Επιστροφή στο Forum : turbo η κατι αλλο για λιγα κυβικα????
θελω να ρωτησω πως γινετε να ανεβασεις μερικα αλογακια ενα κινιτιρα 1000 ............μπενει turbo ? τι αλλα μπορει να γινουν(το ξερω οτι γενικα δεν συμφερει αλλα...............)
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
21-05-08, 23:06
Ειναι τουλαχιστον τετρακυλινδρο η ειναι τρικυλινδρο??? :D :D :D
τετρακυλινδρο αν και πριν απο καιρο δουλευε τρικυλινδρο αλλα επιδιορθωθηκε :lol:
tsilibithras
22-05-08, 01:42
TSI... :mrgreen:
Μαριος Παπαδοπουλος
24-05-08, 02:36
Μηπως να τον αλλαζες καλυτερα;;; :wink:
Μηπως να τον αλλαζες καλυτερα;;; :wink:
:lol: Η καλύτερη λύση (κ πάλι...) από τον Μάριο. 8)
Respect.
Δεν είναι τυχαίο οτι έχεις ΑΕ86 8) :lol: :lol: :lol:
Τα καλύτερα παιδιά είμαστε :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαριος Παπαδοπουλος
24-05-08, 22:40
Δεν είναι τυχαίο οτι έχεις ΑΕ86 8) :lol: :lol: :lol:
Τα καλύτερα παιδιά είμαστε :lol: :lol: :lol: :lol:
8) 8) 8)
:D :D :D
Για τι αυτοκινητο μιλαμε Ακη;
uno . το οτι δεν αξιζει το ξερω , σκεφτομαι για μοτερ απο punto gt αλλα σκεφτομαι και για κανα πισωκινητο οποτε δεν το πειραζω και μαζευω γκαφρα για σβουρα
Μαριος Παπαδοπουλος
25-05-08, 02:51
το οτι δεν εξιζει το ξερω
Οντως...
σκεφτομαι και για κανα πισωκινητο οποτε δεν το πειραζω και μαζευω γκαφρα για σβουρα
Με τα λεφτα που θα εδινες να βαλεις (αμφιβολου ποιοτητας) μοτερ βρες ενα σταρλετακι για αρχη.
Μολις κανεις το πρωτο αναποδο θα θυμηθεις την διαφημιση απο τα πατατακια τα pringles...
Μετα το ποπ,δεν εχει στοπ!!! :wink: :twisted:
η 1 alfa 75 tourbo μιας και εισαι στον σωστο δρομο και εχεις ιταλικο.........
Drifter727
25-05-08, 12:32
uno . το οτι δεν αξιζει το ξερω , σκεφτομαι για μοτερ απο punto gt αλλα σκεφτομαι και για κανα πισωκινητο οποτε δεν το πειραζω και μαζευω γκαφρα για σβουρα
Φιλαρακο ενα θα σου πω το UNO ειναι το καλυτερο σχολειο ειδικα για νεο οδηγο σε μαθαινει και αναποδα και να μπαινεις στα στροφιλικια και αν γινει το λαθος σου δινει περιθωριο διορθωσης.
Γι'αυτο κρατα το μαθε το καλα και μετα παρε οτι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο τοτε :wink:
Μαριος Παπαδοπουλος
25-05-08, 16:01
το UNO ειναι το καλυτερο σχολειο ειδικα για νεο οδηγο σε μαθαινει και αναποδα και να μπαινεις στα στροφιλικια και αν γινει το λαθος σου δινει περιθωριο διορθωσης.
Γι'αυτο κρατα το μαθε το καλα και μετα παρε οτι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο τοτε :wink:
Σταρλετ εχεις οδηγησει;; :wink: :D
Drifter727
26-05-08, 18:30
το UNO ειναι το καλυτερο σχολειο ειδικα για νεο οδηγο σε μαθαινει και αναποδα και να μπαινεις στα στροφιλικια και αν γινει το λαθος σου δινει περιθωριο διορθωσης.
Σταρλετ εχεις οδηγησει;; :wink: :D
Ναι εχω ενα kp61 αλλα σαν το UNO δεν ειναι με τιποτα.
Πλακα κανεις ετσι ? :P
τοτε γιατι εισαι στο driftclub???εχεις σταρλετακι και καθεσαι κ παιδευεσαι με το υνο????
peiragmenos
26-05-08, 23:32
βαλε ενα 1500 απο λαντσια με διπλο weber και θα με θυμηθεις.βεβαια μονο για ευθειες.τις στροφες αστες για το starletaki 8) 8)
Μαριος Παπαδοπουλος
27-05-08, 02:38
Πλακα κανεις ετσι ? :P
:? :? :? :?
Γουστα ειναι αυτα..
Μουαχαχαχαχαχα!! Φυσικά και δεν είναι. Χαλάει το στάρλετ κάθε μέρα σαν το Uno?? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Drifter727
27-05-08, 20:25
τοτε γιατι εισαι στο driftclub???εχεις σταρλετακι και καθεσαι κ παιδευεσαι με το υνο????
Ειχα UNO kαρδια μου τωρα εχω 2 πισωκινητα.
Αλλα το σταρλετ παει για φουντο το ριμαδι.
(μαλλον θα μπει σχετικη αγγελια)
Drifter727
27-05-08, 20:26
Μουαχαχαχαχαχα!! Φυσικά και δεν είναι. Χαλάει το στάρλετ κάθε μέρα σαν το Uno?? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Οχι γιατι ειναι μονιμα χαλασμενο.
Eνω το UNO δεν με αφησε ποτε :wink:
τα ιαπωνικα χαλαν (αν χαλασουν) απο λαθος του οδηγου.τα ιταλικα χαλαν απο πιστη στην παραδοση :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
27-05-08, 21:17
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πιστη στην παραδοση ! Ρε που το σκεφτηκες ? Πολυ καλο ! :lol:
Ριμαδι σταρλετ και σκυλι uno παντως πρωτη φορα ακουω και δεν νομιζω να το ξανακουσω κι ολας ... :P
Μαριος Παπαδοπουλος
27-05-08, 22:29
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πιστη στην παραδοση ! Ρε που το σκεφτηκες ? Πολυ καλο ! :lol:
Ριμαδι σταρλετ και σκυλι uno παντως πρωτη φορα ακουω και δεν νομιζω να το ξανακουσω κι ολας ... :P
:lol: :lol: :lol: :lol:
ακομη και εγο που εχω υνο πιστευω οτι το σταρλετακι ειναι σκυλι και το δικο μου ψοφιμ.τωρα μπορει να σου εκατσε καλα εσενα και στραβα το αλλο
Ειχα UNO kαρδια μου τωρα εχω 2 πισωκινητα.
Αλλα το σταρλετ παει για φουντο το ριμαδι.
(μαλλον θα μπει σχετικη αγγελια)
γ πεσ για σταρλετακι!!!
Το γελοιο ειναι οτι αν ο φιλος πουλησει το ριμαδι σταρλετ και το σκυλι ουνο , ολοι για το σταρλετ θα ενδιαφερθουν ! :lol: :lol: :lol:
πω με αυτο το τοπικ ανεβαινει η αξια του αυτοκινητου μου
λοιπον
πωλειται υνο
δεκτη ανταλλαγη και με σταρλετακι κρ60 + διαφορα :lol: :lol: :lol:
}Το γελοιο ειναι οτι αν ο φιλος πουλησει το ριμαδι σταρλετ και το σκυλι ουνο , ολοι για το σταρλετ θα ενδιαφερθουν !
αν θες να τσεκαρεις τη απηχηση εχουν τα εμπροσθοκινητα σε αυτο το σιτε δες την αγγελια που εχω βαλει με την αλφα 156 κανεις δεν απαντησε και τους καταλαβενω απολυτα :lol: :lol: :lol:
Drifter727
28-05-08, 18:34
}Το γελοιο ειναι οτι αν ο φιλος πουλησει το ριμαδι σταρλετ και το σκυλι ουνο , ολοι για το σταρλετ θα ενδιαφερθουν !
αν θες να τσεκαρεις τη απηχηση εχουν τα εμπροσθοκινητα σε αυτο το σιτε δες την αγγελια που εχω βαλει με την αλφα 156 κανεις δεν απαντησε και τους καταλαβενω απολυτα :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οπως ειπα το UNO το εχω πουλησει εδω και χρονια.
Το σταρλετ το εχω πρωτο χερι απο το 1982 και ειναι μαμα τελειως αλλα το μοτερ μας αφησε χρονους με 160000km και μαλλον θα παει για πουλημα (ειναι και τριθυρο) :wink:
Τωρα ασχολουμε με το αμαξι που κυκλοφορω τωρα.
Αλλα εχω οδηγησει παρα πολα αυτοκινητα αυτα που πραγματικα μου αρεσαν ηταν Ευρωπαικα ως επι των πλειστων και ιδιετερα τα Ιταλικα.
Αυτη ειναι καθαρα η γνωμη μου και δεν θελω να υπονομευσω κανεναν ουτε κανενα αυτοκινητο,απλα το τι θα οδηγω εγω νομιζω οτι ειναι δικη μου αποφαση.
Το σταρλετ το εχω πρωτο χερι απο το 1982 και ειναι μαμα τελειως αλλα το μοτερ μας αφησε χρονους με 160000km μου
:shock: Ειχες αλλαξει ποτε λαδια ?
Μην παρεξηγηθεις , απλα αστειευομαι :wink:
Μου κανει παντως μεγαλη εντυπωση :!:
Drifter727 τα σχολια ειναι καλοπροερετα φυσικα και τη οδηγει κανεις ειναι δικη του αποφαση. Ακομα και αν αυτο ειναι ιταλικο :lol: :lol: :lol: παντως ξανασκεψου το για το σταρλετ δινει πολα γι αυτα που ζηταει .φιλικα Μακης.
Drifter727
29-05-08, 21:17
Drifter727 τα σχολια ειναι καλοπροερετα φυσικα και τη οδηγει κανεις ειναι δικη του αποφαση. Ακομα και αν αυτο ειναι ιταλικο :lol: :lol: :lol: παντως ξανασκεψου το για το σταρλετ δινει πολα γι αυτα που ζηταει .φιλικα Μακης.
Kοιταξε φιλε μου αυτο που εχω καταλαβει ειναι για να κανω το σταρλετ για ντριφτ πρεπει να του βαλω ψαλιδια απο ΑΕ86,αξονα απο αγροτικο να ραψω το σασι και μοτερ απο σελικα.
Συμπερασμα τι μενει απο σταρλετ;
ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατι λοιπον να μην παρω κατευθειαν μια ΑΕ86;
Και να γλυτωσω τον κοπο :wink:
συμφωνω μαζι σου τις ιδιας αποψης ειμαι αλλα υπαρχουν 2 θεματα σε τι τιμη θα βρεις ενα αε86 αν βρεις.κ 2 οτι με ενα απλο σταρλετ οπως θελω να το φτιαξω<κ5,εκκεντροφορο,καπακι φτιαγμενο,2 2πλα 40αρια κ ραμενο διαφορικο>κ θα φτασει στην τιμη 2500,αντε κ κατι παραπανω.κ πιστευω πως οσο ανεβαζεις το επιπεδο τοσο ανεβαζεις κ τα εξοδα κ πολλα αλλα γιατι ενα αε86 στη χ-ε κανει 4500 με 271.000 χλμ μαμα τελειως κ ειναι το πιο φτηνο γιατι υπαρχει κ ενα με 12.500 κ θελω να πω διαλεγοντας το πρωτο<4500>θα φτασεις στο 10ρικο ενω με το σταρλετ με 3000 το πολυ θα σαι μια χαρα...<στην τιμη των 3000 το πολυ αναφερομαι σε βαψιμο-ραψιμο-σαπια,μαζεμα το μοτερ,κ στησιμο>αποψη μου καλοπροαιρετα παντα
Μαριος Παπαδοπουλος
29-05-08, 22:33
συμφωνω μαζι σου τις ιδιας αποψης ειμαι αλλα υπαρχουν 2 θεματα σε τι τιμη θα βρεις ενα αε86 αν βρεις.κ 2 οτι με ενα απλο σταρλετ οπως θελω να το φτιαξω<κ5,εκκεντροφορο,καπακι φτιαγμενο,2 2πλα 40αρια κ ραμενο διαφορικο>κ θα φτασει στην τιμη 2500,αντε κ κατι παραπανω.κ πιστευω πως οσο ανεβαζεις το επιπεδο τοσο ανεβαζεις κ τα εξοδα κ πολλα αλλα γιατι ενα αε86 στη χ-ε κανει 4500 με 271.000 χλμ μαμα τελειως κ ειναι το πιο φτηνο γιατι υπαρχει κ ενα με 12.500 κ θελω να πω διαλεγοντας το πρωτο<4500>θα φτασεις στο 10ρικο ενω με το σταρλετ με 3000 το πολυ θα σαι μια χαρα...<στην τιμη των 3000 το πολυ αναφερομαι σε βαψιμο-ραψιμο-σαπια,μαζεμα το μοτερ,κ στησιμο>αποψη μου καλοπροαιρετα παντα
+1
hliashk συμφωνο απολυτα μαζι σου γι παραδειγμα το δικο μου σταρλετ εχι κοστισει 2.400Ε και εχει κ5 με αρκετα πραματα απανω του ( χταποδι ροικη βεμπερ ηλεκτονικη ζαντες και τωρα μπενουν και 2 μπακετ) στο τελος υπολογιζω να μου κοστισει γυρω στο 4αρι με μπλοκε ταπετσαριες και διαφορα αλλα. Με αυτα δεν αγοραζεις αε86 και δεν νομιζω οτι ειναι απαρετιτο να βαλεις γονατα απο αε86 στο σταρλετ γιατι με την ιδια λογικη πρεπει να βαλεις coilover στην αε στο ονομα της βελτιωσης παντα οποτε εκει να δεις που παει το κοστος
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.