Επιστροφή στο Forum : Το Ε21 λαβώθηκε...αλλά επισκευάζεται!
giorgis_E21
17-02-08, 19:03
Λίγο πριν τα χιόνια με ξύπνησε μια βάρβαρη είδηση..."Έγινε ατύχημα,σας τρακάρανε το αμάξι..."
Έτσι ήταν πριν ....
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/DSC01178.jpg
και έτσι έγινε μετά...
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/DSC01200.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/DSC01201.jpg
ορίστε και φωτογραφίες από το ατύχημα
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/DSC01199.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/16-02-08_1702.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/16-02-08_1719.jpg
Τώρα επισκευάστηκε...με δικά μου έξοδα...και περιμένω την απάντηση της ασφαλιστικής για τα χρήματα...το καλό που τους θέλω να το σκεφτούν σοβαρά...ιδού
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/DSC01225.jpg
Σειρά έχει το βάψιμο...
Κριμα . Μεγαλη ατυχια ... :(
tsilibithras
17-02-08, 19:08
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Πωπω ρε φίλε σου τρέχουνε... :(
giorgis_E21
17-02-08, 19:11
Τα λεφτά για επισκευές??? όχι ακριβώς....
Στειλ το να στο φτιαξω..Χορηγια. 8) 8) 8)
Μην αγχωνεσαι Γιωργη,μικρο το κακο..
Τα σιντερα φτιαχνουν.. :wink: :wink:
tsilibithras
17-02-08, 20:25
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Πωπω ρε φίλε σου τρέχουνε... :(
Τα λεφτά για επισκευές??? όχι ακριβώς....
Τα βάσανα ρεεεεε!!! :(
paulo6sousa
17-02-08, 20:55
Κρίμα ρε φίλε...Αφού έπεσε αυτός πάνω σου σε πληρώνει,σωστά?
ναι σε πληρωνει ετσι δεν ειναι
παντως το οπελ επαθε ζημια
ενω το Ε21 αντεχει γερα
περαστικα :( :( :(
mitsosdrift
17-02-08, 21:51
Περαστικα ρε Γιωργη. Φτιαχνουν τα σιδερα. Ουτως η αλλως πληρωνει ο τυπος αφου επεσε πανω σου. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
πωωωω δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξενερα....
περαστικα :cry: :cry: :cry: :cry:
E36 RULES!!
17-02-08, 21:59
Όχι ρε φιλε.... Κριμα κριμα, φτιάχνεται ομως!!!
giorgis_E21
17-02-08, 22:27
Για να φτιαχτεί πληρώνω εγώ και μετά θα πάρω πίσω ότι πάρω από τις ασφαλιστικές,που ποτέ δεν δίνουν όσα πλήρωσες χωρίς δικαστήρια...και όποτε τα πάρω...για τα μεταφορικά για τη δουλειά ούτε λόγος να γίνεται...27 χλμ απόσταση από το σπίτι...μέσα στα βουνά,με τα χιόνια ως το γόνατο...
Αλλά τι να πώ τώρα,προσέξτε που παρκάρετε(εγώ)?Μην περνάτε τα στοπ(ο δεύτερος)?Μην τρέχετε μέσα στα στενά με τη σιγουριά της προτεραιότητας(ο τρίτος)?
Ξέρω τι θα πω,ότι ακούω από χθες...Εγώ να είμαι καλά και οι λαμαρίνες φτιάχνονται...Τα έχω πει κι εγώ τα λόγια της παρηγοριάς.Αν δουλεύεις όμως για 630 ευρώ που υπολογίζεις επιτέλους στο τέλος του μήνα να τα δώσεις για ανάρτηση μετά από τόσες αναποδιές,τόσα χρόνια,τόσο κόπο,δεν σε παρηγορεί τίποτα...
Άν έχεις και την ψύχωση τη δικιά μου με το αμάξι σου τότε όχι μόνο δεν παρηγοριέσαι,αλλά κάνεις και έγκλημα από την απογοήτευση.
φιλε μην στεναχωριεσαι δεν πειραζει
σιγα σιγα καλο ειναι
δεν πρεπει να μας περνει απο κατω το παραμικρο εμποδιο
ξερω πως νιωθεις πολυ καλα και ειναι το χειροτερο πραγμα
αλλα υπομονη
περαστικα στο τουτουνι σου 8) 8) 8) 8)
παντως το opel επαθε μεγαλη ζημια, :shock: ,μηπως ειχε κοπανησει και πουθενα αλλου πριν απο εσενα; :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιωργη σε καταλαβαινουμε πως νιωθεις. περαστικα κ απο εμενα.
θα σου πω κατι που λεω κ στον εαυτο μου. μαγκια ειναι να υπερπηδας καθε εμποδιο που σου ερχεται, και να συνεχιζεις ακαθεκτος.
για παρηγορια σου λεω οτι εχουν πεσει πανω μου το λιγοτερο 6 φορες. ειτε κινουμαι ευθεια, ειτε ειμαι σταματημενος.
α, και πριν 2 βδομαδες πηγα να βγαλω τις ζαντες του γιαννη, κ να βαλω τις δικες μου, κ 2 λαστιχα που ειχα, και ο βλακας μου στραβωσε το νευρο απο το σασι. Και θα τα ειχα αλλαξει μονος μου, αλλα δεν μπορω να ζανταρω κ λαστιχο... Σε ολους συμβαινουν αυτα.
περαστικα ρε γιωργη κ ευχομαι ταχεια αναρρωση!!!! να γινει ξανα κουκλα η Ε!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
DIAMANTOPOULOS
18-02-08, 12:48
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
paulo6sousa
18-02-08, 12:57
Για να φτιαχτεί πληρώνω εγώ και μετά θα πάρω πίσω ότι πάρω από τις ασφαλιστικές,που ποτέ δεν δίνουν όσα πλήρωσες χωρίς δικαστήρια...και όποτε τα πάρω...για τα μεταφορικά για τη δουλειά ούτε λόγος να γίνεται...27 χλμ απόσταση από το σπίτι...μέσα στα βουνά,με τα χιόνια ως το γόνατο...
Αλλά τι να πώ τώρα,προσέξτε που παρκάρετε(εγώ)?Μην περνάτε τα στοπ(ο δεύτερος)?Μην τρέχετε μέσα στα στενά με τη σιγουριά της προτεραιότητας(ο τρίτος)?
Ξέρω τι θα πω,ότι ακούω από χθες...Εγώ να είμαι καλά και οι λαμαρίνες φτιάχνονται...Τα έχω πει κι εγώ τα λόγια της παρηγοριάς.Αν δουλεύεις όμως για 630 ευρώ που υπολογίζεις επιτέλους στο τέλος του μήνα να τα δώσεις για ανάρτηση μετά από τόσες αναποδιές,τόσα χρόνια,τόσο κόπο,δεν σε παρηγορεί τίποτα...
Άν έχεις και την ψύχωση τη δικιά μου με το αμάξι σου τότε όχι μόνο δεν παρηγοριέσαι,αλλά κάνεις και έγκλημα από την απογοήτευση.
Σε νοιώθω φίλε...Περαστικά...
InitialA(Αλεκος)
19-02-08, 13:54
ρε φιλε χρειαζεσαι τιποτα???
μπας και σου βρω τιποτα διοτι στην περιοχη μου υπαρχουν σαπια ε21
ελα ρε ΓΙΩΡΓΑΡΕ....μην στεναχωριεσαι ρε φιλαρακι..σε νιωθουμε ολοι ρε αρχηγε!!!περαστικα....φιλε κ εχεις δικιο οτι κ να πεις!!!!!!
giorgis_E21
19-02-08, 21:36
Ευχαριστώ για τα περαστικά...
Δεν απελπίζομαι ούτε ξενερώνω με το αμάξι,είτε φτιαχτεί είτε αλλαχτεί ένα είναι σίγουρο:Γιώργης και Ε21 πάνε μαζί.
Η ζημιά είναι "κρυφή" γιατί το opel έπεσε πλάγια στο Ε21 και κόντραρε το αμάξι με τον τροχό στο πεζοδρόμιο,άρα δεν ξέρω τι ζημιά έχει στον άξονα...
Όχι,όλη τη ζημιά στο opel την έκανε το Ε21...
Αλέκο έχεις pm...
Perastika giorgi21!
esy na sai kala..
ti sou leo tora... :(
peiragmenos
20-02-08, 10:41
γιωργη αμα θες κατι και εγω προθυμος να βρω!εχω βρει τρελα πραγματα σε τρελες τιμες.αν θες πες μου :wink: :wink: :wink:
γιωργη αμα θες κατι και εγω προθυμος να βρω!εχω βρει τρελα πραγματα σε τρελες τιμες.αν θες πες μου :wink: :wink: :wink:ποπο πιστονια !! θα μου δωσεισ και μενα κανενα?? τι τα κανεις τοσα πολλα???
giorgis_E21
20-02-08, 21:21
Πειραγμένε ποτέ δεν λέω όχι σε έξτρα ανταλλακτικά (η μάνα μου και ο πατέρας μου λένε διότι τα κάνω όλα decoration a la feng-sui στο σπίτι...η αδερφή μου κοιμάται μαζί με την ποδιά που μου βρήκε ο Χρήστος!!!!!)
Σου στέλνω κι εσένα pm το κινητό μου....
peiragmenos
20-02-08, 23:49
ΝΑΣΣΟ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ!!!!ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ PROJECT ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑΔΙΟ Τ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ.ΑΠΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕ!!!
giorgis_E21
22-02-08, 13:51
Θα μείνει ε?????
Κρίμα....
Θα βοηθήσω δλδ αν πάρω κάτι??????
peiragmenos
22-02-08, 23:15
ολο και κατι θα παρεις :wink: :wink: :wink: δευτερα τριτη τηα παρς το αλλο 6κυλινδρο.ετοιμασε τρειλερ
giorgis_E21
25-02-08, 17:46
Αν δεν αναλάβει η ασφαλιστική να καλύψει 400Ε ζημιές θα τρελαθώ ....
Θα δημοσιεύσω από ονόματα και τηλέφωνα μέχρι και τα στοιχεία του εμπειρογνώμονα που δεν πήγε και έστειλε αντικαταστάτη,και δίνει "με το ζόρι" 200Ε για τη ζημιά που μου κάνανε...ΧΩΡΙΣ ΒΑΨΙΜΟ !!
Μόνο και μόνο που τους το είπα στο τηλέφωνο φοβηθήκανε,αλλά το μόνο που κάνανε ήταν να πάρουν στο συνεργείο τηλ να τους πούνε να κατεβάσουνε την τιμή επισκευών!!!!
Παντελης Κιτζογλου
25-02-08, 21:45
Αν δεν αναλάβει η ασφαλιστική να καλύψει 400Ε ζημιές θα τρελαθώ ....
Θα δημοσιεύσω από ονόματα και τηλέφωνα μέχρι και τα στοιχεία του εμπειρογνώμονα που δεν πήγε και έστειλε αντικαταστάτη,και δίνει "με το ζόρι" 200Ε για τη ζημιά που μου κάνανε...ΧΩΡΙΣ ΒΑΨΙΜΜΟ !!
Μόνο και μόνο που τους το είπα στο τηλέφωνο φοβηθήκανε,αλλά το μόνο που κάνανε ήταν να πάρουν στο συνεργείο τηλ να τους πούνε να κατεβάσουνε την τιμή επισκευών!!!!
θες να κατεβασω 2-3εις απο τη σχολη να παμε να τους βρουμε να σου πω εγω αν πληρωνουν :evil: :evil: :evil:
http://i268.photobucket.com/albums/jj31/truenooo/BRUTALHEADKICKS-new.gif
θες να κατεβασω 2-3εις απο τη σχολη να παμε να τους βρουμε να σου πω εγω αν πληρωνουν :evil: :evil: :evil:
http://i268.photobucket.com/albums/jj31/truenooo/BRUTALHEADKICKS-new.gif
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
peiragmenos
26-02-08, 00:49
και εγω μεσα :evil: :evil: :evil:
giorgis_E21
26-02-08, 11:30
Καλά κάτσε να δεις αν κάνω πλάκα...
Παντελης Κιτζογλου
26-02-08, 13:04
εγω παντος το εννοω αυτο που ειπα
giorgis_E21
27-02-08, 05:05
Παντελάρα είσαι ψυχή αλλά εσύ θα το άφηνες σε άλλου τα χέρια?
Παντελης Κιτζογλου
27-02-08, 14:32
Παντελάρα είσαι ψυχή αλλά εσύ θα το άφηνες σε άλλου τα χέρια?
εχεις δικιο :wink: παντως οτι χρειαστεις εδω ειμαι φιλαρακι :wink: :wink:
giorgis_E21
27-02-08, 21:14
updated...δείτε πρώτη σελίδα...
Ντογκας Ιωαννης
27-02-08, 22:15
αντε ρε γιωργαρε μπραβο!!
turbanthropos
27-02-08, 23:12
Άντε με το καλό Γιώργη! :D
paulo6sousa
28-02-08, 00:08
Μπράβο ρε φίλε.Με το καλό και η αποζημίωση!
peiragmenos
28-02-08, 10:11
εετσι!ευγε φτιαχτο και ελα.
christakis_E36
15-03-08, 21:36
τελικα?τι απεγινε?
τελικα?τι απεγινε?
Τι του συνεβηκε ??? :lol: :lol:
giorgis_E21
16-03-08, 04:04
Έμαθα ότι φτιάχνεται...
Αν ξέρει κανένας λεπτομέρειες ας πεί...
τελικα ρε Γιωργαρε τι εγινε?βγηκε καμια ακρη με τις ασφαλιστικες?
giorgis_E21
28-03-08, 13:02
Η άκρη βγήκε αν και χρειάστηκε λίγο σπρώξιμο και πάμε γι'άλλα πιο μεγάλα...
Σαράφης Γιώργος
28-03-08, 20:24
Μπράβο ρε φίλε .
giorgis_E21
28-03-08, 20:28
Γιώργο εσύ θα μάθεις νέα μου σύντομα... :wink:
Σαράφης Γιώργος
28-03-08, 20:33
Οκ φίλος !!! :wink:
το ειδα χτες το απογευμα το αμαξι στο γνωστο πια σημειο ...... :wink:
giorgis_E21
30-03-08, 04:14
Ναι αλλά δεν χτυπάς κανα κουδούνι ή έστω παράθυρο...ισόγειο μένω, κοιμάμαι δίπλα στο αμάξι...
σταματησα για 2-3 λεοτα πατησα και την κορνα ελαφρια και μετα εφυγαααα
σταματησα για 2-3 λεοτα πατησα και την κορνα ελαφρια και μετα εφυγαααα
Χτυπα το δεξι μπατζουρι την αλλη φορα :wink:
Μιλησα με το Γιωργη και μου ζητησε να μεταφερω τα εξης .
Το Ε21 που ειχε πουληθηκε και εχει βρεθει πολυ καλο Ε21 για να το αγορασει .. Πιθανοτατα την αλλη εβδομαδα θα ειναι στα χερια του , και απο οτι μου ειπε ειναι πολυ καλο και μοτερικα , αλλα και απο στησιμο .
Σαράφης Γιώργος
23-05-08, 00:11
Πολύ καλή φάση !!! Με το καλό να αγοραστεί και το καινούριο και να το δούμε κι' εμείς !
Παντελης Κιτζογλου
23-05-08, 10:43
αυτα ειναι :wink: :wink: :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.