Επιστροφή στο Forum : ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-06-08, 10:10
Υστερα απο κουβεντα που ειχαμε με τον Σταθη χθες το βραδυ αποφασισαμε να επισπευσουμε την αποφαση ολων μας για την βοηθεια των σεισμοπληκτων. Ετσι σημερα το πρωϊ ανοιχτηκε λογαριασμος κατάθεσης στην Eurobank. Η κινησεις του λογαριασμού θα είναι ανοιχτες για ολους ανα πασα στιγμη αυτο ζητηθει. Για τον λογο αυτο ειναι αυτονοητο για αποφυγη μικροπαρεξηγησεων οι καταθεσεις να γινονται ανωνυμα. Η πρωτη καταθεση ηδη πραγματοποιήθηκε απο εμενα! Κωδικοι προσβασης για e-banking θα δωθουν στον Σταθη .
Επίσης κανω επαφη με Star Channel και Mega για χορηγια επικοινωνιας ουτοσωστε να γινουν δωρεαν διαφημιστικα σποτ εφοσον οργανωθει αγωνας - show με φιλανθρωπικο σκοπο σε καποια πιστα. Για αυτο θα ενημερωθειτε το απογευμα.
Τα έσοδα του λογαριασμου και του αγωνα θα διατεθουν υστερα απο συννενοηση σε μη κυβερνητικο συλλογο σεισμοπληκτων πελλοπονησου ουτοσωστε να διασφαλισουμε οτι δεν θα χαθει ουτε 1 ευρω.
Οποιαδηποτε οικονομικη βοηθεια εχει μεγαλη σημασια!
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:
EUROBANK: 0026-0382-51-0100262009
Ευχαρηστω εκ των προταιρων!
Λεοντης Ηρακλης.
GiannisE30
13-06-08, 10:35
+1 :!: :!: :!: :wink:
μπραβο παιδια πολυ καλη κινηση . καλα κανεται και φτιαξατε και λογαριασμο και προσπαθειται και για το φιλανθροπικο σοου :wink:
αντε καλη αρχη..... γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να δωσουμε εμεις τα λεφτα
Petros AE86
13-06-08, 11:29
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!και αυτο λιγο ειναι για τισ πραξεις που κανετε ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
13-06-08, 11:49
Από εβδομάδα καταθέτω και περιμένω ενημέρωση για το show !!! :wink:
( Απλά όσο πιο νωρίς γίνει η ενημέρωση για τον χρόνο και τον τόπο , τόσο πιο σίγουρο θα είναι ότι δεν θα λείψει κανένας μας )
PANOS ALEXIOU
13-06-08, 12:50
Μπραβο σε ολους.πρεπει να παμε τη φαση ψηλα.
Μπραβο σε ολους παιδια μπραβο....Με την πρωτη ευκαιρια πρεπει να παμε σε τραπεζα........
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-06-08, 19:56
αντε καλη αρχη..... γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να δωσουμε εμεις τα λεφτα
Φίλε παραλία αυτό είναι το θέμα. Σε αυτόν τον λογαριασμό μπορουν να καταθέσουν μόνο οσοι διαβαζουν το forum.
Y.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
13-06-08, 21:13
Μεσα και εγω.μονο και μονο το παιδακι που ειδα φτανει :cry: .οτι μπορει ο καθενας ας το δωσει απο 5 ευρω μεχρι οσα θελει,ειναι αμαρτια να βλεπεις μικρα παιδια σε τετοια κατασταση.
Μεσα και εγω.μονο και μονο το παιδακι που ειδα φτανει :cry: .οτι μπορει ο καθενας ας το δωσει απο 5 ευρω μεχρι οσα θελει,ειναι αμαρτια να βλεπεις μικρα παιδια σε τετοια κατασταση.
+111111111111
Μαριος Παπαδοπουλος
14-06-08, 03:19
Απο τριτη θα καταθεσω και εγω οσα μου περισσεψουν.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
18-06-08, 07:53
Δεν σας βλεπω ζεστους!!!!! Για να ζωντανευουμε σιγα σιγα!!!!
εγω δεν εχω παει ακομα αλλα θα παω συντομα :wink:
Σαράφης Γιώργος
18-06-08, 11:15
εγω δεν εχω παει ακομα αλλα θα παω συντομα :wink:
+1 ... :oops:
Μια απο τα ιδια . Μεσα στην εξεταστικη ειναι λιγο δυσκολο .. :oops:
Παντελης Κιτζογλου
18-06-08, 13:25
ουτε εγω εχω παει θα παω την δευτερα γιατι παιζει τρελη δουλεια συν το οτι τη δευτερα θα μπορεσω να μπω πιο δυνατα. ειναι η μανα μου απο αυτα τα μερη και τα εχω δει απο κοντα και περσυ με τις φωτιες ηταν κολαση εχουνε φαει τρελα πακετα οι ανθρωποι
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-06-08, 18:09
Κι ομως τσαμπα καιει η λαμπα , τσαμπα σε θυμαμαι..........
Δυσκολοι καιροι :roll: :roll: :roll:
:oops: :oops: :oops: :oops:
PANOS ALEXIOU
20-06-08, 21:35
Εγω παιδια πιστευω πως το καλητερο θα ειναι μια ωραια εκδιλωση σε μια πιστα π.χ. καρτοδρομο.ετσι και προβολη θα εχουμε και κοσμο σαν club θα μαζεψουμε.
Σαράφης Γιώργος
20-06-08, 21:39
Μπορούν να γίνουν και τα 2 όπως είπαμε .
Δευτέρα κάνω κατάθεση , σόρρυ ... !!! :oops:
PANOS ALEXIOU
20-06-08, 21:42
Σωστα φιλε Γιωργο μια εκδιλωση Σαλονικα και μια Αθηνα η και καπου αλλου.
Σαράφης Γιώργος
20-06-08, 21:54
Σαλόνικα που ?!?!? Δεν παίζει χώρος ... :?
Συν ότι ένα event στην Αθήνα θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα οικονομικά .
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
21-06-08, 07:47
Ειλικρινα εδω και δυο βδομαδες κανω οτι μπορω για να γινει αυτο το event! Καθε μερα μιλαω με διαφορες εταιρειες για χορηγιες και για οποιαδηποτε βοηθεια για ενα και μονο event! Ολοι με εχουν στο περιμενε, στειλε ενα φαξ με το αιτημα σας , στειλε ενα e-mail στον υπευθυνο κτλπ. Ειναι πολυ δυσκολο να τρεχω μονος μου. Αν καποιος απο το club εχει καμια ιδεα ή κανεναν γνωστο και θελει να βοηθησει στειλτε pm. :cry:
Σαράφης Γιώργος
21-06-08, 11:41
Αθήνα φιλαράκι δυστυχώς είναι ξένη χώρα για εμένα , οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω ... :?
Αν όμως βρεθεί χώρος και κανονιστεί το θέμα , να συζητήσουμε τυχόν βοήθεια από τους χορηγούς μου .
PANOS ALEXIOU
21-06-08, 12:18
Μπραβο ρε Γιωργη και αυτο βοηθεια ειναι :wink:
Γινεται προσπαθεια απο το WOT για να βρουμε μια πιστα Αθηνα ωστε να πραγματοποιησουμε το event ...
Αναμενουμε απαντησεις και θα ενημερωθετει αμεσως ...
εγω ψαχνω στην νεα ιονια κανεναν χωρο για αρενα (σε συνεργασια με τον δημο νεας ιωνιας )αλλα δυσκολα τα πραγματα δεν παιζει.... παντως αν μπορω να βοηθησω καπως πειτε μου για οτιδηποτε να τρεξω καπου κ.λ.π.
Petros AE86
23-06-08, 17:41
εχετε σκεφτει στο παλαιο αεροδρομιο στο ελληνικο???πιστευω οτι ο χωρος ειναι καταλληλος.. :wink:
εχετε σκεφτει στο παλαιο αεροδρομιο στο ελληνικο???πιστευω οτι ο χωρος ειναι καταλληλος.. :wink:
λιγο δυσκολο ελληνικο αλλα ας κανουμε μια προσπαθεια για να κανουμε κατι για να το ευχαριστηθουμε αλλα και να βοηθησουμε τους σεισμοπληκτους :wink: :wink:
ego leo na kanoume ntou ston pakistano stis pista tis ag. marinas me to zori na mpoume na kanoume to event!! xaxaxa
Σαράφης Γιώργος
27-06-08, 22:33
Σήμερα άδειασα λιγάκι και κατέθεσα ότι μπορούσα στο λογαριασμό που έφτιαξε ο Ηρακλής .
Ας μην ξεχνιόμαστε , πάμε γερά να βοηθήσουμε όσο μπορούμε .
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
28-06-08, 07:36
Σήμερα άδειασα λιγάκι και κατέθεσα ότι μπορούσα στο λογαριασμό που έφτιαξε ο Ηρακλής .
Ας μην ξεχνιόμαστε , πάμε γερά να βοηθήσουμε όσο μπορούμε .
Ωραιος ο Γιωργος! Αντε ρε παιδια και οι υπολοιποι γιατι το αμελησαμε!
Ας Μην πιειτε και εναν καφε μια μερα , δεν τρεχει και τιποτα! :evil:
:wink:
Σαράφης Γιώργος
28-06-08, 12:11
+ 1 !!!
εγω σημερα τα καταφερα :oops:
και η πιστα στο Ζαντε ειναι ετοιμη για οτιδηποτε χρειαστουμε
Σαράφης Γιώργος
30-06-08, 13:54
Σωστός ο Λάμπρος , έλα πάμε και οι υπόλοιποι !!!
Έστω και 5 ευρώ παιδιά , η συμμετοχή είναι που μετράει . :wink:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
30-06-08, 22:02
Καθως λοιπον εχουν περασει περιπου 20 ημερες ηδου τα αποτελεσματα!
Νομιζω οτι μπορουμε και καλυτερα!
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0382.51.0100262009
IBAN Λογαριασμού GR4302603820000510100262009
Τύπος Λογαριασμού-Προϊόν: ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ - ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ
Νόμισμα: ΕΥΡΩ
Λογιστικό Υπόλοιπο: 350,00 ?
Διαθέσιμο Υπόλοιπο: 350,00 ?
Δεσμευμένο Υπόλοιπο: -
Όριο Overdraft: -
Κατάστημα Διαχείρισης: 0382
Ημερ/νία Ανοίγματος Λογαριασμού: 13/06/2008
Δεδουλευμένοι Τόκοι Έως την : 27/06/2008
Πιστωτικοί Τόκοι: 0,00 ?
Χρεωστικοί Τόκοι: 0,00 ?
Petros AE86
30-06-08, 23:33
απο το τιποτα κατι ειναι κι αυτα :wink: :wink: :wink:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
01-07-08, 07:43
απο το τιποτα κατι ειναι κι αυτα :wink: :wink: :wink:
:shock: :shock: :shock:
Και πως ακριβως πιστευεις οτι θα βοηθησουνε τους σεισμοπληκτους τα 350,00? ?
Σαράφης Γιώργος
01-07-08, 09:39
Έχει ένα δίκιο ο Ηρακλής ...
Πάμε παιδιά , δεν ξεχνιόμαστε !!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
02-07-08, 20:03
Μα καμια ανταποκριση?
Τι να πω?
:cry: :cry: :cry:
σημερα δηλαδη τωρα μολις ανοιξει η τραπεζα παιρνω κ γω σειρα.ηρακλης μπραβο πολυ σωστη κινηση.συγχαρητηρια :wink:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
03-07-08, 11:50
Ευχαρηστω αλλα δεν βλεπω να ψηνονται και οι υπολοιποι και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου!
mitsosdrift
03-07-08, 12:31
Ευχαρηστω αλλα δεν βλεπω να ψηνονται και οι υπολοιποι και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου!
Γινεται να συνεννοηθουμε να μαζεψουμε χρηματα στον αγωνα την κυριακη και καποιος η καποιοι απο εμας να κανουμε την καταθεση μετα. Ειναι μια καλη ευκαιρια νομιζω που θα ειμαστε μαζεμενοι ολοι εκει. Ειναι μια καλη λυση ωστε να μην χρειαζεται να τρεχει ο καθενας στην τραπεζα. Πιστευω οτι αυτο ειναι το κυριο προβλημα οσων δεν εχουν συμβαλει στην προσπαθεια.
ντροπη μας...... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
παω σημερα...
Σαράφης Γιώργος
03-07-08, 15:09
Γινεται να συνεννοηθουμε να μαζεψουμε χρηματα στον αγωνα την κυριακη και καποιος η καποιοι απο εμας να κανουμε την καταθεση μετα. Ειναι μια καλη ευκαιρια νομιζω που θα ειμαστε μαζεμενοι ολοι εκει. Ειναι μια καλη λυση ωστε να μην χρειαζεται να τρεχει ο καθενας στην τραπεζα. Πιστευω οτι αυτο ειναι το κυριο προβλημα οσων δεν εχουν συμβαλει στην προσπαθεια.
Το συζητάμε και αυτό , οτιδήποτε χρειάζεται για να μαζευτεί κανά φράγκο της προκοπής ... !!!
DIAMANTOPOULOS
03-07-08, 19:37
προτεινω να τα μαζεψουμε και να μου τα δωσετε ολα να τα παω εγω στους πληγεντες
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.