Επιστροφή στο Forum : ScoobyNet συνάντηση στο Καρτοδρομο 25/05/05
http://www.scoobynet.gr/phpBB2/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif
Το ScoobyNet έχει συνάντηση στο Καρτόδρομο στις 25 Μαίου 2005 και είμαστε όλοι καλεσμένοι για κουβεντούλα και Doriftooooooooo!
Η ώρα που είναι η πίστα κλεισμένη είναι από τις 6 μέχρι τις 9 το βράδυ!
See you all there!!!!!
Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Βούλγαρη για το έγκαιρο τηλεφώνημα για να γίνει γρήγορο post για την ενημέρωση όλων σας!
Πολύ καλά θα περάσουν όσοι πάνε. Εγώ μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά δουλεύω ως 8 το βράδυ, χώρια που θέλω 1 ώρα και ένα τέταρτο μέχρι το Καρτόδρομο.
Καλή διάσκέδαση!!!
Δεν πειράζει flatliner, θα σε δούμε την επόμενη τετάρτη!
Αλλιώς, ίσως σε κάποια στροφοδιαδρομή! :shock:
Mporoume na mpoume kai emeis meta?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
25-05-05, 13:44
Όλοι μαζί μπαίνουμε.Ανακατεμένοι ανά τρεις τουλάχηστον από τις 18.00 ως 21.00 και βάλε.Καλή διασκέδαση σε όλους που θα πάνε.Εγώ θα είμαι εκεί.
Sas zilevo re gmt....Krima pou den mporesa na ertho na paikso kai ego.......... :cry: :cry: :cry:
Τελικά ο καλός Θεός έκανε το θαύμα του σήμερα. Αντί να σχολάσω 8:00 απ'τη δουλειά, σχόλασα 5:00, ξεκίνησα απ'τη Λιβαδειά για να έρθω Καρτόδρομο με μία απίστευτη βροχή και μόλις έφτασα εκεί δεν είχε κάτω ούτε σταγόνα.
Περιτό να σας πω οτι πέρασα τέλεια, ήταν η ωραιότερη μέρα σε πίστα που έχω περάσει. Το αυτοκίνητο τα πήγε περίφημα και όσοι ήταν εκεί... κάτι είδαν.
Υ.Γ. 1 Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο του ScoobyNet για την τέλεια οργάνωση του event και... να ξέρεις Ιάκωβε... περιμένω το επόμενο.
Υ.Γ. 2 Άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Taki για την τελειωτική βόλτα με το Lexus IS200 compressor από το οποίο πρώτα έσκασε το λάστιχο(όχι από σβούρες αλλά από το πολύ DRIFT) και μετά βγήκαμε απ'την πίστα.
Το Ε21 απο ότι είδα στις φωτό είχε την τιμητική του χτές! Μπράβο flatliner. Σε λίγο καιρό θα σας ανακοινώσουμε και το πρώτο enent Που θα διοργανώσει το DriftClub...
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
27-05-05, 11:17
Η βραδιά ήταν αξέχαστη.Όλα τα παιδιά τρελάθηκαν στις πάντες με σταθερότητα και διάρκια.Έχει ανέβει το επίπεδο και έχουν κοπεί οι σβούρες από όλους.Το πράγμα σοβαρέβει και θέλει προσοχή.Ευχαρηστώ θερμά το scoobynet για το κάλεσμα και καλή σηνέχεια σε όλους.
Ευχαριστώ Toxic. Ο Χρήστος έκανε τρελή δουλειά με τις φωτό φαντάζομαι! Περιμένω να δω μερικές...
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
28-05-05, 11:29
ANTE GIA NA MAZEYTOYME EPITELOYS !!!!!! GIA.... NA TA POYME APO KONTA EPITELOYS!!! :wink: :wink: :wink: :roll:
Έχεις κανένα καλό μέρος για να μαζευτούμε χωρίς να μας μαζέψουν;
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
06-06-05, 14:36
Διαβάστε κουβέντα από το forum του scoobynetΝα είναι καλά και τα παιδιά του drift club για την βοήθεια στην διοργάνωση και το καμένο λάστιχο.=>Αλήθεια ποιός άφησε μισό λάστιχο και σλικ ή είχε γίνει έτσι, στη τελευταία στροφή πριν την ευθεία της εκκίνησης
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.