Επιστροφή στο Forum : Τι είναι αυτό το topic
Αυτό το topic αφορά μόνο όσους θέλουν πραγματικά να περάσει το drift και στο δρόμο. όσοι έχουν οχήματα που πιστεύουν πως μπορούν να driftαρουν στο δρόμο μπορούν να πάρουν μέρος στις διαδρομές που θα κάνουμε τις κρυφές νύχτες. Οι συνενοήσεις θα γίνονται κυρίως μέσω Pm για να μήν καρφωνόμαστε.
Το Driftclub θέλει να δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο με όσες περισσότερες διαδρομές γίνεται για να μπορούμε να πούμε πως κάτι τελικά προσφέραμε και δέν στηρίξαμε το drift μόνο εντός πίστας. Η προσπάθεια ξεκινά απο τώρα με διαδρομές, αναβάσεις και καταβάσεις σε drift ρυθμούς. Δηλώστε συμμετοχές να ξέρουμε πόσοι είμαστε!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι γίνεται λάθος προσέγγιση του θέματος.
Οι διαδρομές είναι εκεί, φτάνει να πέσει μια ημερομηνία. Στην τελική όποιος θέλει στο τέλος ακολουθεί... Δεν χρειάζονται ανακοινώσεις του τύπου είμαι μέσα-έξω κλπ...
το τελειο σκηνικο θα ηταν ενα
λοιπον....βραδι κατα τις 12 η ωρα μεσα στους αδειους δρομους της αθηνας ολες οι πισωκουνες και οι μπροστοκουνες απο εμας να ειναι στους αδειους και γλιστερους δρομους της αθηνας driftarontas και τρομζαζοντας τον καθε εναν γρηγορο.....ολα τα αυτοκινητα χαμηλωμενα με νεον και ζαντονια τρελα να driftaroun γυρω γυρω...μεγαλη τρελα
InsaneDriver
01-06-05, 13:55
Μέσα...αν και εγώ δεν κάνω drift στον δρόμο :twisted:
Ούτε ο Γιάννης...Μίλα ρε Γιάννη...Πάμε ένα Διόνυσο;;;
Υ.Γ: Johnny όποτε οδηγάμε σε κοντινή απόσταση εμείς επηρεάζουμε αρνητικά ο ένας τον άλλον. Όλο γλιστράμε ρε γμτ :wink:
Επιστήμονας
01-06-05, 16:13
twin drifting syndrom....
Μέσα...αν και εγώ δεν κάνω drift στον δρόμο :twisted:
Ούτε ο Γιάννης...Μίλα ρε Γιάννη...Πάμε ένα Διόνυσο;;;
Υ.Γ: Johnny όποτε οδηγάμε σε κοντινή απόσταση εμείς επηρεάζουμε αρνητικά ο ένας τον άλλον. Όλο γλιστράμε ρε γμτ :wink:
Ναι, δεν διάβαζες φυσική όταν πήγαινες σχολείο; Δεν θυμάσαι ότι τα ομόνυμα απωθούνται;
Εσύ ρε ρεμάλι της κοινωνίας, διασαλευτή της ηρεμίας και άναρχε των δρόμων σπρώχνεις βίαια το οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου μου;
Θα σε καταγγείλω στις άναρχες αρχές αυτού του τόπου...
InsaneDriver
01-06-05, 16:38
Δεν φταίω εγώ... Η δύναμη της συνήθειας :lol:
Λοιπόν...Προτείνω να κανονίσουμε μέσω p.m κτλπ και να βρισκόμαστε κάποια βράδια ώστε να κάνουμε τα δικά μας :wink: Σιγά σιγά να ανακαλύπτουμε νέα σημεία που είναι αξιόντριφτα και στο τέλος να έχουμε κάτι σαν Roadbook με όλα τα γλιστερά σημεία του Ν.Αττικής :l
Μόλις το λευκό 200sx φορέσει τα καλά...του ετοιμαστείτε για Pm και τέτοια, να κανονίσουμε βραδινή έξοδο τύπου touge με κάμερες
Πότε θα γίνει κάτι τέτοιο... ;;;
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
09-06-05, 12:53
λοιπον....βραδι κατα τις 12 η ωρα μεσα στους αδειους δρομους της αθηνας ολες οι πισωκουνες και οι μπροστοκουνες απο εμας να ειναι στους αδειους και γλιστερους δρομους της αθηνας driftarontas και τρομζαζοντας τον καθε εναν γρηγορο.....ολα τα αυτοκινητα χαμηλωμενα με νεον και ζαντονια τρελα να driftaroun γυρω γυρω...μεγαλη τρελα
......και να τερματήσουμε όλοι στο πάρκιν κατασχέσεων της τροχαίας με απονομή την κλήση της χρονιάς!!!!ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.
......και να τερματήσουμε όλοι στο πάρκιν κατασχέσεων της τροχαίας με απονομή την κλήση της χρονιάς!!!!ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.
Ούτε κι εγώ συμφωνώ για μέσα στην πολύ! Μόνο για άδειους επαρχιακούς στιφτερούς δρόμους εκτός!
Ένα είναι το σημείο... δεν λέμε όμως...
Πάντως βουνό και πάλι βουνό!! 8)
Όταν κανονίσετε ενειμερώστε με και μένα παιδιά ακούγεται πολύ καλή φάση!
Υ.Γ: Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό με μεγάλη παρέα από πισωκίνητα :twisted:
Ego ego tha to paro...
Prin mia evdomada epesa se mploko ......alla pos.....
Paraliakh deksia lorida me proorismo pros peira ligo prin thn Alimou.
Ksafnika mprosta mou kokalonei enas gia na stripsei... Frenaro kai teleftaia stigmh afeino to freno me elafra strimeno to timoni kai ton apofevgo sto paragourounotrixa.
Sta 10 metra mprosta mou mlokooooooo.
Apotelesma?
Epeidh den mou vrike tipota (kai to alcotest edeikse 0,5) me egrapse gia enalagh loridas xoris flash to opoio eida meta oti eixe 3 pontous sto diploma.... :(:(:(
Δεν βλέπω να το έχετε πάρει και πολύ ζεστα το θέμα! Τι γίνετε δεν υπάρχει κανένα νέο;
Ντογκας Ιωαννης
06-07-05, 14:59
αντε,αντε θελω και εγω....
Ελπίζω μόνο να είναι αργά για να έρθω και εγώ που δουλευω βράδυ!
Βάλτε μπρος τα μοτέρια σας να ζεσταίνονται...
Απ' ότι φαίνεται θα το κάνουμε χωρίς εμένα για οδηγό. :cry:
Ποιός θέλει συνοδηγό;;;
Ποιός θέλει συνοδηγό;;;
No problem dude... :twisted:
InsaneDriver
07-07-05, 20:07
Ποιός θέλει συνοδηγό;;;
:lol: :wink:
Από Δευτέρα με νέα ανάρτηση πάμε όπου θες...
Τέλος της άλλης εβδομάδας πάω διακοπές οπότε βιαστείτε...
Τετάρτη είναι μια καλή ημέρα νομίζω...
Ποιός θέλει συνοδηγό;;;
Tein??? :wink: Χα Χα Χα :D
Για πες......
http://briefcase.pathfinder.gr/download/hantagr/3477/451366/0/squad.jpg
Ετοιμαστείτε για σκηνικά Initial-D
Ποιός θέλει συνοδηγό;;;
χιχιχιχιχι! Νομιζω οτι ο φιλτατος παραφρων οδηγος εχει κι ενα αλλο προβλημα!!!!! Εκτος κι αν το εφτιαξε!!! :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται να πάρει τηλ στα γραφεία 210 28 41 557 και να δηλώσει συμμετοχή για βραδινό touge, απλά συνεννοηθείτε ποιοί θα οδηγούν και ποιοί θα συνοδηγούν και πού θα πάμε. Θα γουστάρει και το Corolla μας...
Ντογκας Ιωαννης
12-07-05, 13:57
μιλαμε για συγκεκριμενη μερα ???
mipos prepei na fero kai lastixa?
athropos eimai , den ksereis ti ginete!
Και για όσους δεν έλαβαν το email...
Σήμερα το βράδυ στις 22:00 αυστηρά στα McDonalds έναντι Βασιλόπουλου, ραντεβού με τα πισωκίνητα μας και μη... θα μαζευτούμε όλοι οι Driftάκηδες και όχι οι σβουράκηδες για μια βραδυά με InitialD σκηνiκά σε βουνίσιες διαδρομές...
Επιβλέψτε τα ελαστικά επίσσωτρα του οχήματος σας, επαναγεμίστε τα μεταλλικά κάνιστρα του οχήματος με πολλών οκτανίων καύσιμο, φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο συνοδευόμενο με την τρέλα που μας διαπρέπει και ελάτε να δείξουμε και να ευχαριστηθούμε αυτό που πραγρατικά λέγετε Drift...
Fotografikes mhxanes, Cameres sto xeri, Cameres se ventouzes, Cameres se hliorofes, montifes gia statherothta lypshs check sta microfona kai..... fhgameeeeeee.
Polh oraia h xthesinh vradya kai xasane pragmatika osoi hrthane.
next time !ΟΠΩΣΔΕΙΠΟΤΕ!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
Ρε παιδιά το forum μερικές φορές φρικάρει και ενώ υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις δεν τις εμφανίζει σημβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό γιατί εγώ το έχω πάθει 3-4 φορές; Μέχρι χτές δεν έβλεπα τις δημοσιεύσεις από 7 ιουλίου και μετά κάτω από τη δική μου και του DJ και έτσι δεν είδα ότι σήμερα είχαμε συνάντιση. Έλπίζω να περάσατε τέλεια και την επόμενη φορά να είμαι και εγώ εκεί!!
Τέλεια; Τι καλύτερο από το να βλέπεις 4-5 αυτοκίνητα τρενάκι να κατεβαίνουν/ανεβαίνουν σε Drift ρυθμούς στην υπέροχη διαδρομή που πήγαμε...
Δεν λέω περισσότερα, όσοι δεν ήρθαν έχασαν...
Next time Περισσότεροι! Ήταν πολύ καλά!
Τις φωτογραφείες δεν βλέπω....:):):)
Δεν έχουν axion οπότε δέν υπάρχει λόγος να τις βάλουμε, ίσως αργότερα. Απλά ο Φωτγράφος έτρεχε να σας προλάβει έτσι όπως πηγαίνατε. Δύσκολο να οδηγάς και να φωτογραφίζεις
Δεν έχουν axion οπότε δέν υπάρχει λόγος να τις βάλουμε, ίσως αργότερα. Απλά ο Φωτγράφος έτρεχε να σας προλάβει έτσι όπως πηγαίνατε. Δύσκολο να οδηγάς και να φωτογραφίζεις
Εγώ σου το είχα πει να σε δέσουμε στου TDMά την πλάτη για να τραβάς...:):):)
To video tigraki!!!Θέλω το video!!!
SK tha katso na ta ftiakso se megala DVD kai tha eidothoume mesa sthn ebdomada.
Ax re TOXIC pou mas pas gia Venzini re paidaki mou...Koitaxte timh ths aplhs amolivdhs.... :):):):) Mexri kai o idios psilokounithike molis to eide.:):):)
http://www.geocities.com/sotiriod/drift/toxicbp.jpg
O JohnnyB eroimos gia ypno apo thn anamonh...
http://www.geocities.com/sotiriod/drift/johnnie.jpg
Milame gia misos o Theo... :twisted:
http://www.geocities.com/sotiriod/drift/theo.jpg
Oi agriemenoi paparatsi ths pareas...
http://www.geocities.com/sotiriod/drift/reporters.jpg
To Corolaki etoimazetai...mpravo kamari mou... me tetoia mplouza mpaineis ston isio dromo...
(THELO KAI EGO MPLOUZA :cry: )
http://www.geocities.com/sotiriod/drift/corrola.jpg
JohnnyB ena doraki gia sena.... To skasimataki sou...
http://www.geocities.com/sotiriod/drift/nissan.jpg
nice fotozzzzzzz :P κιαααααααααααααααααλλέςςςςςςςςςςςς κιαααααααααααααααααααααααλλλέςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς .... Ακριβή η βενζίνη ε? :P
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
22-07-05, 12:29
Σήμερα το απόγευμα θα περάσω από την διαδρομή Κόρινθος Επίδαυρος και έχω τόση τρέλα στο κεφάλη μαζεμένη που δε θα πάω ίσια ούτε στις ευθείες που έχει αυτή η διαδρομή.Καλές διακοπές σε όλους και θα τα πούμε Καλαμάτα 21\08\05.
SK tha katso na ta ftiakso se megala DVD kai tha eidothoume mesa sthn ebdomada.
Meta apo thlefona synnenohseis kai atyxeis mh-synantiseis mas me ton Toxic telika vrethikame sto periodikooooooo.........
Ti ginetai Toxic pos tis eides tis lipseis?
Τελίκά δεν μας είπατε και ποιό σημαντικό δεν μας δείξατε...
Η φωτο ειναι ολα τα λ7 ειδικα το σκασιμο!!!
Καλα για βενζινη στην Εκαλη ειχατε παει??
Σήμερα το απόγευμα θα περάσω από την διαδρομή Κόρινθος Επίδαυρος και έχω τόση τρέλα στο κεφάλη μαζεμένη που δε θα πάω ίσια ούτε στις ευθείες που έχει αυτή η διαδρομή.Καλές διακοπές σε όλους και θα τα πούμε Καλαμάτα 21\08\05.
Το νου σου Τεο ειναι επικυνδυνα απο εκει σκανε ολοι οι Ινδιανοι με τις μηχανες και πανε τεζαααααα !!!!!!
Υ.Γ. Αλλα εχει τρελλα στροφιλικια !!!!!! Το σωστο να λεγεται .....
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
29-07-05, 16:07
Δε με πέρασε ούτε μία μοτό με αυτά που έβλεπε!Όλα τα λευτά αυτή η διαδρομή και φαντάσου ότι θα τη ξανακάνω σε μία ώρα από τώρα.
cannonball
09-08-05, 16:59
Σε παω και με το ΚΙΑ εκει την διαδρομη την ξερω σαν το χερι μου!!!
Ψηνεσαι Θεοδωρακι ?
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
07-09-05, 19:57
:twisted: :twisted: ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΚΑΘΓΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΚΟΡΩΠΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Γ...........ΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
08-09-05, 16:21
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-09-05, 16:23
Αυτή η διαδρομή θα γήνει πίστα για δύο δύο τα driftcar αν δε το ξέρεις και είναι ακώμα στα μιαλά μας.Αν μαθευτεί από τώρα θα κάψουμε μόνοι μας αυτό το μέρος χωρίς να το ευχαριστηθούμε.Υπομονή και όλα έχουν την ώρα τους.Μη σας καβαλάει ο ενθουσιασμός.Στέλίο καλή σηνέχεια σε αυτό που πήρες απόφαση να κάνεις.
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
12-09-05, 20:14
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ!!!!
Όπως λέει και το topic "Καιρός να αρχίσει το drift στους δρόμους". Τώρα που ψιλοέπιασε το κρύο και τα βράδυα αραίωσαν οι δρόμοι είναι ευκαιρία για νυχτερινές εξορμήσεις με το πλάι σε γνωστές - άγνωστες διαδρομές... Εγώ δηλώνω έτοιμος με την κάμερα φορτισμένη και ρυθμισμένη για νυχτερινή λήψη και το BMW έτοιμο για πάντες! :wink:
Όπως λέει και το topic "Καιρός να αρχίσει το drift στους δρόμους". Τώρα που ψιλοέπιασε το κρύο και τα βράδυα αραίωσαν οι δρόμοι είναι ευκαιρία για νυχτερινές εξορμήσεις με το πλάι σε γνωστές - άγνωστες διαδρομές... Εγώ δηλώνω έτοιμος με την κάμερα φορτισμένη και ρυθμισμένη για νυχτερινή λήψη και το BMW έτοιμο για πάντες! :wink:
Den mporo na mhn symfoniso file mou... kai to Roveraki mou sthn diathesh sas.... :):):) kserete oti h karotsa mou den leei pote oxi se pantilikia....
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗΞΗ
(ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ DRIFTCLUB ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ)
αντε τωρα που πιασαν και τα κρυα να οργανωθουμε για καμια ειδικη, τι περιμενουμε. :wink:
Ντογκας Ιωαννης
03-01-06, 10:37
που και ποτε????
αντεεεεεεεεεεε
Ego Distixos meta to trakarisma den exo toutou alla an me dexetai kaneis gia parea tote eimai mesa!
:)
Αυτή η διαδρομή θα γήνει πίστα για δύο δύο τα driftcar αν δε το ξέρεις και είναι ακώμα στα μιαλά μας.Αν μαθευτεί από τώρα θα κάψουμε μόνοι μας αυτό το μέρος χωρίς να το ευχαριστηθούμε.Υπομονή και όλα έχουν την ώρα τους.Μη σας καβαλάει ο ενθουσιασμός.Στέλίο καλή σηνέχεια σε αυτό που πήρες απόφαση να κάνεις.
Στέλιο τι φτιάχνεις; :)
Ντογκας Ιωαννης
17-01-06, 13:26
μια ατυπη προταση ...
εγω παω πολυ συχνα στην εγκαταλελημενη πιστα καρτ στο δρομο προς Λουτσα, ειναι πολυ καλα και δεν σου σπαει και κανεις τα αρ#$@δια... τι λετε??
μια ατυπη προταση ...
εγω παω πολυ συχνα στην εγκαταλελημενη πιστα καρτ στο δρομο προς Λουτσα, ειναι πολυ καλα και δεν σου σπαει και κανεις τα αρ#$@δια... τι λετε??
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ MOTARD ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ MAZDAKI ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΠΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ! ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΩ :P
DJ εδώ στο XL την έχουμε τσεκάρει την πίστα εκεί μιά χαρά είναι για εξάσκηση... :lol: στο topic των συναντήσεων συζητάμε για καινούρια συνάντηση μπείτε όλοι να δούμε που θα την κάνουμε!
h pistoula kalh einaire paidia exoume paei kai emeis alla den kserw an tha exoumw problhma. exei fwta to brady? giati mera den paizei na sinantiuoyme exoume douleies oloi
μπορουμε σαββατοκυριακο μεσημερι που φευγουν τα motard και παιζεις ωραια μονος σου
Καπιοι μ@λ@κες εχουν ριξει λαδια και εχει γινει λιγο επικυνδινη .
Ντογκας Ιωαννης
23-01-06, 10:59
μπααααα τα σκουπισα εγω τις προαλλες :D :D ...
μπααααα τα σκουπισα εγω τις προαλλες :D :D ...
ε βοηθησα και εγω λιγο εχω και κατι βιντεακια αλλα δεν ξερω πως τα ανεβαζουνε γι αυτο θα τα στειλω σε καποιον με mail να ακουσω σχολια κι αν μπορει ας τα ανεβασει !
Χθες παραλίγο να την πάθω άσχημα από το μπλοκέ...
Είναι ούτε μήνας που το έχω βάλει και κάποια πράγματα δεν τα ξέρω ακόμα καλά (παραλίγο να τα μάθω όμως από την πολύ άσχημη χθες).
Κατέβαινα με νεκρό την κατηφόρα από το σπίτι μου, η οποία είναι τρελλή στροφοδιαδρομή (για ανάβαση όλα τα λεφτά, το ίδιο και για κατάβαση βέβαια με κατεβασματάκια).
Ένα τέτοιο "κατεβασματάκι" (από νεκρό απότομο κούμπωμα σε 2α) παραλίγο να μου στοιχίσει ακριβά χθες, καθότι με το που το κάνω, μπλοκάρουν οι τροχοί, κ βλέπω ξαφνικά από την άλλη να ανεβαίνουν 2 αυτοκίνητα...
Αντιδρώντας μηχανικά (καθότι κατέβαινε με το πλάι κ φυσικά πλαγίως πιάνεις και τις 2 λωρίδες, άρα πρέπει να γυρίσεις στη δικιά σου για να μην πληρώνουμε τα γαμησιάτικα) και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, πατάω συνάμα φρένο... έτσι όχι μόνο δεν το επανέφερα, αλλά διατήρισα την πλαγιολίσθηση...
Οπότε ο άμοιρος απέναντι βλέπει μιαν ascona να κατεβαίνει με τις πόρτες και να έρχεται κατά πάνω του, όλη δικιά του! Ήταν και ο δρόμος σαπούνι από τη ζέστη, οπότε συνέχιζα και κατέβαινα...
ευτυχώς σταμάτησα μπροστά του και δεν έγινε τπτ... η μηχανή μου έσβησε και την ξανάβαλα μπρος... με κοιτάει κ μου λέει "τί έγινε ρε φίλε;" ... του εξηγώ και όλα καλά...
Από πίσω του ήταν κ φιλαράκι μου (γειτονάκι) που είδε τη φάση κ έμεινε ψιλομ....ας!
Ευτυχώς όλα οκ! Προσοχή παίδες, δε χρειάζεται να το λέω σα τη γιαγια-Καλλιόπη "να προσέχεις αντράκι μου", αυτονόητα είναι, αλλά καλό είναι να τα λέμε... Προσοχή ΠΟΥ κάνετε ό,τι κ αν κάνετε κ μη θεωρείτε το ασφαλές δεδομένο... Η ανάβαση οκ, ανηφόρα είναι, αν προσέχεις και λίγο, όλα καλά... στην κατάβαση όμως αν κάνεις βλακεία, φεύγεις... ωραίο να φεύγεις όταν είναι άδειος ο δρόμος, αλλά... αλλά :Ρ
Τέσπα, σας χαιρετώ και με αυτό το post γιατί αύριο ταξιδεύω Αθήνα για 3ήμερο και μετά παρουσιάζομαι στην μαμά πατρίδα την Τρίτη το πρωί... Θα αργήσω να ξαναμπώ, οπότε να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, καλά και πάντα ΑΣΦΑΛΗ driftαρίσματα όπως φυσικά κ πολλά άλογα κ γενικότερα ΑΣΦΑΛΗ χιλιόμετρα!
Να'στε καλά! :)
Ντογκας Ιωαννης
01-06-06, 16:15
καλο 3ημερο, καλητερη κ ξεκουραστη θητεια και προσοχη στα κατεβασματα φιλε askonan...
THA ITHELA NA KSERW KAI EGW GIA TIS "VOLTES"!!!!
giorgis_E21
23-08-06, 17:20
καλη η φαση στο δρομο δε λεω αλλα καποιοι δε προσεχουν
σημερα και συγκεκριμενα πριν κανα διωρο βριστηκαμε με ενα τυπακι στο πανοραμα γαλατσιου στη λατω
βλεπεις αμαξια να ανεβαινουν και ανθρωπους και παιδακια να περπατανε και νομιζεις οτι χωρας αναμεσα (!!!) να κανεις κατεβασμα ΚΑΙ χειροφρενο σε ΚΑΤΑΒΑΣΗ?????
μιλαω για το απαραδεκτο πρασινο πισωκινητο kaddet με αυτοκολλητο-ηλιοπροστασια driftclub.gr
οσοι αγαπατε το drift μεζεψτε τα κουλαδια απο το δρομο γιατι θα καταντησουμε θεμα σαν τη παραλιακη στο star
κι εγω "παιζω" στο δρομο αλλα οχι μεσα στη κινηση και με πεζους να "φλερταρουν" με τις λαμαρινες μου
κατα τ'αλλα με οσους ξερουν τι κανουν και το κανουν σωστα μεσα ειμαι
Ντογκας Ιωαννης
13-10-06, 09:58
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
02-11-06, 17:13
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :D :D :D :) :) :) :) :)
ITALY FOR EVER
parakalw steilte mou sto voidjava@yahoo.gr otan einai na ginei tpt pros salonika ;)
mia clk perimenei na kounithei..
Προς τους adminς μια προταση!!! Ντραφι, 5-6 σωστα τουτου, καμερα=καυλα..... :wink: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
06-07-07, 14:54
parakalw steilte mou sto voidjava@yahoo.gr otan einai na ginei tpt pros salonika ;)
Οι ΚΑΛΕΣ γύρες πεθάνανε Σαλόνικα μεριά φιλαράκι . Τα πράγματα με την τροχαία αγριέψαν πολύ και όλοι μπήκαν στο καβούκι τους . Μην περιμένεις να δεις κάτι αξιόλογο . Το πάρτυ μεταφέρθηκε στις πίστες ( δυστυχώς συνήθως Αθήνα μεριά ) .
Hλιαδης Απολλων
21-07-08, 20:22
Οι ΚΑΛΕΣ γύρες πεθάνανε Σαλόνικα μεριά φιλαράκι . Τα πράγματα με την τροχαία αγριέψαν πολύ και όλοι μπήκαν στο καβούκι τους . Μην περιμένεις να δεις κάτι αξιόλογο . Το πάρτυ μεταφέρθηκε στις πίστες ( δυστυχώς συνήθως Αθήνα μεριά ) .
+1+1 :( :(
Καραϊσκος Γιάννης
21-07-08, 21:31
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια είχαμε πάει στα Carrefour με τον αδελφό μου και σκάσανε οι μπάτσοι, είχαν κλείσει όλες τις εξόδους του parking και αφήναν ένα-ένα τα αυτοκίνητα να βγαίνουν. Ευτυχώς είχαμε πάει με το fordaki (mk2) του παππού και δεν μας κάνανε τίποτα..!! Όμως άλλα αυτοκίνητα τα γ........!
Hλιαδης Απολλων
21-07-08, 22:20
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια είχαμε πάει στα Carrefour με τον αδελφό μου και σκάσανε οι μπάτσοι, είχαν κλείσει όλες τις εξόδους του parking και αφήναν ένα-ένα τα αυτοκίνητα να βγαίνουν. Ευτυχώς είχαμε πάει με το fordaki (mk2) του παππού και δεν μας κάνανε τίποτα..!! Όμως άλλα αυτοκίνητα τα γ........!
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια είχαμε πάει στα Carrefour με τον αδελφό μου και μας γραψαν για επιδειξη(ικανοτητων)οχι επιδειξιας δεν ειμαι 167.5ευρω τωρα ειναι 700 νομιζω :cry: :cry: :cry:
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια είχαμε πάει στα Carrefour με τον αδελφό μου και μας γραψαν για επιδειξη(ικανοτητων)οχι επιδειξιας δεν ειμαι 167.5ευρω τωρα ειναι 700 νομιζω :cry: :cry: :cry:
700ευρωα 9 βαθμους και 2 μηνες πινακιδες διπλωμα.παθών :cry: απο μαρτιο μεχρι μαιο
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.