Επιστροφή στο Forum : Χαριζεται
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
09-06-08, 21:24
Τι θα λεγατε να ανοιγε ενα θεμα με αχρηστα σε εμας πραγματα τα οποια θα ηταν σε καποιον αλλο χρησιμα ειτε εχουν σχεση με το αυτοκινητο ειτε οχι.Παραδειγμα εχω ενα σασμαν σταρλετ 1000ρακι που το τρωει η βροχη ενω καποιος αλλος δεν εχει την ευχερεια να το αγωρασει.Μην ειμαστε γυφτοι αφου καποια πραγματα δεν προκειτε να πουληθουν ποτε γιατι να τα εχουμε μονο και μονο να μας ποιανου χωρο.Το συγκεκριμενο θεμα παντως το ειδα σε ενα forum και μου αρεσε πολυ το ποσο δεμενοι ηταν ο ενας με τον αλλο.
Petros AE86
09-06-08, 21:52
πολυ καλη ιδεα!!
εγω παντως συμφωνω....
ξεκιναω κιολας
χαριζονται βιβλια πρωτης λυκειου σε αριστη κατασταση(μερικα απ΄αυτα)...δεκτος καθε ελεγχος!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
θα πρεπει να υπαρχει και η αναλογη ζητηση.ξεκιναω ποιος θα μου χαρισει μια αε86 :lol: :lol: :lol: ειπαμε μην ειμαστε και γυφτοι
φανταζομαι δεν ζητας πολλα μονο να ειναι στημενο για drift, με ενα καλο τουρμπατο μοτερ, σχεσατο σασμαν, μπλοκε διαφορικο κι αν εχει και τιποτα καρμπον δεν θα σε πειραξει, σωστα;
tsilibithras
09-06-08, 23:04
Υπάρχει ήδη το θέμα των πωλήσεων... :wink:
Petros AE86
09-06-08, 23:46
Υπάρχει ήδη το θέμα των πωλήσεων... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
μια καλη λυση κ αυτο αλλα πολυ περιπλοκο<θα μπλεκονται τα ποστ>
στην αρχικη σελιδα στο κοματι αγγελιες οπως λει πωλειτε- ζητητε να μπει και ενα χαριζετε ετσι ωστε να μη γινετε μπερδεμα.
μην πελαγωνετε ρε επιστημονες..... οποιος εχει κατι για χαρισμα το βαζει στις αγγελειες πωλησης και απλα λεει οτι χαριζεται και τελος...
PANOS ALEXIOU
10-06-08, 13:26
Σωστος αλλα δεν εχω δει κανεναν ακομα να χαριζει
Petros AE86
10-06-08, 14:55
Σωστος αλλα δεν εχω δει κανεναν ακομα να χαριζει
χαχαχαχαχ
οντως!!! :lol: :lol:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
10-06-08, 19:09
Οτι ειπε και ο hliashk.Παντως ειμαι της γνωμης να μπει ειναι πολυ ωραια φαση :wink:
Ναι ρε παιδια παρα πολυ χρησιμο αυτο εγω λεω να βαλουμε και κατηγορια δανειζεται :P
tsilibithras
10-06-08, 22:43
μην πελαγωνετε ρε επιστημονες..... οποιος εχει κατι για χαρισμα το βαζει στις αγγελειες πωλησης και απλα λεει οτι χαριζεται και τελος...
Πέστα κι εσύ ρε μάστορα γιατί δε με ακούνε...
Όχι ρε παιδιά αφού υπάρχουν αυτές οι δύο ενότητες, μας φτάνουν. Άμα δούμε ότι το θέμα των πωλήσεων έχει πήξει στα "χαρίζεται", τότε θα σκεφτούμε. Καλό είναι να τηρείται το μέτρο με τις θεματικές ενότητες γιατί αλλιώς χάνουμε τη μπάλα... :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.