Επιστροφή στο Forum : καπο carbon για bmw e46
Γεια σας παιδια!! Μηπως εχει κανεις ιδεα ποσο περιπου κοστιζει ενα καπο carbon για 46ρι? Κανονικο ομως οχι βαφες κ τετοια! :wink:
Petros AE86
12-06-08, 00:55
αναλογως την μαρκα και ποιοτητα...νομιζω απο 900 περιπου μεχρι(δεν ειμαι σιγουρος μην σε παρω στον λαιμο μου) :D :D :D
Σαράφης Γιώργος
12-06-08, 09:38
Πήρες 46άρι τελικά ?
Κάτω από χιλιάρικο θα βρεις να είναι κάρμπον από επάνω και πολυεστέρας από κάτω ( δεν λέω ότι είναι κακή λύση και το δικό μου έτσι ήταν ) . Απλά καλό θα ήταν από όποιο μαγαζί το αγοράσεις να κάνεις δοκιμή πρώτα για σωστή εφαρμογή ( αρμούς στο αμάξωμα ) και να το δεις για φουσκώματα και θαμπάδες . :wink:
+1 κ για να δεις αν τελικα σου αρεσει το πως θα φαινεται
Πήρες 46άρι τελικά ?
Κάτω από χιλιάρικο θα βρεις να είναι κάρμπον από επάνω και πολυεστέρας από κάτω ( δεν λέω ότι είναι κακή λύση και το δικό μου έτσι ήταν ) . Απλά καλό θα ήταν από όποιο μαγαζί το αγοράσεις να κάνεις δοκιμή πρώτα για σωστή εφαρμογή ( αρμούς στο αμάξωμα ) και να το δεις για φουσκώματα και θαμπάδες . :wink:
Οχι! που τετοια τυχη!! :( Για αλλο λογο το εψαχνα! ευχαριστω παντως!!!
koukos e36 coupe
19-05-09, 12:07
ε ρε παιδια μην κανετε ολα τα αυτοκινητα κανγουρικα ελεος δηλαδη σε ε46 carbon?
Petros AE86
19-05-09, 13:01
ε ρε παιδια μην κανετε ολα τα αυτοκινητα κανγουρικα ελεος δηλαδη σε ε46 carbon?
για ποιο λογο ειανι καγκουρια το καρμπον?
δηλαδη η csl που εχει πραγματα καρμπον ειναι καγκουρια?:roll:
για ποιο λογο ειανι καγκουρια το καρμπον?
δηλαδη η csl που εχει πραγματα καρμπον ειναι καγκουρια?:roll:
και το m6 που εχει carbon fiber ουρανο και αυτο καγκουρια ειναι?
ρε παιδια εχετε μπερδεψει τους καγκουρες μια δωσει καγκουριας ολοι την εχουμε!
αλλο η αισθητικη βελτιωση και το ελαφρωμα σε μια καροτσα,δηλαδη και το πολιεστερικο καπο ειναι καγκουρια?
koukos e36 coupe
22-05-09, 13:29
αλλο παιδια το μ3 το καινουριο που βγενει απο την ετερια και αλλο ενα απλο ε46!!!!τωρα μονο ενα καρμπον καπο στο αμαξι δεν κολαει καθολου!!!!καταρχιν το αυτοκινητο αν δεν εχει φουσκοματα δεν λεει το καρμπον και + τι body kit να βαλεις στο ε46?περα απο το m-pack ολα πανε στο υπερβοληκο!!ειπαμε δεν ειναι ουτε σαξο ουτε ραλλακι!!bmw ειναι
paulo6sousa
22-05-09, 13:30
Και το e46 CSL από την εταιρία έβγαινε με τα Carbon...
koukos e36 coupe
22-05-09, 13:49
ναι φιλε απο την εταιρια με ενα ομοιομορφο cls body kit για να βαλεις αυτο το body kit oμως θελει να εχεις και αρκετα αρκετα λευτα για αυτο το λεω δεν λεει με τπτ σε ε46!!!μεχρι ε30 συμφωνο απο εκει και περα τα αυτοκινητα ειναι κιριλατα οχι σαξακια και ραλακια
paulo6sousa
22-05-09, 13:56
Ναι,αλλά αν το θέμα μας είναι η μείωση βάρους και όχι η μόστρα δεν έχει σημασία αν το αυτοκίνητο είναι κυριλάτο ή όχι.Αν μας ενδιαφέρει μόνο η μόστρα τότε μαζί σου.Πάντως έχω δει και 36άρι και 46άρι μόνο με carbon καπό και δεν είναι άσχημα.
koukos e36 coupe
22-05-09, 14:01
να σε πω πρωσοπικη μου γνωμη τωρα το δικο μου το ε36 αν το βαλω ενα carbon καπο τι θα με δοσει παραπανο???τι θα γλυτοσο 10 και 20 κιλα η ποσα δεν ξερω ακριβος ποσο πιο ελαφρι ειναι!!!!αλλα τωρα ενα ε46 με ενα μ πακ η απλο που εχει η κοπελια δεν θα διξει καθολου!!!ειναι σαν να με λες να εχω ενα body kit καραφουσκομενο και να φοραω τασια ελεος δλδ
paulo6sousa
22-05-09, 14:06
Μα από τη στιγμή που αποφασίζεις να ελαφρώσεις ένα αυτοκίνητο δεν θα μείνεις μόνο στο καπό!Σε συνδυσμό με τα υπόλοιπα που θα βάλεις ή θα βγάλεις το βάρος θα πέσει με ότι αυτό συνεπάγεται σε επιδόσεις,φρένα,πρόσφυση κλπ.Γιαυτό λέω ότι έχει σημασία αν το θες για μόστρα ή για να κάνεις δουλειά!Εσύ απότι βλέπω μένεις μόνο στον τομέα της εμφάνισης οπότε μάλλον έχεις δίκιο αλλά είναι και θέμα γούστου!Σε κάποιον μπορεί να αρέσει μόνο ένα carbon καπό,σε άλλον όχι!
koukos e36 coupe
22-05-09, 14:52
φισικα η γνωμη του καθενος ειναι αυτην αλλα εγω πιστευω να μην το κανει γιατι δεν προκειτε να ασχολειθει ουτε με ντριφτ με το ε46!!!κοιτα εγω δεν λεω μονο για εμφανιση!!!τι να το κανω 100 κιλα μιον πχ και να εχω 100 αλογα!!!κοιταξε εμενα το μοτερ μου εχει 286 αλογα αν βαλω καρμπον καπο τι θα κερδισω?τπτ οποτε τζαμπα 1000 ευρο!με τα 1000 ευρο θα μπορουσα να παρω μια καλη οθονη για το αμαξι πχ
kallitexni$
22-05-09, 14:58
Παιδια ποσα κιλα περιπου χανεις με ενα carbon καπω?
Επισης αν το θες μονο για look υπαρχει και look carbon αυτοκολλητο.
πετρουλα αλευρα
22-05-09, 15:54
Παιδια ποσα κιλα περιπου χανεις με ενα carbon καπω?
Επισης αν το θες μονο για look υπαρχει και look carbon αυτοκολλητο.
καλιτεχνη ρωτησες μηπως πουθενα για το αυτοκολλητο carbon που λεγαμε?
paulo6sousa
22-05-09, 17:09
Ακόμα και 100 άλογα αν έχει κάποιος,100 κιλά μείον είναι μεγάλη διαφορά!Τέλος πάντων,σημασία έχει για ποιο λόγο το θέλεις.Αν θες να ελαφρώσεις το αυτοκίνητο και ψάχνεις και το τελευταίο κιλό τότε το καρμπόν καπό έχει λόγο να υπάρχει.Από κει και πέρα είναι θέμα το καθενός...
kallitexni$
22-05-09, 17:10
καλιτεχνη ρωτησες μηπως πουθενα για το αυτοκολλητο carbon που λεγαμε?
Θα σε παρω τηλεφωνο το βραδυ και θα σου πω λεπτομερειες.
Ακόμα και 100 άλογα αν έχει κάποιος,100 κιλά μείον είναι μεγάλη διαφορά!Τέλος πάντων,σημασία έχει για ποιο λόγο το θέλεις.Αν θες να ελαφρώσεις το αυτοκίνητο και ψάχνεις και το τελευταίο κιλό τότε το καρμπόν καπό έχει λόγο να υπάρχει.Από κει και πέρα είναι θέμα το καθενός...
+1!!!!!!!!!!!
kallitexni$
22-05-09, 17:17
Επισης εχει και καλυτερη απαγωγη της θερμοτητας σαν υλικο.
Παρολα αυτα δε νομιζω να δωσει καποιος ενα-εναμισι χιλιαρικο για να χασει τρια κιλα σε αυτοκινητο δρομου.
Κατι τελευταιο.....Σε οτι αφορα την διαφορα στο αυτοκινητο με τη μειωση βαρους , μη συγκρινετε τα αλογα με το βαρος....Η ποσοστιαια μειωση του βαρους ειναι πιο σωστο μεγεθος για να μετρησουμε χοντρικα το κατα ποσο αλλαξε το αμαξι.
Γιατι αλλο πραγμα να χασει 50 κιλα ενα σταρλετ και αλλο να χασει 50 κιλα ενα αμαξι του εναμιση τονου!
paulo6sousa
22-05-09, 17:34
Σωστός!Εγώ γιαυτό λέω για συνολικό ελάφρωμα του αυτοκινήτου και ψάξιμο μέχρι και για το τελευταίο κιλό
που μπορεί να αφαιρεθεί!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.