μαραθωνα, οταν ειναι να παμε... (γιατι και οι τοιχοι εχουν αυτια..)
Ντογκας Ιωαννης
28-07-08, 16:55
κατσε να βρω και εγω κανενα σετ για πισω γιατι τα λυπαμαι αυτα τα λαστιχακια που εχει τωρα... :wink: κριμα ειναι...
Αν χρειαζεστε κ θεατες ειδοποιηστε κ μενα να ερθω, να χαρω λιγακι,που γουσταρω πολυ την φαση!
GiannisE30
28-07-08, 17:35
Παμε σεσι σημερα και αν θελετε Τεταρτη για Μαραθωνα!!!
που ακριβως ειναι ο μαραθωνας :oops: :oops: :oops: :oops:
Πετρο ειναι πολυ μακρια απο εσενα αλλα αν ειναι και θες θα παμε μαζι.
τρωει λαστιχο εκει;
Τρωει λαστιχο, τσεους δν εχει να περιπολουν, κρυφη ευ8εια δν μας αγγιζει καν... :wink: :wink: :wink:
Ετσι!!!!!!!!! Ρε μην με ξεχασετε και εγω θελω να ερθω, οταν ειναι pm me!
ωραια... μεχρι στιγμης ειμαστε 5 πρωτοπαλικαρα για την μαχη! αντε να μαζευομαστε.. οπλιτες (ΑΕ), ιππικο(οι αλογάτοι), SS(bmw), μοναχικος καουμποι(bimmer) αντε..
Εμενα ξεχασες! Αλητεια.. :P Ελα σημερα σεσι ρε Νασσο.
Οχι για σημερα ρε φιλος.
Ελατε σεσι λεμε!
Μιλησε κανεις με τον Παντελη(koukos) και τον Χρηστο(bimmer)?
Θα ερθουν?
Αν χρειαζεστε κ θεατες ειδοποιηστε κ μενα να ερθω, να χαρω λιγακι,που γουσταρω πολυ την φαση!
Θα σε ενημερωσουμε!!! :wink:
Δεν σε ξεχασα john! εγω δεν θα ερθω σεσι σημερα.. :oops:
θα κανονισουμε για μαραθωνα, και θα ενημερωθουν ολοι οι πολεμηστες.
andreas_e30!
28-07-08, 18:54
για μαραθωνα ειμαι μεσα παιδια και γω στειλτε μου!!!αλλα οχι τεταρτη εχει συναυλια ο πααπκωσταντινου στ μαρουσι και δεν γινεται να τ χασω!!!να παμε αυριο η την πεμπτη!!
andreas_e30!
29-07-08, 15:57
για μαραθωνα θα κανονισουμε?
Ντογκας Ιωαννης
29-07-08, 16:18
περιμενουμε τον πολεμαρχο Νασο για τις λεπτομεριες...
υ.γ. τις κορινες τις "μεζεψες" ?? :wink: :roll: :D
andreas_e30!
29-07-08, 16:20
ποιεσ κορινες? δεν μ πε κανεισ τιποτα... :shock: 8)
Ντογκας Ιωαννης
29-07-08, 16:22
ποιεσ κορινες? δεν μ πε κανεισ τιποτα... :shock: 8)
στον Νασο πηγαινε Αντρεα... :wink:
andreas_e30!
29-07-08, 16:26
sorry δεν τ καταλαβα....
sorry δεν τ καταλαβα....
Ουτε ο Νασος... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχει κ ο Αργυρης κορινες Γιαννη
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
εγω εχω μια κολωνα να την φερω :lol:
δεν κανω πλακα
http://www.youtube.com/watch?v=T5iJlrX3jf8
andreas_e30!
29-07-08, 17:33
Ψηνεστε για σημερα?
εγω εχω μια κολωνα να την φερω :lol:
δεν κανω πλακα
http://www.youtube.com/watch?v=T5iJlrX3jf8
Χα χα χα γεια σου Λαμπρο... Χαρηκα κ γω για τη γνωριμια....
Αν δν κανεις πλακα φερτη.... :twisted: :twisted: :twisted:
Που 8α τη βαλεις ειναι το 8εμα!!!! :? :? Τρειλερ....? :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: παιδια φερτε οτι εχετε!!!!!!! φερτε κολωνες, τραπεζακια, βιβλιοθηκες, κατοικιδια.... στην αρχη θα τα βαλουμε για σημανση στο χωρο, και οταν τελειωσουμε θα οργανωσουμε πλειστηριασμο, να βγαλουμε και κανα φραγγο για τα αμαξια!!!
κατα πασα πιθανοτητα θα εχουμε και κορινες!!
θα πεσουν πμ για την μεγαλη διοργανωση. περιμενετε λιγο. :P :P
για μαραθωνα ειμαι μεσα παιδια και γω στειλτε μου!!!αλλα οχι τεταρτη εχει συναυλια ο πααπκωσταντινου στ μαρουσι και δεν γινεται να τ χασω!!!να παμε αυριο η την πεμπτη!!
τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε.......... με πηγες πολυ μακρια....
andreas_e30!
30-07-08, 02:49
ασε ειχε να κανει 5-6 χρονια στ μαρουσι συναυλια ε δεν λεει να τ χασω...
Noμιζω ειναι κ τζαμπε! Που στο Μαρουσι κ τι ωρα?
Αλανα εχει εκει...???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
andreas_e30!
30-07-08, 15:30
Noμιζω ειναι κ τζαμπε! Που στο Μαρουσι κ τι ωρα?
ναι ειναι τσαμπε,ειναι πιο πανω απο τ κατ μεσα στ parking του αμαλιειου...9:15 αρχιζει!
andreas_e30!
30-07-08, 15:33
Αλανα εχει εκει...???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
στο μαρουσι?οχι δεν εχει...συστυχως...εχει μια βασικα κοντα στ mall αλλα εχει χαλικι κατω...
Αλανα εχει εκει...???
στο μαρουσι?οχι δεν εχει...συστυχως...εχει μια βασικα κοντα στ mall αλλα εχει χαλικι κατω...
Ασε αρκετα μας εχουν φαει κ κει... Δν ξαναπαταω πανω απο το ring της Κηφισιας πλεον...
andreas_e30!
30-07-08, 15:56
ωχ!!καταλαβα....
Tι θα γινει παιδια,θα κανετε κατι στον Μαραθωνα???
Tι θα γινει παιδια,θα κανετε κατι στον Μαραθωνα???
ΥΥΥΥπομονη εντος ημερων... :wink: :wink:
Χαρηκαμε κ σημερα στην αλανα απροβληματιστα (απο αποψη "αρχων" :lol: )
Χαρηκα πολυ για την γνωριμια με την Ιωαννα κ τον συζυγο της...! Να σας ζησει κ το παιδακι σας... :wink: Οντως πολυ ησυχος 8) 8)
Εμενα μου σφαχτηκε το λαστιχο καπακια αλλα οι υπολοιποι 3 (2 rX8 κ το μιατα του Νασου) τα καψαν ωραια...
Ευχομαι καλο καλοκαιρι κ καλες διακοπες σε οσους δν εχουν παει ακομα κ 8α τα πουμε απο τελη αυγουστου παλι... :wink: :wink: :wink: :wink:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
GiannisE30
03-08-08, 22:25
Εγω δεν μπορεσα να ερθω τελικα... Εμεινα απο διαφορικο... (Γ@μω την τυχη μου...) :cry: :cry: :cry: :cry:
Χαρηκαμε κ σημερα στην αλανα απροβληματιστα (απο αποψη "αρχων" :lol: )
Χαρηκα πολυ για την γνωριμια με την Ιωαννα κ τον συζυγο της...! Να σας ζησει κ το παιδακι σας... :wink: Οντως πολυ ησυχος 8) 8)
Εμενα μου σφαχτηκε το λαστιχο καπακια αλλα οι υπολοιποι 3 (2 rX8 κ το μιατα του Νασου) τα καψαν ωραια...
Ευχομαι καλο καλοκαιρι κ καλες διακοπες σε οσους δν εχουν παει ακομα κ 8α τα πουμε απο τελη αυγουστου παλι... :wink: :wink: :wink: :wink:
Κ εμεις χαρηκαμε πολυ Στελιο! Μικρη Η βολτα σου αλλα πολυ καλη!!!Ατιμο λαστιχο!
Petros AE86
04-08-08, 00:20
να μαι κι εγω μολις εφτασα γλυφαδα :roll: :roll: :roll: χαρηκα που γνωρισα την ιωαννα τον αντρα της και το παιδι της...
μια χαρα περασαμε αν και στην αρχη παντηλικωνε αν θυμαμαι καλα ο dj και μολις σταματαει περναει μετα απο 5 δευτερολεπτα ενα μπατσικο :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ο ατυχος ο στελιος με το που μπηκε το ξεσκισε το λαστιχο..
ηρθε και ο λαμπρος με το ρχ8 το εκαψε και αυτοσ και μετα μπηκα συνοδηγηση με το νασσο..εφαγα παρα πολυ λαστιχο στη μαπα!!! :wink: :wink: :wink:
ελπιζω να τα πουμε συντομα :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=VfRhp_ZXLAg
made_in_japan
04-08-08, 05:33
Παιδια ελπίζω να ξανακανονίσετε για Μαραθώνα. Και την επόμενη φορά να ανέβουν και οι συμετοχές (αν είανι μετά τις 17 υπολογίστε από τώρα +1)εχω και 3 κωνους
Χαρηκα πολυ για ολες τις νεες γνωριμιες, Ιωαννα+Παυλο+Τιμο, και Λαμπρο.
Καπνισαμε αρκετα τα λαστιχακια μας (περαστικα σε αυτους που εχουν 18αρια.. :D ), ειπαμε και τα δικα μας στα pits, γενικα ηταν πολυ ωραια η φαση, και προσωπικα ημουν καιρο αντριφταριστος και το χαρηκα διπλα!
Χιλιομετρατο ντριφτ, και αν αντεχει το αυτοκινητο σου, μπορεις να ντριφταρεις και με 3η ανετα.
Ομως στην μαχη του Μαραθωνα ηττηθηκαμε κυριοι.. γιατι δεν γινεται μαχη, με 4 πολεμιστες (εκ των οποιων οι 2 λαβωμενοι στα ποδια... 8) ) Ειναι κριμα να ειμαστε περιπου 20-30 παιδια απο το club στην αθηνα, να εχουμε το ιδιο hobby, και καθε φορα να μαζευομαστε maximum 5. Προφανως ο καθενας για την παρτη του...
Ισως μιλαμε πολυ για το drifting, παρα ασχολουμαστε με αυτο.
Κ εγω χαρηκα ,για ολα τα παιδια που γνωρισα κ πραγματι κριμα που μαζευτηκαν τοσο λιγοι :( Το παρκιν εκει,ειναι τεραστιο.Μπορεις να κανεις απιστευτα πραγματα.Αντε κ την επομενη φορα περισσοτεροι!
Ντογκας Ιωαννης
04-08-08, 10:23
Χαρηκα πολυ για ολες τις νεες γνωριμιες, Ιωαννα+Παυλο+Τιμο, και Λαμπρο.
Καπνισαμε αρκετα τα λαστιχακια μας (περαστικα σε αυτους που εχουν 18αρια.. :D ), ειπαμε και τα δικα μας στα pits, γενικα ηταν πολυ ωραια η φαση, και προσωπικα ημουν καιρο αντριφταριστος και το χαρηκα διπλα!
Χιλιομετρατο ντριφτ, και αν αντεχει το αυτοκινητο σου, μπορεις να ντριφταρεις και με 3η ανετα.
Ομως στην μαχη του Μαραθωνα ηττηθηκαμε κυριοι.. γιατι δεν γινεται μαχη, με 4 πολεμιστες (εκ των οποιων οι 2 λαβωμενοι στα ποδια... 8) ) Ειναι κριμα να ειμαστε περιπου 20-30 παιδια απο το club στην αθηνα, να εχουμε το ιδιο hobby, και καθε φορα να μαζευομαστε maximum 5. Προφανως ο καθενας για την παρτη του...
Ισως μιλαμε πολυ για το drifting, παρα ασχολουμαστε με αυτο.
νασο ειναι περιεργη η περιοδος ρε... διακοπες ,Κυριακη ,μπανακι και για πολλους μετρανε και τα λαστιχα... εμενα παντως μου εκαψε το 1/4 απο οτι περιμενα, αλλα την αισθηση που σου δινει ομολογω την ειχα ξεχασει λογω σεσι κτλ... ειναι αλλου! :wink:
Ιωαννα χαρικα για την γνωριμια (αν και εκατσα λιγο) ψυσε τον συζυγο να παρει ενα κανονικο αμαξι...!! (πισωκινητο) :D :wink: :wink: :wink:
εμενα παντως μου εκαψε το 1/4 απο οτι περιμενα,
αφου τα αλλα 3/4 τα εκαψες με το δικο μου :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D χτες γνωρισα και αλλα δυο μελη απο την παρεα του φορουμ, την Ιωαννα με την οικογενεια της, και τον Νςς :D
Επισης ευχαριστω τον dj που μου εδειξε-εξηγησε καποια πραγματα :evil:
Ντογκας Ιωαννης
04-08-08, 11:01
Λαμπρο ειναι θεμα θεωριας μεν αλλα περισσοτερο practice :wink:
ανεβα και λιγο σεσι αφου δεν τρωει τοσο λαστιχο να "εξεικειωθεις" λιγο στις γωνιες... :wink:
αντε αφου με πιεζεις ...θα ερθω...! :D :D
Εγινε μια κουβεντα για τις απουσιες χτες στο παρκιν και θελω να την σχολιασω.
Καταλαβαινω οτι καποιοι εχουν αδυναμα αυτοκινητα, καποιοι εχουν ελευθερο μπλοκέ, οι περισσοτεροι φοβουνται μηπως δεν τα καταφερουν η μηπως κάνουν τετ α κε και οι αλλοι γελάσουν.
Απο τα παιδια που εχω γνωρισει μεχρι στιγμης δεν νομιζω οτι καποιος γελασε η με ειρωνευτηκε επειδη δεν τα καταφερνω καλα. Εκτος του οτι ολοι ειναι προθυμοι να με βοηθησουν και να μου δειξουν, το παραδεχτηκα εξ αρχης ''παιδια ειναι η πρωτη μου επαφη με πισωκινητο, το παλευω, αλλα ακομα δεν το κατεχω καλα το σπορ, θελω να μου δειξετε'' ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ
καλο καλοκαιρι σε ολους και ευχομαι απο Σεπτεμβριο να γνωρισω και την υπολοιπη ντριφτοπαρεα
(εν τω μεταξυ εγω συνεχιζω προπονησεις 8) )
GiannisE30
04-08-08, 11:07
Καλα περασατε βλεπω ε???
Εγω να λιωνω για να βρω διαφορικο και εσεις να καιτε λαστιχο... ΑΛΗΤΕΙΑ!!! :PPPPPP
Αλλο video δεν παιζει???
GiannisE30
04-08-08, 11:10
Καταλαβαινω οτι καποιοι εχουν αδυναμα αυτοκινητα, καποιοι εχουν ελευθερο μπλοκέ, οι περισσοτεροι φοβουνται μηπως δεν τα καταφερουν η μηπως κάνουν τετ α κε και οι αλλοι γελάσουν.
Απο τα παιδια που εχω γνωρισει μεχρι στιγμης δεν νομιζω οτι καποιος γελασε η με ειρωνευτηκε επειδη δεν τα καταφερνω καλα. Εκτος του οτι ολοι ειναι προθυμοι να με βοηθησουν και να μου δειξουν, το παραδεχτηκα εξ αρχης ''παιδια ειναι η πρωτη μου επαφη με πισωκινητο, το παλευω, αλλα ακομα δεν το κατεχω καλα το σπορ, θελω να μου δειξετε'' ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ
καλο καλοκαιρι σε ολους και ευχομαι απο Σεπτεμβριο να γνωρισω και την υπολοιπη ντριφτοπαρεα
Ωστε δεν εχεις γνωρισει ακομα τον Χρηστο (bimmer86) ε?!?!?!? :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
04-08-08, 11:30
απο τα παιδια που ξερω εγω εδω μεσα δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο... σιγουρα καποιοι εχουν "καψει' περισσοτερο λαστιχο απο αλλους, αλλα αυτο δεν σημαινει κατι ... οσο μπορει και θελει ο καθενας.... οσο τραβαει η τσεπη του και η τρελα του...
και ο ποιο καλος drifter οχι μπορει να.. ΘΑ φερει τετ α κε... :wink:
GiannisE30
04-08-08, 11:46
Ναι ρε φιλε το ξερω.... δεν ειδες ποσα εχω φερει στην αλανα??? :P :P :P
Περα απο την πλακα και ο Σταθης εφερε ενα τετακε (δυστηχως) στο drift king of serbia αυτο δεν λεει τιποτα ομως, οσοι τον ειδαν (και τον εχουν δει) να οδηγαει εχουν καταλαβει τι παιζει :wink: :wink:
εγω για αυτο σταματησα να ερχομαι στις συναντησεις... γιατι με κοροιδευουνε και με εμπαιζουνε.....
πλακα πλακα το να πας με καποιους που ξερουν θα βοηθησει να μαθεις καινουργιες τεχνικες και μυστικα για καλυτερα αποτελεσματα και ετσι βελτιωνεσαι καλυτερα αλλα και ταχυτερα... προσωπικα οταν πηγαιναμε μεγαρα κ.λ.π. με βοηθησε αρκετα ο τακης (οπου στην ζακυνθο με πηγε βολτα με το αμαξι μου και παρατηρωντας τον βελτιωθηκα στα επομενα περασματα στην συγκεκριμενη πιστα) και οπουδηποτε δηλαδη με συμβουλευε και μου εδειχνε τα λαθη μου... ο σταθης το ιδιο ο flatliner στον καρτοδρομο ειδικα με συμβουλευε και αλλοι πολλοι και σας ευχαριστω ολους...
GiannisE30
04-08-08, 12:35
Ωραια ολα αυτα κανα διαφορικο για εμενα εχει κανενας???????????? :? :? :?
Ωστε δεν εχεις γνωρισει ακομα τον Χρηστο (bimmer86) ε?!?!?!? :P :P :P :lol: :lol: :lol:
ποιος αυτος με το datsun;
είπε τιποτα για εμενα;
θα τον κουρεψω με την ψηλη πες του! :lol: :lol: :lol:
την ψηλη την ξανθια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
04-08-08, 13:01
είπε τιποτα για εμενα;
Δεν μπορω να σου πω, αν σου πω θα (πρεπει να) με σκοτωσει :shock: :shock: :P :P :wink:
Χαιρομαι που μιλαμε ανοιχτα (αν και λιγοι) για αυτα τα θεματα 'ταμπου'..
Ετσι ειναι, δεν γεννηθηκε κανεις drifter, στην πορεια μαθαμε 5 πραγματα.
Το προβλημα δεν ειναι, να μην ξερεις κατι. Ειναι να μην το παραδεχεσαι, και να ΜΗΝ θες να μαθεις.
Και εγω δεν μπορουσα να ντριφταρω στην αρχη με το ΜΧ, γιατι ειχα συνηθισει σε ψευτοdrifting με το 200SX, και νομιζα οτι δεν εχει δυναμη να ντριφταρει. Αλλα ηθελε απλα αλλα κολπα...
Και εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ ο Γιαννης (DJ), οχι μονο στο drifting, αλλα ακομα και με το αμαξι.. Thanks man!!
Λαμπρο, με λιγη προπονηση, αλλα σωστη :wink: , θα το κανεις οτι θελεις το RX8.
Petros AE86
04-08-08, 16:42
Αλλο video δεν παιζει???
οχι ρε γαμωτο εγω ενα τραβηξα..θα τραβαγε και η ιωαννα αλλα της τελειωσαν οι μπαταριες :wink:
είπε τιποτα για εμενα;
Δεν μπορω να σου πω, αν σου πω θα (πρεπει να) με σκοτωσει :shock: :shock: :P :P :wink:
Ποτε δεν ειπα τιποτα , για κανεναν ! Εγω ποιος ειμαι δηλαδη για να κρινω ? Ο εμπειρος ?? Παρακαλω μη γραφονται ανακριβειες που μπορει να παρεξηγηθουν ... :x :x :x
Ντογκας Ιωαννης
04-08-08, 17:26
εμεινα με το αμαξι... θα ερθεις μια να με τραβηξεις?? :lol: :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
04-08-08, 17:54
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ...6-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...! :D
οποιος θελει λεπτομεριες με pm... :wink:
Ιωαννα χαρικα για την γνωριμια (αν και εκατσα λιγο) ψυσε τον συζυγο να παρει ενα κανονικο αμαξι...!! (πισωκινητο) :D :wink: :wink: :wink:[/quote]
Κ εγω χαρηκα :wink: Ωραια το πας το τουτου σου :) Λες να κανουμε αλλαγη?μετα ομως θα ερθω στο Μαραθωνα για εντατικα μαθηματα :wink: θελω προταση ομως τι να παρω.Τι υπαρχει σε πισωκινητο με 200ps, 540l πορτ-παγκαζ ωστε να χωρανε τα πραγματα 5μελους οικογενειας κ γυρω στα 30000€???Πες μου κ το πουλαω το octavia.σοβαρα.
Petros AE86
04-08-08, 20:07
σιλβιααααααα
δεξιοτιμονο αλλ αυτες ειανι λεπτομερειες!! :lol: :lol:
M5 παρτεεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol:
M5 παρτεεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol:
εκτος απο το octavia θα πρεπει να πουλησω κ κανα παιδι για να το παρω! :D
σιλβιααααααα
Τι ειναι τουτο παλι??? :shock:
Petros AE86
04-08-08, 23:36
σιλβιααααααα
Τι ειναι τουτο παλι??? :shock:
nissan silvia s15
Τι υπαρχει σε πισωκινητο με 200ps, 540l πορτ-παγκαζ ωστε να χωρανε τα πραγματα 5μελους οικογενειας κ γυρω στα 30000€???Πες μου κ το πουλαω το octavia.σοβαρα.
RX8...
Petros AE86
05-08-08, 01:13
Τι υπαρχει σε πισωκινητο με 200ps, 540l πορτ-παγκαζ ωστε να χωρανε τα πραγματα 5μελους οικογενειας κ γυρω στα 30000€???Πες μου κ το πουλαω το octavia.σοβαρα.
RX8...
σε αυτο επεσες μεσα :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
05-08-08, 03:25
είπε τιποτα για εμενα;
Ποτε δεν ειπα τιποτα , για κανεναν ! Εγω ποιος ειμαι δηλαδη για να κρινω ? Ο εμπειρος ?? Παρακαλω μη γραφονται ανακριβειες που μπορει να παρεξηγηθουν ... :x :x :x
miyagiχτε πλακα κανουμε!!!! Νομιζα οτι θα το καταλαβαινες αλλα πουυυυυυυυυυ???????????? :P:P:P:P:P:P
Χαιρομαι που μιλαμε ανοιχτα (αν και λιγοι) για αυτα τα θεματα 'ταμπου'..
Ετσι ειναι, δεν γεννηθηκε κανεις drifter, στην πορεια μαθαμε 5 πραγματα.
Το προβλημα δεν ειναι, να μην ξερεις κατι. Ειναι να μην το παραδεχεσαι, και να ΜΗΝ θες να μαθεις.
Και εγω δεν μπορουσα να ντριφταρω στην αρχη με το ΜΧ, γιατι ειχα συνηθισει σε ψευτοdrifting με το 200SX, και νομιζα οτι δεν εχει δυναμη να ντριφταρει. Αλλα ηθελε απλα αλλα κολπα...
Και εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ ο Γιαννης (DJ), οχι μονο στο drifting, αλλα ακομα και με το αμαξι.. Thanks man!!
Λαμπρο, με λιγη προπονηση, αλλα σωστη :wink: , θα το κανεις οτι θελεις το RX8.
Ολα και ολα Νασσο.... Αυτο δεν το δεχομαι...
Εγω εμαθα 6 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλα μιλαμε για πολυ τετακε!!!
Τι υπαρχει σε πισωκινητο με 200ps, 540l πορτ-παγκαζ ωστε να χωρανε τα πραγματα 5μελους οικογενειας κ γυρω στα 30000????Πες μου κ το πουλαω το octavia.σοβαρα.
RX8...
σε αυτο επεσες μεσα :lol: :lol: :lol: :lol:
Ιωαννα και παλι ενα παιδι θα πρεπει να πουλησεις για τις βενζινες αν παρεις RX8 :P :P :P
και nissan silvia s15 = http://images.turbomagazine.com/features/turp_0804_07_z+1998_nissan_silvia_s15+exterior.jpg
Ντογκας Ιωαννης
05-08-08, 11:07
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :evil:
Χρηστακο πλακα κανουμε χαλαρωσε (ο χρηστος χρειαζεται διακοπες) οσο για την ψηλη την ξανθια ισχυει :wink:
Εσυ Ιωαννα οπως καταλαβες, τωρα στις διακοπες βάλε τον Παυλο κατω (η απο πάνω οπως σας βολευει :lol: ) και καντε ενα παιδι ακομα! ειναι ακριβη η Μ5! :lol: :lol: :lol:
μπορει να ερθω την τεταρτη ακομα Αθηνα θα ειμαι.
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ
θα πεταχτω ενα σκ ζακυνθο αλλα δεν ξερω ποτε ακομα.... το νου σας
Χρηστακο πλακα κανουμε χαλαρωσε (ο χρηστος χρειαζεται διακοπες) οσο για την ψηλη την ξανθια ισχυει :wink:
Εσυ Ιωαννα οπως καταλαβες, τωρα στις διακοπες βάλε τον Παυλο κατω (η απο πάνω οπως σας βολευει :lol: ) και καντε ενα παιδι ακομα! ειναι ακριβη η Μ5! :lol: :lol: :lol:
μπορει να ερθω την τεταρτη ακομα Αθηνα θα ειμαι.
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ
Αυτα τα αυτοκινητα ειναι για να τα ονειρευεσε μονο,εκτος κ αν κερδισω κανα Λοττο.Αλλα ναι,εχω σκοπο να τον βαλω κατω ετσι κ αλλιως :D
GiannisE30
05-08-08, 16:38
Οπα βαλτε και κανα X γιατι εχουμε και ανηλικα!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Ιωαννα και παλι ενα παιδι θα πρεπει να πουλησεις για τις βενζινες αν παρεις RX8 :P :P :P
και nissan silvia s15 = http://images.turbomagazine.com/features/turp_0804_07_z+1998_nissan_silvia_s15+exterior.jpg[/quote]
Ωραιο το Silvia!!Yπαρχει στηνEλλαδα αυτο?Οσο για το RX,ωραιο,αλλα ειπαμε οικογενειακο!
GiannisE30
05-08-08, 16:41
Δεν βγαινει στην Ελλαδα (δυστηχως για πολλους japanοφιλους) αλλα μονο απο μαντρες κλπ...
Οπα βαλτε και κανα X γιατι εχουμε και ανηλικα!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Να τον βαλω κατω να τον κουρεψω εννουσα :wink: Εχει κ πολυ μαλλι αμα τον δεις :?
GiannisE30
05-08-08, 16:45
Ε πεστω ντε!!! Μην νομιζουμε και εμεις οτι να ναι! :lol: :lol: :lol:
Και εγω μεσα για αυριο!!! Αντε να εγκενιασω το διαφορικο!
Δεν βγαινει στην Ελλαδα (δυστηχως για πολλους japanοφιλους) αλλα μονο απο μαντρες κλπ...
Ναι κ μετα αντε να βρεις ανταλλακτικα!Δεν πειραζει,μια χαρα ειναι τ αμαξακι μου.Ετσι κ αλλιως δεν μπορω να το πουλησω ακομα.Εχει κοκκινες πινακιδες
Petros AE86
05-08-08, 16:46
και nissan silvia s15 = http://images.turbomagazine.com/features/turp_0804_07_z+1998_nissan_silvia_s15+exterior.jpg
Ωραιο το Silvia!!Yπαρχει στηνEλλαδα αυτο?Οσο για το RX,ωραιο,αλλα ειπαμε οικογενειακο![/quote]
στην ελλαδα κυκλοφορουν 3-4 σιλβια μπορει και παραπανω και για να τα φερεις θες περιπου 30 χιλιαρικα αλλα θα ειναι δεξιοτιμονο :wink: :wink:
GiannisE30
05-08-08, 17:02
Ναι κ μετα αντε να βρεις ανταλλακτικα!Δεν πειραζει,μια χαρα ειναι τ αμαξακι μου.Ετσι κ αλλιως δεν μπορω να το πουλησω ακομα.Εχει κοκκινες πινακιδες
Σιγα τωρα για το χρωμα της πινακιδας, εχω ενα σπρεϊ... κορυφη!!!
Ωραιο το Silvia!!Yπαρχει στηνEλλαδα αυτο?Οσο για το RX,ωραιο,αλλα ειπαμε οικογενειακο!
στην ελλαδα κυκλοφορουν 3-4 σιλβια μπορει και παραπανω και για να τα φερεις θες περιπου 30 χιλιαρικα αλλα θα ειναι δεξιοτιμονο :wink: :wink:
παραπανω απο 4 σιγουρα!
30??? πολλα λες μου φαινεται! :wink: :wink:
GiannisE30
06-08-08, 10:04
Τελικα θα ερθει κανεις σημερα???
Ντογκας Ιωαννης
06-08-08, 10:22
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... :wink:
απ΄οσο ξερω μεχρι στιγμης ειναι
GiannisE30
bimmer
koukos
nasos
dj
andreas E30 (μαλλον)
GiannisE30
06-08-08, 11:11
+Αυγερινος
+Skastras
1. GiannisE30
2. bimmer
3. koukos
4. nasos
5. dj
6. andreas E30 (μαλλον)
7. skastras
8. Αυγερινός
9. lampros
10.........
11......... :?:
GiannisE30
06-08-08, 14:23
Ο Στελιος δεν θα ερθει??
Δεν εχει χωματοδρομο εκει πες του :P
Ντογκας Ιωαννης
06-08-08, 14:59
o Στελιος ειναι ηδη Κρητη!!
Petros AE86
06-08-08, 15:02
1. GiannisE30
2. bimmer
3. koukos
4. nasos
5. dj
6. andreas E30 (μαλλον)
7. skastras
8. Αυγερινός
9. lampros
10.........
αντε μια σωστη συναντηση επιτελους!!!! :D :D :D
GiannisE30
06-08-08, 15:32
Δεν τον(μας) χαλασε πες του :P
υπαρχει πιθανοτητα να ερθω και εγω σημερα :wink:
GiannisE30
06-08-08, 16:17
Αντε ελα!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
τελικα θα ερθω :lol: :lol:
1. GiannisE30
2. bimmer
3. koukos
4. nasos
5. dj
6. andreas E30 (μαλλον)
7. skastras
8. Αυγερινός
9. lampros
10. gizmo
να με παρει καποιος τηλ για ωρα και πως παμε ή που θα συναντηθουμε γιατι δεν ξερω και δεν εχω ιντερνετ. τωρα ειμαι σε ιντερνετ καφε :lol:
το τηλ 6948207010
GiannisE30
06-08-08, 16:57
οκ GIZMO
Κ εμενα παρακαλω ενα π.μ τι ωρα θα μαζευτειτε
alex old school drift clb
06-08-08, 17:27
pedia ti ora simera ?
Το σημερινο ηταν πραγματικα η μαχη του Μαραθωνα! 8)
Οι Πέρσες, (Πακιστανοι και Ινδοι στην περιπτωση), ετρεχαν να κρυφτουν! :lol:
Γιαννης Ε30 κορυφαιος στις δημοσιες σχεσεις με μπατσους!
-απ'το driftclub ειμαστε θα καθησετε να μας δειτε; :!: :!: :!:
-μπα οχι εχω δουλεια...(και εφυγε :shock: :shock: :shock: ) :!: :?:
Petros AE86
07-08-08, 00:30
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
07-08-08, 00:43
Ηταν στις 6... Δυστηχως ειχα φυγει και δεν το ειδα καν... :oops: :oops: :cry:
pedia ti ora simera ?
:cry:
Ρε φιλε γιατι παντα ερχονται σε εμενα... Τον μπατσομαγνητη εχω??? :P
:roll: 8) :lol: :wink:
Ωραια ηταν... αλλα ειχαμε και μια ατυχια με τον GIZMO, 200 μετρα πριν την πιστα (μας μουτζοσανε... ελεος...)
Ελπιζω να ειναι ολα καλα φιλε Σακη και να μην εγινε καμια χοντρη ζημια...
Χαρικα που γνωρισα και τα υπολοιπα παιδια G.P.T.M, andreas_e30 (σου το ειπα ολο και κατι θα κανει!!! :D ) GIZMO (ισως να ξεχναω καποιον.. αυτος με το alfa ειναι στο club?)
Ντογκας Ιωαννης
07-08-08, 00:56
καλα ηταν σημερα...μου θυμησε μερες της βαρης... Μαζευτηκαμε αρκετα αυτ/τα ,ετσι οπως θα επρεπε σε καθε συναντηση, κοσμος σταματαγε να μας δει κτλ . Λεπτομεριες και φωτο αυριο... Ειμαι πτωμα!
Petros AE86
07-08-08, 01:07
2 φωτο με μερικα απο τα αμαξια που ειχαν μαζευτει
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/DSC00265.jpg
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/DSC00264.jpg
και ενα βιντεακι με τις 2 e30(giannis e30,G.P.T.M)
http://www.youtube.com/watch?v=3CAuricTdQA
Petros AE86
07-08-08, 01:16
2 φωτο με μερικα απο τα αμαξια που ειχαν μαζευτει
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/DSC00265.jpg
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/DSC00264.jpg
και ενα βιντεακι με τις 2 e30(giannis e30,G.P.T.M)
http://www.youtube.com/watch?v=3CAuricTdQA
andreae30 kai G.P.T.M χαρηκα για τη γνωριμια :D :D :D :D :D
και εγω χαρηκα φιλε :wink: :wink:
andreas_e30!
07-08-08, 03:04
kai gw xarika gia thn gnwrhmia!!!
andreas_e30!
07-08-08, 03:11
pedia ti ora simera ?
Ωραια ηταν... αλλα ειχαμε και μια ατυχια με τον GIZMO, 200 μετρα πριν την πιστα (μας μουτζοσανε... ελεος...)
Χαρικα που γνωρισα και τα υπολοιπα παιδια G.P.T.M, andreas_e30 (σου το ειπα ολο και κατι θα κανει!!! :D ) GIZMO (ισως να ξεχναω καποιον.. αυτος με το alfa ειναι στο club?)
και γω χαρηκα παιδες που σας γνωρισα,γιαννη ειχεσ δικιο αλλα κατι δεν εκανα καλα,την επομενη ελπιζω να τ παω καλυτερα,τ παλικαρι μ την αλφα ειναι στ κλαμπ ειναι ο alex old school drift και κανονικα εχει ενα μκ1 αλλα ειναι για βαψιμο!!!ευχαριστω τν dj για τις οδηγιες του και ελπιζω να ξαναμαζευτουμε συντομα...α και που σαι γιαννη αλαξε το nickname σ βαλτο μπατσομαγνητηςΕ30...και βρες και ενα bucket γιατι στ τελος θα μπαινεις στη στροφη απο τ καθισμα τ συνοδηγου... :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
07-08-08, 03:20
τ παλικαρι μ την αλφα ειναι στ κλαμπ ειναι ο alex old school drift
εγω προσωπικα δεν το ηξερα καν..γιαυτο δεν του μιλησα :? :?
07-08-08, 04:46
τ παλικαρι μ την αλφα ειναι στ κλαμπ ειναι ο alex old school drift
εγω προσωπικα δεν το ηξερα καν..γιαυτο δεν του μιλησα :? :?
re pedia toxo gia vapsimo vasika monos mou to palevo 8ame sidoma omos stin epomeni sinadisi paron :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
07-08-08, 05:08
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/araxnas/IMG_0105.jpg
07-08-08, 05:12
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/araxnas/042.jpg
gia dite ligo ta link
http://www.youtube.com/watch?v=4P0t9f11x3U
http://www.youtube.com/watch?v=dhMqX4j13Xc
GiannisE30
07-08-08, 09:17
pedia ti ora simera ?
και γω χαρηκα παιδες που σας γνωρισα,γιαννη ειχεσ δικιο αλλα κατι δεν εκανα καλα,την επομενη ελπιζω να τ παω καλυτερα,τ παλικαρι μ την αλφα ειναι στ κλαμπ ειναι ο alex old school drift και κανονικα εχει ενα μκ1 αλλα ειναι για βαψιμο!!!ευχαριστω τν dj για τις οδηγιες του και ελπιζω να ξαναμαζευτουμε συντομα...α και που σαι γιαννη αλαξε το nickname σ βαλτο μπατσομαγνητηςΕ30...και βρες και ενα bucket γιατι στ τελος θα μπαινεις στη στροφη απο τ καθισμα τ συνοδηγου... :lol: :lol: :lol:
Χαχαχα!
Κοιτα το οτι κατι δεν εκανες καλα (ειπαμε, αερα στα λαστιχα, ευθυγραμμηση κλπ!) :P
Ασε ρε γμτ το καθισμα μου ειναι GTP... Θελω επειγωντος bucketιες!! (Εστω ημιbucket!)
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/araxnas/042.jpg
gia dite ligo ta link
http://www.youtube.com/watch?v=4P0t9f11x3U
http://www.youtube.com/watch?v=dhMqX4j13Xc
Φιλε Alex δεν το ηξερα για αυτο δεν σου μιλησα... Οταν εφτασα ρωτησα ποιοι ειναι εδω απο το club και μου ειπαν για τον Αντρεα...
Δεν πειραζει, την επομενη φορα! :wink: :wink:
Ντογκας Ιωαννης
07-08-08, 09:36
παρτε μερικες φοτο....
http://www.imageshack.gr/files/7xwyi5nfhimblkxmiveu_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=7xwyi5nfhimblkxmiveu.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/nnizllj9hmbxjgqf7cu8_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=nnizllj9hmbxjgqf7cu8.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/reh912oo10cbs966nljz_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=reh912oo10cbs966nljz.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/ktfsnldupk9hhgd21vtn_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=ktfsnldupk9hhgd21vtn.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/v1qc8wgh38cy7bjya25j_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=v1qc8wgh38cy7bjya25j.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/4rlgsqdzdpo59lz0uz7u_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=4rlgsqdzdpo59lz0uz7u.jpg)
Ανδρεα χαρηκα για την γνωριμια.. ελπιζω να σε βοηθησα λιγο... θελει practice το θεμα και να φτιαξεις λιγο την μουρη :wink:
alex old school drift clb ρε φιλε πρεπει να μιλησαμε στο βενζιναδικο οταν σκασανε οι τσεοι...την επομενη φορα θα σηστηθουμε κιολας :D
εγω καλα περασα και ελπιζω και οι υπολοιποι με εξαιρεση μαλλον τον gismo... αααα ρε σακη δεν σε θελει ακομα ρε φιλε... σου εχουν ματιασει τον ρωσο.. :evil: ελπιζω να μην εγινε κατι σοβαρο!
ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...... Η ΣΟΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!
ΤΡΕΛΗ ΚΑΥΤΡΑ :lol: :lol:
GiannisE30
07-08-08, 10:02
Δωσε video στον λαο...!!!!!!! :P :P
Petros AE86
07-08-08, 10:48
ακομα????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
07-08-08, 10:53
οντως ηταν απ τις καλητερες συναντησεις :twisted: τα ειχε ολα πισωκουνες, μπροστοκουνες,μπατσους,πακιστανους,θεατες,καμενα λαστιχα(αυτο ηταν στανταρ)και γενικα εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα αρκετα αν και δεν επαιξα οσο ηθελα :wink: λοιπον τερμα τελειωσε το μερος καθιερωθηκε μεχρι να φαμε πουλο απο τους τροχαιους φυσικα :evil: οδηγιες για τις συναντησεις με pm :wink: :wink:
GiannisE30
07-08-08, 11:00
Ετσι!!!!!!!
Φιλε η κ@υλα ηταν οταν πηγαιναμε με τον GIZMO στην Μαραθωνος (ναι στην δεξια με 60 :P:P:P) και ξαφνικα βλεπω κατι ασημι να ερχετε με πολλα απο την αριστερη και να κορναρει!!!!!
Ναι!!! Ηταν ο DJ με το ασημι RX8!!!
Και λιγο πιο πισω του ηταν ο G.P.T.M με το θηριο Ε30 (και κολιμενο διαφορικο) να ερχεται με κοφτες (φιλε τελειο το μπαντιλικι πανω στην μαραθωνος!!!! λεω δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι 18αρι, σιγουρα 2,5λιτρο και ανω!!!), η κοπελα του με το punto και τελευταιος με τον βρωμο(ηθελε πλυσιμο)ιαπωνα ο koukos (aka Παντελης, να μιλησω?) δεν θυμαμε αν ηταν και κανενας αλλος αλλα τεσπα ηταν γ@μάτ@!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
[quote=ioanna]Κ εμενα παρακαλω ενα π.μ τι ωρα θα μαζευτειτε
Δεν πειραζει.Ετσι κ αλλιως μας ειχε παρει ο υπνος, κ δεν προλαβαιναμε ναερθουμε.Χαιρομαι που μαζευτηκατε περισσοτεροι αυτη την φορα κ το διασκεδασατε.next time :wink:
GiannisE30
07-08-08, 11:24
Next time θα ειμαστε λιγοτεροι γιατι φευγουν για διακοπες οι περισσοτεροι!
Αλλα δεν πειραζει θα γινει και αλλαη συναντηση!
Σαράφης Γιώργος
07-08-08, 12:35
Το LADA τι έπαθε ρε παιδιά ?
GiannisE30
07-08-08, 13:08
Στην τελευταια στροφη της Λ.Μαραθωνος και ενω ειμασταν 200μετρα απο την αλανα, πηγα να μπω με αναποδα και επειδη η αναμονη και η κ@υλα της στιγμης ηταν μεγαλη, με ακολουθησε και ο GIZMO.
Ενω εμενα εκανε μπασιμο το αμαξι (3 ατομα, εργαλεια + 1 διαφορικο) του GIZMO μπηκε με το πλαϊ και τον πουλησαν τα λαστιχα ή το μπροστινο συστημα και χτυπησε στο πεζοδρομιο.
Με αποτελεσμα μια λακουβα στο καρτερ (ευτυχως δεν εσπασε) και την δεξια ζαντα στραβη, το λαστιχο σκασμενο και την ευθυγραμμηση να εχει παει περιπατο (ελπιζω να μην εχει παρει κανενα ψαλιδι)...
Αυτα εν ολιγης...
παιδια και εγω χαρηκα που γνωρισα και περισσοτερα ατομα!!και οπως ειπε ο γιαννης μου θυμισε τις παλιες μερες στην βαρη!!ειδες γαιννη(dj)τελικα δεν θα μου εφταναν τα λαστιχα!!η κοπελα με το πουντο ειναι τρελος καφρος χειροτερη απο εμας!!πρεπει να ξαναπαμε τωρα!γιαννη ωραιο το 30αρι σου αλλα βαλε αναρτησεις επειγοντως δεν την παλευει αλλο
GiannisE30
07-08-08, 13:23
παιδια και εγω χαρηκα που γνωρισα και περισσοτερα ατομα!!και οπως ειπε ο γιαννης μου θυμισε τις παλιες μερες στην βαρη!!ειδες γαιννη(dj)τελικα δεν θα μου εφταναν τα λαστιχα!!η κοπελα με το πουντο ειναι τρελος καφρος χειροτερη απο εμας!!πρεπει να ξαναπαμε τωρα!γιαννη ωραιο το 30αρι σου αλλα βαλε αναρτησεις επειγοντως δεν την παλευει αλλο
Αυτο θελω να κανω Γιωργο αλλα δεν παιζουν φραγκα atm...
Αυτο θελω να κανω Γιωργο αλλα δεν παιζουν φραγκα atm...
σιγα σιγα!!!λοιπον αφου διακοπες δεν παω ξανακανονιζουμε να παμε :wink:
GiannisE30
07-08-08, 13:45
Εννοειτε και αυτη τη φορα θα φερω και λαστιχα ετσι για να τα λιωσω λιγο!!!
εσυ μπατσομαγνητη;
εγω βγαινω απο την πιλοτι και με περιμενουν στη γωνια. :lol:
χτες ερχομενος πετυχα στη Δ.Πλακεντιας το φρυδι που μου πηρε τις πινακιδες :evil:
το πρωτο πραγμα που εκανε φυσικα (ντιτζεη ακους) με προσπερασε και γυρισε να δω αν εχω πινακιδα μπροστα. κλασσικη περιπτωση ροχι8 :evil:
07-08-08, 14:50
Φιλε Alex δεν το ηξερα για αυτο δεν σου μιλησα... Οταν εφτασα ρωτησα ποιοι ειναι εδω απο το club και μου ειπαν για τον Αντρεα...
Δεν πειραζει, την επομενη φορα!
φιλε δεν πεζι προβλιμα τι επομενι 8α σιστιθουμε κανονικα και εγο προτι φορα ειχα ερθι σε σιναδισι και δεν ιξερα κανεναν σχεδον
Ρε αλητες , εγω πουθενα ?? :x :cry:
GiannisE30
07-08-08, 15:03
Δεν χωρας πουθενα (δεν σε ανεφερα γιατι ηρθες μετα!)
Αααααααααααα παιδια εγινε κατι φοβερο, κατι το μοναδικο (και δεν εχουμε βιντεοοοο) ο Χρηστος (aka Bimmer86) εχθες τουρμπιζε, εστριβε ακομα και λαστιχο εκαψε!!! Δεν εχω τιποτα αλλο να πω... Χρηστο εισαι σε καλο δρομο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(κανα νεο για το μπλοκε εχουμε?)
Αααααααααααα παιδια εγινε κατι φοβερο, κατι το μοναδικο (και δεν εχουμε βιντεοοοο) ο Χρηστος (aka Bimmer86) εχθες τουρμπιζε, εστριβε ακομα και λαστιχο εκαψε!!! Δεν εχω τιποτα αλλο να πω... Χρηστο εισαι σε καλο δρομο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω , ο τελευταιος ... :? :lol:
GiannisE30
07-08-08, 15:21
:lol: :lol:
Γιαννη μπερδευτηκες, αυτα εγιναν οταν τον ειχα συνοδηγο 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
07-08-08, 16:38
χαχαχαχα ε ναι και τοτε εγινε! :P
andreas_e30!
07-08-08, 17:38
Ανδρεα χαρηκα για την γνωριμια.. ελπιζω να σε βοηθησα λιγο... θελει practice το θεμα και να φτιαξεις λιγο την μουρη :wink:
alex old school drift clb ρε φιλε πρεπει να μιλησαμε στο βενζιναδικο οταν σκασανε οι τσεοι...την επομενη φορα θα σηστηθουμε κιολας :D
εγω καλα περασα και ελπιζω και οι υπολοιποι με εξαιρεση μαλλον τον gismo... αααα ρε σακη δεν σε θελει ακομα ρε φιλε... σου εχουν ματιασει τον ρωσο.. :evil: ελπιζω να μην εγινε κατι σοβαρο!
τα χω στ υποψην μου dj!thenx!ετσι κιαλλιως χθες ηταν η πρωτη φορα που μπηκα σε μια μεγαλη στροφη με αρκετα χιλιομετρα και με ασφαλτο π χει τοση προσφυση δεν ειχε καμια σχεση με τισ μαλακιες που κανω στν δρομο...α,επιτελους εμαθα τ flickarisma!!καλα η σοφια το καψε και τ 30αρι αλλα ειδικα το punto... :lol: :lol:
εγώ καύτρα??? ντροπή...
Να μην ακούσω άλλες συκοφαντίες!!
Petros AE86
07-08-08, 20:17
εγώ καύτρα??? ντροπή...
καλως την σοφια την καυτρα!!!!!
της φωναζε χθες ο G.P.T.M να βγει απο την πιστα και αυτη δεν ηθελε να βγει!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
07-08-08, 20:48
εγώ καύτρα??? ντροπή...
για σου ρε sophie την αλλη φορα ελα πιο οργανωμενη με κανα τακο για τις πισω ροδες εκει να δεις μπαντα(μεχρι να ερθει η πισωκουνα φυσικα)
λοιπον παιδια, με το αμαξι δεν εκανα τιποτα απο προχτες, λογο μετακομισης, εχω τρεχαματα και γιαυτο δεν εχει και διακοπες.
παντως γυρισα μια χαρα με την τελεια ευθυγραμμιση που του εκανα με το ματι :lol: :lol:
κι εγω ενοειτε πως χαρηκα που σας γνωρισα και που ειδα οσους ηξερα ηδη. μολις το ετοιμασω θα παμε αλλα, οπως ειπαμε ενας μπροστα ενας στο πλαι και ενας πισω να με προσεχετε... :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
07-08-08, 21:26
λοιπον παιδια, με το αμαξι δεν εκανα τιποτα απο προχτες, λογο μετακομισης, εχω τρεχαματα και γιαυτο δεν εχει και διακοπες.
παντως γυρισα μια χαρα με την τελεια ευθυγραμμιση που του εκανα με το ματι :lol: :lol:
κι εγω ενοειτε πως χαρηκα που σας γνωρισα και που ειδα οσους ηξερα ηδη. μολις το ετοιμασω θα παμε αλλα, οπως ειπαμε ενας μπροστα ενας στο πλαι και ενας πισω να με προσεχετε... :lol: :lol: :lol: :lol:
και ενας μαζι σου :lol: :lol: :lol:
CRAZY SIERRA
07-08-08, 22:35
ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΗΣΕΤΕ ΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΑ......ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ DRIFT
εγώ καύτρα??? ντροπή...
για σου ρε sophie την αλλη φορα ελα πιο οργανωμενη με κανα τακο για τις πισω ροδες εκει να δεις μπαντα(μεχρι να ερθει η πισωκουνα φυσικα)
ετοιμαζει κατι παρα πολυ καλο!!!!!!!
andreas_e30!
08-08-08, 04:41
εγώ καύτρα??? ντροπή...
ετοιμαζει κατι παρα πολυ καλο!!!!!!!
δηλαδη η σοφη θα μας βαλει τα γυαλια σε λιγο καιρο ε??
θα το δουμε αυτο σε λιγο καιρο
GiannisE30
08-08-08, 13:17
Καλως ηρθες Sophie!
εγώ καύτρα??? ντροπή...
Οχι ρε υπαρχει και αλλος τροπος (Να μιλησω?), με σωληνακι να βρεχει τα πισω λαστιχα με λαδι! Εκει να δεις γλυστρα!!! :wink: :wink: :wink:
ξεχασα να πω ενα μεγαλο μπραβο στον χρηστο(bimmer)επιτελους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
ακουσα τον κοφτη του sx και το πηγε και παρα πολυ καλα!!!
ωραιος ρεε :wink: :wink: :wink:
GiannisE30
08-08-08, 14:34
Λοιπον παιδια, κανονιστηκε συναντηση, για πληροφοριες στα τηλεφωνα 9011250 (οχι αυτο ειναι της δουλειας!)... σε pm! :P
Petros AE86
08-08-08, 16:26
καλο καλοκαιρι σε ολους σας...σε λιγο φευγω για διακοπες και ερχομαι σεπτεμβρη..εκει που θα παω δεν θα εχω ιντερνετ..καλα να περνατε και καλο καψιμο!! :) :) :)
GiannisE30
08-08-08, 16:30
καλο καλοκαιρι και σε εσενα βρε τζεϊ!
Petros AE86
08-08-08, 16:32
Σαράφης Γιώργος
08-08-08, 17:55
Καλό καλοκαίρι σε όλους ! :wink:
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 6-8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ, ΟΜΑΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Στην περιπτωση που αρχισει και πηγαινει κοσμος καθε μερα, και οτι ωρα να'ναι, ειναι θεμα εβδομαδων να παρουν μετρα.
Π.χ. σκεφτειτε να παει, ενας το πρωι 30 λεπτα, ενας στις 12 το βραδυ 15 λεπτα, την επομενη ημερα, ενας στις 3 το μεσημερι για 30 λεπτα... και παει λεγοντας....
Οπως και να εχει, καποιοι θα ενοχληθουν. Και τα τηλεφωνα στην τροχαια θα πεφτουν βροχη.
Πειτε με παλι κακο, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.
GiannisE30
08-08-08, 21:03
Νασσο εχεις δικιο φιλε για αυτο το λογο ειπα οτι κανονιστηκε συναντηση ωστε να παμε ολοι μαζι, μην παει αλλος σαββατο, αλλος κυριακη και αλλος δευτερα...
Θα παμε μια και καλη :) :wink: :wink: :wink:
mitsosdrift
08-08-08, 21:03
ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ, ΟΜΑΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΥΣΗΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Στην περιπτωση που αρχισει και πηγαινει κοσμος καθε μερα και οτι ωρα να'ναι ειναι θεμα εβδομαδων να παρουν μετρα.
πχ σκεφτειτε να παει ενας το πρωι 30 λεπτα, ενας στις 12 το βραδυ 15 λεπτα, την επομενη μερα, ενας στις 3 το μεσημερι για 30 λεπτα... και παει λεγοντας....
οπως και να εχει καποιοι θα ενοχληθουν. και τα τηλεφωνα στην τροχαια θα πεφτουν βροχη.
+1
Νασσο εχεις δικιο φιλε για αυτο το λογο ειπα οτι κανονιστηκε συναντηση ωστε να παμε ολοι μαζι, μην παει αλλος σαββατο, αλλος κυριακη και αλλος δευτερα...
Θα παμε μια και καλη :) :wink: :wink: :wink:
ναι ρε.. δεν λεω για την συναντηση που κανονισατε... :wink:
ειναι γενικη η ανακοινωση, και για οσους ειμαστε στο club, αλλα και για οσους ειναι εκτως club, και θα το διαβασουν. Γι'αυτο το εχω βαλει και στο πρωτο post, για να το βλεπουν ολοι.
Για να γλιτωσουμε αυτον τον χωρο απο το λουκετο ή την αστυνομευση.
andreas_e30!
08-08-08, 21:45
επειδη το μερος το ξερω εχω να πω οτι ο καθε κ@υλωμενος μαραθωνιτης εκει παει και ξεκαυλωνει...οκ...να πηγαινουμε ολοι μαζι αλλα δεν εξαρταται μονο απο μας αν θα τ κλεισουν η τ οτιδηποτε γιατι αυτο το μερος τ ξερουν παρα πολλοι,εγω πχ τ ξερω απο τ '05 που δεν μενω καν μαραθωνα και τοτε δεν ηξερα ουτε "πως παιρνει μπροστα τ αμαξι"...την τροχαια την περνουν το βενζιναδικο και τ σουπερμαρκετ μεχρι και για τσ τυπουσ που πετανε τ ελικοπτερακια...ειναι λογια τν παιδιων με τα μπλε και οχι δικα μου...συμφωνω παντως μαζι σου να πηγαινουμε ολοι μαζι αφου μπορουμε να οργανωθουμε και δεν ειμαστε χυμα τυποι....
Καλως ηρθες Sophie!
εγώ καύτρα??? ντροπή...
και με παραφλου...
πατεντα by coockies... :wink:
Οχι ρε υπαρχει και αλλος τροπος (Να μιλησω?), με σωληνακι να βρεχει τα πισω λαστιχα με λαδι! Εκει να δεις γλυστρα!!! :wink: :wink: :wink:
Πανικος χθες . Φτανουμε στο παρκινγκ και ανοιγουν οι ουρανοι ! Τρελη βροχη .
Μετα ... full lock και αγιος ο θεος ... :D :D :D :D
Υπαρχουν και βιντεο αλλα δεν προλαβαινω σημερα .
GiannisE30
11-08-08, 22:38
Ασε ρε γκαντεμη μιλας κιολας!!!
Οταν εφτασα με τον Ηλια και τον Κωστα ηταν ολα μια χαρα, οι τυπαδες με τα πετουμενα, προσπαθουσαν να μην τα σκασουν στο εδαφος, εμεις μιλουσαμε κλπ!
Μπηκα μια και κατι τυπαδες με ενα peugeot 207 (ή 307, δεν τα ξερω αυτα...) κοιταγαν και ειπε ο ιδιοκτητης να μπει να με "ξεφτυλησει" και οι φιλοι του τραβαγαν και βιντεο! Μιλαμε για πολυ γελιο! :P
Και ξαφνικα ολα ωραια ολα καλα, βλεπω απο μακρια τον Χρηστο (μητσοτακ) και μου σκαει η πρωτη σταγονα, λεω μπα ιδεα μου θα ειναι, ε δεν προλαβε να κατεβει και γ@μηθηκε στην βροχη... (ποιος εισαι ρε δικε μου?? ο ιτς ρεινινγκ μεν?!?!?!? :P :P :P )
Ωραια ηταν μεχρι που μου στραβωσε το καθισμα (και δυστηχως τα καθισματα απο το Ε36 δεν κανουν....), μετα εβλεπα τον Ηλια που ολη την ωρα εκανε μια τελευταια γιατι ειχε ταξιδι!!! :P :P :P
Να πω επισης οτι ο Ανδρεας το πηγαινε ταπα στην αρχη αλλα τον γκαντεμιασαμε (ποιος Χρηστος να τον γκαντεμιασε??? ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε!! :wink: :wink: )
Φιλε Αλεξ, χαρηκα για την γνωρημια, τελικα το παιδι με τον 2002 εχει μπλοκε ή οχι??? :?: :?:
Ντογκας Ιωαννης
12-08-08, 11:51
κουφααααλες! :twisted:
GiannisE30
12-08-08, 11:52
κουφααααλες! :twisted:
Διακοπες ηθελες φιλος! :P :P :P :wink: :wink:
andreas_e30!
13-08-08, 10:59
Ασε ρε γκαντεμη μιλας κιολας!!!
Οταν εφτασα με τον Ηλια και τον Κωστα ηταν ολα μια χαρα, οι τυπαδες με τα πετουμενα, προσπαθουσαν να μην τα σκασουν στο εδαφος, εμεις μιλουσαμε κλπ!
Μπηκα μια και κατι τυπαδες με ενα peugeot 207 (ή 307, δεν τα ξερω αυτα...) κοιταγαν και ειπε ο ιδιοκτητης να μπει να με "ξεφτυλησει" και οι φιλοι του τραβαγαν και βιντεο! Μιλαμε για πολυ γελιο! :P
Και ξαφνικα ολα ωραια ολα καλα, βλεπω απο μακρια τον Χρηστο (μητσοτακ) και μου σκαει η πρωτη σταγονα, λεω μπα ιδεα μου θα ειναι, ε δεν προλαβε να κατεβει και γ@μηθηκε στην βροχη... (ποιος εισαι ρε δικε μου?? ο ιτς ρεινινγκ μεν?!?!?!? :P :P :P )
Ωραια ηταν μεχρι που μου στραβωσε το καθισμα (και δυστηχως τα καθισματα απο το Ε36 δεν κανουν....), μετα εβλεπα τον Ηλια που ολη την ωρα εκανε μια τελευταια γιατι ειχε ταξιδι!!! :P :P :P
Να πω επισης οτι ο Ανδρεας το πηγαινε ταπα στην αρχη αλλα τον γκαντεμιασαμε (ποιος Χρηστος να τον γκαντεμιασε??? ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε!! :wink: :wink: )
Φιλε Αλεξ, χαρηκα για την γνωρημια, τελικα το παιδι με τον 2002 εχει μπλοκε ή οχι??? :?: :?:
Ναι ρε σεις τι γκαντεμια κιαυτη με την βροχη!!συνανταω τν χρηστο στην μαραθωνος και με το που μπαινουμε στο παρκινγκ και κατεβαινω να χαιρετησω μου σκαει η πρωτη ψιχαλα...καλη φαση ηταν με τη βροχη αλλα με τ παραμικρο λαθος μου γυρναγε...ηλια χαρηκα για τη γνωρημια πολυ ωραιο το s2k...ταπα τ πηγαινε και τ παλικαρι με το 1602...στην επομενη συναντηση ελπιζω να χω ελατηρια και μπλοκε...θα δουμε! πηγε να σου την πει peugeot γιαννη???ελεος...υπαρχουν και βαρεμενοι στν κοσμο...
η ζημια που επαθε το lada απο το πεζοδρομιο.
στραβωσε το μπαρακι του ζητα.
ετσι ειναι το σωστο
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/DSC00326.jpg
κι ετσι το στραβο
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/DSC00325.jpg
και τα δυο για την συκριση.
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/DSC00324.jpg
το εβαλα επανω και αυριο βουρ για ευθυγραμμηση... :lol: :lol: :lol:
οντως ηταν απ τις καλητερες συναντησεις :twisted: τα ειχε ολα πισωκουνες, μπροστοκουνες,μπατσους,πακιστανους,θεατες,καμενα λαστιχα(αυτο ηταν στανταρ)και γενικα εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα αρκετα αν και δεν επαιξα οσο ηθελα :wink: λοιπον τερμα τελειωσε το μερος καθιερωθηκε μεχρι να φαμε πουλο απο τους τροχαιους φυσικα :evil: οδηγιες για τις συναντησεις με pm :wink: :wink:
Καλά ρε κοπρίτες, περιμένατε να φύγω για διακοπές για να κανονίσετε μια φάση της προκοπής????? :lol: :lol:
Όσο ήμουν Αθήνα όλο στο μουφοΣέσι πηγαίνατε.... :lol: :lol:
Τώρα γύρισα όμως... Κανονιστε καμμιά βόλτα σύντομα ρεεε :lol:
Κανονιστε καμμιά βόλτα σύντομα ρεεε :lol:ναι ναι κι αυτη την φορα θα ειμαι υπομονετικος μεχρι την <<πιστα>>... :wink: :wink: :wink:
GiannisE30
14-08-08, 10:56
Καλά ρε κοπρίτες, περιμένατε να φύγω για διακοπές για να κανονίσετε μια φάση της προκοπής????? :lol: :lol:
Όσο ήμουν Αθήνα όλο στο μουφοΣέσι πηγαίνατε.... :lol: :lol:
Τώρα γύρισα όμως... Κανονιστε καμμιά βόλτα σύντομα ρεεε :lol:
Κατσε να γυρισουν ολοι απο διακοπες και θα παμε μια καλη, ολοι μαζι! :wink: :wink:
Εγω ισως το σαββατο να παω σεσι, θελω να μαθω λιγο το αμαξι γιατι με το μπλοκε δεν το εχω συνηθισει ακομα...
Κανονιστε καμμιά βόλτα σύντομα ρεεε :lol:ναι ναι κι αυτη την φορα θα ειμαι υπομονετικος μεχρι την <<πιστα>>... :wink: :wink: :wink:
Α ρε Σακη! Δεν πειραζει φιλε, την αλλη φορα εκει θα μπουμε με 20χλμ (μην τραβηξεις κανα χειροφρενο μονο :P :P ) :wink:
GiannisE30
15-08-08, 01:24
Τελικα ακυρο για το σαββατο το σεσι, θα παω αυριο! ;)
GiannisE30
17-08-08, 14:03
Κανεις για μαραθωνα σημερα??
GiannisE30
17-08-08, 14:16
γιατι no car?
δεν εχω αλλαξει ακομα αντλια νερου... :cry: :cry:
GiannisE30
17-08-08, 14:56
Την εχεις παρει ή ουτε καν?
μεσ'την εβδομαδα θα ειναι ετοιμο :wink:
CRAZY SIERRA
17-08-08, 20:48
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ......ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΑΚΡΗΒΩΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?http://i535.photobucket.com/albums/ee359/SIERRAWRC/TURBINAS1.jpg
Σαράφης Γιώργος
17-08-08, 20:50
Σα να 'ναι λίγο μεγάλο το avatar ...
CRAZY SIERRA
17-08-08, 20:56
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΜΙΚΡΗΝΟ.......
CRAZY SIERRA
17-08-08, 21:06
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΙΚΡΗΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΟΚ.........
Σαράφης Γιώργος
18-08-08, 12:14
Δεν πειράζει και αυτό ωραίο είναι !!! :wink:
18-08-08, 15:26
Φιλε Αλεξ, χαρηκα για την γνωρημια, τελικα το παιδι με τον 2002 εχει μπλοκε ή οχι??? :?: :?:[/quote]
και εγο χαρικα ρε φιλε.το mk μου ειναι ετιμο οποτε ειναι για σιναντισι
θα ερθο με αυτο αυτι τι φορα :P :P :P :P :P :P :P αλα απο τι βλεπο εχουν φιγι ολι για διακοπες :roll: :roll:
παιδια γυρισα! θα κανουμε τιποτα αυριο;
καλομαθε η γρια στα συκα :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
24-08-08, 02:16
Αντε καλως ηρθες!!! Τελος οι διακοπες ε? (τωρα θα δεις τι ωραια που ειναι!!! μουαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!)
Για αυριο(σημερα) δεν ξερω γιατι ειμαι λιγο - απο θεμα χρηματων :? :?
Γεια σας κ απο μενα... Διακοπεισον τελος :cry: :cry: αλλα τουλαχιστον ηταν τελειες κ ξεκουραστηκαμε...
Χαιρετω τους παντες κ ξαναλαεω το εξης για ολους εσας που προβληματιζεστε για τον εν λογω χωρο...
Δν μπορει να μας πει κανεις τπτ κ για κανενα λογο... Μα8ετε οτι το παρκινγ ειναι του δημοσιου κ δν εχει οριστει για κατι... Κα8ημερινα καινε πολλα αμαξια κ ελικοπτερακια κ αεροπλανακια κ δν υφισταται προβλημα... Απο ποια αποψη? Οτι δν χρειαζεται να φοβομαστε για τους τσεους κα8οτι δν μπορουν να μας κανουν απολυτως τπτ.. Το τονιζω, τιποτα! Αν ηταν κλειστος ο χωρος τοτε ναι... :wink:
Χ8ες το βραδυ που περασα ειχα παλι γυφτους με τσαντιρια.. Δλδ ελεος.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Χαιρετω κ 8α τα πουμε απο κοντα... :wink: :wink:
αυτο ελειπε τωρα να παμε και να εχει γινει καταληψη απο γυφτους, αντε να τους διωξεις μετα. :twisted: :twisted: :twisted:
GiannisE30
25-08-08, 16:16
Καλως ηρθες Στελαρα!!!!
Σακη, τον βλεπω τον Στελιο να ερχετε με το Ford και να μπαινει απο τσαντιρι σε τσαντιρι!!!!
Εγώ είμαι έτοιμος (και πεινασμένος) για ντριφτοκατάσταση όποτε θέλετε.. 8) 8)
Γεια σας κ απο μενα... Διακοπεισον τελος :cry: :cry: αλλα τουλαχιστον ηταν τελειες κ ξεκουραστηκαμε...
Χαιρετω τους παντες κ ξαναλαεω το εξης για ολους εσας που προβληματιζεστε για τον εν λογω χωρο...
Δν μπορει να μας πει κανεις τπτ κ για κανενα λογο... Μα8ετε οτι το παρκινγ ειναι του δημοσιου κ δν εχει οριστει για κατι... Κα8ημερινα καινε πολλα αμαξια κ ελικοπτερακια κ αεροπλανακια κ δν υφισταται προβλημα... Απο ποια αποψη? Οτι δν χρειαζεται να φοβομαστε για τους τσεους κα8οτι δν μπορουν να μας κανουν απολυτως τπτ.. Το τονιζω, τιποτα! Αν ηταν κλειστος ο χωρος τοτε ναι... :wink:
Χ8ες το βραδυ που περασα ειχα παλι γυφτους με τσαντιρια.. Δλδ ελεος.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Χαιρετω κ 8α τα πουμε απο κοντα... :wink: :wink:
Καλως τον-α!! Λιωσε τωρα στην Αθηνα.. :lol: :lol:
Στελιο, εγω ανυσηχησα κυριως για τον χωρο.. γιατι εχουν δεί πολλα τα μάτια μου σ'αυτη την χώρα.. ελπίζω να ειναι σίγουρο, οτι δεν μπορούν να μας κάνουν κάτι.
Ντογκας Ιωαννης
26-08-08, 00:23
με τι πηγες ρε ρεμαλι?? Κουφαλες ερχομαι!! :lol: :P :P
Σιγα μην έλειπες απο τέτοια πολιτιστικά γεγονότα.... :lol: :lol: 8) Αντε κανονιστε να παμε!!!
Χαχα με τον Αργυρη κ τον Βασιλη...! Ο Αργυρης εκοψε μεσαια τριβη... :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κ ο Βασιλης εκοψε ενα Puntακι στα 2... :twisted: :twisted: :twisted:
GiannisE30
26-08-08, 16:20
Χαχα με τον Αργυρη κ τον Βασιλη...! Ο Αργυρης εκοψε μεσαια τριβη... :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κ ο Βασιλης εκοψε ενα Puntακι στα 2... :twisted: :twisted: :twisted:
ποοοο, τι λες τωρα??? :shock: :shock: :shock:
και μονο που σκεφτομαι τι πρεπει να λυσεις βαριεμαι... :? :? :wink:
μιση ωρα υποθεση ειναι δεν ειναι κατι πολυ δυσκολο ουτε λυνεις πολλα πραγματα
λοιπον... Πάμε αυριο??? να είμαστε αρκετοι... να σχεδιάσουμε και μια ''πιστα'', να γουστάρουμε..
αντε παμε γιατι εγω εχω εξεταστικη μετα, ξεχαστε με, και ολο το πλουσιο θέαμα που προσφερω στο κοινο.. :lol: :lol: :lol:
Απ'οσο ξερω ολοι εδω ειναι... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ (DON'T DO THE DUCKS!!) ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
λοιπον... Πάμε αυριο??? να είμαστε αρκετοι... να σχεδιάσουμε και μια ''πιστα'', να γουστάρουμε..
αντε παμε γιατι εγω εχω εξεταστικη μετα, ξεχαστε με, και ολο το πλουσιο θέαμα που προσφερω στο κοινο.. :lol: :lol: :lol:
Απ'οσο ξερω ολοι εδω ειναι... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ (DON'T DO THE DUCKS!!) ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
εγω δεν μπορω :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
andreas_e30!
26-08-08, 21:25
αμα ισχυει κατι γι αυριο ειδοποιηστε με με pm ισως και να ρθω...
αφηστε μου και εμενα ενα μυν. να δω μηπως ερθω
GiannisE30
26-08-08, 22:20
Παιδια δεν μπορω ουτε εγω για αυριο...
Η μεσσαια τριβη δεν ειναι πανω στον κεντρικο? Για να βγαλεις τον κεντρικο πρεπει να βγαλεις διαφορικο...
Για να βγαλεις τον κεντρικο πρεπει να βγαλεις διαφορικο...δεν ξερω στην bmw αλλα μαλλον οχι, αν κρίνω απο αλλα πισωκινητα...
GiannisE30
26-08-08, 23:06
Για να βγαλεις τον κεντρικο πρεπει να βγαλεις διαφορικο...δεν ξερω στην bmw αλλα μαλλον οχι, αν κρίνω απο αλλα πισωκινητα...
Οχι ρε συ, για να βγαλεις τον κεντρικο πρεπει να βγαλεις το σασμαν ή το διαφορικο, το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν η μεσσαια τριβη ειναι μεσα στον κεντρικο ή απλα αν βιδωνει γυρω του...
CRAZY SIERRA
27-08-08, 00:50
ΑΝ ΤΕΛΟΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΠΟΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ :!: :!: :!:
Η μεσσαια τριβη δεν ειναι πανω στον κεντρικο? Για να βγαλεις τον κεντρικο πρεπει να βγαλεις διαφορικο...
Οχι ρε συ κουραστηκες λιγο παραπανω... :lol: :lol:
Δν βγαινει το διαφορικο... :wink: :wink:
Οπως σου πε ο Γιωργος... Μιση ωρα υπο8εση... :!:
Ουτε εγω το βλεπω για σημερα... Καλυτερα να μπορουμε ολοι...
(καλα εγω ειμαι κ σχεδον κα8ε βρααααδ' εκει... :P :P :twisted: :twisted: )
GiannisE30
27-08-08, 13:18
Οχι ρε συ κουραστηκες λιγο παραπανω... :lol: :lol:
Δν βγαινει το διαφορικο... :wink: :wink:
Οπως σου πε ο Γιωργος... Μιση ωρα υπο8εση... :!:
Ουτε εγω το βλεπω για σημερα... Καλυτερα να μπορουμε ολοι...
(καλα εγω ειμαι κ σχεδον κα8ε βρααααδ' εκει... :P :P :twisted: :twisted: )
Καθε βραδυ??? Αμαν!!!!!!!!!!!!!! Και σε εμας δεν λες τιποτα ε? :wink: :wink: :wink:
The Night Is Miiinee..... χαχαχαχαχααααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
GiannisE30
27-08-08, 13:39
Ετσι ε??? Καλαααααααααααα! :P :P :P :wink: :wink: :wink:
Ετσι ε??? Καλαααααααααααα! :P :P :P :wink: :wink: :wink: για πες του να ερθει στο αλλο τοπικ να του τα ψαλουμε ενα χερακι... :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
27-08-08, 22:57
Ετσι ε??? Καλαααααααααααα! :P :P :P :wink: :wink: :wink: για πες του να ερθει στο αλλο τοπικ να του τα ψαλουμε ενα χερακι... :lol: :lol: :lol: :lol:
Για ελα να σε περασουμε ενα χερακι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
andreas_e30!
31-08-08, 19:21
δεν κανονιζουμε καμια συναντηση?
Ντογκας Ιωαννης
31-08-08, 19:42
παμε τωρα?? :D :D
Παντελης Κιτζογλου
31-08-08, 19:47
λοιπον κουφαλες γυρισα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: και μετα απο ενα μηνα χωρις ουτε μια ιδεα απο σπινιες εχω τρελες κ@υλες
κανονιζουμε για παρασκευη απογευμα :?: :?:
Ντογκας Ιωαννης
31-08-08, 19:52
επειδη το "παρασκευη" ειναι μακρια δεν βγαινουμε καμια τσαρκα σημερα??? εστω μικρη!!!
Παντελης Κιτζογλου
31-08-08, 19:55
επειδη το "παρασκευη" ειναι μακρια δεν βγαινουμε καμια τσαρκα σημερα??? εστω μικρη!!!
εχω κανονισει κατι για σημερα γιαννακο γιαυτο το λεω.
andreas_e30!
31-08-08, 20:04
να τ κανουμε για τεταρτη???
GiannisE30
31-08-08, 20:38
Εγω ειμαι μεσα για σημερα :D
GiannisE30
01-09-08, 17:38
Λοιπον θα γινει συναντηση την Τεταρτη! Οποιος θελει ερχετε (να μην λειπει κανενας γιατι θα σας :roll: :roll: :roll: :P :P ) :wink:
GiannisE30
01-09-08, 17:39
Λοιπον θα γινει συναντηση την Τεταρτη! Οποιος θελει ερχετε (να μην λειπει κανενας γιατι θα σας :roll: :roll: :roll: :P :P ) :wink:
Καλο θα ηταν να το γραψετε εδω για να παμε ολοι μαζι οπως την προηγουμενη φορα :lol: :lol:
εγω αν και ετοιμος με το ε30!δεν θα μπορεσω
GiannisE30
01-09-08, 17:41
γιατι??????? :o :o :o
οχι θα ερθεις!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατι??????? :o :o :o
οχι θα ερθεις!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
αναλογως θα δουμε και τι προγραμμα εχω!!και βρηκα κατι πολυ καλο για το ε30 θα το κανω και 8α σου πω :wink:
spyros stn
01-09-08, 20:53
κανονίστε σημείο συνάντησης και ώρα και πείτε για να κανονιστώ παιδιά :wink:
GiannisE30
01-09-08, 21:22
Που μπορεις να ερθεις? Καπου στην μαραθωνος.
Κατα τις 6 να ειμαστε κατω...
Παντελης Κιτζογλου
01-09-08, 23:05
Καλο θα ηταν να το γραψετε εδω για να παμε ολοι μαζι οπως την προηγουμενη φορα :lol: :lol:
και εσυ τι εισαι η κανονιστρα του κλαμπ :lol: :lol: :lol:
θα σας πω αυριο αν θα ερθω δεν ξερω ακομα
αν ειναι για τεταρτη ισως ερθω κι εγω, αλλα ξερετε με προσοχη αυτη την φορα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
01-09-08, 23:39
αν ειναι για τεταρτη ισως ερθω κι εγω, αλλα ξερετε με προσοχη αυτη την φορα... :lol: :lol: :lol: :lol:
θα σε φερουμε με τρειλερ :wink:
Petros AE86
01-09-08, 23:40
θα σε φερουμε με τρειλερ :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
02-09-08, 01:32
και εσυ τι εισαι η κανονιστρα του κλαμπ :lol: :lol: :lol:
θα σας πω αυριο αν θα ερθω δεν ξερω ακομα
Εγω φταιω ρε που θελω να κανονισω συναντηση... ου να μου χαθεις παλιο ιαπωνικο κατασκευασμα :lol: :lol: :lol:
Κοιτα μη δεν ερθεις, θα ειναι καλητερα απο τις Σερρες :P :P :P
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
02-09-08, 12:39
θα ερθω και εγω!τι ωρα και που θα συναντιθουμε μπωρειτε να μου πειτε?
Αν κανονιζετε για τεταρτη ειμαι κ γω μεσα.... :wink:
Ντογκας Ιωαννης
02-09-08, 13:28
και εγω μεσα μαζι με τις κορινες... :wink: :wink: :D
GiannisE30
02-09-08, 13:43
Τεταρτη στις 6! Αν θελει κανεις μπορουμε να συναντηθουμε καπου και να κατεβουμε ολοι μαζι!!
Τεταρτη στις 6! Αν θελει κανεις μπορουμε να συναντηθουμε καπου και να κατεβουμε ολοι μαζι!!
Προλαβαινω να φτιαξω κ τον Αγγλο δλδ???? χαχαχαχαχααααααααα με την καμιιιιααααα ομως.... :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
02-09-08, 15:02
Ελα με τον ιαπωνα!!! :lol: :lol: :lol:
Ελα με τον ιαπωνα!!! :lol: :lol: :lol:
Χμμμμ..... :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :evil:
GiannisE30
02-09-08, 15:15
Τι πρεπει να αλλαξεις στο ford??
Petros AE86
02-09-08, 15:17
Τι πρεπει να αλλαξεις στο ford??μαλλον μοτερ
εγω δεν εχω αυτοκινητο!!! :( :( :( αλλα οταν βγει 8) 8) 8)
Τι πρεπει να αλλαξεις στο ford??μαλλον μοτερ
Οχι μη λες τετοια.... βαλδιβες 8ελει... τα καψε ολα!!!!
GiannisE30
02-09-08, 15:25
Γιατι ρε Γιωργο? Το 30αρι τι επαθε?
Γιατι ρε Γιωργο? Το 30αρι τι επαθε?
τι να παθει ο Μ10 ρε τιποτα απολυτως αλλα κατι θα κανουμε με τον πλουμιστο!υπομονη θα το δεις :wink:
GiannisE30
02-09-08, 15:32
Αμαν!!!
Να σου πω, ειδα την Παρασκευη στο 24ωρο ενα μαυρο 30αρι facelift 2πορτο με αυτοκολητο του πλουμιστου στο παρπριζ, και μου φανηκε γνωστο, ειναι κανεις απο εδω μεσα?
Αμαν!!!
Να σου πω, ειδα την Παρασκευη στο 24ωρο ενα μαυρο 30αρι facelift 2πορτο με αυτοκολητο του πλουμιστου στο παρπριζ, και μου φανηκε γνωστο, ειναι κανεις απο εδω μεσα?
ειναι ο ¨παππους¨ 318ις τουρμπο :wink:
GiannisE30
02-09-08, 15:48
:shock: :shock:
Δυστηχως δεν το ανοιξε καθολου αλλα παρκαρισμενο που το ειδα και ηταν πενα :wink: :wink:
:shock: :shock:
Δυστηχως δεν το ανοιξε καθολου αλλα παρκαρισμενο που το ειδα και ηταν πενα :wink: :wink:
ειναι πολυ δυνατο με αυτον πηγα καλαματα!!αλλα τωρα που μιλαμε βγαινει το μοτερ
GiannisE30
02-09-08, 15:51
Γιατι?
Ειναι αξιοπιστο σαν turbo? ποσο στοιχησε και ποσα αλογα εβγαλε?
Γιατι?
Ειναι αξιοπιστο σαν turbo? ποσο στοιχησε και ποσα αλογα εβγαλε?
γιατι θα βαλει 3.5 μαλλον
ειναι πολυ αξιοπιστο οσο το ξερω!!
δεν ξερω ποσο στοιχησε αλλα στο 1,5 bar εβγαλε κοντα στα 300ps
συγνωμη που σας διακοπτω αλλα ειστε πολυ εκτος τοπικ. :twisted:
GiannisE30
02-09-08, 21:58
Αμαν ρε Σακη! Ολο παρατηρησεις εισαι... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και για να μαθετε, δεν θα ερθω αυριο στον μαραθωνα.
γιατι την πεμπτη κανονιστικε να παμε για προπονηση στον καρτοδρομο λογο του αγωνα της αλλης τεταρτης. :lol: :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.