PDA

Επιστροφή στο Forum : HDC - Hellenic drift championship

Tompap
04-02-08, 12:32
Hellenic drift championship
professional drift series

Ζήσε την ένταση και το θέαμα του επαγγελματικού drift από τα αστέρια της Ελλάδας.

To επίπεδο των Ελληνων drifters έχει ανέβει πάρα πολύ και είναι επιτέλους καιρός να δείξουν την αξία τους σε ένα drift series με τα standards του EDC και του D1GP.

Το drift έχει κατακτήσει τον κόσμο. Από τα touge στο D1GP και στο EDC (European drift championship), το drift έχει ανέβει σε επαγγελματικό επίπεδο και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο απαιτητικές και θεαματικές μορφές αγώνων.

Μετά από προετοιμασία πολλών μηνών η Future Promotions και η ΑΛΑ Racing club παρουσιάζουν και στην Ελλάδα το πρώτο υψηλού επιπέδου drift championship, το HDC.

Στο HDC μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι καλύτεροι οδηγοί με αυτοκίνητα που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που ισχύουν και στο εξωτερικό.

Ο στόχος είναι ένας: Ο υψηλότερος συναγωνισμός και το καλύτερο θέαμα στους θεατές.

Το ΗDC είναι διήμεροι αγώνες drift που γίνονται με τους επίσημους κανόνες και την διαδικασία του EDC, που αποτελεί την ευρωπαϊκή εξέλιξη του D1GP.
Αποτελούνται από μονά περάσματα, διαδικασία qualification και τέλος μάχες σε twin drift με τους 16 καλύτερους.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε χώρους υψηλών προδιαγραφών με ελάχιστο πλάτος δρόμου 11 μέτρα και διαδρομή κατάλληλη για συναρπαστικές μάχες και high speed drifting.

Το drift πέρα από τα αντικειμενικά κριτήρια, όπως ταχύτητα εισόδου – που θα μετριέται με ειδικά όργανα, βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, στον head judge που κρίνει τις γραμμές, την γωνία, την ταχύτητα, το πάθος και την αφοσίωση στην οδήγηση, την οριακή απόδοση του αυτοκινήτου, τον καπνό, το show και την ανταπόκριση του κοινού.

Και το HDC διαθέτει τον καλύτερο. Κριτής και υπεύθυνος της όλης διαδικασίας είναι ο Hiroki Furuse, ο Ιάπωνας head judge του EDC και ο άνθρωπος που κατέχει το drift καλύτερα από όλους στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Μπορείς να δώσεις μάχες σε high speed drifting κυνηγώντας σε απόσταση αναπνοής τον αντίπαλο?

Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή στο HDC είναι η κατοχή HDC license, δηλαδή της απαραίτητης άδειας του οδηγού.

Οι άδειες είναι περιορισμένες και δίνονται από τον αρχικριτή Hiroki Furuse σε μια ειδική εκδήλωση – δοκιμασία high speed solo περασμάτων που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου.

Επίσης δυνατότητα απόκτησης HDC license θα δίνεται την προηγούμενη μέρα (Σάββατο) του κάθε αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των αγώνων και τις πίστες διεξαγωγής θα ανακοισουμε σύντομα στο www.Hellenicdriftchampionship.com και στα περιοδικά ΜΑΧ POWER, XL, EVO.

Tompap
04-02-08, 12:51
Σε πρώτο πρόσωπο είμαι πολύ χαρούμενος που θα διοργανωθεί κάποια τέτοια εκδήλωση. Οι αγώνες θα είναι 5 ή 6 και θα γίνουν για πρώτη χρονιά στην Αθήνα, ώστε να μειωθεί το κόστος του αγωνιζόμενου.

Επίσης θα δώθεί μεγάλη βαρύτητα σε χορηγούς και δημοσιότητα του αγώνα και των οδηγών.

Το πιο σημαντικό όμως είναι οι κανόνες, η διαδικασία και η κρίση του Hiroki Furuse. Ο Sleepy πέρα από κριτής κάνει σε κάθε φάση της προπόνησης (Σάββατο) και του αγώνα (Κυριακή) ενημέρωση οδηγών σχολιάζοντας κάθε τους πέρασμα με μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε.

Το επίπεδο στο EDC μέσα σε ένα χρόνο που έγινε αυτό ανέβηκε τρελά...

Λίγα λόγια για τους κανόνες. Υπάρχει μόνο μια κατηγορία. Τρέχουν αυτοκίνητα παραγωγής, όχι σωληνωτά και φόρμουλες (κρίμα για τους φίλους από την Λάρισα :( ), ενώ οι αλλαγές σε κινητήρα μετάδοση, ανάρτηση είναι ελεύθερες.

Οι περισσότεροι περιορισμοί είναι σε θέματα ασφαλείας. Κανονικά στο EDC και στο D1GP τρέχουν αυτοκίνητα με σωστό roll bar τουλάχιστον 6 σημείων και περαστό από το ταμπλό και με min διάμετρο κεντρικού τοξίλιου 45x2,5 mm ή 50x2mm.

Για φέτος όμως θα επιτραπούν αυτοκίνητα με πιο βολτίσια cage, όπως τα Cusco που περνούν γύρω από το ταμπλό και έχουν κεντρικό σωλήνα 40mm.

Λίγα λόγια για το HDC licensing.
Όπως στο εξωτερικό, για να τρέξεις στο EDC πρέπει να έχεις license. Άδειες δίνονται σε ένα οδηγικό τεστ, (κυρίως μονών περασμάτων) σε μια τεχνική διαδρομή. Θα γίνει αρκετή προπόνηση , ενημέρωση και καθοδήγηση οδηγών και στο τέλος θα δωθούν συγκεκριμένα περάσματα (+warm up) όπου θα βαθμολογηθούν επίσημα από των Sleepy. Αυτοί που θα πετύχουν βαθμολογίες πάνω από ένα score και κριθούν ικανοί να ανταποκριθούν στα υψηλά στανταρ του HDC θα μπορούν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Στο licensing που θα γίνει στην Αθήνα, στις 24 Φεβρουαρίου δεν είναι απαραίτητο να έχεις το αγωνιστικό αυτοκίνητο, ούτε roll bar. Βεβαια καλό θα είναι να τρέξετε με τα κανονικά αυτοκίνητα γιατί η διαδρομή, ο χώρος και η διαδικασία θα είναι τόσο συναρπαστική που θα είναι φοβερή ευκαιρία για πραγματική προπόνηση και set up αυτοκινήτου.

Όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες ας καλέσουν στο τηλέφωνο 6972505371.

petrosdk
04-02-08, 13:24
περιμενουμε με ανυπομονησια την εναρξη των αγωνων!!!!!

G.P.T.M
04-02-08, 13:25
η Α.Λ.Α το διοργανωνει???
καλα ποσα πρωταθληματα θ υπαρξουν φετος!!!???

Ντογκας Ιωαννης
04-02-08, 13:28
Όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε χώρους υψηλών προδιαγραφών με ελάχιστο πλάτος δρόμου 11 μέτρα και διαδρομή κατάλληλη για συναρπαστικές μάχες και high speed drifting
:roll: :roll: :roll:

petrosdk
04-02-08, 13:35
η Α.Λ.Α το διοργανωνει???
καλα ποσα πρωταθληματα θ υπαρξουν φετος!!!???

τι μας πειραζει??? παντου καψιμο με το πλαι!!!!

G.P.T.M
04-02-08, 13:41
δεν μας πειραζει αλλα δεν θα ξερουμε τι γινεται και ποτε!!!
πρεπει να ειναι πανω απο 3 πρωταθληματα

nassos
04-02-08, 14:08
σταθη θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου , εχει σχεση το drifttrophy που γινοταν περυσι?? ειναι η συνεχεια του?? η πιστα ειναι η ξακουστη του πατσουρεα? κατι τετοιο ακουσα!!

Ts@n@k@s
04-02-08, 14:20
Καλό μου ακούγεται, αλλά μάλλον θα πρεπει να το δούμε κ στην πράξη για να κρίνουμε...

Οψόμεθα...

G.P.T.M
04-02-08, 14:26
ναι σταθη πες μας!
θα εχουμε τ dritwars,drift trophy(αν δεν ειναι η συνεχεια το HDC)
και απο οτι ακουσα θα κανει και πρωταθλημα ενα αλλο περιοδικο!
τα εχουμε μπερδεψει τα πραγματα για αυτο σταθη για πες μας που τα ξερεις καλυτερα

Tompap
04-02-08, 14:27
Δεν έχει σχέση με το Drift Trophy, ούτε τον Πατσουρέα.

Το drift Trophy έχει ένα συγκεκριμένο format τελείως διαφορετικό από αυτό.

Για τον χώρο σύντομα θα έχετε περισσότερα νέα.

Το drift μεγαλώνει ραγδαία και ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι και φορείς που επενδύουν σε αυτό.
Καλό είναι να υπάρχουν περισσότερες προτάσεις που να δίνουν την επιλογή στον αγωνιζόμενο να διαλέξει ή και να τις ακολουθήσει όλες!!!

Έτσι και αλλιώς κάθε πρόταση έχει διαφορετικό χαρακτήρα και δεν είναι μεταξύ τους ανταγωνιστικές.
Το drift Trophy και κυρίως τα Drift Extreme ήταν η καλύτερη πρόταση για να μπείς στον κόσμο του drift.

Υπήρχε χώρος όμως για μια σωστή αγωνιστική διοργάνωση που θα ανεβάσει και θα προωθήσει το υψηλότερο επίπεδο του drift.

Πιστεύω ότι το κύρος της ΑΛΑ, η εμπειρία της Future Promotions σε event promotion, αλλά και οι κανόνες και οι κριτές του EDC θα δώσουν στο Ελληνικό drift το επίπεδο που υπάρχει στις καλύτερες οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο χώρος του drift είναι σχετικά μικρός και κυρίως μονιασμένος και έτσι πρέπει να μείνει. Στο χέρι μας είναι να τον κρατήσουμε έτσι όπως πρέπει.

Stelios
04-02-08, 14:32
Driiiiift waaaaaaaaarrrrrsssss....

G.P.T.M
04-02-08, 14:35
δηλαδη μιλαμε για πανω απο 3 πρωταθληματα!!!
και πρωταθλητης ποιος θα ειναι θα εχουμε σε καθε πρωταθλημα και αλλον αρα δεν βγαινει πρωταθλητης ελλαδας

Stelios
04-02-08, 14:39
Οχι! ειναι οπως τις καφετεριες....! Ανοιξε αυτος, ανοιγουμε κ μεις, κ οι πιο διπλα, κ οι αλλοι, κ στο τελος οοοολοι! :wink:

G.P.T.M
04-02-08, 14:46
μου φαινεται οτι ετσι θα γινει ατο τελος!
το αγαπαμε πολυ το drift αλλα το θεμα ειναι να μην κανουμε λαθος κινησεις!!!θ δειξει

petrosdk
04-02-08, 18:24
υπαρχει τοσο πολυ ενδιαφερον κ τοση αγαπη γι'αυτο που κανουμε που δυσκολα θα γινουν λαθη!!!

mitsosdrift
04-02-08, 18:30
Καθε διοργανωση ειναι σιγουρα ξεχωριστη και εχει το δικο της κυρος και προσωπικοτητα. Το HDC εχει πολυ περισσοτερες πρυποθεσεις και εχει σαν στοχο και την αναδειξη κατʼεπεκταση στο εξωτερικο του ελληνικου drift. Το driftextreme---> driftwars θα ειναι το γνωστο σε ολους μας και δεν πιστευω οτι θα εχει καμια επαφη με το HDC. Ειμαστε βεβαια σε αναμονη για τις περαιτερω εξελιξεις. Ειδωμεν. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

petrosdk
04-02-08, 18:33
ναι μητσαρα αλλα η υπομονη σκοτωνει ρε ποu$t& μου............

Σαράφης Γιώργος
04-02-08, 21:21
Η αλήθεια είναι ότι το άθλημά μας ανθίζει και κατ' επέκταση περνάει μεταβατικό στάδιο , οπότε υπομονή και ο χρόνος θα κρίνει . Και στην τελική θα επικρατήσει η καλύτερη διοργάνωση .
Προσωπικά θα συμμετάσχω στα events του driftwars , μιας και η ανακοίνωση για το HDC ήταν αργοπορημένη αρκετά και το πρόγραμμά μου μου επιτρέπει ( οριακά ) να ακολουθήσω μία σειρά αγώνων ( αν και μια δοκιμή στο HDC θα την ήθελα ... ) .
Συν ότι θέλω να στηρίξω τον άνθρωπο που έκανε όλα αυτά πραγματικότητα και μας πήγε τόσο μπροστά .

G.P.T.M
04-02-08, 21:36
βεβαια τα driftwars πιστευω θα ειναι τα καλυτερα και οτι και ν πουμε για τον σταθη ειναι λιγο
ενας μονο ανθρωπος καταφερε να ανεβασει τοσο πολυ το drift συγχαρητηρια και εχει ακομα παρα πολλα να δωσει

petrosdk
04-02-08, 21:40
Η αλήθεια είναι ότι το άθλημά μας ανθίζει και κατ' επέκταση περνάει μεταβατικό στάδιο , οπότε υπομονή και ο χρόνος θα κρίνει . Και στην τελική θα επικρατήσει η καλύτερη διοργάνωση .
Προσωπικά θα συμμετάσχω στα events του driftwars , μιας και η ανακοίνωση για το HDC ήταν αργοπορημένη αρκετά και το πρόγραμμά μου μου επιτρέπει ( οριακά ) να ακολουθήσω μία σειρά αγώνων ( αν και μια δοκιμή στο HDC θα την ήθελα ... ) .
Συν ότι θέλω να στηρίξω τον άνθρωπο που έκανε όλα αυτά πραγματικότητα και μας πήγε τόσο μπροστά .

οντως οφειλουμε πολλα στον σταθη..αυτος τα εκανε ολα με την στηριξη μας φυσικα!! γιωργο θα ηθελα πολυ να σε δω στο HDC..!!!

Σαράφης Γιώργος
04-02-08, 21:54
:D

petrosdk
04-02-08, 21:58
πιστευεις πως το HDC θα φανει ανταξιο του EDC?? κ ρωτω εσενα γιατι εισαι μεσα σε αυτο το χωρο...

nassos
04-02-08, 22:38
ολα αυτα που προανεφερε ο φιλος που ανεβασε το topic συμφωνω και συγουρα παμε ενα βημα παραπερα, εγω ομως εχω μια ερωτιση,συμφωνα με τους κανονισμους και τις προδιαγραφες και τα οσα προανεφερες, ποσα ειναι τα αυτοκινητα που ειναι σε θεση να παρουν μερος?? πιστευω οτι πολυ λιγα και δεν ειναι πανω απο δεκα αυτη την στιγμη τα τοσο καλα προετιμασμενα αυτοκινητα που να μπωρουν να συμετεχουν.και αν δεν κανω λαθος ειπε και τους καλυτερους οδηγους??? δηλαδη οι υπολιποι ετσι και καταφερουν να περασουν και παρουν την διεθνη αδεια θα τρεχουν για "συμπλρωνουν την κατηγορια των καλυτερων"???κατι με χαλαει!!γνωμη παντα οτι ενα μεγαλο βημα που δεν ξερω αν μπωρουν ολοι οι εμπλεκομενοι με τον χωρο, μπωρουν να ανταπεξελθουν. ετσι μακαρι να βγω ψευτης αλλα αυτος ο θεσμος δεν ξερω αν ειναι ακομα ευκολο να ειναι αποδεκτο απο τους οδηγους και να εχει αρκετες συμετοχες ωστε να γιενι και αυτο "θεσμος"!

petrosdk
04-02-08, 22:42
κοιτα εγω πιστευω πως δεν θα εκαναν μια τετοια κινηση αν δεν ηταν σιγουροι για εναν συγκεκριμενο αριθμο συμμετοχων αλλα κ για την ποιοτητα αυτων..το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε να δουμε κ τοτε να κρινουμε....

nassos
04-02-08, 22:47
κοιτα εγω πιστευω πως δεν θα εκαναν μια τετοια κινηση αν δεν ηταν σιγουροι για εναν συγκεκριμενο αριθμο συμμετοχων αλλα κ για την ποιοτητα αυτων..το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε να δουμε κ τοτε να κρινουμε.... δε εκρινα τιποτα!!! και συγουρα το ειπα και στην αρχη οτι αυτο θα μασ παει ενα βημα ποιο μπροστα, θελω να πιστευω οτι τα καλα αυτοκινητα εχουν εμφανιστει και τα εχω δει και αυτα που εχω δει δεν εναι τοσα πολλα!! συγουρα αυτο που λες οτι τα εχουν υπολογισει πριν κανουν μια τετοια κινηση ειναι σωστο άλλα σκεψου ποσα αυτοκινητα ξερεις που να τυρουν αυτες τισ προδιαγραφες που αναφερει ο φιλος?? για να μην παρεξιγιθω δεν ειμαι αρνιτικος, απλα περιεργος!! μακαρι να παει καλα και εγω θα το στιριξω με τον τροπο μου!!!

petrosdk
04-02-08, 22:49
προς θεου δεν σε παρεξηγησα!! κ εγω εχω τις αμφιβολιες μου μη νομιζεις αλλα εχω κ πιστη στους διοργανωτες κλπ..ενα ειναι σιγουρο....θα καει το πελεκουδι!!!!

nassos
04-02-08, 22:51
προς θεου δεν σε παρεξηγησα!! κ εγω εχω τις αμφιβολιες μου μη νομιζεις αλλα εχω κ πιστη στους διοργανωτες κλπ..ενα ειναι σιγουρο....θα καει το πελεκουδι!!!! ενοοιτε!!!

petrosdk
04-02-08, 22:58
αντε κ σε λιγα χρονια παμε για D1 επιπεδα.....λεμε τωρα........

GIZMO
05-02-08, 01:29
ποιος ειναι ο χωρος που θα γινετε αυτο, με αυτες τις προδιαγραφες,
στην αθηνα;
αυτο το πρωταθλημα θα ειναι για λιγους πιστευω που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να το ακολουθησουν, αλλα θα εχει πολυ θεαμα για τους (πολλους) θεατες. αραγε σε αυτον το χωρο θα επιτρεπετε να μπαινουν για προπονηση και ξεκ@υλωμα οι λοιποι; αλλες ωρες και μερες ενωοειτε...

mitsosdrift
05-02-08, 02:11
Παιδια ολα εχουν τον σκοπο τους. Κανενας δεν θα επενδυε σε κατι που δεν θα αποδωσει στην συνεχεια. Εστω και σαν επιχειρηματικη κινηση θα εχει ψαχτει το θεμα, οποτε μαλλον τα αυτοκινητα υπαρχουν και ειναι αρκετα. Το θεμα των προυποθεσεων ειναι σχετικο μαλλον καθως τουλαχιστον για φετος καθως θα υπαρξουν υποχωρησεις. Θα δουμε. 20 μερες εμειναν μεχρι τοτε. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

giorgis_E21
05-02-08, 05:32
Αγαπώ το drift σημαίνει αγκαλιάζω κάθε νέο βήμα και κάθε νέα προσπάθεια για να πάει μπροστά και να ανέβει ένα επίπεδο πιο ψηλά...

Το HDC κατά τη γνώμη την δική μου ξεκινάει σε λάθος χρονική στιγμή καθώς δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμοι οι Έλληνες για τέτοια διοργάνωση...Το ίδιο υποστηρίζω και για το DRIFT WARS,αλλά γνωρίζω ότι ο Στάθης μπορεί να "μετρήσει" το επίπεδο και να προσαρμόσει τον αγώνα ανάλογα...Θωμά,πιστεύεις ότι ο Έλληνας είναι έτοιμος να κριθεί από τέτοιου επιπέδου κριτή,και ο κριτής είναι έτοιμος να κρίνει τον Έλληνα??

Στο drift trophy δεν πάτησα το πόδι μου διότι η διοργάνωση είχε τόση σχέση με το drift όση έχει η γιαγιά μου με το modelling...Αν όμως σκεφτείτε ότι ο Θωμάς έφερε την Orange team στα Μέγαρα και στη Ριτσώνα, ίσως δείτε το HDC με άλλο μάτι...

Δεν θέλω να δω έχθρες και αντίπαλα στρατόπεδα,η σύγκριση είναι αναπόφευκτη αλλά να γίνεται με μέτρο,αντικειμενικότητα και σεβασμό και για καλό σκοπό,να διορθώνονται λάθη και να γίνουν όλα καλύτερα.

Θωμά η επικεφαλίδα του site είναι "Your company name"...απ'ότι είδα είναι όλα under construction άρα περιμένω να το δω ολοκληρωμένο.

Γιώργο η κουβέντα "θα επικρατήσει η καλύτερη διοργάνωση" είναι μάλλον ανάρμοστη...Στο χωριό μου λένε "όλοι οι καλοί χωράνε στη γιορτή..."...Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις, μπορείς να παρακολουθήσεις-όποτε μπορείς...Σκέψου το,γιατί είσαι και front page στο site...

Σαράφης Γιώργος
05-02-08, 11:14
Είμαι ενήμερος Γιώργο για τη φώτο με το S14 του Power και με τιμά ( και με βοηθά , είναι πολύ καλή προβολή για τους χορηγούς μου ) . Θωμά ευχαριστώ :D !!!
Για την κουβέντα μου που αναφέρεις , δεν είναι άποψή μου , είναι η φυσική ροή των πραγμάτων πάντοτε στη ζωή , όπου επικρατεί ο πιο δυνατός , αυτός που προσφέρει τα περισσότερα , που πείθει τον καταναλωτή και τελικά επιβιώνει ( με θεμιτά ή με αθέμιτα μέσα ) . Και αυτό θα συμβεί και στον χώρο μας , είτε το θέλουμε , είτε όχι . Είτε εγώ είμαι ρομαντικός και θέλω να στηρίξω το Στάθη , είτε θέλω να πάω με το , ομολογουμένως πολύ δυνατό , ρεύμα , που ονομάζεται Option Press ( γιατί μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας η option είναι πίσω από όλο αυτό το φιλόδοξο σκηνικό , δεν θα μπορούσε και κανείς άλλος άλλωστε , ασχέτως αν για το αντικειμενικό της υπόθεσης έχει μπει διοργανώτρια η ΑΛΑ , μιας και δεν θα ήταν τίμιο να κρίνουν τους εαυτούς τους , Παπαπάσχος , Εξηνταβελόνης και Σκαλτσάς αγωνιζόμενοι , όπου με τον έναν ή άλλο τρόπο συνδέοντε με την option , driving academy κτλ ) .
Μην με παρεξηγείτε , δεν αφήνω υπονοούμενα για κανέναν , γιατί στην τελική ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πει πολλά για τη δική μου πολύ καλή σχέση με το Στάθη , που είναι κάτι αντίστοιχο , απλά ο Στάθης έχει αποδείξει θέλω να πιστεύω την ακαιρεότητά του ως κριτής και θέλω να περιμένω να δω αντίστοιχα δείγματα και από την Option .
Τώρα όσο αναφορά αν θα επιθυμούσα εγώ να συμμετάσχω στο HDC , γιατί όχι , αν δω σωστά δείγματα φέτος ( γιατί μεταξύ μας ποιος δεν θέλει να έχει την ευκαιρία , οι 6 πρώτοι της χρονιάς θα την έχουν , να τρέξει στο ευρωπαικό EDC με όλα τα έξοδα πληρωμένα ... ) .
Από θεωρητική σκοπιά όλα φαίνοντε τέλεια . Στην πράξη δεν ξέρω .
Η αλάνα - "πίστα" λένε ότι αρκεί . Θέλω να το δω με τα μάτια μου . Είπαμε να πάμε μπροστά , να φύγουμε από το καρτόδρομο ...
Η προβολή θα είναι πολύ μεγάλη από την Option , δικό τους παιδί θα είναι , αλλά μήπως η πανελλήνια ζωντανή προβολή από το Driftwars θα είναι καλύτερη ? Η πράξη θα δείξει .
Ο Sleepy είναι τεράστια προσωπικότητα στο χώρο . Το να μεροληπτήσει υπέρ κάποιου εν γνώσει του , χωρίς να το αξίζει , μου φαίνεται πραγματικά σενάριο επιστημονικής φαντασίας , εγώ δεν θα το έκανα στη θέση του , θα ήμουν πολύ βλάκας . Από την άλλη η Option είναι πανευρωπαική μάνατζερ της Team Orange του Κου Sleepy . Δεν θα ήθελα με τίποτα να συμμετάσχω σε κάτι που είναι : " Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει " ...
Αυτές και κάποιες άλλες λεπτομέρειες είναι που με προβληματίζουνε .
Και ξεκαθαρίζω , δεν κατηγορώ κανέναν , απλά επειδή υπάρχουν αφορμές για σχόλια , θέλω φέτος αποδείξεις για το αντίθετο ( γι' αυτό θα κάνω και τα αδύνατα δυνατά να τρέξω έστω και σε ένα αγώνα του HDC , για να έχω ιδία άποψη ) .
Ο καθεριωμένος θεσμός αυτή τη στιγμή στο χώρο μας είναι , η επέκταση των πολυετών DriftXtreme , τα DriftWars . Ο Στάθης είναι ένα πάρα πολύ καλό και πολύ έξυπνο παιδί , που ζει τον χώρο μας στο πετσί του καθημερινά ( και τον έφτασε εκεί που τον έφτασε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ) και στην τελική είναι φίλος . Γι αυτό και θα στηρίξω το θεσμό του , το θεσμο του driftclub στην τελική , για φέτος και βλέπουμε . Το αυτοκίνητο μου θα πλήρει της πιο αυστηρές προδιαγραφές ήδη από φέτος , οπότε πρόβλημα να συμμετέχω στον έναν ή στον άλλο θεσμό δεν έχω ( για τους υπόλοιπους τα DriftWars είναι μονόδρομος ) .
Αυτά τα λίγα ... :lol: :wink:

mitsosdrift
05-02-08, 12:14
Oλοι οσοι γραφουμε σε αυτο το forum εχουμε πανω κατω τις ιδιες αποψεις με τους Γιωργιδες παραπανω. Το σιγουρο ομως ειναι οτι βιαζομαστε να μιλησουμε για κατι που δεν εχουμε δει. Δοξα το Θεο αφου ολα αυτα ξεκινησουν θα μπορουμε να εχουμε πιο σαφεις αποψεις (θα τα ζησουμε απο κοντα και οχι στα χαρτια και στα site) και τοτε πιστευω οτι θα εχουμε πολυ περισσοτερα να πουμε και να συζητησουμε. Αγαπαμε το drift και κινησεις που το αναδεικνυουν ειναι απαραιτητες και ευχαριστες για το driftclub.gr. Aς περιμενουμε λιγο ακομα πριν κρινουμε οτιδηποτε και οποιονδηποτε. Δεν θελω να κρινω τους προλαλησαντες και να παρεξηγηθω. Απλα μπορει καποιος στην συνεχεια να το κανει μεσω αυτου του TOPIC και καλο θα ηταν να το αποφυγουμε.

Ευχαριστω

Σαράφης Γιώργος
05-02-08, 12:23
Συζήτηση είναι πάντα καλό να γίνεται φιλαράκι , ειδικά όταν είναι σε αυτό το καλό το κλίμα .
Επί της προκοιμένης βέβαια , εγώ απλά σκεφτόμουν δυνατά ...
Το συμπέρασμα φυσικά και συμφωνούμε όλοι είναι ότι όλοι και τα πάντα θα κριθούν , γι' αυτό υπομονή . :wink:

G.P.T.M
05-02-08, 13:12
δεν εχει νοημα να μιλαμε τωρα η καλυτερη λυση πιστευω ειναι
να δουμε πρωτα και τ HDC και το driftwars και ολα τα αλλα πρωταθληματα και μετα ειναι καλο να πουμε τις εντυπωσεις μας :wink:

giorgis_E21
05-02-08, 13:14
Γιώργο ξέρεις ότι και εγώ θεωρώ φίλο τον Στάθη (άσχετα με το αν υπήρξε "αφεντικό μου),είμαι παρών και στηρίζω τον θεσμό DRIFTEXTREME και ξέρει και ο ίδιος ότι είμαι μαζί του σε κάθε του προσπάθεια...Απλά δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να χωριστούμε σε αντίπαλα στρατόπεδα μεταξύ HDC-DRIFTWARS.Όπως είπα πριν,η σύγκριση είναι αναπόφευκτη αλλά να γίνει για καλό σκοπό,όχι για να δημιουργηθούν έχθρες μεταξύ μας.Τον Θωμά σε προσωπικό επίπεδο δεν τον ξέρω,ξέρω ότι οι διοργανώσεις Power100SpeedFestival και AthensTunningShow μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Προσωπικά θα υποστηρίξω τον Στάθη,τον κύριο υπεύθυνο και πρωτομάστορα στην εξέλιξη του DRIFT στην Ελλάδα,αλλά δεν αποκλείω τίποτα άλλο,εφ'όσον αποδειχτεί ότι αξίζει.Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να "επικρατήσει" μία από τις 2 διοργανώσεις,χωράνε και οι 2 στο ημερολόγιο...

Daneone
05-02-08, 13:41
Καταρχήν παρακολουθώ όλη την πορεία του Driftclub.gr από την αρχή και είμαι πολύ χαρούμενος που μια τόσο μικρή κοινότητα έχει καταφέρει να μεγαλώσει και να ωριμάσει τόσο από μόνη της. Σας χαιρετώ λοιπόν με το πρώτο μου post. Οι ποιο πολλοί θα με ξέρεται από το XL ή από τα DriftXtreme σαν μέλος της διοργάνωσης!
Σας ενημερώνω πως έχω και εγώ πλέον internet σπίτι μου (άργησα άλλα τα κατάφερα) και λέω να postάρω αλύπητα! :lol:

Στο θέμα μας όμως, που δεν είναι άλλο από το drift στην Ελλάδα!
Νομίζω πως λείπουν πολλές διευκρινήσεις στο θέμα ΕDC, όπως λεπτομέρειες για την πίστα προδιαγραφών και τις ημερομηνίες?
Μήπως το EDC, θα έπρεπε να λέγεται ADC δηλαδή Athens Drift Championship, αφού οι αγώνες θα γίνονται μόνο στην Αθήνα? Το κόστος των αγωνιζόμενων από την επαρχία το σκεφτόμαστε?

Επίσης είμαι λίγο επιφυλακτικός, όσον αφορά την προβολή που θα προσφέρει η Option Press στο χώρο, γιατί περίμενα να δω στο τελευταίο Power ή έστω στα υπόλοιπα περιοδικά της Option Press που θέλουν να πάνε τη φάση μπροστά, αναφορά στο τελευταίο DriftXtreme των Μεγάρων που είχε σχεδόν 45 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Μήπως η απουσία του σχετικού ρεπορτάζ αλλά και η επιθετική στάση απέναντι στο DriftXtreme των Σερρών σχετιζόταν με το EDC?
Δεν θέλω να πιστέψω ότι συνδέονται τα τελευταία γεγονότα, γιατί θα απογοητευτώ…

Παντελης Κιτζογλου
05-02-08, 13:47
αν ειναι λογος τσακωμου το driftwars και το hdc τοτε ημαστε οι μεγαλυτεροι μαλακες του κοσμου και με περικεφαλαια.το συγουρο ειναι οτι και στους δυο θεσμους οι διοργανωτες εχουν δωσει ψυχη και το αποτελεσμα πιστευω θα ειναι πολυ καλο :wink:

Παντελης Κιτζογλου
05-02-08, 13:49
καλως τον dane :wink: :wink: :wink:

petrosdk
05-02-08, 13:50
παιδια δε νομιζω πως ειναι σωστο να υπαρχουν αντιπαλοτητες σε αυτο το χωρο..ολοι αγαπαμε αυτο που κανουμε κ πιστευω πως κ οι απλοι θεατες θα το αγαπησουν..κ σε αυτο στηριζομαστε...θελουμε κοσμο!!! αρκετες συμμετοχες!!! κ σωστη κ καλη ενημερωση κ διαφημιση!!!!

bimmer86
05-02-08, 13:53
Σας ενημερώνω πως έχω και εγώ πλέον internet σπίτι μου (άργησα άλλα τα κατάφερα)

Μια απο τα ιδια :lol:

Εγω λεω να μην εκφερω γνωμη ακομα πανω στο θεμα . Λεω να το αφησω να ανθισει λιγο ...

Tompap
05-02-08, 13:56
Είναι λογικά τα ερωτήματα που έχετε.
Γιώργο ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά έχουμε θέσει μια αντιπαράθεση που επι της ουσίας δεν υπάρχει.

Δεν τίθεται θέμα Driftwars - HDC, όχι γιατί κάποιο είναι καλύτερο από το άλλο, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει.

Φυσικά και υπάρχει χώρος για σωστές οργανώσεις και μάλιστα το HDC φρόντισε να μην καβαλήσουν ημερομηνίες των αγώνων με το Driftwars.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα που μπορούν να λάβουν με αξιώσεις μέρος στο HDC.
Όσο για το κόστος συμμετοχής θα είναι πολύ μικρό. Θέλουμε να στηρίξουμε τους αγωνιζόμενους, δεν πάει μια διοργάνωση να βγάλει χρήματα από τις συμμετοχές.
Απεναντίας η επένδυση για να διοργανωθεί σωστά το HDC είναι πολύ μεγάλη γιατί θέλαμε να δώσουμε μια σωστή και έμπειρη οργάνωση με κανόνες και μεγάλη προβολή, κάτι δηλαδή που υπάρχει και στην Ευρώπη. Γιατί τελικά η Ελλάδα το αξίζει και μπορεί να ανταποκριθεί.

Ο Sleepy γνωρίζει πολύ καλά το Ελληνικό επίπεδο drift και είναι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά.

Όσο για το ¨Γιάννης κερνάει -Γιάννης πίνει" φίλε Γιώργο πιστεύω ότι δεν το εννοείς και μάλλον δεν το σκέφτηκες καλά.
Απλά σου αναφέρω ότι αν συμφωνηθεί μια Ευρωπαική χορηγία από την Codemasters οι Kumakubo και Tanaka θα τρέξουν σε 2 γύρους του EDC, με κριτή τον Sleepy!!! Κανένας όμως στην Αγγλία δεν αναρωτήθηκε αν θα είναι προκατηλημένος....

Όσοι δεν τον ξέρετε θα δείτε στην πράξη πόσο επαγγελματίας, μεθοδικός και αμερόληπτος είναι.

Το drift στην Ελλάδα έχει πολύ δυναμική και πολύ μέλλον.

P.S. Ψάχνω για extra χορηγία για να έρθω και στο Driftwars. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση (αυτοκίνητο με τρείλερ, καινούργια λάστιχα, μηχανικός - ομάδα υποστήριξης) τα έξοδα μετακίνησης είναι πολλά. Επίσης ο χρόνος μου, λόγω των περιοδικών είναι πολύ σφικτός...
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι η ημερομηνία του Σεπτεμβρίου των Σερρών, όπου πέφτει πάνω στο Athens Tuning show και ο Στάθης μου έχει πει ότι είναι φοβερά δύσκολο να αλλάξει...

Παντελης Κιτζογλου
05-02-08, 14:01
αντιπαράθεση που επι της ουσίας δεν υπάρχει.

Δεν τίθεται θέμα Driftwars - HDC, όχι γιατί κάποιο είναι καλύτερο από το άλλο, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

mitsosdrift
05-02-08, 14:08
Πιστευω οτι ο Θωμας μας καλυψε. Ας μην ειμαστε αντιδραστικοι. Στην τελικη προσωπικο συμφερον δεν υπαρχει απο τους περισσοτερους απο εμας σχετικα με το αν καποιος θεσμος θα εχει μεγαλυτερη επιτυχια. Αναμονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :wink: :wink: :wink: :wink:

petrosdk
05-02-08, 14:11
αχ αυτη η αναμονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Ντογκας Ιωαννης
05-02-08, 14:16
με καλυψαν οι Γιωργηδες και θα μεινω σε αυτο που ειπε ο Θωμας...
αλλά έχουμε θέσει μια αντιπαράθεση που επι της ουσίας δεν υπάρχει. :wink:

dane καλως ηρθες 8) 8)

G.P.T.M
05-02-08, 16:33
αντε παιδια να δουμε
παντως το καλο ειναι οτι το drift ανεβαινει με απιστευτους ρυθμους και πιστευω οτι εχει παρα πολυ μελλον :wink: :wink: :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
05-02-08, 17:49
με καλυψαν οι Γιωργηδες και θα μεινω σε αυτο που ειπε ο Θωμας...
αλλά έχουμε θέσει μια αντιπαράθεση που επι της ουσίας δεν υπάρχει. :wink:

dane καλως ηρθες 8) 8)

Με καλυψε ο dj που τον καλυψαν οι γιωργηδες και εμεινε σε αυτο που ειπε ο θωμας και τελος παντων αλληλοκαλυφθηκαμε.........
Σιγουρα δεν το βλεπουμε αρνητικα και ουτε ανταγωνιστικα αλλα θα μεινω στο οτι δεν ηταν η καταλληλη στιγμη κατα την γνωμη μου..

Σαράφης Γιώργος
05-02-08, 20:25
... Όσο για το ¨Γιάννης κερνάει -Γιάννης πίνει" φίλε Γιώργο πιστεύω ότι δεν το εννοείς και μάλλον δεν το σκέφτηκες καλά.
Απλά σου αναφέρω ότι αν συμφωνηθεί μια Ευρωπαική χορηγία από την Codemasters οι Kumakubo και Tanaka θα τρέξουν σε 2 γύρους του EDC, με κριτή τον Sleepy!!! Κανένας όμως στην Αγγλία δεν αναρωτήθηκε αν θα είναι προκατηλημένος....

... Όσοι δεν τον ξέρετε θα δείτε στην πράξη πόσο επαγγελματίας, μεθοδικός και αμερόληπτος είναι...

... P.S. Ψάχνω για extra χορηγία για να έρθω και στο Driftwars...

Προσπάθησα να είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που έγραψα , για να μην παρεξηγηθώ , μιας και δεν θέλω να κάνω ζημιά σε κανέναν στη δουλειά του με ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι .
Το τόνισα ότι απλά σκέφτομαι φωναχτά κάποιες ανησυχίες μου και θα περιμένω να δω αν είναι βάσιμες ή όχι ( που το πιο πιθανό είναι να είναι αβάσιμες όπως ξεκάθαρα ανέφερα , αλλά εγώ τουλάχιστον θέλω δείγματα γραφής ) .
Νομίζω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι οι σκέψεις μου θα γεννιόντουσαν σε κάθε επιφυλακτικό μυαλό . Έτσι δεν είναι ? Εϋχομαι ( μία από τις ελάχιστες φορές :lol: ) να είμαι πολύ λάθος !!!
Εγώ θα είμαι από τους πρώτους που θα χαρεί με κάτι τόσο καλό στο χώρο μας στην Ελλάδα , το ξέρεις .

Όσο για τους χορηγούς και εγώ συζητάω τι καλύτερο μπορούν να κάνουν για να μπορέσω και εγώ αντίστοιχα να γευτώ το HDC , μιας και στα έξοδα είμαστε στα ίδια Θωμά , τα έχουμε πει και από το τηλέφωνο .

Είμαι ίσως ο μόνος εδώ μέσα που λέει τα πράγματα όπως τα σκέφτεται , για αυτά να με κρίνετε , μην παρεξηγείτε τα λόγια μου όμως please . Νομίζω να ξεκαθάρισα τα πράγματα Θωμά . Αν όχι συνεχίζω να είμαι ανοιχτός στο διάλογο .

Αυτά σας αφορούν . Το ευχαριστώ στο Στάθη για το ότι έχει κάνει για το άθλημά μου είναι προσωπική υπόθεση . Η έμπρακτη απόδειξή αυτου είναι η συμμετοχή μου στα driftwars σαν προτεραιότητα . Μακάρι οι χορηγοί να διπλασιάσουν τα κονδύλια ( ακούτε ρε ?!? :lol: ) και το έτος να αποκτήσει 465 ημέρες , για να μπορέσω να δοκιμάσω την τύχη μου και στο HDC .

nassos
05-02-08, 20:41
20 αυτοκινητα θεωριτικα ειναι σεβαστος αριθμος σημετοχων για μια τετοια οργανωση με τοσο μεγαλο βελινεκες, και τετοιες προετιμασιες?? επιμενω οτι μαλλον ειναι νωρις για μια τετοια προσπαθεια!!! μακαρι φυσικα να παει καλα και συγουρα θα ειμαι στους απεξω να χερομαι αυτους που θα μπωρεσουν να συμετεχουν(ακους σαραφη) και φυσικα αν μπωρω να βοηθισω σε κατι ειμαι προθυμως.

Σαράφης Γιώργος
05-02-08, 20:42
:D :wink: :wink: :wink:

petrosdk
05-02-08, 20:43
σωστος κ πολυ καλα τοποθετημενος ο Σαραφης ο Γιωργος!!!

bimmer86
05-02-08, 20:46
σωστος κ πολυ καλα τοποθετημενος ο Σαραφης ο Γιωργος!!!

Αν τον ηξερες κιολας δεν θα σου εκανε εντυπωση ! :wink:

petrosdk
05-02-08, 20:49
δεν μου κανει εντυπωση απλα λιγοι μιλουν κ τοποθετουνται τοσο καλα οσο αυτος..οσο για να τον γνωρισω θα ηταν μεγαλη μου χαρα!!!

Σαράφης Γιώργος
05-02-08, 20:51
Και εγώ παιδιά !!! Χρηστάρα ευχαριστώ , τα αισθήματα αμοιβαία !!! :wink:

bimmer86
05-02-08, 20:52
δεν μου κανει εντυπωση απλα λιγοι μιλουν κ τοποθετουνται τοσο καλα οσο αυτος..

Εχω τοποθετηθει και εγω σε θεμα , με μεγαλη επιτυχια , οπως θα θυμουνται μερικοι .. :lol: :lol: :lol: :lol:

Takis
05-02-08, 20:54
Εχω τοποθετηθει και εγω σε θεμα , με μεγαλη επιτυχια , οπως θα θυμουνται μερικοι .. :lol: :lol: :lol: :lol:

ακομα σε ψαχνει ο Βουδουρης. :wink:
:lol: :lol:

petrosdk
05-02-08, 20:54
το ξερω!! εισαι μεσα σε αυτους τους "λιγους" που ειπα!!

Labros
05-02-08, 22:14
Κύριοι το πλήρωμα του χρόνου θα δείξει όπως έδειξε με τον Στάθη και τον κάθε Στάθη και σε οποιαδήποτε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα ποιος είναι για να μείνει και ποιος είναι για ''αρπαχτη''.

Τα events του driftclub μέσα σε ένα χώρο που σίγουρα υπάρχουν συμφέροντα εξελίχθησαν σεμνά και ταπεινά χωρίς φαμφάρες μεθοδικά και με πλάνο και έφτασαν εδω που είναι σήμερα έχοντας αποδείξει εμπράκτως την αμεροληψία τους την αγάπη τους για το θεσμό και το ήθος της διοργάνωσης γιʼ αυτό και αγαπήθηκαν απ τον κόσμο ʽγιατί φτιάχτηκαν από εμάς για εμάς.

Εύχομαι και αυτή η καινούργια διοργάνωση να πάει καλά και να αποδεδειχθεί μες στο χρόνο.

Labros
05-02-08, 22:33
Κύριοι το πλήρωμα του χρόνου θα δείξει όπως έδειξε με τον Στάθη και τον κάθε Στάθη και σε οποιαδήποτε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα ποιος είναι για να μείνει και ποιος είναι για ''αρπαχτη''.

Τα events του driftclub μέσα σε ένα χώρο που σίγουρα υπάρχουν συμφέροντα εξελίχθησαν σεμνά και ταπεινά χωρίς φαμφάρες μεθοδικά και με πλάνο και έφτασαν εδω που είναι σήμερα έχοντας αποδείξει εμπράκτως την αμεροληψία τους την αγάπη τους για το θεσμό και το ήθος της διοργάνωσης γιʼ αυτό και αγαπήθηκαν απ τον κόσμο ʽγιατί φτιάχτηκαν από εμάς για εμάς.

Εύχομαι και αυτή η καινούργια διοργάνωση να πάει καλά και να αποδεδειχθεί μες στο χρόνο.

bimmer86
05-02-08, 22:37
το ΄παμε ... :lol: :lol: :lol:

petrosdk
05-02-08, 22:39
μια ζωη θα το λεμε!!!!!!!!

giorgis_E21
06-02-08, 01:21
Ο Dane αναφέρεται σε ένα θέμα στο οποίο έχει απόλυτο δίκιο αλλά δεν σχετίζεται άμεσα με την διοργάνωση...

Μη συνεχιστεί καμία σύγκριση-αντιπαράθεση για τα περιοδικά ή τα άτομα που σχετίζονται με αυτά,σας παρακαλώ...

Ο Λάμπρος είπε ολόσωστα,ο χρόνος θα δείξει,τέλη Μαρτίου θα έχουμε δεί και το DRIFTWARS στις Σέρρες (1-2/3) και HDC (23-24/3) και θα μπορούμε να κάνουμε σύγκριση,αλλά όπως είπα μόνο για καλό σκοπό,για να διορθωθούνε λάθη και να γίνει κάθε διοργάνωση καλύτερη...

petrosdk
06-02-08, 01:22
Ο Dane αναφέρεται σε ένα θέμα στο οποίο έχει απόλυτο δίκιο αλλά δεν σχετίζεται άμεσα με την διοργάνωση...

Μη συνεχιστεί καμία σύγκριση-αντιπαράθεση για τα περιοδικά ή τα άτομα που σχετίζονται με αυτά,σας παρακαλώ...

Ο Λάμπρος είπε ολόσωστα,ο χρόνος θα δείξει,τέλη Μαρτίου θα έχουμε δεί και το DRIFTWARS στις Σέρρες (1-2/3) και HDC (23-24/3) και θα μπορούμε να κάνουμε σύγκριση,αλλά όπως είπα μόνο για καλό σκοπό,για να διορθωθούνε λάθη και να γίνει κάθε διοργάνωση καλύτερη... 8) 8) 8) 8)

DIAMANTOPOULOS
06-02-08, 01:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kenngt
06-02-08, 02:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Labros
06-02-08, 03:24
Για εξήγησε το αυτό ρε Γιώργη γιατί δε το κατάλαβα

giorgis_E21
06-02-08, 09:44
Επίσης είμαι λίγο επιφυλακτικός, όσον αφορά την προβολή που θα προσφέρει η Option Press στο χώρο, γιατί περίμενα να δω στο τελευταίο Power ή έστω στα υπόλοιπα περιοδικά της Option Press που θέλουν να πάνε τη φάση μπροστά, αναφορά στο τελευταίο DriftXtreme των Μεγάρων που είχε σχεδόν 45 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Μήπως η απουσία του σχετικού ρεπορτάζ αλλά και η επιθετική στάση απέναντι στο DriftXtreme των Σερρών σχετιζόταν με το EDC?

Κάθε περιοδικό έχει δικαίωμα να εκδίδει ότι του αρέσει και του ταιριάζει...Το DRIFTEXTREME ήταν για κάποιους φόβος και τρόμος για την επιτυχία του, για τον κόσμο που μάζευε, για τις συμμετοχές...Επέλεξαν να μην το τιμήσουν,αλλά η αλήθεια είναι ότι εμένα απλά μου το είπανε, γιατί εγώ προσωπικά δεν το ξέρω...Έπαψα από καιρό να τους τιμώ και δεν αγοράζω τα περιοδικά τους...

Δε λέω,ακόμα και σήμερα μου φτιάχνουν τη μέρα κάποια δημοσιεύματα που μου διαβάζουν από το τηλέφωνο...Δόξα τω Θεώ περνάω καλά στη δουλειά...

Όμως η προβολή δεν είναι το θέμα μας,αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα,εδώ μιλάμε για την διοργάνωση...

bimmer86
06-02-08, 10:17
Δε λέω,ακόμα και σήμερα μου φτιάχνουν τη μέρα κάποια δημοσιεύματα που μου διαβάζουν από το τηλέφωνο...Δόξα τω Θεώ περνάω καλά στη δουλειά...

Ποιος στα διαβαζει αυτα ρε ?? :lol: :lol: :lol:

Tompap
06-02-08, 12:44

Κάθε περιοδικό έχει δικαίωμα να εκδίδει ότι του αρέσει και του ταιριάζει...Το DRIFTEXTREME ήταν για κάποιους φόβος και τρόμος για την επιτυχία του, για τον κόσμο που μάζευε, για τις συμμετοχές...Επέλεξαν να μην το τιμήσουν,αλλά η αλήθεια είναι ότι εμένα απλά μου το είπανε, γιατί εγώ προσωπικά δεν το ξέρω...Έπαψα από καιρό να τους τιμώ και δεν αγοράζω τα περιοδικά τους...

Όμως η προβολή δεν είναι το θέμα μας,αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα,εδώ μιλάμε για την διοργάνωση...

Φίλε Dane και Γιώργο(ελπίζω μάλιστα να σε γνωρίσω από κοντά).

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Αρχικά η Future Promotions που διοργανώνει την τεράστια οργάνωση του Athens Tuning show, το Speed Festival κτλ, αλλά και η ΑΛΑ - η ιστορικότερη και πιο σεβαστή λέσχη στην Ελλάδα - να έχουν δώσει επιτυχημένα δείγματα γραφής. Φυσικά κάθε τι νέο είναι μια πρόκληση αλλά πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη οργανωτική επιτυχία.

Θέλω απλά να θυμίσω κάποια βήματα της Option Press, που νομίζω ότι έχουν σημαδέψει το χώρο του drift και έχουν πάει την φάση μπροστά.

1) Παρακολούθηση επίσημων αγώνων drift, προπονήσεων κτλ σε διεθνή επίπεδο. Από την Αγγλία και το OPT Club του κ. ΝΑΝΑ που διοργάνωσε τους πρώτους αγώνες και το D1GP (βρεθήκαμε και τις δύο φορές στο Silverstone) και στην συνέχεια το EDC είχαμε προσωπικές επαφές με οργανωτές - οδηγούς και φυσικά δώσαμε το ρεπορτάζ.

2) Αγορά του πρώτου DRIFTBOX PRO (μετριτικό αξίας 10000 ευρώ!) και DRIFTBOX όπου τα δοκιμάσαμε, κάναμε εξωφυλικό τεστ στο περιοδικό.

3) Παρακολούθηση και επαφές σε κανονικό αγώνα D1GP στο Irwindale στο Las Vegas.

4) Επαφές και διοργανώσεις με Ιάπωνες drifters στην Ελλάδα. Επενδύσαμε (και μάλιστα πολλά χρήματα γιατί οι top level οδηγοί πληρόνονται με παλαβά ποσά) να φέρουμε D1GP αυτοκίνητα και οδηγούς στην Ελλάδα, για 5 φορές. Θυμίζω απλά τα HKS D1GP Silvia, το Blitz Skyline του Nomura και φυσικά τα αυτοκίνητα της Team Orange.

Αξίζει να σημειώσω ότι D1GP show με αυτοκίνητα και οποιοδήποτε Ιάπωνα οδηγό δεν έχουν δει σε καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη, πέρα από την Αγγλία.

Επίσης οι άριστες επαφές με τους Ιάπωνες οδηγούς και παράγοντες του Drift έχουν οδηγήσει να θεωούμε ότι θα κάνουμε μια σωστή οργάνωση.

5) Δημιουργήσαμε την μόνη σχολή Drift στην Ελλάδα, όπου μάλιστα την εγκαινίασε και ο ΚΑΖΑΜΑ. Έκανε μάθημα στους εκπαιδευτές (τρελό όνειρο για τότε) τους έκρινε και μάζεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε έχουν περάσει πάνω από 300 άτομα που μπήκαν στον κόσμο του Drift.

6) Φέραμε το drift κοντά στο ευρύ κοινό (πολλά τηλεοπτικά αφιερώματα, Athens Tuning show, Ριτσώνα κτλ) και τους Ιάπωνες οδηγούς κοντά στους Έλληνες οδηγούς. Στο Speed Festival βάλαμε Ιάπωνες και Έλληνες μαζί στην ίδια οργάνωση και διοργανώσαμε μάθημα drift με τους Team Orange. Θυμίζω μάλιστα ότι για τους Έλληνες drifters η συμμετοχή στο Speed Festival ήταν δωρεάν.

7) Βοηθήσαμε να δημιουργηθεί κύρος στο drift σε αγωνιστικό επίπεδο. Το Drift ξέφυγε από το καίω λάστιχα και έγινε ένα motorsport όπου χρειάζονται πολλά χέρια και ικανότητες για να λάβεις μέρος.

8) Κατασκευάσαμε το Silvia Drift Project, ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές αυτοκίνητο που έχει στοιχίσει πάνω από 90.000 και πολλές εργατώρες.

9) Στηρίξαμε το DriftExtreme, το Drift Trophy τις οργανώσεις στην Λάρισα κτλ με αφιερώματα και ρεπορτάζ. (Ας μην μείνουμε στο τελευταίο DriftExtreme όπου το κλίμα με την αποχώρηση του Παπαργυρόπουλου ήταν περίεργο - αγαπητέ Dane).

Τέλος να θυμίσω ότι από το 1ο τεύχος το XL δεν ήταν ένα ανεξαρτητο περιοδικό, αλλά βρισκόταν κάτω από την Option Press, που εμπιστεύτηκε τον Στάθη, τον άφησε να δημιουργήσει χωρίς καμία editorial λογοκρισία. Δεν δίστασε να δημιουργήσει ένα ακόμη περιοδικό που χτύπησε σε κάποιο βαθμό το Power και το MAX και που προωθούσε το streetlife και την κουλτούρα του drift.

Σίγουρα έγιναν λάθη και παραλείψεις και από τις δυο πλευρές, εξάλλου όταν λήγει μια συνεργασία δεν είναι ευχάριστο και τελικά μπορεί να αποδεικτεί για το καλύτερο.

Συγνώμη για το μακροσκελές post, απλά ήθελα σε προσωπικό επίπεδο να πω κάποια πράγματα για να ακουστούν, γιατί ίσως κάποιοι δεν τα γνωρίζουν ή ίσως έχουν ξεχαστεί.

Θωμάς

GIZMO
06-02-08, 14:18
Όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε χώρους υψηλών προδιαγραφών με ελάχιστο πλάτος δρόμου 11 μέτρα και διαδρομή κατάλληλη για συναρπαστικές μάχες και high speed drifting.
Οι αγώνες θα είναι 5 ή 6 και θα γίνουν για πρώτη χρονιά στην Αθήνα, ώστε να μειωθεί το κόστος του αγωνιζόμενου.
ο χωρος αυτος ποιος ειναι; τα μεγαρα; εγω προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι και η καλυτερη πιστα σαν διαμόρφωση για drift... ουτε για τους θεατες ειναι καταλληλη...

giorgis_E21
06-02-08, 14:24
Για άλλο χώρο μιλάει ο Θωμάς , το σωστό είναι να το ανακοινώσει ο ίδιος,αν και πολλοί έχουμε μάλλον καταλάβει...

Αυτό ήθελα εξ'αρχής να αποφύγω,την διαφήμιση μέσα στο φόρουμ, και καλό θα ήταν να μην συνεχιστεί, παρακαλώ ας ασχοληθούμε μόνο με την αυτή καθ'αυτή διοργάνωση...

GIZMO
06-02-08, 14:26
και κατι αλλο που μου ηρθε τωρα.
αφου υπαρχουν τοσοι ανθρωποι και φορείς που αγαπανε το drift και ολα τα μηχανοκινητα σπορ, το παλιο αεροδρομιο του ελληνικου γιατι δεν εγινε καποια σοβαρη προσπαθεια να γινει εκει μια πιστα και ενα παρκο, οπως ειναι σε αλλα μερη του κοσμου;
ενταξει δεν λεω για προδιαγραφες F1, αλλα διαφορα ελληνικα και ξενα πρωταθληματα θα μπορουσαν να διεξάγονται κι εκει...

Stathis WOT
06-02-08, 14:56
Nομίζω πώς να ευλογούμε τα γένια μας είναι ότι χειρότερο εδώ μέσα.
Άλλωστε τα άτομα που συμμετέχουν τα τελευταία 3 χρόνια σε αυτό το forum είναι τα τελευταία που χρειάζονται καθοδήγηση στο θέμα Drift.
Όλοι μας έχουμε δείγματα γραφής και ο κόσμος θα είναι ο τελικός κριτής.
Π.χ. ο Dane πριν από λίγο καιρό είχε μια έμμεση πρόταση για τη θέση του κριτή σε κάποιο κομμάτι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος drift, αλλά δεν βγήκε ποτέ να το διαρρεύσει!(είναι ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά ποτέ δεν το δημοσιεύσαμε).
Αυτά συζητιούνται στο forum του www.ekanatidouleiamou-kai-poulaomouri.gr ή στο www.peirazei-poueimai-megalifirma?.com
Είναι σίγουρα καλό να υπάρχει μια καλή διοργάνωση αλλά παράλληλα η διοργάνωση θα πρέπει να μπορεί να κουβαλήσει στη πλάτη της το βαρύ φορτίο ολόκληρου του χώρου(βλέπε πορεία dragster όπου συνέβησαν παρόμοια περιστατικά)
Ο χρόνος είναι φίλος και εχθρός μαζί!

ΥΓ1: To κλίμα δεν ήταν ποτέ περίεργο. Άλλωστε για εμάς έχει πάντα ήλιο
ΥΓ2: Tα του XL, της Οption και του Παπαργυρόπουλου δεν σχολιάστηκαν ποτέ και δεν πρόκειται. Το σίγουρο είναι ότι Λογοκρισία και Παπαργυρόπουλος δεν συμβαδίζουν(δεν ξέρω τι συνηθίζετε στα υπόλοιπα έντυπα)
ΥΓ3: H αλήθεια είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία

DIAMANTOPOULOS
06-02-08, 16:11
συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω οτι ο χρονος ειναι συμμαχος μονο σε αυτους που λενε την αληθεια και ειναι καθαροι....
ποτε δεν θα ξεχασω τι εγινε με το dragster και θα τιμωρω (οσο μπορω βεβαια) τους υπαιτιους
ο κοσμος ξυπνησε κυριοι.οι μ@λ@κες πεθαναν και μαλιστα εμειναν αθαφτοι....
αυτα........

Labros
06-02-08, 17:47
Με αυτά και αυτά και δεδομένου ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι απάντησαν και για να μην επαναλαμβανόμαστε και γίνουμε γραφικοί στην καλύτερη των πραγμάτων κραταεί ο καθένας ότι αντιλαμβάνεται .

Επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι ο καθένας κρίνεται στην πορεία του χρόνου και με τον επίλογο του Διαμαντόπουλου το topic αυτό κλειδώνεται.