PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΑΙ

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
29-04-08, 12:44
μπα εχουμε και πορτοκαλι χορηγο επικοινωνιας.... ειμαστε υπερ ανω ολων και μακρια απο μικροτητες και κοκορομαχιες.... απλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..!!!

Stathis WOT
29-04-08, 13:18
Κοβει το αετίσιο μάτι του Παραλία :wink:

KyriakoSparta
29-04-08, 17:33
μπα εχουμε και πορτοκαλι χορηγο επικοινωνιας.... ειμαστε υπερ ανω ολων και μακρια απο μικροτητες και κοκορομαχιες.... απλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..!!!

Λοιπον καιρο τωρα διαβαζω το φορουμ σας και αποφασισα σημερα να πω τη γνωμη μου για καποια πραγματα που βλεπω να κραζετε συνεχεια. πηγαινα και στα drift xtreme και στα drift trophy περσυ σαν θεατης. επαιρνα και τα περιοδικα και ευκολα καταλαβα τον πολεμο που υπηρχε μεταξυ τουσ. ενα τωρα δεν καταλαβαινω.πως ενα τριτο περιοδικο dvd εκει που εφτυνε για τοσο καιρο τωρα παει και γλυφει.δεν υπαρχει καμια δεοντολογια?κριμα γιατι νομιζα οτι καποιοι δουλευαν για να παει μπροστα η φαση και οχι πισω.κριμα γιατιοπωσ και εγο μαλλον ετσι και καποιοι αλλοι ειχαν πιστεψει στο σταθη και τωρα με αυτη τη συνεργασια με απογοητευει.μονο αυτη την απορια εχο.αυτο που εσεις λετε αετισιο ματι και επαγγελματισμο εγω στο χωριο μου το λεω γυφτια.

Ντογκας Ιωαννης
29-04-08, 17:56
πες μας πρωτα λιγα λογια για σενα ,για να ξερουμε και ποιον θα κραξουμε ή θα συμφωνισουμε και επειτα πες οτι θες... :wink:

φιλικα Γιαννης...

Σαράφης Γιώργος
29-04-08, 18:53
Μ' αρέσεις ρε Γιάννη , γιατί σκεφτόμαστε το ίδιο !!!! :wink:

Λίγο άκυρο σε βρίσκω αδερφέ , βρες κάτι άλλο να ταράξεις τα νερά ...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
29-04-08, 19:26
κυριακο......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εισαι πολυ βλάκας και στενομυαλος για αυτο δεν θα ασχοληθω μαζι σου οπως και κανεις αλλος...τέλος!!! οταν σε γνωρισουμε ελα να συζητησουμε οτι θες ανοιχτα αλλα επειδη δεν σε ξερει κανεις δεν μπορω να σε βρισω κιολας, για αυτο παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλία

τελικα ειχε δικιο ο φιλος μου ο ψαλτης.......
ΠΟΛΥ ΚΟΛΩΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.....
http://www.youtube.com/watch?v=T2jRJn9U-FU&feature=related

SST
29-04-08, 19:29

Λοιπον καιρο τωρα διαβαζω το φορουμ σας και αποφασισα σημερα να πω τη γνωμη μου για καποια πραγματα που βλεπω να κραζετε συνεχεια. πηγαινα και στα drift xtreme και στα drift trophy περσυ σαν θεατης. επαιρνα και τα περιοδικα και ευκολα καταλαβα τον πολεμο που υπηρχε μεταξυ τουσ. ενα τωρα δεν καταλαβαινω.πως ενα τριτο περιοδικο dvd εκει που εφτυνε για τοσο καιρο τωρα παει και γλυφει.δεν υπαρχει καμια δεοντολογια?κριμα γιατι νομιζα οτι καποιοι δουλευαν για να παει μπροστα η φαση και οχι πισω.κριμα γιατιοπωσ και εγο μαλλον ετσι και καποιοι αλλοι ειχαν πιστεψει στο σταθη και τωρα με αυτη τη συνεργασια με απογοητευει.μονο αυτη την απορια εχο.αυτο που εσεις λετε αετισιο ματι και επαγγελματισμο εγω στο χωριο μου το λεω γυφτια.

υπαρχει ομως το ενδεχομενο να ηθελε το πορτοκαλι περιοδικο να ειναι χορηγος στη συγκεκριμενη διοργανωση. και στην τελικη γιατι να υπαρχει κοντρα στα περιοδικα του χωρου? :wink:

Σαράφης Γιώργος
29-04-08, 19:30
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Απορία : Για να μας έχουν για τόσο βλάκες , πάει να πει ότι είναι και οι ίδιοι ??? :? ??? :? ???

SST
29-04-08, 19:33
:? :? :? :? :? :?

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
29-04-08, 19:34
τι να πω ρε γιωργη αβυσσος το μυαλο του ανθρωπου..... παρακαλω να μην ξανασχοληθει κανεις με αυτην την δημοσιευση.... εαν καποιο μελος (κανονικο ) θελει να το συζητησουμε πολυ ευχαριστως στο γενικα και αοριστα ας κανει topic .....

tsilibithras
29-04-08, 20:58
Να τα κόψω αυτά τα τελευταία και να τα στείλω αλλού; :roll:
Να μη μας χαλάν τη όρεξη βρε αδερφέ γιατί έτοιμος είμαι να ανοίξω τον οχετό... :lol: :lol: :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
29-04-08, 21:03

Δεν αναφερόμουν στη δική σου δημοσίευση , απλά ποστάραμε σχεδόν την ίδια στιγμή και μπήκες ενδιάμεσα !!! :wink:

SST
29-04-08, 21:05

Δεν αναφερόμουν στη δική σου δημοσίευση , απλά ποστάραμε σχεδόν την ίδια στιγμή και μπήκες ενδιάμεσα !!! :wink:

ok ρε. sorry αλλα συνιθιζω να μπαινω σφηνα :P

Σαράφης Γιώργος
29-04-08, 21:06
Να τα κόψω αυτά τα τελευταία και να τα στείλω αλλού; :roll:
Να μη μας χαλάν τη όρεξη βρε αδερφέ γιατί έτοιμος είμαι να ανοίξω τον οχετό... :lol: :lol: :lol: :lol:

Μιας και είμαι σίγουρος ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς με τον χρήστη - φάντασμα , θα έλεγα να τα αφήσεις εδώ . Γνώμη μου .

Takis
29-04-08, 21:19
Να ασχοληθώ λίγο?

Pleaseeeeeeeeee

:lol: :lol: :lol: :lol:

tsilibithras
29-04-08, 21:23
Μπααα... Ας μην ασχοληθούμε με πολυ.asshole.ους! :lol: :lol: :lol:

Takis
29-04-08, 21:25
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ok!

Σαράφης Γιώργος
29-04-08, 21:36
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GIZMO
29-04-08, 21:59
οχι ρε παιδια ασχοληθητε να γουσταρουμε... :wink: :wink: :wink:

Μαριος Παπαδοπουλος
30-04-08, 00:19
Κυριακο σ'ευχαριστουμε...,:D :D :D
Απ'οτι καταλαβες,καταφερες να μας πωρωσεις ακαμη περισσοτερο..
Να μας γραφεις συχνοτερα... :lol: :lol: :lol:

Γιωργο συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα..!!

tsantakis
30-04-08, 00:58
πες μας πρωτα λιγα λογια για σενα ,για να ξερουμε και ποιον θα κραξουμε ή θα συμφωνισουμε και επειτα πες οτι θες... :wink:

φιλικα Γιαννης...
Τι να σου πεί ρε ο καραγκιόζης..δέν τον έκοψες???
Αντε γεια ρε !!!

Ντογκας Ιωαννης
30-04-08, 10:48
αφου ειμαστε πολιτισμενο φορουμ συντεκνε.... :wink: :D :D

tsantakis
30-04-08, 12:17
αφου ειμαστε πολιτισμενο φορουμ συντεκνε.... :wink: :D :D
Οντε πρέπει.. :wink:

Labros
30-04-08, 14:58
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ....ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Labros
30-04-08, 15:21

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ..ΟΧΙ ΠΟΣΟ ...ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ - ΜΕΘΑΥΡΙΟ...-ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΣΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ-
ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ..
ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΕΕΕ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ....
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΜΠΗΚΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΙΧΝΗ ΣΑΣ....
ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ...
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ

ΕΧΕΙΣ ΕΚΘΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΩΤΑΑΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΡΤΑ..
http://s204.photobucket.com/albums/bb135/R-evolved/?action=view&current=30042008.flv
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ I.P ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

Ντογκας Ιωαννης
30-04-08, 15:52
ΘΕΛΩ ΚΙ ΆΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Μ΄ΑΡΕΣΕΙ :lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟΟΟ ΒΑΣΙΚΑ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!

kenngt
30-04-08, 17:51
τι καγκουρας ειναι αυτος ρε?????ποτε θα βρεθουμε σε κανα meeting να ερθεις κ εσυ Κυριακουλη??????????????????να μας τα πεις στα ισια κ αντρικια
ε μικρε αντρα??????

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
30-04-08, 17:54
γιαννακη σε προλαβα ομως δεν ειδες καλυτερα
κυριακο.....πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα?????? ρε δεν ντρεπομαστε λιγο ?????? η κακια σας και η ματαιοδοξια σας θα σας το κλεισει το μαγαζακι.... μου θυμισατε τον μπακαλη της γειτονιας που με τετοιους τροπους προσπαθουσε να παρει τους πελατες του ψιλικατζιδικου.... εχω πολλα να πω για το θεμα και ειναι καλο θεμα για συζητηση αλλα ασε να το συζητησω με αυτους που δουλευει το μυαλο τους .... τελικα τον φοβαστε τον σταθη και την επιτυχια του και αντι να ξυπνησει ο ανταγωνισμος μεσα σας και να προσπαθησετε για το καλυτερο ξυπνησε η ζηλια και η κακία.... αντι να προσπαθησετε να κανετε κανεναν αγωνα που πατε απο ακυρωση σε αναβολη κοιτατε πως θα πληξετε τον σταθη.... μεινατε πισω χασατε το παιχνιδι και εαν δεν βγειτε απο αυτην την λουμπα που εχετε πεσει πως να ριξω τον αλλον θα βρεθειτε τοσο χαμηλα που δεν θα σας βλεπει κανεις..... κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ και λετε μαλακιες γιατι δεν εχετε @ρχιδι@ να παραδεχτειτε την αληθεια σας ενω μεσα σας βαθεια την ξερετε και προπαθειτε να την θαψετε και απο τον ιδιο σας τον εαυτο ωσπου να χασετε και αυτον και να χαθειτε στο ψεμα σας...

μερικα τραγουδακια που μου ερχονται προχειρα ετσι αφιερωμενα.....

http://www.youtube.com/watch?v=1xfaKWxx76I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tey9FRCI-Hs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9BwLa6kUl6Q

http://www.youtube.com/watch?v=4HOYXiF2VrY&feature=related

και ενα για το βραδυ πριν κοιμηθητε.....
http://www.youtube.com/watch?v=tXz0E_EvUVo

εχω κι αλλα πολλα μην ανυσηχειτε οσα ψευδωνυμα και να αλλαξετε...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
30-04-08, 18:01

παντως οφειλω να ομολογησω οτι κερδισατε ενα ακομα εισητηριο αφου θα ερθω εαν και οπωτε κανετε αγωνα με συνθημα ...... δες το παραπανω βιντεο απο το 01:55 εως 02:05 και θα καταλαβεις... και εννοειται οτι θα εχω και πανό του driftclub.gr

Labros
30-04-08, 18:06
ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ BACKUP ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ 99.99999 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.........

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
30-04-08, 18:08
http://www.youtube.com/watch?v=LeAS39JD-4c&feature=related
για να μην ξεφυγουμε και απο την εποχη......

kenngt
30-04-08, 18:11

παντως οφειλω να ομολογησω οτι κερδισατε ενα ακομα εισητηριο αφου θα ερθω εαν και οπωτε κανετε αγωνα με συνθημα ...... δες το παραπανω βιντεο απο το 01:55 εως 02:05 και θα καταλαβεις... και εννοειται οτι θα εχω και πανό του driftclub.gr

κ για σταμπα σε κοντομανικο θα τα σπαει....ε κυριακο????κολλανε τα ονοματα σας ρε καλοπαιδο κιολας!!!!!!

Σαράφης Γιώργος
30-04-08, 19:04
Αν και ήμουν από τους πρώτους ( μαζί με τον DJ ) , που καταλάβαν τι αποστολή και από ποιους κατευθυνόταν ο εν λόγω κύριος και τον ξεμπροστιάσαμε , δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήταν τόσο ηλίθιος που δεν θα είχε καλύψει τα ίχνη του και θα τον ξεκουκούλωνε τόσο άσχημα ο Λάμπρος ( είσαι ο θεός μου , στο έχω ξαναπεί ?!? ) !!!!

Κάτι παραπάνω δεν έχω να πω , νομίζω και ο πλέον αδαής και αγαθός έχει καταλάβει αυτά που τόσο καιρό προσπαθούμε να πούμε για αυτούς τους ανθρώπους .

Απλά , επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει και παλαιότερα ( και νομίζω θα γίνω περισσότερο αντιληπτός τώρα ) ότι δεν θα υποστηρίξω κανένα event του εν λόγω ομίλου ποτέ ξανά με τη συμμετοχή μου .

Και θα έπρεπε να ντρέπεται όποιος είναι πίσω από όλο αυτό ...

Πραγματικά απίστευτο ...

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
30-04-08, 19:31
Απλα ΜΑΛΑΚΑΣ :lol: :lol: :lol: τιποτα αλλο. Βορε μουσκαρε αφου δεν εχεις ιδεα απο internet μην γραφεις ρε βλακα ειδες πως πιαστηκες Ρε μιχαλη ιντα μουσκαρος ειναι κιοσες :lol: :lol: :lol: :lol:

paulo6sousa
30-04-08, 20:08
Όχι ρε παιδιά,αυτό παραπάει!Βρώμαγε ότι κάποιος βαλτός ήταν αλλά όχι και μέσα από την Optionpress...Αυτό είναι κατάντια και μ@λ@κία.Αν θες να πεις κάτι, βγες και πέστο στα ίσα,αντρίκια.Όχι κρυμμένος πίσω από την (θεωρητική) ανωνυμία του Internet γιατί όλα μαθαίνονται...Ξεφτίλα... :twisted: :twisted: :twisted:

bimmer86
30-04-08, 20:36
Τα ιδια και τα ιδια ... κοροιδια μεσ τη μουρη μας αλλα απο οτι φανηκε ειμαστε πολυ πιο εξυπνοι απο οσο νομιζουν καποιοι ...

Τετοια τρομαρα παντως δεν την περιμενα , ειλικρινα ...

drift75
30-04-08, 23:54
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ... ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ..ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ(τσακαλε Λαμπρο ειναι σιγουρη η προελευση του μηνυματος??????)

ΑΝ ΝΑΙ... ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ?
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ...

ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΙΣ?
ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ?
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ...

ΠΡΟΤΑΣΗ... ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ...!!!!!!!!!!!

(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ)

φιλικα μαργαριτης

Παντελης Κιτζογλου
01-05-08, 00:08
για τον π@υτσο το παλικαρι

G.P.T.M
01-05-08, 00:14
ρε παιδια ΕΛΕΟΣ τι ειναι αυτα!!!!!!!!??????!!!!??????αντι να λετε τα καλυτερα λογια για τον σταθη που αυτος σας εκανε οτι ειστε(βασικα τι ειστε τιποτα)καθεστε και τον θαβετε δηλαδη ποσο χαμηλα μπορειτε να φτασετε??????ουτε παιδια να ησασταν.αυτο ειναι αχαριστια!!

DIAMANTOPOULOS
01-05-08, 11:59
ουυυυυυυυυυυυυυυυστ :P :P :P :P

(λαμπρο δεν παιζεσαι ρε φιλε :wink: :wink: :wink: )

GIZMO
01-05-08, 13:20
οχι ρε παιδια ασχοληθητε να γουσταρουμε... :wink: :wink: :wink:
ωραια ωραια... ετσι μπραβο... θελω κι αλλο...
λαμπρο δεν παιζεσαι...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ντογκας Ιωαννης
01-05-08, 14:14
γιαννακη σε προλαβα ομως δεν ειδες καλυτερα

:oops: :oops: ναι οντως sorry... :wink:

αυτο ομως δεν εχει μπει...!

http://www.youtube.com/watch?v=uxLoouRfb-U

Labros
01-05-08, 21:47
[b](τσακαλε Λαμπρο ειναι σιγουρη η προελευση του μηνυματος??????)

Αν κατι δεν ειναι σιγουρο και τσεκαρισμενο δε συνηθιζω να μιλαω ,
το οτι προερχεται απο την option press δεν χωρει αμφιβολια ,
τα υπολειπα αργα η γρηγορα θα βγουν γιατι -οπως λενε και οι αμερικλανοι the shit hit the fan- για να δουμε τι θα δουμε

Nss
02-05-08, 00:20
Ο Μακης φοβαται ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ανθρωπο σε ολοκληρο το γαλαξια. Τον Λαμπρο. (ωραιος.. :wink: )

Ο Τσακ Νορις εφθασε σημερα το πρωι στο Ελ.Βενιζελος. Φημες λενε οτι ψαχνει τον Κυριακο.

Δυστυχως αυτοι οι Κυριακοι ειναι τοσοι πολλοι στην Ελλαδα, που δεν θα παμε ποτε μπροστα. Αθανατη "ελληνικη" κουτοπονηρια...

tsantakis
02-05-08, 00:49
Aυτά είναι.... :D :D
Ενωμένοι δυνατοί..
Σκεφτήκατε να κατεβούμε στις επόμενες βουλευτικές..
Ενωση αυτόνομων αντιοptionpressαδιστών Driftομανών??
Θα τονε δαγκάσω εγω τον Κυριάκο....δε μου τη γλιτώνει..

Ts@n@k@s
02-05-08, 01:06
Toν βρήκα παιδιά!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4CENg7rUtrY&feature=related

Εκλασα στα γέλια λέμεεεεεε!!!!

SST
02-05-08, 14:12
αηδια ρε φιλε να γινονται καποιες ενεργειες μεσα απο μια εταιρεια που ειναι μεγαλη κτλ. αισχος! δεν εχω λογια για το συγγεκριμενο ατομο οπως και για την εταιρεια αν οντως αυτη τον εβαλε να τα γραψει αυτα. ΜΠΡΑΒΟ στον ΛΑΜΠΡΟ που ξεμπροστιασε τον φλωρο...

Exe
02-05-08, 18:46
Θα μιλήσω για εμένα, γιατί για εμένα ξέρω. Αυτή τη δήλωση δεν την έκανα εγώ. Τώρα όποιος θέλει με πιστεύει και όποιος δεν το κάνει το ίδιο μου κάνει!

DIAMANTOPOULOS
02-05-08, 19:01
ρε φιλε για σενα μιλαμε τοσο καιρο??? :shock: :shock:
δεν νομιζω.μαλλον καλυτερα δεν θελω να το σκεφτομαι καν.... :cry: :cry:

DIAMANTOPOULOS
02-05-08, 19:03
Ενωμένοι δυνατοί..

πως το ειπες ολο αυτο βρε προεδρε?? :shock: :shock: :lol: :lol:

mitsosdrift
02-05-08, 20:16
Τωρα ειδα τι εχει παιχτει με την δημοσιευση γιατι ειχα μερες να μπω. Πραγματικα εχω μεινει αφωνος με την μαλακια και την ηλιθιοτητα που κυκλοφορει στον κοσμο. Εσυ χαλας τον χωρο φιλαρακι, και εσυ τον πηγαινεις πισω. Τετοιες κινησεις και αλλες που γινονται τελευταια κανουν τον κοσμο που ασχολειται λιγοτερο, να κουραζεται και να αντιπαθει τον χωρο. Αν συνεχισετε ετσι, τον ιδιο σας τον εαυτο θα χτυπησετε γιατι θα φτασει η στιγμη που θα χωραει μονο ενας και μαντεψτε............. Ξεφτιληστηκες ρε φιλε.

Μπραβο ρε Λαμπρο αρχοντα και μαστορα του driftclub. :wink: :wink: :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
04-05-08, 20:14
Ενωμένοι δυνατοί..

ολοκληρο αρνι εφαγες ρεε δεν χορτασες????

Labros
05-05-08, 16:54
επειδη δε λεμε μονο τα ασχημα λεμε και τα καλα.....

πραγματικα χαιρομε που και ο Αλεξανδρος και ο Θωμας απαντησαν εδω μεσα για το σοβαρο θεμα που προεκυψε...

ηταν το πρωτο βημα....

θα παρακαλουσα ομως να πειτε εσεις οι ιδιοι και το ατομο που ποσταρισε ως "κυριακος'' εκθετωντας εσας και τον ομιλο option press

Stathis WOT
06-05-08, 00:16
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θωμά Παπαπάσχο, την Παρασκευή 2/5, αποκαλύφθηκε το άτομο που κρύβεται πίσω από τον περιβόητο Κυριάκο. Είναι μια πραγματική γυναικούλα η οποία επειδή είναι τόσο άσχετη νόμιζε ότι με αυτό της το φτηνό τέχνασμα θα μας τρόμαζε ή θα μας έπληττε. Η βλακεία τελικά αποκαλύπτεται...

Πρόκειται για τη Χριστίνα Δαλέκου γνωστή και ως XRD(mh xesw...), υπεύθυνη ύλης και σύνταξης του "νέου" XL(να το ξεχωρίσουμε αυτό) και νούμερο 1-2(αν και αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερο) μέσα στην ιεραρχία του περιοδικού.
Είναι το άτομο που κρύβεται πίσω από το άρθρο που αναφερόταν στο 1ο DriftWars των Σερρών, αν και υπογράφτηκε από άλλον συντάκτη για τους ίδιους μάλλον λόγους που έγραφε και σαν "Κυριάκος" εδώ μέσα (...το κίτρινο μπροστά και το καφέ πίσω).

Ο Θωμάς μου ξεκαθάρισε ότι αυτές οι απόψεις δεν έχουν καμία σχέση με την Option press, την οποία και εξέθεσαν αλλά και ξερίλεψαν με πρωτοφανή και ερασιτεχνικότατο τρόπο.

Δυστυχώς Χριστινάκι ξεβρακώθηκε η πλεκτάνη σου και ενώ τόσο καιρό γελάγαμε με την πάρτη σου και τα καμώματά σου, τώρα ξεκαρδιζόμαστε :) :)

Και επειδή είμαστε πολύ virtual τύποι αλλά και έχουμε πάει τη φάση σε άλλο επίπεδο, σε αυτό της videικής εποχής, μπορείτε να δείτε ένα video που βρήκαμε στο youtube για να γνωρίσετε και από κοντά την "Χριστίνα parta"...

http://youtube.com/watch?v=lhTzZCW0EzE

SST
06-05-08, 00:58
ε καλα το βιντεο ειναι για τα πανηγυρια...

bimmer86
06-05-08, 01:28
Αχαριστια . Εγω προσωπικα μονο αυτο βλεπω ...

(Δεν μου κανει εντυπωση που αφησε ιχνη πισω της , αλλα δεν το λεω ..)

Μαριος Παπαδοπουλος
06-05-08, 01:34
:? :? :? :? :?
Οτι να'ναι....

mitsosdrift
06-05-08, 01:41
Α ρε κατακαημενη Αραχωβα που ελεγε και ενας καθηγητης μου στο γυμνασιο. :lol: :lol: :lol: :lol: Καλα οτι δεν ειχε @@ το ηξερα αλλα και στην κυριολεξια??????? Μπραβο ρε κοπελια, ευτυχως που υπαρχουν κατι τετοια...................

Πρεπει να κανεις ενα τελευταιο post ομως πιστευω. Ετσι για το γαμωτο.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ντογκας Ιωαννης
06-05-08, 01:48
αντε να γ@μησεις μετα απο αυτο... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

bimmer86
06-05-08, 02:51
ΠΡΟΤΑΣΗ... ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ...!!!!!!!!!!!

Τωρα που αποκαλυφθηκε ποιος ειναι καταλαβαινεις φιλε Μαργαριτη οτι αυτο που ζητας ειναι λιγο δυσκολο . Μονομαχια με φερυ αν θες στη βιλαμπαχο γιατι στη βαρυμπομπη ... ακομα τριβουν !

kenngt
06-05-08, 03:32
αντε να γ@μησεις μετα απο αυτο... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
ειδικα το Χριστινακι......οτι κ να γινει δε πτοουμαστε απλα κ πιο δυνατα!!!!!

drift75
06-05-08, 10:44

Τωρα που αποκαλυφθηκε ποιος ειναι καταλαβαινεις φιλε Μαργαριτη οτι αυτο που ζητας ειναι λιγο δυσκολο . Μονομαχια με φερυ αν θες στη βιλαμπαχο γιατι στη βαρυμπομπη ... ακομα τριβουν !

κριμα!!! συγορα κανω καλιτερο φαει παντος ετσι οπως την κοβω... αντε να μην πω τιποτα πρωινιατικα... ειναι δυνατον:( :( :( :( :( :?: :?: :?:

Σαράφης Γιώργος
06-05-08, 12:03
Απορία : Η εν λόγω "κυρία" συνεχίζει να εργάζεται στον όμιλο της Option ?
Γιατί τα πράγματα είναι απλά . Αν ναι , κινήθηκε βάση της γραμμής της εταιρείας και έμεινε , αν όχι , έκανε του κεφαλιού της , εξεφτέλυσε την εταιρία και απολύθηκε .
Καλά τα λέω ?

bimmer86
06-05-08, 12:10
Αμα εφυγε , να δω πως θα πληρωσει τις δοσεις του δανειου ... :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
06-05-08, 12:57
απο τη μια ψιλοξενερωσα που ειναι μια χαζογκομενα γιατι δεν εχει ενδιαφερον ουτε νοημα να ασχοληθεις αλλα απο την αλλη καλυτερα που ειναι μια χαζογκομενα και δεν ειναι καποιος αλλος (δεν εννοω καποιον συγκεκριμενα) που θα εδινε αλλη βαρυτητα σε αυτην την κινηση. δεν ειναι το ιδιο η πραξη της χαζογκομενας εαν ειχε γινει απο καποιον που ειναι στον χωρο σοβαρα η ακομα χειροτερα απο ολο το team του περιοδικου σε στυλ ας τους κραξουμε. δεν ξερω αν με καταλαβαινετε γιατι δεν μπορω να εκφραστω και σωστα (λιγο ο γραπτος λογος λιγο οτι τωρα ξυπνησα.....) οπως και να εχει βεβαια εχει η ευθηνη και η optionpress αφου εγινε απο εκει μεσα απο υπαλληλο τους και κατι πρεπει να κανει για αυτο.... ...

Υ.Γ. 1 Χαρηκα που ειδα τον κ.Παπαπασχο στις συμμετοχες του driftwars...
θα ηθελα να μου πεις την προσωπικη σου αποψη ομως σαν αγωνιζομενος για την βαθμολογια και γενικα τον τροπο που κριθικαν οι αγωνιζομενοι στο αναλογο topic

Υ.Γ. 2 κυριακο (γιατι εγω ετσι θα σε λεω...) αφιερωμενο
http://youtube.com/watch?v=GqhSURqVxag&feature=related
(το βιντεο ειναι μια μαλακια αλλα το τραγουδι... δικο σου!!!)

DIAMANTOPOULOS
06-05-08, 19:02
:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ts@n@k@s
06-05-08, 20:36
Ρε που σε σπρώχνει η αγαμία... :lol: :lol: :lol:

DIAMANTOPOULOS
06-05-08, 20:38
ελα μου εδω...ελα μου εδω....

petrosdk
06-05-08, 22:12
τι?? τι εγινε?? ακουσα για γ@μησι@ κ ειπα να ερθω!!! καλα η κοπελα ειναι G.T.P.!!! Ο Μητσος καταλαβαινει τι λεω!! ρε δε ντρεπομαστε λιγακι??? ουουουουουουουουουουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ts@n@k@s
07-05-08, 00:26
τι?? τι εγινε?? ακουσα για γ@μησι@ κ ειπα να ερθω!!! καλα η κοπελα ειναι G.T.P.!!! Ο Μητσος καταλαβαινει τι λεω!! ρε δε ντρεπομαστε λιγακι??? ουουουουουουουουουουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Παρακαλώ ο GPTM να απαντήσει σε αυτό... :lol:

Σαράφης Γιώργος
07-05-08, 10:06
Απορία : Η εν λόγω "κυρία" συνεχίζει να εργάζεται στον όμιλο της Option ?
Γιατί τα πράγματα είναι απλά . Αν ναι , κινήθηκε βάση της γραμμής της εταιρείας και έμεινε , αν όχι , έκανε του κεφαλιού της , εξεφτέλυσε την εταιρία και απολύθηκε .
Καλά τα λέω ?

Εγώ πάντως ενώ αναγνώστηκα , δεν απαντήθηκα ...
Και με αυτό τον τρόπο βέβαια την πήρα την απάντησή μου .
Κρίμα πάντως , πάνω που έφτιαχνε το κλίμα ...

mitsosdrift
07-05-08, 14:11
Εγώ πάντως ενώ αναγνώστηκα , δεν απαντήθηκα ...
Και με αυτό τον τρόπο βέβαια την πήρα την απάντησή μου .
Κρίμα πάντως , πάνω που έφτιαχνε το κλίμα ...

Περιμενε λιγο Γιωργο. Παιζει απλα να μην αναγνωστηκες απο τους ενδιαφερομενους γιατι επεσαν καμποσα post μετα το δικο σου. Καλα εκανες και το ανεφερες γιατι ειναι απορια ολων μας.

Tompap
07-05-08, 14:45
Καλησπέρα. Δεν ήθελα να γράψω γιατί νομίζω ότι τα εσωτερικά μιας εταιρίας με 100 και πλεόν εργαζόμενους, δεν είναι θέμα προς ανοικτή συζήτηση. Φυσικά και είμαστε πολύ ενοχλημένοι, αλλά υπάρχουν διαδικασίες και θα ήταν πραγματικά λάθος, οποιαδήποτε απόφαση να πιεστεί και να δημοσιοποιηθεί πρώτα σε forum. Κάνετε υπομονή.

Μιλάμε για κάποιον που ναι έκανε λάθος, αλλά ας μην είμαστε τόσο επικριτικοί, που να τον εξευτελίζουμε δημοσίως και να ζητούμε την κεφαλή του "επί πινάκιου".

Ήδη έχουν κινηθεί διαδικασίες και ξέρω ότι και το συγκεκριμένο άτομο έχει ευαισθητοποιηθεί, έχει αναγνώρισει το λάθος της και έχει κινηθεί αντίστοιχα.

θα μάθετε τις εξελίξεις σύντομα.

G.P.T.M
07-05-08, 14:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ενταξει δεν εχει σχεση με εμενα

Exe
07-05-08, 15:37
Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν διαβάζω το ¨πορτοκαλί¨ περιοδικό γιατί δε με εκφράζει. Επίσης θυμάμαι συζητήσεις μέσα στο γραφείο του XL, με τα παιδία που τώρα έχουν φύγει, και είχαμε πολύ άσχημη άποψη, σχετικά με αυτό το περιοδικό. Πάντως είναι πολύ καλή επαγγελματική κίνηση αλλά ως εκεί. Δεν κατακρίνω αυτή την κίνηση αλλά ούτε και την επικροτώ.

Τώρα όσο για το video, πιστεύω ότι είναι προσωπικές στιγμές δυο ανθρώπων και κανένας δεν πρέπει να το δημοσιεύει, χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Εμένα αυτή η κίνηση με βρίσκει αντίθετο και δεν περίμενα τέτοια αντίδραση!

Αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ δυο ανθρώπων καλό είναι να λύνονται με άλλους τρόπους, ότι και να έχει συμβεί μεταξύ τους.

Ούτε η δημοσίευση ήταν σωστή με τον τρόπο που έγινε, αλλά ούτε και η απάντηση της.

Άρα ούτε το πρώτο είναι σωστό ούτε το δεύτερο.

Αυτά από εμένα, που οι σχέσεις μου με αρκετούς στην Κρήτη έφτιαξαν προς το καλύτερο και πάνω από όλα προς το καλύτερο του χώρου και θέλω να συνεχιστούν!

DIAMANTOPOULOS
07-05-08, 18:05
ναι ρε παιδια νερο και αλατι που λενε στο χωριο μου,ας ξεχασουμε και να προσπαθησουμε για το καλο του θεσμου :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
07-05-08, 18:44
Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν διαβάζω το ¨πορτοκαλί¨ περιοδικό γιατί δε με εκφράζει. !

ουτε εγω...

Πάντως είναι πολύ καλή επαγγελματική κίνηση

και κυριως για το καλο του χωρου.... μια συνεργασια ειναι καλυτερη απο διαμαχες και κοκορομαχιες. ουτε power διαβαζω και με οσα εχουν συμβει οχι μονο τα τελευταια αλλα απο τα πρωτα πικροχολα σχολια κατα του σταθη και του driftwars απο την αρχη του θεσμου εχω και για την option κακη γνωμη αλλα θα μου αρεσε μια κοινη προσπαθεια απο ολα τα περιοδικα μαζι για να παει μπροστα το drift.

Τώρα όσο για το video, πιστεύω ότι είναι προσωπικές στιγμές δυο ανθρώπων και κανένας δεν πρέπει να το δημοσιεύει, χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Εμένα αυτή η κίνηση με βρίσκει αντίθετο και δεν περίμενα τέτοια αντίδραση!

Αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ δυο ανθρώπων καλό είναι να λύνονται με άλλους τρόπους, ότι και να έχει συμβεί μεταξύ τους.
!
δεν ειναι προσωπικες στιγμες αφου εν γνωση της βιντεοσκοπειτε και οταν σε περνει η καμερα του xl ξερεις οτι μπορει και να σε δεις στο internet η στο περιοδικο και ας κανεις και πλακα... μην κορiδευομαστε τωρα
δεν εχουμε να κανουμε με διαφορες δυο ατομων οπως λες... ειναι ακυρο ! μιλαμε για ενα δημοσιο σχολιο που εγινε μεσα στο φορουμ και απαντηθηκε απο πολλους και διαβαστηκε απο ακομα πιο πολλους.. μιλαμε για κατι που εγινε δημοσια και αφορα ολους μας!!!

mitsosdrift
07-05-08, 19:16
Συμφωνω απολυτα με τον Παραλια.

tsilibithras
07-05-08, 23:08
Συμφωνω απολυτα με τον Παραλια.
+1

petrosdk
07-05-08, 23:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ενταξει δεν εχει σχεση με εμενα

Exe
08-05-08, 13:20
Εν γνώση της βιντεοσκοπήθηκε, με κάμερα που τραβούσε ένας φίλος της (προσωπικά πλάνα). Πλάνα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το VCD, αφού το XL είχε σταματήσει για αρκετό καιρό να βγαίνει χωρίς VCD.

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
08-05-08, 14:33
τον κυριο με το μπουζουκι στην θεσσαλονικη τον ρωτησατε που τον βγαλατε στο ιντερνετ....? τον κ. παπαδοπουλο που γαμαει αλλα δεν βαραει? τον αλβανο με τις μπυρες στα κιουρκα? τον βουρβαχη με τα δυναμιτακια ?τον βασικα ειμαι πολυ γρηγορος και ολους τους υπολοιπους???? εαν εχει προβλημα η εν λογω κυρια ας στειλει στο youtube να κατεβασουν το video .... αλλα μην πιανεσαι τωρα απο το βιντεακι .... αλλο ειναι το θεμα μας!!!

G.P.T.M
08-05-08, 16:28
παραλιας εξω απο τα δοντια :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Exe
08-05-08, 16:41
Ο κύριος με το μπουζούκι το ανέβασε ο ίδιος, όλοι οι άλλοι γνώριζαν ότι μιλούν σε κάμερα και ότι αυτά που λένε ότι θα δημοσιευτούν.

π.χ Πες ότι είσαι με ένα φίλο σου κολλητό και γυρνάτε ένα video μεταξύ σας για πλάκα και ένας τρίτος το βρίσκει, το δημοσιεύει αλλά όχι για καλό σου, αλλά για κακό σου. Θα το θεωρούσες σωστό?
Όχι βέβαια ότι είναι σωστό να κάνεις δηλώσεις με άλλο nick! Εγώ αυτό είπα.

Και αν θες να αναλύσουμε και άλλο θέμα εδώ είμαι, για να μη λες ότι πιάνομαι απο ένα video. Τα λέμε και απο κοντά αν θες ή ακόμη καλύτερα όλοι μαζί!

mitsosdrift
08-05-08, 16:50
Το θεμα δεν ειναι να το συζητησουμε εμεις αλλα αυτοι που εκαναν αυτες τις κινησεις. Επισης να δουμε το πως αυτο το video εφτασε στα χερια αυτου που το ανεβασε γιατι αν εγινε εις γνωση της δεν βλεπω λογo να θεωρειται λαθος κινηση, και για αυτο δεν μπορουμε να το κρινουμε. Αντιθετα με το post του <<Κυριακου>>

Εχω λαθος???

drift75
08-05-08, 17:21
Το θεμα δεν ειναι να το συζητησουμε εμεις αλλα αυτοι που εκαναν αυτες τις κινησεις. Επισης να δουμε το πως αυτο το video εφτασε στα χερια αυτου που το ανεβασε γιατι αν εγινε εις γνωση της δεν βλεπω λογo να θεωρειται λαθος κινηση, και για αυτο δεν μπορουμε να το κρινουμε. Αντιθετα με το post του <<Κυριακου>>

Εχω λαθος???
ΣΩΣΤΟΣ!!!

mts
08-05-08, 19:28
Ρε ξεκολλάτε να ξεκολλήσουμε αχαχαχαχαχα!!!
Δεν έχει νόημα να ασχολείστε άλλο με αυτές τις ανοησίες!
Εμένα μ αρέσει να την-τους βρίζετε έχει πλάκα, αλλά νταξ!! χαχαχαχχα

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
08-05-08, 20:43
νταξει τωρα....... η επιστροφη

ketner
09-05-08, 02:40
Elladara ta megaleia sou pou lene....Krima pragmatika.....Kai distixws to forum kai oi xristes tou analwnontai parakoloythontas tetia atoma na grafoune to makru tous kai to konto tous gia na feroune oti theloune sta metra tous alla distixws den einai panta etsi...
Eixa xasei ligo ta drwmena kai diavasa ola ta post gia na kserw ti ginete...Eleos...

@ Labro : Se eixa kopsei egw apo tote poy travouses me tin cam larisa kai meta pou psaxname to ksenodoxeio (oti ekove to mati sou), eisai megalo alani....REspeCt bro... :lol: :lol:

E36 RULES!!
11-05-08, 16:13
Μιλαμε για ντροπη και αισχος... Εχω να διαβασω XL κοντα ενα χρονο τωρα (δεν ειμαι Ελλαδα) αλλα απ'οτι καταλαβα εχουν αλλαξει πολλα...

Οσο για το βιντεακι δεν εχω να πω τπτ αλλο... ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!

harrisM15A
11-05-08, 17:37
Οτι χειροτερο εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο.Πραγματικα ειναι ασχημο να συμβαινουν τετοια πραγματα...Ελπιζω να υπαρξει λυση κ να λυθουν οι διαφορες το συντομοτερο!

Petros AE86
09-06-08, 20:16
εχουμε γραψει 7 σελιδες γι΄αυτη....μην το συνεχιζετε γιατι της δινετε και αξια!!!!ουσττττττ :wink: :wink:

hliashk
10-06-08, 02:24
+1111