Επιστροφή στο Forum : HDC ROUND 2 14-15 Ιουνίου Μέγαρα
Όπως έχει ήδη αναφερθεί ο δεύτερος γύρος του HDC θα γίνει στα Μέγαρα, μαζί με το Speed Festival. Ακούω γνώμες και προβλέψεις για αυτοκίνητα και οδηγούς. Υπάρχει πλεονέκτημα σε κάποια αυτοκίνητα σε σχέση με κάποια άλλα?
Πως φαντάζεστε οδηγικά την ανάποδη χάραξη των Μεγάρων? Εγώ βλέποντας το DVD του περσινού Speed Festival με την Team Orange αλλά και στην αντίστοιχη βόλτα που με είχαν πάει θυμάμαι γρήγορη είσοδο και ωραίο έλεγχο μέχρι το clipping point, που μπορεί έυκολα να το χάσεις.
Την έχει κάνει κανένας από εδώ???
Τέλος έχω μια ανεπίσημη είδηση. Υπάρχουν κάποιοι top οδηγοί από Ευρώπη (μόλις οριστικοποιηθούν τα πράγματα θα ξέρω ονόμοτα και λεπτομέρειες σύντομα) που θέλουν να λάβουν μέρος στο 2ο γύρο του HDC. Αν αυτό γίνει τότε θα μιλάμε για μια απευθείας αντιπαράθεση σε Ελληνικό έδαφος με πολύ έμπειρους ευρωπαίους drifters.
Άντε να δούμε!!!
μετριος ο πρωτος γυρος αλλα θελω να ξαναδω κωστανταρα κ τσιφετακη να οργιαζουν....
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-05-08, 08:02
Γεια σου φιλε Θωμα και απο εμενα!Δικη μου γνωμη ειναι οτι θα πεσουν κεφαλια!!!!! Τα πραγματα σιγουρα θα ειναι πιο ευκολα απο την αποψη οτι πολλοι θα εχουν την ευκαιρια να πανε να προπονηθουν στα μεγαρα αναποδα κατι που δεν μπορουσε να γινει στο οακα. Οποτε οπως καταλαβαινεις πιστευω οτι θα εχει αρκετο θεαμα. Αντε να δουμε! :wink:
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 10:35
Όσο προπόνηση και να κάνουν φίλε , ελάχιστοι θα τη βγάλουν την ανάποδη φορά . Θα είναι η πιο απαιτητική χάραξη , που έχει γίνει ποτέ σε αγώνα στην Ελλάδα . Μέγαλη πρόκληση για τους καλούς οδηγούς μας , καταστροφή για τους υπόλοιπους ( τουλάχιστον το 50% των οδηγών του HDC είναι κάτω από το μέσο όρο της ελληνικής σκηνής και θέλουν πολύ δουλειά τα παιδιά και άρα θα είναι ανούσιοι κομπάρσοι σε ένα τέτοιο αγώνα ) .
Θέλει πολύ τεχνικό οδηγό και αρκετή δύναμη ( γι' αυτό βλέπεις τον καραφλό τον Ιάπωνα να τρίβει τα χέρια του σε μία γωνία ... :lol: ) .
Αν υπολογίσετε τις παραπάνω προυποθέσεις θα τις βγάλετε τις καλές συμμετοχές ( όπου πολύ τεχνικός οδηγός , σημαίνει και άριστη χρήση χειροφρένου στην προκειμένη χάραξη ... ) .
Όσο για τους ξένους οδηγούς , μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο , θα ανεβάσει πολύ το επίπεδο του ελληνικού drift και σε συνδυασμό με τον Ιάπωνα κριτή το HDC θα έχει όντως συμβάλλει στη άνοδο του αθλήματός μας ( θα ανεβάσει και το ενδιαφέρον των θεατών , για να μην βαρεθούνε από τα πολλά τετακέ των υπολοίπων ... Τάκης δαγκωτό !!! :twisted: ) .
Ίδομεν .
Υ.Γ. 1 : Συνεχίζει να ισχύει ότι οι 5 πρώτοι του HDC θα πάνε να τρέξουν στον τελικό του EDC με δικά σας έξοδα , όπως είχατε ανακοινώσει ?
Υ.Γ. 2 : Εξηγησέ μου αν μπορείς τις απορίες μου ως προς τη βαθμολόγηση του Sleepy και τη γραμμή που θέλει να ακολουθεί το επιτηθέμενο αυτοκίνητο στα διπλά ( έχω αναφερθεί στο παλαιά events , HDC ΟΑΚΑ κτλ ) .
Όσο προπόνηση και να κάνουν φίλε , ελάχιστοι θα τη βγάλουν την ανάποδη φορά . Θα είναι η πιο απαιτητική χάραξη , που έχει γίνει ποτέ σε αγώνα στην Ελλάδα . Μέγαλη πρόκληση για τους καλούς οδηγούς μας , καταστροφή για τους υπόλοιπους ( τουλάχιστον το 50% των οδηγών του HDC είναι κάτω από το μέσο όρο της ελληνικής σκηνής και θέλουν πολύ δουλειά τα παιδιά και άρα θα είναι ανούσιοι κομπάρσοι σε ένα τέτοιο αγώνα ).
Φίλε Γιώργο, πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο υποτιμητικό σχόλιο για τους συναθλητές σου και τους ανθρώπους που τρέχουν στο άθλημα που αγαπάς. Οι οδηγοί του 1ου γύρου ήταν 25, και οι κάτωθι:
Αποστολόπουλος Τζίμης
Βουδούρης Μάκης
ΒΟυτάνης ευριπίδης
Ζαχαριάς Νίκος
Κάζακλης Νάσος
Καπότης Κώστας
Κονιάνος Ιορδάνης
Κυριακούδης Αποστόλης
Κωνσταντάρας Τάκης
Λάρδης Νίκος
Μαρκόπουλος Γιώργος
Νίτης Λεωνίδας
Παπαλεξόπουλος Αποστόλης
Παπαλεγόπουλος Γιάννης
Παπαπάσχος Θωμάς
ΠΛουμιστός Δημήτρης
Πονηρόπουλος Ευάγγελος
Πούλιας Νίκος
Σκαλτσάς Τάκης
Τούντας Σωτήρης
Τσεγγενές Στάφανος
Τσιφτετάκης Ηλίας
Χρυσανθακόπουλος Αποστόλης
Julio Della Suda
Σύνολο 25 αγωνιζόμενοι.
Οι μισοί λοιπόν είναι κάτω από το μέσο όρο της Ελληνικής drift σκηνής (που αλήθεια θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός!!!).
Συνεπώς πάνω από 13 άτομα είναι κομπάρσοι στους καλούς οδηγούς.
Η προσωπική μου γνώμη, με όλο το σεβασμό στους οδηγούς...
Βουτάνης - Νίτης είναι στα πρώτα βήματα, χρειάζονται δουλειά και να στήσουν σωστά το αυτοκίνητο. Δεν πήραν license και για να ξανατρέξουν θα πρέπει να αποκτήσουν πρώτα HDC license.
Τσιφτετάκης, Κωνσταντάρας, Καπότης, Τούντας νομίζω ότι δεν ανήκουν κατα διάνοια στο 50% των κομπάρσων. Μένουν λοιπόν 8 οδηγοί.
Πλουμιστός, οι 5 πατρινοί δεν ανήκουν στους κομπάρσους, δηλαδή κάτω από το μέσο όρο της Ελληνικής σκηνής.
Συνεπώς μένουν 2 θέσεις στο πάνθεον των οδηγαράδων του Σαράφη...
Ας διαλέξουμε:
Αποστολόπουλος (θεός για το χρόνο που οδηγεί, επιθετικός, τεχνίτης και καλή χρήση του χειρόφρενου)
Βουδούρης (Πολύ καλός στα πατημένα κομμάτια, επιθετικός, με πιο φιλικό αυτοκίνητο θα ήταν το ίδιο καλός και στα κλειστά)
Ζαχαριάς (τον είδα πρώτη φορά, έδειξε ότι ξέρει να οδηγάει και μένει να προσαρμοστεί στην νέα για αυτόν διαδικασία)
Κάζακλης (πολλά κιλά εμπειρίας σε αγώνες και ράλυ, έχει δει πράγματα που εμείς ούτε φανταζόμαστε, μένει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες - δυσκόλεψε τρελά τους Frenzy!!!)
Κονιάνος (μεγάλος τεχνίτης, ίσως ο πρώτος στην Ελλάδα που έκανε twin drift, οδηγεί με μια τρομερή ηρεμία, οδηγούσε πραγματικά για πρώτη φορά τα αυτοκίνητο και θέλει συνήθεια και στήσιμο)
Κυριακούδης (Φοβερός οδηγός, αγωνιζόμενος με μεγάλη ομάδα από πίσω του με αγωνιστική παράδοση ετών. Τρομερή εξέλιξη για μόλις 5 μήνες που driftaρει. Έχει μέγάλο πείσμα και έχει ήδη κάνει δοκιμές στα ανάποδα μέγαρα που τα καταφέρνει περίφημα!)
Λάρδης (πεισματάρης, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, θεωρώ ότι έχει όχι το πιο κατάλληλο αυτοκίνητο, αλλά θα το βρεί)
Παπαπάσχος (μαθαίνει γρήγορα)
Πονηρόπουλος (πολύ καός οδηγός, έκανε κάποια πολύ καλά περάσμτα και θα έρθει βελτιωμένος)
Πούλιας (το αυτοκίνητο του δείχνει απίστευτο, ο Νίκος ήταν η έκπληξη και περιμένω πολλά από αυτόν)
Σκαλτσάς (Δεν πέρασε αλλά είναι οδηγός με Ο κεφαλαίο. Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα από αυτόν. Μακάρι μετά από 25 χρόνια αγώνες να έχουμε την δική του φήμη και όρεξη, και να έχουμε μέρος από την εμπειρία του)
Στασινόπουλος (έχει το αυτοκίνητο, αρκεί να προπονηθεί και να αναδέίξει τις ικανοτητές του, έδειξε πάντως ότι έχει την ικανότητα)
Julio (νέος που έχει όρεξη και βρίσκεται σε καλό δρόμο, σύντομα θα δούμε πολλά από αυτόν)
Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν θέλω να φανώ ότι υποστηρίζω κανένα αγωνιζόμενο (θα μπορούσα να έγραφα σχόλια για πολλούς ακόμη πολύ αξιόλογους Ελληνες drifters που τρέχουν στο Driftwars και στο Drifttrophy)
Τέλος για τα Μέγαρα, μην τρελένεστε, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο κάποιοι θέλουν να λένε. Ο Τούντας, Ο Κυριακούδης και ο Σκαλτσάς έχουν ήδη πάει και το κατάφεραν. Σύντομα θα πάω και εγώ για προπόνηση και θα έχω προσωπική άποψη.
Όσο για τους ξένους οδηγούς , μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο , θα ανεβάσει πολύ το επίπεδο του ελληνικού drift και σε συνδυασμό με τον Ιάπωνα κριτή το HDC θα έχει όντως συμβάλλει στη άνοδο του αθλήματός μας (θα ανεβάσει και το ενδιαφέρον των θεατών , για να μην βαρεθούνε από τα πολλά τετακέ των υπολοίπων ... Τάκης δαγκωτό !!! Twisted Evil ) .
Ίδομεν .
Όχι και πολλά τετακέ... Ο Τάκης πράγματι είναι πολύ καλός οδηγός, αλλά έφερε και αυτός τετακέ πάνω στην υπερπροσπάθεια των βαθμολογημένων και το κυριότερο (που του το έχω πει στο τηλέφωνο), τα έχασε στον τελικό που οδήγησε σαν πρωτάρης. Η ψυχραιμία είναι μεγάλο προσόν στον οδηγό και κερδίζετε με την εμπειρία και τα χιλιόμετρα.
Όσο για τον Sleepy μπορούμε να τα πούμε τηλεφωνικά για να σου μάθω όσα ξέρω και εγώ για την κρίση των κριτών. Επίσης θα βοηθήσει να δεις κασέττες από D1GP ή EDC για να καταλάβεις πως πρέπει να οδηγάει ο επιτιθέμενος.
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 13:57
Το σχόλιο μου για την βαθμολόγηση του Sleepy δεν ήταν ειρωνικό και όντως ήθελα να καταλάβω το σκεπτικό του , που φαντάζομαι θα είναι σωστό . Αν δεν θες να το αναλύσεις , δεν πειράζει , όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα ρωτήσω τον ίδιο .
Ασχέτως αν κάποιοι οδηγοί είναι ακόμη στα πρώτα τους βήματα ή έχουν ακόμη ανέτοιμα αυτοκίνητα , το αποτέλεσμα είναι ότι θα δυσκολευτούν πολύ στα Μέγαρα ανάποδα . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ταλέντο και δεν θα γίνουν εξαιρετικοί κάποια στιγμή μετά από προσωπική προπόνηση και βελτιώνοντας τα αυτοκίνητά τους στην πορεία .
Έλεγε ο Ιούλιος : Διαίρει και βασίλευε . Η διαφορά είναι ότι δεν είσαι ο Καίσαρας ... :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Και μην προσπαθείς να με νευριάσεις για να το πάρω προσωπικά και να έρθω στα Μέγαρα και να σε τιμωρήσω . Είπαμε , ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!
Και τελικά , θα στείλετε τους 5 καλύτερους στο τελικό του EDC ?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ειρήνη παιδιά. Όχι πόλεμο μεταξύ μας! :lol:
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 14:01
Εγώ τα παίρνω στην πλάκα ρε φίλε , ο άλλος πρέπει να έχει ανεβάσει πίεση !!!
Εγώ τα παίρνω στην πλάκα ρε φίλε , ο άλλος πρέπει να έχει ανεβάσει πίεση !!!
Και εγώ στην πλάκα το είπα ρε Γιώργη. Γι' αυτό έβαλα και τη φατσούλα δίπλα. Απλά δεν διευκρίνησες απ'την αρχή οτί αναφέρεσαι συγκεκριμένα για τον κριτή και μάλλον το πήρε κάπως. Ο καθένας μπορεί να το έπαιρνε έτσι. (χωρίς παρεξήγηση)
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 14:09
Δεν αναφέρθηκα διεξοδικά στο θέμα , γιατί το είχα αναλύσει σε άλλο τόπικ , απλά δεν απαντήθηκα , γι' αυτο ξαναρώτησα και έβαλα και το ψευτο-link . Δεν γίνεται να ειρωνευτώ εγώ τις γνώσεις του Sleepy . Τέλοσπάντων .
Βρε εγώ σε κατάλαβα. Απλά ο φίλος ίσως να μην είχε διαβάσει το άλλο τόπικ. Ελπίζω να κατάλαβε τώρα και να μην υπάρχουν σ'αυτόν ΙΕΡΟ για μας χώρο αντιπαραθέσεις...
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 14:14
Κάτι μου λέει ότι θα την συνεχίσουν την αντιπαράθεση , βλέπω ενισχύσεις να έρχοντε ... !!!! :lol: :lol: :lol:
Βλέπεις ότι δεν ασχολούμε μαζί σου. Το αν θα τρέξεις Μέγαρα ή όχι είναι δικό σου πρόβλημα και προσωπικά δεν σε εχω ενοχλήσει, ούτε με νοιάζει. Υπάρχει τρομερός συναγωνισμός για να ασχοληθώ μαζί σου.
Όμως εσύ χαρακτήρισες 13 οδηγούς "ανούσιους κομπάρσους"!!!!!!!!
Επειδή όμως είσαι μεγάλος οδηγαράς (και θες να τα ακούσεις) πάρε το 100 (!!!!!!!!!) σου και τρέχα στην Ιαπωνία να τρέξεις. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ακόμη πολύ χαμηλά και πολύ γουστάρουμε.
Εσύ ασχολείσαι με το HDC. Κάτσε λοιπόν στον καναπέ σου και δες Supersport και άσε αυτούς που τρέχουν να το χαρούν.
Οσο για το αν θα με τιμωρήσεις κατέβα πρώτα από το καλάμι για να σε φτάνουμε γιατί που ξέρεις ...μπορεί να πέσεις απότομα...
Φιλικά
Θωμάς
Ρε μην αρπάζεστε έτσι απο μία πλάκα. Χαβαλέ κάνουμε εδώ πέρα. Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός.
Ρε Θωμά στην πλάκα το είπε για την τιμωρία. Μην τα παίρνεις έτσι!
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 14:24
Βλέπεις ότι δεν ασχολούμε μαζί σου. Το αν θα τρέξεις Μέγαρα ή όχι είναι δικό σου πρόβλημα και προσωπικά δεν σε εχω ενοχλήσει, ούτε με νοιάζει. Υπάρχει τρομερός συναγωνισμός για να ασχοληθώ μαζί σου.
Όμως εσύ χαρακτήρισες 13 οδηγούς "ανούσιους κομπάρσους"!!!!!!!!
Επειδή όμως είσαι μεγάλος οδηγαράς (και θες να τα ακούσεις) πάρε το 100 (!!!!!!!!!) σου και τρέχα στην Ιαπωνία να τρέξεις. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ακόμη πολύ χαμηλά και πολύ γουστάρουμε.
Εσύ ασχολείσαι με το HDC. Κάτσε λοιπόν στον καναπέ σου και δες Supersport και άσε αυτούς που τρέχουν να το χαρούν.
Οσο για το αν θα με τιμωρήσεις κατέβα πρώτα από το καλάμι για να σε φτάνουμε γιατί που ξέρεις ...μπορεί να πέσεις απότομα...
Φιλικά
Θωμάς
Άσε να ξέρω εγώ αν ασχολήσαι ή όχι για το αν θα τρέξω στο HDC . Και αυτό δεν σημαίνει εσύ προσωπικά , έχετε δεκάδες υπαλλήλους ...
Απλά ρε φίλε , η μνήμη μου είναι καλή και θυμάμαι τη συμπεριφορά σας όταν νομίζατε ότι δεν χρειάζεστε κανέναν και δεν εντυπωσιάζομαι από την τελευταία σας καλή διαγωγή , επειδή φάγατε τα μούτρα σας ...
Ανέτοιμοι οδηγοί και αυτοκίνητα στα απαιτητικά ανάποδα Μέγαρα δυστυχώς θα καταλήξουνε "ανούσιοι κομπάρσοι" στους πιο έτοιμους οδηγούς με καλύτερα προετοιμασμένα αυτοκίνητα .
Θα είναι πολύ δύσκολη η διαδρομή και εδώ θα είμαι να το ξανασυζητήσουμε μετά τον αγώνα .
Και στο 100άρι μου Θωμά δεν αναφέρθηκα ποτέ . Ειδικά στον αγώνα , που δεν το πίστευα .
Και κάτι τελευταίο , αν δεν το εννοείτε , μην το λέτε αυτό το φιλικά !!!
Κάποιοι άνθρωποι απλά την χαλάνε αυτή τη λέξη ...
Παντελης Κιτζογλου
20-05-08, 14:26
ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ρε κ αλλος πολεμος??χαλαρωστε!!!!!!
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 14:30
Ρε μην αρπάζεστε έτσι απο μία πλάκα. Χαβαλέ κάνουμε εδώ πέρα. Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός.
Δυστυχώς ρε φίλε , δεν το λέω στην πλάκα .
Τέτοια συμπεριφορά αναπτύσουν οι άνθρωποι όταν τους προσβάλλουν και εγώ βαρέθηκα να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου άνθρωποι που νομίζουν ( και δυστυχώς για πολλούς έχουν δίκιο ) ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου .
Και δε νομίζω ότι είμαι δημόσιος κριτής των πάντων , αλλά νευριάζω . Πρέπει κάποια στιγμή να πάνε μπροστά οι σωστοί άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα και να σταματήσουμε να έχουμε πάνω στα κεφάλια μας κάθε λογής καρύδι , που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η εκμετάλλευση με κάθε τρόπο και μέσο .
Δυστυχώς ρε φίλε , δεν το λέω στην πλάκα .
Τέτοια συμπεριφορά αναπτύσουν οι άνθρωποι όταν τους προσβάλλουν και εγώ βαρέθηκα να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου άνθρωποι που νομίζουν ( και δυστυχώς για πολλούς έχουν δίκιο ) ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου .
Ρε φίλε τουλάχιστον μην ασχολείσαι και χαλάς την καρδιά σου άδικα. Εμείς, τα παιδιά του Driftclub ξέρουμε καλά ποιος αξίζει και ποιος όχι! Και αν κάποιοι μιλάνε για drift σε αυτό το club το χρωστάνε!
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 14:41
Πολλά παιδιά δεν έχουν τόσο καλή γνώση ιστορίας όσο εσύ και έστω από αυτό το μικρό βήμα ( ασχέτως που το δικό τους κοινό είναι σαφώς μεγαλύτερο και άρα έχουν πολύ μεγαλύτερη επιρροή ) θα παίζω το ρόλο του κακού τσιμπουριού , που θα τους κράζει και θα θυμίζει 'ολα τα κακώς κείμενά τους , όπου ο τρόπος αντιμετώπισής τους είναι απλά να μην τα αναφέρουν .
Και όλοι εμείς απλά τα ξεχνάμε και τρώμε το παραμύθι .
Παιδιά τα πήρα, γιατί θεώρησα υποτιμητικό και άδικο το σχόλιο του Σαράφη για τους αγωνιζόμενους του HDC.
Το "φιλικά" ισχύει με την έννοια έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο και πιστεύω ότι μπορώ να σε πάρε και να με πάρεις αν χρειαστεί, ότι αγωνιζόμαστε μαζί και ότι αγαπάμε το ίδιο πράγμα το drift.
Φιλικό και καλό κλίμα αγωνιζομένων είναι απαραίτητη προυπόθεση για να πάνε τα πράγματα μπροστά και είναι ο παράγοντας που έχει φάει τους Ελληνικούς αγώνες.
Το drift είναι διασκέδαση και δεν θέλω να μου την χαλάει τίποτα.
Όσο για την προσωπική μου συμπεριφορά, αυτή που είναι τώρα ήταν από την αρχή που γνωριστήκαμε. Από την Λάρισα που οδηγάγαμε την αράχνη, όταν έμεινες πέρισι στα Μέγαρα και θυμάσε πως ξηγήθηκα στο μάθημα με την Τeam Orange, ή όταν πολύ ευγενικά με βοήθησες να πάμε στην Λάρισα παρόλο την κούραση σου κτλ
Αν έχεις κάτι, το ξέρεις το τηλέφωνο μου και είναι ανοικτό για σένα. Ας μιλήσουμε εκεί και άσε τις ατμόσφαιρες και τα βαρομετρικά.
Δεν υπάρχει λόγος ούτε θα μπώ σε προσωπική δημόσια διαμάχη.
Σεβασμός και τιμή στους αγωνιζόμενους και στους θεατές!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-05-08, 17:46
Όσο προπόνηση και να κάνουν φίλε , ελάχιστοι θα τη βγάλουν την ανάποδη φορά . Θα είναι η πιο απαιτητική χάραξη , που έχει γίνει ποτέ σε αγώνα στην Ελλάδα . Μέγαλη πρόκληση για τους καλούς οδηγούς μας , καταστροφή για τους υπόλοιπους ( τουλάχιστον το 50% των οδηγών του HDC είναι κάτω από το μέσο όρο της ελληνικής σκηνής και θέλουν πολύ δουλειά τα παιδιά και άρα θα είναι ανούσιοι κομπάρσοι σε ένα τέτοιο αγώνα ) .
Φίλε Σαραφη καταρχην να ξεκαθαρισω κατι για να μην παρεξηγηθώ για αυτα που θα πω!Ειμαστε στην ιδια πλευρα. Απο κει και πέρα δεν νομιζω οτι το 50% ειναι κατω απο τον μεσο ορο. Θα ελεγα ενα 10% βαζοντας και τον ευαυτο μου μεσα. Επειτα δεν μπορει μια πιστα ή χαραξη αυτης να εξυπηρετει ολα τα αυτοκινητα και τους οδηγους παντα.
πιστευω οτι ειναι μια καλη προκληση για ολους οσους θα τρεξουν (εξαλλου ουτε εγω τρεχω) Μην ξεχνας στις πρωτες Σερρες ποσες αμφιβολιες υπηρχαν και τι εγινε τελικα. Ακομα και εγω με το πιο αδυναμο αμαξι (και ο Βουλγαρης) που ηταν και εντελως σωβρακο θελω να πιστευω οτι αναλογικα εκανα καλη εμφανιση. Αρα δεν ειναι θεμα κομπαρσων αλλα θεμα χεριων και ψυχης και υστερα αυτοκινητου. Οσο για την αντιπαραθεση σου με τον Τομ δεν εχω να πω τιποτα γιατι ειμαι και εγω απο αυτους που δεν ξεχνουν. Ας δουμε λοιπον πρωτα και ας βγαλουμε τα συμπερασματα μετα. Πολλα φιλια στους 300. :wink:
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 19:03
Ααααχχχ , ωραία !!! Επανήλθε το καλό κλίμα , οσάν να μην συνέβει τίποτα κακό και όλοι αγαπιόμαστε !!! :D :D :D
Γιατί αυτό επιβάλει η δουλειά ... Και στην τελική στα παραμύθια δεν υπάρχουν τσακωμοί , είναι όλα τέλεια και είμαστε πάντα οι καλύτεροι .
Το HDC είναι η συνέχεια των πολύ πετυχημένων DriftXtreme στο παραμύθι μας ...
Πικρόχολες κριτικές με σκοπιμότητες για άλλες διοργανώσεις δεν υπάρχουν στο παραμύθι μας , είναι αντίθετα καλοπροαίρετη προσπάθεια για βελτίωση του ανταγωνισμού ...
Οι 2 πρώτοι αναβληθέντες γύροι του HDC δεν υπάρχουν στο παραμύθι μας , ο πρώτος γύρος ήταν πριν 1 εβδομάδα και κάτι , πραγματοποιήθηκε και όλα πήγαν τέλεια !!!
Οι συνθήκες στον αγώνα ήταν ακριβώς ότι είχε υποσχεθεί και ακόμη παραπάνω ... στο παραμύθι μας .
Στο παραμύθι μας διοργανωτές , αγωνιζόμενοι και Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν το event ΔΕΝ ειναι ένα και το αυτό ...
Στο παραμύθι μας υπάλληλοι λειτουργούν κατ' αποκοπή και ενάντια στην κοινή πολιτική της εταιρίας τους , συκοφαντόντας ανώνυμα και προσπαθώντας να δημαγωγήσουν τον κόσμο ... Αλλά είναι ακόμα στη δουλειά τους , γιατί και στα παραμύθια τα αφεντικά είναι τα καλύτερα !!!!
Θα μπορούσα να συνεχίσω επ' αόριστο , γιατί οι πρίγκηπες του παραμυθιού έχουν δώσει καμπόσα δικαιώματα , αλλά νομίζω να έγινα κατανοητός .
http://www.youtube.com/watch?v=54BrJ-STNBA&feature=related
με αυτα και με αλλα παλι γινετε ντορος για το hdc..... την κανετε σωστα την δουλεια σας .... αλλα μυριζει...
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 19:25
Φίλε Σαραφη καταρχην να ξεκαθαρισω κατι για να μην παρεξηγηθώ για αυτα που θα πω!Ειμαστε στην ιδια πλευρα. Απο κει και πέρα δεν νομιζω οτι το 50% ειναι κατω απο τον μεσο ορο. Θα ελεγα ενα 10% βαζοντας και τον ευαυτο μου μεσα. Επειτα δεν μπορει μια πιστα ή χαραξη αυτης να εξυπηρετει ολα τα αυτοκινητα και τους οδηγους παντα.
πιστευω οτι ειναι μια καλη προκληση για ολους οσους θα τρεξουν (εξαλλου ουτε εγω τρεχω) Μην ξεχνας στις πρωτες Σερρες ποσες αμφιβολιες υπηρχαν και τι εγινε τελικα. Ακομα και εγω με το πιο αδυναμο αμαξι (και ο Βουλγαρης) που ηταν και εντελως σωβρακο θελω να πιστευω οτι αναλογικα εκανα καλη εμφανιση. Αρα δεν ειναι θεμα κομπαρσων αλλα θεμα χεριων και ψυχης και υστερα αυτοκινητου. Οσο για την αντιπαραθεση σου με τον Τομ δεν εχω να πω τιποτα γιατι ειμαι και εγω απο αυτους που δεν ξεχνουν. Ας δουμε λοιπον πρωτα και ας βγαλουμε τα συμπερασματα μετα. Πολλα φιλια στους 300. :wink:
Φιλαράκι , η πίστα των Σερρών δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν να κάνουνε με την ανάποδη φορά στα Μέγαρα .
Στις Σέρρες και τα πολύ αδύναμα αυτοκίνητα έχουν πολλές πιθανότητες για διάκριση , γιατί σαν πίστα είναι πολύ τεχνική , με νορμάλ στροφές και νορμάλ ταχύτητες .
Τα Μέγαρα ανάποδα θα έχουν πολλές απαιτήσεις και από οδηγό και από αυτοκίνητο , για να πούμε ότι κάναμε ένα σωστό αγώνα και όχι ότι κατεβάσαμε τα στάνταρντς μας , μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάναμε αγώνα ανάποδα στα Μέγαρα .
Η στροφή είναι πολύ ανοιχτή , όπου ακόμη και τα πιο δυνατά αυτοκίνητα θα στερέψουν από δύναμη και θα χρειαστούν πολύ χειρόφρενο και μέσα στη στροφή και στο τέλος στο κλείσιμο που κάνει . Για να μην συζητήσω για την είσοδο , που πρέπει να είναι χιλιομετράτη και χειροφρενάτη .
Και έρχομαι και ρωτάω εγώ : πόσοι αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν με επιτυχία το χειρόφρενο ?
Άρα δεν διαφωνούμε , ο ικανός και ψυχομένος οδηγός θα ξεχωρίσει . Ούτε ποτέ έκραξα την χάραξη αυτή , ίσα ίσα είπα ότι τη ζηλεύω .
Ο Θωμάς ξεσηκώθηκε γιατί φοβάται μήπως αποτρέψω κάποιους οδηγούς και δεν έχει συμμετοχές στον αγώνα του και γενικότερα έπρεπε κάτι να μου προσάψει , γιατί του χαλάω το πάρτυ .
Και Λεόντη , συγνώμη ρε φίλε , αλλά δεν φτάνει απλά να θυμάσαι , πρέπει να μιλάς κιόλας .
Φιλικά ( σε εσένα το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης ) , Γιώργος .
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-05-08, 19:25
Καταρχην φιλε Σαραφη κουλαρε! Επαναλαμβανω και συμφωνω 1000000000 φορες με αυτα που λες! Εγω δεν αναφερθηκα σε κανενα HDC γιατι στο κατω κατω δεν με απασχολει εμενα προσωπικα. Εγω μιλησα για τα αναποδα μεγαρα ασχετως με ποια οργανωση θα το κανει.
Δεν με απασχολει τιποτα παραπανω. Εγω οπως και εσυ ειμαστε και αγωνιζομενοι αλλα πολλες φορες και θεατες και επομενως ξερουμε ποια ειναι τα παραμυθια και ποια οι πραγματικοτητες. Ολα αυτα στα λεω για να καταλαβεις οτι δεν αναφερθηκα αρνητικα σε κατι που ειπες απλα ειπα την γνωμη μου! Aν δεν καταλαβες ή αν το διατυπωσα εγω λαθος sorry! :wink:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-05-08, 19:28
Μαλλον ποσταραμε μαζι :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 19:36
Σεβασμός και τιμή στους αγωνιζόμενους και στους θεατές!
Δώστε εσείς τον απαιτούμενο σεβασμό στους θεατές και να είστε σίγουροι ότι έτσι θα έχουν το σεβασμό όλων .
Το να λέμε ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση ακόμη για ανάποδα Μέγαρα , δεν προσβάλλουμε κανένα οδηγό .
Είχα μέρες να μπω και από ότι είδα τις πουτ@ν@ς γίνετε.
Καλό είναι να λέγονται όλες οι απόψεις και να μην μένει τίποτα μέσα μας, έστω και με κάποιες αντιπαραθέσεις για το καλό του χώρου. Τώρα όσο για αυτά που ειπώθηκαν.
Σίγουρα πολλοί οδηγοί έχουν κάτω του μετρίου επίπεδο οδήγησης και καλό είναι Θωμά να τους σεβαστούμε σίγουρα (κάποτε, έτσι, ήμασταν και εμείς) αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας. Το γνωρίζεις πως μερικοί είναι αγύριστα κεφάλια, και κακό δικό τους άλλωστε. Γνωρίζω ότι κανανε μερικοί τα μέγαρα ανάποδα και ξέρω επίσης πως μέχρι τώρα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τα κατάφερε να κάνει πέρασμα γρήγορο με είσοδο όπως το ζητεί ο κανονισμός. Είναι η πιο ύπουλη χάραξη που έχουν δει.
Όσο για τον Σαράφη, σίγουρα δεν το είπε όπως ήθελε να ακουστεί στην αρχή και έγινε μετά αυτό που έγινε. Τον ξέρω προσωπικά τον Γιώργο και ξέρω τον χαρακτήρα του, είναι πολύ αυστηρός με τα θέλω του όπως και με τις υποσχέσεις που του δίνουν. Καλά κάνει βέβαια, μόνο έτσι θα γίνει κάτι, δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι. Απλά συμβουλεύω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να τηρηθούν τα λεγόμενα για το μέλλον από όλες τις πλευρές.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-05-08, 20:01
Είχα μέρες να μπω και από ότι είδα τις πουτ@ν@ς γίνετε.
Καλό είναι να λέγονται όλες οι απόψεις και να μην μένει τίποτα μέσα μας, έστω και με κάποιες αντιπαραθέσεις για το καλό του χώρου. Τώρα όσο για αυτά που ειπώθηκαν.
Σίγουρα πολλοί οδηγοί έχουν κάτω του μετρίου επίπεδο οδήγησης και καλό είναι Θωμά να τους σεβαστούμε σίγουρα (κάποτε, έτσι, ήμασταν και εμείς) αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας. Το γνωρίζεις πως μερικοί είναι αγύριστα κεφάλια, και κακό δικό τους άλλωστε. Γνωρίζω ότι κανανε μερικοί τα μέγαρα ανάποδα και ξέρω επίσης πως μέχρι τώρα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τα κατάφερε να κάνει πέρασμα γρήγορο με είσοδο όπως το ζητεί ο κανονισμός. Είναι η πιο ύπουλη χάραξη που έχουν δει.
Όσο για τον Σαράφη, σίγουρα δεν το είπε όπως ήθελε να ακουστεί στην αρχή και έγινε μετά αυτό που έγινε. Τον ξέρω προσωπικά τον Γιώργο και ξέρω τον χαρακτήρα του, είναι πολύ αυστηρός με τα θέλω του όπως και με τις υποσχέσεις που του δίνουν. Καλά κάνει βέβαια, μόνο έτσι θα γίνει κάτι, δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι. Απλά συμβουλεύω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να τηρηθούν τα λεγόμενα για το μέλλον από όλες τις πλευρές.
+1
Όταν γράφω ρε φίλε δεν ξέρω τι με πιάνει, άλλος άνθρωπος γίνομαι σου λέω. :wink:
:lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 20:11
Είσαι πρώτος διπλωμάτης ο άτιμος !!!
Έγω παίρνοντας σαν δεδομένο τους οδηγούς των DriftWars και το υψηλό επίπεδο αυτών και βγάζοντας ένα μέσο όρο , είπα ότι οι μισοί οδηγοί του HDC είναι κάτω αυτού .
Δεν κρίνω τι δικαιολογία είχε ο καθένας , για να μην πάει καλά στον πρώτο αγώνα ή αν σε 6 μήνες θα είναι πολύ καλύτεροι από το Θεο τον ίδιο .
Απλά .
Δεν καταλαβαίνω το κακως κείμενο στα λεγόμενά μου ...
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
20-05-08, 20:19
Εμενα μου φτανει που ειμαστε μια αγαπημενη ομαδα (οιοκογενεια) χωρις διαφορές και συμφεροντα και αυτο μου αρκει και δεν θελω να το χαλασουμε για κανεναν και ιδιαιτερα για τον κοσμο που μας χαριζει το χειροκροτημα του. PEACE 8)
Σαράφης Γιώργος
20-05-08, 22:05
Με πήρε τηλ ο Παναγιώτης Τσεκούρας ( aka Flatliner ) και μεταφέρω αυτά που μου είπε , μιας και ο ίδιος έχει πρόβλημα με την σύνδεσή του .
Αρχικά , μου εξέφρασε τα παράπονά του για το σχόλιό μου για το επίπεδό των οδηγών του HDC , του εξήγησα το σκεπτικό μου και ελπίζω να με κατάλαβε .
Και δεύτερον , μου μίλησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα αισχρά σχόλια στο youtube στο βίντεο του Mr S15 και μου ξεκαθάρισε ότι ο Μάκης ο Βουδούρης δεν είχε την παραμικρή γνώση γι'αυτά , πράγμα που δεν έχω λόγο να μην πιστέψω .
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να κοντρολάρουμε τι γράφει ο κάθε μπούφος στο internet .
Αυτά .
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΣΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ,ΑΠΤΟ ΟΤΙ ΖΟΥΝ <ΑΝΘΡΩΠΟΙ> ΣΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟ Κ.ΣΑΡΑΦΗ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΧΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨE ME Κ.ΣΑΡΑΦΗ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΙΛΑΝΕ.ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟ HDC, ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΩΜΑ,ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΕΓΩ ΚΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ.AURTON SENNA ΞΕΧΑΣΑ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΧ.ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ.Ε ΛΟΙΠΟΝ Κ.ΣΑΡΑΦΗ ΜΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Η ΣΤΗ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΩΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑ@@@@ΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΧΛΜ.ΚΑΤΩ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΩ ΧΑΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΖΑ.ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ,ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΑΜΕ Μ5 Ε34 ΣΕ Ε30 ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ Μ5 Ε39 ΣΕ Ε30.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .... ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
λοιπον μαγκες ....Για αρχη οποιος γνωριζει τον Σαραφη ξερει τι ανθρωπος ειναι ..τελος εδω...δε θα το κανετε εδω american bar με προφασεις που διημουργειται οκ? ειδικα εδω που εχεται και ελευθερεια λογου και τσαμπα διαφημιση.
και για να το κανω και λιγο πιο λιανα για αυτους που τους ευνοει ο γραπτος λογος στο να παρερμηνευουν εσκεμενα λεγομενα με σκοπο να δημιουργησουν εντυπωσεις και αναφερομαι σε εσενα Θωμα γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν στα λεγε στο τηλεφωνο αυτα ο Σαραφης δεν θα αντιδρουσες ετσι σταααανταρ.....κριμα γιατι νομιζα οτι τα προσφατα λαθη σας θα φερναν και μια ταπεινοτητα στο τροπο που χειριζεσται τις ''αναποδιες'' σας
λοιπον εχουμε και λεμε...ρωτας εσυ..
Όπως έχει ήδη αναφερθεί ο δεύτερος γύρος του HDC θα γίνει στα Μέγαρα, μαζί με το Speed Festival. Ακούω γνώμες και προβλέψεις για αυτοκίνητα και οδηγούς. Υπάρχει πλεονέκτημα σε κάποια αυτοκίνητα σε σχέση με κάποια άλλα?
Πως φαντάζεστε οδηγικά την ανάποδη χάραξη των Μεγάρων?
και σου απανταει ειλικρινα και ξεκαθαρα οπως κανει παντα...
Θέλει πολύ τεχνικό οδηγό και αρκετή δύναμη ( γι' αυτό βλέπεις τον καραφλό τον Ιάπωνα να τρίβει τα χέρια του σε μία γωνία ... Laughing ) .
Αν υπολογίσετε τις παραπάνω προυποθέσεις θα τις βγάλετε τις καλές συμμετοχές ( όπου πολύ τεχνικός οδηγός , σημαίνει και άριστη χρήση χειροφρένου στην προκειμένη χάραξη ... ) .
Όσο για τους ξένους οδηγούς , μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο , θα ανεβάσει πολύ το επίπεδο του ελληνικού drift και σε συνδυασμό με τον Ιάπωνα κριτή το HDC θα έχει όντως συμβάλλει στη άνοδο του αθλήματός μας ( θα ανεβάσει και το ενδιαφέρον των θεατών , για να μην βαρεθούνε από τα πολλά τετακέ των υπολοίπων ... Τάκης δαγκωτό !!! Twisted Evil ) .
Ίδομεν .
Υ.Γ. 1 : Συνεχίζει να ισχύει ότι οι 5 πρώτοι του HDC θα πάνε να τρέξουν στον τελικό του EDC με δικά σας έξοδα , όπως είχατε ανακοινώσει ?
Υ.Γ. 2 : Εξηγησέ μου αν μπορείς τις απορίες μου ως προς τη βαθμολόγηση του Sleepy και τη γραμμή που θέλει να ακολουθεί το επιτηθέμενο αυτοκίνητο στα διπλά ( έχω αναφερθεί στο παλαιά events , HDC ΟΑΚΑ κτλ ) .
πιανεις λοιπον την κουβεντα την οποια ειμαι πολυ σιγουρος οτι την καταλαβες και....την τραβας την τεντωνεις και ξεσηκωνεις τον κοσμο και προσβαλεσαι κιολας και αγανακτεις και τα παιρνεις...
και γιατι στο λεω...γιατι προσπαθεις για αλλη μια φορα να δημιουργησεις εντυπωσεις λες..
Τέλος για τα Μέγαρα, μην τρελένεστε, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο κάποιοι θέλουν να λένε. Ο Τούντας, Ο Κυριακούδης και ο Σκαλτσάς έχουν ήδη πάει και το κατάφεραν. Σύντομα θα πάω και εγώ για προπόνηση και θα έχω προσωπική άποψη.
και εγω σου λεω οτι δεν την εβγαλαν αναποδα την πιστα κανεις απο αυτους που λες και ας με διαψευσουν ...γιαυτο σου λεει ο σαραφης αυτα που λεει για κανεναν αλλο λογο γιατι ο νεος οδηγος που θα παει δε θα το χαρει το αυτοκινητο του ουτε οι φιλοι του που θα ρθουν να τον δουν..
δηλ με τα καμωματα τα δικα σας τι επρεπε να κανουν οι θεατες που πηγαιναν στο ΟΑΚΑ και τους διωχναν οι σεκιουρηταδες ? οι οδηγοι της επαρχιας,οι αλλοι οδηγοι , ακου εκει βιομηχανικο τσιμεντο ελεος,τα μελη του πολυ πετυχυμενου αυτου φορουμ , οι υπολοιποι που διαβαζουν εδω μεσα και ρωταγαν και ρωταγαν και δεν υπηρχε ενας να τους πει σορρυ παιδια το και το...
τοτε χαθηκατε ...τωρα παλι τα ιδια απο το φορουμ που σας φιλοξενει ενω στα περιοδικα σας ειχατε αρπαξει τα φτυαρια...
και στο φιναλε ο σαραφης εχει ξεκαθαρους λογους να μην σας υποστηριζει και αποδεδειγμενους ... και τα λεει
για να δουμε θα απαντησεις τα υστερογραφα η θα συνεχιστει η αοριστολογια....
ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ
Όπα όπα πολύ φόρα πήραμε. Για λίγο φρένο.
1ον) θα αναφερθώ στον Σαράφη. Όπως είπα είναι ένα παιδί που τον ξέρω καιρό και έτσι μπορώ να κρίνω και να φέρω γνώμη. Ο Σαράφης είπε
-Τα Μέγαρα ανάποδα θα έχουν πολλές απαιτήσεις και από οδηγό και από αυτοκίνητο , για να πούμε ότι κάναμε ένα σωστό αγώνα και όχι ότι κατεβάσαμε τα στάνταρντ μας , μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάναμε αγώνα ανάποδα στα Μέγαρα .
Η στροφή είναι πολύ ανοιχτή , όπου ακόμη και τα πιο δυνατά αυτοκίνητα θα στερέψουν από δύναμη και θα χρειαστούν πολύ χειρόφρενο και μέσα στη στροφή και στο τέλος στο κλείσιμο που κάνει . Για να μην συζητήσω για την είσοδο , που πρέπει να είναι χιλιομετράτη και χειροφρενάτη.
Μάλλον δεν καταλάβατε το τρόπο και την πρόθεση. Όταν μια οργάνωση θέλει να δήξη ένα κύρος και μια σοβαρότητα πρέπει να περπατά με το ρεύμα της εποχής και την δυνατότητα αυτής και όχι όπως νομίζει η’ όπως θα έκαναν οι βασιλιάδες του είδους. Δηλαδή με απλά λόγια, δεν μπορείς να στηρίξεις έναν αγωνιζόμενο, βάζοντας τον να κάνει κάτι ακατόρθωτο για το αμάξι του η’ για την ικανότητα του σαν οδηγός. Τότε αυτός ο οδηγός θα γίνει κομπάρσος σε θεατές και σε φίλους που τυχόν θα φέρει. Τότε ξαφνικά οι 10 αυτοί καλοί οδηγοί που τυχόν ανάφερες Θωμά θα γίνουν τα φαβορί και οι υπόλοιποι θα φάνουν λίγοι η’ ερασιτέχνες η’ κομπάρσοι. Μπορεί η λέξη αυτή να είναι λίγο βαριά, αλλά δεν τους κατηγορεί απλά τους υποστήριζε αντίθετος με της απόφαση της ανάποδης φοράς. Εγώ προσωπικά γουστάρω ανάποδα και ο Σαράφης επίσης, γιατί είναι μια πρόκληση να ανεβάσω λίγο τον πήχη στον εαυτό μου και στον ανταγωνισμό.
2ον) ο Βουδουρης ειπε΄΄
-ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΧΛΜ.ΚΑΤΩ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΩ ΧΑΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΖΑ.ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ,ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΑΜΕ Μ5 Ε34 ΣΕ Ε30 ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ Μ5 Ε39 ΣΕ Ε30.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ…………………………..
Μάλλον εσύ το ανοίγεις το στόμα σου Μάκη. Εσύ είπες τον Σαράφη μαλακα όταν προσπάθησα να σε συμβουλέψω για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Καλά θα είναι να πας και να παραδειγματιστείς από αυτό το αμάξι και να αφήσεις τα σάλια. Το αν το αμάξι δεν έχει γεωμετρία δεν έχεις παρά να έρθεις στο επόμενο DRIFTWARS που είναι στην Σπάρτη η’ στο μεθεπόμενο που θα είναι στα μέγαρα μετά το HDC. Όλοι ξέρουμε ότι πας και προπόνησε στα μέγαρα και ανάποδα μάλιστα, και για πες μας εδώ δημόσια, το έβγαλες? Το κατάφερες? Έχεις ένα αμάξι με 450 άλογα, με μια καλή γεωμετρία και όλα τα καλά. Αν σε περάσει ο Τσιφετακης με τα 160 άλογα τότε τι θα μας πεις? Η’ θα τα μαζέψεις να φύγεις αρων αρων όπως τις προάλλες στα μισά του αγώνα?
Αν κάτι δεν μας αρέσει σε κάποιον η’ αν νομίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι, τότε ο καλύτερος κριτής είναι η πίστα. Με την παρουσία σας θα δήξετε το τι αξίζετε και ΟΧΙ με την απουσία σας.
Και 3ον) για τον Θωμά. Δεν είναι και από την πλευρά σου σωστό το φέρσιμο σου. Καλά κάνετε και την κάνετε ανάποδα, καλά κάνετε και κολακεύετε όλους του οδηγούς αλλά να κρατάμε και ένα επίπεδο. Δεν λέμε ότι είναι εύκολο το ανάποδο πέρασμα, ξέρεις και ξέρω ότι την πίστα την επισκέφτηκε πρόσφατα ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ, Ο ΤΟΥΝΤΑΣ και ο χρόνια οδηγός με πολύ πείρα Ο ΣΚΑΛΤΣΑΣ. Και από αυτούς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάφερε το πέρασμα. Όταν ο ΣΚΑΛΤΣΑΣ τα βρήκε σκούρα, τότε τι θα κάνουν οι οδηγοί με τα kadet η με ότι διποτε άλλο χαμηλού επιπέδου αυτοκίνητο.
Κοιτάξτε να τα βρείτε και να μην λογομαχείτε, ποτέ δεν βγήκε σε καλό κάτι τέτοιο και το ξέρετε.
Μπράβο Τάκη είμαι σύμφωνος μαζί σου 100%......
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
21-05-08, 08:02
Λυπαμαι πολυ που αυτο που ξεκινησα να κανω μονος μου πριν δυο χρονια σε μια παρατημενη πιστα στα σπατα καταληγει τωρα σε εναν πολεμο μεταξυ μας. Νομιζα οτι πανω απολα μετραει να περναμε καλα, να κανουμε αυτο που γουσταρουμε ολοι δηλαδη να πηγαινουμε με το πλαι μεσα σε πιστες και οχι σε δρομους και οχι για τα κυπελλα και τις πρωτιες, τα πόσα θα εισπραξουμε απο τις συμμετοχες και απο τους θεατες. Λυπαμαι πραγματικα πολυ που το αθλημα εγινε για καποιους επαγγελμα. (Δεν αναφερομαι στον σταθη ο οποιος ειναι ο μονος που βοηθαει τον αγωνιζομενο οπως μπορει) και σας λεω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου οτι αν το κακο συνεχιστει εγω προσωπικα θα αποχωρησω απο τον χωρο του drift.Αυτο το μυνημα σας αφορα ολους ανεξαιρετως!Ελεος πια. :evil:
Υ.Γ. Στην δουλεια μας πανω τσακωνομαστε όλοι μερα με ολους , ολοι μας. Δεν σας φτανει. Πρεπει να χαλασουμε και το χομπυ που εχουμε για να ξεχνιομαστε και να χαλαρωνουμε? Να μου λειπει το βυσσινο μαγκες.
Σαράφης Γιώργος
21-05-08, 10:01
Ευχαριστώ πολύ τον Τάκη και το Λάμπρο για την υποστήριξη .
Θεωρείστε ότι τα λόγια τους είναι και δικά μου , μιας και με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο .
Να πω κάτι επιπλέον , δεν θέλω , γιατί θα ανεβάσουμε παραπάνω τους τόνους , απλά θα επαναλάβω ότι οι διαφορές λύνοντε όντως στις πίστες και όχι στα λόγια και ότι απλά ο καθένας από εμάς έχει δείξει δημόσια ( λιγότερο ή περισσότερο ) το ποιόν του και ο κόσμος μπορεί να κρίνει .
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο κακο αυτο που ειπε ο Σαραφης για τα αναποδα Μεγαρα . Γιατι απο κει ξεκινησε το ολο θεμα . Ε λοιπον για να μην ειναι μονος του κακος αποφασισα να γινω κι εγω λιγακι . Η αναποδη χαραξη , και για μενα , οπως αλλωστε ειπαν κι αλλοι ειναι ισως και αδυνατη να επιτευχθει .
α) Οποιος εχει δυναμη και δεν εχει τεχνικη , δεν θα τη βγαλει
β) Οποιος εχει τεχνικη και δεν εχει δυναμη , δεν θα τη βγαλει
γ) Οποιος δεν ξερει χειροφρενο ( τι ειναι ακριβως αυτο το μαρκουτσι :roll: :?: ) δεν θα τη βγαλει επισης γιατι τα χλμ που θες αναποδα στην Κ9 πιστευω οτι θα ειναι τα περισσοτερα που εχει μαζεψει ο οποιοσδηποτε μεχρι σημερα ! Δεν μιλαμε για 100 δηλαδη τα οποια θα πεσουν παρα πολυ μεχρι την Κ8 και στην Κ8 , ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το αμαξι θα ισιωσει ... (Φανταζομαι καποιος μπορει να συμπλεκταρει εκει αλλα δεν νομιζω οτι θα εχει καποιο ιδιαιτερο αποτελεσμα)
Που ειναι το κακο σε ολο αυτο ??? Απλα δεν εχουμε το επιπεδο των Ιαπωνων ! Οι οποιοι μπορει να ανατρεψουν τα παραπανω περι δυναμης . Απλα δεν μπορουμε να το παραδεχτουμε και πιανομαστε απο διαφορα πραγματα και τσακωνομαστε αντι να προσπαθησουμε να βελτιωθουμε σε θεωρητικο και πρακτικο επιπεδο !
Αυτη ειναι καθαρα η προσωπικη μου γνωμη
Φιλικα προς ολους και το εννοω
Χρηστος Βαμβας
Η πρόθεση μου Λάμπρο ήταν να ανοίξω θέμα συζήτησης για την στροφή. Πως θα την στρίψουμε, τεχνικές κτλ.
Η δυσκολία της στροφής εξαρτάται λοιπόν από 2 παράγοντες. Initiation point και αρχή της ευθείας. Και τα δύο είναι άγνωστα. Είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Sleepy. Σίγουρα δεν θα φτιάξει ένα αγώνα για 5 αυτοκίνητα, γιατί πρώτα έρχεται το θέαμα και η διασκέδαση του οδηγού.
Θυμίζω όμως (και για να ξορκίσω την στροφή) ότι οι Ιάπωνες δεν έκαναν καν πρόβα πέρισι (είπαν ότι ήταν εύκολη στροφή!!!!), έσπαγαν το αυτοκίνητο από την ευθεία και έπερναν φόρα πρίν από την Κ1.
Να θυμίσω λοιπόν ότι τα Silvia είχαν 400 ίππους για το Show ενώ τα βαριά Skyline μόλις 370.
Τέλος υπήρχε και το cabrio S13. Στα χέρια της γυναίκας drifter Muraoka έστριβε λίγο πριν τα pits και ήταν πολύ άνετο, ενώ σε κάποιο show που το οδήγησε ο Kumakubo (λόγω βλάβης στο S15), έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τα S15 και Skyline (σπάσιμο από την ευθεία).
Και το cabrio ήταν ένα εντελώς νορμαλ αυτοκίνητο, με μια TEIN του εμπορίου και 280 άλογα!!!! .
Όσο για τα υστερόγραφα: Το 1ο θα το απαντήσει η οργάνωση (όχι εγώ) στους οδηγούς που είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή αυτούς που τρέχουν και στηρίζουν.
Για το 2ο έχω άποψη (δεν είμαι όμως ο κριτής), απλά έχω συζητήσει πολύ με τους Ιάπωνες και ασχοληθεί πολύ διεξοδικά με το Drift.
Χονδρικά αναφέρω ότι: Δεν χρειάζεται να προσπεράσεις...
Δεν χρειάζετααι να κρατήσεις κλειστή γραμμή, γιατί σίγουρα είναι πιο αργή.
Οδήγησε όσο πιο γρήγορα μπορείς πιο κοντά στον αμυνόμενο, με καλύτερη γωνία και χωρίς λάθη και παίρνεις περισσότερους πόντους. ΑΠΛΑ.
Τέλος στα διπλά drift δεν ισχύουν τα clipping points.
Ξέρω ότι τώρα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις, όπως τι γίνεται όταν ο μπροστινός κλείνει την γραμμή του - ακολουθώ ή τι γίνεται όταν είνα πολύ αργός και ισιώσω???
Ας ανοίξει η συζήτηση σε αντίστοιχο post και πιστεύω ότι θα βγάλουμε κάτι!!!
Y.Γ. (Για το Σαράφη). Γιατί δεν σχολίασες τις συμμετοχές της Κρήτης? (Αριθμός επίπεδο?)
Γιατί δεν σχολίασες την οργάνωση? (Έλλειψη τουαλετών, χρόνοι αγώνα, καθυστερήσεις, κρατήσεις στο καράβι, μη κόψιμο αποδείξεων)?
Τέλος ξέρεις ότι όπως είσαι τώρα, στο HDC, (δυστυχώς!!! με την κωλοΕλλαδα) δεν μπορείς να τρέξεις.
Συμφωνώ ότι οι διαφορές λύνονται στις πίστες και ότι ο καθένας έχει δείξει το ποιόν του.
Και οτι ο κόσμος κρίνει. Κρίνομαι κάθε μήνα για την δουλειά μου, την άποψη και τα λόγια που γράφω, και την οδήγηση μου, τα τελευταία 10 χρόνια. (τώρα βάλε στην άκρη τον "κακό" επικριτή και μην αρχίσεις να ρωτάς τι πουλάει το κάθε περιοδικο, ρώτα καλύτερα για τον καιρό και τα πουλάκια...)
Παντελης Κιτζογλου
21-05-08, 12:02
Λυπαμαι πολυ που αυτο που ξεκινησα να κανω μονος μου πριν δυο χρονια σε μια παρατημενη πιστα στα σπατα καταληγει τωρα σε εναν πολεμο μεταξυ μας. Νομιζα οτι πανω απολα μετραει να περναμε καλα, να κανουμε αυτο που γουσταρουμε ολοι δηλαδη να πηγαινουμε με το πλαι μεσα σε πιστες και οχι σε δρομους και οχι για τα κυπελλα και τις πρωτιες, τα πόσα θα εισπραξουμε απο τις συμμετοχες και απο τους θεατες. Λυπαμαι πραγματικα πολυ που το αθλημα εγινε για καποιους επαγγελμα. (Δεν αναφερομαι στον σταθη ο οποιος ειναι ο μονος που βοηθαει τον αγωνιζομενο οπως μπορει) και σας λεω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου οτι αν το κακο συνεχιστει εγω προσωπικα θα αποχωρησω απο τον χωρο του drift.Αυτο το μυνημα σας αφορα ολους ανεξαιρετως!Ελεος πια. :evil:
Υ.Γ. Στην δουλεια μας πανω τσακωνομαστε όλοι μερα με ολους , ολοι μας. Δεν σας φτανει. Πρεπει να χαλασουμε και το χομπυ που εχουμε για να ξεχνιομαστε και να χαλαρωνουμε? Να μου λειπει το βυσσινο μαγκες.
στο μυαλο μου εισαι :?: συμφωνω απολυτα
εγω συμφωνω με τακη και λαμπρο και προσθετω οτι βαρεθηκα πια καθε τρεις και λιγο μια μαλακια για να σας δινουμε σημασια και να τσιτωνετε τον κοσμο ... μυριστηκατε οτι πουλαει τωρα πια το drift και πεσατε ολοι με τα μουτρα να οικονομησετε αλλα ειστε αερητζηδες και προσπαθειτε με καθε υπουλο μεσο να ριξετε μια σωστη διοργανωση που εχουμε στα ματια του κοσμου και να δειξετε οτι εχετε ευρωπαικα standard ιαπωνα κριτη και π@π@ριες μαριτσα μου.... το μονο που εχετε ειναι ελληνικη υπουλη κουτοπονηρια... μπορω να γραφω για ωρες αλλα δεν θα το κανω ..... φανταστειτε τι εχει να γινει στα διπλα στα αναποδα μεγαρα.... destruction derby.... το θεμα δεν ειναι να την παν αναποδα αλλα να την πανε σωστα και αν τα βρηκε σκουρα ο σκαλτσας που για μενα ειναι ΘΕΟΣ οι υπολοιποι οχι θα ειναι απλα κομπαρσοι κασκαντερ θα γινουν και θα μπαινουν με κωλοτουμπες στα πιτς.... βγαινετε να πειτε δυο μ@λ@κιες και δεν απαντατε σε οτι σας ρωταμε παρα μονο αν σας συμφερει...
sparth-e21
21-05-08, 13:00
παιδιά δεν ξέρω τ έχει προηγηθεί από παρεξηγήσεις και δεν θέλω να πάρο το μέρος κανενός
1.στην ελλάδα πρέπει να τρέχουμε με τα ελληνικά δεδομένα και όχι με τις ιαπωνίας
2. πρέπει να σέβονται οι οργανωτές και τα πιο αδύνατα αυτοκίνητα (φτιάξτε 2 κατηγορίαις)
3.οι οργανωτές να έχουν σαν πρώτη σκέψη την ασφάλεια γιατί αν αληθεύει ότι τα αδύναμα αυτοκίνητα θα έχουν πρόβλημα από θέμα ατυχήματος καλύτερα να πάνε να κανού drift σε καμια πλατιά
συγγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους αλλα είμαι 25χρόνο και θέλω να κάνω το κέφι μου με ασφάλεια αν ήταν θα πήγαινα σε ένα επαρχιακό δρόμο να μην πληρώνω και είσοδο στις πιστες
Θυμίζω όμως (και για να ξορκίσω την στροφή) ότι οι Ιάπωνες δεν έκαναν καν πρόβα πέρισι (είπαν ότι ήταν εύκολη στροφή!!!!), έσπαγαν το αυτοκίνητο από την ευθεία και έπερναν φόρα πρίν από την Κ1.
Να θυμίσω λοιπόν ότι τα Silvia είχαν 400 ίππους για το Show ενώ τα βαριά Skyline μόλις 370.
Τέλος υπήρχε και το cabrio S13. Στα χέρια της γυναίκας drifter Muraoka έστριβε λίγο πριν τα pits και ήταν πολύ άνετο, ενώ σε κάποιο show που το οδήγησε ο Kumakubo (λόγω βλάβης στο S15), έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τα S15 και Skyline (σπάσιμο από την ευθεία).
Και το cabrio ήταν ένα εντελώς νορμαλ αυτοκίνητο, με μια TEIN του εμπορίου και 280 άλογα!!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ... συγκρινεις τους ιαπωνες και τα αυτοκινητα τους με εμας???? αν ξαναρθει η Μuraoka ρωτα την μηπως θελει να κανει twin με την γυναικα μου με το mx5 θα του βαλω και μια tein και θα βγαλει τα μεγαρα αναποδα....
Όσο για τα υστερόγραφα: Το 1ο θα το απαντήσει η οργάνωση (όχι εγώ) στους οδηγούς που είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή αυτούς που τρέχουν και στηρίζουν.
μας δουλευεις... εσυ τοσο καιρο δεν δημοσιευσες τους κανονισμους και το προγραμμα ???εσυ δεν απαντουσες στις ερωτησεις μας??? ως τι ποσταρεις τοσο καιρο?
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
21-05-08, 14:11
:roll:
Καλό θα είναι να ρίξουμε τους τόνους, αυτό το ζητώ από όλους του forum. Δεν έχουμε πρόθεση εμείς οι πιο ενεργοί στο θέμα και εννοώ τους οδηγούς να έρθουμε σε καμιά αντιπαράθεση. Καλό θα είναι σε κάθε αγώνα να μαζευόμαστε κάτω από κάποια τέντα και να λέμε μαλακίες, έτσι για να γελάμε. Δεν θα μας άρεσε σε κανέναν, το να μην μιλιόμαστε ηʼ το να σαμποτάρουμε ο ένας τον άλλον, όπως γίνετε σε άλλους χώρους και το ξέρετε.
Θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Θωμά όσο για τα μέγαρα. Αν ο κριτής βάλει πιο χαμηλά το Initiation point, πουλώντας λίγο την στροφή και τραβήξει την εκκίνηση όσο πιο μακριά γίνετε, τότε κάποια από τα αυτοκίνητα θα τα βρουν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα και δεν θα γίνει τόσο τραγικό τε θέμα όπως λέγαμε. Αν τα cliping point τα βάλει σε εύκολο σημείο που θα σημαδεύονται εύκολα τότε θα έχουν ακόμα κάτι πιο συμβατό. Όλα είναι στο ΑΝ.
Και πάλι εγώ τονίζω όμως ότι σαν οδηγός θέλω τον δύσκολο δρόμο και ας έχω 200 άλογα σε αντίθεση με τον (δυνατό) ανταγωνισμό μου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
21-05-08, 14:56
Ρε παιδια εμεις οι υπολοιποι δεν φταιμε σε τιποτα. Το HDC εχει δικο του site. Ας φτιαξει λοιπον ο Θωμας ενα forum με oti topic θελει και με οποιο θεμα θελει και οποιος εχει αποριες και κακιες ας παει να τις πει εκει. Το driftclub.gr δεν φταιει τιποτα. Ανοιξε ποτε κανενας θεμα εδω για αναβασεις ή WRC ή για μοταρ ή για οτιδηποτε αλλο? Θα μου πειτε οτι το site αφορα καθαρα το Drift. Λαθος. Αφορα ολο τον μηχανοκινητο αθλητισμο αλλιως οσα μελη ειναι μπροστινοκινητοι να τους διωξουμε. Ε δεν ειναι ετσι όμως. Γνώμη μου παντα και ελπιζω να μην παρεξηγηθω.
Φιλικά Λεοντης.
Ρε παιδια εμεις οι υπολοιποι δεν φταιμε σε τιποτα. Το HDC εχει δικο του site. Ας φτιαξει λοιπον ο Θωμας ενα forum με oti topic θελει και με οποιο θεμα θελει και οποιος εχει αποριες και κακιες ας παει να τις πει εκει. Το driftclub.gr δεν φταιει τιποτα. Ανοιξε ποτε κανενας θεμα εδω για αναβασεις ή WRC ή για μοταρ ή για οτιδηποτε αλλο? Θα μου πειτε οτι το site αφορα καθαρα το Drift. Λαθος. Αφορα ολο τον μηχανοκινητο αθλητισμο αλλιως οσα μελη ειναι μπροστινοκινητοι να τους διωξουμε. Ε δεν ειναι ετσι όμως. Γνώμη μου παντα και ελπιζω να μην παρεξηγηθω.
Φιλικά Λεοντης.
:roll: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mη με διωξετεεε :cry: :cry: :cry: θα παρω και εγω..
:lol: :lol:
Καλό θα είναι να ρίξουμε τους τόνους, αυτό το ζητώ από όλους του forum. Δεν έχουμε πρόθεση εμείς οι πιο ενεργοί στο θέμα και εννοώ τους οδηγούς να έρθουμε σε καμιά αντιπαράθεση. Καλό θα είναι σε κάθε αγώνα να μαζευόμαστε κάτω από κάποια τέντα και να λέμε μαλακίες, έτσι για να γελάμε. Δεν θα μας άρεσε σε κανέναν, το να μην μιλιόμαστε ηʼ το να σαμποτάρουμε ο ένας τον άλλον, όπως γίνετε σε άλλους χώρους και το ξέρετε.
σε αυτο συμφωνω αλλα μην μας κοροιδεύουν κιολας.... δεν ειμαι τυπος του σαμποταζ και σε καμια περιπτωση δεν θα κανω κατι τετοιο... και οπως ξερεις εγω το εχω δηλωσει κιολας ειμαι υπερ καθε ειδους συμμαχια για το καλο του drift .... τωρα για τα μεγαρα που λες δεν εχουν ολοι τα χερια σου και το αμαξι σου οπωτε δεν ειναι ευκολο.. οχι οτι το προτιμω να ειναι ευκολο απλα επειδη αναφερθηκαμε στο επιπεδο των οδηγων το λεω..
Φιλικά Λεοντης.
Η πιο σωστη κουβεντα που διαβασα το τελευταιο καιρο.....
αν διαπιστωσω οτι δεν σταματησει η παραπληφορηση εδω μεσα και η χρηση αυτου του φορουμ για αλλους σκοπους απο αυτους που πραγματικα ειναι φτιαγμενο θα ενεργησω καταληλα κατοπιν της εγκρισεως σας ...οποιος θελει να πει κατι περι αυτου ας μιλησει.....
υγ κανενας δεν παρεξηγει καλοπροαιρετα σχολια και οπως εχω ξαναπει πιο παλια και θα το ξαναπω
...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ''ΦΑΓΩΜΑΤΑ'' ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ''ΘΙΧΤΗΚΕ''
ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ...
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ...
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ''ΘΙΧΤΕΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.
Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά! Ο Μάκης στα Μέγαρα στο DriftXtreme είχε κάνει ένα burnout. Λάθος του, το παραδέχθηκε. Σωστή συμπεριφορά!
Στην Κρήτη ήταν στην πίστα με τον Καπότη εξαίσιοι οδηγοί και οι δυο. Κάποιοι ανέβασαν ένα video με μπινελίκια στο youtube, δεν παρεξηγήθηκε κανείς!
Τώρα ανέβασε ένας άλλος ένα video με το αμάξι του Σαράφη, μια χαρά όλα και ένας άλλος έβρισε. Τον ξέρουμε? Ποιος είναι?
Γιατί θυμάμαι και DriftXreme Σερρών και πάλι video με μπινελίκια!
Θυμάμαι και DriftWars με ξύλο!!!
Άρα συμβαίνουν όλα αυτά!
Είναι λάθος να κρίνεις χ ω ρ ί ς να ακούσεις και την άλλη πλευρά. Το έχω ξαναπει.
Με λάθος άτομο τα βάζετε, ό Μάκης δεν έχει καμία σχέση με τα post αυτά!
Σαράφης Γιώργος
21-05-08, 16:57
Να σου φέρω στην προσοχή σου κάτι άσχετο : Θα γίνουν 2 εκδηλώσεις , όπως και πέρισυ και πρόπερισυ των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Θεσ/νίκη και Αθήνα και οι αφίσες , τις οποίες τις έχετε και εσείς στα περιοδικά σας , γιατί είστε χορηγοί επικοινωνίας , λένε για επίδειξη drift από τους οδηγούς του driftclub , πράγμα που έγινε τα 2 τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία , αλλά φέτος δεν ισχύει . Αν κάνω λάθος και κάποιος από το club έχει ενημερωθεί ας με διορθώσει .
Αντίθετα , κάποιος Άλεξ από το XL , παίρνει τηλέφωνο μεμονομένα σε τοπικούς οδηγούς ( με 200 ευρώ αντάλλαγμα ) για τη συμμετοχή τους στο event του Ρυσσίου τουλάχιστον .
Πάλι κάτι λάθος γίνεται σίγουρα .
Θυμάμαι και DriftWars με ξύλο!!!
??? σε ποιον αγωνα? μου εχει διαφυγει αυτο.
Είναι λάθος να κρίνεις χ ω ρ ί ς να ακούσεις και την άλλη πλευρά. Το έχω ξαναπει.
+1
Με λάθος άτομο τα βάζετε, ό Μάκης δεν έχει καμία σχέση με τα post αυτά!
+1 καποιος αλλος ηθελε να τον πριζωσει για να συμμετεχει στα μεγαρα που ειναι πιο ανοιχτη η πιστα οπως χαρακτηριστικα ελεγε....
καλα ε ..οτι να ναι.. εκτος τοπου και χρονου
ρε αλεξανδρε ο μακης μια χαρα μιλαει και απο μονος του και μπραβο του για τα μεγαρα που βγηκε και μιλησε.... αστο ρε φιλε το ανακατωμα μεγαλα παιδια ειναι θα τα βρουν μονοι τους...
οπως και γω του μιλησα στα μεγαρα οταν εκφραστηκα για το burn out που εγηνε ξυστα μου -προσεξε τα λογια μου ''ξυστα μου'' οχι καπου αλλου- και τα ειπαμε και τα βρηκαμε ομορφα και ωραια μεταξυ μας
ακου εκει μη τα βαζεται με τον μακη λες και γυρισε το κλαμπ να το φαει ....δηλ ελεος ρε φιλε τι θες να φτιαξεις ...θυμαμαι παιδακια του δημοτικου που λεγαμε ''οοο τι σου πεε'' και ''ξυλοο ξυλοοο''
σορυ αλλα εχεις καταντησει γραφικος ...
πετας ακυρες κουβεντες για να κανεις τι? οχιι τι?
Κάνω ένα post και μετά από πέντε λεπτά υπάρχουν ήδη 4 που πρέπει να απαντήσω.
Άρα στη μισή ώρα θα είναι 24 post που θα πρέπει να απαντήσω! χαχαχα
Σαράφη έχεις πει τα χειρότερα για εμένα και θα σε παρακαλούσα να κρατηθούν οι σχέσεις μας τυπικές, έτσι όπως και είναι.
Σάκη στον πρώτο show του DriftWars στις Σέρρες έγινε το σκηνικό
Λάμπρο πολύ ωραία που τα βρήκες με το Μάκη αλλά κάποιοι έπεσαν να τον φάνε.
Συμφωνώ και εμένα δημοτικό μου θυμίζει η φάση εδώ πέρα και δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό!
Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου η αντιπαράθεση συνεχίζεται και είπα την άποψη μου, έστω και καθυστερημένα!
Σαράφης Γιώργος
21-05-08, 17:35
Η πρόθεση μου Λάμπρο ήταν να ανοίξω θέμα συζήτησης για την στροφή. Πως θα την στρίψουμε, τεχνικές κτλ.
Η δυσκολία της στροφής εξαρτάται λοιπόν από 2 παράγοντες. Initiation point και αρχή της ευθείας. Και τα δύο είναι άγνωστα. Είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Sleepy. Σίγουρα δεν θα φτιάξει ένα αγώνα για 5 αυτοκίνητα, γιατί πρώτα έρχεται το θέαμα και η διασκέδαση του οδηγού.
Και το cabrio ήταν ένα εντελώς νορμαλ αυτοκίνητο, με μια TEIN του εμπορίου και 280 άλογα!!!! .
Για το 2ο έχω άποψη (δεν είμαι όμως ο κριτής), απλά έχω συζητήσει πολύ με τους Ιάπωνες και ασχοληθεί πολύ διεξοδικά με το Drift.
Χονδρικά αναφέρω ότι: Δεν χρειάζεται να προσπεράσεις...
Δεν χρειάζετααι να κρατήσεις κλειστή γραμμή, γιατί σίγουρα είναι πιο αργή.
Οδήγησε όσο πιο γρήγορα μπορείς πιο κοντά στον αμυνόμενο, με καλύτερη γωνία και χωρίς λάθη και παίρνεις περισσότερους πόντους. ΑΠΛΑ.
Τέλος στα διπλά drift δεν ισχύουν τα clipping points.
Ξέρω ότι τώρα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις, όπως τι γίνεται όταν ο μπροστινός κλείνει την γραμμή του - ακολουθώ ή τι γίνεται όταν είνα πολύ αργός και ισιώσω???
Ας ανοίξει η συζήτηση σε αντίστοιχο post και πιστεύω ότι θα βγάλουμε κάτι!!!
Y.Γ. (Για το Σαράφη). Γιατί δεν σχολίασες τις συμμετοχές της Κρήτης? (Αριθμός επίπεδο?)
Γιατί δεν σχολίασες την οργάνωση? (Έλλειψη τουαλετών, χρόνοι αγώνα, καθυστερήσεις, κρατήσεις στο καράβι, μη κόψιμο αποδείξεων)?
Τέλος ξέρεις ότι όπως είσαι τώρα, στο HDC, (δυστυχώς!!! με την κωλοΕλλαδα) δεν μπορείς να τρέξεις.
Συμφωνώ ότι οι διαφορές λύνονται στις πίστες και ότι ο καθένας έχει δείξει το ποιόν του.
Και οτι ο κόσμος κρίνει. Κρίνομαι κάθε μήνα για την δουλειά μου, την άποψη και τα λόγια που γράφω, και την οδήγηση μου, τα τελευταία 10 χρόνια. (τώρα βάλε στην άκρη τον "κακό" επικριτή και μην αρχίσεις να ρωτάς τι πουλάει το κάθε περιοδικο, ρώτα καλύτερα για τον καιρό και τα πουλάκια...)
Για το θέμα ότι όλοι μας έχουμε δείξει δείγματα ποιοι είμαστε δημόσια , πήγαινε στο Μάκη το Βουδούρη , όχι σε εσένα . Εσύ ξέρεις καλά να κρύβεσαι , τόσα χρόνια την κάνεις αυτή τη δουλειά άλλωστε .
Το δημόσιο προσωπείο σου είναι φαινομενικά άψογο . Εδώ και μεταξύ μας κάθε φορά που μαλώνουμε , έρχεσαι και μας μιλάς σαν να μην τρέχει τίποτα , όλα θυσία στο βωμό του τελικού σκοπού που έχεις στο μυαλό σου .
Απλά σε συμβουλεύω ότι αυτή συμπεριφορά σε αποξενώνει από τον κόσμο , αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό .
Αλέξανδρε η ιστορία με το Βουδούρη είναι πολύ πιο πολύπλοκη από το : έκανε ένα burnout , γράφτηκαν κάποια σχόλια στο youtube και μαλώνουμε . Και για να μην καταλήξουμε να γράφουμε 2 σελίδες με κατινιές ( εκθέτοντας και ανθρώπους που μου τα εκμυστηρεύτηκαν , μιας και μόνο ο Τάκης βγήκε και δημόσια και τα είπε και τον ευχαριστώ ) , θα το λύσουμε μεταξύ μας πλέον .
Για τη βαθμολόγηση του Sleepy αυτό ακριβώς ήθελα , τίποτα παραπάνω , ευχαριστώ , αν και καθυστερημένα ( αφού προτεραιότητα είχε η αποπομπή μου ... ) .
Για το άλλο ζήτημα , της δωρεάν συμμετοχής των καλύτερων στο EDC , ξαφνικά δεν είσαι η οργάνωση , δεν περίμενα κάτι διαφορετικό , είναι η πάγια τακτική σου - σας .
Για την Κρήτη ήμουν ο πρώτος που είπε ότι είχαμε λίγες συμμετοχές και λίγους ( για DriftWars , γιατί για HDC είχαμε πολλούς ) θεατές . Η διαφορά μας φίλε είναι ότι δεν βγαίνουμε να λέμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ DRIFT ΜΟΝΟ ΣΕ DVD ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ , που τις θυμάται όλη η Ελλάδα !!! Και φυσικά , ξεκουνήσου από την ασφάλεια της Αθήνας σου και τραβήξου κι' εσύ στην Κρήτη και κάνε αντίστοιχο αγώνα και μετά έλα να μου μιλήσεις .
Η σύγκριση της ελληνικής πραγματικότητας με τους Ιάπωνες είναι τουλάχιστον αστεία και πραγματικά απογοητεύτηκα , περίμενα πιο εύστροφο σχόλιο από εσένα .
Όσο για τα Μέγαρα ανάποδα , άρχισες να συζητάς για αυτό που λέγαμε , να το κάνετε απλά για να το κάνετε ( για να κάθεστε σε ένα τραπέζι 5 νοματαίοι μετά και να χαίρεστε ότι το τολμήσατε ) , κατεβάζοντας πολύ τα στάνταρντς , χαμηλό initiation point , χαμηλότερες ταχύτητες , εύκολα clipping points και φαντάζομαι και μια πιο χαριστική βαθμολογία για όλους , για να ακούει και παχιά νούμερα ο θεατής και να χαίρεται ... Και το ραντάρ να το βάλετε αρκετά πριν τη στροφή ( όπως είχε πει ) για να γράψει 170 km/h ...
Και ρε φίλε στην τελική μην τα αλλάζεις τώρα , η ερώτησή σου ήταν ποια αυτοκίνητα θα έχουν πλεονεκτήματα και ποια μειονεκτήματα και όχι τεχνικές οδήγησης .
Υ.Γ. : Και μην τρελένεσαι ( ή μάλλον να τρελένεσαι ) το αμάξι μου μπορεί να τρέξει στο HDC . 2 πινακίδες ΔΟΚ από ένα κολλήτο είναι όλη η υπόθεση ... :wink:
Σαράφης Γιώργος
21-05-08, 17:40
Σαράφη έχεις πει τα χειρότερα για εμένα και θα σε παρακαλούσα να κρατηθούν οι σχέσεις μας τυπικές, έτσι όπως και είναι.
Σάκη στον πρώτο show του DriftWars στις Σέρρες έγινε το σκηνικό
Δεν σου ζήτησα κολλητιλίκια , απλά μια απάντηση ( μας αφορά , εμπλέκεται το club , συγκεκριμένα πέρισυ ήμουν εγώ εκεί ) , γιατί από ότι κατάλαβα εσύ τα παίρνεις αυτά τα τηλέφωνα .
Στις Σέρρες το σκηνικό έγινε με κάποιους θεατές άγνωστο γιατί , μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις ...
Δεν μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους αλλά μπορούμε να έχουμε σωστές!
Δεν ξέρω πως γίνεται να μπουρδουκλόνονται τα πράγματα έτσι! Δεν έχω πάρει τηλέφωνο κάποιον. Είσαι σίγουρος για αυτό?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΜΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ.ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΦΗΣ.ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ.Ο Κ.ΣΑΡΑΦΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑ ΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΤΑΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕ Ο Κ.ΤΑΚΗΣ,ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ Π......Α Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ,ΤΑ Μ3 Ε30 ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ.ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΡΕ ΣΥ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΩ ΚΛΕΙΝΕΙ?ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ.ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ HDC ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ(ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑΚΟΥΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ),ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΑΚΗ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΕΤΣΙ?ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΣΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ?ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ,Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ <ΘΕΜΑ>.ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ,ΗΡΘΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ?ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΛΛΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.ΒΓΗΚΑ ΠΟΤΕ Κ.ΤΑΚΗ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΟΥ?ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΒΓΗΚΑ ΠΟΤΕ Κ.ΣΑΡΑΦΗ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ?ΠΟΤΕ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ XL ΤΕΥΧΟΣ 21 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ,ΤΟ 2006,ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΛΙ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Ντογκας Ιωαννης
21-05-08, 19:09
ΣΒΗΣΤΟ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΟΠΙΚ...!!
ΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....
PM ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΒΡΗΤΕ ΤΑ ,ΧΑΣΤΕ ΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM??
TO DRIFTCLUB.GR EINAI ΧΩΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ DRIFT KAI OXI ΣΠΥΛΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΕ ΑΚΕΡΑΙΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ...
!! ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΩ ΤΟ "DRIFTCLUB.GR" ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3++ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣTO ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ....
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!!
Σαράφης Γιώργος
21-05-08, 19:11
Δεν μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους αλλά μπορούμε να έχουμε σωστές!
Δεν ξέρω πως γίνεται να μπουρδουκλόνονται τα πράγματα έτσι! Δεν έχω πάρει τηλέφωνο κάποιον. Είσαι σίγουρος για αυτό?
Σωστό και ευχαριστώ .
Ο Νίκος ο Κουρούπης μου είπε ότι τον πήρε κάποιος Άλεξ από το XL και του είπε για το event στο Ρύσιο και αν μπορεί να βρει και ακόμη 2 - 3 αυτοκίνητα .
Μέχρι εδώ καλά , αλλάξανε τα πράγματα και πλέον δεν θέλουν αυτοκίνητα από το driftclub , απλά δεν καταλαβαίνω την εμπλοκή του club στις αφίσες , γι' αυτό το ανέφερα σε εσένα να μου εξηγήσεις .
Σαράφης Γιώργος
21-05-08, 19:22
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΜΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ.ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΦΗΣ.ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ.Ο Κ.ΣΑΡΑΦΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑ ΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΤΑΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕ Ο Κ.ΤΑΚΗΣ,ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ Π......Α Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ,ΤΑ Μ3 Ε30 ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ.ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΡΕ ΣΥ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΩ ΚΛΕΙΝΕΙ?ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ.ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ HDC ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ(ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑΚΟΥΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ),ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΑΚΗ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΕΤΣΙ?ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΣΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ?ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ,Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ <ΘΕΜΑ>.ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ,ΗΡΘΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ?ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΛΛΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.ΒΓΗΚΑ ΠΟΤΕ Κ.ΤΑΚΗ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΟΥ?ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΒΓΗΚΑ ΠΟΤΕ Κ.ΣΑΡΑΦΗ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ?ΠΟΤΕ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ XL ΤΕΥΧΟΣ 21 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ,ΤΟ 2006,ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΛΙ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Μάκη , η συγκεκριμένη απάντηση δεν αξίζει στον Τάκη . Και δεν θέλω να εμβαθύνω παραπάνω ( γιατί και ο DJ έχει δίκιο και σόρρυ ρε φίλε που όντως το παραξηλώσαμε ) .
Η αλήθεια είναι ότι έχουν υποθεί πολλά πράγματα από τρίτους και στην ουσία και οι 2 αντιδράσαμε σε αυτά και όχι σε κάτι που ειπώθηκε απ'ευθείας από εμάς τους ίδιους , face to face τουλάχιστον . Και αυτό τώρα που το σκέφτομαι είναι χαζό . Οπότε εγώ το λήγω εδώ το θέμα και το ξαναπιάνουμε φιλικά ( το εννοώ ) όταν και άμα συναντηθούμε σε κάποια πίστα .
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ.
Τα είπες ? ξεκάυλωσες? Τι άντρας θεέ μου? Γιατί γράφεις κεφαλαία? Φωνάζεις ηʼ δεν ξέρεις να γράφεις? Αν είναι το δεύτερο μπράβο σου, αν είναι το πρώτο κακώς κ. Μάκη, δεν είμαι παιδί όπως είπες και να ξέρεις ΔΕΝ λέω μαλακιές. ΔΕΝ με έβαλε κανένας Σαράφης να μιλήσω απλά λέω κάποια πράγματα όπως πρέπει να τα πει κάποιος ΑΝΤΡΑΣ τελικά. Για την κουβέντα που λες ότι είχαμε είσαι και πολύ ψεύτης φιλαράκο. Δεν γουστάρω να έρθω σε καμιά διαδικασία για το ποιοι ήταν μπροστά και το ποιος ξεκίνησε την κουβέντα για το στήσιμο του αυτοκινήτου σου.
Για το ποιος είναι τελικά ο Σουμαχερ δεν έχεις παρά να με προκαλέσεις να έρθουμε σε κόντρα, ΑΝ το αντέχεις, γιατί ΕΓΩ ποτέ δεν μίλησα και σε κανένα για τις οδηγηκές μου ικανότητες, ούτε σε δημόσια συζήτηση και ούτε σε ιδιωτική. ΑΡΑ κάποιος τελικά έχει το πρόβλημα εδώ μέσα και αυτός είσαι ΕΣΥ. ΕΓΩ ποτέ δεν έκραξα οδηγό σε αυτό το forum να ξέρεις και όταν σου είπα ότι θα φας π@υτσα το ξέρεις αστειευόμουν. Να σου θυμίσω στα μέγαρα οτι ΕΣΥ έφερες προφυλακτικά και δονητές λέγοντας ότι θα γ@μησεις Καπότη και Παναγόπουλο.
Ακούω σχόλιο τώρα κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗ.
Σαράφης Γιώργος
21-05-08, 19:38
Τάκη σίγουρα έπρεπε να απαντήσεις , γιατί θίχτηκες , απλά ας μην το συνεχίσουμε ρε φίλε , γιατί δεν είμαστε μόνοι μας στο φόρουμ ( και είμαι σίγουρος ότι την αγανάκτηση του DJ πρέπει να την έχουν και άλλοι ) .
Το διαταύτα είναι ότι όλα μπορούν να λυθούν στον επόμενο αγώνα , που θα βρεθούμε όλοι και όλα καλά .
Έτσι δεν είναι .
Αφου οι αμμεσα εμπλεκομενοι μιλησαν μεταξυ τους Prive οπως και θα πρεπε να ειχε γινει απ την αρχη.....και οχι αυτο που εγινε...ποιος προκαλεσε ποιον και τι για μενα ειναι εμφανες αλλα ο καθενας με την γνωμη του.....
και με αυτο το ποστ
..ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ''ΦΑΓΩΜΑΤΑ'' ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ''ΘΙΧΤΗΚΕ''
ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ...
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ...
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ''ΘΙΧΤΕΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.
κλειδωνεται και αυτο το τοπικ με πικρια και αναπαντητα ερωτηματα απο εδω και στο εξης οποιος νομιζει οτι μπορει να κανει τον μπουρλοτιερη εδω μεσα και να κανει το φορουμ ανω κατω βαζοντας μπροστα αλλους ειναι πολυ γελασμενος... τον πολεμο και τα συμφεροντα του ο καθενας να τα κανει στα δικα του φορουμ και οχι εδω μεσα ..πιστευω οτι εκπρωσοπω την πλειοψηφια..αν οχι η αν νομιζει καποιος οτι ειμαι λαθος ας ανοιξει σχετικο τοπικ να το κουβεντιασουμε...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.