Επιστροφή στο Forum : Ranks..
Πλέον o καθένας μας θα έχει και ένα Rank ανάλογα με τα Posts του...
Rank Title - Minimum Posts
Τίγκα στο N - 0
Έβγαλα το Ν - 10
Αγόρασα πισωκίνητο... - 20
Έβαλα μπλοκέ... - 50
Μαθαίνω να driftarw... - 100
Έμαθα drift... - 150
Drift Teacher - 200
Drift King - 300
Ακούω τις προτάσεις σας...
Pas Mal, αλλά θα ήταν πιο αξιόλογο να αυξάνονταν λίγο τα όρια...
Και να αλλάζαν οι τίτλοι..
Pas Mal, αλλά θα ήταν πιο αξιόλογο να αυξάνονταν λίγο τα όρια...Θα αυξηθούν με το χρόνο.... όσο θα ανεβένουν τα posts...
Και να αλλάζαν οι τίτλοι..Όπως??? Για αυτό ζητάω την γνώμη σας....
0-10 ας πούμε θα μπορούσε κάποιος απλά να είναι rookie ή new member.. η κάτι τέτοιο!!Δίκιο έχεις,προσπάθησα να σκεφτώ και δεν είναι και εύκολο..!!Αλλά αυτό με τα ν τουλάχιστον αρχικά πολύ άκυρο..Δοκίμασε κάτι με τους χωρισμούς τησ κατηγορίας των αγώνων drift ή και τα ranks των οδηγών τους παγκοσμίως..! :D
Αντί για Newbie-Rookie θα μπορούσαμε να βάλουμε 'ευθειάκιας'!
:roll: :lol:
Rank Title - Minimum Posts
Ευθειάκιας... - 0
Έβγαλα το Ν - 10
Αγόρασα πισωκίνητο... - 20
Έβαλα μπλοκέ... - 50
Μαθαίνω να driftarw... - 100
Έμαθα drift... - 150
Drift Teacher - 200
Drift King - 300
Ακούω τις προτάσεις σας...
Μπα, μάλλον πρώτα το 'Έβγαλα το Ν' και μετά το 'Ευθειάκιας' για πιό πολλά ποστ όμως! 8)
Rank Title Minimum Posts
Έβγαλα το Ν 0
Ευθειάκιας... 10
Αγόρασα πισωκίνητο... 50
Έβαλα μπλοκέ... 100
Μαθαίνω να driftarw... 150
Έμαθα drift... 200
Drift Teacher 300
Drift King 500
Μπορώ να μείνω "ευθειάκιας" ανεξαρτήτως πόστ..?? :roll:
Επιστήμονας
30-05-05, 20:24
OXI θα αγορασεις μπροστοκινητο και θα βαλεις μπλοκε θες δε θες... :lol: :lol: :lol:
cannonball
31-05-05, 17:22
:lol: :twisted: :twisted: Πολυ γουσταρω!!!
OXI θα αγορασεις μπροστοκινητο και θα βαλεις μπλοκε θες δε θες... :lol: :lol: :lol:
Θα αγοράσω μποστοκίνητο..?? :?
Επιστήμονας
01-06-05, 16:03
Nαι και θα πηγαινεις με την οπισθεν λεει.....αστο βλακεια εγραψα...
meta to drift king drift master sta 900 post na ine k me kefalea k kokina gramata
Στο Drift King υπάρχει μια έκπληξη... :wink:
Πολύ καλή κίνηση! ...έχει πλάκα!
Έκπληξη..?.. :?: :wink:Θα δείτε... ας φτάσει κάποιος.... :wink: :wink:
Nomizo Oti Den Einai Ok! Mporei Kapoios Na Postarei 15 Kai Vale Asxeta Pragmata Kai Ksafnika Na Ginei Drift King!!!!! Kai Ego Pou
Trakara mathainontas kai akoma mathaino (paradeigma pou isxiei
na mino akoma sto mathaino gia kana 6mino pou leei o logos!)
Μου αρέσει που στο RANK TITLE λέει <<Εβγαλα το Ν>>. Μα δεν το έβαλα και ποτέ.
Κακώς. Πάρε μια κλήση 15? και 3 πόντους για να μάθεις... :lol: :lol: :P :P :P
Κακώς. Πάρε μια κλήση 15? και 3 πόντους για να μάθεις... :lol: :lol: :P :P :P Οχι ρε tsouf, δεν έχω φάει κλήση από στρουμφ (κάνει και ρήμα) και έφαγα εδώ,HΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!:shock: :shock: :shock:
giorgis_E21
25-08-06, 00:37
πωπω εγω εφαγα τη φρικη του αιωνα με το εθειακιας
τα αλλα τρωγονται αλλα αυτο με τιποτα
παντως μετα το drift king βαλε αλλη μια βαθμιδα να μπορουμε να το αλλαξουμε και να γραφουμε οτι θελουμε
egw to n to eixa 3 xronia ....moy arese me prosexan ...xaxaaa
πωπω εγω εφαγα τη φρικη του αιωνα με το εθειακιας
τα αλλα τρωγονται αλλα αυτο με τιποτα
παντως μετα το drift king βαλε αλλη μια βαθμιδα να μπορουμε να το αλλαξουμε και να γραφουμε οτι θελουμε
με την ταχυτητα που γραφεις σε βλεπω σε 2 μηνες να εχεισ 500 ποστ
giorgis_E21
30-08-06, 19:46
φιλε τακη ακομα και 1000 posts να φτασω και να ξεπερασω τα δικα σου στο forum , εσυ στη πιστα με ξεβρακωνεις αρα μη με φοβασαι
eisai grhgoros kai ston dromo etsi wpos grafeis?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
31-08-06, 14:39
εχεις δει πολλα Ε21 να ειναι γρηγορα?????
ενταξει ολοι το παταμε που και που αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου γρηγορο
ενταξει ολοι το παταμε που και που αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου γρηγορο
Φαντάσου να τα έλεγε κιόλας........!
panoscordoba
11-09-06, 01:36
Να ρωτησω κατι που δνε καταλαβα?Τελικα τι εγινε με τα Ranks?Απαντηστε μου καποιος γιατι με τρωει η περιεργεια!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
giorgis_E21
16-10-06, 00:49
http://limaadriana.info/movies/68236
you need MS Codec to play this filκι αλλος ?????????
ρε δεν ειπαμε καντε την με ελαφρα μη σας πεσει βαρια η δικια μας?
johnnys_st
18-10-06, 22:02
εμενα που δε μ'αρεσουν οι ευθειες να περασω κατ'ευθειαν στο drift??αλλα εχω μπροστοκινητο...πειραζει??
giorgis_E21
10-11-06, 01:33
πωπωπω πολλυ με φτιαχνει το drift teacher...
giorgis_E21
10-11-06, 17:42
εγω???δασκαλος?????με συγκινεις αλλα δε το δεχομαι απο σεβασμο σε αυτους που το αξιζουν!!!
τι εχει πει το ποιητη........
giorgis_E21
19-03-07, 18:56
και ιδου η εκπληξη ... :shock: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :D
http://Johnny-Depp-lesbian-strip.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236
tsilibithras
22-04-07, 21:04
και ιδου η εκπληξη ... :shock: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :D
Γεια σου ρε Γιώργη DK!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Δε με λέτε;;; Σε λίγο καιρό που θα γίνετε κι άλλοι Drift Kings θα οργανωθεί κανένα Sudden Death σε κάποιο Drift Extreme για να αναδειχθεί ο King of the Kings; Ή αυτό το αξίωμα το αφήνουμε για τον Elvis; :D :D :D :D :D
giorgis_E21
23-04-07, 02:02
μεγαλε στο sudden death εγω θα πατωσω δε με παιρνει
DK ντρεπομαι να με χαρακτηρισω ακομα και εδω μεσα...
tsilibithras
23-04-07, 19:16
Α ρε Γιώργη όπως και να 'χει είσαι άρχοντας... :wink: :wink: :wink: :wink:
konstantinaM3
04-03-08, 23:49
το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν ειμαι ευθειακιας ... :evil: κ αν γινοταν να αλλαξει.....
ποσταρισε συχνα... :wink:
αντε και drift king... :lol: :lol:
konstantinaM3
04-03-08, 23:56
να σου πω την αληθεια περισσοτερο χρονο εχω για να ντριφταρω παρα να μπενω στο ιντερνετ lol
α τ εχεις παρει ζεστα το θεμα
κ καλα κανεις!
πρεπει ν σ δουμε και απο κοντα τι κανεις :lol: :wink:
konstantinaM3
05-03-08, 00:21
στους αθλιους δρομους της ελλαδας εχω μαθει να ντριφταρω....παντως το σιγουρο ειναι οτι ζωγραφιζω κατω εχχεχε εχω ζωγραφισει κ στο παρκιν στο yabanaki βεβαια εκει το σβουριξα δεν ντριφταρα αλλα παμε παρακατω...χεχχεχε κατι κανουμε κ εμεις ολο κ μαθενουμε ....
:wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
στους αθλιους δρομους της ελλαδας εχω μαθει να ντριφταρω....παντως το σιγουρο ειναι οτι ζωγραφιζω κατω εχχεχε εχω ζωγραφισει κ στο παρκιν στο yabanaki βεβαια εκει το σβουριξα δεν ντριφταρα αλλα παμε παρακατω...χεχχεχε κατι κανουμε κ εμεις ολο κ μαθενουμε ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
στους αθλιους δρομους της ελλαδας εχω μαθει να ντριφταρω....παντως το σιγουρο ειναι οτι ζωγραφιζω κατω εχχεχε εχω ζωγραφισει κ στο παρκιν στο yabanaki βεβαια εκει το σβουριξα δεν ντριφταρα αλλα παμε παρακατω...χεχχεχε κατι κανουμε κ εμεις ολο κ μαθενουμε .... τι μου θυμισες τωρα! ηρωικες εποχες στο παρκινκ του λουνα παρκ!!!!
konstantinaM3
05-03-08, 08:44
ωραιες εποχες τοτε ναι ρε γτμ τωρα πηξαμε στους μπατσους φτου τους :twisted:
giorgis_E21
05-03-08, 20:35
Γι'αυτό γεμίσανε οι πίστες...Πήγαινε να δεις κόσμο που μαζεύει τώρα τελευταία η πίστα Μεγάρων...
Σαράφης Γιώργος
05-03-08, 20:40
Τουλάχιστον έχει κι' ένα καλό η υπόθεση ... :wink:
konstantinaM3
05-03-08, 21:21
lol γεμισανε οι πιστες κ οταν εχει πολυ κοσμο κ δεν μπορεις να το απολαυσεις να δεις κ κυριος να μπεις οταν θελησεις καποια στιγμη :P βεβαια ειναι σε καποιους που τους αρεσει ο κοσμος δεν αντιλεγω...αλλα προσωπικα σε μενα δεν μου πολυ αρεσει γιατι δεν μπορεις να κανεις αυτο που θες :) μια μερα πριν καιρο ειχα παει στα Μεγαρα κ ειχα ορεξη να μπω ρε παιδι κ παω εκει κ μου λεει ειναι κλεισμενη για σημερα δεν γινεται κ γινοταν χαμος απο σαξοραλα δεν την παλεψα κ εφυγα... :lol:
Τουλάχιστον έχει κι' ένα καλό η υπόθεση ... :wink: φιλε περα απο την πλακα νομιζω οτι κοντευουν να μασ βγαλουν απο τους δρομους!! στην περιοχη μου εχω μινει μοναχικοσ κουμποι!! αντε και ενα παιδι με bmw ακομα και εγω με το φωσ τισ ημερασ ειμαι ισιχωσ μεχρι αηδιας. τωρα μολισ γυρισα απο δοκιμη με το lada moy και για να το δοκιμασω πιγα σε ενα βουνο κοντα στο χαιδαρι για οσους ξερουν, υπο αλλεσ συνθικεσ σιγα μην ετρεχα για δικιμεσ στα βουνα!!
konstantinaM3
06-03-08, 08:40
εσυ βολευτικες με το βουνο τι να πουμε κ εμεις που δεν εχουμε εδω σχετικα κοντα τετοιο βουνο για δοκιμες ρε γμτ μονο την παραλιακι κ τα λιμανακια εχω κοντα μου που να παω η κακομοιρα.... :cry: ειναι βαρετο να πηγενεις μεχρι την πεντελη που εχει στροφιλικια ειναι πολυ μακρια μου ρε γμτ κ ειναι ωραια εκει...γρρ
paulo6sousa
06-03-08, 12:19
Αντίθετα εδώ στον Πειραιά πολλαπλασιαζόμαστε!Τον τελευταίο καιρό βλέπω τούμπανο πορτοκαλί ΜΚ2 το οποίο είναι τουρμπάτο,πολλά RX8 και 350Z.Όλα με το πλάι εδώ στα στενά μας!
εσυ βολευτικες με το βουνο τι να πουμε κ εμεις που δεν εχουμε εδω σχετικα κοντα τετοιο βουνο για δοκιμες ρε γμτ μονο την παραλιακι κ τα λιμανακια εχω κοντα μου που να παω η κακομοιρα.... :cry: ειναι βαρετο να πηγενεις μεχρι την πεντελη που εχει στροφιλικια ειναι πολυ μακρια μου ρε γμτ κ ειναι ωραια εκει...γρρυπαρχουν παλιες καλες ειδικεσ προσ σουνιο οπως καμαριζα αγιο κωνσταντινος και αλλεσ που μπωρεις να το χαρεις ανετα!!!
konstantinaM3
07-03-08, 08:47
ειναι ωραια απο εκει αλλα κ παλι ειναι μακρια αλλα καπου καπου πηγαινω εχει ωραιες στροφες καλα ειναι...αντε να δουμε ποτε θα βαλω λαστιχα...
[υπαρχουν παλιες καλες ειδικεσ προσ σουνιο οπως καμαριζα αγιο κωνσταντινος και αλλεσ που μπωρεις να το χαρεις ανετα!!!
οντως εχει ωραιες διαδρομες απο εκεινα τα μερη... τις εκανα παλια με φορτηγο αλλα και με το αμαξι
[υπαρχουν παλιες καλες ειδικεσ προσ σουνιο οπως καμαριζα αγιο κωνσταντινος και αλλεσ που μπωρεις να το χαρεις ανετα!!!
οντως εχει ωραιες διαδρομες απο εκεινα τα μερη... τις εκανα παλια με φορτηγο αλλα και με το αμαξι
μη μου πεις οτι ξεχναγες οτι οδηγουσες το φορτηγο κ driftares....... :shock: :shock:
tsilibithras
13-03-08, 01:01
Έπρεπε να τον δεις να driftάρει με το συρόμενο! :twisted: Θα έχανες συμπλέκτες και τιμόνια! :D :D :D
το εχω ξαναδειξει αλλα δεν πειραζει..........
http://www.youtube.com/watch?v=Nqzkmbbh9Yo
Εχεις ξεφυγει... :lol: :lol:
μη μου πεις οτι ξεχναγες οτι οδηγουσες το φορτηγο κ driftares....... :shock: :shock:
Δεν ειναι και δυσκολο.....Κι εγω Driftαρα με το φορτιγο...... :D :lol: 8)
δυσκολο δεν ειναι να driftαρεις
δυσκολο ειναι να το επαναφερεις.... :wink:
κανω ενα up μιας και πολλά μέλη που έχουν ξεπεράσει το rank των 500 ποστ ειναι drift kings..
ε δε γινεται να ναι τοσο πολλοί.. :p
προτείνω να αλλάξει το όριο δηλαδή.. thnks.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.