Επιστροφή στο Forum : Τι αυτοκίνητο οδηγείς - Άξονας μετάδοσης της κίνησης
Επιστήμονας
24-03-05, 23:25
Εγω θα ψηφισω πισω αλλα...
Μην ξεχναμε οτι αν υπαρχει θεληση ολα driftαρουν γιαυτο σεβασμο και στους μπροστινους...
Υ.Γ.Ρε toyotis θερμη παρακληση...το gif-βιντεακι για 56Κ ειναι τεραστιο...μπορει τωρα να κατεβαινει αλλα για φαντασουν να εχεις μεσα σε ενα θεμα δεκα τετοια signatures. Οχι οτι δεν μου αρεσει...ειναι αρρωστο αλλα...
opelcorsa-a
25-03-05, 23:53
Egw exw ena Opel Corsa A,alla exw mathei se Opel Ascona'77 kai se ena Fiat 500'58.
Εγώ βάζω την ψηφο μου FWD γιατι FWD οδηγώ συχνότερα (Ένα Avensis πρωτης γενιας). Απο πισωκινητο οδηγώ σπανιότερα ενα Mitsubishi L300 του 1984. Για πολύ λίγο καιρό είχα δουλέψει παρκαδώρος οποτε η λίστα μεγαλώνει...
ΥΓ: Αλλαξα το παλιο καλο avatar στο signatures. Θαυμάστε το για τελευταία φοράhttp://users.zeroone.net/toyotis/ZondaDrift.gif
Επιστήμονας
26-03-05, 01:02
Ο καθε αξονας θελει και την αναλογη τεχνικη. Κατα την γνωμη μου υπο καποιες προυποθεσεις ενας μπροστοκινητος μπορει να προασφερει πολυ θεαμα. Και επειδη το FWD Drifting θελει χιλιομετρα και μηδαμινη προσφρυση η τεχνικη ειναι πολυ δυσκολη....
Υ.Γ. Ευχαριστω για την αλλαγη...οσο για το Pagani εγω το αποθηκευσα στο δισκο μου... :wink:
opelcorsa-a
26-03-05, 20:37
Swsta exoume dei na driftaroun kai FWD.
Swsta exoume dei na driftaroun kai FWD.
Μάλλον εμένα είδες... :)
Επιστήμονας
28-03-05, 16:09
Εν τω μεταξυ ο Επισκεπτης πρεπει να ειναι ο Τοxic.... :twisted:
opelcorsa-a
28-03-05, 16:26
Εν τω μεταξυ ο Επισκεπτης πρεπει να ειναι ο Τοxic.... :twisted:
Les na einai o Toxic;Kai na grafei sn episkeptis gia na min ton kraxoume; :D :P
Επιστήμονας
28-03-05, 17:03
Oχι αλλα θα βαριετε να κανει λογκ ιννννν :lol:
paidia den thelo na prosvalw tous FWD alla to drift dimioyrgithike gia ta RWD. Twra omws o kathenas oti exei paizei analoga kai to efxaristietai :!:
Επιστήμονας
19-04-05, 00:32
Σιγουρα δεν ειναι στο στοιχειο τους τα μπροστινα. Αλλα οταν καποιος θελει ενα αμαξι μεχρι 15-17 χιλιαδες ευρω και θελει σωνει και καλα κανουργιο τι να παρει...
paidia ego edosa tin psifo mou sta FWD an kai eimai se mia pleonektiki thesei na exo stin diathesi mou kai tis 3 epiloges. ti gnomi exete gia drift se pago kai me tzipaki?
montechristo
20-04-05, 15:51
Tι καλυτερο βρε παιδια απο την κινηση πισω? Οταν βαριεσαι, στριβειςμε το τιμονι. Αλλά οταν εχεις κεφια, το γκαζι γινεται αυτο το τιμονι... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
cannonball
21-04-05, 00:11
paidia ego edosa tin psifo mou sta FWD an kai eimai se mia pleonektiki thesei na exo stin diathesi mou kai tis 3 epiloges. ti gnomi exete gia drift se pago kai me tzipaki?
Εμεις οι δυο πρεπει να μιλησουμε και να βρεθουμε αγορι μου :D
Ειμαι ο μονος λοιπον που ψηφησε 4wd??????????????
Και πισωκινητος :twisted: και τετρακινητος :twisted:
Ααααα! και οταν χρειαστει 4wd με κοντες σχεσεις!!!!
Τελικη 5ης 110χλμ οποιος δεν το εχει βιωσει χανει!!!!
Το αυτοκινητο συμπεριφερεται σαν WRC οποιος αμφιβαλει
εχω δεξι καθισμα και δεχομαι κρατησεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εμεις οι δυο πρεπει να μιλησουμε και να βρεθουμε αγορι μου :D
Ειμαι ο μονος λοιπον που ψηφησε 4wd??????????????
Και πισωκινητος :twisted: και τετρακινητος :twisted:
Ααααα! και οταν χρειαστει 4wd με κοντες σχεσεις!!!!
Τελικη 5ης 110χλμ οποιος δεν το εχει βιωσει χανει!!!!
Το αυτοκινητο συμπεριφερεται σαν WRC οποιος αμφιβαλει
εχω δεξι καθισμα και δεχομαι κρατησεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dike mou pou isouna toso kairo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kai ama diskolepsei poli i katastasi vazeis se efarmogi kai to deutero mploke se leitourgia :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
cannonball
26-04-05, 10:56
Πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε!!!!!!!
Τι εργαλειο οδηγας??????
Πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε!!!!!!!
Τι εργαλειο οδηγας??????
ena Mitsubishy Patzero pinin 2.0 (127ps). esi ti odigas?
tin M. pempty tha ertheis? elpizo pos nai gia na ta poume apo konta!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
το αυτοκινητο μου ειναι ενα fiat seicento τιουναρισμενο...μπροσθοκινητο,μουργιαρικο αλλα παιχνιδιαρικο!
λογω του κοντου μεταξονιου θελει προσοχη στις αποτομες μεταφορες φορτιου... :roll:
Τα πισωκίνητα ντριφτάρουν πιο έυκολα και για περισσότερη ώρα αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να κάνεις θεαματικά ντρίφτ και με μπροστοκίνητα ή και 4κίνητα...
Εγώ έχω ένα ΜΧ5 ΜΚ2,5 2004 και είμαι όλη την ώρα με το πλάι αλλα ακόμα μαθαίνουμε... Προσεχώς μπλοκέ...
Εχω μάθει στα πισωκίνητα που είχα γιατί έτυχε με αυτά να μου αρέσει περισσότερο το ντρίφτ...(911 SC '79, Kadett RWD '79, & MX5 2004)
Αλλα και μπροστοκίνητα που είχα στη κατοχή μου θυμάμαι όλο με τις πορτες μου άρεσε να πάω ειδικά στο χιόνι ανάβαση-κατάβαση παρνασσού...(Corolla 1.3 '90, Golf 1800 MK2, & Leon 1.4 2003)
ετω εκανα drift με το samurai του πατερα μου αλλα δυστηχος μονο στο χιονει η σε κανα παγο.τωρα με 205 και σε καινουργια ασφαλτο κανω .στο βρεγμενο driftaro πιο πολυ και απο snowboard που κατεβενει τον παρνασο για αυτο 8α ψηφισω FWD :twisted: :twisted: :twisted:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.