Επιστροφή στο Forum : imitos
alex old school drift clb
19-06-08, 02:26
re pedia pote 8a sinadi8oume oli ston imito sto parking?tora pou evala to 2litro :P
καλο αντε κανονιστε σημερα αυριο μεθαυριο κ καθε μερα...καλως ηρθες κιολας
Σαράφης Γιώργος
19-06-08, 16:35
Καλωσήρθες .
Petros AE86
19-06-08, 16:53
καλως τον!!
Καλως το παιδι!! :wink: :wink:
Drifter727
20-06-08, 19:34
που ειναι αυτο;
Kalosirthes file mou.. Ti amaksi exeis? kai ekei einai ok ta pragmata apo mpatsous h tha exoume provlimata?
απο προχθες το βραδυ εκλεισε το βουνο για πυρασφαλεια τα μπλε παιδια κυκλοφορουν ανα τριαδες,για να αραξεις εχει μερος αλλα για ντριφτ λιγα πραγματα πολυ λιγα :( :( :( :( :(
Παντελης Κιτζογλου
22-06-08, 18:32
απο προχθες το βραδυ εκλεισε το βουνο για πυρασφαλεια τα μπλε παιδια κυκλοφορουν ανα τριαδες,για να αραξεις εχει μερος αλλα για ντριφτ λιγα πραγματα πολυ λιγα :( :( :( :( :(
ε ενταξει το βουνο εκλεισε οχι τα πεταλα κατω απο το παρκιν :wink:
οι τριαδες που κυκλοφορουν ειναι το προβλημα :evil: :evil:
tha doume ti tha ginei, na kanoume ligo ypomoni kapoia stigmi tha stamatisoun na kanoun voltes.. tou pousti.. :twisted: :twisted:
Ναι καλά, ανέβηκα μια χθες και καθονται οι τσαίοι ακριβως μετά τα πέταλα, οπότε κομμένες οι μαλακίες για την ώρα.
Καλύτερα κ όλας γιατί παραγεμίζαμε "άκυρους" μερικές μέρες... :roll:
Το κακό είναι οτι έκλεισε κ ο γ@μιστρόνας, άντε πάλι λεφτά σε ξενοδοχεία γαμω την τρέλα μου :lol: δεν θα βάλω ανάρτηση ποτέ :lol: :lol:
Το κακό είναι οτι έκλεισε κ ο γ@μιστρόνας, άντε πάλι λεφτά σε ξενοδοχεία γαμω την τρέλα μου :lol: δεν θα βάλω ανάρτηση ποτέ :lol: :lol:
Καλα ολα εκει πας και τα κανεις ?? :lol: Βαλε λιγο ποικιλια στη ζωη σου !! :lol: :lol: :lol: :lol:
μπορει να τον εμπνεει το μερος.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
23-06-08, 09:48
Ναι καλά, ανέβηκα μια χθες και καθονται οι τσαίοι ακριβως μετά τα πέταλα, οπότε κομμένες οι μαλακίες για την ώρα.
:lol: :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
23-06-08, 13:03
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ανεβαινεις με hachi σου φτανει το πουλι στο στομα .... ριχνεις ενα μανικι να ερθεις στα ισια σου και κατεβαινεις με ηρεμοτατος και με ψυχολογια κατακτητη φλικαρωντας με ανεση και χαλαροτητα το αυτοκινητο σου... ποσο πιο ομορφα μπορεις να περασεις ενα βραδυ καθημερινης....?
Υ.Γ. υποθεσεις κανω διοτι ειμαι παντρεμενος οπωτε δεν ξερω απο αυτα..... :roll: :wink:
Μαριος Παπαδοπουλος
23-06-08, 22:29
ψυχολογια κατακτητη
Αυτο ακριβως.....
Το χαμογελο μεχρι τ'αυτια ξεχασες....:D
Μ αρεσει που το εκλεισαν για πυρασφαλεια ...
Εχει καει το μισο βουνο . :evil: :evil:
Petros AE86
25-06-08, 15:25
ακομα καιγεται ρε γαμωτο
Μαριος Παπαδοπουλος
25-06-08, 16:14
Απορω τι θα αναπνεετε πλεον εσεις στην Αθηνα...
Κριμα και παλι κριμα... :? :?
Μαριος Παπαδοπουλος
25-06-08, 16:20
Οχι τιποτα αλλο,χαλασε και ο γ@μιστρωνας του Τσανακα...
mitsosdrift
25-06-08, 16:29
Kαιγομαστε γ@μω το κερατο μου. Δεν θα σταματησει ποτε αυτο???
Και αυτα τα ελαχιστα που μας μενουν εξαφανιζονται σιγα σιγα. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
..Φανταζεστε να πηγε ο Τσανακας..,να γ@μησε..,να αναψε επειτα τσιγαρο..,να το πεταξε.., να πηρε φωτια.., και επειδη τρομαξε η γκομενα, βλεποντας τις φλογες να μεγαλωνουν, ουρλιαζε "παμε να φυγουμε Νικο,παμε γρηγορα.." , να κατεβηκε ντριφταροντας ολη τη διαδρομη..? :? :lol:
γ@μω τους εμπρηστες γ@μω!!!!τι να πω οτι και να πω ειναι λιγο!!!σε λιγο δεν θα υπαρχει τιποτα!!!
..Φανταζεστε να πηγε ο Τσανακας..,να γ@μησε..,να αναψε επειτα τσιγαρο..,να το πεταξε.., να πηρε φωτια.., και επειδη τρομαξε η γκομενα, βλεποντας τις φλογες να μεγαλωνουν, ουρλιαζε "παμε να φυγουμε Νικο,παμε γρηγορα.." , να κατεβηκε ντριφταροντας ολη τη διαδρομη..? :? :lol:
Ρε π@ύστη σίριαλ ολόκληρο έφτιαξες!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ευτυχως που δεν καπνιζω πάντως, οποτε είμαι υπερανω υποψίας....
Πάντως πέρα απ την πλάκα, εχω ξενερωσει πολύ ασχημα με τις φωτιες, κάθε καλοκαιρι καιγονται όλο κ περισσοτερα δάση δυστυχως... :evil:
Petros AE86
25-06-08, 22:53
αφου ειναι μ@λακες...σκοτωμα θελουν!!! :lol: :lol:
MANOYSOYDAKIS TIRES
26-06-08, 08:18
ΜΑΓΚΕΣ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΡΓΥΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΙΣΕΙ Η ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΗΝΕΤΕ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΟΣΗ . ΡΕ ΜΙΠΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΟΙ ΓΙΑ ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕ??????
Μαριος Παπαδοπουλος
26-06-08, 14:38
ΡΕ ΜΙΠΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΟΙ ΓΙΑ ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕ??????
Οχι μηπως,Σιγουρα!
Παιζονται πολλα παιχνιδια πισω απο την πλατη μας.... :evil:
+1 που παντα θα παιζονται κ οταν τελειωσουν τα δαση θα καινε σπιτια.τα χειροτερα ερχονται....
Απο τους "αρμόδιους" δεν παίζει να δούμε δουλειά... μήπως εμείς που κυκλοφορύμε εκεί πάνω...να χαμε τα ματάκια μας ανοιχτά μπάς ακι δούμε τίποτα? Λέω τώρα εγώ....
Petros AE86
30-06-08, 21:56
+1
Ποιοι απο τα 'καλα' παιδια θα ειναι σημερα στο βουνο?Εγω παντως 8α περασω μια βολτα..Γιωργη θα εισαι πανω το βραδυ?Το παιδι με το μουχου5 ειμαι :wink:
ελα ρε τρελε??τι λεει??εννοειται οτι θα ειμαι πανω! :wink: :wink:
Εγώ λέω να περάσω μια βολτούλα σήμερα το βράδυ (μετά τις 11).
Λογικά θα δώ γνωστές και μη εξαιρεταίες φάτσες ..και τον Mr www.gamistrwnas.gr/sto_tsampa/vouna&lagadia.htm :lol: :lol: :lol:
Παρότι μας κλείσανε το καλό κομμάτι (πάνω απ την Α.Ο), παρότι κόβουν βόλτες τα στρούμφ σε τακτά χρονικά διαστήματα...εμείς εξακολουθούμε να περνάμε καλά (και εννίοτε να αγοράζουμε αγροτεμάχια).
Στα βίντεο που ακολουθούν, θα δείτε μέλη του φόρουμ (και άσχετους) να επιδίδονται σε άλλου είδους αθλοπαιδίες. Καμαρώστε μας !!!
θα πρότεινα να δείτε και να ανοίξετε τον ήχο, καθώς τα συνοδευτικά σχόλια, ξεπερνούν σε χάρη τις αθλητικές ικανότητες των πρωταγωνιστών !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pFPcpjhq1r8
και το δεύτερο μέρος....
http://www.youtube.com/watch?v=TCDzGEBj-kA
εισαι θεος!!!
καλα πολυ γελιο χθες μιλαμε λιωσαμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε φίλε μά την Παναγία...ψήνομαι κάργα να σκάσω με μαγιώ, πετσέτα, ψάθα και ένα μπουκαλάκι αντηλιακό..... Αλλα θέλω κάποιον να τραβάει με κάμερα τη στιγμή που θα σκάσουν τα στρούμφ, και να μαγνητοσκοπεί τα βλέματά τους απ την ώρα που θα φάνε το σκάλωμα μέχρι να καταλάβουν τι παίζει και να αρχίσουν να με βαράνε !!! :p
Petros AE86
19-07-08, 00:20
Ρε φίλε μά την Παναγία...ψήνομαι κάργα να σκάσω με μαγιώ, πετσέτα, ψάθα και ένα μπουκαλάκι αντηλιακό..... Αλλα θέλω κάποιον να τραβάει με κάμερα τη στιγμή που θα σκάσουν τα στρούμφ, και να μαγνητοσκοπεί τα βλέματά τους απ την ώρα που θα φάνε το σκάλωμα μέχρι να καταλάβουν τι παίζει και να αρχίσουν να με βαράνε !!! :p :lol: :lol: :lol:
Ρε φίλε μά την Παναγία...ψήνομαι κάργα να σκάσω με μαγιώ, πετσέτα, ψάθα και ένα μπουκαλάκι αντηλιακό..... Αλλα θέλω κάποιον να τραβάει με κάμερα τη στιγμή που θα σκάσουν τα στρούμφ, και να μαγνητοσκοπεί τα βλέματά τους απ την ώρα που θα φάνε το σκάλωμα μέχρι να καταλάβουν τι παίζει και να αρχίσουν να με βαράνε !!! :p
ασε φιλε και εχει να πεσει ακομα καψιμο!!πως δεν εχουν ερθει ακομα!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.