Επιστροφή στο Forum : ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ
andreas_e30!
11-07-08, 20:50
Θα ηταν καλο εκτοσ απο τ αυτοκολητα του driftclub να μπορουμε να κατεβασουμε και αυτοκολητα του wot και των driftwars!!!
καλη ιδεα και εφικτη θα το κοιταξουμε αμμεσα
ε οχι και τωρα :D
andreas_e30!
12-07-08, 16:54
ε δεν ειπαμε και τωρα απλα να ναι στ αμεσα σχεδια.... :wink:
tsilibithras
12-07-08, 17:01
Το συντομότερο, το προτιμότερο! :wink:
Έφτιαξα των Driftwars... Όσον αφορά το άλλο, του WOT (=Wide Open Throttle)
είναι απλά μια γραμματοσειρά που μπορεί να στο κάνει και ο αυτοκολλητάς.
Αν εννοείς το WOT (=World Of Tuning), ψήνεται ακόμα στο photoshop.
Όταν είναι έτοιμο θα σας το δώσω! :wink:
Πάρτε το πρώτο για αρχή...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/601411/DriftWars.png
Είναι σε format png ώστε να υπαστηρίζονται οι no-color περιοχές. Μην το κάνετε jpg.
ωραιος ρε Μαριε! :wink: :wink: :wink: πιστολι εισαι! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
tsilibithras
12-07-08, 17:17
:oops: Ευχαριστώ φίλε μου!
andreas_e30!
12-07-08, 19:11
bravo ρε τσιλι!!!αν τ μεγαλωσουμε δεν σπαει ε?
tsilibithras
12-07-08, 21:07
Εξαρτάται από αυτόν που θα το μεγαλώσει... :wink:
andreas_e30!
13-07-08, 01:05
st illustrator pantws pou t bala den espase...
εγω τωρα, που εκτος του να γραφω στο site και να βαζω και καμια φωτο,δεν ξερω τιποτε αλλο, πως θα το παω αυτο στον αυτοκολλητά να μου το φτιαξει; μπορω να το περασω στο φλασακι; αν ναι πως; :oops: :oops:
ρε παιδια εγω δε βρισκω πουθενα αυτοκολλητα να μου το φταιξει στην αθηνα μπορει καποιος να με βοηθισει? :cry:
GiannisE30
13-07-08, 10:50
GIZMO σε ενα usb δισκο (φλασακι οπως λες) ή σε καποιο cd και το πας στο μαγαζι που θες για κανουν ψηφιακη εκτυπωση (ετσι να το ζητησεις)!
iaponas για αθηνα/κεντρο/κατω πατησια που μενεις δεν ξερω.
Εγω σε εναν τυπο στον γερακα εφτιαξα κατι δικα μου. 15? μου πηρε για 4 αυτοκολητα, 7x40cm διαστασεις.
γιαννη κατω πατησσια μενω και σε εναν που ειχα παει στη γειτονεια μου ειπε οτι ηθελε 40 ευρω :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: για ενα και μονο αυτοκολλητο!!!επειδη ηθελε μακετα και εγω δε ξερω τι!
GIZMO σε ενα usb δισκο (φλασακι οπως λες) ή σε καποιο cd και το πας στο μαγαζι που θες για κανουν ψηφιακη εκτυπωση (ετσι να το ζητησεις)!
το αντεγραψα και στον τυπο αρχειου λεει: Εικόνα Γραφικών Φορητού Δικτύου.
ο τσιλι ειπε οτι ειναι σε φορματ png και να μη το αλλαξουμε, ειναι το ιδιο; :oops: :oops:
εχω και εγω μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα...
μπορει να γινει invert? δηλαδη το μαυρο ασπρο και το ασπρο μαυρο; γιατι στο μαυρο αμαξι μου μονο το driftwars θα φαινεται οχι το τιμονι... :roll: (αυτο θα το κανει ο αυτοκολλητας η πρεπει νατου το παω εγω; )
Petros AE86
13-07-08, 19:27
εχω και εγω μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα...
μπορει να γινει invert? δηλαδη το μαυρο ασπρο και το ασπρο μαυρο; γιατι στο μαυρο αμαξι μου μονο το driftwars θα φαινεται οχι το τιμονι... :roll: (αυτο θα το κανει ο αυτοκολλητας η πρεπει νατου το παω εγω; )βαλτο αρνητικα χρωματα :wink: λογικα θα πιασει
tsilibithras
14-07-08, 23:31
Στη τελική σώστε το όπως να 'ναι αρκεί να μην υποβαθμίσετε την ανάλυσή του. Ο αυτοκολλητάς μπορεί να κάνει τα πάντα πάνω του. Το να του αλλάξει χρώματα είναι πανεύκολο. Αν είναι μαγκίτης το χρησιμοποιεί ως βάση και φτιάχνει τα πάντα. Για παράδειγμα κοίτα την υπογραφή μου... :wink: Αφού μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί κι αυτός. Η δουλειά του είναι. 8)
andreas_e30!
15-07-08, 03:20
O tsili εχει δικιο παιδες...και επειδη σπουδαζω γραφιστικη ξερω οτι μπορει πολυ απλα ενας αυτοκολητας να τ κανει οτι θελει....πας του λες πωσ τ θες και στ φτιαχνει!
Petros AE86
15-07-08, 03:46
το θεμα ειναι οτι οι πιο πολλοι ειναι ασχετοι
andreas_e30!
15-07-08, 15:30
ξερεις πολλου αυτοκοληταδες γραφιστες που ειναι ασχετοι?
Petros AE86
15-07-08, 16:16
ξερεις πολλου αυτοκοληταδες γραφιστες που ειναι ασχετοι?
ενα εδω στη γειτονια
andreas_e30!
15-07-08, 16:51
πως το κρινες οτι ειναι ασχετος?
Petros AE86
15-07-08, 17:02
πως το κρινες οτι ειναι ασχετος?
γιατι τοσο ενδιαφερον???
andreas_e30!
15-07-08, 17:04
γιατι μαλλον δεν τ ξερεις καλα...επειδη σπουδαζω γραφιστας ξερω κατι παραπανω...δεν σου χει κανει εσενα καλη δουλεια?η υπαρχη η φημη οτι δεν ειναι καλος?
Petros AE86
15-07-08, 17:15
απλα μου λεει εγω δεν μπορω να σου φτιαξω τετοιο πραγμα και τετοια και δεν ειπα κατι γιασενα γιατι δεν εχω δει αυτα που εχεις κανει :wink:
andreas_e30!
15-07-08, 17:19
τι του ζητησες και δεν μπορεσε?
Petros AE86
15-07-08, 17:27
ενταξει ρε πως κανεις ετσι!!!
αν θες κανε με αντ στο μσν γιατι χαλαμε το τοπικ
CRAZY SIERRA
10-08-08, 16:26
ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑ 2 3 ΣΤΕΝΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΣ ΧΕΡΙ
στο χαλανδρι εβγαλα 10 μαυρα και 10 ασημι DRIFTCLUB.GR 30 ευρω αν θυμαμαι καλα.... υπαρχει και ενας στο περιστερη που τυπωναιτα παντα και λεει σε καλες τιμες αλλα δεν εχω παει ποτε
GiannisE30
11-08-08, 16:20
τι του ζητησες και δεν μπορεσε?
Αντρεα εγω κοιταξα σε πολλα μαγαζια για να βγαλω αυτοκολητα (στην αν. αττικη) και οι περισσοτεροι δεν κανουν ψηφιακη εκτυπωση, βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ασχετοι...
Αυτα που εχω στο αμαξι τα εβγαλα απο ενα στον Γερακα, 15? τα 4 αυτοκολητα διασταση 40x7 αλλα η ποιοτητα του υλικου δεν μου αρεσε και πολυ...
andreas_e30!
24-09-09, 15:51
υπαρχει το logo με τη νεκροκεφαλη των drift wars σε αρχειο Αi????
drift student kp60
24-09-09, 17:11
Το συντομότερο, το προτιμότερο! :wink:
Έφτιαξα των Driftwars... Όσον αφορά το άλλο, του WOT (=Wide Open Throttle)
είναι απλά μια γραμματοσειρά που μπορεί να στο κάνει και ο αυτοκολλητάς.
Αν εννοείς το WOT (=World Of Tuning), ψήνεται ακόμα στο photoshop.
Όταν είναι έτοιμο θα σας το δώσω! :wink:
Πάρτε το πρώτο για αρχή...
Είναι σε format png ώστε να υπαστηρίζονται οι no-color περιοχές. Μην το κάνετε jpg.
εγω το πηγα ηδη στον αυτοκολλιτα μου :D
Petros AE86
24-09-09, 17:18
εγω το πηγα ηδη στον αυτοκολλιτα μου :Dλουτσι αν μπορεις οταν πατας παραθεση μην βαζεις και τις φωτο!:)
andreas_e30!
25-09-09, 13:26
λουτσι αν μπορεις οταν πατας παραθεση μην βαζεις και τις φωτο!:)
εκτος απο αυτο,σε αυτο που αναφαιρεται ειναι του 2008!!!
drift student kp60
25-09-09, 16:15
εκτος απο αυτο,σε αυτο που αναφαιρεται ειναι του 2008!!!
:oops:.. sozz ρε παιδια :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.