Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με την αναζητηση...
GiannisE30
10-06-08, 12:36
Καθε φορα που κανω αναζητηση μου βγαζει αυτο :
"Could not delete old search id sessions
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'search_time' in 'where clause'
DELETE FROM phpbb_search_results WHERE search_time < 1213086883
Line : 658
File : search.php" :evil: :evil: :evil:
Petros AE86
10-06-08, 12:38
και εμενα κατι παρομοιο... :o :o
Καιρο τωρα δε δουλευει η αναζητηση...
Petros AE86
10-06-08, 22:54
και αυτο δεν το κανει μονο στην αναζητηση!γινεται και καπου αλλου :cry:
GiannisE30
11-06-08, 09:21
για αυτο το ειπα μηπως γινεται να το φτιαξουν οι κυριοι admins!
οχι τπτ αλλο, αλλα κανουμε μερικες φορες ασκοπα topics-posts!
πειτε μας τι ψαχνετε να σας το βρουμε
GiannisE30
11-06-08, 10:55
εχω ανοιξει αναλογο topic (για το vacuum) :P
πειτε μας τι ψαχνετε να σας το βρουμε
Καλα δε λυνεται το προβλημα ετσι
tsilibithras
11-06-08, 19:04
Είπε κανείς ότι αυτή θα είναι η λύση; :P
Να σε εξυπηρετήσει πήγε ο άνθρωπος! :evil:
Είπε κανείς ότι αυτή θα είναι η λύση; :P
Να σε εξυπηρετήσει πήγε ο άνθρωπος! :evil:
Ναι ωραια κι εγω ειπα οτι δε λυνεται το προβλημα ετσι,μονο αυτο,εσυ που σκαλωνεις δε μπορω να καταλαβω και μου βαζεις και στραβωμενες φατσουλες
Προφανως κατι θελω να τονισω,δε θελω να του την πω και ουτε του την ειπα
και έρχομαι εδώ να προτείνω και από εδώ από αυτό το topic στους κ.κ. admins αν θέλουν μία χείρα βοηθείας...
Δείτε πώς έφτιαξα το opel-club.gr. Είναι σε vBulletin. Πληρώσαμε καμμιά 170άρα σύνολο αλλά ΑΞΙΖΕ. ΤΡΟΜΕΡΟ support για ΚΑΘΕ μας πρόβλημα, ΤΡΟΜΕΡΗ λειτουργικότητα, τρομερά όλα παιδιά!
Αν θέλετε σας βοηθάω ευχαρίστως... λεφτά δε θέλω τίποτα και τέτοια... Δείτε το και αν έχω χρόνο μπορώ σε συνεννόηση με τους admins να το φτιάξω σε κάποιον απομακρυσμένο δικό μας server, με μεταφορά της βάσης ΣΑΣ εκεί (ως αντίγραφο), με πολλά test, δε θα χαθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ account, ΟΥΤΕ ΕΝΑ post, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Θα σας δείξω και επιλογές από skins κτλ και μπορούμε να το προχωρήσουμε...
Το phpBB είναι free αλλά γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν έχετε ούτε υποστήριξη (άντε να ψάξεις σε κανένα forum και ΑΝ φιλοτιμηθεί κανείς να σου απαντήσει, εμένα σφύρα μου), ούτε σοβαρή λειτουργικότητα. Το vBulletin μόλις το βάλαμε παίξαμε 5 μ...κίες στο τζάμι! ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕ
Μπορούμε να δοκιμάσουμε ΚΑΙ το Ιn Vision (δεν το έχω ξαναβάλει αλλά θα είναι πανεύκολο θεωρώ... και έχω και έναν καλό συγκεκριμένο λόγο να το προτείνω).
ΣΤΑΘΗΣ (4AGE) ή όποιος άλλος admin θέλει:
Αν θες πάρε με στο 693 88 44 194 να τα πούμε. Θα σε πάρω εγώ μετά σε ένα σταθερό που έχω τζαμπέ κλήσεις να τα πούμε με τις ώρες, όποτε έχουμε και οι 2 λίγο χρόνο ελεύθερο...
Τί λέτε; Θα χαρώ να σας βοηθήσω, να γίνει μια ωραία δουλειά... Γιατί η δουλειά που έχετε κάνει γενικότερα ΓΑΜΕΙ και είναι κρίμα να μην κάνει το ίδιο και το site :)
Μήτσος ο ασκονισμένος...
Μητσο ευχαριστουμε για την προσφορα σου και θα τα πουμε συντομα... :wink:
αα και να τα κατοστησεις .... :D
Πού το είδε πάλι ο γάτος ότι έχω γενέθλια... απίστευτος λέμε!
Ευχαριστώ Λάμπρο :) Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λέμε :)
Μίλησα και με το Στάθη γι'αυτή μου την πρόταση στο τηλέφωνο και από κοντά... Όποτε θέλετε, just let me know...
Δεν υπάρχει κάπου κάποιος σύνδεσμος για τις "Νέες Δημοσιεύσεις" που να λειτουργεί σωστά, είναι δύσκολο (ή τουλάχιστον όχι εμφανές) να βρει κάποιος όλα τα post που γίναν από την τελευταία του επίσκεψη, δύσκολο να κάνει αναζήτηση (αφού αυτή δε λειτουργεί), δύσκολο να δει τα post που έχει κάνει μόνο ένας user (αφού κ αυτό δε λειτουργεί) κλπ κλπ...
Ίσως αυτά τα προβλήματα να φτιάχνουν με μια απλή συντήρηση της βάσης.
Παραυτά, αν δείτε το opel-club.gr πώς το έφτιαξα, πιστεύω θα δείτε τεράστια διαφορά στη λειτουργικότητα και έχετε μόνο να κερδίσετε...
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος αυτόν τον καιρό, και λόγω της δουλειάς, και λόγω της κοπελιάς μου που μου έρχεται αύριο χαράματα από Japan (μόλις προσγειώθηκε Ελλάδα :)) και θα κάτσει και 3 εβδομάδες... οπότε και ο ελεύθερος χρόνος θα εξατμιστεί αυτόν τον καιρό...
Οπότε, αν θέλετε, το πάμε λάου-λάου δοκιμαστικά, κάνουμε τα test μας σε απομακρυσμένο server κ τοποθεσία που θα γνωρίζετε μόνο οι admins και αν σας αρέσει το προχωράμε :)
Το τηλέφωνό μου και οι υπηρεσίες μου μετά χαράς στη διάθεσή σας :D
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
02-07-08, 21:22
Φιλε asconan για ακομη μια φορα μας απεδειξες ποσο μπροστα εισαι!!!
Παρακαλουνται οι Adminis να δουνε πολυ σοβαρα το θεμα και να παρθουν καποιες αποφασεις.
Και οπως ειπαμε αν το ζητημα ειναι στα λεφτα πιστευω πως με εναν λογαριασμο ληνετε το θεμα αυτο...
:wink:
asconan χρονια πολλα κ οτι επιθυμεις φιλε!
GiannisE30
03-07-08, 00:44
φιλε asconan καταρχην χρονια σου πολλα και με πολλες παντες!
καλο θα ηταν η αλλαγη του php σε vbulletin, δεν εχω κανει κατι παρομοιο αλλα εαν θελετε μπορω και εγω να βοηθησω και τεχνικα και χρηματικα (κατι θα κανουμε κ για αυτο!!)
Αν και βγαίνουμε offtopic, σας ευχαριστώ για τις ευχές :)
GiannisE30
06-08-08, 14:38
Μπορει καποιος admin να μου δωσει μια copια απο το forum για να δοκιμασω αν μπορεσω να λυσω τα προβληματα του (μιας και εχω ελευθερο χρονο :wink: :wink: )
tsilibithras
07-08-08, 15:25
http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=1582&start=30
Φίλε Γιάννη, δεδομένα του DRIFTclub.gr καλό είναι να μην εξάγονται, πόσο μάλλον και ολόκληρο το database!
GiannisE30
07-08-08, 15:41
Οκ, απλα το ειπα μηπως μπορεσω να λυσω κανενα προβλημα. Τωρα αν δεν γινεται κλπ, δεν πειραζει ολα οκ! 8)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.