PDA

Επιστροφή στο Forum : Mεταμορφωση στο τσιμενταδικο.

mitsosdrift
28-07-08, 14:49
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/tsimenta-1.jpg
Εχει 2 φουρκετες με αρκετα γλιστερο οδοστρωμα. (Με το lantra τις επαιρνα αναποδα και τις 2 σε ολη την διαρκεια τους). Δεν παιρνανε πολλα αυτοκινητα και ετσι δεν υπαρχει μεγαλος κινδυνος αλλα το πολυ καλο ειναι οτι εχει ενα parking που βλεπει και στις 2 στροφες απο ψηλα και μπορεις να ελεγχεις και την κινηση στον δρομο. Εχω video μονο νυχτερινα αλλα θα δωσω και περισοτερρο Info.

SST
28-07-08, 15:03
μπραβο μητσο. σωστη δουλεια. και χαρτη... :wink: :wink: :wink:

rallyboy
28-07-08, 15:59
Οχι και δεν περνάνε αυτοκίνητα απο εκεί ρε μήτσο... Χαμός γίνεται. Επίσης παίζει πολύ στρουμφ εκεί και γλυστράει του θανατά. Ευκολα μπορει να γίνει ατύχημα για όποιον δεν ξέρει καλά το δρομο

δεν είμαι κ σίγουρος για το σημείο αλλά νομίζω πως είναι μολις περάσουμε το γεφυράκι δεξιά κατεβαίνοντας τη γέφυρα

mitsosdrift
28-07-08, 18:28
Οχι και δεν περνάνε αυτοκίνητα απο εκεί ρε μήτσο... Χαμός γίνεται. Επίσης παίζει πολύ στρουμφ εκεί και γλυστράει του θανατά. Ευκολα μπορει να γίνει ατύχημα για όποιον δεν ξέρει καλά το δρομο

Δεν είμαι κ σίγουρος για το σημείο αλλά νομίζω πως είναι μολις περάσουμε το γεφυράκι δεξιά κατεβαίνοντας τη γέφυρα
Θα εξηγησω ακριβως που ειναι μολις μπορεσω. Για αυτη την περιοδο λογω καλοκαιριου δεν εχει σχεδον καθολου κινηση και παλι ειναι ελεγχομενο λογο του parking που ανεφερα(αν ενημερωνει καποιος τον οδηγο).

Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να γινει συχνο σημειο επισκεψης.

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
30-07-08, 11:41
ειναι οι στροφες τις ρικομεξ :cry: ..... εκει εχω περασει απειρες φορες και η πρωτη ανεβαινοντας ειναι καλη και ανοιχτη ενω η δευτερη ειναι πιο ανηφορικη και αποτομη χωρις ορατοτητα κι ετσι δεν μπορεις να κανεις πολλα.... μεσημερια να αποφευγετε βραδακυ καλα ειναι....
στην κορυφη θα δειτε και το μνημειο αισχους για τους ανθρωπους που χαθηκαν στην ρικομεξ στον σεισμο του 99΄......

mitsosdrift
01-08-08, 16:07
στην κορυφη θα δειτε και το μνημειο αισχους για τους ανθρωπους που χαθηκαν στην ρικομεξ στον σεισμο του 99΄......
Nαι ξαχασα να το αναφερω. Την τελευταια φορα που πηγα αυτο συζητουσα με τον petrosdk και ειχε πιαστει η ψυχη μας. :( :( :( :( :(

CRAZY SIERRA
10-08-08, 14:54
ΠΟΥ ΑΚΡΗΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΤΟ ΜΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΑ....

mitsosdrift
11-08-08, 01:50
Eγω δεν το συστινω πλεον παντως γιατι μας πηραν πρεφα.
11 και κατι σημερα ερχομουν σην δευτερη κατηφορικη και ως συνηθως το διπλωνω εκει. Ακριβως πανω στην κορυφη της στροφης βλεπω την ασπρουλα(περιπολικο) απο το πλαινο παραθυρο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ισιωνω στα μπαμ ευτυχως και την καναμε.

Δεν μπορω να πω ο τυπος δεν το σχολιασε ουτε μου ειπε κατι και τον ευχαριστω γιατι πρεπει να ομολογησω οτι αυτα ειναι χοντρες μαλακιες.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: