Επιστροφή στο Forum : m3 e30!
konstantinaM3
05-03-08, 21:32
πιστευω για ντριφτ οτι ειναι το μ3 ε30 κ λιγο αργοτερα μαλλον θα χτυπισω ενα τετοιο για πιστες κ μονο...ειναι κοντο το αμαξωμα με δυναμη στο μοτερ κ μπλοκε οτι πρεπει για τις κλειστες στροφες σε πιστες οπως στις αφιδνες στην πιστα καρτ ετσι θα σκισουμε τα σαξοραλα :P
Σαράφης Γιώργος
05-03-08, 22:47
Τα σαξόραλλα που θα τα σκίσουμε ?!? Στο drift ?!? Δεν σε αντιλαμβάνομαι ... !!!
Και το κοντό μεταξόνιο δεν βοηθάει και ιδιαίτερα στο drift , ειδικά τώρα που μεταφερθήκαμε σε πραγματικές πίστες και τα χιλιόμετρα ανεβήκανε . Το ίδιο και για το ψιλόροπο τετρακύλινδρο μοτέρ του Ε30 Μ3 .
Πάντως είναι πανέμορφο σαν αμάξι !!! :wink:
konstantinaM3
05-03-08, 23:11
κατσε περιμενε να σκεφτω....χμμ μπορει να ειπα μαλακια...οταν ειχα παει σε ντριφ εκεινη τη στιγμη κανανε γραμμες με καλυτερους χρονους κ τετοια τα σαξοραλα το ε30 δεν θα πηγαινει καλυτερα αμα το ξερεις το αμαξι??? αμα βρεις ενα καλοσυντηρημενο μοτερ θα ειναι πολυ καλο κ δυνατο βεβαια ειναι δυσκολο επηδει ειναι παλιο αλλα οταν το ειδα να χωνετε παει καλα εεε???? επισης κ τα μικρα τα σταρλετακια πανε πολυ καλα διαολακια μικρα...χεεχε
Πάντως είναι πανέμορφο σαν αμάξι !!! :wink:
Και οι ιδιοκτητες ειναι χαρουμενοι σαν το Γιωργο.... :lol: :lol: :lol: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted:
turbanthropos
06-03-08, 14:40
O οποίος έπιασε το νόημα.Κυβικά και δύναμη από το ρελαντί μέχρι την στρατόσφαιρα :wink:
Γειά σου ρε Γιώργαρε!
Σαράφης Γιώργος
06-03-08, 20:39
:wink:
Σέρρες γιατί δεν ήρθες ???!!!??? :evil:
turbanthropos
06-03-08, 22:12
Ήρθα και τράβηξα και βίντεο :D
Τα γραφικά σου όλα τα λεφτά πάτως :wink: Και η οδήγηση ακόμη περισσότερο!Μόλις το μάθεις καλύτερα---> http://www.bmw-motorsport.gr/forums/images/smilies/boink.gif
Αλλά είχε πολύ κίνηση στην τέντα σου και είπα να μην σε απασχολήσω.Μόλις το περάσω σε dvd,θα σου χρωστάω 2 dvdιά :lol:
Αχ...να δω πότε θα κατέβω Σαλόνικα να στα φέρω...
Σαράφης Γιώργος
07-03-08, 09:23
Μου χρωστάς 2 dvdιά και μία καλησπέρα που δεν είπες στις Σέρρες !!!!
Όσο για τα αυτοκόλλητα , είπαμε με τα παιδιά από τη Γραμμικό να κάνουμε κάτι ελληνικό ρε γαμώτο , πολύ ξένο αυτοκόλλητο έχει πέσει !!! Έτσι ώστε άμα πάμε κανα εξωτερικό ( Λέμε Ιταλία ρε παιδί μου , ο Στάθης ακούει ... ?!? ) , να ξεχωρίζουν από μακριά οι Ελληνάρες !!!!!!!!!!!!
Όποτε κατέβεις , χτύπα τηλ !!! :wink:
Όσο για τα αυτοκόλλητα , είπαμε με τα παιδιά από τη Γραμμικό να κάνουμε κάτι ελληνικό ρε γαμώτο , πολύ ξένο αυτοκόλλητο έχει πέσει !!! Έτσι ώστε άμα πάμε κανα εξωτερικό να ξεχωρίζουν από μακριά οι Ελληνάρες !!!!!!!!!!!!
Όποτε κατέβεις , χτύπα τηλ !!! :wink:
Φτιάξτε αυτοκόλλητα με τσολιάδες και σουβλισμένα αρνιά!!!
Manga cartoon κ μλκιες...
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Όσο για τα αυτοκόλλητα , είπαμε με τα παιδιά από τη Γραμμικό να κάνουμε κάτι ελληνικό ρε γαμώτο , πολύ ξένο αυτοκόλλητο έχει πέσει !!! :wink:
Ασε τωρα ... Αφου απο μενα τα πηρες ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν πιστευω τιποτα ! :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
07-03-08, 20:40
:lol: :lol: :lol:
konstantinaM3
11-03-08, 09:53
κ ομως εχω δει σαξοραλα να τραβανε χειροφρενα στις στροφες κ να προσπαθουν να μπουν ντριφταροντας στην πιστα την κυριακη ημουν μεγαρα με τους μιχανοβιους θα μαρεσε να ειχα μια μιχανη για την πιστα κ να γερνωωωωω να ξυνω γονατα..... ωραια ειναι αλλα ποιος θα μου μαθει..... :cry: παντως πιο μετα θα φτοιαξω ενα e30 για την πιστα κ μονο καποια στιγμη.... κ θα ειναι τουμπανο!!!!εχχεχχεε
tsilibithras
13-03-08, 01:48
Αμαν... Χρειάζεσαι επειγόντως θεραπεία!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Ήσουν μια χαρά προσανατολισμένη στο drift... Μετά άρχισες κάτι παρεμβολές με τα μηδαμηνά saxoralla και τώρα ήρθαν τα δίτροχα!!! ΑαααΑαΑΑααΑΑααααααααΑΑΑαΑΑααααααα!!! Βόηθα Παναΐα μ' να μας βγει σε καλό!!! :lol: :lol: :lol:
konstantinaM3
13-03-08, 09:41
απο μικρη μου αρεσαν τα μιχανακια δυστυχως κ ηθελα να επερνα ενα super sport αλλα ο μπαμπας δεν με αφηνει :( αλλιως τωρα θα τα ειχα κ τα 2 :lol: εχει αλλη θεωρια το μιχανακι πως να το γερνεις πως να το πλαγιαζεις δεν ειναι κ ευκολο....αλλα ειναι ωραιο να πηγενεις κατι μονος σου κ να μην εισαι συνεχεια συνοδηγος....ουφ.... :x
tsilibithras
13-03-08, 19:44
αλλα ειναι ωραιο να πηγενεις κατι μονος σου κ να μην εισαι συνεχεια συνοδηγος....ουφ.... :x
Τώρα μπερδεύτηκα! :? Το Μ3; :roll: 4wheelz rule!!! 8)
konstantinaM3
14-03-08, 09:46
το μ3 ειναι ολο δικο μου κ εγω το οδηγαω ενοειτε το μιχανακι το gsxr1000 δεν το οδηγαω εγω που εχουμε στην οικογενεια κ θελω πολυ να μαθω να το οδηγω!!!τωρα με επιασες??? :lol: :lol:
E36 RULES!!
14-03-08, 20:50
Μετά άρχισες κάτι παρεμβολές με τα μηδαμηνά saxoralla και τώρα ήρθαν τα :
Rε συνονόματε...... Μη με πληγωνεις που λες τα γαλλάκια μηδαμινά!! Αφου το ξερεις οτι ειμαι μεγας γαλλολάτρης!
tsilibithras
15-03-08, 02:32
Σ' έπιασα! :lol:
Αμάν ρε Μάριε... Πες μου τι έχουν προσφέρει τα κρουασάν στην κοινωνία... :P
Ωραιο πρωινο?? :lol: :lol:
konstantinaM3
15-03-08, 14:09
m power for ever!!!! εχεχχεεχ :lol: :lol:
tsilibithras
17-03-08, 02:51
Ωραιο πρωινο?? :lol: :lol:
Αυτός είσαι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
E36 RULES!!
17-03-08, 03:32
Ειστε κακοιιιιιιιιιι!!! Δεν σας ξαναμιλαω, οριστε μας...
konstantinaM3
17-03-08, 19:47
ΛΟΛ .....
ΛΟΛ .....
ΛΟΛ???????τι ειν τουτο παλ.να ΛΟΛα ενα μηλο.παιδια το driftclub εχει παρει τον κακο τον δρομο, κατι για γαλλακια και διτροχα ασιμαντα παιχνιδακια ακουω και ανατριχιαζω.αυτο το club ειναι υποδειγμα σοβαροτητας και αυτο το τοπικ αποτελει την αρχη της καταστροφης μας . να διαγραφει!!! :twisted: :lol: :lol:
πλακιτσα βεβαια!! 8) 8)
α και μην ξεχνιομαστε Μ3 και τα μυαλα στα καγκελα(αν και ειμαι φιλος αυτων των περιεργων σχιστοματηδων). :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.