Επιστροφή στο Forum : HDC πρόγραμμα αγώνων
Πρόγραμμα αγώνων 2008
1ος γύρος 23 Μαρτίου Ο.Α.Κ.Α
2ος γυρος 20 Απριλίου Ο.Α.Κ.Α
3ος γύρος 11 Μαίου Ο.Α.Κ.Α
4ος γύρος 25 Μαίου Ο.Α.Κ.Α
5ος γύρος 29 Ιουνίου θα ανακοινωθεί*
Το HDC με χαρά ανακοινώνει την διεξαγωγή των αγώνων του 2008 στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α και συγκεκριμένα στο P5 (είσοδος από Σπύρου Λούη), όπου αποτελεί την πλέον άριστη για τους αγωνιζόμενους αλλά και τους θεατές τοποθεσία.
Το P5 πέρα από τις τεράστιες διαστάσεις, διαθέτει και ανοιχτή χωρίς εμπόδια διαμόρφωση, αφήνωντας μεγάλη ευελιξία στους οργανωτές και στον Ιάπωνα κριτή Hiroki Furuse του HDC να σχεδιάζουν διαδρομές με κατάλληλη σχεδίαση και πλάτος (μεγαλύτερο των 12 μέτρων) για τις ανάγκες των αγώνων.
Η χάραξη και οριοθέτηση της διαδρομής θα γίνει με ειδικά kerb που χρησιμοποιούνται σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό (π.χ.Irwindale, Odaiba κτλ)
Τέλος η εύκολη πρόσβαση στο χώρο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του O.A.K.A εγγυώνται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Καλή αγωνιστική χρονιά.
*Η τοποθεσία του 5ου γύρου θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ελπίζω να λυθούν πολλές απορίες με τα post αυτά και ξεκινάμε δυνατά!
Όσο για το χώρο είναι πραγματικά εκπληκτικός, full driftαριστός και εύκολόπροσβασιμος!
DIAMANTOPOULOS
09-03-08, 20:41
καλη επιτυχια... :D :D
θα ερθω ως θεατης στον πρωτο αγωνα :wink: :wink:
Dark_angel
12-03-08, 03:56
ρε παιδια ξερει κανεις τη ωρα θα γινουν οι αγωνες και ποσο θα κοστιζει η εισοδος?
Dark_angel
16-03-08, 18:50
δε ξερει κανεις ποσο θα κοστιζει τουλαχιστον το εισιτηριο?
Θα δεις οταν πας . Κανεις δεν ξερει .
Θα δεις οταν πας . Κανεις δεν ξερει .
Υποπτο αυτό...! Θα μείνουμε ξεροί στην είσοδο μου φαίνεται! :lol:
Dark_angel
16-03-08, 22:58
ε ναι αμα μου πουν κανα 30 ευρω τι να το κανω λεω να τους στειλω κανα email να ρωτησω μην εχουμε εκπληξεις αλλα αν καποιος μαθει ας το πει
To εισητήριο εισόδου έχει όσο και στα Driftwars. Η συμμετοχή για τους αγωνιζόμενους έχει 100 ευρώ.
Η ώρα προσέλευσης των θεατών είναι 10.00. Λίγο νωρίτερα θα έχει ξεκινήσει η πρωινή προπόνηση οδηγών και μετά θα ακολουθήσουν τα προκριματικά και φυσικά ο αγώνας των 16 καλύτερων οδηγών.
Ο αγώνας θα τελειώσει στις 15.00.
Πληροφορίες για το πως θα έρθετε στο ΟΑΚΑ και για τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς στο http://www.hellenicdriftchampionship.com/oaka.php.
Τέλος γι την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών υπάρχει δωρεάν parking 1100 αυτοκινήτων.
Θυμίζω για ακόμη μια φορά ότι η είσοδος είναι η Δ από την Σπύρου Λούη. (θα υπάρχουν και ανάλογες ταμπέλες).
Τα λέμε από κοντά...
και ποσο ειναι η εισοδο στα driftwars? :oops: :oops: :oops:
Σαράφης Γιώργος
17-03-08, 21:38
Νομίζω 15 ευρώ .
καλά μου φτιάξατε τη μέρα θα έρθω με χίλια ''μμμμμμ'' μάλλον το κόβω να έρχομαι με σέατ!!!!!θα τα πούμε εκεί.........*
αντε!! παλι θα το καψουμε!!!! :wink: :wink:
παντως οι πρωτε αφισες μπηκανε στην κυμης
paulo6sousa
18-03-08, 14:19
Σε πολλά σημεία της Αττικής έχουν μπει αφίσες!
μπορω να μαθω ποσες συμμετοχες εχει?????????????????????????????????????????????? αξιζει να κατεβω απο σαλονικα??
εγω θα παω την κυριακη στο HDC (σαν θεατης φυσικα).
το τηλ μου ειναι 6948207010, οποιος θελει ας παρει τηλ να συναντηθουμε... 8)
Dark_angel
20-03-08, 05:35
παιδια σιγουρα θα ειναι 15 ευρω? εγω το βλεπω να ερχομαι με ηλεκτρικο :lol: [/img]
Εγώ με οτο στοπ. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: ..Aπο το Αγρινιο..?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
thanasis525
20-03-08, 16:28
παιδια εγω δεν εχω δει καμια αφισα... :(
:roll: ..Aπο το Αγρινιο..?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: ΠΟΥ?
οχι ρε'συ! αθηνα μενω λεμε............
:? :lol: :lol: :lol:
Πως μου ειχε κολησει το Αγρινιο..? :lol: :lol: :lol:
δεν πειραζει, απο καταγομαι...
δεν πειραζει, απο καταγομαι...
με δυο λεξεις τα λεει ολα αυτο το παιδι....
straight to the point!!!!! :wink:
Σαράφης Γιώργος
20-03-08, 21:18
Κουράζοντε τα μάτια του στον υπολογιστή , μετά την επέμβαση για να γίνουν σχιστά και κοιτάει να είναι σύντομος !!!!
:lol: :lol: :lol:
Κουράζοντε τα μάτια του στον υπολογιστή , μετά την επέμβαση για να γίνουν σχιστά και κοιτάει να είναι σύντομος !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..Παιζει να παει κανενας την κυριακη στο ΟΑΚΑ..?
εγω θα παω την κυριακη στο HDC (σαν θεατης φυσικα).
το τηλ μου ειναι 6948207010, οποιος θελει ας παρει τηλ να συναντηθουμε... 8)
ναι...
..Παιζει να παει κανενας την κυριακη στο ΟΑΚΑ..?
Θα γινει μεγαλο παιχνιδι ... :wink:
Ντογκας Ιωαννης
21-03-08, 12:00
ειναι αληθεια οτι δεν εχουν παρει αδεια απο τις τοπικες αρχες?? (αστυνομια κ.τ.λ.) :roll: :roll:
δεν νομιζω ρε γιαννη..... ολοκληρη διοργανωση εχουν κανει λογικα πρεπει να τα εχουν συμφωνημενα αυτα για ολο τον χρονο!!!!
Ντογκας Ιωαννης
21-03-08, 14:18
αφου το ειπε ο Φωτεινελης... :D :roll:
ειναι αληθεια οτι δεν εχουν παρει αδεια απο τις τοπικες αρχες?? (αστυνομια κ.τ.λ.) :roll: :roll:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Παντελης Κιτζογλου
21-03-08, 15:43
δεν πιστευω να μην εχουν αδεια μου ακουγεται πολυ ερασιτεχνικο :? φανταζεστε να πεσει κανα ακυρο αφου εχει μπει ο κοσμος μεσα :shock: :shock:
αγώνας δεν έγινε γιατί η έλπα δεν έδωσε άδεια..
το εισητήριο έχει 15 ευρώ...
πάλι καλά που δεν πήγα... τσάμπα θα πήγαινα....
:evil: :evil: :evil:
ΛΙΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....... :evil: :evil: :x
Dark_angel
17-04-08, 03:19
παιδια ξερει κανεις αν αυτη τη φορα θα γινει ο αγωνας ?
παιδια ξερει κανεις αν αυτη τη φορα θα γινει ο αγωνας ?
απο οτι ξερω ο αγωνας δεν θα γινει στις 20 απριλιου αλλα στις 2 μαιου!!!
ουτε ο τριανταφυλοπουλος δεν ξερει τι θα γινει με αυτους τους αγωνες......
ουτε ο τριανταφυλοπουλος δεν ξερει τι θα γινει με αυτους τους αγωνες......
ειπες ατακα δυνατη...
απο οτι ξερω ο αγωνας δεν θα γινει στις 20 απριλιου αλλα στις 2 μαιου!!!
αν μπορεις πες απο που το ακουσες-εμαθες
παντως κριμα το θεμα εξελισεται σε τροχοπεδη του αθληματος :cry:
το εμαθα απο τον πλουμιστο απο οτι του ειπαν
Λοιπόν η τελευταία ανακοίνωση είναι ότι θα γίνει 11 Μαΐου. Αλλά χωρίς να ξέρουν και οι ίδιοι το που, οακα ηʼ μέγαρα λένε.
Και όλα αυτά από πολλή έγκυρη πηγή.
Dark_angel
18-04-08, 11:02
ε αμα ειναι να γινει μεγαρα χαιρω πολυ το θεμα ειναι να γινοταν οακα που μπορουμε να παμε με ολα τα μεσα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν η τελευταία ανακοίνωση είναι ότι θα γίνει 11 Μαΐου. Αλλά χωρίς να ξέρουν και οι ίδιοι το που, οακα ηʼ μέγαρα λένε.
Και όλα αυτά από πολλή έγκυρη πηγή.Η εγγυρη πιγη εκανα βολτες την τεταρτη στα πιτ στο κατοδρομο??
Ντογκας Ιωαννης
18-04-08, 17:08
:D :D :D :roll: :roll:
Αφού ξέρετε, ποτέ δεν συκοφαντώ κάτι!!!!!! :wink:
δεν ξερω τι εγινε σημερα στο οακα δηλ αν πηγε κοσμος και τον διωξανε ή δε ξερω γω τι , και περα οσον εχουμε πει εδω μεσα για τις συνεπειες αυτης της καταστασης στο χωρο του drift αυτο που με χαλαει -Αλεξανδρε- ειναι οτι δε μπαινεις στο φορουμ που το διαβαζουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ειτε μελοι ειτε οχι να πεις δυο κουβεντες ρε φιλε ,
....το και το παιδια σορρυ θα γινει ετσι και ετσι...
γιαυτο μην αναρωτιεσται μετα γιατι το κλιμα ειναι αρνητικο και γιατι ο καθε Λαμπρος χωνει και για υποχθονιες δυναμεις κτλ
Σαράφης Γιώργος
21-04-08, 16:15
Ακυρώθηκε και ο 2ος αγώνας του HDC ?!?!?!?!?
Μάλλον το κάνουν για πλάκα , δεν εξηγείται αλλιώς ...
εγω παντος κανοντας βολτες στο ηρακλειο και λιγο απο κυμης δεν ειδα να παιζει τιποτα. όχι οτι θυμομουνα οτι μπορει να εχει αγωνα αλλα αν ειχε κατι θα επαιρνα χαμπαρι.... εγω το ειπα και με ειπατε κακο.. δεν προκειτε να δουμε αγωνα! στο τελος της χρονιας θα βγαλουν νικητη το αμαξι τους και θα πανηγυρισουν θριαμβευτικα για την επιτυχια τους ... ουτε ο μακης δεν ξερει....
Και όλα αυτά από πολλή έγκυρη πηγή.
γιατι λετε για αγωνα αφου η εγκυρη πηγη (alpine ειναι; ) ειπε 11 Μαϊου... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω τα λεω αλλα δεν με ακουνε λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ημερομηνία μετακινείται. Θα ήθελα να μιλήσω αφού γίνει ο αγώνας αφού το XL δεν είναι διοργανωτής αλλά χορηγός επικοινωνίας.
Η ημερομηνία μετακινείται.
και το Πασχα επισεις...
Η ημερομηνία μετακινείται. Θα ήθελα να μιλήσω αφού γίνει ο αγώνας αφού το XL δεν είναι διοργανωτής αλλά χορηγός επικοινωνίας.
Χωρίς καμιά όρεξη για αντιπαράθεση και διαξιφισμούς, θα ήθελα να πω κάτι για αυτό που συμβαίνει τώρα με το HDC.
Η option με όρεξη και διάθεση να μπει στον χώρο του DRIFT προσπάθησε και αυτή να κάνει κάτι καινούργιο στον χώρο, κάτι διαφορετικό με τα υπόλοιπα. Όπως ο Στάθης που ξεχώρισε για την όρεξη του και την αφοσίωση του στο θέμα και δημιούργησε κάτι πρωτοποριακό σε εμάς, στην ελληνική επικράτεια τουλάχιστον, το DRIFTWARS, έτσι και η option σκέφτηκε να οργάνωση το HDC, κάτι το οποίο δουλεύει στην Ευρώπη και Αγγλία με επιτυχία καιρό τώρα.
Έφτιαξε ένα καλό αμάξι, το Nissan s-14 με πολύ δουλειά και χρήμα, έφεραν τον ιάπωνα για κριτή, αντίγραψαν τους ξένους κανονισμούς κατά γράμμα, άλλα δεν σκεφτήκαν κάτι πιο πολλή σημαντικό. Την πιθανή περίπτωση αποτυχίας.
Και όπου έγινε, έρχεται κόσμος από όλη την Αθήνα και πολλοί από επαρχία με πολλά έξοδα και τρώνε πόρτα στο ΟΑΚΑ. Αυτήν την ζημία που κάνει στον χώρο δεν θα την υπολογίσουμε? Έπρεπε να γίνει μια κάποια ενημέρωση στον κόσμο, ανεξαρτήτως κόστος, ώστε να είναι μικρότερη η ζημιά. Γιατί ζημιά είναι μεγαλύτερη όταν δεν θα ξανάρθει ο θεατής σε κανέναν αγώνα, παρά τα κάποια ευρώ που θα πετόντουσαν στον δρόμο για ένα άκυρο. Ακόμα και προχθές πήγε κόσμος στο ΟΑΚΑ και τότε δεν είχε ούτε έναν π@υστη να τους πει ένα άκυρο, ένα ελάτε μετά από τότε. Παρά είδε μια πόρτα κλειστή.
Τώρα μακάρι να γίνει στις 11 Μαΐου και να πάρει ο θεατής το αίμα του πίσω, γιατί άλλη αποτυχία δεν θα το συγχωρέσει.
φιλικά
μερικές φορές επιθετικά
και πάντα ιαπωνικά
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ.
Πιστεύω ότι τα λες σε λάθος άτομο...
εισαι μεσα στο HDC ομως ετσι δεν ειναι?
Ντογκας Ιωαννης
24-04-08, 16:56
δεν νομιζω οτι τα λεει σε εσενα συγκεκριμενα Αλεξ...
αυτοι που ειναι να το δουν θα το δουν.... :wink:
θα το δουν ομως ?
Σαράφης Γιώργος
24-04-08, 22:42
δεν νομιζω οτι τα λεει σε εσενα συγκεκριμενα Αλεξ...
Συμφωνώ και διαφωνώ . Και εξηγούμαι :
Είμαι σίγουρος ότι οι της Option μας διαβάζουν τακτικά και με πάθος ( και τους ευχαριστούμε γι' αυτό :wink: ) .
Αυτοί όμως που πραγματικά θα έπρεπε να διαβάσουν τα γραφόμενα του Τάκη είναι οι θεατές , ο κόσμος που προσπαθεί να αγαπήσει το drift και μερικοί δεν τον αφήνουν .
Αυτό που λέει ο Τάκης ισχύει ,το βλέπω κάθε μέρα συνομιλώντας με γνωστούς και φίλους , όχι τόσο κοντά στους κύκλους μας , οι οποίοι τα τρία υφιστάμενα πρωταθλήματα ( μόλις καταφέρει η Option να κάνει αγώνα εν πάσει περιπτώση ) τα έχουν συγκεχυμένα σε ένα και άρα οποιαδήποτε αποτυχία επιβαρύνει το ελληνικό drift γενικότερα ( και εδώ βγαίνει και ένα συμπέρασμα για την γενικότερη σιωπή τους , την επιτυχία θα την φωνάζαν και θα την ειδικεύαν , την αποτυχία την σιωπούν και την αφήνουν να κυκλοφορεί γενικευμένη ) .
Και γι' αυτό μας βλέπετε και ξεσηκωνόμαστε τόσο στο συγκεκριμένο θέμα . Όχι για προσωπικούς λόγους , αλλά γιατί βλέπουμε να γκρεμίζεται αυτό που τόσοι πασχίσαν να φτιάξουν για εμάς με πάρα πολύ κόπο .
Τις προσωπικές μας διαφορές ( περί κωλοτούμπας κτλ , ναι για εσένα λέω ) μπορούμε να τις λύσουμε και στις πίστες με όμορφο αγωνιστικό τρόπο .
Με κολακεύει άλλωστε ότι , πέρα από το επί χρόνια εσωτερικό τους όπλο , ένιωσαν την ανάγκη να επιστρατεύσουν και ακόμη ένα με τεράστια εμπειρία , μήπως και μπορέσουν να νικήσουν την παρέα μας .
Ελάτε , με φτιάχνετε !!!
οταν εισαι κακος με τρελενεις αγορι... :wink:
Σαράφης Γιώργος
24-04-08, 22:49
8) :wink:
paulo6sousa
25-04-08, 02:10
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Γιώργο και συμπληρώνω ότι στο καινούριο τεύχος του Power το οποίο αγόρασα σήμερα δεν αναφέρεται τίποτα και πουθενά για το HDC.Αυτό πώς ερμηνεύεται?Τόσο καιρό διαφημίζουν και λένε τόσα πολλά πράγματα και τώρα που εξελίχθηκε έτσι η φάση,απόλυτη σιωπή?
tsilibithras
25-04-08, 03:15
Κι εγώ έπαιρνα για 2 χρόνια το power ανελλιπώς. Αλλά όχι πια... Το παράτησα όταν το marketing άρχισε να κάνει κουμάντο στα περιεχόμενα. :P :wink: 8)
paulo6sousa
25-04-08, 13:37
Δυστυχώς κι εγώ θα σταματήσω να το παίρνω...Μετά την τελευταία αλλαγή που έγινε το περιοδικό έχει αλλάξει.Δεν με τραβάει πια να το διαβάσω και το παίρνω από συνήθεια κάθε μήνα.Ειδικά το editorial αυτού του μήνα δεν μου "έκατσε" καθόλου καλά κι ένοιωσα ότι εγώ ζω σε άλλη χώρα και σε άλλη πραγματικότητα (ειδικά στο σημείο με το Civic),κι όπως και να 'χει περίμενα να διαβάσω 2 λόγια για το HDC...
Δυστυχώς κι εγώ θα σταματήσω να το παίρνω...Μετά την τελευταία αλλαγή που έγινε το περιοδικό έχει αλλάξει.Δεν με τραβάει πια να το διαβάσω και το παίρνω από συνήθεια κάθε μήνα.Ειδικά το editorial αυτού του μήνα δεν μου "έκατσε" καθόλου καλά κι ένοιωσα ότι εγώ ζω σε άλλη χώρα και σε άλλη πραγματικότητα (ειδικά στο σημείο με το Civic),κι όπως και να 'χει περίμενα να διαβάσω 2 λόγια για το HDC...
πολυ πιστευω οτι θα σταματησουν φιλε τους πηρε η κατρακυλα....
πολυ πιστευω οτι θα σταματησουν φιλε τους πηρε η κατρακυλα....
τα πιο πολλα πιστευω εχει παρει η κατρακυλα!!!!!
Σαράφης Γιώργος
26-04-08, 19:24
Σωστή κουβέντα φιλαράκι .
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Γιώργο και συμπληρώνω ότι στο καινούριο τεύχος του Power το οποίο αγόρασα σήμερα δεν αναφέρεται τίποτα και πουθενά για το HDC.Αυτό πώς ερμηνεύεται?Τόσο καιρό διαφημίζουν και λένε τόσα πολλά πράγματα και τώρα που εξελίχθηκε έτσι η φάση,απόλυτη σιωπή?
Το καινούργιο τεύχος του power έχει στην τρίτη σελίδα νομίζω διαφήμιση για τις 11 του μηνός.
Αναφέρεσθε για το περιοδικό XL και όχι για το POWER που λένε οι προηγούμενοι.
Συμφωνώ και διαφωνώ . Και εξηγούμαι :
Είμαι σίγουρος ότι οι της Option μας διαβάζουν τακτικά και με πάθος ( και τους ευχαριστούμε γι' αυτό :wink: ) .
Αυτοί όμως που πραγματικά θα έπρεπε να διαβάσουν τα γραφόμενα του Τάκη είναι οι θεατές , ο κόσμος που προσπαθεί να αγαπήσει το drift και μερικοί δεν τον αφήνουν .
Αυτό που λέει ο Τάκης ισχύει ,το βλέπω κάθε μέρα συνομιλώντας με γνωστούς και φίλους , όχι τόσο κοντά στους κύκλους μας , οι οποίοι τα τρία υφιστάμενα πρωταθλήματα ( μόλις καταφέρει η Option να κάνει αγώνα εν πάσει περιπτώση ) τα έχουν συγκεχυμένα σε ένα και άρα οποιαδήποτε αποτυχία επιβαρύνει το ελληνικό drift γενικότερα ( και εδώ βγαίνει και ένα συμπέρασμα για την γενικότερη σιωπή τους , την επιτυχία θα την φωνάζαν και θα την ειδικεύαν , την αποτυχία την σιωπούν και την αφήνουν να κυκλοφορεί γενικευμένη ) .
Και γι' αυτό μας βλέπετε και ξεσηκωνόμαστε τόσο στο συγκεκριμένο θέμα . Όχι για προσωπικούς λόγους , αλλά γιατί βλέπουμε να γκρεμίζεται αυτό που τόσοι πασχίσαν να φτιάξουν για εμάς με πάρα πολύ κόπο .
Τις προσωπικές μας διαφορές ( περί κωλοτούμπας κτλ , ναι για εσένα λέω ) μπορούμε να τις λύσουμε και στις πίστες με όμορφο αγωνιστικό τρόπο .
Με κολακεύει άλλωστε ότι , πέρα από το επί χρόνια εσωτερικό τους όπλο , ένιωσαν την ανάγκη να επιστρατεύσουν και ακόμη ένα με τεράστια εμπειρία , μήπως και μπορέσουν να νικήσουν την παρέα μας .
Ελάτε , με φτιάχνετε !!!
+1
paulo6sousa
29-04-08, 12:22
Για το Power λέω!Δεν εννοούσα την διαφήμιση για το HDC,αλλά ότι περίμενα να διαβάσω 2 λόγια για το τι έγινε και 2 φορές αναβλήθηκε ο αγώνας!
ειναι αυτο που πολυ σωστα λεει ο σαραφης κανουν τον κινεζο... ο κοσμος δεν γνωριζει πολλα περι διοργανωσης και εκει πονταρουν... περιμενουν την επιτυχια του driftwars στην κρητη ωστε να ξεχαστουν τα ακυρα των προηγουμενων αγωνων και να το πλασαρουν μετα σαν συνεχεια σε οσους δεν ξερουν και ετσι να παει ο κοσμος που ακουσε τοσα καλα απο τον αγωνα της κρητης και να παει καυλωμενος στο οακα ή στα μεγαρα (οπου υπαρχει πιθανοτητα να γινει) αφου θα εχει ξεχασει τα ακυρα... γιατι οταν θα διαβασει στο xl καποιος για drift στα μεγαρα αμεσως στο μυαλο του θα του ερθουν εικονες απο επιτυχημενα driftextreme και καπνιστα περασματα με σταθη τακη παναγο... και ολους τους υπολοιπους. σε καμια περιπτωση δεν θα του ερθει στο μυαλο το αμαξι του power και ο sleepy ! για μενα αυτος ειναι ο λογος που μπορει να γινει στα μεγαρα για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι αλλο ενα driftextreme με αλλη ονομασια . οταν υπαρχει αποτυχια δν μιλαει κανεις οταν υπαρχει επιτυχια ολοι ειναι υπευθυνοι για αυτην....
tsilibithras
29-04-08, 20:50
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΕΣΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ (για να μην πω τπτ άλλο) ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ EDITORIAL ΣΤΟ POWER ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ!!!
Σκέτη η τέχνη της συγκάλυψης φίλε και καθαρά η νοοτροπία του μέσου καράβλαχου, η εξής: " Όταν ο άλλος έχει κάνει κάτι που δε μπορούμε να κάνουμε κι εμείς, φοντίζουμε να του το καταστρέψουμε χωρίς να μας πάρουν μυρωδιά και μετά να βγούμε κι από πάνω κιόλας."
Θα επικαλεστώ τα μέσα του Τάκαρου!
ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
paulo6sousa
29-04-08, 22:02
Με καλύψατε απόλυτα! :wink:
DIAMANTOPOULOS
01-05-08, 12:18
εχω παρατηρησει οτι στις περισσοτερες παρουσιασεις του power ολο κατι συμβαινει και δεν βλεπουμε τι "κανει" το αυτοκινητο (προβλημα με το δισκο-δεν κουμπωσε η "δευτερα"-ειναι στο στρωσιμο-επιασε βροχη,ειχε πολυ ηλιο,ο συντακτης-δοκιμαστης ειχε περιοδο,-πεταχτηκε ενας λαγος ξαφνικα και "κοψαμε" ταχυτητα και αλλα τετοια).....
μηπως ειναι ιδεα μου γιατι το παρατηρω πολυ καιρο τωρα :? :?
tsilibithras
01-05-08, 12:42
Ναι ναι ναι ναι ναι ναιιιιι!!!! Το πρόσεξες κι εσύ, ε; Και επίσης πάντα κάτι δε θα είναι σε καλή κατάσταση για δοκιμή. Είτε λάστιχα, είτε τακάκια, είτε συμπλέκτης... Οπότε ή όσοι πάνε για δοκιμοί τα αμάξια τους είναι μα***** ή μας κοροιδεύουν... :lol: :lol: :lol:
Ξέρω, τώρα όλο και κάποιος από αυτούς θα πεταχτεί και θα αρχίσει να λέει περί αντικειμενικής δημοσιογραφίας και εμμονής με τη λεπτομέρεια και άλλες τέτοιες πάπιες. Αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αν κάποιος ούτε προσφέρει πλέον έργο και αποβλέπει στο να χαλάσει και τη δουλειά του άλλου τότε να τον βράσω.
... :twisted:
εχω παρατηρησει οτι στις περισσοτερες παρουσιασεις του power ολο κατι συμβαινει και δεν βλεπουμε τι "κανει" το αυτοκινητο (προβλημα με το δισκο-δεν κουμπωσε η "δευτερα"-ειναι στο στρωσιμο-επιασε βροχη,ειχε πολυ ηλιο,ο συντακτης-δοκιμαστης ειχε περιοδο,-πεταχτηκε ενας λαγος ξαφνικα και "κοψαμε" ταχυτητα και αλλα τετοια).....
μηπως ειναι ιδεα μου γιατι το παρατηρω πολυ καιρο τωρα :? :? πεταχτηκε ενας λαγος ξαφνικα και ηρθε ο διαμαντοπουλος... :wink: :wink: :wink:
εγώ τα περιοδικά με βελτιωσεις τα εχω σταματησει εδω και χρόνια. πρωτον τα αλογα ηταν στραγάλια, παρε κόσμε αλογα να εχεις να βάλεις και στις τσέπες!!! :shock: οι χρονοι των επιδόσεων επεφταν κατακόρυφα σε σχέση με τα stock! :shock: ώσπου μια μέρα ενα φιλαράκι εστειλε το rallye του σε εναν απο τους εν λόγω φιδεμπορους και γράψανε οτι τους είπε αυτος απο αλογα και ''βελτιωτικά'' προιοντα, και φυσικά το αμαξι δεν φόραγε ουτε τα μισά... :roll: το αποκορύφωμα; ο κολλήμενος πάνω στο καπο μούφα αεραγωγός και η φωτο να γράφει απο κάτω:''και αεραγωγός για να μπαινει δροσερό αερακι!'' :shock: :shock: :shock:
αυτο ηταν επιβεβαιωθηκαν οι φόβοι μου και δεν αγορασα ξανα τα εν λογω περιοδικα :roll:
paulo6sousa
01-05-08, 14:22
Επίσης έχω παρατηρήσει και ζημιές που γίνονται σε δοκιμές στις οποίες ποτέ δεν φταίει ο δοκιμαστής αλλά το αυτοκίνητο! :wink:
δεν ξερω δεν παρακολουθω...... και δεν διαβαζω μαλακιες... συμφωνω με τον λαμπρο αφου και εγω επαιρνα ανελειπως πολλα περιοδικα καθε μηνα αλλα εκτος απο αυτα που ειπε ο λαμπρος ενοιωθα οτι επαιρνα το penthouse αφου πιο πολλες γκομενες ειχε παρα αυτοκινητα....
την κυριακη θα γινει ο αγωνας;
παντως εχθες που μιλουσα με ενα γνωστο μου, δεν ηξερε την διαφορα των driftwars, d1(drift trofy), HDC... και τους κατηγορουσε ολους που δεν εγινε τις προαλες.... :twisted: :twisted: :twisted:
..Oι περισσοτεροι πιστευω δεν ξερουν αυτη τη διαφορα..
Και εγω επισης με ατομα που εχω μιλησει,δεν ηξεραν οτι προκειται για
διαφορετικες οργανωσεις..
Ναι την Κυριακή 11 Μαίου, έχει τον αγώνα του HDC, στο ΟΑΚΑ.
Ως τώρα υπάρχουν 25 συμμετοχές και ο συναγωνισμός θα είναι πολύ υψηλός.
Βλέπω τουλάχιστον 10-12 οδηγούς ικανούς για την νίκη, ενώ φυσικά δεν λείπει και η παρουσία με φοβερούς οδηγούς του driftclub.
Ο αγώνας θα γίνει όλη την ημέρα. Θα ξεκινήσει από τις 9.30, όπου θα γίνουν ελέυθερα δοκιμαστικά και licencing, στην συνέχεια έχει ελεύθερα δοκιμαστικα twin drift και συνεχίζει με τα βαθμολογημένα.
Το μεσημέρι υπάρχει ένα διάλειμμα 2 ώρών όπου θα υπάρχουν διάφορες παράπλευρες εκδηλώσεις και από τις 5 ξεκινάει η δράση των διπλών περασμάτων, δηλαδή από τους 16 καλύτερους οδηγούς στον νικητή.
Γύρω στις 7.30 θα ξέρουμε τον νικητή της ημέρας...
Ελπίζω να δώσουμε στον κοινό που θα έρθει στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην τηλεόραση (ο αγώνας θα μεταδωθεί μαγνητοσκοπημένος από το Supersport) φοβερό θέαμα.
Σαράφης Γιώργος
08-05-08, 20:45
Καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους .
DIAMANTOPOULOS
08-05-08, 21:12
καλη επιτυχια :wink: :wink: :wink:
Μαριος Παπαδοπουλος
09-05-08, 01:57
Τα ονοματα των συμμετεχοντων;
Σαράφης Γιώργος
09-05-08, 09:41
Και εγώ θα ήθελα να τα γνωρίζω .
Παιδιά είναι 25 άτομα και επειδή γίνεται χαμός, πάω να ζαντάρω λάστιχα και να αλλάξω λάδια, δεν μπορώ να γράψω τους πάντες και είναι κρίμα.
Ενδεικτικά να αναφέρω: 5 μέλη της Frenzy Team, Πλουμιστός, Κωνσταντάρας, Παναγιοτόπουλος, Παπαπάσχος, Σκαλτσάς, Κονιάνος, Τούντας, Βουδούρης, Κυριακούδης, Τσιφετάκης, Παπαγεωργόπουλος, Πούλιας, Λάρδης, Στασινόπουλος, Αποστολόπουλος κτλ...
Sorry στα παιδιά που ξέχασα...
Μεγάλοι απόντες είναι ο Παναγόπουλος (με πρόβλημα στο αυτοκίνητο), ο Καπότης (που τραυματίστηκε εχτές το βράδι) και ο Παπαργυρόπουλος (λόγω ανωτέρων υποχρεώσεων)... και φυσικά ο Σαράφης που όμως έχει πάρει μια απόφαση να μην συμμετέχει (κρίμα θα υπήρχε τρελή κόντρα...!) και είναι απόλυτα σεβαστή.
Θα προσπαθήσω να γράψω αύριο το βράδυ, μετά την προπόνηση των οδηγών και το licencing. (Δυστυχώς το Σάββατο δεν θα υπάρχουν θεατές).
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!!
mitsosdrift
09-05-08, 16:03
Πολυ ωραια θα εχει θεαμα την Κυριακη.
Καλη επιτυχια σε ολους.
Οποιος ειναι να ερθει ας παρει ενα τηλ να τα πουμε απο κοντα.
6978804192
Σαράφης Γιώργος
09-05-08, 22:02
Οι συμμετοχές είναι πολύ δυνατές , μπράβο , θα έχει καλές κόντρες .
Καλή επιτυχία σε όλους .
Υ.Γ. : Αν διαπιστώσω ότι η κακοπροαίρετη αντιμετώπιση των αγώνων του driftclub βαραίνει αποκλειστικά την γνωστή "κυρία" και όχι ολόκληρο τον όμιλο , θα ανακαλέσω χωρίς δεύτερη σκέψη και θα δηλώσω συμμετοχή και εγώ στο HDC .
Ο Κώστας ο Καπότης τι έπαθε ?
ξερει κανεις ποσο ειναι το εισητηριο για τους θεατες στα μεγαρα για την κυριακη;
Drifter727
11-06-08, 17:58
ξερει κανεις ποσο ειναι το εισητηριο για τους θεατες στα μεγαρα για την κυριακη;
Στο ΟΑΚΑ ηταν 15ευρω
Petros AE86
11-06-08, 18:42
Στο ΟΑΚΑ ηταν 15ευρω
λογικα και την κυριακη 15 θα ειναι...
DIAMANTOPOULOS
11-06-08, 21:28
καποτε λεγαμε αγωνας χωρις βουλγαρη (αληθεια που ειναι αυτο το παληκαρι????) δεν λεει.....
τωρα λεμε αγωνας χωρις σαραφη ειναι λιγος.......... :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
12-06-08, 00:23
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Αγώνας χωρίς μέλη του driftclub δεν λέει ... !!! :wink:
Στο ΟΑΚΑ ηταν 15ευρω
λογικα και την κυριακη 15 θα ειναι...
το 'λογικα΄ δεν υπαρχει σε αυτες τις περιπτωσεις και αφου θα ειναι και το speed festival μαζι για κανα 25 το βλεπω και θα πηδαμε καγκελα
Ντογκας Ιωαννης
12-06-08, 12:07
εγω θα δωσω 25 αλλα θα παω Σεριφο...!! καλα να περασετε... :wink: :D
Αν είναι να δώσεις 25 για να μπεις? Τότε δώσε καλύτερα 120 και να τρέξεις. Πιο φτηνά θα σου έρθει. :wink: :wink:
Το εισητήριο θα είναι 15 ευρώ. Από ότι ξέρω έχουν δηλώσει 29 οδηγοί, μαζί με τους 2 ξένους (που τώρα ταξιδέυουν στο πλοίο από Ιταλία).
Ο Ολλανδός Paul Vlasblom (www.driftking.nl) με το μάυρο ΒΜW M3 Station και ο Ιταλός Federico Sceriffo (www.losceriffo.com) με το κίτρινο Impreza. Και οι δύο είναι φοβεροί οδηγοί, ο Paul έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους από κάθε Ευρωπαίο οδηγό, ενώ ο Sceriffo τερμάτισε 2ος στο Ιταλικό και τώρα νομίζω ότι είναι πρώτος...
Και οι δύο θα τρέξουν κανονικά στο HDC και θα δούμε συναρπαστικές μάχες με τους Έλληνες οδηγούς.
Επίσης το Σάββατο πέρα από τα δοκιμαστικά του HDC θα γίνει exhibition match Japan vs Germany!!!. 8 οδηγοί θα υπερασπιστούν σε twin την σχολή τους...
Τέλος διαγωνισμός 0-100km/h!!, συνοδηγήσεις, όλα τα τούμπανα της Ελλάδας, GTCC demo κτλ. Πολλές συμμετοχές και τρελές κόντρες.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
12-06-08, 21:18
Καλή επιτυχια σε όλους οσους τρέξουν και έυχομαι για μια καλη διοργανωση!Εγω δυστυχως το σκ θα δουλευω οποτε δεν θα μπορω ουτε σαν θεατης να ερθω! :cry:
Σαράφης Γιώργος
12-06-08, 23:43
Καλή επιτυχία σε όσους τρέξουν .
σαραφη νομιζω οτι και μονο για τους ξενους θα επρεπε να τρεξεις κι εσυ.
επισεις θα παιξει και κοντρα Japan vs Germany :wink:
Σαράφης Γιώργος
13-06-08, 09:20
Δεν θα ήταν μόνο οι ξένοι και με άλλους καλούς έλληνες οδηγούς του HDC θα ήθελα να κοντραριστώ .
Και να με κρίνει ο Sleepy θα ήθελα .
Και να προσπαθήσω να βγάλω σωστά τα Μέγαρα ανάποδα θα ήθελα .
Απλά έχουμε πει υπάρχουν άλλοι πιο ουσιαστικοί λόγοι ...
Δεν θα ήταν μόνο οι ξένοι και με άλλους καλούς έλληνες οδηγούς του HDC θα ήθελα να κοντραριστώ .
Και να με κρίνει ο Sleepy θα ήθελα .
Και να προσπαθήσω να βγάλω σωστά τα Μέγαρα ανάποδα θα ήθελα .
Απλά έχουμε πει υπάρχουν άλλοι πιο ουσιαστικοί λόγοι ...
+1
ας σκεφτομαστε λιγο ωριμα.....
τα 0-100 και τα gtcc demo τι τα θελετε σε αγωνα drift????
ολα τα τουμπανα της ελλαδας??? τι εννωειτε?? οι καγκουρες που περνανε απο την πλατεια το βραδυ ?? ή καλοφτιαγμενα demo car γνωστων βελτιωτων ?
Ντογκας Ιωαννης
13-06-08, 13:21
Σακη απ'οτι εχω καταλαβει θα ειναι τουρλου τουρλου η φαση...! θα εχει λιγο απ'ολα... δλδ ATS, χρονομετρημενα, 0-100, καγκουροτουμπανοπαρελαση, drift κτλ.... τα κανει ολα και συμφερει!! :D
καααααλα να περασετε :wink: :D :D
Παίζει μεγάλη πιθανότητα το drift club και το περιοδικό WOT να είναι εκεί με περίπτερο και όλα τα σχετικά. Νεότερα το βράδυ. :wink:
Σακη απ'οτι εχω καταλαβει θα ειναι τουρλου τουρλου η φαση...! θα εχει λιγο απ'ολα... δλδ ATS, χρονομετρημενα, 0-100, καγκουροτουμπανοπαρελαση, drift κτλ.... τα κανει ολα και συμφερει!! :D
καααααλα να περασετε :wink: :D :Dτι πεταγεσε εσυ ρε! πηγαινε στην σεριφο σου και ασε μας εμας... 8) 8) 8)
mitsosdrift
13-06-08, 15:59
πηγαινε στην σεριφο σου και ασε μας εμας... 8) 8) 8)
Θα εισαι την κυριακη εκει? Αν ειναι μιλαμε. :wink: :wink: :wink:
σε ποιον απευθυνεσε, που θα εισαι, σεριφο ή μεγαρα; :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
13-06-08, 16:16
σε ποιον απευθυνεσε, που θα εισαι, σεριφο ή μεγαρα; :lol: :lol: :lol:
Σε σενα ρε. Μεγαρα θα ειμαι. Εκτος αν ψηνεσαι για σεριφο????
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΥΛΟ...............
Σαράφης Γιώργος
13-06-08, 19:52
Τι έγινε τελικά , άκυρο για την παρουσία του club και του Wot στα Μέγαρα ?
Τι έγινε τελικά , άκυρο για την παρουσία του club και του Wot στα Μέγαρα ?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Σαράφης Γιώργος
13-06-08, 20:02
Λεπτομέρειες ?
Και εκει θα εχουμε το παρων, :wink:
Σαράφης Γιώργος
13-06-08, 21:34
Καλή επιτυχία λοιπόν στον Τάκη που θα μας εκπροσωπήσει !!!
mitsosdrift
13-06-08, 21:51
Τακη μονο εσυ θα τρεξεις απο driftclub???? Οχι οτι δεν μας φτανεις, απλα ενημερωτικα ρωταω.
DIAMANTOPOULOS
13-06-08, 21:54
να παω ή να μην παω??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Μαριος Παπαδοπουλος
13-06-08, 22:03
να παω ή να μην παω??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Πηγαινε! :D :D :D :D
λοιπον, σκεφτομαι να παω, αλλα, το θεμα ειναι οτι ειναι πολες ωρες και το μονο σημειο που εχει σκια ειναι στις κερκιδες και αφου θα πηγαινουν αναποδα στη παρατεταμενη δεν θα βλεπεις τιποτα.
αν λοιπον παρω μια σκαλα http://www.pantisbros.gr/assets/images/skal-17s.jpg και την στησω κοντα στην εξοδο της στροφης και δεσω και μια ομπρελα θαλασσης και καθησω απο εκει να δω τον αγωνα θα με κραξουν; :roll: :roll: :roll:
Μαριος Παπαδοπουλος
14-06-08, 03:06
Ας πουν οτι θελουν...
Εσυ θα κανεις την διαφορα... 8)
Petros AE86
14-06-08, 11:27
λοιπον, σκεφτομαι να παω, αλλα, το θεμα ειναι οτι ειναι πολες ωρες και το μονο σημειο που εχει σκια ειναι στις κερκιδες και αφου θα πηγαινουν αναποδα στη παρατεταμενη δεν θα βλεπεις τιποτα.
αν λοιπον παρω μια σκαλα http://www.pantisbros.gr/assets/images/skal-17s.jpg και την στησω κοντα στην εξοδο της στροφης και δεσω και μια ομπρελα θαλασσης και καθησω απο εκει να δω τον αγωνα θα με κραξουν; :roll: :roll: :roll:
τι μαρκα ειναι η σκαλα??? :lol: :lol:
mitsosdrift
14-06-08, 11:58
Δεν ειναι κακη σαν ιδεα αυτη με την ομπρελα. Πιστευω οτι θα την βολεψουμε γιατι θα υπαρχουν κενα μεταξυ του HDC οποτε δεν θα μας φαει ο ηλιος. Εγω θα ειμαι στην τωρινη εισοδο των πιτς για να γραφω καλα με τη καμερα. Αν ειναι τα λεμε εκει.
Τι εγινε ρε παιδια σημερα..?
Ξερει κανεις..?
mitsosdrift
16-06-08, 00:02
Τι εγινε ρε παιδια σημερα..?
Ξερει κανεις..? Ανοιξα τοπικ στα παλαια events :wink: :wink: :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.