Επιστροφή στο Forum : Σημαντικοι λογοι επιλογης driftcar..
Θελω μου πειτε με πια κριτηρια διαλεξατε ή θα διαλεγατε ενα αμαξι ντριφτ με προοπτικη για πιστα μονο.οποτε οχι οικομια καυσιμου ή κατι τετοιο.. Σε γενικες γραμμες σε ολα τα αυτοκινητα υπαρχουν δυνατοτερα μοτερ να τοποθετησεις οποτε δεν εχει σημασια αν η αρχη θα γινει π.χ. με σταρλετ 1000ρι. Θα δινατε σημασια στο μεταξονιο; μακρυ ή κοντο καλυτερα; στο βαρος; στο αν εχει σπαστο αξονα πισω; στη σπανιοτητα ανταλακτικων; στην ομορφια; ή σε κατι αλλο;;
οποιο ΤΟΥΟΤΑ γουσταρεις.... τελος
Μαριος Παπαδοπουλος
10-06-08, 14:53
+1
GiannisE30
10-06-08, 15:35
χαχαχαχα, ωραιο κριτηριο :P
Σαραφη παρε θεση :P
Εγω οταν ασχοληθω σοβαρα με το θεμα γιατι με το Kadett τωρα μαθαινω θα διαλεξω ενα αυτοκινητο που εχει τιμηθει πολυ στα Drift οπως το ΑΕ86 η καποιο Sylvia.....Δεν ασχολειται ευκολα ανθρωπος με αυτα τα αυτοκινητα γιατι ειναι ποιο δυσκολο να βρεις πραγματα στην ελλαδα και σε καλη τιμη , ενω για Γερμανικα βρισκεις οτι θελεις και σχετικα φτηνα.Τα Japanια ειναι αυτοκινητα που εχουν πολλες δυνατοτητες και το DRIFT στο αιμα τους.........
Όποιο αυτοκίνητο βρίσκεις ευκολότερα κ φθηνότερα ανταλλακτικά,
όταν μεγαλώσεις και ωριμάσεις μπορεί και να σου βρούμε μια ΑΕ86!! 8)
:mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Πλακίτσα κάνω φυσικά...
Ακόμα και να μεγαλώσεις κ να ωριμάσεις δεν θα μπορουμε να βρούμε ΑΕ86 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλη φαση......Την ΑΕ86 την βρισκω κι εγω........Ποιος την πληρωνει ειναι το θεμα.......Απο οταν εγινε μοδα το Drift εχουν ανεβει πολυ οι τιμες.......Αν θες ομως παρε μου μια.....Δεν εχω προβλημα....... :lol: :lol: :lol: 8)
+1 παραλιας κ respect στον τσανακα,οντως ενα αε86 ειναι ιδανικο κ γαμ... ταυτοχρονα αλλα που...
Με ενα Yaris 1.0 ειμαι καλα?? :lol: :lol:
Το ae86 ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ ωραιο και καλο αυτοκινητο ειδικα για drift αλλα θεωρω την τιμη του τουλαχιστον παραλογη...αναλογως βεβαια το budget του καθενος κρινεται και το ποσα λεφτα θα δωσει για αγορα και ποσα για βελτιωση..
Πιστευω οτι καποιο φτηνο πισωκινητο , με ετοιμες λυσεις σε βελτιωση και ευκολα ανταλλακτικα ειναι το ιδανικο . Δηλαδη ενα Ε30 , ενα σταρλετ , σε αυτη τη κατηγορια .
Αν θες να ασχοληθεις πρωταθληματικα οπως καποιοι απο εδω μεσα θα πρεπει να ασχοληθεις πολυ και να εκταμιευσεις πολλα λεφτα αλλα και να επιλεξεις προσεκτικα καροτσα πλεον .
Το ΑΕ86 ( το οποιο απο αποψης τιμης αγορας ειναι η μεγαλυτερη κοροιδια ) καθως και αλλα ειναι κουμπαραδες μεσα στους οποιους βαζεις συνεχεια λεφτα , και οταν (κατα λαθος εννοειται) ''σπασεις'' τον κουμπαρα (με πιανεται τι θελω να πω) οχι μονο δεν παιρνεις αλλα δινεις κι απο πανω :lol: :lol:
Γι αυτο για μενα (που δεν μπορω να παω για πρωταθλημα για πολλους και διαφορετικους λογους) πιστευω οτι κατι φτηνο και καλο (απο αποψη καταστασης) συναμμα ειναι το ιδανικο.
exeis dikio bimmer kapoios pou thelei na pairnei meros sta protathlimata den mporei na trexei me amaksi pou exei dosei mono 3.000-4.000 euro genika gia to autokinito tou. milame gia 15.000 kai 16.000 autokinito synolo. Kai ama kai oi symmetoxes ksekinane apo 100euro kai ftanoun ligo pio pano ante na paei na treksei kapoios me 800 kai 1.000 euro mistho. Otan pairneis sovara poli auto to hobby prepei na yparxei xontro budget.. :(
ή πολλοι (και πολυ καλοι) χορηγοι :wink:
Μαριος Παπαδοπουλος
12-06-08, 16:01
Αν βρεις κανεναν στειλε και σε εμας εδω κατω... :wink: 8)
σε βαζω πρωτο στη σειρα προτεραιοτητας :lol: 8) :lol:
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
12-06-08, 22:48
Αν βρεις κανεναν στειλε και σε εμας εδω κατω... :wink: 8)
+10
Σαράφης Γιώργος
13-06-08, 09:17
:wink: :D
Hλιαδης Απολλων
13-06-08, 12:22
Πιστευω οτι καποιο φτηνο πισωκινητο , με ετοιμες λυσεις σε βελτιωση και ευκολα ανταλλακτικα ειναι το ιδανικο . Δηλαδη ενα Ε30 , ενα σταρλετ , σε αυτη τη κατηγορια .
Αν θες να ασχοληθεις πρωταθληματικα οπως καποιοι απο εδω μεσα θα πρεπει να ασχοληθεις πολυ και να εκταμιευσεις πολλα λεφτα αλλα και να επιλεξεις προσεκτικα καροτσα πλεον .
Το ΑΕ86 ( το οποιο απο αποψης τιμης αγορας ειναι η μεγαλυτερη κοροιδια ) καθως και αλλα ειναι κουμπαραδες μεσα στους οποιους βαζεις συνεχεια λεφτα , και οταν (κατα λαθος εννοειται) ''σπασεις'' τον κουμπαρα (με πιανεται τι θελω να πω) οχι μονο δεν παιρνεις αλλα δινεις κι απο πανω :lol: :lol:
Γι αυτο για μενα (που δεν μπορω να παω για πρωταθλημα για πολλους και διαφορετικους λογους) πιστευω οτι κατι φτηνο και καλο (απο αποψη καταστασης) συναμμα ειναι το ιδανικο.
γιατι τοσο επιθετικοι με τα corollakia ρε παιδια δηλαδη σε τι τιμες επρεπε να τα πουλανε το αυτοκινητακι αυτο καινουργιο ηταν πιο ακριβο απο ενα ε30 και ειχε μπλοκε αντε γεια ακομη και για τα σημερινα δεδομενα ενα μοτερ διαμαντι για την εποχη του δισκους μπρος πισω σασμαν πολυ καλυτερο απο τα αλλα καθισματα μπακετ
πολυ καλα για την ηλικια τους στημενο ηταν απο την μανα του
εγω προσωπικα νομιζω οτι ειστε αδικοι :!: :!:
Υ.Γ.(το τετραπορτο ε30 ηταν πιο ακριβο απο το διπορτο σαν καινουργια)θελω να πω οτι η τιμη ειναι πολυ υποκειμενικο θεμα
corollakia ακομα και μπαρμπαδες που εχουν δεν τα πουλανε γιατι δεν χαλανε εμεις πηγαινουμε και τους ζαληζουμε να τα αγορασουμε :!: :!:
....
....
γιατι τοσο επιθετικοι με τα corollakia ρε παιδια δηλαδη σε τι τιμες επρεπε να τα πουλανε το αυτοκινητακι αυτο καινουργιο ηταν πιο ακριβο απο ενα ε30 και ειχε μπλοκε αντε γεια ακομη και για τα σημερινα δεδομενα ενα μοτερ διαμαντι για την εποχη του δισκους μπρος πισω σασμαν πολυ καλυτερο απο τα αλλα καθισματα μπακετ
πολυ καλα για την ηλικια τους στημενο ηταν απο την μανα του
εγω προσωπικα νομιζω οτι ειστε αδικοι :!: :!:
Υ.Γ.(το τετραπορτο ε30 ηταν πιο ακριβο απο το διπορτο σαν καινουργια)θελω να πω οτι η τιμη ειναι πολυ υποκειμενικο θεμα
corollakia ακομα και μπαρμπαδες που εχουν δεν τα πουλανε γιατι δεν χαλανε εμεις πηγαινουμε και τους ζαληζουμε να τα αγορασουμε :!: :!:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Απόλλωνα, εξάλλου για ρίξτε μια ματιά εξωτερικό να δείτε τι γίνετε απο τιμές κ μετά αρχίστε το κράξιμο.
Το ΑΕ86 σταθερά σε όλη την ευρώπη πωλείται πάνω απο 4000? τη στιγμή που τα Nissan s14 έχουν τα ίδια και λιγότερα ?, και τα s13 200sx "τα πετάνε" σχεδόν. Οι τιμές για ένα s13 έξω είναι γύρω στο 1 με 1μιση χιλιάρικο, και εδώ ζητάνε 8 και 10 χιλιάρικα.
Ποιά είναι η μεγαλύτερη κοροιδία λοιπόν??
supra 97' mont. 7000ε με πολλα extra (εχει και με 5-6000) και αλλα πεντε να το φερεις απο μα'ι'αμι και εχεις πισταδικο only ζωο με πολη δυναμη αλλα δυστυχως ειναι βαρυ και δεν λεει. αν εβρισκα τοτε s15 σε αυτα τα λεφτα θα το ειχα παρει
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
13-06-08, 21:24
Οτι να ναι αρκει να πηγαινει με το πλαι πολυ ωρα :lol: Μην αγχωνεστε οτι μπορει ο καθενας παιρνει.Απλα το προβλημα ειναι μετα οτι ριχνεις συνεχεια πανω φραγκα,ναι το ενα ναι το αλλο συνεχεια δουλευεις για το χομπυ(ναι αλλα αξιζει :lol: :lol: )Στο ηρακλειο που ειχα παει παντως ολα τα λεφτα ηταν τα bmw.Σαραφη ακους τεχνικα χαρακτηριστικα παρακαλω απο το bmw και μτι κοστισε στο συνολο.
Σαράφης Γιώργος
13-06-08, 21:47
Τεχνικά χαρακτηριστικά στο Burn Out ρε συ , ακόμη δεν το πήρες ?!?
Όσο για το τι στοίχισε στο σύνολο ... ας πούμε ότι ξέφυγε πολύ το budget πολύ ... !!!
Όσο για το τι στοίχισε στο σύνολο ... ας πούμε ότι ξέφυγε πολύ το budget πολύ ... !!!
Μην πεις δημοσια ποσο κοστισε γιατι αν μαθουμε τιμη θα τα παρατησουμε! :lol:
Για τα αε86 φανταζομαι η τιμη τους παντου ειναι πανω απο 4000ε λογο σπανιοτητας και οχι επειδη ειναι καλυτερο απο ενα ς14 πχ. Μην ξεχναμε οτι στα 6000ε βρισκεις bmw 2.5ρι πολυ καλο,cosworth πισωκινητο και δεν τους λειπει ουτε η δυναμη ουτε μπλοκε..
Για τα αε86 φανταζομαι η τιμη τους παντου ειναι πανω απο 4000ε λογο σπανιοτητας και οχι επειδη ειναι καλυτερο απο ενα ς14 πχ. Μην ξεχναμε οτι στα 6000ε βρισκεις bmw 2.5ρι πολυ καλο,cosworth πισωκινητο και δεν τους λειπει ουτε η δυναμη ουτε μπλοκε..
Δεν κάνει η δύναμη ένα αμάξι driftcar. Ο Ueo κέρδισε το D1 με 1600κυβικά και 180 ατμοσφ άλογα, κόντρα σε σίλβια 400 κ 500 αλογα...
Και ποιος σου είπε οτι τα ΑΕ86 είναι σπάνια στο εξωτερικό??
Συμφωνω οτι η δυναμη δεν κανει το αμαξι αλλα σιγουρα κανει τη διαφορα! και μην ξεχναμε οτι δεν ηταν κανενας τυχαιος..Για το οτι ειναι σπανια ειπα φανταζομαι γιατι στο εξωτερικο οτι αμαξι εχει περασει τη 10ετια το εχουν για πεταμα.Καταλαβαινω το να σου αρεσει ενα αμαξι και να πληρωνεις γι'αυτο αλλα οταν η τιμη του αε86 ειναι ιδια με του ς14 στο εξωτερικο τοτε κατα τη γνωμη μου απο θεμα τιμης καθαρα ειναι κοροιδια..εννοειται respect στα κορολα!!
ζητουνται χορηγοι με καρε μαλλι η κ με κατσαρο μακρυ μελαχροινες κ ξανθιες κ κοκκινο...
Σαράφης Γιώργος
14-06-08, 13:24
Τα στάρλετ είναι πιο σπάνια από τα κορόλα στο εξωτερικό .
εγω πιστευω οτι το τριπτυχο του drift ειναι το εξης:
δυναμη (ροπη)
μπλοκε
στησιμο
Και ολα ξεκινανε απο το ποσα λεφτα θες να διαθεσεις... σε αυτα τα λεφτα να υπολογισεις ολα αυτα που θα χρειαστεις μετα. οχι μονο τιμη αγορας..
Με οποιαδηποτε καροτσα μπορεις να κανεις δουλεια.. η μονη καροτσα που δεν τρελενομαι ειναι του σταρλετ λογω κοντου μεταξονιου κ μονο, αν και ειναι παναλαφρη, κ δεν χρειαζεσαι πολυ δυναμη.
Και οσον αφορα τη δυναμη, πιστευω οτι παιζει ρολο, κ μεγαλο.
Το ΑΕ86 νορμαλ ζυγιζει 850-940 κιλα. Το S13 ζυγιζει 1220 κιλα.
1600 κ.ε. (180ιππων) με τετραπεταλουδο ροικη εκεντροφορους προγραμματα κτλ.. εχουν μια ροπη περι τα 20 με 22 κιλα. Ενα αγωνιστικο silvia υποθετω θα εχει γυρω στα 45 κιλα. Το ΑΕ ελαφρωμενο θα ειναι περιπου 750 κιλα, κ το silvia 1100 κιλα, μπορει και λιγοτερο αλλα δεν εχει σημασια.
Αρα εχουμε 35κιλα/1kg-ροπη για το ΑΕ, κ 25κιλα/1kg-ροπη για το silvia. και παλι η διαφορα ειναι σχετικα μεγαλη κ υπερ του silvia, αλλα αν συγκρινεις με ενα μαμα ΑΕ, αυτο εχει γυρω στα 67κιλα/1kg-ροπη. ΔΗΛΑΔΗ το αγωνιστικο ΑΕ, δεν το λες 1600αρι με τιποτα... αφου για τα ιδια κιλα ροπης εχει να κουνησει το μισο αμαξωμα.
και δεν αναφερω καν για κορωνοπηνια που εχουν λογο κοντα στο 5 για τα αγωνιστικα.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
14-06-08, 17:14
Τα στάρλετ είναι πιο σπάνια από τα κορόλα στο εξωτερικό .Αμα ακουσεις κανενα να ψαχνει πουλαω δυο :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
14-06-08, 19:45
:lol:
εγω πιστευω οτι το τριπτυχο του drift ειναι το εξης:
δυναμη (ροπη)
μπλοκε
στησιμο
Και ολα ξεκινανε απο το ποσα λεφτα θες να διαθεσεις... σε αυτα τα λεφτα να υπολογισεις ολα αυτα που θα χρειαστεις μετα. οχι μονο τιμη αγορας..
Με οποιαδηποτε καροτσα μπορεις να κανεις δουλεια.. η μονη καροτσα που δεν τρελενομαι ειναι του σταρλετ λογω κοντου μεταξονιου κ μονο, αν και ειναι παναλαφρη, κ δεν χρειαζεσαι πολυ δυναμη.
Και οσον αφορα τη δυναμη, πιστευω οτι παιζει ρολο, κ μεγαλο.
Το ΑΕ86 νορμαλ ζυγιζει 850-940 κιλα. Το S13 ζυγιζει 1220 κιλα.
1600 κ.ε. (180ιππων) με τετραπεταλουδο ροικη εκεντροφορους προγραμματα κτλ.. εχουν μια ροπη περι τα 20 με 22 κιλα. Ενα αγωνιστικο silvia υποθετω θα εχει γυρω στα 45 κιλα. Το ΑΕ ελαφρωμενο θα ειναι περιπου 750 κιλα, κ το silvia 1100 κιλα, μπορει και λιγοτερο αλλα δεν εχει σημασια.
Αρα εχουμε 35κιλα/1kg-ροπη για το ΑΕ, κ 25κιλα/1kg-ροπη για το silvia. και παλι η διαφορα ειναι σχετικα μεγαλη κ υπερ του silvia, αλλα αν συγκρινεις με ενα μαμα ΑΕ, αυτο εχει γυρω στα 67κιλα/1kg-ροπη. ΔΗΛΑΔΗ το αγωνιστικο ΑΕ, δεν το λες 1600αρι με τιποτα... αφου για τα ιδια κιλα ροπης εχει να κουνησει το μισο αμαξωμα.
και δεν αναφερω καν για κορωνοπηνια που εχουν λογο κοντα στο 5 για τα αγωνιστικα.
Ναι μεν αλλά...
1. 20 κιλά ροπής δεν πρόκειται να δείς σε ατμοσφαιρικό κορόλλα.
2. το σίλβια εχει ένα ευρος ροπής απο μεσαίες μέχρι ψηλά, εν.ω το κορόλλα εχει απο τις 7 και πάνω.
3. Κοντά κορονοπήνια μπορεί να βάλει και το σίλβια
4. και ναι το κορόλλα και αγωνιστικό 1600 είναι, δηλαδή με αυτή τη λογική το κπ60 που είναι και λιγότερα κιλά για πόσα κυβικά πιάνει??
Και με το τριπτυχο που εγραψες συμφωνω αλλά οχι με αυτή τη σειρά.
Στησιμο
μπλοκέ
δυναμη.
Για μένα το στησιμο είναι το Α κ το Ω :wink:
μου μυριζει πολεμο εδω Νικο... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
με το τετραπεταλουδο μονο εισαι στα +4kg ροπη ρε.. αν βαλεις κ τα υπολοιπα τοσο βγαινει. Δες ολα τα Super 1600 τι ροπη εχουν.
Στα τουρμπο το κοντο κορωνοπηνιο δεν ειναι οτι καλυτερο, ειδικα για ντριφτ.
ασε το βαρος, απλα λεω οτι δεν μπορεις να πεις αυτο τον κινητηρα 1600αρακι. Δηλαδη 1600 τουρμπο 200 αλογα, τι θα πεις? 1600αρακι αφου τοσο κυλινδρισμο εχει. ?
μου μυριζει πολεμο εδω Νικο... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
... Δηλαδη 1600 τουρμπο 200 αλογα, τι θα πεις? 1600αρακι αφου τοσο κυλινδρισμο εχει. ?
:lol: :lol: :lol: της Βοσνίας θα γίνει :lol: :lol:
ναι το 1600 τουρμπο πάλι 1600 είναι, αν και καταλαβαίνω πως το εννοείς.
Καπου διαβασα ενα αστειο οτι το corolla ειναι καλυτερο απο το s14 .. αυτο το παραβλεπω ...
Τα corolla στο εξωτερικο τα πουλανε 3000 -4000 (και μην πει κανεις οχι για θα γεμιχω το φορουμ με αγγελιες ) αλλα πως ??
ΤΟΥΜΠΑΝΑ !!! Και οχι κακομοιρα και σαπια με τιμες ανω των 5 οπως εδω στο Ελλαντα ! :evil:
Ολα κουμπαραδες ειναι αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο
Ο Ueo πηρε πρωταθλημα επειδη ειχε κωλο ο ιδιος , οχι επειδη ειχε το αμαξι του ..
Καπου διαβασα ενα αστειο οτι το corolla ειναι καλυτερο απο το s14 .. αυτο το παραβλεπω ...
Τα corolla στο εξωτερικο τα πουλανε 3000 -4000 (και μην πει κανεις οχι για θα γεμιχω το φορουμ με αγγελιες ) αλλα πως ??
ΤΟΥΜΠΑΝΑ !!! Και οχι κακομοιρα και σαπια με τιμες ανω των 5 οπως εδω στο Ελλαντα ! :evil:
Ολα κουμπαραδες ειναι αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο
Ο Ueo πηρε πρωταθλημα επειδη ειχε κωλο ο ιδιος , οχι επειδη ειχε το αμαξι του ..
Μάλλον σε άλλο φόρουμ το διαβασες, γιατι εδώ δεν έχει αναφερθεί τιποτα τέτοιο.
Και δευτερον ο Ueo κέρδισε το d1 γιατί εχει 2 μετρα χέρια, αλλά οδηγώντας πάντα ΑΕ86. Κάνω λάθος κ εδώ??
Και τα κορόλλα του εξωτερικου είναι τουμπανα γιατί εκει πουλάνε πράγματα για αυτά, οχι σαν εδώ που δεν υπάρχει βίδα. Αλλά εδώ υπάρχει και μικρη προσφορά σε ΑΕ, αρα οι τιμές ειναι ανεβασμένες.
Και για να μην αρχίσω τωρα με τα s13 που μας τα πουλανε εδω 10 κ 11,000 μαμά, ενώ εξω 7000 πουλάνε ετοιμα driftcar.
Αντε λυσάξατε όλοι με τα κορολάκια, συφυλιάστικα πάλι βραδιάτικα γαμω την τρέλα μου... :lol:
Μαριος Παπαδοπουλος
15-06-08, 15:31
Και τα κορόλλα του εξωτερικου είναι τουμπανα γιατί εκει πουλάνε πράγματα για αυτά, οχι σαν εδώ που δεν υπάρχει βίδα.
Νικο υπαρχουν πραγματα,αλλα ειναι πολλα τα € ....
Συμφερει να πας να το παρεις ετοιμο απο εξωτερικο
παρα να το φτιαξεις εδω..
Εδω θες 30χιλιαρικα και εξω μπορεις να παρεις και ετοιμο με 10...
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
15-06-08, 16:53
:lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=5QvD1k8b7OU&feature=related
Petros AE86
15-06-08, 17:43
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! :shock: :shock: :shock:
γιατι ομως δεν περασε???
επειδη και καλα χτυπησε το skyline???
Μάλλον σε άλλο φόρουμ το διαβασες, γιατι εδώ δεν έχει αναφερθεί τιποτα τέτοιο.
Οντως εχεις δικιο :lol: :lol: :lol: :lol:
Hλιαδης Απολλων
17-06-08, 20:36
:lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=5QvD1k8b7OU&feature=related
και μετα σου λενε για τa citroen με τις τρεις πανε και αλλα!!!
εδω ντριφταρει με τις τρειιιιςςςςςςςςς :D :D :D :D :D
Drifter727
17-06-08, 21:45
πολυ καλο το ειχα δει!
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
21-06-08, 09:34
Εμενα παντως η γνωμη μου ειναι οτι η επιλογη πρεπει να γινεται με βαση την πιστα που θα μπαινει το αυτοκινητο,παραδειγμα εδω στην ιεραπετρα το καλυτερο αμαξι για την πιστα καρτ ποθ εχουμε ειναι το starlet γιατι μπορει να παει με το πλαι οριακα λογο μηκους μιας και η πιστα δεν ειναι τεραστια.Εδω bmw γυρναει αλλα οχι με τρελες γωνιες και οχι με μεγαλη διαρκεια.
+1 γιαννης αλλα το θεμα μεταξονιου ειναι βασικο γιατι αλλιως γωνιαζει μια μπεμπα κ αλλιως ενα σταρλετ.. πχ εχω μπει συνοδηγος κ στον g.p.t.m κ στον τσανακα κ στο δικο μου σταρλετ με καποιον που το χει καλυτερα απο εμενα<το θεμα ντριφτ>η διαφορα στην αισθηση κ μονο ειναι τεραστια νιωθεις το αμαξικαλυτερα δεν μπορω να το εκφρασω καλυτερα αλλα πιστευω καταλαβαινεις.κ 2 δεν πιστευω οτι διαλεγεις ενα αμαξι βασει τις πιστας το θεμα ειναι να μπορεις να το πηγαινεις παντου αξιοπρεπως.... :wink: :wink:
Η επιλογη της καροτσας ειναι πολυ σημαντικη . Εγω χαλβαδιαζα starlet αλλα μονο και μονο που αν ηθελα να ασχοληθω σοβαρα θα ειχα περιορισμο λογω μεταξονιου το παρατησα . Καλυτερα να παρεις μια ''καλη'' καροτσα εξαρχης .
Παντελης Κιτζογλου
22-06-08, 22:23
Η επιλογη της καροτσας ειναι πολυ σημαντικη . Εγω χαλβαδιαζα starlet αλλα μονο και μονο που αν ηθελα να ασχοληθω σοβαρα θα ειχα περιορισμο λογω μεταξονιου το παρατησα . Καλυτερα να παρεις μια ''καλη'' καροτσα εξαρχης .
δεν το παρατησες στο βουτηξε ο ξαδερφος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ektos apo auto, den ithele kai to Starlet na pesei se germanika xeria.... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ΕΕΕΕΕΕΤΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol: :lol:
panteli telika to tsimpise o ksaderfos? teliose me tis metavivaseis? to diko tou to edose?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ μ@λ@κες χαχαχα ...
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ .. :lol: :lol: :lol:
Μαριος Παπαδοπουλος
22-06-08, 23:55
Ας τους να λενε Χρηστο!!
Θα σου δωσω εγω την κορολλα και θα τους κοπουν τα ποδαρακια
μετα... :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:
χρηστο απο οτι καταλαβα εχεις θεμα με τον νικο,γιατι ετσι ρε παιδι μου?
Ας τους να λενε Χρηστο!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙΙΙ ΚΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!! :lol: :lol: :lol:
Ηλία δεν υπάρχει θέμα με τον Χρήστο είμαστε φίλοι.
Ξεκόλλα Νο2... :roll:
Ας τους να λενε Χρηστο!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙΙΙ ΚΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!! :lol: :lol: :lol:
Ηλία δεν υπάρχει θέμα με τον Χρήστο είμαστε φίλοι.
Ξεκόλλα Νο2... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η μεγαλη μου αγαπη , μετα το drift ειναι ο Τσανακας ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ .
http://www.imageshack.gr/files/p9cdr0zi55c9pg8romaf.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=p9cdr0zi55c9pg8romaf.jpg)
Οξω γκέι :lol: :lol:
http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/07-01.jpg
Ο προεδρος να ειναι καλα ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
23-06-08, 21:08
Θα βογγήξει η Τήλος ... !!!
Μαριος Παπαδοπουλος
23-06-08, 21:10
Φυγαμε για Τηλο!
Τρελα αγορια.... :lol: :lol: :lol:
Θα βογγήξει η Τήλος ... !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αχ θα κατουρηθω αποψε ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τσουτσουμπρούτσουυυυυυυυ :lol: :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
23-06-08, 23:46
panteli telika to tsimpise o ksaderfos? teliose me tis metavivaseis? to diko tou to edose?
ναι το πηρε τελικα καθαρισε με τη χαρτουρα :wink:
Παντελης Κιτζογλου
23-06-08, 23:48
http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/07-01.jpg
Ο προεδρος να ειναι καλα ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
οξω πουστη απ την παραγκα
Μαριος Παπαδοπουλος
24-06-08, 03:00
Γαντι δεν του παει...; :lol: :lol: :lol:
http://i277.photobucket.com/albums/kk48/MariosPap/2.jpg
Petros AE86
24-06-08, 03:12
τι ειναι αυτο ακριβως??
εργοστασιακη εφαρμογη χαχαχαχαχαχα :lol:
ντυσε και το καπο με πλακακι και εισαι κομπλε :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
24-06-08, 04:26
ωχ τωρα το καταλαβα!!!!χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχχ
Σαράφης Γιώργος
24-06-08, 11:30
:lol: :lol: :lol:
χααχχαα Ελεος... :lol: :lol:
Hλιαδης Απολλων
24-06-08, 13:11
φιλε προσεχε απο κατω να εχει αμμοπαγιδα για να μην σου βουλωσει :shock: :shock: :shock:
Παντελης Κιτζογλου
24-06-08, 13:14
τι αλλο θα δουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PANOS ALEXIOU
24-06-08, 13:19
Hλιαδης Απολλων
24-06-08, 14:17
δειτε αυτο :!: :!: :!:
http://i223.photobucket.com/albums/dd192/apollonae86/Photo-0026.jpg
Μαριος Παπαδοπουλος
24-06-08, 14:32
εργοστασιακη εφαρμογη χαχαχαχαχαχα :lol:
ντυσε και το καπο με πλακακι και εισαι κομπλε :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ειναι δικο μου ρε σεις!
Απ'οτι καταλαβατε,μονο για τετοια κανουν τα γερμανικα....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συνοψη
Το ιδανικο driftcar πρεπει
1ον Να εχει τζέι ιδιοκτητη
2ον Να εχει αγοραστει απο την Τηλο
3ον Να εχει ενσωματωμενο σιφωνι και πλακακια
...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαριος Παπαδοπουλος
24-06-08, 14:42
Τον νυπτηρα με την βρυση ξεχασες....
http://i277.photobucket.com/albums/kk48/MariosPap/1-2.jpg
Και επειδη σιγουρα θα σου εχουν τελειωσει τα € για να φτιαξεις
το ιδανικοτερο driftcar,θα κοιμασαι και μεσα να μην πληρωνεις και
νοικια....
ΣΑΚΗΣ (anisoropos)
24-06-08, 14:44
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:D :D :D :D :D :D
Petros AE86
24-06-08, 14:46
Τον νυπτηρα με την βρυση ξεχασες....
http://i277.photobucket.com/albums/kk48/MariosPap/1-2.jpg
Και επειδη σιγουρα θα σου εχουν τελειωσει τα € για να φτιαξεις
το ιδανικοτερο driftcar,θα κοιμασαι και μεσα να μην πληρωνεις και
νοικια....
χαχαχαχα
τι αλλο θα δουμε!!!
mercedes 410 ειναι αυτο.... ωραιος
nick_adams
27-01-12, 22:16
Στο μονο που πρεπει να δωσεις σημαια ειναι στο χρημα που διαθετεις. Αναλογα με τα στανταρτς κανεις και ανοιγμα
Απλά παίρνεις ένα 200αρι…
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.