Επιστροφή στο Forum : punto cabrio
χμμ..hello παιδάκια..εγώ οδηγό ένα punto cabrio,1242cc,μοντέλο 98.
μηχανολογικά δεν εχω πειράξει κάτι ακόμη!!!Το μόνο που εχω κάνει είναι new κουκούλα,ζαντολάστιχα,mp3 kαι ένα αγωνιάρικο τιμονάκι!!! :D
Ωπ... νάτα και τα μπροστοκίνητα!!!! :wink:
opelcorsa-a
20-05-05, 00:27
Να την δω να ντριφτάρει να ας μην ξαναγγίζω τιμόνι(λέμε τώρα) :lol: Καλώς ήρθες.
Thanks guys!! :D
ααα,δεν driftaρω εγώ ειμαι καλή κοπέλα :lol:
Έτσι σου είπανε να λες;
Ή απλά το λες μπας και το πιστέψεις;
μηχανολογικά δεν εχω πειράξει κάτι ακόμη!!!Το μόνο που εχω κάνει είναι new κουκούλα,ζαντολάστιχα,mp3 kαι ένα αγωνιάρικο τιμονάκι!!! :D
Κανένα χειροφρενάκι και βουρ για την πλατεία!!! Με καινούργια κουκούλα πάει ποιο γρήγορα???(πλάκα κάνω). Τα λέμε στο γραφείο! :D
Κανένα χειροφρενάκι και βουρ για την πλατεία!!! Με καινούργια κουκούλα πάει ποιο γρήγορα???(πλάκα κάνω). Τα λέμε στο γραφείο! :D
ναι πάει πιο γρήγορα..εχει πάρει και 10αλογα και άλλα 10από το racing τιμονάκι!!!:P
χειροφρενάκια στις στροφές της βαρυμποπης!!!! :P
μας τη λες κιολας παλιοχαρακτηρα!!! :lol: :lol:
ναι πάει πιο γρήγορα..εχει πάρει και 10αλογα και άλλα 10από το racing τιμονάκι!!!:P
χειροφρενάκια στις στροφές της βαρυμποπης!!!! :P
μας τη λες κιολας παλιοχαρακτηρα!!! :lol: :lol:
XAXAXA!!! VERY FUNNY!!!! :wink:
απο τις λίγες κοπέλες που το στρίβουν..
απο τις λίγες κοπέλες που το στρίβουν..
:oops: :oops: τι καλός!!!!!! :D θα ανταμειφθείς αναλόγως baby
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.