Επιστροφή στο Forum : προστιμα κ.α
ερωτηση που οι πιο πολλοι θα φρικαρετε...το σταρλετ που εχω θεου θελοντος θα γινει 2000 για να μην μπεις σην διαδικασια να δηλωνεις μηχανες κ πληρωνεις 400αρια σε σημα κ.α ποια ειναι η κυρωση στην περιπτωση που σε σταματησουν κ το βρουν?<ξερω ακουγεται καπως αλλα καλο ειναι να εχουμε ολα τα δεδομενα>
το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις πια αμαξι και διπλωμα.
Drifter727
06-06-08, 20:10
Ο υπερκυβισμος στην Ελλαδα τιμωρειτε με κατασχεση του οχηματος.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
06-06-08, 21:36
Απο οτι μου φαινεται αμα στο παρουν ,το περνεις πισω αν πας και το δηλωσεις.Το θεμα ειναι αν δεν μπορεις να το δηλωσεις τι γινετε???
Εγω παντως θα το δηλωσω για να εχω το κεφαλη μου ησυχο... :wink:
340ε ειναι το σημα οχι τετρακοσια. :wink:
340ε ειναι το σημα οχι τετρακοσια. :wink:
Απο 1900 κυβικα μεχρι 2300 ειναι 372 Ε και απο 2300 και πανω ειναι 438 Ε (για το δευτερο δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα τοσο πρεπει να ειναι)
και απο οτι ξερω μπορεις να δηλωσεις +- 200 κυβικα.
Βασικά αν έχεις κάνα βύσμα σε Κτεο ή τροχαία και v8 μπορείς να βάλεις σε στάρλετ και να σου κλάσουν μια μάντρα...
να σε σταματησουν μπατσοι και να ψαξουν κανονικα απαγορευεται χωρις να ειναι παρων μηχανικος.Ουτε εχω ακουσει να σταματουν και να βαζουν καθρεφτακι να δουν αριθμους..Αλλα μπορει να γινει καταγγελια απο καποιον που σε μισει η σε φθονει και μετα αντε γεια.
να σε σταματησουν μπατσοι και να ψαξουν κανονικα απαγορευεται χωρις να ειναι παρων μηχανικος.Ουτε εχω ακουσει να σταματουν και να βαζουν καθρεφτακι να δουν αριθμους..Αλλα μπορει να γινει καταγγελια απο καποιον που σε μισει η σε φθονει και μετα αντε γεια.
μου ειχε πει ενα παληκαρι που ειχε μια Ε36 Μ3 μετατροπη,το περασμενο καλοκαιρι οτι πηγαινει συνεχεια απο τον παλιο δρομο για Αργος-Ναυπλιο..Κωλοσουρτη...λοιπον κ ο λογος ειναι οτι επαιζαν μπλοκα απο τα στρουμφ του Αργους στην εθνικη κτλ κ κοιταγαν κ αριθμους μηχανης κτλ κ μου ειχε πει οτι ειχε παιξει κ κατασχεση σε καποιον που σταματησαν κτλ.
αυτο ισχυει οτι πρεπει να ειναι παρων ο μηχανικος?
turbanthropos
07-06-08, 00:54
Εδώ στην Ημαθία πάντως,κάνουν συχνά ελέγχους για μοτέρ.
Αν βρούν ότι δεν συμπίπτουν αριθμός κινητήρα και του αναγραφόμενου στην άδεια,τότε μπορούν να σε στείλουν στο μηχανολογικό για εξακρίβωση.
Καλό είναι να το δηλώσεις αν μπορείς γιατί έχει μπλέξιμο αν σε τσακώσουν...
ΑΑΑ...και αν έχεις βύσμα σε κτεο,το πολύ να περάσεις τον έλεγχο...αν σε σταματήσουν σε έλεγχο και σε τσακώσουν,δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο αν πέρασες κτεο...
Βέβαια,υπάρχει και το παραθυράκι με την "δοκιμαστική" αλλαγή μοτέρ αλλά με τον νέο ΚΟΚ δεν ξέρω αν ισχύει...
μωρε βυσμα θα βρεις αλλα το θεμα ειναι αμα θες να πας καπου κ το σκεφτεσαι 2 μερες αν με σταματησουν τι θα γινει δν αξιζει τον κοπο χανει την ουσια του,το να το δηλωσεις ειναι καλη φαση κ δεν ειναι τοσο τα εξοδα αλλα το τρεξιμο τα τιμολογια που χρειαζονται κ 700 ευρω αν δν κανω λαθος...
δεν αξιζει για να γλυτωσεις λιγα ευρω να το εχεις αδηλωτο... και να εισαι με το αγχος μην σε πιασουν και αν σε πιασουν μετα να σε σκισουν και αν δεν εχεις και τιμολογιο για το μοτερ επειδη το βρηκες απο γνωστο γνωστου ενος γνωστου σου και ειναι κλεμμενο τι γινετε? και αν εμπλακεις σε σοβαρο τροχαιο ατυχημα με σωμ.βλαβες για να μην πω θανατο και η ασφαλιστικη σου δεν σε καλυψει για τα 500.000Ε που σε καλυπτει κανονικα? τι γινετε? ααααα ξεχασα sorry ... "ελα μωρε τωρα σε μενα θα τυχει? αφου προσεχω" δυστυχως ετσι σκεφτομαστε και οταν η κακια στιγμη σου χτυπησει την πορτα εσυ θα την εχεις ηδη ανοιχτη. φυλαχτειτε για το δικο σας καλο και μην κανετε προχειροδουλειες για να γλυτωσετε καποια λεφτα γιατι οι συνεπειες ερχονται οταν ειναι αργα.
Petros AE86
09-06-08, 15:15
δεν αξιζει για να γλυτωσεις λιγα ευρω να το εχεις αδηλωτο... και να εισαι με το αγχος μην σε πιασουν και αν σε πιασουν μετα να σε σκισουν και αν δεν εχεις και τιμολογιο για το μοτερ επειδη το βρηκες απο γνωστο γνωστου ενος γνωστου σου και ειναι κλεμμενο τι γινετε? και αν εμπλακεις σε σοβαρο τροχαιο ατυχημα με σωμ.βλαβες για να μην πω θανατο και η ασφαλιστικη σου δεν σε καλυψει για τα 500.000Ε που σε καλυπτει κανονικα? τι γινετε? ααααα ξεχασα sorry ... "ελα μωρε τωρα σε μενα θα τυχει? αφου προσεχω" δυστυχως ετσι σκεφτομαστε και οταν η κακια στιγμη σου χτυπησει την πορτα εσυ θα την εχεις ηδη ανοιχτη. φυλαχτειτε για το δικο σας καλο και μην κανετε προχειροδουλειες για να γλυτωσετε καποια λεφτα γιατι οι συνεπειες ερχονται οταν ειναι αργα.
απολυτα σωστος!!!+1 :D :D
παρα πολυ σωστος παραλια ειμαι ακριβως τις ιδιας αποψης οχι μονο +1 αλλα +111111
Σαράφης Γιώργος
10-06-08, 10:30
Έτσι ακριβώς !
εγω παρ'ολο που δεν αλλαζω μοτερ ακομα και θα εχει το μαμα ψαχνωμαι μηπως βρω φτηνα κανενα τρειλερ για αυτα τα κερατιατικα και για οταν μενει στην πιστα να μην ψαχνομαι.
Σαράφης Γιώργος
10-06-08, 12:52
Ειδικά όσοι έχετε γιαπωνέζικο αυτοκίνητο , ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΜΕΣΑ !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink:
χα χα χα :D :D :D :D ,καλο
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.