PDA

Επιστροφή στο Forum : Drift-button!

lampros
23-06-08, 01:23
http://img293.imageshack.us/img293/9508/d35zz1.jpg (http://imageshack.us)

το έχει κάποιος στο καμάρι του;
αξίζει;
(για να σας προλάβω, δεν με ενδιαφέρουν πατέντες τύπου ''εγω το εχω βγάλει τελείως το κουμπί'')
πως κουμπώνει και μένει πατημενο; :roll:

:D

bimmer86
23-06-08, 01:47
Εχω εγω . Λοιπον αυτο το βαζεις μια φορα και δεν το ξαναβγαζεις . Εγω το εβαλα και το εβγαλα καν δυο φορες και αυτο ηταν .

Ουσιαστικα εχει καποιες ραβδωσες πανω το κουμπι οι οποιες ''γαντζωνουν'' μεσα στο περιβλημα του χειροφρενου . Αμα το βαλεις και το βγαλεις , το περιβλημα χαλαρωνει και το κουμπακι παυει να γαντζωνει .. :wink:

lampros
23-06-08, 01:58
:shock: και τι; στην ανηφορα θα βάζω πέτρες οπως έκαναν παλιά; :lol:

andreas_e30!
23-06-08, 03:36
παιδεσ καλησπερα τι ειναι το drift button?τι κανει?που το βαζουμε?

Petros AE86
23-06-08, 03:54
και εγω εχω την ιδια απορια με τον αντρεα

G.P.T.M
23-06-08, 14:27
μπαινει στο χειροφρενο και κραταει πατημενο το κουμπι για να μην πατας συνεχεια το κουμπι οταν χρησιμοποιεις το χειροφρενο :wink:

Petros AE86
23-06-08, 14:51
δηλαδη μπορεις να το ανεβοκατεβαζεις χωρις να πατας το κουμπι??? :shock:

G.P.T.M
23-06-08, 14:59
ναι fly off!

andreas_e30!
23-06-08, 16:41
και οταν παρκαρεις πως μενει πανω τ χειροφρενο ρε παιδια?

G.P.T.M
23-06-08, 17:04
λοιπον αν το πατησεις μια φορα μενει το κουμπι πατημενο και εχεις fly off χειροφρενο!! στη συνεχεια τραβας το κπυμπι ελαχιστα προς τα εξω και ειναι σαν κανονικο

bimmer86
23-06-08, 17:19
λοιπον αν το πατησεις μια φορα μενει το κουμπι πατημενο και εχεις fly off χειροφρενο!! στη συνεχεια τραβας το κπυμπι ελαχιστα προς τα εξω και ειναι σαν κανονικο

Και μετα απο δυο φορες δεν ξανακαθεται ...

G.P.T.M
23-06-08, 17:20

Και μετα απο δυο φορες δεν ξανακαθεται ...
αληθεια αυτο δεν το ηξερα!!!
αλλα το δικο μου fly off ειναι τρελη παντεντα :wink:

Ts@n@k@s
23-06-08, 19:38
Το δικό μου είναι home made greek patenda αλλά λειτουργεί όπως πρέπει, βεβαια θελει σφίξιμο το χειροφρενο μου αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία...

Αξίζει πάντως κατα τη γνωμη μου. Και δεν λειτουργεί οπως γραψαν τα παιδια παραπάνω.

Όταν λύνεις το χειρόφρενο, απλά δεν ξανακουμπώνει όταν το τραβας (fly off) και όταν θέλεις να παρκάρεις πχ, το σηκώνεις και τραβάς το κουμπάκι προς τα έξω και μένει κλειδωμένο. Αυτά.

bimmer86
23-06-08, 20:08
Όταν λύνεις το χειρόφρενο, απλά δεν ξανακουμπώνει όταν το τραβας (fly off) και όταν θέλεις να παρκάρεις πχ, το σηκώνεις και τραβάς το κουμπάκι προς τα έξω και μένει κλειδωμένο. Αυτά.

Αφου δεν κραταει ρε λεμε ! Το εχω στο ντουλαπακι !

4A-GZE
23-06-08, 20:10
Kati prepei na etyxe den eksigitai...

hliashk
23-06-08, 20:22
και του γιωργου ειναι καλο αλλα πολυ πατεντα με τα νταιραπ ενω του νικου ειναι κ αυτο τρελη πατεντα ειναι πιο ολοκληρωμενο αλλα κ τα δυο εξισου βολικα

lampros
24-06-08, 01:53
χμμμμμμμμ.....
τελικά αλλαξα γνωμη :D
δεν μου λέτε τι πατεντες εχετε κάνει ακριβώς; :roll:
σκέφτομαι μονωτική ταινία :wink:

Μαριος Παπαδοπουλος
24-06-08, 02:27
Φιλαρακι,
παιρνεις ενα χοντο συρμα,
το λυγιζεις και το φτιαχνεις σε σχημα "Π".
Επειτα "τρως" λιγο το κουμπι του χειροφρενου οσο ειναι και το παχος του συρματος.
Επειτα ξαναλυγιζεις τις 2 κατω ακρες του "Π" προς τα μεσα.
Μετα το καρφωνεις καλα στο χειροφρενο σε σημειο οπου οταν το συρμα ειναι κατεβασμενο μπαινει στο φαγωμα που εκανες στο κουμπι και το κουμπι δεν βγαινει εξω.
Η Καλυτερη εξηγηση που μπορουσα να δωσω....
δοκιμασμενο σε αγωνιστικο...

Petros AE86
24-06-08, 02:39
+1

G.P.T.M
24-06-08, 03:29
παιδια εχω κανει την πιο τρελη πατεντα και εχει κρατησει χωρις προβληματα αλλα ειναι κρυφη :P :P :P :P :P :P
πλακα κανω

Petros AE86
24-06-08, 03:39
αφου κανεις πλακα πες την μας!!!! :lol: :lol:

Ντογκας Ιωαννης
24-06-08, 12:47

Αφου δεν κραταει ρε λεμε ! Το εχω στο ντουλαπακι !

στα ΜΧ5 1,8 εχω ακουσει οτι πιανει.... δεν παιρνεις ενα τετοιο?? για να μην σου μεινει και το κουμπι δηλαδη... :D :D :wink:

mitsosdrift
24-06-08, 12:56
χμμμμμμμμ.....
τελικά αλλαξα γνωμη :D
δεν μου λέτε τι πατεντες εχετε κάνει ακριβώς; :roll:
σκέφτομαι μονωτική ταινία :wink:
Η μονωτικη ταινια ειναι οτι πρεπει και ειναι και η πιο φτηνη λυση.
Το εχω δει και το εχω δοκιμασει παρε πολλες φορες.

Αρκει να κολλησει σωστα βεβαια.
Δεν λεει εκει που τσιμπας χειριφρενο για τοποθετηση να μεινεις με δεμενο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
30-06-08, 21:22
Φιλαρακι,
παιρνεις ενα χοντο συρμα,
το λυγιζεις και το φτιαχνεις σε σχημα "Π".
Επειτα "τρως" λιγο το κουμπι του χειροφρενου οσο ειναι και το παχος του συρματος.
Επειτα ξαναλυγιζεις τις 2 κατω ακρες του "Π" προς τα μεσα.
Μετα το καρφωνεις καλα στο χειροφρενο σε σημειο οπου οταν το συρμα ειναι κατεβασμενο μπαινει στο φαγωμα που εκανες στο κουμπι και το κουμπι δεν βγαινει εξω.
Η Καλυτερη εξηγηση που μπορουσα να δωσω....
δοκιμασμενο σε αγωνιστικο... Μαριε εαν δεν κανω λαθος το παληκαρι πρεπει να εχει rx8 δεν λεει να κανει την πατεντα που λες γιατι ειναι αμαρτια πανω σε αυτο το αμαξι.

Μαριος Παπαδοπουλος
01-07-08, 02:42
Μπα,αν γινει καλα θα ειναι λες και ειναι εργοστασιακο!
Ενας φιλος το εχει κανει σε κορολλα μπροστοκινητη
και δεν χαλαει και καθολου την μοστρα του..
Ισα ισα ειναι και βολικο.
Οταν θες να λειτουργησεις το χειροφρενο κανονικα απλα βγαζεις το σιδερακι απο το μικρο φαγωμα.
Οταν μπορεσω θα ανεβασω φωτογραφιες να το δειτε.

GiannisE30
01-07-08, 12:00
Ναι φιλε, ανεβασε φωτο μπας και πατενταρουμε τιποτα!!!

lampros
01-07-08, 15:33
ναι Μάριε οποτε μπορεις ποσταρε γιατι δεν ειμαι σιγουρος για την εικονα που εφερα στο μυαλο μου απο την περιγραφη σου... :roll:
θενκς

Ts@n@k@s
01-07-08, 15:40
Σήμερα ήρθε και το δικό μου απο Αμέρικα, και το τοποθέτησα.

ΤΕΕΕΖΑΑΑΑ.

Αξιζει πραγματικά...

Υ.Γ. Μην ακούτε τον Bimmer σε θέματα τοποθέτησης κλπ. Το μοναδικό κατσαβίδι που εχει δει στη ζωη του είναι μέσω ιντερνετ!!
:lol: :lol: :lol:

Χρήστο αγόρι μου, για να λειτουργήσει το drift button πρέπει να αφαιρέσεις πρώτα το ελατήριο που βρισκεται μεσα απο το κουμπι του χειροφρένου, αν δεν το βγάλεις κάνεις μια τρυπα στο νερό, και μετά θα φωνάζεις οτι "δεν μου λειτουργεί το drift button" και αλλα τετοια χαροπά... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ... :lol: :lol:

lampros
01-07-08, 15:48
τωρα οσον αφορα την μοστρα, η αληθεια ειναι οτι προσπαθω να το κρατησω στοκ το αμαξακι μου, αλλα αν συνεχισω να βλεπω ονειρα με πορτες και καπνισμενα λαστιχα :oops: θα κανω ντου στη D2 και θα παραγγειλω ολα τα καλουδια τους! και το ονειρο θα βγει αληθινο 8) :lol: :lol: :lol:

http://img239.imageshack.us/img239/5189/hydroebrakeak6.jpg (http://imageshack.us)http://img107.imageshack.us/img107/6797/camberplateqk7.jpg (http://imageshack.us)
8) 8) 8)

Drifter727
01-07-08, 19:39
Aσε γιατι η D2 ειναι μιλια μπροστα

Ts@n@k@s
01-07-08, 21:13
Aσε γιατι η D2 ειναι μιλια μπροστα

Ναι καλά.....