PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΠΛΟΚΕ???

sierracossie
10-07-08, 17:29
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΩΣΤΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ SIERRΑ COSWORTH,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ CLUB.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ "ΧΤΙΖΕΤΑΙ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ DRIFT ΚΑΙ ΜΟΝΟ,(ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ...)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1ΟΝ:ΕΧΩ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ(COSSIE),ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ DRIFT.ΤΙ ΚΑΝΩ???ΚΑΠΟΙΟ AFTERMARKET,ΙΣΩΣ?Η ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ?ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ???
2ΟΝ:ΜΕ ΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ???ΤΙΜΕΣ???ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ???
ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΚΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σαράφης Γιώργος
10-07-08, 18:52
Καλησπέρα φίλος .
Μπλοκέ , καλό θα ήταν να ψαχτείς σε κάποιο δισκάτο aftermarket . Επειδή όμως οι εταιρείες , που βγάζουν αυτά τα μπλοκέ , είναι κατά κύριο λόγο σχιστομάτικες ( φτου φτου , μακριά από εμάς ) και το sierra δεν πολύπερπάτησε προς τα εκεί , δεν ξέρω αν θα έχουν κάτι για εσένα . Αξίζει να προσπαθήσεις όμως : KAAZ , Cusco , Carbonetics κτλ.
Το κολλημένο ( αν αντέχουν τα ημιαξόνιά σου ) μπορεί και να σε βολέψει στους αγώνες . Το έχουν προτιμίσει αρκετοί οδηγοί στην Ελλάδα , απλά γνώμη μου είναι ότι δεν κάνει για καθημερινή χρήση ( δεν στρίβει , στους αγώνε κάνουμε τοποθέτηση με χειρόφρενο και μετά τέρμα γκάζι , οπότε δεν σε νοιάζει τόσο . Με διαφορετική οδήγηση όμως σου σπρώχνει τα μούτρα ευθεία ) .
Το μαμά ενδεχομένος να σφίγει αν είναι δισκάτο .
Υδραυλικό χειρόφρενο αν προσέξεις σχεδόν όλοι φοράμε της D2 και είμαστε ευχαριστημένοι ( Αντιπρόσωπος AVC WEBER ) . Στοιχίζει αν θυμάμαι καλά κοντά στα 350 ευρώ , χωρίς τοποθέτηση και η τελευταία δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολη .
Ελπίζω να βοήθησα λίγο . :wink:

tsantakis
10-07-08, 19:12
Eχεις την εγκυκλοπέδια βορείου Ελλάδος μπροστά σπυ.. :wink: :wink:

Σαράφης Γιώργος
10-07-08, 19:14
:lol: :lol: :lol:

sierracossie
10-07-08, 21:31
ΦΙΛΕ ΣΑΡΑΦΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.GERMAN RULEZ!!! :wink:

Σαράφης Γιώργος
10-07-08, 21:34
:wink:

Μαριος Παπαδοπουλος
10-07-08, 23:55
Φιλε,αν δεν σφιγγει το μανατο
κοιτα προς αγγλια μερια... (quaife)

Σαράφης Γιώργος
11-07-08, 10:21
Η Quaife δεν βγάζει δισκάτα ... και επειδή είχα δοκιμάσει διαφορικό της στο Ε46 Μ3 και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος , γι' αυτό δεν το ανέφερα .

Μαριος Παπαδοπουλος
11-07-08, 14:55
Το ειπα επειδη τα περισσοτερα ραλλιτζίδικα ford που ξερω
τετοια φορανε.

iaponas
11-07-08, 15:06
ραλλιτζιδικα καλο! :wink:

iaponas
11-07-08, 15:08
ασχετο αλλα τι να κανω που μπορο να μαθω τα παντα για στησιμο του αμαξιου?απο μπλοκε ελατηρια τα παντα! :lol: :lol: :lol: :roll:

iaponas
11-07-08, 15:09
να με βοηθησει καποιος γιατι μικρος ειμαι και θελω να μαθω! :wink:

Petros AE86
11-07-08, 15:17
μην κανεις 1000 ποστ το ενα κατω απο το αλλο μπορουσες να τα βαλεις σε ενα...το λεω επειδη ειανι την ιδια ωρα ολα!!!φιλικα :wink: :wink:

iaponas
11-07-08, 15:18
μην κανεις 1000 ποστ το ενα κατω απο το αλλο μπορουσες να τα βαλεις σε ενα...το λεω επειδη ειανι την ιδια ωρα ολα!!!φιλικα :wink: :wink:πως τα βαζουμε σε ενα?οκ το βρηκα!λετε να υπαρχει καμια βιβλος του στησιματος??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ts@n@k@s
11-07-08, 17:19
μην κανεις 1000 ποστ το ενα κατω απο το αλλο μπορουσες να τα βαλεις σε ενα...το λεω επειδη ειανι την ιδια ωρα ολα!!!φιλικα :wink: :wink:

Ρε σκάστρα, εσύ το λες αυτό???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Πωωωω πωωωωωω....

iaponas
11-07-08, 17:21
ασε ρε νικο ολο μου τη μπαινει! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Σαράφης Γιώργος
11-07-08, 19:00
τετοια φορανε.

Αυτό που δεν μου άρεσε Μάριε ήταν ότι με το που σήκωνε πίσω τροχό το αυτοκίνητο ( έστω και ένα μικρό ελάφρωμα ) διαφορικάριζε . Ίσως σε χρονομετρημένο αγώνα , αυτό να μην ενοχλεί , δεν ξέρω .
Συν ότι γρεζάριζε πολύ ρε φίλε , παρόλο το ευλαβικό στρώσιμο , που του είχα κάνει , πράγμα απαράδεκτο νομίζω για αγωνιάρικο πράγμα ...

Με το δισκάτο που φοράω τώρα έχω ξεχάσει ότι τα αυτοκίνητα έχουν διαφορικά !!! :D Απόλυτο και σε απόκριση και σε κλείδωμα .

Σαράφης Γιώργος
11-07-08, 19:02
τετοια φορανε.

Αυτό που δεν μου άρεσε Μάριε ήταν ότι με το που σήκωνε πίσω τροχό το αυτοκίνητο ( έστω και ένα μικρό ελάφρωμα ) διαφορικάριζε . Ίσως σε χρονομετρημένο αγώνα , αυτό να μην ενοχλεί , δεν ξέρω .
Συν ότι γρεζάριζε πολύ ρε φίλε , παρόλο το ευλαβικό στρώσιμο , που του είχα κάνει , πράγμα απαράδεκτο νομίζω για αγωνιάρικο πράγμα ...

Με το δισκάτο που φοράω τώρα έχω ξεχάσει ότι τα αυτοκίνητα έχουν διαφορικά !!! :D Απόλυτο και σε απόκριση και σε κλείδωμα .

GiannisE30
11-07-08, 19:25
Γιωργο, τι διαφορικο φορας και ποσο κανει?

Ενημερωτικα ρωταω, μπας και :D :wink: :wink:

Σαράφης Γιώργος
11-07-08, 19:31
Carbonetics ( έχει δισκάκια από carbon και η κατασκευάστρια εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι 75 φορές , όχι 75% , πιο ανθεκτικό από το αντίστοιχο μαμά ) και στοιχίζει κοντά στα 2.000 ευρώ ...
Δε νομίζω να φοράμε και τον ίδιο άξονα όμως ...

Μαριος Παπαδοπουλος
12-07-08, 03:25

Ενοχλει,ενοχλει...

Οντως...
Τι να το κανεις αν θελει σερβις σε καθε αγωνα. :x

Υπαρχει βεβαια και η λυση της ZF.

sierracossie
12-07-08, 09:23
ΤΟ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΤΟ....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΟΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ

lampros
12-07-08, 12:06
Carbonetics ( έχει δισκάκια από carbon και η κατασκευάστρια εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι 75 φορές , όχι 75% , πιο ανθεκτικό από το αντίστοιχο μαμά ) και στοιχίζει κοντά στα 2.000 ευρώ ...

Για δίδρομο μιλάμε Γιώργο; :roll:

Σαράφης Γιώργος
12-07-08, 12:46

Ναι , 2-way είναι . Ήθελε βέβαια πολύ συνήθεια στην οδήγηση , ειδικά με το θεόβαρο στρόφαλο του V8 ( στο άσε κάνει τρελό φαινόμενο χειροφρένου και άρα τέτακε ) .

drift75
12-07-08, 12:52

75 μου ακουγετε καλο... αυτο να παρις φιλαρακι τιποτα στη ζωη δεν ειναι τυχαιο... :wink: :wink: :wink:

Σαράφης Γιώργος
12-07-08, 12:54
:lol: :lol: :lol:

sierracossie
12-07-08, 13:12
ΠΑΙΔΙΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΛΙΓΟ???

Σαράφης Γιώργος
12-07-08, 14:04
Εγώ δεν γνωρίζω ρε φίλε , περίμενε λίγο , κάποιος θα βρεθεί να βοηθήσει από βδομάδα .

nassos
12-07-08, 14:28
gνωμη μου παντα. αν το αυτοκινητο εχει δυναμη μπορεισ να παρακμψεις το μπλοκε, εφοσον βεβαια παει μονο για πιστα, αν το αμαχι σου δεν εχει δυναμη να ξεκολισει απο γκαζι η δεν χρεισιμοιεισ χειροφρενο , τοτε το αμαξι σου θα γινει πολυ υποστροφικο και δεν θα σου αρεσει. εκει ειναι που χρειαζεσε μπλοκε το αυτοκινητο βαζει ευκολα μουτρα και δεν σε κοyraζει με υποστροφες ελπιζω να με καταλαβες .. διαλεγεις και περνεισ. στο μεταξυ το ιδιο προβλιμα με ζοριζει και εμενα το ιδιο καιρο παρολο που εχω ενα πολυ καλο μπλοκε σκεφτομε να το βγαλω και να το κολισω για του λογουσ που ανεφερα ποιο πανω... kepp drifting

lampros
13-07-08, 18:21

Ναι , 2-way είναι . Ήθελε βέβαια πολύ συνήθεια στην οδήγηση , ειδικά με το θεόβαρο στρόφαλο του V8 ( στο άσε κάνει τρελό φαινόμενο χειροφρένου και άρα τέτακε ) .

το εχω διαβάσει και αλλου και δεν μπορω να καταλαβω ποσο ευκολα γυρνάει... :roll:
δηλαδη παω στην εθνική και μου κολλαει ενας, και εγω κατεβαζω για να ανοιξουμε, τι θα γινει αμα εχω δίδρομο μπλοκέ; θα γυρισω και θα παρω ολους τους απο πισω αγκαλια; η θέλει και φλικ για να γυρισει; :roll:

Σαράφης Γιώργος
13-07-08, 20:16
Θα σου δώσω άλλο παράδειγμα . Πάνω στην μπάντα είσαι τέρμα γκάζι και αφήνεις . Με το συγκεκριμένο διαφορικό είναι σα να τραβάς χειρόφρενο ( περίπου ) στο άσε .

Μαριος Παπαδοπουλος
13-07-08, 20:28
ΠΑΙΔΙΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΛΙΓΟ???

Στειλτο στον μπουμπη!

lampros
14-07-08, 00:29
Θα σου δώσω άλλο παράδειγμα . Πάνω στην μπάντα είσαι τέρμα γκάζι και αφήνεις . Με το συγκεκριμένο διαφορικό είναι σα να τραβάς χειρόφρενο ( περίπου ) στο άσε .

ο κεικ εγω νομιζα σε κατεβασμα...

Σαράφης Γιώργος
14-07-08, 10:46
Σε άτσαλο κατέβασμα και αυτοκίνητο με ελεύθερο διαφορικό φαινόμενο χειροφρένου θα κάνει ...