PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαφωνώ με το κλείδωμα του topic του HDC !!!

Σαράφης Γιώργος
07-02-08, 00:32
Δεν το κατάλαβα το κλείδωμα ρε συ Λάμπρο . Δε μπορούμε να συνεχίσουμε την όμορφη συζήτηση ?
Και δεν κατάλαβα το γιατί .
Κόβουμε τους εντός γιατί είμαστε Ούνοι και θα παρεκτραπούμε ?
Ή κόβουμε τους απ' εξώ τελείως διδακτορικά για να μην εκφραστούνε ?

Διαφωνώ .

DIAMANTOPOULOS
07-02-08, 00:44
μηπως θες να πεις δικτατορικα??

bimmer86
07-02-08, 00:49
Μου φαινεται οτι το κλειδωμα δεν ειναι οτι καλυτερο . Θα ηθελα να δω κι αλλες αποψεις . Αλλωστε δεν τσακωνομαστε ...

Stathis WOT
07-02-08, 01:19
Απλά το θέμα ξέφυγε από την ουσία του και χωρίς να δίνονται συγκεκριμένες διευκρινήσεις, παρεκτράπηκε η συζήτηση και πήρε προσωπικό χαρακτήρα.
Όποιος θέλει, μπορεί να γράψει εδώ, στο "Drift event που έρχονται" για το HDC ελεύθερα και ότι θέλει αλλά να αναφερθεί στο θεσμό και όχι σε άλλα θέματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες που αν μη τι άλλο εμπλέκουν συγκεκριμένα άτομα (και φυσικά μιλάω για εμένα) χωρίς εκείνα να επιθυμούν εμπλοκή σε ίντριγκες και υπονοούμενα.

Τα θέματα που ανοίχτηκαν ή τα υπονοούμενα που αιωρήθηκαν σε εκείνη τη συζήτηση δεν είχαν καμία θέση εκεί αλλά και σε κανένα δημόσιο forum.
Για να παραμένει το driftclub.gr ένας χώρος ειρήνης και ευταξίας.

Σας παρακαλώ μη σχολιάσετε τα όσα είπα και ξεφύγουμε πάλι αλλά αν θέλετε συνεχίστε τις ευχάριστες ανταλλαγές απόψεων γύρω από το HDC

Labros
07-02-08, 02:09
Δεν το κατάλαβα το κλείδωμα ρε συ Λάμπρο . Δε μπορούμε να συνεχίσουμε την όμορφη συζήτηση ?
Και δεν κατάλαβα το γιατί .
Κόβουμε τους εντός γιατί είμαστε Ούνοι και θα παρεκτραπούμε ?
Ή κόβουμε τους απ' εξώ τελείως διδακτορικά για να μην εκφραστούνε ?

ούτε το ένα ούτε το άλλο σαν Mod και σαν μέλος εδω μέσα ούτε ποστ έχουν σβηστεί ούτε έχει φιμωθεί κανείς όσο καιρό είμαι στο forum κάτι που το χεις δει εσύ και όλοι .

Επί του προκειμένου ομως θεωρησα οτι ξεφευγει η κουβεντα.

Οσο για τους ¨εντος¨ να γίνουν Ούννοι ειναι κατι που δεν φοβαμαι, για τους ¨απʼεξω¨ομως να εκμεταλλευτούν την ελευθερία έκφρασης που προσφέρει αυτός ο χώρος επέτρεψε μου να έχω τις επιφυλάξεις μου.

εν πασει περιπτωση μπορει να συνεχιστει εδω το τοπικ.

Σαράφης Γιώργος
07-02-08, 10:10
μηπως θες να πεις δικτατορικα??

Φυσικά , αλλά μετά από ένα 15ωρο στο πόδι ρε φίλε τι περιμένεις ?!? :lol:

petrosdk
07-02-08, 10:12
κουρασμενο παλικαρι!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tompap
07-02-08, 17:28
Λυπάμαι αν έγραψα κάτι προσβλητικό για κάποιο μέλος.

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και περισσότερο να προσβάλω κάποιον, με τετριμένα τεχνάσματα τύπου ονομασία site.

Η αναφορά έγινε καθαρά για λόγους ιστορίας, όπως κάνουν τα περιοδικά στις αναδρομές τους, ή στα editorial κτλ. (10 χρόνια δημοσιογραφίας με έχουν κάνει και σκέφτομαι έτσι, οργανωτικά και τακτικά), ώστε να θυμίσω σε κάποιους ότι η Option Press δεν είναι χθεσινή ή κομήτης στο χώρο του Drift. Η ιστορία μου σαν Θωμάς είναι άλλη ιστορία που κρίνομαι καθημερινά από όλους.
Η τακτική αυτή εξάλου συνηθίζεται στα περιοδικά και στους αρχισυντάκτες τους. Θυμίζω την πολυσέλιδη αναφορά του XL στα κατορθώματα του, στο προηγούμενο επετειακό του τεύχος.
Μάλλον από τότε ο Στάθης έμαθε για τα ενδιαφέροντα site που έγραψε στο post του προηγούμενου topic.

Δεν θα σχολιάσω την σπασμοδική κίνηση για να κλειδωθεί το topic, από την ομάδα που δεν "ανέχεται" λογοκρισία.

Περισσότερο όμως λυπάμαι ότι αναφέρθηκε ότι ανήκω στους "απέξω" του forum. (ή μήπως απέξω από τα συμφέροντα?).

Η πρόθεσή μου ήταν καθαρά ενημερωτική για το HDC. Φαίνεται ότι είναι ανεπιθυμητο από τους ιδιοκτήτες του Driftclub.gr.

Συνεπώς ως Θωμάς θα σταματήσω να ενημερώνων από πρώτο χέρι και να ακούω την φωνή και την βαρύνουσα γνώμη των μελών του forum αυτού. Η απευθείας επίσημη ενημέρωση για το HDC θα σταματήσει.
Επίσημη ενημέρωση και πληροφορίες για το HDC θα βρεί στο www.hellenicdriftchampionship.com, στα περιοδικά XL, Max Power, Evo, Power techniques, σε club αυτοκινήτου και forums και στο τηλέφωνο 6972505371.

Θεωρώ τους περισσότερους από εσάς φίλους μου και δεν θέλω να χαλάσω την σχέση μου, και φυσικά δεν θα ανεκτώ κανενός είδους λογοκρισία.

Τα λέμε στις πίστες...

petrosdk
07-02-08, 17:46
δε νομιζω πως ειπωθηκε ή εννοηθηκε κατι τετοιο απο καποιον εδω στο driftclub..ολοι μας θελουμε να εχουμε ενημερωση γυρω απο το τρεχον θεμα του hellenic drift championship..τωρα οσο αναφορα το κλειδωμα του topic κ εγω διαφωνω μιας κ ο χαρακτηρας κ το θεμα του φορουμ ειναι η συζητηση κ η ανταλλαγη αποψεων γυρω απο τον κοσμο του drift κ αυτο ακριβως καναμε..κ ασχοληθηκαμε με ενα ζητημα που μας απασχολει ολους αυτον τον καιρο κ που ολοι εχουμε αποριες κ το δικαιωμα να λυθουν αυτες..κ ο τροπος για να λυθουν ειναι αυτο το φορουμ κ οι θεματικες ενοτητες του που θα ηταν καλο να μενουν ανοιχτες.....

bimmer86
07-02-08, 18:14
Περισσότερο όμως λυπάμαι ότι αναφέρθηκε ότι ανήκω στους "απέξω" του forum.

Ο οποιοσδηποτε , επωνυμος η μη , αγωνιζομενος η μη , για μενα ειναι στους ''απο μεσα'' αυτου του φορουμ απο τη στιγμη που αγαπαει το αθλημα .

Συνεπώς ως Θωμάς θα σταματήσω να ενημερώνω από πρώτο χέρι και να ακούω την φωνή και την βαρύνουσα γνώμη των μελών του forum αυτού.

Αυτο δεν νομιζω να το θελει κανενας , οποτε ξανασκεψου το ... :wink:

mitsosdrift
07-02-08, 18:19
Λοιπον δυστυχως καταληξαμε σε κατι που απο την δημιουργια του topic HDC προσπαθουσαμε να αποφυγουμε. Δυστυχως η συνεχης ανταλλαγη αποψεων μεσω toy driftclub.gr οδηγησε στην συγκεκριμενη κατασταση. ΑΛΛΑ οι αποψεις αυτες δεν εχουν να κανουν με την αρνηση για ενημερωση των ιδιοκτητων του driftclub. Για να ξεφυγουμε λιγο και να ριξουμε τους τονους ο Σταθης πολυ απλα βλεποντας οτι το θεμα του TOPIC που ηταν αρχικα το HDC, αρχισε να γινεται εκεινος και οι επιχειρηματικες του κινησεις. Δεν εχω την αισθηση οτι υπηρξε οποιουδηποτε ειδους λογοκρισια και αυτο νομιζω ειναι αποδεκτο. Διαφωνω με το κλεισιμο του TOPIC αλλα εχω την αισθηση οτι θα επρεπε οι κανονες και η διοργανωση θα επρεπε να ειναι σε αλλο TOPIC απο τον σχολιασμο του HDC. Οπως συμβαινει με τα Driftwars. Ας μην ειμαστε ακραιοι στις αντιδρασεις μας. Ηρεμα. Παρεα ειμαστε.

Labros
07-02-08, 19:12

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και περισσότερο να προσβάλω κάποιον, με τετριμένα τεχνάσματα τύπου ονομασία site.
Αυτό το είδαν όλοι στο άρθρο του Power με την ʽκριτικήʼ και τους χαρακτηρισμούς που έγιναν για το event στις Σέρρες που προσωπικά σαν φανατικός αναγνώστης του ειδικού τύπου τόσο προσβλητικό άρθρο εναντίον ενός ατόμου που πραγματικά έχει προσφέρει στο θέμα Drift δεν έχω ξαναδεί.

Η αναφορά έγινε καθαρά για λόγους ιστορίας, όπως κάνουν τα περιοδικά στις αναδρομές τους, ή στα editorial ιστορία ξέρουμε και εδώ δεν είναι editorial περιοδικού.
κτλ. (10 χρόνια δημοσιογραφίας με έχουν κάνει και σκέφτομαι έτσι, οργανωτικά και τακτικά), ώστε να θυμίσω σε κάποιους ότι η Option Press δεν είναι χθεσινή ή κομήτης στο χώρο του Drift. Αν θες να θυμίσεις κάτι σε κάποιον γιατί όπως το κατάλαβα απευθύνεσαι συγκεκριμένα θα μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποίησης το τηλέφωνο για τα υπόλοιπα έχουμε δική μας αυτόβουλη κρίση.
Η ιστορία μου σαν Θωμάς είναι άλλη ιστορία που κρίνομαι καθημερινά από όλους.
Η τακτική αυτή εξάλου συνηθίζεται στα περιοδικά και στους αρχισυντάκτες τους. Θυμίζω την πολυσέλιδη αναφορά του XL στα κατορθώματα του, στο προηγούμενο επετειακό του τεύχος. Όπως πολύ σωστά είπες στα περιοδικά
Μάλλον από τότε ο Στάθης έμαθε για τα ενδιαφέροντα site που έγραψε στο post του προηγούμενου topic. no comment

Δεν θα σχολιάσω την σπασμοδική κίνηση για να κλειδωθεί το topic, από την ομάδα που δεν "ανέχεται" λογοκρισία. Μην αυτοαναιρείσαι το σχολίασες ήδη .Το τοπικ για να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας φάνηκε απ το πρώτο ποστ που θα πάει .για την λογοκρισία ξαναλέω ότι δεν υφίσταται με το που υπήρξε διαφωνία από ένα μέλος γίνεται κουβέντα εδώ ,τι πιο δημοκρατικό η μήπως να έστελνα σε όλους π.μ να τους ρωτήσω για το αν θα κλειδώσω το τοπικ.

Περισσότερο όμως λυπάμαι ότι αναφέρθηκε ότι ανήκω στους "απέξω" του forum. (ή μήπως απέξω από τα συμφέροντα?). επειδή αναφερθήκαμε δυο στους απέξω και ο ένας είμαι εγώ να σου πω πως το καταλαβαινω και πως το ενοω συμφωνα παντα με τα συγγραφόμενα και χωρίς να απομονώνω λέξεις ,όπου οι ʽμέσαʼ τα τακτικά μελή όπου ʽαπεξωʼτα νέα μελή που θέλουν να εκφραστούν τίποτα παραπάνω τίποτα παρακατω.τωρα για τα ρητορικά ερωτήματα περι υποχθόνιων συμφερόντων κτλ αν εσυ σκέπτεσαι έτσι δε σημαίνει πως σκέπτονται και οι άλλοι έτσι.

Η πρόθεσή μου ήταν καθαρά ενημερωτική για το HDC. Φαίνεται ότι είναι ανεπιθυμητο από τους ιδιοκτήτες του Driftclub.gr. εγω είδα ερωτήματα από άλλα μέλη που δεν απαντήθηκαν είδα advertorial ,τυμπανοκρουσίες ,σαρκασμό μια δόση ειρωνείας και όχι καθαρά ενημερωτική πρόθεση αυτά είδα εγώ
Συνεπώς ως Θωμάς θα σταματήσω να ενημερώνων από πρώτο χέρι και να ακούω την φωνή και την βαρύνουσα γνώμη των μελών του forum αυτού. Η απευθείας επίσημη ενημέρωση για το HDC θα σταματήσει. Απόφαση σου σεβαστή και δεκτή αλλα αν δε σου κανει κοπο απαντησε ενημερωτικα στα ερωτηματα των μελων.

Θεωρώ τους περισσότερους από εσάς φίλους μου και δεν θέλω να χαλάσω την σχέση μου, και φυσικά δεν θα ανεκτώ κανενός είδους λογοκρισία. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία

Τα λέμε στις πίστες...μακάρι θα ήταν ωραία να έκανες μια συμμετοχή στα μέγαρα αλλά που να βρεις χορηγούς και εσύ…

Takis
07-02-08, 20:14
Τα λέμε στις πίστες...μακάρι θα ήταν ωραία να έκανες μια συμμετοχή στα μέγαρα αλλά που να βρεις χορηγούς και εσύ…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Σαράφης Γιώργος
07-02-08, 22:28
Τώρα εκεί που κατέντησε το θέμα , μέχρι κι' εγώ θα το κλείδωνα το topic ...
Και να συνεχιστεί η συζήτηση , μόνο χοντράδες και κακεντρέχιες θα ειπωθούν ...
Κρίμα ...

Συνοπτικά ( :!: ) πάντως για την ιστορία :
Εγώ θα ήθελα να ενημερώνεται το forum για τα τεκταινόμενα από το Θωμά . Σε προσωπικό επίπεδο μπορώ και από το τηλέφωνο , αλλά δεν είναι αυτό το θέμα .
Στους "εξωτερικούς" και "εσωτερικούς" με κάλυψε ο Λάμπρος .
Για το εμπρηστικό κείμενο - σχολιασμό του driftXtreme των Σερρών συμφωνώ ότι μπορεί να θεωρηθεί κακοπροαίρετο και πλέον ( μετά τις ανακοινώσεις του HDC ) ίσως και σκόπιμο , μπορεί να κάνω και λάθος όμως .
Τη γνώμη μου για το κλείδωμα την ανέφερα ήδη πρώτος .
Δε συμφωνώ ότι το club και κατ' επέκταση το forum έχει ιδιοκτήτες . Το topic λόγου χάρη το κλείδωσε ο Λάμπρος , ένας από τους administrators , που δεν έχει την παραμικρή εμπορική σχέση με το Στάθη ( όπως και ο Γιώργης Ε21 και ο Tsilibithras κτλ ) .
Επειδή ίσως είμαι ο κύριος υπαίτιος της πυροδότησης της ιστορικής αναδρομής και από τις 2 μεριές , λέγοντας ότι ο Στάθης ολομόναχος μας έφτασε εδώ που είμαστε , να ξεκαθαρίσω . Η Option έχει κάνει όντως κινήσεις πρωτοποριακές για την ελληνική πραγματικότητα ( όλα αυτά που ανέφερε ο Θωμάς και ακόμη περισσότερα ) και έχει βοηθήσει το χώρο μας , πάντα όμως σε ασφαλή πλαίσια και με το εμπορικό κριτήριο σε πρώτο πλάνο ( αυτό φυσικά για να είμαστε και ρεαλιστές δεν μπορείς ποτέ να το προσάψεις σε μία επιχείρηση , αλλά κουβέντα να γίνεται ) . Ο Στάθης , νιώθω εγώ ( μπορεί να με διαψεύσει όποιος πιστεύει το αντίθετο ) , ξαμολύθηκε σε όλη την χώρα τα "πέτρινα" χρόνια του drift , ζώντας τη φάση στο πετσί του και κουνόντας τη σημαία του "πολέμου" μόνος του , πέρνοντας τρομερά ρίσκα με drift shows και twin drift battles , οταν όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός και βάζοντας το εμπορικό κριτήριο σε δεύτερη μοίρα , κοιτώντας το δηλαδή πιο μακροπρόθεσμα . Αυτή τη διαφορά εντοπίζω εγώ και ξεχωρίζω την πρωτοπορία του Στάθη , εξαιτίας της οποίας είμαι αγωνιζόμενος αυτή τη στιγμή . Και το ίδιο ισχύει με όλους , άπαντες , τους αγωνιζόμενους , γι' αυτό να είστε σίγουροι .
Τέλος , για τα δείγματα γραφής που υποστηρίζω ότι θέλω να δω από το HDC , απλά αναφέρω ότι την ίδια τακτική είχα ακολουθήσει με τα driftXtreme , όπου δεν συμμετείχα για αρκετό καιρό ( απλά παρακολουθούσα ως θεατής ) ώσπου να βεβαιωθώ για το "υγειές" του θεσμού .

Θωμά , αυτοί που ζητήσαμε να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum είμαστε πιο πολλοί από αυτούς που αντιδράσανε , ιδιοκτήτες και αφεντικά δεν έχουμε εδώ , οπότε δημοκρατικά να το πάρεις , θα πρέπει να σε ξαναδούμε .

petrosdk
07-02-08, 22:55
Κρίμα ...

Εγώ θα ήθελα να ενημερώνεται το forum για τα τεκταινόμενα από το Θωμά . Σε προσωπικό επίπεδο μπορώ και από το τηλέφωνο , αλλά δεν είναι αυτό το θέμα .
Για το εμπρηστικό κείμενο - σχολιασμό του driftXtreme των Σερρών συμφωνώ ότι μπορεί να θεωρηθεί κακοπροαίρετο και πλέον ( μετά τις ανακοινώσεις του HDC ) ίσως και σκόπιμο , μπορεί να κάνω και λάθος όμως .
Δε συμφωνώ ότι το club και κατ' επέκταση το forum έχει ιδιοκτήτες . Το topic λόγου χάρη το κλείδωσε ο Λάμπρος , ένας από τους administrators , που δεν έχει την παραμικρή εμπορική σχέση με το Στάθη ( όπως και ο Γιώργης Ε21 και ο Tsilibithras κτλ ) .
Επειδή ίσως είμαι ο κύριος υπαίτιος της πυροδότησης της ιστορικής αναδρομής και από τις 2 μεριές , λέγοντας ότι ο Στάθης ολομόναχος μας έφτασε εδώ που είμαστε , να ξεκαθαρίσω . Η Option έχει κάνει όντως κινήσεις πρωτοποριακές για την ελληνική πραγματικότητα ( όλα αυτά που ανέφερε ο Θωμάς και ακόμη περισσότερα ) και έχει βοηθήσει το χώρο μας , πάντα όμως σε ασφαλή πλαίσια και με το εμπορικό κριτήριο σε πρώτο πλάνο ( αυτό φυσικά για να είμαστε και ρεαλιστές δεν μπορείς ποτέ να το προσάψεις σε μία επιχείρηση , αλλά κουβέντα να γίνεται ) . Ο Στάθης , νιώθω εγώ ( μπορεί να με διαψεύσει όποιος πιστεύει το αντίθετο ) , ξαμολύθηκε σε όλη την χώρα τα "πέτρινα" χρόνια του drift , ζώντας τη φάση στο πετσί του και κουνόντας τη σημαία του "πολέμου" μόνος του , πέρνοντας τρομερά ρίσκα με drift shows και twin drift battles , οταν όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός και βάζοντας το εμπορικό κριτήριο σε δεύτερη μοίρα , κοιτώντας το δηλαδή πιο μακροπρόθεσμα . Αυτή τη διαφορά εντοπίζω εγώ και ξεχωρίζω την πρωτοπορία του Στάθη , εξαιτίας της οποίας είμαι αγωνιζόμενος αυτή τη στιγμή . Και το ίδιο ισχύει με όλους , άπαντες , τους αγωνιζόμενους , γι' αυτό να είστε σίγουροι .
Τέλος , για τα δείγματα γραφής που υποστηρίζω ότι θέλω να δω από το HDC , απλά αναφέρω ότι την ίδια τακτική είχα ακολουθήσει με τα driftXtreme , όπου δεν συμμετείχα για αρκετό καιρό ( απλά παρακολουθούσα ως θεατής ) ώσπου να βεβαιωθώ για το "υγειές" του θεσμού .

Θωμά , αυτοί που ζητήσαμε να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum είμαστε πιο πολλοί από αυτούς που αντιδράσανε , ιδιοκτήτες και αφεντικά δεν έχουμε εδώ , οπότε δημοκρατικά να το πάρεις , θα πρέπει να σε ξαναδούμε .
παντα σωστος κ δικαιος με ολους....

giorgis_E21
08-02-08, 01:16
Αν όμως σκεφτείτε ότι ο Θωμάς έφερε την Orange team στα Μέγαρα και στη Ριτσώνα, ίσως δείτε το HDC με άλλο μάτι...

Τον Θωμά σε προσωπικό επίπεδο δεν τον ξέρω,ξέρω ότι οι διοργανώσεις Power100SpeedFestival και AthensTunningShow μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Με αυτές τις 2 παραθέσεις σημαία θα φροντίσω να σταματήσει εδώ οποιαδήποτε έχθρα,και θα καλέσω τον Θωμά να συνεχίσει να ενημερώνει το κοινό του DRIFTclub.gr για την διοργάνωση HDC,αλλά μόνο γι'αυτήν.Δεν χρειάστηκε ποτέ να γίνει μεγάλου μήκους διαφημιστική αναφορά σε καμία εταιρία και κανένα περιοδικό.

Το θέμα του HDC,το κλείδωμα και η ενημέρωσή του θα συζητηθεί με τον ίδιο τον δημιουργό του και εκείνος θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει,πάντα σύμφωνα με τους όρους,είτε αυτοί είναι οι γραπτοί γενικοί όροι λειτουργίας του forum,είτε οι άγραφοι όροι ευπρέπειας και σεβασμού.

Α και Γιώργο...έχω δουλέψει για τον Στάθη,άρα είχα και "εμπορική σχέση"...Αλλά η σχέση μου με τον Στάθη είναι πάνω απ'όλα φιλική, και πριν,και κατά την διάρκεια,και μετά την συνεργασία μας στο περιοδικό,όπως με όλα τα μέλη του DRIFTclub.gr,εκτός από τον bimmer86 (επειδή πήρε NISSAN και τώρα ζαχαρώνει TOYOTA).

GIZMO
08-02-08, 01:37
και να μαθαίνουμε νεα απο το HDC...

petrosdk
08-02-08, 01:44
και να μαθαίνουμε νεα απο το HDC...

το κυριοτερο!!!

GIZMO
08-02-08, 01:48
εγω δεν καταλαβα, σε ποια πιστα στην αθηνα θα γινουν οι αγωνες;

εχει καμια σχεση με την πιστα του πατσουρεα; :?:

G.P.T.M
08-02-08, 01:53
εχεις φαει κολλημα με την πιστα :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

GIZMO
08-02-08, 02:16
εχεις φαει κολλημα με την πιστα :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:θελω να ξερω, πειράζει;;

G.P.T.M
08-02-08, 03:55
πλακα σου κανω σακη!απο οτι διαβασα λεει οταν ειναι θα το μαθουμε οποτε υπομονη μεχρι τοτε :)

Σαράφης Γιώργος
08-02-08, 10:18
Θα γίνει στο χώρο που γίνοντε τα μαθήματα της driving academy , αν έχω καταλάβει σωστά . Είναι μία πολύ μεγάλη αλάνα και η χάραξη της διαδρομής θα γίνει από τον Sleepy με μοναδικό σκοπό το απαιτητικό drift .

petrosdk
08-02-08, 10:21
Θα γίνει στο χώρο που γίνοντε τα μαθήματα της driving academy , αν έχω καταλάβει σωστά . Είναι μία πολύ μεγάλη αλάνα και η χάραξη της διαδρομής θα γίνει από τον Sleepy με μοναδικό σκοπό το απαιτητικό drift .
κ sleepy στο κολπο μεσα.....θα γινει χαμοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!

Σαράφης Γιώργος
08-02-08, 10:29
Μου φαίνεται ότι κάποιος δεν πολυπαρακολουθεί το topic ... !!! :x

petrosdk
08-02-08, 10:34
Μου φαίνεται ότι κάποιος δεν πολυπαρακολουθεί το topic ... !!! :x
φυσικα κ το παρακολουθω κ ηξερα απο πριν οτι θα ειναι κ ο sleepy στο HDC..απλα εχω τρελαθει με την ολη φαση που μου φαινεται απιστευτο!!!!!!!!!!! :o 8) :o 8)

DIAMANTOPOULOS
08-02-08, 12:08
Κρίμα ...

συμφωνω με το γιωργο απολυτα :wink: :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
08-02-08, 12:11

Αυτό το είδαν όλοι στο άρθρο του Power με την ʽκριτικήʼ και τους χαρακτηρισμούς που έγιναν για το event στις Σέρρες που προσωπικά σαν φανατικός αναγνώστης του ειδικού τύπου τόσο προσβλητικό άρθρο εναντίον ενός ατόμου που πραγματικά έχει προσφέρει στο θέμα Drift δεν έχω ξαναδεί.

Η αναφορά έγινε καθαρά για λόγους ιστορίας, όπως κάνουν τα περιοδικά στις αναδρομές τους, ή στα editorial ιστορία ξέρουμε και εδώ δεν είναι editorial περιοδικού.
κτλ. (10 χρόνια δημοσιογραφίας με έχουν κάνει και σκέφτομαι έτσι, οργανωτικά και τακτικά), ώστε να θυμίσω σε κάποιους ότι η Option Press δεν είναι χθεσινή ή κομήτης στο χώρο του Drift. Αν θες να θυμίσεις κάτι σε κάποιον γιατί όπως το κατάλαβα απευθύνεσαι συγκεκριμένα θα μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποίησης το τηλέφωνο για τα υπόλοιπα έχουμε δική μας αυτόβουλη κρίση.
Η ιστορία μου σαν Θωμάς είναι άλλη ιστορία που κρίνομαι καθημερινά από όλους.
Η τακτική αυτή εξάλου συνηθίζεται στα περιοδικά και στους αρχισυντάκτες τους. Θυμίζω την πολυσέλιδη αναφορά του XL στα κατορθώματα του, στο προηγούμενο επετειακό του τεύχος. Όπως πολύ σωστά είπες στα περιοδικά
Μάλλον από τότε ο Στάθης έμαθε για τα ενδιαφέροντα site που έγραψε στο post του προηγούμενου topic. no comment

Δεν θα σχολιάσω την σπασμοδική κίνηση για να κλειδωθεί το topic, από την ομάδα που δεν "ανέχεται" λογοκρισία. Μην αυτοαναιρείσαι το σχολίασες ήδη .Το τοπικ για να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας φάνηκε απ το πρώτο ποστ που θα πάει .για την λογοκρισία ξαναλέω ότι δεν υφίσταται με το που υπήρξε διαφωνία από ένα μέλος γίνεται κουβέντα εδώ ,τι πιο δημοκρατικό η μήπως να έστελνα σε όλους π.μ να τους ρωτήσω για το αν θα κλειδώσω το τοπικ.

Περισσότερο όμως λυπάμαι ότι αναφέρθηκε ότι ανήκω στους "απέξω" του forum. (ή μήπως απέξω από τα συμφέροντα?). επειδή αναφερθήκαμε δυο στους απέξω και ο ένας είμαι εγώ να σου πω πως το καταλαβαινω και πως το ενοω συμφωνα παντα με τα συγγραφόμενα και χωρίς να απομονώνω λέξεις ,όπου οι ʽμέσαʼ τα τακτικά μελή όπου ʽαπεξωʼτα νέα μελή που θέλουν να εκφραστούν τίποτα παραπάνω τίποτα παρακατω.τωρα για τα ρητορικά ερωτήματα περι υποχθόνιων συμφερόντων κτλ αν εσυ σκέπτεσαι έτσι δε σημαίνει πως σκέπτονται και οι άλλοι έτσι.

Η πρόθεσή μου ήταν καθαρά ενημερωτική για το HDC. Φαίνεται ότι είναι ανεπιθυμητο από τους ιδιοκτήτες του Driftclub.gr. εγω είδα ερωτήματα από άλλα μέλη που δεν απαντήθηκαν είδα advertorial ,τυμπανοκρουσίες ,σαρκασμό μια δόση ειρωνείας και όχι καθαρά ενημερωτική πρόθεση αυτά είδα εγώ
Συνεπώς ως Θωμάς θα σταματήσω να ενημερώνων από πρώτο χέρι και να ακούω την φωνή και την βαρύνουσα γνώμη των μελών του forum αυτού. Η απευθείας επίσημη ενημέρωση για το HDC θα σταματήσει. Απόφαση σου σεβαστή και δεκτή αλλα αν δε σου κανει κοπο απαντησε ενημερωτικα στα ερωτηματα των μελων.

Θεωρώ τους περισσότερους από εσάς φίλους μου και δεν θέλω να χαλάσω την σχέση μου, και φυσικά δεν θα ανεκτώ κανενός είδους λογοκρισία. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία

καλα τα λεει ο λαμπρος..........
παντα αληθινος χωρις διπλωματιες....... :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
08-02-08, 12:17
ο Στάθης ολομόναχος μας έφτασε εδώ που είμαστε , να ξεκαθαρίσω . Η Option έχει κάνει όντως κινήσεις πρωτοποριακές για την ελληνική πραγματικότητα ( όλα αυτά που ανέφερε ο Θωμάς και ακόμη περισσότερα ) και έχει βοηθήσει το χώρο μας , πάντα όμως σε ασφαλή πλαίσια και με το εμπορικό κριτήριο σε πρώτο πλάνο ( αυτό φυσικά για να είμαστε και ρεαλιστές δεν μπορείς ποτέ να το προσάψεις σε μία επιχείρηση , αλλά κουβέντα να γίνεται ) . Ο Στάθης , νιώθω εγώ ( μπορεί να με διαψεύσει όποιος πιστεύει το αντίθετο ) , ξαμολύθηκε σε όλη την χώρα τα "πέτρινα" χρόνια του drift , ζώντας τη φάση στο πετσί του και κουνόντας τη σημαία του "πολέμου" μόνος του , πέρνοντας τρομερά ρίσκα με drift shows και twin drift battles , οταν όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός και βάζοντας το εμπορικό κριτήριο σε δεύτερη μοίρα , κοιτώντας το δηλαδή πιο μακροπρόθεσμα . Αυτή τη διαφορά εντοπίζω εγώ και ξεχωρίζω την πρωτοπορία του Στάθη , εξαιτίας της οποίας είμαι αγωνιζόμενος αυτή τη στιγμή . Και το ίδιο ισχύει με όλους , άπαντες , τους αγωνιζόμενους , γι' αυτό να είστε σίγουροι .

Αυτο τα λεει ολα και για αυτο προσωπικα εγω στηριζω τον Σταθη με τυφλη εμπιστοσυνη και ειμαι παντα προθυμος να το αποδειξω με καθε τροπο.........

Παντελης Κιτζογλου
08-02-08, 14:46
Κρίμα ...

συμφωνω με το γιωργο απολυτα :wink: :wink: :wink:

κι εγω :wink:

paulo6sousa
08-02-08, 14:49
Μια απ'τα ίδια...

Σαράφης Γιώργος
08-02-08, 20:35
καλα τα λεει ο λαμπρος..........
παντα αληθινος χωρις διπλωματιες....... :wink:

Ωχ , την ένιωσα τη μπηχτή ... !!! :lol:

bimmer86
08-02-08, 22:00
Διπλωματια δεν σημαινει οτι τον γλυφεις τον αλλο . Καλυτερα να κρατας ουδετερη σταση (τελικα) ..

Σαράφης Γιώργος
08-02-08, 22:02
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bimmer86
08-02-08, 22:03
Γελας εε ? Οσο ζεις μαθαινεις που λενε .. :wink:

tsilibithras
08-02-08, 23:39
Είναι κρίμα που το θέμα έφτασε μέχρι εκεί, αλλά από την άλλη μ' αυτό τον τρόπο μπορεί κανείς να δει πώς σκέφτεται ο καθένας για το λειτούργημά του και τους συναδέλφους του...
Επιπρόσθετα μου κίνησε το ενδιαφέρον πώς έγινε έτσι εσπευσμένα η ανακοίνωση του HDC. Μήπως ήταν τελικά θέμα timing που λέμε; :wink:

Όσον αφορά τώρα τις διαφορετικές διοργανώσεις, προσωπική μου άποψη είναι πως όταν είσαι πρωτοπόρος σε κάτι, έχεις να αντιμετωπίσεις πολύ περισσότερες δυσκολίες απ' ότι αν ο δρόμος είναι ήδη στρωμένος και σου έχει δοθεί η δυνατότητα να βολιδοσκοπήσεις την όλη κατάσταση. Επίσης έχει μεγάλη σημασία να κάνεις κάτι έτσι, γιατί το "γουστάρεις", βγάζοντας απέξω το προσωπικό συμφέρον και ξεκινώντας μη έχοντας κανένα σχεδόν υλικό, οικονομικό και ψυχολογικό έρεισμα.

Γι' αυτό κι εγώ προσωπικά υποστηρίζω το Στάθη, γιατί ήταν ο πρωτοπόρος που νοιάστηκε πραγματικά για το drift, και τόλμησε παρά το γεγονός ότι όλες οι πόρτες ήταν ακόμα κλειστές.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως απαξιώνω οτιδήποτε άλλο, όπως λ.χ. το HDC! Είναι υποχρέωση όλων των φίλων του drift να μείνουμε ενωμένοι, γιατί μόνο έτσι θα πάμε ακόμα πιο μπροστά.

Anywayzzz, το DRIFTclub.gr είναι μια κοινότητα με όλη τη σημασία της λέξεως. Δεν υπάρχουν ούτε δυνάστες, ούτε άρχοντες, ούτε αρχόμενοι.

Συμφωνώ με την κίνηση του Λάμπρου να κλειδώσει το topic, αλλά επειδή όσα προσωπικά σχόλια προέκυψαν, έπρεπε να γραφούν σε διαφορετική ενότητα και όχι στην ανακοίνωση.
Να υπενθυμίσω επίσης προς πάσα κατεύθυνση πως για τις προσωπικές διαφορές υπάρχει το PM!!!

Να 'στε καλά και συγχωρέστε με για το μεγάλο post.

Μάριος - tsilibithras

nassos
09-02-08, 00:14
μεγαλο ξεμεγαλο εγω το διαβασα!

DIAMANTOPOULOS
09-02-08, 00:19
συγχωρεμενος tsilibithras :D :D

Παντελης Κιτζογλου
09-02-08, 11:03
οχι ρε φιλε εγω δεν σε συγχωρω να μην ξανα κανεις τοσο μεγαλο post :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

paulo6sousa
09-02-08, 12:58
Είναι κρίμα που το θέμα έφτασε μέχρι εκεί, αλλά από την άλλη μ' αυτό τον τρόπο μπορεί κανείς να δει πώς σκέφτεται ο καθένας για το λειτούργημά του και τους συναδέλφους του...
Επιπρόσθετα μου κίνησε το ενδιαφέρον πώς έγινε έτσι εσπευσμένα η ανακοίνωση του HDC. Μήπως ήταν τελικά θέμα timing που λέμε; :wink:

Όσον αφορά τώρα τις διαφορετικές διοργανώσεις, προσωπική μου άποψη είναι πως όταν είσαι πρωτοπόρος σε κάτι, έχεις να αντιμετωπίσεις πολύ περισσότερες δυσκολίες απ' ότι αν ο δρόμος είναι ήδη στρωμένος και σου έχει δοθεί η δυνατότητα να βολιδοσκοπήσεις την όλη κατάσταση. Επίσης έχει μεγάλη σημασία να κάνεις κάτι έτσι, γιατί το "γουστάρεις", βγάζοντας απέξω το προσωπικό συμφέρον και ξεκινώντας μη έχοντας κανένα σχεδόν υλικό, οικονομικό και ψυχολογικό έρεισμα.

Γι' αυτό κι εγώ προσωπικά υποστηρίζω το Στάθη, γιατί ήταν ο πρωτοπόρος που νοιάστηκε πραγματικά για το drift, και τόλμησε παρά το γεγονός ότι όλες οι πόρτες ήταν ακόμα κλειστές.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως απαξιώνω οτιδήποτε άλλο, όπως λ.χ. το HDC! Είναι υποχρέωση όλων των φίλων του drift να μείνουμε ενωμένοι, γιατί μόνο έτσι θα πάμε ακόμα πιο μπροστά.

Anywayzzz, το DRIFTclub.gr είναι μια κοινότητα με όλη τη σημασία της λέξεως. Δεν υπάρχουν ούτε δυνάστες, ούτε άρχοντες, ούτε αρχόμενοι.

Συμφωνώ με την κίνηση του Λάμπρου να κλειδώσει το topic, αλλά επειδή όσα προσωπικά σχόλια προέκυψαν, έπρεπε να γραφούν σε διαφορετική ενότητα και όχι στην ανακοίνωση.
Να υπενθυμίσω επίσης προς πάσα κατεύθυνση πως για τις προσωπικές διαφορές υπάρχει το PM!!!

Να 'στε καλά και συγχωρέστε με για το μεγάλο post.

Μάριος - tsilibithras

Συμφωνώ μαζί σου!

Labros
09-02-08, 14:23
Διπλωματια δεν σημαινει οτι τον γλυφεις τον αλλο . Καλυτερα να κρατας ουδετερη σταση (τελικα) ..

αφιερωμενο με πολυ αγαπη και σεβασμο στον φιλο μου τον Χρηστο.
http://www.youtube.com/watch?v=tXUNanrJ29k

mitsosdrift
09-02-08, 14:39

Σωστος ο Λαμπρος :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

bimmer86
09-02-08, 17:08

Δεν σωπασα ακομα ...

Αυτο που εννοω ειναι να λες τη γνωμη σου με τροπο που να μην προσβαλλει τον αλλο , αλλα να του δινει να καταλαβει το λαθος του ...

DIAMANTOPOULOS
10-02-08, 00:17
το σωστο δεν ειναι σωπα και μη μιλας αλλα
ΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ....

Παντελης Κιτζογλου
10-02-08, 12:13

υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που ισχυει το βλεπε ακου και μη μιλας :wink: :wink: :wink: :wink:

DIAMANTOPOULOS
10-02-08, 13:20

υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που ισχυει το βλεπε ακου και μη μιλας :wink: :wink: :wink: :wink:

σωστα γιαυτες τις περιπτωσεις μιλουσε ο λακης

tsilibithras
15-02-08, 04:07
Το topic θα μεταφερθεί στην ενότητα "Γενικά και Αόριστα".
Ευχαριστώ.

petrosdk
15-02-08, 10:55
Ευχαριστώ.
γιατι?? πιστευω πως ειναι καλυτερα εδω επειδη υπαρχει κ το αλλο topic που αναφερεται στο HDC κ κλειδωθηκε με τραμπουκισμους!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-02-08, 13:25
Ευχαριστώ.
γιατι?? πιστευω πως ειναι καλυτερα εδω επειδη υπαρχει κ το αλλο topic που αναφερεται στο HDC κ κλειδωθηκε με τραμπουκισμους!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ουτε για αστειο..........

DIAMANTOPOULOS
15-02-08, 14:33
πωπωπω :shock: :shock: :shock: :D :D :D

tsilibithras
15-02-08, 18:10
υπαρχει κ το αλλο topic που αναφερεται στο HDC κ κλειδωθηκε με τραμπουκισμους!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλε μου έθιξες ένα μεγάλο θέμα τώρα... Γενικότερα η κατάσταση μου φαίνεται ότι έχει παρεξηγηθεί και δεν ξέρω το γιατί. Το γεγονός ότι είμαστε μια κοινότητα και ότι δεν υπάρχουν άρχοντες και αρχόμενοι όπως λέγαμε δεν σημαίνει και ότι πρέπει να είμαστε και ξέφραγο αμπέλι... Έτσι δεν είναι;
Είπαμε, σχόλια και γνώμες μπορεί ο καθένας να εκφράσει, αλλά στο σωστό σημείο. ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ. Στο site αυτό μπαίνουν πολλοί άνθρωποι, που μπορεί να μην έχουν τόσο πολύ χρόνο όσο έχουμε εμείς. Δεν είναι σωστό να υπάρχει μια ταξινόμηση και μια ευκαταστασία; Και εκτός αυτού καλό δεν είναι να αποφεύγονται οι τσακωμοί που δεν οδηγούν πουθενά;
Για όλα αυτά υπεύθυνη είναι η ομάδα διαχείρισης, και πίστεψέ με, είμαστε από τις ελαστικότερες που μπορείς να βρεις σε κάποιο forum.
Επίσης ήθελα να προσθέσω ότι ο Λάμπρος είναι ο καλύτερος διαχειριστής που έχει το Driftclub, και θα πρέπει να αναγνωρίζουμε το χρόνο και την προσπάθεια που αφιερώνει και όχι να του εναντιωνόμαστε.

Υ.Γ. Η συγκεκριμένη ενότητα έχει θέμα τα drift events και όχι τις ενστάσεις που οι περισσότεροι έχουμε σε κάποια από αυτά... :wink: :wink: :wink:

petrosdk
15-02-08, 18:45
κατανοω απολυτα την προσπαθεια ολων σας να διαχειριστειτε αυτο το φορουμ κ πραγματικα δεν το ειπα για να θιξω καποιον απλα το ανεφερα μεσα στα πλαισια της πλακας..πραγματικα δεν ειπα κατι στα σοβαρα!! κ εξαλλου μια παρεα ειμαστε χωρις αντιθεσεις!! μονο με παντες!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

tsilibithras
15-02-08, 19:06
Αυτό είναι το κακό ρε συ, ότι όλο το forum καντεύει να εκφυλιστεί "στα πλαίσια της πλάκας"... :(

petrosdk
15-02-08, 19:12
Αυτό είναι το κακό ρε συ, ότι όλο το forum καντεύει να εκφυλιστεί "στα πλαίσια της πλάκας"... :(
κοιτα ενταξει εχουμε ξεφυγει λιγο αλλα πιστευω πως μετα τις συζητησεις που ειχαμε θα συνετιστουμε ολοι μας.... :roll: :roll:

tsilibithras
15-02-08, 19:13
Μακάρι, γιατί πραγματικά δε θέλουμε κανέναν να χάσει το ενδιαφέρον του για το club. :wink:

petrosdk
15-02-08, 19:14
Μακάρι, γιατί πραγματικά δε θέλουμε κανέναν να χάσει το ενδιαφέρον του για το club. :wink:
δεν προκειτε να συμβει αυτο ποτε!! εχουμε καλους moderators....(τερμα γλυψιμο...!!!)

Σαράφης Γιώργος
15-02-08, 22:24
Πάντως εγώ Λάμπρο σ' αγαπάω !!!!! :D

petrosdk
15-02-08, 22:29
Πάντως εγώ Λάμπρο σ' αγαπάω !!!!! :D
να τα!!! αποκαλυψεις συγκλονιστικες!!!!

mitsosdrift
15-02-08, 22:49
Πάντως εγώ Λάμπρο σ' αγαπάω !!!!! :D :lol: :lol: :lol:

paulo6sousa
15-02-08, 23:02
:D :D :D

DIAMANTOPOULOS
16-02-08, 02:25
:lol: :lol: :lol: :lol:

Labros
16-02-08, 03:54
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1881838
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tsilibithras
16-02-08, 03:57
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Σαράφης Γιώργος
16-02-08, 11:26
Έτσι ρε φίλε , μου είχαν λείψει τα βιντεάκια σου ( κι' εσύ φυσικά ... ) !!!!!!!!
:wink: 8)

mitsosdrift
16-02-08, 11:55
Α ρε Λαμπρο με τις κατακτησεις σου. :wink: :wink: :wink: :wink:

Σαράφης Γιώργος
16-02-08, 11:57
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

paulo6sousa
16-02-08, 13:32
:D :D :D

GIZMO
16-02-08, 16:11
ωραιο το βιντεακι, αλλα τι δουλεια εχει σε αυτο το τοπικ; εεεεεεεε;;;;

petrosdk
16-02-08, 17:16
ωραιο το βιντεακι, αλλα τι δουλεια εχει σε αυτο το τοπικ; εεεεεεεε;;;;
ελα μου ντε????????????????

Labros
16-02-08, 18:28
κατσε να ρωτησουν και οι αλλοι ...να τα πουν και μεταξυ τους ...να γινει το τοπικ κανα δυο-τρεις σελιδες μεγαλυτερο και σας απανταω ολους μαζι μετα ... :wink: ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

petrosdk
16-02-08, 18:38
κατσε να ρωτησουν και οι αλλοι ...να τα πουν και μεταξυ τους ...να γινει το τοπικ κανα δυο-τρεις σελιδες μεγαλυτερο και σας απανταω ολους μαζι μετα ... :wink: ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σωστη και τεκμηριωμενη τοποθετηση!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tsilibithras
16-02-08, 18:39
Τελικά να το μεταφέρω στα Γενικά και Αόριστα ή θα στραβομουτσουνιάσετε;;; :lol: :lol: :lol:

petrosdk
16-02-08, 18:42
Τελικά να το μεταφέρω στα Γενικά και Αόριστα ή θα στραβομουτσουνιάσετε;;; :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

bimmer86
24-02-08, 14:19
Σημερα 24/2 ειναι τα δοκιμαστικα και το Μαρτη ειναι ο πρωτος γυρος .
23 και 24 αν δεν κανω λαθος .

Επειδη πρεπει να ενημερωνομαστε για ολα .

petrosdk
24-02-08, 16:05
Σημερα 24/2 ειναι τα δοκιμαστικα και το Μαρτη ειναι ο πρωτος γυρος .
23 και 24 αν δεν κανω λαθος .

Επειδη πρεπει να ενημερωνομαστε για ολα .
σωστος ο χρησταρας!! :wink: :wink: :wink:

Σαράφης Γιώργος
24-02-08, 20:09
Έμαθα ότι στο licensing έπεσαν μπουνιές ... Μπορεί να λέω και χαζομάρες και να είναι ράδιο αρβύλα !
Όποιος γνωρίζει , ας ενημερώσει .

G.P.T.M
24-02-08, 20:16
αληθεια αντε να μας πει κανεις τι γινεται!!

Daneone
24-02-08, 20:28
ποιός? τι?
πότε? :P :P

G.P.T.M
24-02-08, 20:41
ποιός? τι?

εσυ επρεπε να το ξερεις πρωτος!!! :lol: :lol: :lol:

Labros
24-02-08, 20:48
ρε παιδες πουθενα αλλου το χουν διαφημισει ή μονο στο φορουμ μας?????? δε το βλεπω πουθενα ουτε στα περιοδικα...ουτε προγραμμα...ουτε πιστες ..ουτε τπτ..????? :?:

G.P.T.M
24-02-08, 20:51
ουτε εγω οντως!!!!
και οπου να ναι αρχιζει ο πρωτος γυρος

Daneone
24-02-08, 20:52
αφού το forum μας είναι το πιο ενημερομένο και το πιο in!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Daneone
24-02-08, 20:54
ποιός? τι?

Αφού όπου πέφτει ξύλο εγώ γίνομαί καπνός! 8) 8) 8)

Σαράφης Γιώργος
24-02-08, 20:56
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Θα το ψαξω σε βάθος πάντως μπας και μάθω τίποτα )

G.P.T.M
24-02-08, 21:01
αντε περιμενουμε

G.P.T.M
24-02-08, 21:01
ποιός? τι?

Αφού όπου πέφτει ξύλο εγώ γίνομαί καπνός! 8) 8) 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
24-02-08, 21:02
Κανένας από Αθήνα ρε παιδιά δεν πήγε ?!? Μόνοι τους ήταν αυτοί ?!? Βοηθείστε κι' εσείς !

G.P.T.M
24-02-08, 21:09
Κανένας από Αθήνα ρε παιδιά δεν πήγε ?!? Μόνοι τους ήταν αυτοί ?!? Βοηθείστε κι' εσείς !
δεν ηξερα καν π γινοταν

Σαράφης Γιώργος
24-02-08, 21:11
Δεν φταις εσύ , απλά ... όλα είναι έκπληξη ... !!!! :? :? :?

G.P.T.M
24-02-08, 21:13
αντε να δουμε!!!

Σαράφης Γιώργος
24-02-08, 21:25
Κανά 2 τηλέφωνα που πήρα είπαν ότι δεν έγινε τίποτα ...
Οπότε αν έκανα λάθος σόρρυ ...

G.P.T.M
24-02-08, 21:51
συγχωρεμενος :lol: :lol: :P :P :P

Exe
25-02-08, 13:49
Χαιρετώ τους απανταχού drifters!
Λοιπόν στο license δεν έπεσαν μπουνιές. Καλό θα ήταν βέβαια να διασταυρώνουμε πρώτα τις πληροφορίες και μετά να τις μοιραζόμαστε δημοσίως. Τέλος καλό, όλα καλά αφού το λάθος διορθώθηκε. Στο license εχτές το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό, αφού ο Hiroki Furuse (Sleepy) άφησε του οδηγούς να προπονηθούν και ύστερα τους έκανε κάποιες υποδείξεις, σχετικά με την τεχνική τους και τι θα πρέπει να διορθώσουν στα επόμενα περάσματα. Έτσι στο βαθμολογούμενο κομμάτι οι περισσότεροι οδηγοί βελτιώθηκαν, με αποτέλεσμα 15 στους 20 να πάρουν άδεια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όλοι άκουγαν τον Ιάπωνα προσεχτικά και κανένας δεν έφερε αντίρρηση στις παρατηρήσεις του. Είδε γενικότερα ποιοι μπορούν να έχουν εξέλιξη και ποιοι χρειάζονται παραπάνω εξάσκηση. Όσοι οδηγοί δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν θα ενημερωθούν για το πότε και που θα γίνει το επόμενο license. Τέλος η δήλωση του σε προσωπικό επίπεδο ήταν η εξής: Κάθε αρχή δύσκολη αλλά βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο και στο μέλλον θα έχετε ραγδαία εξέλιξη αν δουλέψετε εντατικά!

G.P.T.M
25-02-08, 13:55
ποτε ειναι ο πρωτος γυρος???? και που???

Takis
25-02-08, 13:58
ΑΑΑΑΑΑ! Είναι έκπληξη. …. . . . . . . . . :wink:

G.P.T.M
25-02-08, 14:41
θα το μαθουμε τουλαχιστον προωρα????

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
25-02-08, 16:40
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όλοι άκουγαν τον Ιάπωνα προσεχτικά και κανένας δεν έφερε αντίρρηση στις παρατηρήσεις του. [/b]

αναλογα σε τι γλωσσα τους τα ελεγε......?????
προβλεπω να ειναι τελειως εκπληξη αυτοι οι αγωνες.... στο τελος του χρονου θα μας κανουν εκπληξη και θα μας ανακοινωσουν το προγραμμα των αγωνων που θα εχουν ηδη γινει και τον νικητη που θα εχει ηδη βγει.......

petrosdk
25-02-08, 17:37
ρε παιδια λιγη πληροφορηση παραπανω δεν βλαπτει..... :wink: :wink:

giorgis_E21
25-02-08, 17:38
Σάκη γίνεσαι κακός....

Εγώ δούλευα και άδεια θα πάρω για Σέρρες,οπότε δεν πήγα,αλλά θα προσπαθήσω να μάθω ποιοί πήραν άδεια και ποιοί όχι,από πλευράς ενημέρωσης...

Ο πρώτος γύρος είναι 23-24 Μαρτίου αν θυμάμαι καλά...

Exe
25-02-08, 18:08
Άδεια πήραν οι:
Βουδούρης Μάκης
Βούλγαρης Θοδωρής
Καζακλής Νάσος
Καπότης Κώστας
Κυριακούδης Αποστόλης
Λάρδης Νίκος
Ξηνταβελόνης Στάθης
Παπαπάσχος Θωμάς
Πλέας Ηλίας
Πλουμιστός Δημήτρης
Σκαλτσάς Τάκης
Τσεγκενές Στέφανος
Τσιφετάκης Ηλίας
Χατζηδάκης Γιώργος
και ο Julio (δεν θυμάμαι τα στοιχεία του)

G.P.T.M
25-02-08, 20:37
ενταξει τα εμαθα οjavascript:emoticon(':lol:')λα απο καποιο πουλακι :lol: :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
25-02-08, 21:08
Χαιρετώ τους απανταχού drifters!
Λοιπόν στο license δεν έπεσαν μπουνιές. Καλό θα ήταν βέβαια να διασταυρώνουμε πρώτα τις πληροφορίες και μετά να τις μοιραζόμαστε δημοσίως. Τέλος καλό, όλα καλά αφού το λάθος διορθώθηκε. Στο license εχτές το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό, αφού ο Hiroki Furuse (Sleepy) άφησε του οδηγούς να προπονηθούν και ύστερα τους έκανε κάποιες υποδείξεις, σχετικά με την τεχνική τους και τι θα πρέπει να διορθώσουν στα επόμενα περάσματα. Έτσι στο βαθμολογούμενο κομμάτι οι περισσότεροι οδηγοί βελτιώθηκαν, με αποτέλεσμα 15 στους 20 να πάρουν άδεια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όλοι άκουγαν τον Ιάπωνα προσεχτικά και κανένας δεν έφερε αντίρρηση στις παρατηρήσεις του. Είδε γενικότερα ποιοι μπορούν να έχουν εξέλιξη και ποιοι χρειάζονται παραπάνω εξάσκηση. Όσοι οδηγοί δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν θα ενημερωθούν για το πότε και που θα γίνει το επόμενο license. Τέλος η δήλωση του σε προσωπικό επίπεδο ήταν η εξής: Κάθε αρχή δύσκολη αλλά βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο και στο μέλλον θα έχετε ραγδαία εξέλιξη αν δουλέψετε εντατικά!

Δικιο έχεις , το διόρθωσα . :roll:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
26-02-08, 14:36
Σάκη γίνεσαι κακός....

.
δεν το λεω με κακια απλα πιστευω οτι δεν γινετε καλο promotion....

Exe
26-02-08, 15:46
Πάντως ο Sleepy όταν με έιδε να οδηγώ τραβούσε τα βuζ1@ του. Μου είπε τι να διορθώσω και στα επόμενα περάσματα βελτιώθηκα αρκετά. Ο άνθρωπος είναι αλλού, μπορεί να καταλάβει ακόμα και αν κλάνεις όταν οδηγάς :shock: ! Όσοι το έχασαν, πραγματικά έχασαν

Ντογκας Ιωαννης
26-02-08, 16:28
να του στειλω και κατι φωτο που εχω απο Λουτσα μερια... :lol: :lol: