PDA

Επιστροφή στο Forum : ηχος στο αμαξι !

konstantinaM3
05-03-08, 21:48
λεει να εχεις ενα καλο ηχοσυστημα μεσα στο αμαξι γνωμη μου αλλα να εχεις κ garaz για να βαζεις το αμαξι μεσα το βραδυ γιατι υπαρχουν πολυ ελαφροχεριδες....κ συγκεκριμενα στο προηγουμενο αμαξι μου (318is) ειχα καλο ηχοσυστημα κ μου το ανοιξαν μια μερα κ τα πηραν ολα μεσα κ απο τοτε δεν ξερω αν θα ξαναβαλω κατι καλο μεσα δεν αξιζει να στεναχωριεσαι κ να χαλιεσια γιαυτα αλλα οταν τα εχεις πληρωσει απο την τσεπη σου τα κλαις μετα ωραια ειναι μια οθονιτσα πω πω μαρεσει πολυ αλλα σκεφτομαι κ τους ελαφροχεριδες τους @ουστιδες!!!! :twisted:

paulo6sousa
06-03-08, 01:17
Είναι καλή φάση να έχεις καλό και προπάντων σωστό ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο,αρκεί να μην ξεφεύγουν τα πράγματα.Μην φτάνουμε σε σημείο να κοστίζει το ηχοσύστημα 20000 ευρώ.Δυστυχώς το θέμα με τις κλεψιές έχει παραγίνει.Αν δεν παίζει πάρκιν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είναι να είναι διακρτική η εγκατάσταση και τα μηχανήματα.Επίσης,να μην υπάρχουν διάφορα αυτοκόλλητα γιατί τραβάνε σα μαγνήτες τους κλέφτες καθώς και το δυνατό παίξιμο σε περιοχές κοντά στο σημείο που μένει το αυτοκίνητο το βράδυ.Τα κλεφτρόνια που σχεδιάζουν τι θα κλέψουν τέτοια ψάχνουν και τα σταμπάρουν και το βράδυ τα ανοίγουν.Από κει και πέρα είναι θέμα τύχης.Με τις οθόνες είμαι αντίθετος.Πιστεύω ότι είναι μόνο για μούρη και τίποτα άλλο.Γούστα είναι αυτά βέβαια!

nassos
06-03-08, 04:26
εγω πρωτιμω να ακουω τα delorto μου!! το ξερω μην το πειτε ειμαι καμενος!!!!

konstantinaM3
06-03-08, 08:55
ρε γμτ μα η κακομοιρα δεν ειχα κανενα αυτοκολιτακι τιποτε απλα φιμε κ ενα μεγαλο λιονταρι πισω στο 318is κ ηταν ολα της rokford πανε πανε ποιος μαλακας τα χεραιτε τωρα που να του καουνε .... τωρα εχω ενα πολυ απλο ηχοσυστημα οποτε αμα ξαναγινει κατι τεοιο να μην κλαιω παλι... :cry:

petrosdk
06-03-08, 11:27
εγω πρωτιμω να ακουω τα delorto μου!! το ξερω μην το πειτε ειμαι καμενος!!!!
μαζι σου ρε νασσο!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
06-03-08, 11:55
εγω παλι δεν θελω ακραια πραγματα ενα καλο ηχοσυστημα να παιζει δυνατα αλλα κυριως καθαρα...... βεβαια μου εχουν ανοιξει 2 αυτοκινητα που δεν ειχαν και τοσο καλο ραδιοcd ...... αν ειναι τα κλεφτρονια της γειτονιας θα στο ανοιξουν και ας μην εχεις καθολου ηχοσυστημα..... τα ανοιγουν και οτι βρουν παιρνουν...... προσφατα ειχα παει στο εφετειο για μια τετοια κλοπη .... ειχαν πιασει εναν για 196 διαρηξεις αυτοκινητων σε νεα ιωνια ηρακλειο πευκη μαρουσι.... τωρα δεν ξερω αν ηταν ολες δικες του ή του φορτωσανε και αλλες για να κλεισουν τις υποθεσεις..... αυτο που ξερω ειναι οτι δεν χωραγαμε ολοι στην αιθουσα του δικαστηριου κι ας λειπανε πολλοι.... Βεβαια ειδα εναν σωρο γνωστους κατι παλιους φιλους παλιες συμαθητριες ειχε και τον χαβαλε του :lol: :lol: οσο για τα ηχοσυστηματα και τις ζημιες στα αυτοκινητα αναλαμβανει η ασφαλιστικη.... τι τις πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα :!:

Stelios
06-03-08, 13:36
Εγω παλι εχω βαλει στο ματι ενα ηχοσυστημα πολυυυυυ τρελο....
Κα8αρος ηχος κτλ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://www.britishv8.org/Articles/Images-V14-1/Weber-2.JPG

:wink: :wink: :wink: Νασσο μαζι με τα δαση, κ μεις ρε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

4A-GZE
06-03-08, 16:10
Ti les tora.... auta einai ixosistimata oxi m@l@kies...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
06-03-08, 17:20
αυτο μαλιστα !!!!!! αλλα στο saxaki που με εξυπηρετει αυτον τον καιρο προτιμω να ακουω μουσικουλα

paulo6sousa
06-03-08, 19:21
Κα8αρος ηχος κτλ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:wink: :wink: :wink: Νασσο μαζι με τα δαση, κ μεις ρε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Respect! :wink:

Ts@n@k@s
07-03-08, 00:47
Το ηχοσυστημα προσθέτει βάρος , και βάρος= κακο πράμα.

Πάρτε i-pod με ακουστικά που ζυγίζει περίπου 80γραμμάρια για ήχο και επιδώσεις... :lol: 8)

konstantinaM3
07-03-08, 08:57
οταν μου τα πηραν ολα ειχα την general union απατη ασφαλιστικη δεν μου πληρωσε τιποτε κ εφυγα κ ειμαι στην εθνικη τωρα κ αυτη μου ειπε οτι χωρις να τα εχω δηλωσει μου δικαιολογει 300ευρ αμα μου τα παρουν η αλλη φραγκο τσακιστο δεν εδωσε ουστ ρεεεεεε τσιγκουνιδεςςςς :x

Σαράφης Γιώργος
07-03-08, 09:25

Πάρτε i-pod με ακουστικά που ζυγίζει περίπου 80γραμμάρια για ήχο και επιδώσεις... :lol: 8)

Ακουστικά μέσα στο αμάξι ?!?!?!?!?! Θα σε μαλώσω !!!!!!!! :evil:

paulo6sousa
07-03-08, 11:37
Τα ακουστικά είναι σαν να έχεις πολύ δυνατή μουσική μέσα στο αυτοκίνητο.Και τα 2 είναι επικίνδυνα!Γιαυτό έδωσα έμφαση στο σωστό ηχοσύστημα παραπάνω! :wink:

Stelios
07-03-08, 12:57
:twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink:

Ts@n@k@s
07-03-08, 19:43

Ακουστικά μέσα στο αμάξι ?!?!?!?!?! Θα σε μαλώσω !!!!!!!! :evil:

Δεν εχεις βάρος όμως!! :mrgreen: :mrgreen:

Εννοείται μην το δοκιμάσει κάνας Χαρίλαος και βγεί βόλτα έτσι!! :lol: :lol:

tsilibithras
07-03-08, 23:27
Driftmachines ain't boomcarz... :wink: :wink: :wink:

paulo6sousa
08-03-08, 14:27

Σωστός!Το κάθε πράγμα εκεί που ταιριάζει. :wink:

GIZMO
09-03-08, 14:38
Κα8αρος ηχος κτλ.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

το καροτσακι φοραει μπλοκε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SST
10-03-08, 21:54

that's ma nigga.... :lol:

konstantinaM3
11-03-08, 10:04
στο μονο που συμφονω ειναι οτι το ηχοσυστημα προσθετη βαρος στο αμαξι κ ειναι κακο πολυ κακο για τις εκινησεις εχεχεχχεχε κ επισης κ για τους ελαφροχεριδες...χχεεχχε.....

petrosdk
11-03-08, 10:14
στο μονο που συμφονω ειναι οτι το ηχοσυστημα προσθετη βαρος στο αμαξι κ ειναι κακο πολυ κακο για τις εκινησεις εχεχεχχεχε κ επισης κ για τους ελαφροχεριδες...χχεεχχε.....+
επιτελους μια σωστη κουβεντα!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
το ηχοσυστημα ειναι για τους γυφτοκαγκουρες!!! :twisted: :twisted: :twisted:

konstantinaM3
12-03-08, 09:55
αχαχαχαχαχχααχαχ ακου γυφτοκαγκουρες λολ με μπλε λαμπες νεον απο κατω με μπλε λαμπακια στους καθαριστηρες λολ ... λολ γυφτοκαγκουρες...λολ λολ λολ κ τιγκα στα ηχεια αυτο που βλεπω κ ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ ειναι τα smart με τιγκα στο ηχοσυστημα πολυ καγκουρια ρε αδελφε!!!!!!!!! :lol: :lol:

Stelios
12-03-08, 15:30
αχαχαχαχαχχααχαχ ακου γυφτοκαγκουρες λολ με μπλε λαμπες νεον απο κατω με μπλε λαμπακια στους καθαριστηρες λολ ... λολ γυφτοκαγκουρες...λολ λολ λολ κ τιγκα στα ηχεια αυτο που βλεπω κ ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ ειναι τα smart με τιγκα στο ηχοσυστημα πολυ καγκουρια ρε αδελφε!!!!!!!!! :lol: :lol:

Ναι κ το 8εμα ειναι οτι κ χωρις τα ηχοσυστηματα, χωρας εσυ κ το κιν σου μεσα στον κουβα... φαντασου να το γεμισεις με ηχεια στις πορτες...!! :shock: :shock: :shock:
Κ ολα αυτα για ενa Smart.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελληναρεεεςςςςςςς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tsilibithras
13-03-08, 02:44
SST ya know what I'm sayin' bro! :lol: :lol: :lol: :lol:

Βασικά τα boomSmart δε με ενοχλούν τόσο καθότι το Smart έτσι κι αλλιώς δεν είναι αμάξι αλλά δείγμα. 8)

konstantinaM3
13-03-08, 09:51
ελληναρεςςςςς το smart ειναι οντως δειγμα απο αμαξι μπρελοκ λολ ασε που δεν θα μπορεις να σταθεις απο την δυνατη μουσικη γιατι τα σαμπ δεν εχουν μεγαλη αποσταση απο το αυτι σου επειδη ειναι μικρο το αμαξι!πολυ χαλια!!!επισης αυτο το χαλι το εχω δει κ σε μινι κουπερ απο τα παλια ομως του 60 κατι τα ιδια χαλια λολ ενα κινουμενο μουσικο μπρελοκ λολ ποιος δουλευει σημερα δεν ξερω (ασχετο) :cry: ουφ....

Stelios
13-03-08, 14:32
Κα8αρος ηχος κτλ.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

το καροτσακι φοραει μπλοκε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι αλλα εχς βαλει ροδακια απο καροτσακι Βασιλοπουλου ενισχυμενα, κ ρουλεμαν απο σασμαν Πορσε.... Φαντασου πως στροφαρει με το μοτερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το πατησαμεεεε...... :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

konstantinaM3
14-03-08, 09:48
χαχαχααχαχχα χααχχαχα ενω το καροτσακι του σκλαβενιτη θα ειναι πιο γρηγορο με περισσοτερα αλογα????χεεχιχιχιχοχοχοχχο αχαχχααχ :lol: :lol: :lol:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:wink: :wink: :wink: Νασσο μαζι με τα δαση, κ μεις ρε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
το καροτσακι φοραει μπλοκε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι αλλα εχς βαλει ροδακια απο καροτσακι Βασιλοπουλου ενισχυμενα, κ ρουλεμαν απο σασμαν Πορσε.... Φαντασου πως στροφαρει με το μοτερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το πατησαμεεεε...... :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

E36 RULES!!
14-03-08, 21:04
ΣΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ!!!

Τρανζιστοράκι κρεμασμένο απο τον καθρέφτη... ΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Περα απο την πλακα εγω τωρα θα ξεμπερδεψω με ενα 4x55, 2 ηχειακια στις πορτες και 2 οβαλακια πισωωωωωωωωωωω.....

tsilibithras
15-03-08, 02:44
Οχι αλλα εχς βαλει ροδακια απο καροτσακι Βασιλοπουλου ενισχυμενα
Ενίσταμαι!!! Τίποτα δε συγκρίνεται με τα πακτωμένα πίσω ροδάκια στο καροτσάκια του Carrefour! Έτσι, για να κάνεις κωλιές με τ' αμάξι απέξω και μετά να μπαίνεις με το καροτσάκι να κάνεις και μέσα! 8)

Ποτέ δε θα ξεχάσω το ύφος μιας υπαλλήλου όταν την πήρα ξώφαλτσα βγαίνοντας όπως να 'ναι από το διάδρομο με το χαρακτηριστικό ήχο:
Χχχχχχρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!! Ωραία χρόνια...

Kafrex technologies... :lol:

konstantinaM3
15-03-08, 14:15
καλοοοοοο :lol: τετοιες μαλακιες κανω κ γω με τα καροτσακια αν δεν μας πεταξουν εξω καμια μερα οι σεκιουριταδες λολ :lol: :D

GIZMO
15-03-08, 16:39
http://www.youtube.com/watch?v=GOmXmTCg9sY
η τρελα δεν παει μονο στα βουνα...
http://www.youtube.com/watch?v=RO1rXhHkH2I

E36 RULES!!
16-03-08, 06:00
Οχι αλλα εχς βαλει ροδακια απο καροτσακι Βασιλοπουλου ενισχυμενα
Ενίσταμαι!!! Τίποτα δε συγκρίνεται με τα πακτωμένα πίσω ροδάκια στο καροτσάκια του Carrefour! Έτσι, για να κάνεις κωλιές με τ' αμάξι απέξω και μετά να μπαίνεις με το καροτσάκι να κάνεις και μέσα! 8)

Ποτέ δε θα ξεχάσω το ύφος μιας υπαλλήλου όταν την πήρα ξώφαλτσα βγαίνοντας όπως να 'ναι από το διάδρομο με το χαρακτηριστικό ήχο:
Χχχχχχρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!! Ωραία χρόνια...

Kafrex technologies... :lol:

Ναι ρε φιλε! Θυμαμαι που το συζητουσαμε!!!!!!

ΔΩΣΤΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ CARREFOUR ΣΤΟ ΛΑΟ!! σταθερες πισω ροδουλες κ δν συμμαζεύεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω αγγλια πηγα με 5 φιλους μου για ψωνια, πηραμε 3 καροτσακια για να κανουμε triple drift και κοντριδια και τελικα για να μην μας την πουν βαλαμε 3 κουτακια τσιχλες στο ενα, 2 μπριζολες στο αλλο κ μια smirnoff στο τριτο! Οτι και καλα τα πηραμε για ψωνια!!!!!

ΥΓ: ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ???? ΜΠΕΣ ΜSN

tsilibithras
17-03-08, 03:03
Έτσι είναι το DRIFTclub!!! Από μικροί στα βάσανα!!! :D :D :D :D :D

Κωνσταντίνα άμα μας πουν τίποτα οι σεκιουριτάδες θα τους προκαλέσουμε σε tsuiso battle!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίος ρε συνονόματε!!! 8) 8) 8) Έμεινε τίποτα από τη Smirnoff; Αυτό πιάνει ωραία με τα χταπόδια... Τα αγοράζεις αχτύπητα που είναι και φτηνότερα, μετά κάνεις 2 γύρους τους διαδρόμους και έτοιμα! :D :D :D

E36 RULES!!
17-03-08, 03:07
E? Smirnoff? Ε? Ποια σμιρνοφφ?

Μπαααααααααα, ειχαν καταναλωθει μεχρι την επομενη μερα... (2 ηταν)

tsilibithras
17-03-08, 03:08
Αν επιβίωσε από το καρότσι εννοούσα! :lol: :lol: :lol:

E36 RULES!!
17-03-08, 03:10
Ααααα, ναι ρε, στο τελος τις φορτωσαμε, μην εχουμε κ τσαμπα βαρος ;)

konstantinaM3
17-03-08, 19:55
αυτα τα καροτσακια περνανε κ απο κτεο??? ΛΟΛ.......

Παντελης Κιτζογλου
17-03-08, 23:46
με ενα 50αρικο περνανε κτεο μεχρι και σαπια κουνουπιδια

tsilibithras
18-03-08, 03:40
ΜουαχαχαχαχαΑΧαχΧαχαχΑΧΑχααΧαχΧΑχΑΧΑΧΑχαχΑΧΑΧααχαχαΧΑΧΑχαχΑχαχαχΑΧαχαχαχΑΧΑχαΧαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια η ταρίφα ανεβαίνει μαζί με το πετρέλαιο... :( :P :D

E36 RULES!!
18-03-08, 03:46
ΜουαχαχαχαχαΑΧαχΧαχαχΑΧΑχααΧαχΧΑχΑΧΑΧΑχαχΑΧΑΧααχαχαΧΑΧΑχαχΑχαχαχΑΧαχαχαχΑΧΑχαΧαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια η ταρίφα ανεβαίνει μαζί με το πετρέλαιο... :( :P :D

Σε τι, στα κουνουπιδια?

konstantinaM3
18-03-08, 09:51
αμα ειναι τσιπαρισμενο δεν περναει με 50 ευρ λολ θελει κ λαδωμα....δεν θα βγαζει τα σωστα καυσαερια....λολ λολ λολ λολ κ πρεπει να εχει κ καταλυτη....λολ

E36 RULES!!
18-03-08, 16:40
αμα ειναι τσιπαρισμενο δεν περναει με 50 ευρ λολ θελει κ λαδωμα....δεν θα βγαζει τα σωστα καυσαερια....λολ λολ λολ λολ κ πρεπει να εχει κ καταλυτη....λολ

Οχι ρε συ, πρεπει να ειναι καλα λαδωμενες οι ροδουλες, οχι οπως σε καποια σουπερμαρκετ που κολλανε και μου σπανε τα νευρα χαχα!!!!!

konstantinaM3
20-03-08, 09:55
οσα καροτσακια εχω παρει κανενα δεν παει ισια θελει κ ευθυγραμηση λολ λολ :wink:

tsilibithras
20-03-08, 16:48
Εμένα μόνο ένα μου έτυχε να πηγαίνει ίσια...
...
...
...
...πριν το πάρω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GIZMO
20-03-08, 21:48
εεεεεε!!!!! δεν μπορω...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petros AE86
23-06-08, 03:39
παιδια σορρυ που επαναφερω παλιο τοπικ αλλα λετε σας κλεψανε το ηχοσυστημα...γιαυτο δεν υπαρχουν και οι συναγερμοι???? :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
23-06-08, 16:38
αν θελει ο κλεφτης οτι και να εχεις ειναι λιγο......

Petros AE86
23-06-08, 17:31
ναι αλλα εχω δει κατι συναγερμους που συνδεονται με gps και οταν κινειται το αυτοκινητο σου ερχεται μηνυμα στο κινητο και σου λεει που ακριβως βρισκεται το αυτοκινητο... :shock: :shock:

Σαράφης Γιώργος
23-06-08, 19:58
Επαναλανβάνουμε :

αν θελει ο κλεφτης οτι και να εχεις ειναι λιγο......

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-06-08, 10:36
ναι αλλα εχω δει κατι συναγερμους που συνδεονται με gps και οταν κινειται το αυτοκινητο σου ερχεται μηνυμα στο κινητο και σου λεει που ακριβως βρισκεται το αυτοκινητο... :shock: :shock:
στην καλυτερη θα βρεις το gps.......
αστο που σου λεω....

Petros AE86
24-06-08, 14:50
ενας εδω στην γειτονια μου εχει μια μπεμπα και εχει καμερες απεξω!!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-06-08, 15:13
ωραια θα το βλεπει και σε dvd πως του το παιρνουν ή θα του παρουν και τις καμερες αν ειναι καλες..... μια ειναι η λυση αν ειναι κανονικο αμαξι.... ΑΣΦΑΛΕΙΑ...... τωρα αν εχεις του σταθη κοιμασαι μεσα με κανα δυο ροτβαιλερ αγκαλια ζωσμενος με εκρηκτικα

Σαράφης Γιώργος
24-06-08, 20:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

( Αυτή μέθοδος ονομάζεται και φιλόζωος Μουτζαχεντιν security )

Petros AE86
24-06-08, 23:15
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

( Αυτή μέθοδος ονομάζεται και φιλόζωος Μουτζαχεντιν security )
χαχαχαχαα
γεια σου ρε σαραφη!!!γαματα τα λες :wink: :wink:

G.P.T.M
25-06-08, 00:12
μαζεψτε τον ρεεεεεεεε^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
25-06-08, 00:36
μαζεψτε τον ρεεεεεεεε^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

+1000