Επιστροφή στο Forum : DIY για E30, λιγη βοηθεια!!
GiannisE30
10-05-08, 01:41
1) Ξερει κανεις ποσες βιδες εχει το ταμπλο του Ε30?
Και σε ποια σημεια βρισκονται (αν υπαρχει και φωτο θα ειναι σπεσιαλ!!)??
Γιατι τωρα τελευταια εχει αρχισει και τρεμει αρκετα.
2) Θελω να ανοιξω τα φαναρια του bmw (να βγαλω το γυαλι απο
μπροστα) αλλα εχει κολλα/σιλικονη γυρω απο το φαναρι, με ενα
μαχαιρι εβγαλα οση μπορεσα αλλα και παλι δεν ανοιγει. Εχετε καμια
ιδεα? Καποιος μου ειπε να τα ζεστανω στον φουρνο αλλα δεν θελω να
το δοκιμασω. :P
Και μια εικονα (μιλαμε ειμαι καλλιτεχνης!!!)
http://i185.photobucket.com/albums/x117/jadacra/E30HEADLIGHT.jpg
3)Γενικα οτι DIY για το Ε30 εχει κανει ή σκεφτηκε να κανει καποιος θα ηθελα να μου πει!! Ετσι να παιρνω καμια ιδεα!
turbanthropos
10-05-08, 09:53
επειδή ένα διάστημα φόρεσα φανάρια ίδια με τα δικά σου...
αφού αφεραίσεις τους λαμπτήρες από το φανάρι,τα τοποθετείς σε προθερμασμένο φούρνο στους 150οC για 5-10'.
Έτσι,μαλακώνει η κόλλα περιμετρικά του κατόπτρου και μπορεί να αφεραιθεί πανεύκολα :wink:
tsilibithras
10-05-08, 14:06
:D
Μια συμβουλή φίλε GiannisE30, όταν θέλεις να πειραματιστείς με κάτι στο αυτοκίνητό σου, πριν αποσυναρμολογήσεις οτιδήποτε θα πρέπει να σκεφτείς και το πώς θα το επανασυναρμολογήσεις... Κατ' αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσεις πολύ τρέξιμο, χρόνο και χρήμα. :wink:
Υπόψη σου ότι τα φανάρια θέλουν πολύ καλή κόλληση και στεγανοποίηση μετά με υλικό ανθεκτικό στις μεταβολές θερμοκρασιών, γιατί αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση να θαμπώνουν εσωτερικά και στη χειρότερη να πάνε περίπατο τα γυαλιά σε καμιά λακούβα (έχουμε άραγε τέτοιες στους ελληνικούς δρόμους;!) !
turbanthropos
10-05-08, 14:11
[...] σε καμιά λακούβα (έχουμε άραγε τέτοιες στους ελληνικούς δρόμους;!) !
όχι...δεν νομίζω....δεν έχω δει τουλάχιστον προσωπικά...
ΑΑΑΑ!!
Συγγνώμη.....
Τώρα είδα που γράφεις "ελληνικούς"
:lol: :lol:
tsilibithras
10-05-08, 14:54
:lol: :lol: :lol:
Α παρεπιπτόντως, πιστεύω ότι αυτό το link θα ενδιαφέρει και θα βοηθήσει αρκετά όλους τους κατόχους Ε30... :wink: :wink: :wink:
http://rapidshare.com/files/113886614/HaynesE30manual.rar.html
Καλά μαστορέματα παίδες! 8)
:D
Μια συμβουλή φίλε GiannisE30, όταν θέλεις να πειραματιστείς με κάτι στο αυτοκίνητό σου, πριν αποσυναρμολογήσεις οτιδήποτε θα πρέπει να σκεφτείς και το πώς θα το επανασυναρμολογήσεις... Κατ' αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσεις πολύ τρέξιμο, χρόνο και χρήμα. :wink:
Υπόψη σου ότι τα φανάρια θέλουν πολύ καλή κόλληση και στεγανοποίηση μετά με υλικό ανθεκτικό στις μεταβολές θερμοκρασιών, γιατί αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση να θαμπώνουν εσωτερικά και στη χειρότερη να πάνε περίπατο τα γυαλιά σε καμιά λακούβα (έχουμε άραγε τέτοιες στους ελληνικούς δρόμους;!) !
εχουμε δρομους;;; :shock: :shock: :shock: :shock:
GiannisE30
10-05-08, 22:36
για δρομο δεν ξερω, μαλλον μια μεγαλη λακουβα εχουμε!
Giannis 318is
23-05-08, 00:20
Γιαννη το ιδιο ειχα δοκιμασει και εγω και το εσπασα γιατι δεν ξεκολλουσε,αλλα ειχα κιαλο ζευγαρι.Ακουσα απο καποιον που τα βγαζει
με το πιστολακι που εχουν οι υδραυλικοι,το ζεσταινεις γυρο γυρο και μετα το ξεκολλας πολυ ευκολα.
GiannisE30
23-05-08, 15:08
Συνονοματε, εχω εναν φιλο υδραυλικο, θα ρωτησω αν εχει αυτο το πιστολακι και θα το δοκιμασω!!
Ελπιζω να πιασει γιατι εχω ξενερωσει... :P
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
23-05-08, 22:30
Αν σας πω οτι και εμενα Γιαννη με λενε τη θα πειτε !!!
sorry για το off topic...
GiannisE30
24-05-08, 15:10
θα πω οτι πρεπει να κανουμε μια συναντηση ολοι οι Γιαννηδες με τα Ε30 :P
και οτι εχω το πιο μικρο μοτερ (318i) :oops:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.