Επιστροφή στο Forum : Χμμμμμμμμμμμμμμμ...
Μην αρχίσετε να ρωτάτε δεν γνωρίζω/ δεν απαντώ :lol:
"ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ"[/b]
λιγο στεναχωρη ειναι με κλειστες στροφες αλλα αξιζει τον κοπο.....
και λαστιχοφονιας........ :wink:
οταν εχω αμαξι θα ξαναρθω γιατι εχω γεμησει το απουσιολογιο και θα μεινω στο τελος στην ιδια ταξη........ :cry: :wink:
μεχρι εκει δεν λεμε τιποτα αλλο
!!!
Ρε παιδες γτ ετσι τωρα???
Βγαλτε τη φωτο.... Τι νομιζετε οτι δν 8α τη βρουν...??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ρε παιδες γτ ετσι τωρα???
Βγαλτε τη φωτο.... Τι νομιζετε οτι δν 8α τη βρουν...??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Στη φωτό δεν φαίνετε τίποτα ρε Στέλιο. Ούτε τα στοιχεία του Google earth. Πως θα την βρούν? Κ μην ξεχνας πως έχει ηδη μαθευτει αρκετά, είδες την περασμένη φορά πόσοι "περιεργοι" ηρθαν...
Την προηγουμενη φορα ειπαμε οτι θα παμε αυτος , αυτος κι αυτος και ο καθε ενας κουβαλησε απο αλλους δεκα ! Λιγο νιονιο ρε παιδια , για να μην γινει και αυτη ''λουτσα'' .
κακως που μπηκε η φωτο...
θα γινει σαν της λουτσας και χειροτερα.
Ε βγάλτε την τοτε ρε παιδια....
Ωχουυυυ... :?
Αφου δεν γράφει ουτε που ειναι, ουτε τιποτα, :?
Πως θα την βρουν δηλαδή??
Ετσι την εβαλα για να πειράξω μερικους.
Σαράφης Γιώργος
20-03-08, 21:52
ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΔΕΣ !!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΔΕΣ !!!!!!!
Κατεβα να παμε ! ( Προσκληση Νο2 ) :lol: :lol: :lol:
Μην αρχίσετε να ρωτάτε δεν γνωρίζω/ δεν απαντώ :lol:
"ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ"[/b]
εκει ηταν οντως αλλα ειναι και παρακατω χι χι χι...
G.P.T.M. :wink:
Σαράφης Γιώργος
20-03-08, 22:19
ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΔΕΣ !!!!!!!
Κατεβα να παμε ! ( Προσκληση Νο2 ) :lol: :lol: :lol:
Άμα κάτσει , ψήνομαι Χρηστάρα !!! :wink:
Άμα κάτσει , ψήνομαι Χρηστάρα !!! :wink:
OXI!!!
θΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΜΠΑΖΏΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΩΟ ΣΟΥ! :lol:
Σαράφης Γιώργος
20-03-08, 22:28
:lol: :lol: :lol: :wink:
εσυ μονο φτανεις να γινει σαν την λουτσα...χι χι χι
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...
'' ΣΑΡΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΚΑΦΕΙΣ ''
:lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
20-03-08, 22:32
:lol: :lol: :lol: :lol:
Βεβαια περιττο να σου πω αν κατεβεις ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Το λεωφορειο δεν χωραει !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παιδια χωρις παρεξιγισης θα γινει σαν τις λουτσα θελετε δεν θλετε καποια στιγμη θα μαθευτει!!!
αργησα να την σβησω γιατι δεν ειχα μπει!!!την εσβησα και εγω
αν ειναι να μαθευτει καποτε ασ μαθευτει. γιατι να το κανουμε εμεις τωρα;
αν ειναι να μαθευτει καποτε ασ μαθευτει. γιατι να το κανουμε εμεις τωρα;
ναι ακριβως!
σακη π χαθηκες???θα τα πουμε την κυριακη στο hdc!!!
οταν πας παρε τηλ. θα ειμαι με νασσο και αλλους φιλους...
Σαράφης Γιώργος
21-03-08, 11:14
Βεβαια περιττο να σου πω αν κατεβεις ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Το λεωφορειο δεν χωραει !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αααααααα .... τότε δεν έρχομαι !!!!!
παιδες που είναι αυτη η πιστα και απο πια διαδρομή στειλτε ενα πμ. ευχαριστω!
tsilibithras
24-03-08, 01:36
Αχμμμμμ... :roll:
:twisted:
χωρις παρεξηγηση απο κανεναν ελπιζω, μηπως θα ηταν καλυτερα να διαγραφει το τοπικ?
οκ εχουμε κατι καλο τωρα, δεν ειναι αναγκη να χαθει οσο πιο γρηγορα γινεται...
χωρις παρεξηγηση απο κανεναν ελπιζω, μηπως θα ηταν καλυτερα να διαγραφει το τοπικ?
οκ εχουμε κατι καλο τωρα, δεν ειναι αναγκη να χαθει οσο πιο γρηγορα γινεται... δεν ξερω αν εχεις αδικο αλλα εφοσον εγινε γνωστο μαλλον θα γινεις κακοσ με αυτο που λες!
διαφωνω... ασε που δεν ειμαι και κακος (πολυ) 8)
η λογικη ειναι απλη. εστω οτι ξαφνικα η πιστα ειναι γεματη καθε μερα και ωρα. κλεινει μεσα σε 2 βδομαδες ή οχι? (παρε σαν bonus οτι δεν εχει και αδεια...) αστυνομια φερανε ηδη 1 φορα.
εγω ολο αυτον τον καιρο το εχω πει μονο σε 2 παιδια εκτως του κλαμπ, που εχουν σχεση με ντριφτ ομως, και ηρθαν..
οσοι θελουν να το μαθουν, μπορουν απλα να ερθουν μαζι μας.
και εννοηται δεν λεω κλειστε το. απλα ρωταω αν θα ηταν καλυτερα..... το ειπα απο την αρχη, μην παρεξηγηθει κανενας, δεν εχω τετοια προθεση. το καλο μας κοιταω.
πρωτον εννοιοιτε οτι δεν εισαι κακος αλλα ειχαμε πει απο την αρχη να μην μαθευτει, τωρα δεν ξερω αν γινεται να σταματισεισ αυτο που εχει αρχισει. και για την λουτσα που λενε δεν εχω παει ποτε και δεν εχω ιδεα τι γινεται αλλα απο αυτα που εχω ακουσει επειδη ειμαι και λιγο εσωστρεφεισ τυποσ και δεν μου αρεσει η πολυκοσμια και γενικα η πολυλογια σε αυτα τα θεμα, δηλαδη γουσταρω λιγουσ και καλους παρα το χαος μαλλον ουτε βαρη με βλεπω να ξαναπιγενω!!
νασσο, ωραια η φωτο στην υπογραφη... :wink: :wink: :wink:
το καλο μας κοιταω.
Οχι δε κοιτας το καλο,την παρτη σου και μερικων αλλων κοιτας.
Αυτο ειναι το πνευμα ρε παιδια,αυτο ειναι το νοημα?Αμα λειτουργουσαν ετσι τα πραγματα,ολα θα ειχαν μεινει στασιμα,ο καθενας θα κραταγε επτασφραγιστο μυστικο το καθετι.
Ξαφνικα βγαζετε ολοι τον ποιο κομπλεξικο σας εαυτο,μπραβο σας προνομιουχοι,Ελληναρες συγχαρητηρια.
Το να μη γνωστοποιειται το μερος λογω μπατσων το καταλαβαινω,αλλα αναμεσα και στα απλα μελοι του forum,δε περιμενα τετοιου ειδους συμπεριφορες,ετσι παει ο χωρος προς τα μπροστα?Προσ το καλυτερο?
Δε θα παρακαλεσω ουτε για pm ουτε για τιποτα,μπραβο σας κρατηστε την πιστα για τη παρτη σας μη τυχον ερθει και κανενας αλλοσ να βγαλει την καβλα του εκει,περα απο εσας,και να προσεχετε μη τυχον και μαθευτει και ερθει και κανενας (που θα μπορουσατε καλλιστα ολοι εσεις να ειστε στη θεση του).
Συγχαρητηρια
Αν πιστευετε οτι ειμαι μπάτσος μπειτε στο ροχι8κλαμπ και θα δειτε στο αγωνες /οδηγηση ολες οι δημοσιευσεις για φορμουλα 1 ειναι δικές μου. αφηστε μου πμ εκει.
επισης δεν θα σας γινω φορτωμα γιατι απο 8μαρτιου - 8 μαιου θα ειμαι χωρις πινακιδες διπλωμα. :cry:
το καλο μας κοιταω.
Αυτο ειναι το πνευμα ρε παιδια,αυτο ειναι το νοημα?Αμα λειτουργουσαν ετσι τα πραγματα,ολα θα ειχαν μεινει στασιμα,ο καθενας θα κραταγε επτασφραγιστο μυστικο το καθετι.
Ξαφνικα βγαζετε ολοι τον ποιο κομπλεξικο σας εαυτο,μπραβο σας προνομιουχοι,Ελληναρες συγχαρητηρια.
Το να μη γνωστοποιειται το μερος λογω μπατσων το καταλαβαινω,αλλα αναμεσα και στα απλα μελοι του forum,δε περιμενα τετοιου ειδους συμπεριφορες,ετσι παει ο χωρος προς τα μπροστα?Προσ το καλυτερο?
Δε θα παρακαλεσω ουτε για pm ουτε για τιποτα,μπραβο σας κρατηστε την πιστα για τη παρτη σας μη τυχον ερθει και κανενας αλλοσ να βγαλει την καβλα του εκει,περα απο εσας,και να προσεχετε μη τυχον και μαθευτει και ερθει και κανενας (που θα μπορουσατε καλλιστα ολοι εσεις να ειστε στη θεση του).
Συγχαρητηρια
το προβλημα δεν ειναι τα μελη του club αλλα ολοι οι αλλοι, με πμ σιγα σιγα ολοι την μαθαινουν οι εντος. ουτε την θελουμε για παρτη μας. ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠAΡΤΗ ΤΟΥ DRIFTCLUB.GR...
Αν πιστευετε οτι ειμαι μπάτσος μπειτε στο ροχι8κλαμπ και θα δειτε στο αγωνες /οδηγηση ολες οι δημοσιευσεις για φορμουλα 1 ειναι δικές μου. αφηστε μου πμ εκει.
επισης δεν θα σας γινω φορτωμα γιατι απο 8μαρτιου - 8 μαιου θα ειμαι χωρις πινακιδες διπλωμα. :cry:
το οτι εισαι μπατσος το ξερουμε αλλα εισαι η επιβαιβεωση του κανονα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μπες στο rx8club και ρωτα οποιον θες για μενα :evil:
το καλο μας κοιταω.
Συγχαρητηρια
Εισαι λιγο τραγικος με αυτα που λες . Ζητησες να μαθεις και δεν σου ειπαν ? Μια φορα κανονισαμε και ο καθε ενας ασχετος εφερε απο 10 ατομα και δεν χωραγαμε να περπατησουμε , οχι να τρεξουμε . Εγω δεν γουσταρω να γινει Λουτσα , με λακουβες , χωματα και τον καθε ενα που του ηρθε να κανει το ραλιστα ... Αμα γι αυτο ειμαι Ελληναρας δεν μπορω να κανω τιποτα , λυπαμαι ...
(Αν εχεις σκοπο , να ερθεις , να τρεξεις , να χαβαλεδιασεις στειλε ενα τηλ με πμ και την επομενη φορα θα λαβεις τηλ ... ολοι ετσι εκαναν )
το καλο μας κοιταω.
Συγχαρητηρια
Εισαι λιγο τραγικος με αυτα που λες . Ζητησες να μαθεις και δεν σου ειπαν ? Μια φορα κανονισαμε και ο καθε ενας ασχετος εφερε απο 10 ατομα και δεν χωραγαμε να περπατησουμε , οχι να τρεξουμε . Εγω δεν γουσταρω να γινει Λουτσα , με λακουβες , χωματα και τον καθε ενα που του ηρθε να κανει το ραλιστα ... Αμα γι αυτο ειμαι Ελληναρας δεν μπορω να κανω τιποτα , λυπαμαι ...
(Αν εχεις σκοπο , να ερθεις , να τρεξεις , να χαβαλεδιασεις στειλε ενα τηλ με πμ και την επομενη φορα θα λαβεις τηλ ... ολοι ετσι εκαναν )
ακριβως!!!ακομα θυμαμαι εκεινη την κυριακη!γινοταν πραγματικα χαμος και οχι τοσο αυτο αλλα ειχαν ερ8ει ποσα αυτοκινητα γυρω στ 20με30 και ειχαν μπει μονο οι 5!!!
το καλο μας κοιταω.
Συγχαρητηρια
φχαριστουμε για τα βρισιδια. το ποιος ειναι ελληναρας φαινεται απο τα κειμενα. εσυ τα ξερεις ολα.. και για την πιστα και για εμας.
ποτε ζητησες να ερθεις και σου το αρνηθηκε καποιος?
ποτε ζητησες βοηθεια για κατι και δεν σου απαντησαμε?
Παντελης Κιτζογλου
24-03-08, 23:48
το καλο μας κοιταω.
Συγχαρητηρια
:shock:
Ντογκας Ιωαννης
25-03-08, 00:04
την πιστα αυτη την ανακαλυψα εγω ,και δεν το λεω για να μου πειτε μπραβο, απλα την ανακαλυψα κατα τυχη... καποια παιδια την ξερανε απο πριν χωρις να γνωριζουν οτι εχει κλεισει για χρηση καρτ πλεον και καποιοι αλλοι την ξερουν γενικα εκτος driftclub...
δεν ειναι οι σερρες αλλα μια απλη καρτοπιστα χωρις αυτο ομως να μας εμποδιζει να κανουμε την καβλα μας να δοκιμαζουμε τα αυτοκινητα μας και να βελτειωνομαστε οσο μπορουμε
στα πρωτα ατομα λοιπον που το ειπα ηταν παιδια μεσα απο δω που γνωριζω προσωπικα και που οποτε κανονιζαμε διαφορες συναντησεις παντα ηταν "μεσα" , οπως επισης ειναι "μεσα" στο φορουμ του driftclub και εκφραζουν παντα τις αποψεις τους σε θεματα που μας αφορουν και μας νοιαζουν και οχι απλα για να βαλουν μια αγγελια και μην τον ειδατε το Παναη!!
αν λοιπον νομιζετε οτι πρεπει να σας στειλω pm την επομενη φορα που θα κανονισουμε να παμε εκει πειτε μου!
εντελως φιλικα
Γιαννης
+100000000000000000000000000
tsilibithras
25-03-08, 03:08
το καλο μας κοιταω.
Συγχαρητηρια
Αν όσο καιρό είσαι εδώ μέσα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, σου ανταποδίδω το post σου γιατί μάλλον εσένα αφορά. :P :evil:
:shock: Άλλα και άλλοι κρίνουν το πώς πάει μπροστά το Drift και όχι μια καρτόπιστα στη μέση του πουθενά.
Να γνωριστείς με τα παιδιά όπως όλοι, ώστε να ξέρουμε ποιοι είμαστε ποιοι.
Υ.Γ.: Ωραία, εμείς είμαστε Ελληνάρες. Εσύ τι είσαι; Αλβανός; Τούρκος, ή Κινέζος;
:?
:shock: Άλλα και άλλοι κρίνουν το πώς πάει μπροστά το Drift και όχι μια καρτόπιστα στη μέση του πουθενά.
μου το κανεις λιανα σε περικαλω;
tsilibithras
25-03-08, 03:28
Αμιιιι!!! :D Πώς δε γίνεται! :D
Το αν θα πάει μπροστά το drift εξαρτάται από το αν θα μάθει π.χ. ο ninja σε ποιο σημείο είναι η καρτόπιστα;
Ο χαμός που γίνεται εξ αιτίας των εξελίξεων "κάποιας" διοργάνωσης δεν είναι πολύ σημαντικότερος; Η επιτυχής διεξαγωγή κάθε event από άλλες διοργανώσεις δεν είναι ακόμα σημαντικότερος; :wink: :wink: :wink:
8) 8) 8) 8) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8)
πες μου μπορουσα να μη βαλω φατσουλες;
Καταρχην για να ξεκαθαριζονται τα πραγματα,το θεμα δεν ειναι αν ΕΓΩ ξερω η δε ξερω που ειναι η πιστα,αλλα αυτη η νοοτροπια που φαινεται απο οσα γραφτηκαν.Ολους οσους μου ειπαν αν ζητησα να ερθω και μου αρνηθηκαν και ολα αυτα και το οτι τα λεω πολυ τραγικα,ξαναδιαβαστε απο την αρχη το topic και πειτε μου τι συμπερασματα βγαινουν απο τα γραφομενα,τι θα καταλαβαινε ο καθενας απο οσα γραφτηκαν.
Επισης τα μελη του driftclub δεν ειναι μονο τα 7-8 ατομα που γραφουν συνεχως και καθημερινα.
Μελη ειναι πολλοι ακομα,αυτοι που παρακολουθουντις συζητησεις και καπου καπου ανακατευονται,μελη ειναι καποιοι που δεν μιλανε πολυ η και καθολου στο forum αλλα γουσταρουν τη φαση με χιλια,ειναι ο κοσμος που τρεχει στα drift-χτρεμε και πολλοι μα πολλοι αλλοι ακομα.
Οσο για εμενα ουτε εβρησα κανεναν,ουτε εχω βαλει ποτε αγγελια εδω μεσα,ουτε γραφτηκα χτες.
Αν όσο καιρό είσαι εδώ μέσα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, σου ανταποδίδω το post σου γιατί μάλλον εσένα αφορά.
Ναι μπορει να εχεισ και δικιο,η διαφορα ειναι οτι ειπα και κανα επιχειρημα για οσα λεω.
Δε λεω και το οποιος το λεει ειναι μετραει σαν επιχειρημα :P
Άλλα και άλλοι κρίνουν το πώς πάει μπροστά το Drift και όχι μια καρτόπιστα στη μέση του πουθενά.
Χανεις την ουσια,μιλαω για τετοιου ειδους νοοτροπιες,δεν εννοω οτι θα παει πισω σα θεσμος το drift
Ωραία, εμείς είμαστε Ελληνάρες. Εσύ τι είσαι; Αλβανός; Τούρκος, ή Κινέζος;
Οχι οτι σε αφορα κιολας,αλλα Ιαπωνας ειμαι :P
理解しなさい? 8)
Το αν θα πάει μπροστά το drift εξαρτάται από το αν θα μάθει π.χ. ο ninja σε ποιο σημείο είναι η καρτόπιστα;
Aυτο ειναι το συμπερασμα που εβγαλες εσυ?Αυτο καταλαβες απο οσα εγραψα παραπανω?
Kαι για να ειμαι και στο πνευμα του forum:
:twisted: :wink: :lol: :cry: :oops: :P :twisted: :evil: :x :shock: :lol: :o :) :( :D :idea: :mrgreen:
Καταρχην για να ξεκαθαριζονται τα πραγματα,το θεμα δεν ειναι αν ΕΓΩ ξερω η δε ξερω που ειναι η πιστα,αλλα αυτη η νοοτροπια που φαινεται απο οσα γραφτηκαν.Ολους οσους μου ειπαν αν ζητησα να ερθω και μου αρνηθηκαν και ολα αυτα και το οτι τα λεω πολυ τραγικα,ξαναδιαβαστε απο την αρχη το topic και πειτε μου τι συμπερασματα βγαινουν απο τα γραφομενα,τι θα καταλαβαινε ο καθενας απο οσα γραφτηκαν.
Επισης τα μελη του driftclub δεν ειναι μονο τα 7-8 ατομα που γραφουν συνεχως και καθημερινα.
Μελη ειναι πολλοι ακομα,αυτοι που παρακολουθουντις συζητησεις και καπου καπου ανακατευονται,μελη ειναι καποιοι που δεν μιλανε πολυ η και καθολου στο forum αλλα γουσταρουν τη φαση με χιλια,ειναι ο κοσμος που τρεχει στα drift-χτρεμε και πολλοι μα πολλοι αλλοι ακομα.
Οσο για εμενα ουτε εβρησα κανεναν,ουτε εχω βαλει ποτε αγγελια εδω μεσα,ουτε γραφτηκα χτες.
ακριβως ετσι είναι. παρακολουθω το φορουμ εδω και 2 χρονια (χωρις να μπαινω και να γραφω καθε μέρα ανουσια και ασχετα προκειμένου να ειμαι αρεστος στην παλιοπαρέα), και καποια μέρα ενα γκρέμλιν σου λέει δεν σου λέμε το μέρος επειδή μπορει να εισαι μπάτσος!!!!!!
:shock: :shock: :shock:
εγω πιστευα οτι το φορουμ είναι για την μετάδοση της γνώσης και την αμεση πληροφορηση.
αν σας χαλάμε το chatting και το παρειστικο κλίμα να φευγουμε.... :evil:
Ελπιζω να αρχιζουν να νιω8ουν μερικοι γτ πηρα πουλους... :roll:
Να πω κατι στο παιδι που πεταει αστερακια???
Φιλε Ninja κατσε ψαξε την πιστα στο google, βρες τη, τραβα δες τη κ μην πρηζεις τα παιδια... Εσυ εισαι ελληναρας που τα 8ες ολα στο πιατο!
Πιατο μονο στη ΝΟVA. Κ αν δν νιω8εις για αυτο που σου λενε τα παιδια οτι 8α γινει πανζουρλισμος αν το μα8ουν ολοι, τοτε ειμαι σιγουρος οτι 8α σαι ενας απο τους "ολους" που αναφερω...
Φιλικα (οσο μπορουσα)
Στελιος...
Φιλε Ninja κατσε ψαξε την πιστα στο google, βρες τη, τραβα δες τη κ μην πρηζεις τα παιδια... Εσυ εισαι ελληναρας που τα 8ες ολα στο πιατο!
Πιατο μονο στη ΝΟVA. Κ αν δν νιω8εις για αυτο που σου λενε τα παιδια οτι 8α γινει πανζουρλισμος αν το μα8ουν ολοι, τοτε ειμαι σιγουρος οτι 8α σαι ενας απο τους "ολους" που αναφερω...
Φιλικα (οσο μπορουσα)
Στελιος...
1ον με το πηρα πουλους τι εννοεις?Η μαλλον καταλαβαινω τι εννοεις και γιατι το λες,δε καταλαβαινω ΠΩΣ το εννοεις ομως.Ο νοων νοειτω :P .Οσο εχεις φυγει εσυ τοσο εχουν φυγει και ολοι οι αλλοι.
2ον Δεν πρηζω κανενα ουτε επρηξα κανεναν,ουτε ζητιανεψα τιποτα και σιγουρα ουτε προκειται να το κανω.
Η παρεξηγεις τα γραφομενα μου η τα παιρνεις οπως θελεις.
Δε με νιαζει που ειναι η πιστα στην τελικη,κρατηστε τη να τη χαιρεστε.Ειδες πουθενα να ζηταω κατι τετοιο???
3oν Οσο για τη νοοτροπια οτι τα θελω ολα στο πιατο,τα Αμερικανακια λενε finders-keepers,φαινετε δεν απεχουμε πολυ απο αυτο ε
4ον Αυτοι οι "ολοι" που λες οτι θα το μαθουνε.Δεν καταλαβαινω τι διαφοροποιει εσενα και σε τι εισαι καλυτερος απο αυτουσ τουσ ολους.Και στην τελικη νομιζεις οτι δεν εισαι μεσα στους ολους?Ολοι εχουν την εντυπωση οτι οι ολοι,ειναι οι αλλοι...
5ον Παντα φιλικα (κι εγω μπορω)
Βαγγελης...
6ον Οπως βλεπετε ξερω να μετραω :P
καλα ρε τι παθατε εδω? ρε ninja ρε παιδια γιατι αρπαζεστε ετσι ευκολα χαλαρωστε λιγο κριμα ειναι
συνονοματε χαλαρωσε και συ εχει ενα δικιο η λογικη τους εε? :)
-αντε και με πηραν τηλ οτι ενας Λαμπρος πηρε το κωδικο σου και ποσταρει :lol: :lol:
Φιλικα (οσο μπορουσα)
Στελιος...
1ον με το πηρα πουλους τι εννοεις?Η μαλλον καταλαβαινω τι εννοεις και γιατι το λες,δε καταλαβαινω ΠΩΣ το εννοεις ομως.Ο νοων νοειτω :P .Οσο εχεις φυγει εσυ τοσο εχουν φυγει και ολοι οι αλλοι.
2ον Δεν πρηζω κανενα ουτε επρηξα κανεναν,ουτε ζητιανεψα τιποτα και σιγουρα ουτε προκειται να το κανω.
Η παρεξηγεις τα γραφομενα μου η τα παιρνεις οπως θελεις.
Δε με νιαζει που ειναι η πιστα στην τελικη,κρατηστε τη να τη χαιρεστε.Ειδες πουθενα να ζηταω κατι τετοιο???
3oν Οσο για τη νοοτροπια οτι τα θελω ολα στο πιατο,τα Αμερικανακια λενε finders-keepers,φαινετε δεν απεχουμε πολυ απο αυτο ε
4ον Αυτοι οι "ολοι" που λες οτι θα το μαθουνε.Δεν καταλαβαινω τι διαφοροποιει εσενα και σε τι εισαι καλυτερος απο αυτουσ τουσ ολους.Και στην τελικη νομιζεις οτι δεν εισαι μεσα στους ολους?Ολοι εχουν την εντυπωση οτι οι ολοι,ειναι οι αλλοι...
5ον Παντα φιλικα (κι εγω μπορω)
Βαγγελης...
6ον Οπως βλεπετε ξερω να μετραω :P
Αααααστοοοο ρε φιλε... πες οτι δν εγραψα ποτε... για να μην συνεχιζω... :wink:
...
στα πρωτα ατομα λοιπον που το ειπα ηταν παιδια μεσα απο δω που γνωριζω προσωπικα και που οποτε κανονιζαμε διαφορες συναντησεις παντα ηταν "μεσα" , οπως επισης ειναι "μεσα" στο φορουμ του driftclub και εκφραζουν παντα τις αποψεις τους σε θεματα που μας αφορουν και μας νοιαζουν και οχι απλα για να βαλουν μια αγγελια και μην τον ειδατε το Παναη!!
αν λοιπον νομιζετε οτι πρεπει να σας στειλω pm την επομενη φορα που θα κανονισουμε να παμε εκει πειτε μου!
εντελως φιλικα
Γιαννης
Συμφωνώ με τον Γιάννη. Μέλος του κλάμπ δεν είναι κάποιος που γράφτηκε για να πουλήσει κάτι (για μένα πάντα...) αλλά αυτός που συμετέχει γενικότερα...
Και ναι, δεν θέλω να μαθευτεί γενικότερα για να μην πάω καμμιά Κυριακή και δώ κανα καγκουρέικο με λαμπάκια και subs γυρω γυρω,
να μαλακίζεται στην πίστα. Πως να το κάνουμε μου χαλάει την αισθητική.
Τουλάχιστον τα μέλη του κλάμπ ξέρω πάνω κάτω τι κουμάσια είναι :twisted: :lol: :lol:
ΥΓ. Σόρρυ που προκάλεσα όλο αυτό το χαμό. Να πειράξω κάνα δυο ήθελα αλλά μάλλον ήταν κακή ιδέα... :shock:
...
εντελως φιλικα
Γιαννης
Συμφωνώ με τον Γιάννη. Μέλος του κλάμπ δεν είναι κάποιος που γράφτηκε για να πουλήσει κάτι (για μένα πάντα...) αλλά αυτός που συμετέχει γενικότερα...
Και ναι, δεν θέλω να μαθευτεί γενικότερα για να μην πάω καμμιά Κυριακή και δώ κανα καγκουρέικο με λαμπάκια και subs γυρω γυρω,
να μαλακίζεται στην πίστα. Πως να το κάνουμε μου χαλάει την αισθητική.
Τουλάχιστον τα μέλη του κλάμπ ξέρω πάνω κάτω τι κουμάσια είναι :twisted: :lol: :lol:
ΥΓ. Σόρρυ που προκάλεσα όλο αυτό το χαμό. Να πειράξω κάνα δυο ήθελα αλλά μάλλον ήταν κακή ιδέα... :shock:
φιλε τσανακα δεν προκαλεσες κανεναν χαμο!!!
και συμφωνω με τα λεγομενα του τσανακα!
αλλα για μενα ας ληξει εδω το θεμα δεν θα βγαλει πουθενα αν το συνεχισουμε!!
Εγω αν αρχισω να σχολιαζω λεγομενα θα παρεξηγηθω παλι οποτε το αφηνω κι εγω ...
''Δεν ζητιανευω τιποτα και δεν με ενδιαφερει , αλλα ας τους πρηξω λιγο χωρις λογο '' και '' Μπαινω και δεν γραφω γιατι ολοι οι μ@λ@κες που γραφουν , γραφουν χαζομαρες ''
Εγω αυτα καταλαβα απο τα λεγομενα των φιλων παραπανω και σταματω εδω . :wink:
ακριβως ετσι είναι. παρακολουθω το φορουμ εδω και 2 χρονια (χωρις να μπαινω και να γραφω καθε μέρα ανουσια και ασχετα προκειμένου να ειμαι αρεστος στην παλιοπαρέα), και καποια μέρα ενα γκρέμλιν σου λέει δεν σου λέμε το μέρος επειδή μπορει να εισαι μπάτσος!!!!!!
:shock: :shock: :shock:
εγω πιστευα οτι το φορουμ είναι για την μετάδοση της γνώσης και την αμεση πληροφορηση.
αν σας χαλάμε το chatting και το παρειστικο κλίμα να φευγουμε.... :evil:
αυτο καταλαβες εσυ απο τα παραπάνω; η μήπως τα 9 απο τα 10 δημοσιευματα δεν είναι φατσουλες και γελάκια και αλλα λογια ν αγαπιομαστε
παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα και πατε αλλου, μαλλον ακομα δεν εχετε καταλαβει ποιο ειναι το προβλιμα με την πιστα και δε ειναι προβλιμα το να ερθετε!! οσο για σενα φιλε λαμπρο για το γρεμλιν που ανεφερεσ ειμαι συγουροσ οτι στο ελεγε στο χαβαλε. με το να συνεχισετε να να γραφετε σε αυτο τον τονο δεν θα βγει τιποτα στο τελος. γι αυτο χαλαρωστε και θα τα πουμε αλλη στιγμη απο κοντα!!
παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα και πατε αλλου, μαλλον ακομα δεν εχετε καταλαβει ποιο ειναι το προβλιμα με την πιστα και δε ειναι προβλιμα το να ερθετε!! οσο για σενα φιλε λαμπρο για το γρεμλιν που ανεφερεσ ειμαι συγουροσ οτι στο ελεγε στο χαβαλε. με το να συνεχισετε να να γραφετε σε αυτο τον τονο δεν θα βγει τιποτα στο τελος. γι αυτο χαλαρωστε και θα τα πουμε αλλη στιγμη απο κοντα!!
και καποια μέρα ενα γκρέμλιν σου λέει δεν σου λέμε το μέρος επειδή μπορει να εισαι μπάτσος!!!!!!
το οτι εισαι μπατσος το ξεραμε.
το εισαι η επιβαιβεωση του κανονα (οπως και το εχω ξαναπει) κι αυτο το ξεραμε.
το εισαι χαζος και τα παιρνεις στα σοβαρα, δεν το ξεραμε.
το προβλημα δεν ειναι να μη το μαθεις εσυ σαν μπατσος,
το προβλημα ειναι να μη το μαθεις εσυ σαν λαμπρος...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MANOYSOYDAKIS TIRES
26-03-08, 16:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω αν αρχισω να σχολιαζω λεγομενα θα παρεξηγηθω παλι οποτε το αφηνω κι εγω ...
''Δεν ζητιανευω τιποτα και δεν με ενδιαφερει , αλλα ας τους πρηξω λιγο χωρις λογο '' και '' Μπαινω και δεν γραφω γιατι ολοι οι μ@λ@κες που γραφουν , γραφουν χαζομαρες ''
Εγω αυτα καταλαβα απο τα λεγομενα των φιλων παραπανω και σταματω εδω . :wink:
Ναι ρε φιλε,δηλαδη με τη λογικη σου ο μονος λογος που θα μπορουσε να ποσταρει καποιος εδω θα ηταν για να ζητιανεψει σε φαση "Πειτε μου και μενα ρε παιδια και παρτεμε και μενα μαζι και σε ποιον θα πρεπει να κανουμε καμμια πιπα για να μας πει που ειναι η πιστα?"
Για σκεψου ομως πραγματιδεν υπαρχει λογος?
Το δευτερο σκελος της ειρωνιας σου απλα δεν ειπωθηκε και ειναι καθαρα δικα σου λογια.
Τελοσπαντων το αφηνω κι εγω εδω γιατι δε βγαινει καμμια ακρη μαλλον,δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι οι αλλοι που θα σκασουνε καλα και ντε πρεπει να ειναι καγουρες με λαμπιονια και αερογραφιες.Απο που προκυπτει αυτο?
Και επισης ο καθενας που θελει να παει πρεπει να περιμενει pm ποτε θα παμε ολοι μαζι?Χωρις κηδεμονα δηλαδη δε προβλεπεται?
Η ποιο ταιριαστη και ευστοχη παρατηρηση ηταν αυτη του Σαραφη στην πρωτη σελιδα,και τα λεει ολα με μια κουβεντα ασχετως πλακας κλπ.
Αυτα και στην τελικη οποιος ξερει που ειναι η πιστα ξερει 8) 8) 8)
Ισως να τα πουμε εκει καμμια μερα.
Λεπτομερειεσ μετα απο pm και αυστηρο face control
Δε ξερω αν θα επρεπε αλλα αφου δε θελετε να δημοσιευθει,το σεβομαι και δε θα το κανω
η μήπως τα 9 απο τα 10 δημοσιευματα δεν είναι φατσουλες και γελάκια και αλλα λογια ν αγαπιομαστε
Αυτο εγω το εγραψα φιλε ninja ?? Δηλαδη εδω μεσα ειμαστε ''αλλα λογια να αγαπιομαστε'' ??
Εγω δεν κατανοω τον λογο που μας ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ αφου ξερεις κιολας που ειναι η πιστα !!!! :shock:
Ειναι τοσο κακο δηλαδη να δινουμε οδηγιες μεσω πμ και να μην τα βγαζουμε φατσα φορα !? Δηλαδη εσυ γουσταρεις να ερθει η αστυνομια και να ραψει ενα ωραιο κουστουμακι επειδη εισαι εκει και κανεις φασαρια ? Οσο περισσοτεροι τοσο το χειροτερο (και δεν σου ειπε κανεις να μην ερθεις ) . Αλλα αμα γινοταν κατι τετοιο και επαιρνες το ''αρμανι'' σου ξερεις τι θα ελεγες ?? '' Οι μ@λ@κες στο driftclub που το εβγαλαν στη φορα...''
giorgis_E21
26-03-08, 18:58
ΑΙΣΧΡΟΙ!!
Δεν περίμενα ποτέ να το δώ αυτό το πανηγύρι μέσα στο forum
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
Γίναμε ποδοσφαιρική κερκίδα και κοιτάμε πώς θα κατεβάσουμε ο ένας στο κεφάλι του άλλου τα καθίσματα
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ,ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ. Ο Λ Ο Ι .
Κάφροι που σκορπάμε περιουσίες και αμέτρητες ώρες σε projects αυστηρώς ακατάλληλα για την εποχή μας
Ανώριμοι και ανεύθυνοι οδηγοί που βγαίνουν σαν Χάροι παγανιά και οδηγούν άκρως επικίνδυνα
Παιδιά και μεγάλοι,αμούστακα και οικογενειάρχες που έχουμε κάτι κοινό
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΤΟ DRIFT ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ-ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΟΙ
Όποιος δεν θέλει να κάτσει σπίτι του να δεί τηλεόραση...
Δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση μερικών που γνωρίζω και προσωπικά.Απ'τη μια να μείνει η πίστα για πάρτη μας,και ναι έχουν δίκιο όσοι σας κατηγόρησαν για κομπλεξισμό,και από την άλλη άγνωστοι και αφανείς που δεν πρόσφεραν ούτε την δωρεάν καλημέρα τους και θέλουν το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα...
Εγώ δεν είμαι Στέλιος και αυτό που θα πώ θα το κρατήσω.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΑ (Γιάννη ξέρεις ότι δεν μιλάω για σένα).Μέχρι να καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ίδιοι...Και αν θέλαμε να διώξουμε και κανα-δυό θα το κάναμε.Αλλά στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΗ.Γι'αυτό και παραιτούμαι από Διαχειριστής του forum (ότι και αν σήμαινε αυτός ο τίτλος...),γιατί αν παραμείνω θα αρχίσει η επεξεργασία και δεν θα μείνει τίποτα.
Έχετε ένα φόρουμ ελεύθερο,σας επιτρέψαμε όσο ενοχλητικό κι αν είναι να λέτε άλλα αντί άλλων και να εκφράζεστε πολλάκις με μία μόνο φάτσα...και το ευχαριστώ είναι να μας μουτζώνετε?
Καταντήσαμε γελοίοι,να βρίζουμε ο ένας τον άλλο,να κοροιδευόμαστε και αντί να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ να μαζευόμαστε παρέες παρέες και να βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια...Να την ψωνίζουμε γιατί έχουμε αυτοκίνητο έτοιμο και μας είπανε ότι είμαστε καλοί,να κόβουμε την καλημέρα μεταξύ μας από κόμπλεξ...Και το χειρότερο να ψάχνουμε έναν μαλάκα να του πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Ξέρω ότι θέλω να είμαι μέλος του DRIFTCLUB.GR και θα παραμείνω,αλλά ξέρω και το λέω ότι δεν θέλω να είναι άλλοι μέλοι...
αργησες... αλλα τα ειπες ολα μια και καλη...
τωρα να πεισ οτι εχει αδικο
η μήπως τα 9 απο τα 10 δημοσιευματα δεν είναι φατσουλες και γελάκια και αλλα λογια ν αγαπιομαστε
Αυτο εγω το εγραψα φιλε ninja ?? Δηλαδη εδω μεσα ειμαστε ''αλλα λογια να αγαπιομαστε'' ??
Γιατι,μηπως βλεπεις να το εγραψα εγω?
giorgis_E21 συμφωνω παρα πολυ σε οσα λες και δεν εχεις καθολου αδικο.Αφενος ομως δε νομιζω οτι δε μπορει ο καθενας να πει την αποψη του για ενα θεμα που τιθεται δημοσια σε ενα forum,ετσι δεν ειναι?Αφετερου αν στα ανυπαρκτα μελη ειμαι κι εγω (ρητορικη ερωτηση),πιστεψε με περιμενα 4 μερες πριν παρω θεση,4 μερες χωρις κανεις να πει τιποτα.Ε οταν ποσταρε το παιδι(δε τον ξερω καν ετσι μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις),και ειδα απο κατω εκεινο το χμμμμμμμμμμ,πηρα αναποδες και εγραψα κι εγω 5 πραγματα.Μεχρι εκει,ουτε τραμπουκησα ουτε τιποτα.
Οσο για το ανυπαρκτα μελη,το forum το παρακολουθω απο καιρο,δεν ηρθα τωρα.Οταν εχει νοημα για μενα να μιλησω μιλαω.Μερικοι εδω μεσα εχουν υπερπολλαπλασιο αριθμο posts,και τα περισοτερα ειναι φατσουλες,οποτε δε νομιζω οτι ειναι κριτηριο αυτο.
Γιώργη είσαι υπερβολικός.
Ninja είσαι κ εσύ υπερβολικός.
Είμαι κ εγώ υπερβολικός.
Είμαστε γαμω τα κλάμπ, και μαλάκιζόμαστε συνεχώς χωρίς κάποιο ιδιαιτερο λόγο...
το μόνο που δεν θα θελα να δώ τώρα είναι παλιότερα μέλη να αρχίσουν να την κάνουn aπο εδώ μέσα χωρίς λόγο.
Χαλαρόστε οι νέοι, κουλάρετε οι παλιοτεροι κ αρχίστε πάλι όλοι μαζί τα πόστ με τις φατσούλες :lol:
Τωρα τελευταία πάντως πολύ φαγωμάρα πέφτει που λέει κ ο Γιώργης.
Αυτό είναι, αν δεν εχεις πίστες να ξεθυμάνεις, την πληρώνει το πληκτρολόγιο :lol:
giorgis_E21
26-03-08, 23:12
Είμαστε γαμω τα κλάμπ, και μαλάκιζόμαστε συνεχώς χωρίς κάποιο ιδιαιτερο λόγο...
Καιρός να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ και να σταματήσουμε λοιπόν,γιατί χάνουμε την πολύ καλή εικόνα μας ως club.
ninja σε καλώ επισήμως να συμμετέχεις στις δημόσιες συζητήσεις γράφοντας όχι απαραίτητα με φατσούλες και ακατάσχετα,αλλά ακόμα και η απορία "πού είναι η πίστα που λιώνετε ρε παιδιά να έρθουμε κι εμείς να γνωριστούμε σαν παρέα και να λιώσουμε" ή ένα σχόλιο για ένα event,μια παρουσίαση του αυτοκινήτου σου ή μιας συνάντησης του rx8club δεν είναι ανούσια post,συν το ότι θα σε κατατάξει στα ενεργά μέλη και θα σε βγάλει από τα ανύπαρκτα...διαφωνείς?Πόσοι σε ήξεραν ή σε γνωρίζουν?Πόσοι σε γνωρίζουν τώρα που συμμετέχεις,έστω και υπό αυτές τις συνθήκες?
ειχα γραψει στο παρελθον:
http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=791
αλλα δεν εχω ελευθερο χρονο και περιορίζομαι στο σκαναρισμα-διαβασμα...
Εγώ δεν είμαι Στέλιος και αυτό που θα πώ θα το κρατήσω.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΑ
Αυτο δν το καταλαβα.... Αν εννοεις το οτι ειπα οτι 8α φυγω κ γραφω ακομα, θα σου απαντησω αμεσως τωρα.....
Καταλαβαινεις Γιωργη γτ δν γουσταρω πλεον να ανοιγω καν τη σελιδα του site? ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Κ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ HDC Κ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ!!! ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! ΑΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ!!! Κ ΔΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΛΕΩ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.... Κ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΤ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ "ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ"!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑ8ΟΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ... ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ...
Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑ8ΟΝΤΑΙ Κ ΜΙΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ mIRC K ΒΡΙΣΤΕ Κ ΤΣΑΚΩ8ΕΙΤΕ ΕΚΕΙ.... ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ DRIFT (τουλαχιστον καποτε.... ΟΧΙ ΤΟ "ΣΟΥ ΠΑ ΜΟΥ ΠΕΣ" Κ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ...
Εχω ξενερωσει απιστευτα... Δυστυχως... :cry:
Γεια χαρα σε ολους κ καλη συνεχεια.... Μακαρι...
Στέλιος Ντόγκας
[Παρακαλω να σβηστει αμεσως ο λογαριασμος μου απο τους υπευ8υνους...]
Εγω δεν θα κατσω να ψιλαφισω ουτε να ριξω δικιο η αδικο σε κανεναν . Ειμαι στο κλαμπ απο το 2005 και στεναχωριεμαι πολυ με αυτα που συμβαινουν τον τελευταιο καιρο εδω...... Χρειαζομαστε μια λυση και μαλιστα ριζικη και αυτην δεν θα την συζητησουμε εδω μεσα.... εχουμε χασει την μπαλα εδω μεσα και πρεπει να μπουν καποια ορια.... προσωπικα εχω μια ιδεα αλλα θα κατσω να σκεφτω ωριμα τι ειναι το καλυτερο για το κλαμπ και μετα θα το προτεινω και θα το συζητησω με αυτους που πρεπει απο κοντα.... καλο θα ειναι να κανετε το ιδιο ωστε η διασταυρωση των αποψεων μας να βγαλει το σωστο αποτελεσμα. ενα υγιες κλαμπ
Υ.Γ> τα ειχα γραψει αλλιως αλλα εβγαλε ερρορ και δεν τα δημοσιευσε οπωτε προσπαθησα να σας γραψω τωρα το νοημα
Ντογκας Ιωαννης
27-03-08, 17:34
σιγουρα κατι πρεπει να γινει .. (επρεπε εδω και καιρο βασικα)
κανονιστε να βρεθουμε.... :wink:
σιγουρα κατι πρεπει να γινει .. (επρεπε εδω και καιρο βασικα)
κανονιστε να βρεθουμε.... :wink:
συμφωνω με τον παραλια και με τον dj. δεν ειναι αρεστη εικονα να τσακονομαστε με το παραμικρο ( αν και αρκει καμια φορα ωστε να ξεχειλεισει το ποτηρι...) η να βλεπεις ποστ του τυπου γιουροβιζιον κτλ.(αν και εχω συμμετασχει σε αυτα :( ). αυτα. σιγουρα παντως θα βοηθησει μια συναντηση απο κοντα ετσι ωστε να τα πουμε απο κοντα για να λυθουν τυχον παρεξηγησεις
tsilibithras
27-03-08, 22:45
Πώς θα γίνει ρε παιδιά να τα πούμε από κοντά που είμαστε σκορπισμένοι στα 4 σημεία του ορίζοντα; :cry: :(
giorgis_E21
27-03-08, 22:59
Για να συναντηθούμε πρέπει να θέλουμε αλλά όταν λέγαμε να βρεθούμε μόνο 3 και ο κούκος είμασταν...στην κυριολεξία
tsilibithras
27-03-08, 23:40
Δε γίνονται εύκολα 525 χιλιόμετρα φίλε Γιώργη! :( Κι εξάλλου αν είχαμε πάρει SMS θα είχαμε συναντηθεί τότε που ήμουν Αθήνα. Το ξέχασες;;; :wink: :P
Για να συναντηθούμε πρέπει να θέλουμε αλλά όταν λέγαμε να βρεθούμε μόνο 3 και ο κούκος είμασταν...στην κυριολεξία
Τουλαχιστον ο Κουκος ερχεται παντα ρε φιλε...!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
οι αλλοι τρεις ειμαστε το προβλημα :? :? :?
giorgis_E21
28-03-08, 20:12
Δε γίνονται εύκολα 525 χιλιόμετρα φίλε Γιώργη! :( Κι εξάλλου αν είχαμε πάρει SMS θα είχαμε συναντηθεί τότε που ήμουν Αθήνα. Το ξέχασες;;; :wink: :P
Δεν το ξέχασα και νιώθω άσχημα αλλά νόμισα πως ήσουν Θεσ/κη αλλιώς δεν θα σε άφηνα απ'έξω!
paulo6sousa
31-03-08, 11:40
Χθες το βράδυ(Νύχτα για την ακρίβεια γιατί πήγαμε γύρω στις 2),πήγαμε με ένα φίλο μου στην περιβόητη πίστα.Παρότι ήμασταν μπροστοκούνες (Peugeot 307) είχε αρκετή πλάκα και "φάγαμε" και 2 πίσω λάστιχα. :wink:
γιατι να εχω πονοκεφαλο χθες???
paulo6sousa
31-03-08, 11:54
Δεν πειράζει ρε φίλε.Το κανονίζουμε μια άλλη μέρα να 'σαι κι εσύ ΟΚ,να έχω πάρει αμάξι κι εγώ! :wink:
Δεν πειράζει ρε φίλε.Το κανονίζουμε μια άλλη μέρα να 'σαι κι εσύ ΟΚ,να έχω πάρει αμάξι κι εγώ! :wink:τι εννοεις να εχεις παρει αμαξι; εχασα κατι;
paulo6sousa
31-03-08, 22:58
Εννοώ ότι χθες δεν είχα αμάξι,ήμασταν με το Peugeot του φίλου μου γιατί ξεκινήσαμε για σουβλάκια στο Ζάχο.Τελικά καταλήξαμε στην πίστα!
Τουλαχιστον ο Κουκος ερχεται παντα ρε φιλε...!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Ενας Κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Παντελης Κιτζογλου
31-03-08, 23:20
Ενας Κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://i268.photobucket.com/albums/jj31/truenooo/koukos.jpg
λεω τωρα γνωμη μου οτι με ολα αυτα που εχουν γινει, μαλλον η επομενη συναντιση θα εχει επειτιχεια τωρα μην ρωτισετε γιατι το λεω αλλα αυτη την εντιπωση εχω!!
λιγο το νταβαντουρι που εγινε λιγο τα βιντεακια ..... εεε μπριζωνεσαι
paulo6sousa
01-04-08, 13:26
Σίγουρα! :wink:
tsilibithras
01-04-08, 17:42
Ρε σεις, καμιά στροφή μετά από μεγάλη ευθεία έχει; :lol: :lol: :lol:
Να δείτε και την αφεντομουτσουνάρα μου εν δράσει άμα είναι! 8)
Οτι θες εχει . Και λαστιχα αμα θες να φυγεις εξω ... :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
01-04-08, 18:34
Ωραία! :mrgreen:
:D :D :D
το ειδα το βιντεο.... 8) 8) 8)
πολυ καλο ρε παιδια :!:
Σαράφης Γιώργος
02-04-08, 21:36
Ο Τσίλ κάνει μόνο high speed drifting !!!!!
Ο Τσίλ κάνει μόνο high speed drifting !!!!!
και γενικα high speed αφου ο κερμιτ ειναι στημενος σαν dragsterια :P :P :P :P :P :P
tsilibithras
02-04-08, 22:42
Ο Kermit κάνει whatever it takes για να στρίψει... :lol: :lol: :lol: :P
Μούρη κάτωωωω... :lol: 8)
Mporei na mou steilei kapoios se p.m. pou akrivos einai h pista giati theloume na pame me ton tsiouff kai ton made in japan.. den to martirame... :P
Ντογκας Ιωαννης
24-04-08, 12:10
εχες πμ
στειλτε μου μηνυμα στο κινητο μπας και βρω καναν σωφερ να με φερειμεχρι εκει
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.