Επιστροφή στο Forum : S2000 FOR EVER
Το καλύτερο drift car κατα την γνώμη μου είναι το S2000 καθώς έχει και δύναμη και πισωκίνητο είναι αλλά και μουν@ρ@!!!! Διαφωνεί κανείς????? :twisted:
Καλό σαν look και δυνατό όπως προείπες, μόνο που η δύναμη του δεν είναι τόσο γραμμική λόγο V-Tec, και αυτό ίσως να χρειάζεται καλύτερα αντανακλαστικά!
Καλό σαν look και δυνατό όπως προείπες, μόνο που η δύναμη του δεν είναι τόσο γραμμική λόγο V-Tec, και αυτό ίσως να χρειάζεται καλύτερα αντανακλαστικά!
Kαλύτερα αντανακλαστικα=καλύτερος driver ομως :D :D 8) !!!!
Καλύτερος οδηγός για μένα είναι αυτός που μπορεί να προβλέψει κάθε κίνηση και συμπεριφορά του αυτοκινήτου πριν ακόμα συμβεί. Αυτός που έχει δουλέψει και σχεδιάσει τα πάντα με απόλυτη λεπτομέρεια.
Επιστήμονας
28-05-05, 15:09
Απο οτι φαινεται το S2000 ειναι ο στγχρονος Hatsiroku. Ο ενας μετα τον αλλο στο D1 δεινουν τα ΑΕ86 και στηνουν S2000. TO V-Tec φανταζομαι οτι βοηθαει αφου στο ξεσπασμα δινει σφαλιαρα στο οπισθιο μερος γνωστο και ως κωλο...
Καλύτερος οδηγός για μένα είναι αυτός που μπορεί να προβλέψει κάθε κίνηση και συμπεριφορά του αυτοκινήτου πριν ακόμα συμβεί. Αυτός που έχει δουλέψει και σχεδιάσει τα πάντα με απόλυτη λεπτομέρεια.
Μονο με ζόρικα αυτοκίνητα γίνεσαι σωστός driver!!!! :D :oops:
δεν κανουν τα v-tec για drift ροπιαζουν πολυ ψηλα κ πρεπει να ειναι ολο στην τσιτα :lol: :lol: :lol:
Δεν είναι αναγκαστικό να ξεκινήσεις από κάπου χαμηλά φυσικά. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα με το 200SX. Βέβαια δεν μιλάμε για μένα...
Σωστός οδηγός βέβαια γίνεσαι, κατά την γνώμη μου πάντα, εαν πάντα οδηγείς έχοντας επίγνωση για το τι κάνεις και μελετώντας πάντα τις κινήσεις που κάνεις θεωρητικά και έπειτα πρακτικά, γνωρίζοντας αν αυτά που κάνεις είναι σωστά και όχι ματσολιές...
Δεν είναι αναγκαστικό να ξεκινήσεις από κάπου χαμηλά φυσικά. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα με το 200SX. Βέβαια δεν μιλάμε για μένα...
Σωστός οδηγός βέβαια γίνεσαι, κατά την γνώμη μου πάντα, εαν πάντα οδηγείς έχοντας επίγνωση για το τι κάνεις και μελετώντας πάντα τις κινήσεις που κάνεις θεωρητικά και έπειτα πρακτικά, γνωρίζοντας αν αυτά που κάνεις είναι σωστά και όχι ματσολιές...
Σωστόοοοοοοος!!! :wink:
Ειναι πολυ δυσκολο αυτοκινητο για αυτη τη δουλεια ..... θελει πολυ καλο οδηγο !!!!!! Και αν ειναι να ασχοληθεις με drift σε πιο εξελιγμενη μορφη θελει παραπανω αλογα ..... που για να αποκτησει θελει πολυ χρημα !!!!
Αλλα ειναι πιο πολυ θεμα οδηγου....
Driftcar με 20 κιλά ροπής στο θεό(rpm..)ρε παιδιά..?Είμαστε καλά..?
Με πιλότο πίσω απ το τιμόνι και σε ελληνική άσφαλτο κάτι γίνεται.αλλά και πάλι άλλο πάντα άλλο drift ,έτσι..?
Μόνο καλό για drift δεν είναι το συγκεκριμένο αμάξι.. :roll:
E_R_E_V_O_S
22-06-05, 18:44
Ta S driftaroun san trella!!!!!
Arkei na sinithiseis ligo to VTEC...
Kai me mia TEIN rithmizomeni....OLA TA LEFTA!!!!
Ta S driftaroun san trella!!!!!
Arkei na sinithiseis ligo to VTEC...
Kai me mia TEIN rithmizomeni....OLA TA LEFTA!!!!
Πέστα χρυσόστομεεεεεεεεεεεεε!!!! 8)
breakdancer
06-07-05, 22:39
to S2000 driftarei kala, sigoura omws einai dyskolotero apo alla amaksia,
prepei na to exeis tsita synexeia, ena lathos na kaneis kai na pesoun oi strofes to exases to paixnidi!!
ysterei se ropi xamila, ysterei se gramikotita kai auto einai kati aparaitito kata ti gnwmi mou sto drift.
Polu kalo autokhnhto ma den einai gia drift auto to autokhnhto einai gia kathares grames h honda exei rythmisei thn anarthsh k thn exei ekselikei mesa sthn pista tou nurburgring!H honda den exei ekseliksei to set up ths anarthshs gia drift...apo thn allh h plagiolhsthsh xreiazetai arketh roph sths xamhlomesaies strofes tou khnhthra k gramhkh apodosh kathos etsi to autokhnhto driftarei pio gramika k proodeutika an h dynamh tou autokhnhtou apodhdetai stis ypshles strofes opws shmbainei sto s2000 me ton f20c tote den ginetai toso proodeutikh palagiolhsthsh kathos h roph apodhdetai se ypsiloteres strofes me apotelesma h prosfhsh na spaei pio apotoma!Me ena swsto set up ths anarthshs enisxhmeno symplekth ena diaforiko periorhsmenhs olhsthshs 2way swstous troxous k rythmish tou khnhthra gia poio gramhkh apodosh tote einai swsto drift weapon kathos exei khnhthra diamanth teleio kibwtio me tromerh klimakwsh k fobero epilogea taxythtwn!!!
Κανένα αυτόκινητο δεν driftάρει σωστά άμα είναι μαμά. Δεν λέμε να αγοράσεις ένα S2000 καινούργιο και να το βάλεις κατευθείαν πίστα. Θέλει στήσιμο θέλει ΄σωστή βελτίωση στο μοτέρ, όχι υπερβολές και σκληρή προπόνηση. Μ..λακες είναι οι Ιάπωνες που φτιάχνουν s2000 τέρατα και τρέχουν στα drift. Για να μην σας θυμίσω το μακρύ και πλατύ αμάξωμα του, που το κάνει ιδανικό για πλαγιολίσθηση!!! 8)
ΜΧ5 κομπρεσοράτο. Αυτό είναι drift car. Όσο το Honda θα είναι στο φαναρτζίδικο, το ΜΧ δε θα ισιώνει πουθενά :wink:
ένα honda ήταν κορυφαίο το nsx
καλό και το s2000 αλλά όπως to boxter με το carrera
scar flawless
23-11-09, 21:57
κανενα s2000 στην ελλαδα δεν εχει υποστει τοσο σοβαρη βελτιωση για ντριφτ ωστε να υποστηριζετε οτι ειναι καλο ντριφταμαξο,οτι καποιο αμαξι ειναι πισωκινητο δεν σημαινει οτι ειναι ντριφταδικο,το s2000 ειναι αμαξαρα αλλα τελειως αροπο για ντριφτ και αν επιχειρισεις να το γυρισεις μονο με στροφαρισμα εισαι πολυ κοντα στο σημειο εκτος ελεγχου,τα αγωνιστηκα s2000 που βλεπετε στην ιαπωνια και στην αμερικη εχουν φτιαχτει απο επαγγελματικες ομαδες και εχουν πεσει τουλαχιστον 50 χιλιαρικα για να γινουν υπερτερατα αλλα και παλι τα αναμενομενα αποτελεσματα δεν τα πετυχαν,δεν κραζω το s γιατι το γουσταρω πολυ,αλλα πρεπει τουλαχιστον να τουρμπιστει η κομπρεσαριστει για να αποκτησει λιγη ροπη χαμηλα...αλλα αντε πηγαινε ταπα με ενα τοσο καφρικο αγριο και ατιθασο αμαξι
andreasf20c
24-11-09, 00:37
κανενα s2000 στην ελλαδα δεν εχει υποστει τοσο σοβαρη βελτιωση για ντριφτ ωστε να υποστηριζετε οτι ειναι καλο ντριφταμαξο,οτι καποιο αμαξι ειναι πισωκινητο δεν σημαινει οτι ειναι ντριφταδικο,το s2000 ειναι αμαξαρα αλλα τελειως αροπο για ντριφτ και αν επιχειρισεις να το γυρισεις μονο με στροφαρισμα εισαι πολυ κοντα στο σημειο εκτος ελεγχου,τα αγωνιστηκα s2000 που βλεπετε στην ιαπωνια και στην αμερικη εχουν φτιαχτει απο επαγγελματικες ομαδες και εχουν πεσει τουλαχιστον 50 χιλιαρικα για να γινουν υπερτερατα αλλα και παλι τα αναμενομενα αποτελεσματα δεν τα πετυχαν,δεν κραζω το s γιατι το γουσταρω πολυ,αλλα πρεπει τουλαχιστον να τουρμπιστει η κομπρεσαριστει για να αποκτησει λιγη ροπη χαμηλα...αλλα αντε πηγαινε ταπα με ενα τοσο καφρικο αγριο και ατιθασο αμαξι
Το S2k του Νικα???
δεν το εχετε δει???
τελευταια φορα που το ειδα ηταν πορτοκαλι και κοντα 700 αλογα...
scar flawless
24-11-09, 21:18
ναι οντως του νικα,αλλα με μια διαφορα,ειναι το μοναδικο ντριφταδικο στην ελλαδα,ειναι χρυσοπληρωμενο και ο νικας το οδηγαει μια δεκαετια,το ξερει το αμαξι
Άντε να πω κι εγώ την άποψή μου, μιας και τυχαίνει να είμια κάτοχος ενός τέτοιου αυτοκινήτου για 3 χρόνια και το βασικότερο, στη "σωστή ηλικία"... Πλέον έχω ηρεμήσει αρκετά και χαίρομαι που κατάφερα να περάσω αυτή την περίοδο της ζωής μου με αυτό το αυτοκίνητο χωρίς να πάθω γρατσουνιά...
Το S2000 από το εργοστάσιο βγαίνει με δυνατότητα ρύθμισης όλων των γωνιών των τροχών..
Αυτομάτως ένα αυτοκίνητο με τέτοια δυνατότητα μπορεί να έχει διαφορετικό προσανατολισμό, ανάλογα με την ευθυγράμμιση..
Έχει Torsen διαφορικό που μπορεί να μην είναι κορυφαίο για drift, αλλά από την άλλη δε σε κόβει και ποτέ, αν το συνηθίσεις και δεν έχει και έξοδα συντήρησης.. Βαλβολίνη και τέλος..
Πάνω από τις 6.000 έχει ροπή να κάνει παπάδες, αλλά πρέπει να μένεις σε αυτό το φάσμα..
Τα αρνητικά τώρα..
Κάτω από τις 6.000 δεν έχει ροπή ούτε να πας στο περίπτερο σε σχέση με εκείνη που έχει πιο ψηλά..
Έχει μεγάλο κύκλο στροφής με μόλις 2.1 στροφές στο τιμόνι, αν θυμάμαι καλά και αυτό είναι που κάνει το αυτοκίνητο να είναι πολύ δύσκολο στο drift, σε συνδυασμό με τον κινητήρα που είναι τοποθετημένος πίσω από το μπροστινό άξονα..
Αντίθετα με άλλα αυτοκίνητα (βλέπε BMW) το S2000 δε μπορεί να "ταξιδεύει" full lock..
Μπορεί να μένει γυρισμένο για πολλή ώρα αλλά σίγουρα οι γωνίες που πιάνει δε μπορούν να συγκριθούν με μία ΑΕ86 για παράδειγμα..Μου έχει τύχει πολλές φορές να τελειώνει το τιμόνι και να μην έχω να κάνω άλλο ανάποδο, με αποτέλεσμα το τετ-α-κε..
Συμπερασματικά , το s2000 δεν είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει για drift, γιατί δε μπορεί εύκολα να ταξιδεύει γυρισμένο..εκεί που έχεις βρει τη γωνία σου και λες "καλά πάω", μπορεί να σου κάνει "κουλό" και να σε στείλει οπου θέλει αυτό..
Επίσης για κανένα λόγο δε μπορείς να του "σκάσεις" απότομη μεταφορά πάνω στο drift..θέλει πολύ ήρεμα από τη μία μεριά να το γυρίσεις στην άλλη.
Αν είχα άπειρα χρήματα, θα αγόραζα μία Ε46 Μ3...
Από αξιοπιστία όμως το hondaκι είναι σκυλί..
Με προσεκτική οδήγηση, ακόμη κι αν είναι γρήγορη δεν πρόκειται να βγάλει ούτε βίδα..
αν το σκίζεις, λογικό είναι όπως όλα, ένα μοτέρ που στροφάρει μέχρι τις 9.000 να βγαλει προβλήματα..
Εγώ έχω 125.000 χλμ που από τα 50.000 που το πήρα κάνω drift και δεν έχει ζητήσει το παραμικρό..
Βέβαια ποτέ δεν το έσκιζα (κόφτες, συμπλεκταρίσματα κλπ κλπ)
Γι αυτό είμαι ερωτευμένος με το χοντάκι μου και όσο μπορώ να συντηρώ τα 2000 cc του, θα περνάμε καλά παρέα..μπορείς να πας με το πλάι όσο πηγαίνει και μπορείς να σκίσεις ακριβότερες κατασκευές σε στροφές..σε προκαλεί συνέχεια και αυτή η σχέση μεταξύ αυτοκινήτου-οδηγού είναι ο,τι πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό έχει να σου προσφέρει ένα αυτοκίνητο..
σωστος ο ilias...και φυσικα δεν κοβει το τιμονι του s2000...αν δεν ανοιχτει η κρεμαγιερα δεν κανεις σωστο (και θεαματικο ) drift....επισης ουτε το μοτερ προσφερεται για drift καθως εχει μονο 3χιλ rpm οφελιμο ευρος λειτουργιας...για drift...ξεκαθαριζω..το αμαξι φτιαχτηκε για αλλο σκοπο και στα καταλληλα χερια κανει παπαδες...
s12-bozis-s12
15-12-09, 23:22
Υποτιθετε οτι λεμε πιο ειναι το καλητερο αυτοκινητο για drift και οχι ποιος ο καλητερος οδηγος.
Το καλητερο ειναι τα s13 s14 s15 οποιος driftarei με κατι αλλο το κανει πιο πολυ για αλαγη να εχει κατι διαφορετικο στην Ιαπωνια μιλαμε που εχει σοβαρο drift γιατι εδω driftaroume με οτι να ναι.
Ειδικα το s13 ειναι το μοναδικο που σχεδιαστικε για drift και το 94 η nissan εβγαλε και 400 κοματια αποκλειστικα στημενα για drift.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.