Επιστροφή στο Forum : Drift Show στο Kartodromo (8/06/2005)
Την Τετάρτη στις 8 Ιουνίου το απόγευμα έχει drift στις Αφίδνες. Οσοι πιστοί, προσέλθετε!
Απο οτι γνωρίζω οργανώνεται απο την Iron Team και τον Πατσουρέα. Οπως και ο προηγούμενος δηλαδή. Εάν μάθω άλλες λεπτομέρειες θα ενημερώσω.
oloi ekei pisteyw na eimaste!!!!!!!paidia kai thn wra an mathete stantar peite thn......
Γύρω στις 6 το απόγευμα, θα είναι βραδινός
telia ti wra einai?egw doulevw alla 8a er8w me to forthgo gemato peirazei?
να πειραζει????ελα και βαλτο και μεσα κιολας.....θα σε περιμενουμε
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
06-06-05, 13:36
Η διαδρωμή για drift θα είναι μοτάρτ.Μήλησα με το Πατσουρέα για το πως θα είναι η διαδρομή και μου εξήγησε ότι μοτάρτ αρέσει στο κόσμο.
Πάντος για το καλό του club θα είμαι εκεί.
cannonball
06-06-05, 13:41
Εγω πιστευω οτι αυτη η διαδρομη δεν πολυ λεει στο kartodromo
καλυτερα normal η πιστα διοτι εχεις οτι στροφη θελεις για να driftαρεις ! Ενω τωρα 2 φουρκετες και τοσο κλειστες???
Τελωσπαντων.
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
06-06-05, 13:45
Εγω πιστευω οτι αυτη η διαδρομη δεν πολυ λεει στο kartodromo
καλυτερα normal η πιστα διοτι εχεις οτι στροφη θελεις για να driftαρεις ! Ενω τωρα 2 φουρκετες και τοσο κλειστες???
Τελωσπαντων.
Βαθμός δησκολίας για όλους ίδιος.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!
μαγκες ξερει κανεισ τελικα την τελικη ωρα???τι ωρα αρχιζει???
θα ηταν ωραιο να μαζευομασταν και σαν driftclub και να μπεναμε ολοι μαζι μεσα......αλλα δν ξερω αν ειναι ευκολο η αν γινεται......
:roll: Έ κατα τις 7 δεν θα έχει αρχίσει; :lol:
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στον αγώνα σήμερα!
Δύο κύπελα για τα μέλη του driftclub χθες!!!!!!!!!!!Μπράβο στα παιδιά αλλά όπως είπαμε υπάρχει περιθώριο βελτίωσης!!!! :lol: :lol: :lol:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
09-06-05, 12:57
Ν κατέβουν και οι ανάλογες φωτό που αρμόζουν κατάληλα στο θέμα. ΑΚΟΜΑ!!!
Βιάζεσαι πολύ Θοδωρή!!!Θα μπούν θα μπούν!!!!Άντε και στις 29 να μπώ και εγώ γιατί ψιλό ζήλεψα χθες!!!!Πάντως δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις κι εσύ αλλά μεγάλη αναμονή για να κάνεις 2 γύρους!και πάλι υψηλό κόστος συμμετοχής.
cannonball
09-06-05, 13:34
Μπραβο στα παιδια !!!
Συνχαρητηρια σε ολους ! Φωτογραφιες σε λιγο κυριε ΤΕΟ.
Να μην φευγαμε και στις 12.30 καλα θα ηταν !
cannonball
09-06-05, 14:37
Φωτο εδω τα παιδια του DRIFT CLUB αμαξια σε λιγο!
http://www.driftclub.gr/forum/viewtopic.php?t=272&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.